כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
קניתי את המכשיר מיד שניה,הבחור שכח לתת לי דריברים (או שאין לו) ברשת מצאתי משהו אבל לא עובד לי. זה V3 רגיל ואני אשמח אם למישהו יש משהו שכבר עובד והוא יכול לשלוח לי. אני צריך את התוכנה שמאפשרת העברת תמונות וכו' וכו'.. תודה לכולם מראש
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש את ה-sound track של אמריקן פאי 5 (the naked mile) אם תוכלו לעזור לי את צריך את כל השירים שהיו שם. תודה רבה לכם!
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
-קניתי כונן חדש, מדוע התבקשתי לעשות לו פרומט? -מה ההבדל בין quick format ל format ? תודות!
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם רצית לדעת אם המתאם הבא מתאים לאייפון דור ראשון http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.9819
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
-
לא ראיתי אופציה כזאת,אנשים מתקשרים והחומרה נמכרה כבר.
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
אהלן יש לי בקרוב בגרות על אתר האינטרנט במחשבים. יש מישהו שהרחיב מחשבים ויש לו אתר אינטרנט לפי הדרישות של הבגרות? אני צריך כמה רעיונות למי שיש ויכול לעלות זה יעזור לי מאוד תודה!
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
בשבוע האחרון לא היה לי משהו לעשות ואיכשהו הגעתי לאתר הזה: mega64.com יש להם הרבה סירטונים מצחיקים בנושא של משחקי וידאו (וחלק קצת פחות), אני די בטוח שיש פה כמה שמכירים את זה אבל לאלו שלא... כדאי לנסות. דרך אגב, הנה אחד הסירטונים האחרונים שראיתי, זה די הצחיק אותי http://mega64.com/2008/06/19/wii-fit-makes-you-hot/
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום רב, האם יש אפשרות לשנות את מספר הודעות הפורום המוצגות בכל דף? חיפשתי באפשרויות אך לא מצאתי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום כולם רציתי לדעת אם שיטת המיסוי החדשה הולכת להשפיע על שוק האופנועים? אם כן אז איך? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
לאחרונה פייסבוק ביצעו שינויים בהגדרות של קבוצות מסוימות. יש קבוצה אחת שאני נכנס אליה באופן קבוע ואחרי השינוי הפרסומים על הקיר של הקבוצה מופיעים אבל לא לפי הסדר הכרונולוגי שלהם מישהו יודע אם יש אפשרות עצמית לשינוי של הפרסומים לפי הסדר? (או שזה נקבע מראש על ידי ראשי הקבוצה) (בדקתי כבר בהגדרות הרגילות של הקבוצה אבל יש שם אפשרות להגדיר רק מתי אני יקבל מיילים בנוגע לפרסומים על הקיר..) תודה..
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
לחובבי הג'אז (עם טיפה קנטרי) בסגנון נורה ג'ונס. המלצה לאלבום KT Tunstall- Eye To The Telescope. שיר מספר 4, Black Horse And The Cherry Tree מדהים. דיסק מושלם, קניתי שלשום, שווה כל אגורה.
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
-
http://mitkadem.homestead.com/files/events/rogerwaters2006/ אני בטח בא, רק אני לא בטוח שאני אמצא עם מי לבוא. כרטיס 375 ש"ח, ולא כל אחד מוכן לשלם (למרות שאני חושב שזה שווה כל* שקל).
-
- 7 תגובות
- 583 צפיות
-
-
במהירות של 1.5 מגה.... האם זה משתלם ושווה? לעבור מ-ADSL לכבלים? תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
היתי ליפני שבוע בתיאוריה והגעתי בשעה 9 וחצי לשם,השומר אמר שזהו אי אפשר להיכנס היתה צריך לבוא ליפני 9 ולקחת מספר. [איך זה שבאתר של מישרד התחבורה לא מצויין שום דבר כזה? ]. חבר שלי שהיה שם ליפני חודש אמר שאפשר לבוא בכול שעה,מה זה השטויות האלה? אני חייב לציין כי התיאוריה היא באשדוד, ידידה שלי היתה בתיאוריה ברחובות ליפני יומיים ואמרה שאין כזאת הגבלה,כנ"ל לגבי קיריית מלאכי. מה זה החרא הזה האוטובוס הכי מוקדם שיוצא לאשדוד זה ב 8 וזה שעה נסיעה איך אני אמור להגיע לשם ליפני 9 עם איך להגיע לשם חוץ מאוטובוס
-
- 6 תגובות
- 583 צפיות
-
-
בציור מתוארים הישרים : Y=2X-3 ו Y=-X-2 הקטע ab מאונך לציר ה X ואורכו חמש מצא את שיעורי הנקודות A ו B .
-
- 7 תגובות
- 583 צפיות
-
-
מישהו עם ניסיון יודע אם העוצמת צילצול של הסמסונג 944 חזקה כמו הסמסונג 624?
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=//686842
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכם, מצאתי את הכבל הזה (DKU-5) בכל מיני אתרים, במחיר של לפחות 100 שקל. רצית לדעת אם אפשר להשיג אותו בפחות איפה שהוא? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
חשבתי שיהיה נחמד לעשות "על הדרך" מפגש פורום בחנות. אז יהיה נחמד לציין מי מגיע ו- + - שעה... מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
חברה אני צריך אתרים לכתוביות בעיברית [לסרטים]. תודה.
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
לא שמעתי מעולם על האתר הזה וגם המבנה שלו נראה ממש ממש חובבני, אבל הם נותנים אחלה מחירים. למישהו יש ניסיון איתם?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
נתונות משוואות של שני ישרים Y=4X+2 ו- Y=-2X+17 הם נחתכים בנקודה M צריך למצוא את שיעורי הנקודה M תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-