כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש שירים שאומרים את המילים האלה בוניטה ולוליתה מה הכוונה??
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
כבר שנה ב12 מגה +- ומזמן אני רוצה לשדרג, אבל בגלל שיש לי טריפל אני קשור להוט, 100 מגה עולה יותר מדי, ובאמצע אין שום אפשרות. אז יש איזה משהו באינטרנט לגבי המהירויות? כי אני לא מצאתי.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?action=post;board=7.0
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
האם יש אתר שמארח שידורי וידאו כמו blogtv של תפוז, רק ייעודי?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
רשום שם שעבור דמי הצטרפות של 99 ש"ח בשננה אני מקבל מחירים של 50, 200 וכו' עבור DVD, טלוויזיות וכדומה. השאלה עם זה מחיר סופי או הצעה, כי הצעה זה ברור שלא שווה. מישהוא ניסה את זה?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אחרי סופת שלגים נופלים בלוקים עצומים מגובה 500 מטר http://www.woot.co.il/2007/12/18/%d7%90%d7%99%d7%9f-%d7%9c%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%aa-%d7%9c%d7%9e%d7%92%d7%93%d7%9c-%d7%90%d7%97%d7%a8%d7%99-%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%aa-%d7%a9%d7%9c%d7%92%d7%99%d7%9d/
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
הי, יש לי מכרה שצריכה להיכנס כל שבוע לאתר של קופת חולים כללית בשביל לבודק תוצאות מעבדה. הבעיה היא שהיא לפעמים מסתבכת עם הקלדת הסיסמה, השם משתמש והתעודת זהות ואז היא לא מצליחה להיכנס. לא ראיתי שיש אפשרות באתר לשמירת הפרטים, אז אני אשמח אם תוכלו לעזור לי עם זה. חשבתי אולי זה יהיה אפשר להוסיף משהו לשורת הכתובת שיכניס את הפרטים אוטומטית. https://e-services.clalit.org.il/login/main.aspx?form=personallablist.aspx תודה!
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
http://web.msn.co.il/msn/love/fat/5532F5FA2B344D46A3DB5D4F8909EC80.htm :lol: :lol: איזה מפחידה!!! זאת דוגמנית ???!?!!?!?! זאת דוגמנית?!!?!?! :kopfpatsch אני זוכר שהיא אמרה באיזה ראיון " כולם אומרים לי שאני דומה לאנג'ילינה ג'ולי " :lol: :lol: הייתה מתה קופה דומה לגמל . [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
תכנסו ללינק ותראו את הפיספוסים הכי מצחיקים באינטרנט!!! תגיבו, תדרגו ותצביעו 5 הצפייה חובה הלינק: http://www.heep.co.il/129-he/Heep.aspx?FileID=37413&tmpl=10&Page=21&cid=213
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני מחפש כבל לחיבור הסלולרי שלי (siemens s45) לPC מישהו יודע איפה אני יכול לקנות? עדיף ברשת ועדיף בזול ;D
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
כיצד אני יכול להעביר שירים וכו' בעזרת הUSB? ומה עוד אפשר להעביר בUSB? ועוד משהו, שאני בדור שלישי ורואה תקציר משחק נגיד... זה פועל גרוע כי זה תוך כדי טוען אפשר לעשות שזה יציג רק אחרי שזה יסיים לטעון? ו... אין משחקים בפלאפון הזה? צריך להוריד? (אם כן, כמה זה עולה) ואיך אפשר להוריד רינגטונים בחינם? (אם אסור לדבר על זה פה בפורום תתעלמו) תודה מראש, חיימי שלום נ.ב. אשמח מאוד אם תסבירו לי איך הולך התשלום בשימוש דור שלישי (אני מתכוון לצפייה בדברים באינטרנט וכו') נגיד אני רואה תקציר של משחק , לפי מה זה הולך? לפי כמה שזה שוקל?, אם כן, כמה לכל ק"ב (אם אתה יודעים כמובן) ואיך עובד המחירים של הרינגטונים , טרוטונים משחקים וכו'? מה שיותר חשוב לי זה הקטע של הצפייה בדברים, כמה זה עולה לי.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מארז מפרספקס הפרספקס הוא בעצם מחזיק את כל המחשב שיהיה יציב וחזק ויעמוד תחת עומס המשקל הכבד ואני לא רוצה ממש שיראו את כל התוכן של המארז את החוטים בצדדים וכל המאוררים המאולתרים שם והחיתוכים שיוצאים לפעמים עקומים בפרספקס.. עכשיו אני רוצה לכסות את כל המארז בשכבות של מתכת על הפרספקס אבל אין לי מושג איזה מתכת כדאי לי לשים? אני מעדיף שיהיה יותר קל לחתוך אותה מאשר כמו שיש במארזים , שאני יתעסק פחות בכל החיתוכים וכל זה.. אז אני לא כל כך מבין במתכות אולי אתם תוכלו לעזור לי לבחור את סוג המתכת שמתאימה בשביל זה.. יש לכם הצעות? ועוד משהו.. האם כדאי גם לעשות שכבה בתוך המארז להארקה או שזה בסדר ולא צריך? הלוח אם יכול להתחבר רק לפרספקס וזה לא יהרוס את הרכיבים? תודה ל…
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לפני שבועיים גולף שנת 2000 2000 סמ"ק רציתי לדעת אם ישנו אתר שמספק מידע אודות כוח סוס הספק וכו נכון לדגם של שנת 2000 בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
צוללן מזהה דג השוחה לקראתו, ואת השתקפותו של הדג בפני המים. פני הים שקטים ומקדם השבירה שלהם הוא 1.33 -מדוע המרחק בין הדג לבין עיני הצוללן צריך להיות גדול מערך מזערי מסוים כדי שהצוללן יוכל לראות את הדג, וחשב מרחק מזערי זה אם העומק (של הצוללן והדג) הוא 2 מטר מתחת לפני הים~ btw אני חדש, תומר. נעים מאוד ^^"
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אהלן איך קוראים לשיר שהולך ככה איי פינד יו ורי אטראקטיב ווד יו גו טו בד וית' מי? אין פורום מוזיקה אז שמתי פה... אין דביק לזיהוי שירים אז שמתי פה....
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
היי ,מומלץ בחום, כדאי לקרוא עד הסוף: גיליתי דרך מדהימה לקבל אחלה מבצעים והנחות וגם לעשות מזה לא מעט כסף, יש חברה חדשה שנקראת SMS4MONEY, אשר מצרפת מנויים לשירות פרסומות לטלפון הנייד וכמנוי אתה מקבל מבצעים מעולים בתחומי עניין רבים ומגוונים ובנוסף על כל מבצע שנשלח אליך אתה מרוויח כסף!!! מגניב נכון,רגע זה לא ניגמר , אחת הדרכים להרוויח עוד כסף (עוד הרבה כסף) היא ע"י צרוף החברים שלך להיות מנויים בשירות, כי עבור כל הודעה שהחברים מקבלים מי שצרף אותם גם מרוויח כסף, אני פונה אליך לא בשביל לעשות עליך כסף (האמת... גם אבל לא רק בגלל) אלא כי גם אתה יכול לעשות כסף. זה ממש בהתחלה וככל שמצטרפים יותר מוקדם ככה הסיכויים להרוויח כסף גדולים יותר, יש אפשרות להרוויח עד 14,500 ¤ בחודש וזאת להזכי…
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
לא מצויירת, שודרה לפני כ-12-15 שנים, מעיין דרמת אימה-מסתורין שכזאת בסגנון טווין פיקס. לשחקנים היה מבטא דרומי (דרום ארה"ב), ומשפט אחד חזר שוב ושוב בסדרה "THERE'S SOMEONE AT THE DOOR". מישהו זוכר?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום בדקתי באתר האינטרנט שלהם ורוב החלקים שאני לוקח למחשב שלי לא נמצאים שם. רציתי לדעת אם אני הלך לסניף שלהם הם יסיגו לי את החלק שאני צריך גם אם הוא לא נמצא באתר שלהם תודה לכול העונים
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
Fat Kid on Rollercoaster http://www.youtube.com/watch?v=HzS-OdWVpHo הילש כמעט מת שמה והיא רק צוחקת... חח נקרעתי
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
??? אני חדש כאן ואני רוצה לשאול אותכם : 1) איך אני עושה תמונה של המשתמש שלי 2) איך אני עושה שירו מה מצב באיסקיו שלי או המסנג'ר (אני ראיתי שיש את זה לאנשים פה ) תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מי שאהב את הראשון יאהב את השני A-W-E-S-O-M-E אדיר בדיוק כמו הקודם.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היי אני די חדש פה ... לפני שבוע בערך שאלתי אם מישהן יכול להכין לי עטיפת דיסק ... משהו בסגנון של היפ הופ (ראפ) שמעתי שזה פורום נחמד ושיש פה יחס ... אם תוכלו לעזור לי אני מאוד אשמח אתם גם יכולים לכתובת לי לאיימל שמי קובי אני בן 17 וחצי האיימל שלי kobii45@walla.co.il
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
אהלן. יש לי בעיה בפייסבוק שקשורה לפלאש. אולי אתם יכולים לעזור לי. כאשר אני מסתכל באלבומים של אנשים אחרים, ואני לוחץ על התמונה עולה לי התמונה במן "JAVA", שמאחורי התמונה שחור.. כרגיל כמו אצל כולנו (שאגב, חבל שפייסבוק שינו מהישן לזה..) אבל הבעיה היא למה שכאשר אני סוגר את התמונה (על ידי לחיצה על הדפדפן בצד) עולה לי ההודעה הבאה: אין ניתן לחסום את ההודעה המעצבנת הזאת? לעיתים היא גורמת לפיירפוקס להתקע. תודה.
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-