עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Internal,

אופס היתי בטוח שאני בכללי טעות שלי אם אפשר להעביר

2. היי, לא בטוח שזה המקום הנכון, אבל התפנה לי זמן קצת ואני רוצה לעשות את ההסמכה הראשונה של MCITP אשמח אם למשהו יש את הבנק שאלות של 70-640

3. Started by DarkRise,

שלום, אני צריך קצת עזרה בעניין אחד שקרה לי הסיפור הוא שלפני כמה ימים עורך דין מחברת HOT התקשר לאמא שלי ואמר לה שיש לה חוב של 3,500 שקל לידע כללי אמא שלי אף פעם לא הייתה בHOT אך אבא שלי היה והם גרושים לפי איך ששמעתי כשהם גרו ביחד היה להם תבל [הכבלים הבסיסים אני חושב] שהיה רשום על אמא שלי אמא שלי התגרשה ממנו לאחר כמה זמן, ואבא שלי בדירה שלו עבר מתבל לHOT היום מסתבר שבמקום לפתוח חוזה על אבא שלי הם "לקחו" איכשהו את הפרטים הישנים של אמא שלי והשתמשו בפרטים האלו כדי לפתוח את החשבון בHOT רק שאני יציין אמא שלי לא חתמה על שום חוזה חדש ועל שום דבר כי היא עברה לגור בעיר אחרת וכנראה מישהו אחר חתם על החוזה החדש של HOT עם הפרטים של אמא שלי ללא הסכמתה עכשיו הם מאיימים בהליכים משפ…

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  4. Started by IME3,

חצי מהזמן לא נטענים לי שום דפים פה כבר שבועות זה ככה בצורה מעניינת על הפיירפוקס המצב נראה יותר גרוע עכשיו פתחתי דרך אקספלורר ונטען הפורום

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  5. כבר בזמן האחרון כל הגלישה הזאת באתר יאוש גדול לא בא לך להכנס לאתר עד שניפתח כל דף ועמוד הרבה זמן ,כבר העלנו את הנושא הזה כמה פעמים מה קורה כאן, מה זה אף אחד מהאתר לא יכול לסדר את זה מה יש כאן מיגבלה כל האתרים עובדים טוב אפילו שהם עמוסים מאוד רק פה זה מעפן ואיטי למי צריך להגיד מאנשי הצוות מה הם עושים בעיניין הזה ,10 פעמים כתבתי לצוות האתר אף אחד לא ענה פעם אחת אפילו לאט לאט אני ניכנס פחות לאתר מרב הזחילה שבו כמו לפני 10 שנים מי שאחראי על הפורום הזה שיעביר את זה לאחראי האתר

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  6. שלום חברים. יום ההולדת קרב ובא ואני מתלבט נורא איך לחגוג ומה לעשות. אני מחליף קידומת ולמרות הלימודים האיננסיבים אני לא רואה ולא רוצה לראות אותי מוותר על חגיגה של היום הולדת. אני סטודנט, וכרגע חשבתי על 2 אופציות. האחת - לסגור מקום ("פינה") במועדון קטן ששם אוכל להכניס לבטח 20-50 אנשים, תלוי במוזמנים שלי. עלות אני מעריך תיהיה 400 ש"ח ואקבל גם 2 בקבוקים ויסקי וודקה (בן דוד סגר לפני חודש בשישי, אלו +- הפרטים) השנייה - להרים אירוע בבית (לא בית גדול), לכ20 אנשים (החוג הקרוב ביותר) , כאן אני מעריך שהעלות תיהיה גבוהה יותר (אלכוהול,שתייה,חטיפים,אוכל) . פתוח להצעות. אשמח לקבל רעיונות מקוריים, מגוונים ואם אפשר גם לא יקרים. תודה .

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  7. Started by MatanFrenkel,

חיפשתי בגוגל ויש שם את כל המידע לגבי זכויות העובד - חוץ מהשכר המינימלי . אז מה שכר המינימום לחודש ולשעה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by yigael_o,

היי, הצצתי בעמוד הזה "http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_the_largest_global_technology_companies" וגיליתי שקנון מייצרת רווח של בערך 2 מליון דולר על כל עובד שיש לה. (ליתר דיוק יותר מ 1.95488 לכל עובד שלה ב 2008). אם תסתכלו בטבלה תראו שהיא מרוויחה יותר מאפל עם ויש לה בערך 11500 עובדים פחות. (ואפל מוכרת מוצריי פרימיום שהרווח עליהם גדול) כל הנתונים מעדכנים ל 2008. מישהו שמבין בכלכלה יכול להסביר לי מה הם עושים נכון ?(הכל, יכולה להיות תשובה נכונה אבל תנסו לפרט)

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  9. קניתי אצלם לפני כמה שנים והייתי מרוצה. האם חל שינוי כלשהו באמינותם בשנים האחרונות? אשמח לשמוע דעות של מי שקנה אצלם מחשב/חלקים בשנה שנתיים אחרונות. תודה.

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  10. Started by JMG,

ערב טוב! לאחרונה נרשמתי לקורס MCITP בג'ון ברייס - של טכנאי PC. במקור רציתי להגיע לקורס המתקדם יותר - של מנהל הרשתות, אבל נציג המכירות הצליח לשכנע אותי שעדיף לי קודם כל לבצע את הקורס הבסיסי ורק אז לעבור לקורס המתקדם יותר. השבוע התחלתי את הקורס, קיבלתי את החוברות, והתחלתי לדפדף בהן... וגיליתי שחלק דיי ניכר מהחוברת אני מכיר לא רע בכלל... אך יחד עם זאת - ישנם "חורים" בידע שלי, שכמובן מבוסס על נסיון אישי שלי ללא השכלה פורמאלית קודמת. כשהעליתי את העניין בפני הנציג, הוא הציע לי להגיע לשיעור הבא ולשבת איתו לפני השיעור ולנסות לאבחן אם הידע שלי אכן מספיק לצורך הקורס המתקדם יותר. אני חייב לציין שאני לא מכיר את מבני הקורסים של מייקרוסופט או את מבחני ההסמכה, ואני לא יודע איזה חלק מהטע…

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  11. התקציב המדובר הוא 2000 - 2500 ש"ח. עד עכשיו היו לי אופני מרידה, דגם כניסה. ברמת העקרון הם ענו לי על כל הצרכים. אני רוצה משהו, שיהווה עבורי קפיצת מדרגה מהאופניים הקודמים Merida 510SX שעלו כ- 1000 ש"ח. החנויות שקרובות אליי הן: 1. סלאלום 2. רוזן-מינץ. 3. מצמן. אני רוכב בעיקר במקומות האלה: נחל אלכסנדר, יקום, מענית. פה ושם קצת נסיעה עירונית. דרישות: - זנב קשיח - אמינות - בולם (יש יתרון לנעילת בולם ברכיבה עירונית?) - אופניים שירגישו יציבים ולא מתפרקים במקומות כמו יער עופר/מענית. - הילוכים 24/21 זה לא ממש משנה. - מעצורי V- Brake/Disc הבנתי שברמת המחירים הזו כדאי להשקיע ב- V-Brake. *כמובן שפרסמתי גם בפורום מקצועי, אבל אני מניח שבין הגולשים פה באתר יש רוכבים רציניים. אני לא מעוניי…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Nahum2,

המגבלות הן קריית שמונה בצפון באר שבע בדרום משהו מעניין. איזה אטרקציה משעשעת או משהו?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  13. חודש הבא אני הולך להופעה של אסף אבידן בהיכל אומניות הבמה בת"א וכיוון שאני לא יושב הכי קרוב שאפשר, חשבתי אולי להביא את המצלמת HD החדשדשה שיש לה זום גדול מאוד וככה לא תיהיה לי בעיה לצלם . הבעיה שבעצם יכולים לעשות לי בעיות בטענה שאסור לצלם את המופע וכו ..בעוד שבכל זאת אנשים מכניסים ללא בעיה מצלמות דיגיטליות רגילות.. מה דעתכם? תודה רבה אגב - אסף אבידן והמוג'וס מומלצים בטירוף ..תבדקו ביוטיוב

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  14. Started by shuy,

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  15. Started by Lord Richard,

שלום אני מחפש שירים טובים כמו Dry country של בון ג'ובי עם סולו טוב כמו שיש שם !

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  16. Started by roilevi,

קניתי מברגה עם מטען לבטריות בארה"ב. על המטען רשום : INPUT : 120 VAC ~60Hz 0.58A OUTPUT: 7.2-14.4V DC 1.9A 1.9A האם אני יכול לחבר את המטען ישירות לרשת החשמל בארץ ??? האם המטען עלול להתקלקל אולי הסוללה??? אם לא , האם יש מתאם שמעביר מ 220 ל 120 ???? משהו זול ??

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  17. Started by ref4fcd,

איזה מסעדות אתם ממש ממליצים בחיפה? יוצא לי הרבה להזמין ואלה המעודפות עליי: טאטמי - קצת יקר אבל אוכל יפני ממש טוב. ואני מתכוון אוכל לא סושי. פירה - מקבלים שניצל גדול יותר מהראש. אגאדיר - ההמבורגר הכי טעים שאכלתי בחיים, כנל לגבי הקינוח

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  18. Started by J0HNiE,

אני רוצה להתחיל בלהגיד שאני לא גורם מרכזי במידה וזה יצא לפועל : אני פה רק לתת רעיונות ועצות ואם זה יצא אז מה רע? אני זוכר את המפגש האחרון שהייתי בו וזה היה לפני איזה 4 שנים אם אני לא טועה.. שהיינו על הגג של קניון עזריאלי ובואו אבטחה כי הביו לשם כל מיני חלקי חומרה :lol: בכל מקרה חשבתי אולי ניפגש, צחוקים נאכל קצת בחופשה של פסח, מי שבצא בטח יקבל הפוגה, וגם מי שבעבודה מה דעכתם?

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  19. Started by RUONXHEV50,

ממצב?

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  20. Started by XCG120,

רציתי לשאול מה הגודל של דיסק התקנה של WINDOWS 7 ULTIMATE 64 שאמור להיות?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  21. Started by Dima67,

אני כרגע נמצא בתחרות פייסבוק, מקום ראשון יזכה ב-SC2 בטא קיי. אני מבקש שתעזרו לי לנצח, זה עניין קצר של פחות מדקה! כל מה שצריך לעשות זה להצטרף לקבוצה הזאת http://www.facebook.com/pages/Gaming-Forever/301215367711 ולעשות לייק לתמונה הזאת http://www.facebook.com/photo.php?pid=30558039&o=all&op=1&view=all&subj=301215367711&aid=-1&id=1445206413 אני כרגע במקום שני, ויש לי עוד המון יחסית עד למקום הראשון. אני ממש מתחנן בפניכם שתעזרו לי! תודה לכל מי שיתרום מזמנו למעני. D=

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  22. Started by טל קורקוס,

ראיתי פורום עם נשים " נשלטת שיפחה " דברים כאלה ואני לא מבין דבר אחד איך בחורה מוכנה להיות מושפלת ולמכור את הגוף שלה ? בשביל אהבה ? תשומי ? עברה טראומה בבית ? זה מוזר לראות גברים בני 60 מתעסקים על ילדות בנות 20 - 25 ועושים בהן ככל על רוחם והן עוד קוראות להם " אדוני מאסטר שלי " זה מוזר הן מטורפות לא נורמליות , הן ניראות " כאילו " נורמליות הן מקלידות " כאילו "נורמלי אבל משהו דפוק להן בראש , אוהבות שמכים אותן מורידים להן דם קושרים אותן מה זה ? אני רק יודע שקוראים לזה BDSM והגברים שהם כביכול " המאסטר " קולטים שהן שרוטות על כל הראש ופשוט עם לשון חלקלקה גורמים להן לעשות כל מה שהם רוצים ואפילו קראתי שהם מבטיחים להן להיות מאושרות והן מאמינות בזה ואפילו רושמות בפורום " אני מאושרת ב…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by House M.D.,

dealextreme ידועה כחנות שמוכרת זיופים וחיקויים סיניים, אבל יש שם כמה מוצרים בודדים שבשם שלהם כתוב geniune (בעיקר סוללות לטלפונים סלולאריים ודיסקים קשיחים) האם המוצרים האלו הם באמת מקוריים? אני רוצה לקנות סוללה לסלולארי והיו שם שני סוללות אחת זולה ואחת יקרה, אז ביקרה כתוב geniune.

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  24. Started by INFERNO,

חג שמח לקהילת HWzone ! חג שמח וכשר אל תאכלו יותר מידי מצות זה שובר את הבטן ~!

• 1 תגובה
    • 812 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.