כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. לפני זמן מה השגתי שיר יחיד (אני כבר לא זוכר אפילו מאיפה) ומאד אהבתי אותו, אך כניראה מכיוון שהשגתי אותו ממקום מוזר השם שלו וכל שאר המידע מעורפל.. זה המידע שיש ברשותי: השם המלא של השיר:05 - Renegade Master[bren] ב- Winamp המידע מופיע כך: Title: 05 - Renegade Master Artist: X_X{*bren*}X_X והשם של האלבום, מכל המידע שהצלחתי לפענח הוא כנראה זה: Dreams and Reality המשך המידע שיש ב-Winamp Year: 2004 Genre: Techno - Trance Comments: ds05b?×ta[bren] v.2 (אם זה יעזור למישהו..) *יש סיכוי שהוא איזה DJ לא כל כך ידוע או משהו.. אשמח לדעת את השם המלא של האלבום ממנו בה השיר היחיד שעליו דיברתי תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מחפש תמונה של תותחנים שבה רואים תומת יורה במלחמת לבנון השנייה ולמעלה כתוב בצבע תכלת "בדרך לעוד לקוח מרוצה" חבר הביא לי את התמונה והוא אמר לי שהוא מצא אותה פה וחיפשתי אבל לא מצאתי אולי מישהו זוכר שפורסמה התמונה הזאת או כל דבר שיעזזור לי למצוא את התמונה יהיה מצויין. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אז ככה היום קיבלתי מחבר שלי מוטורולה C350 ואז עכשיו אני יושב וקולט שיש למכשיר חיבור USB ,אז חיברתי והXP זיהה שיש מכשיר מחובר ושזה מוטורולה C350 אבל צריך דרייברים בישביל זה שהייתי רוצה לדעת מאיפה אני משיג זה א . עוד דבר זה , מה אפשר לעשות עם זה שהוא מתחבר למחשב ?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
לא ממש יודע איזה גאנר זה, וגם לא כזה משנה לי, אני ממש אוהב תקבוצה הזאת Aura - the source of trance השיר זה Himalaya תנסו, lemme know מה אתם חושבים, יש עוד המון טראקים טובים שלהם, הם לא ממש מוכרים.. יש פה עוד חבר'ה שמכירים אותם? אגב, לא צריך ללכת לדארק סייד של הרשת כדי להשיג את הטראק, AURA מציעים אותו ועוד רבים בחינם באתר בית שלהם http://www.auratrance.com/ לא עובד עם פירפוקס לצערי :\
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אין לי מה להוסיף ^^^ תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
איפה אפשר לראות באינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
צוללן מזהה דג השוחה לקראתו, ואת השתקפותו של הדג בפני המים. פני הים שקטים ומקדם השבירה שלהם הוא 1.33 -מדוע המרחק בין הדג לבין עיני הצוללן צריך להיות גדול מערך מזערי מסוים כדי שהצוללן יוכל לראות את הדג, וחשב מרחק מזערי זה אם העומק (של הצוללן והדג) הוא 2 מטר מתחת לפני הים~ btw אני חדש, תומר. נעים מאוד ^^"
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה למכור כרטיס מסך מדגם : Point Of View 7600GS 256MB PCI-E וספק כח ג'נרי JSPTech PS-05 PSU 500W 12cm fan 24pin retail כמה לדעתכם הם שווים כיום? כמובן שהם במצב מצויין, ללא תקלות והיו בשימוש כמעט שנה.. תודה.
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אם כן רציתי לשאול כמה שאלות בקשר לצבא
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אהלן שוטטתי לי במחשב שלי ומצאתי סירטון שכנראה אחי הוריד והוא ממש מדהים! המכשיר המדהים עולה 1450$ לאדע איזה שימוש ממשי יש בו אבל זה מגניב בהחלט http://www.applefritter.com/node/view/3638
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אז ככה..אני כבר שנה וקצת בצבא יש לי מפקדת שאני סובל ממנה מינואר זאת אומרת 10 חודשים עוד מעט..היא אצלנו בתפקיד ממאי 08 (שנה ו5 חודשים) והיא בדרגת סרן , היא ממלאת תפקיד שלישותי , אני אוכל ממנה כריזות של החיים אני יכול לשבור קירות שאלתי היא לאלו מביניכם שאולי יודעים, כמה זמן אפשר למלאות תפקיד כאילו כמה זמן אפשר לעשות אותו דבר אפילו אם אתה מסרב להתקדם או שלא מקדמים אותך..בכל זאת היא נושקת לשנה וחצי באותו תפקיד , וזה תפקיד שני שלה כסרן אם אני לא טועה והיא לא מראה סימנים כאילו היא הולכת בקרוב
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
פתאום האינטרנט לא הגיב לי הכל התנתק אני מנסה להכנס לאתר וזה נכנס לי לאתר של SMILE אומר לי שמעדכנים תשתיות ושירות משהו כזה ואני צריך להוריד איזה משהו והשם משתמש שלי מוסיפים לו 202 בסוף (נניח RAN אז RAN202) למישהו קרה?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
-
-
שלום !! יש לי למח איזה שטות שאני צריך להגיש בביולוגיה. עכשיו, אלה הדברים שלא הבנתי ואשמח אם מישהו יוכל לתת עליהם מענה: - אני צריך למצוא מודל (דגם) של חלבון ואת שמות החלקים שלו (מן סכמה כזאת). - צריך לסמן על הטבלה את המשתנים :E, t, E1, E2. תודה רבה !!
-
- 8 תגובות
- 644 צפיות
-
-
רק אני לא הבנתי את הסוף? למה צי'ף היה כזה מנייאק ובסף חנק אותו עם הכרית וברח בעצמו לבד? עוד מלכחתילה הוא שיחק אותה חירש ומוגבל, אבל אחר כך הוא התוודא בפניו הוא רצה לעשות לו מוות קל שלא יסבול אולי? מה זה שתי הצלקות שהיו לו בראש? הוציאו לו חצי גולגולת או מה ? ולשם מה בכלל עשו לו את החישמול באמצע הסרט? בגללל שהוא התפרע? אני יודע שזה עוזר בפסיכיאיטריה, נגד אנשים פסיכוטים, אבל מה זה בידיוק משרה? מתקן גלי חשמל במוח? מרגיע את הבנאדם ? קיצר מי שראה את הסרט(ואני מאמין שהרבה ראו) יודע על מה אני מדבר
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג אייפון ללא התחייבות ובמחיר הרגיל...
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלומות, שלחו לי מביתן חיל הים דרקישה לפקסס להם בדיקת אק"ג חוזרת לקראת הגיבוש(עשו לנו ביום מיונים) לא ידוע לי על בעיית לב או משהו[...] אבל הרופא משפחה שלי הזהיר אותי שיציקו לי הרבה בחיים על אבחוש, כי אין לי שומן שיבודד את ה"רעש" (לדבריו) מצד שני לא הוצמד לי סטטוסקופ שם ככה ש... אולי התרגשתי או משהו, בכל אופן הם אמרו שהבדיקה לא תקינה ואני צריך לחזור עליה אצל רופא משפחה(עשיתי אצלו לפני כמה חודשים, הכל היה יופי טופי) רציתי לדעת האם למישהו היה בעיות עם העסק? עם המזל שלי עוד יעיפו אותי מהגיבוש על חובש כסיל או משהו כזה... לבקש מהרופא שלי לתרגם לי ת'בדיקה, ככה ש"תעבור על בטוח" אצלהם? אין לי כוח לבלאגנים עכשיו...
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
גם אתם שמעתם 4 פיצוצים מהאוויר באיזור מרכז/דרום נתניה בערך ב 16:15 ?? ממש מוזר, הסתכלתי למעלה וראיתי פס עשן שיורד למטה, אני חושב שהצלחנו לצלם את זה עם ה N73 של חבר שלי. אני אנסה להעלות את זה מחר עריכה: אופה מצאתי משהו!! http://www.ynet.co.il/Ext/Comp/CdaNewsFlash/0,2297,L-3480657_184,00.html אבל מה זה אחרי זה היו עוד 2 מסוקים של צה"ל באיזור
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול להביא לי שם של תוכנה שבעזרתה אני יכול לצלם את מה שאני עושה במסך (סרטון וידאו)?
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולכם!! אני זמר יוצר בן 23 והוצאתי שיר לרדיו לפני שלושה ימים. מה דעתכם? הראל יפת - מקום אחר ♫ (אודיו)
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
זה אני !~Cr0cKeR~!..החלטתי לשנות את הניק הדפוק הזה למשו יותר צנוע P:
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני חושב שאני שואל בשם הרבה משתמשים.... אולי איזה מבצע על כרטיסי מסך או מסכים ...אהם...אהם... Dell 2007wfp
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לחתוך קטע מסויים מהשיר WindowLicker, יש קטע ממש חזק לקראת הסוף וכל שאר השיר לא משהו.. אני רוצה רק את הקטע הסופי והטוב. מה עלי לעשות לשם כך? באיזו תוכנה עלי להשתמש? ואיך אני יכול לעשות ככה שזה יחזור על עצמו כמה פעמים בצורה יפה לשמיעה וחלקה? (הקטע הזה די קצר..) תודה לכולם ! והרי לכם השיר: http://meduza.d.googlepages.com/AphexTwins-Windowlicker.mp3 השיר הוא באורך של 6:07 דקות הקטע שאני מדבר עליו מתחיל ב- 4:50, תורידו תשמעו תתרשמו ותגיבו. הקטע הזה חזק במיוחד אשמח לדעת אם מישהו מכיר עוד שירים עם קטעים חזקים כאלו..
-
- 8 תגובות
- 644 צפיות
-
-
הכוונה אתרים שאני יוכל להוריד מהם וידיו ומשחקים חינם תודה.
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-