כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע למי יצא לשמוע את זה אבל לפני כמה ימים היה ב MTV שילוב של כמה שירים ביחד האחד זה SWEAT DREAMS של החוברה מוזרה חחח ושל המלך faithless (I CANT GET NO SLEEP השילוב היה פשוט מצוין !! ואני מחפש את זה בלי סוף יש איזה מישהו כאן שיודע ?!
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן,נספר קצת על עצמי... שמי הוא אבירם ואני בן 14 בסה"כ ,חובב מחשבים מושבע והחברים וההורים שלי כבר רוצים להרוג אותי כי אני רב היום על המחשב.. חחחחחח אני גר בבת-ים. אני בחופש יעבוד בחברת מחשבים בשם HDI בתור מעצב ומתכנת. יש ברשותי שני אתרים ואני חבר צוות בפורום הרשמי של מערכת הפורום phpBBHeb . אתם מוזמנים לפנות אליי בכל נושא של בעיה או תקלה בכל נושא שהוא.. אני מקווה להיות כאן פעיל. בהצלחה לכולם ולי..
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
כל הכרטיסים נגמרו אז מי שנשאר בלי כרטיס שירשום פה ונדסקס על המחיר
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
עם שני רמקולים והמערכת עצמה של חברת KOSS דגם לא ישן כל כך! כולה היתה אבק אבל מה... הכל פועל!!! חוץ מטייפ אחד! חיברתי לי למחשב בכיף!!! ושומעים בן ****!!!!! מזל? ולא אני לא גר בשכונת עשירים...
-
- 6 תגובות
- 584 צפיות
-
-
-
-
היי אני די חדש פה ... לפני שבוע בערך שאלתי אם מישהן יכול להכין לי עטיפת דיסק ... משהו בסגנון של היפ הופ (ראפ) שמעתי שזה פורום נחמד ושיש פה יחס ... אם תוכלו לעזור לי אני מאוד אשמח אתם גם יכולים לכתובת לי לאיימל שמי קובי אני בן 17 וחצי האיימל שלי kobii45@walla.co.il
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
הסתובב אחד כזה ברשת בשבועות האחרונים, אני לא מצליח למצוא אותו, מישהו במקרה שמר אותו בbookmarks ? ואם כבר פתחתי תר'ד, אני נוסע בשבוע הבא לפריז, יש מצב למילון קטן עם מילים שחייבים לדעת?
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני בשניות אלו עורך עם חברי (יובל קובל Yuvalkob מהפורום) סרט מאוד חשוב ואנחנו צריכים אתר עם פרסומות מצחיקות, ממש לא חשוב באיזו שפה... זה ממש ממש דחוף ואני בטוח שיש אתר כזה אז בבקשה תעזרו לנו! :saint:
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אחרי שראיתי לפני איזה 3 שעות את הפרק אני מבין עד כמה הסדרה הזאת מעולה... יש פה עוד מישהו שראה? ספוילר למי שלא ראה: מה הזריקו למייקל? מה בדיוק צרלי הביא לקלייר להזריק? מי היה בסירה? או מי מסתתר בבטן שלה? (דזמונד לדעתי). מה הסיפור של מיס קלו? למה האחרים מתחזים כפי שוולט תיאר? וזה רק בשליפה...
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
מה שצריך לעשות זה פשוט להרשם וללחוץ על מיכל מיני לינקים של פרסומות לקרוא מיילים .....למי שרוצה כמה ג'ובות מהצד מומלץ ***
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום! לי יש מוטורולה E1 ולחבר שלי יש תא הV3X. עכשיו כשאני רוצה לשלוח לו שיר או תמונה אין בעיה אני עושה העבר דרך בלוטוט' והפלא שלי יש מזהה אאת שלו.. אבל כשרוצים ההפך והוא מנסה לשלוח לי שיר הפלא שלו מחפש התקנים ולא מוצא אותי..גם אם אני עושה "מצא אותי"... לפני כן הצליחתי להעביר לפלא שלי קבצים מסוני אריקסון K700I בלי בעיה וממוטורולה V3 ( למרות שגם בזה בפעם האחרונה לא זיהה לי תפלאפון..) לי אין שום בעיה לשלוח קבציםם.. תודה... שמעון
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
המניגה שלו הולכת ככה בערך פה בה בום בה, פה בה בום בה...... That we belong... זה מה שאני זוכר בערך, אשמח עם תעזרו לי למצוא אותו.
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
נמאס לי טוטלית מבזק בינלאומי למי לעבור בזמן האחרון הגלישה הורדה ואפילו רדיו באינטרנט מזכיר לי את המודם הישן 33600 יש המלצות לחברה אחרת כרגע מחובר עלק ב1.5 תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש איזה מדריך לעשות את זה? ואיזה חומרה צריך בשביל זה? (אני חושב שאני יודע כרטיס לכידה טוב כמו ה-PVR 150 וכמובן HD גדול) תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
-
יווווווווווווווו זהו אחרי 3 וקצת שעות שניה (או יותר נכון 2 והרבה) התעוררת י(דווקא די ערני ) לבצפר יצאתי למטבח להכין משו לאכול ופתאום אני רואה את השמש בצבעים של זריחה אז חשבתי לעצמי "אמ....מה הולך פה?! אני באמת אמור להיות ער בשעה כזאת?? זה לא הגיוני !! בטוח יש טעות" לקח לי איזה דקה לשכנע את עצמי שהכול בסדר ואני צריך להתארגן ולעוף ו.....זהו אז אחרי מקלחת שינייים וכול שאר הדברים שצריך לעשות בבוקר אני עף מפה לבצפר .......נדבר אחרי אגאדיר בייייי לכולם בוקר טוב (אגב אין לי מושג מה אני עושה פה בשעה כזאת אבל רציתי לשמוע מוסיקה וזה בא לי טוב עם המוסיקה אז.....)
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אמא שלי נוסעת ביום ראשון הקרוב להוגריה ואני לא מצליח למצוא חנויות\אתרים כמו PCH אבל בהוגריה משהוא יכול לעזור ? תודות מראש.
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
OK, אני צריך כמה רכיבים, ואני רוצה לקנות כמה שיותר מהם דרך קרוב משפחה בניו יורק. אני מבקש מכם שתמליצו לי על רכיבים במחירים שאני אציין, ותגידו לי באופן כללי, אם כדאי לי לקנות את הרכיבים בארה"ב, או שעדיף לקנות אותם בארץ (תתיחסו בבקשה לאחריות, לשכיחות התקלות...) אני ארשום את הרכיב, ואת הסכום המקסימאלי שאני מוכן להוציא עליו (בדולרים...) abit nf-7 v 2.0 - 65$ hec 475W - 70$ כרטיס מסך - 100$ כל המחירים הם +- 10$, אבל לא יותר! אם יש לכם המלצות משתלמות יותר, אז תציעו. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
http://elitetorrents.org/ מפחיד, אני מנחש שזה קרה בגלל שהם התגאו כל כך שלהם היה את StarWars החדש לפני כולם
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני מתגייס עוד חודש וחצי, אז להצטרף למכון כושר עכשיו לא יהיה חכם (עדיף מאוחר מאשר אף פעם הא?)...כרגע אני במצב מוזנח לחלוטין (בחודשים האחרונים רצתי מעט אבל לא סדיר, החורף מוציא לי את החשק כנראה ) יש לי שרירי בטן עמוקים חלשים אז אני רוצה לעבוד על הבטן במיוחד יש לי תרגילים של הפזיותרפיה אבל חוץ מהם אני רוצה לחזק את הידיים ואת שאר הגוף אתם מכירים אתר שמסביר טוב או תוכנית טלויזיה בכבלים (יש לי HOT רגיל בלי חבילות)? ואל תגידו לי תעשה כפיפות בטן ושכיבות שמיכה, כי אין לי משמעת לזה יש לי הליכון ומתח בבית אז אני יכול להסתדר (לפחות בתחום הזה) אגב מצאתי במקרה את האתר הבא: http://www.feelgood.msn.co.il/feelgood/mudaut/fitness/default.htm מה דעתכם עליו?
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
לפני השיר! . כן , קיבלתי באן לשבוע. אממ...זהו, יאללה נמשיך. ככה, אני מחפש שיר המון זמן (חודש אחרי שהתחילו הלימודים) , איזה ילד מכיתה י' אצלנו הוא כאילו ה-d.j (לא מכיר יותר מדיי סקאזי בעיקר, אבל יש לו הקרצות טובות לפעמים = holyman-the last universe והשיר שאני מחפש). השיר הוא מעיין דאנס/האוס קליל כזה. הוא ממש ממש ממכר וקליט, והמילים היחידות שאי זוכר זה sun או the sun is shining (כמובן זמרת שרה). זה מה שאני זוכר. בתודה.
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש באתר best buy: http://www.bestbuy.com/site/Google+-+Nexus+7+Tablet+with+16GB+Memory+-+Black/1484847.p;jsessionid=1AF938F42A9AB998AF7AE246635CFE18.bbolsp-app03-154?id=1219052238174&skuId=1484847&st=google%20nexus%207&cp=1&lp=1 לא יהיה לי ביטוח זה בסדר עכשיו אני צריך עוד הסבר, מה הוא סוג המשלוח האם זה יכול להגיע אלי שבור? האם יש בכלל משלוח לישראל? האם המכס יעצור לי את המכשיר במכס? האם אני צריך לשלם עליו מע''מ? איזה עוד סכומים אני צריך לשלם על המכשיר? האם כדאי לקנות אותו מהארץ שיש אותו ב-1,300 מ buy2 usa זה יקר,יחסית למכיר שלי 230 דולר בבקשה תעזרו לי אני חייב את כל הפרטים, תודה!
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
-
ישנו איזו סירטון שיכול גם להיות כשומר מסך למחשב על ציפורים על כבל חשמל שציפור גדולה יותר מתיישבת להם על הכבל וכולם שם מנסות להעיף אותה. מישהו יודע איך ניתן להשיג את זה?
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-