עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ariebel,

part 1: part 2:

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  2. Started by de money,

כל הכרטיסים נגמרו אז מי שנשאר בלי כרטיס שירשום פה ונדסקס על המחיר

3. אני בשניות אלו עורך עם חברי (יובל קובל Yuvalkob מהפורום) סרט מאוד חשוב ואנחנו צריכים אתר עם פרסומות מצחיקות, ממש לא חשוב באיזו שפה... זה ממש ממש דחוף ואני בטוח שיש אתר כזה אז בבקשה תעזרו לנו! :saint:

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  4. Started by Aurora Borealis,

רק פורסמה רשימת ההופעות של הסיבוב הזה של רוג'ר ווטרס, ושוב קופצת לה שמועה שתיהיה הופעה בישראל. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3216197,00.html אני לא אופטימי בקשר לזה... אבל אם זה יהיה... WOOHOO!

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  5. אני מחפש אתר שממנו אפשר לשלוח הודעות בחינם לאורנג' , פעם היה אפשר לשלוח מ ICQ אבל ביטלו את זה :-\ אז האם מישהו מכיר משהו כזה?

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  6. שלום ידוע שאפשר ללכת לערוך דין ולשאול אותו על אדם מסויים אם יש לו עיקולים או תיק בהוצאה לפעול. כמובן שעורך הדין לוקח כסף על טרחה שכזאת. האם מישהו יודע כיצד הם מבררים עניין שכזה? איך אני, בתור בעל עסק, יכול לבדוק מידע שכזה? עוד שאלה שרציתי לשאול איפה אני יכול לפרסם חינם באינטרנט עסק? יש חייה כזאת?

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  7. Started by Ic3 CuB3,

שלום !! יש לי למח איזה שטות שאני צריך להגיש בביולוגיה. עכשיו, אלה הדברים שלא הבנתי ואשמח אם מישהו יוכל לתת עליהם מענה: - אני צריך למצוא מודל (דגם) של חלבון ואת שמות החלקים שלו (מן סכמה כזאת). - צריך לסמן על הטבלה את המשתנים :E, t, E1, E2. תודה רבה !!

• 8 תגובות
    • 621 צפיות
  8. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

איזה שווה יותר שנייהם זולים לא השיא אבל לא צריך יותר מזה מוטורולה C380 או סימנס M55 ראיתי שהסימנס מדליק יותר וקל יותר אבל מה אתם אומרים?? :-*

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  9. Started by totah,

-קניתי כונן חדש, מדוע התבקשתי לעשות לו פרומט? -מה ההבדל בין quick format ל format ? תודות!

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  10. חברת הענק מודה כי חלק מכרטיסי המסך היוקרתיים שלה סופקו עם פחות יחידות עיבוד מהמובטח; מציעה החלפה ללקוחות שנפגעולכתבה

11. ראיתי את הסרט אבל מה הקטע עם החרדים מגן דוד וכל זה מה הם יענו יורדים עלינו?

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  12. Started by AdamS,

הייי, קיבלתי היום iPod Video חדש והתאכזבתי לגלות שהוא לא מגיע עם מטען לחשמל אלא עם כבל USB למחשב מה הם דפוקים!? אם מישהו רוצה לצאת לטיול עם הנגן או משהו כזה? הוא לא יוכל לשמוע בגלל שאין לידו מחשב!?! קיצר באסה.. זה ככה אצל כולם?? זה הגיע בקופסא שחורה דקה כזאתי..

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  13. Started by aofer,

אני רוצה לקנות מחשב בחודש הקרוב ואני בודק חנויות... המחירים שלהם נראים טובים והכל.. הם באשדוד שזה יחסית קרוב אליי.. מישהו פעם קנה אצלהם? אשמח גם לקבל המלצות אחרות באיזור אשדוד,רחובות.. לפי מה שהבנתי מהפורום הזה מKSP עדיף להתרחק.. וגם מIVORY לא?

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  14. איך בונים אקורד המורכב יותר מ4 צלילים .... למשל כמו A15? (אל תצחקו. אפשר לעשות כזה דבר)

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  15. Started by Yaron-Cohen,

איזה חנויות עושות משלוחים מארה"ב לפה.? יש אפשרות בניואג לשלם בויזה בינלאומית והמשלוח יהיה לארה"ב?? יש לי משיהו מארהב שאני יכול לשלוח אליו והוא יביא לי את החבילה...איזה חנות יכולה לעושת את זה? תודה רבה...350$ בגג זה אמור לעלות?

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  16. או שיקח עוד מלא זמן וזה סתם מופיע באתר של פנדה?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  17. Started by 1nstall,

הכותרת אומרת הכל. והדבר הכי משוכע שעשיתי זה: הייתי בן 4 והייתי חייב לשירותים והשירותי היו תפוסים (ולא היה לי כוח ללכת לשירותים השניים ) אז הלכתי לאחותי והשתנתי עליה (גועל , אבל מה אני יעשה הייתי קטן :-\ :'( :-[ : )

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  18. Started by XDude,

עם שני רמקולים והמערכת עצמה של חברת KOSS דגם לא ישן כל כך! כולה היתה אבק אבל מה... הכל פועל!!! חוץ מטייפ אחד! חיברתי לי למחשב בכיף!!! ושומעים בן ****!!!!! מזל? ולא אני לא גר בשכונת עשירים...

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  19. היי לפני כמה ימים הגבילו את ההלעת הקבצים לאורט לקבצים שלא יותר גדולים ממגה . עכשיו השאלה שלי לאיפה אני אני יכול להעלות קבצים מהר ובחינם אני לא יכול על לייקוס כי הם לא מרשים. הקבצים הם קטעים שאני וחבר שלי הכנו וזה 100 אחוז חוקי!

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  20. זה בקשר להוצאה מחודשת של פרק אחד של סדרת טלויזיה הם הוציאו RELEASE עם איכות משודרגת ותראו מה הם כותבים ב NFO We want to respond to the accusations of re-encoding the hV release of Weeds s02e02. We didn't re-encode anything, the similar cropping issue was due to an artifact at the beginig of the show that fucked the auto-cropping utility up. As a prooof, we have in the sample dir a ts sample from the show that wasn't included in the hV release. As for us being late with the explanation, we have a life. Cheers. ואם מישהו חושב שזה לא מצחיק אז הוא כנראה לא מכיר קבוצות הפצה..

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  21. http://www.freegadget.co.il/vote.php?uId=7

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  22. זה סקריפט לתוסף greasemonkey שמגלה האם הושתלו סקריפטים זדוניים באתר .. ומשום מה זה מתריע פה בHWZONE ,על הזרקה מסוג XSS . הנה הלינק לסקריפט http://userscripts.org/scripts/show/22955 לgreasemonkey .

23. בכותרת.....בבקשה! זה שהיה בארץ נהדרת...... תודה ענקית מראש! איתן

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  24. Started by דניאל52,

http://www.flix.co.il/tapuz/nimrod/showVideo.asp?pagenumberRes=1&m=1257443

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  25. Started by Vatos-Locos,

הייתי רוצה לדעת באיזה תאריכים החנויות יסגרו דרך אגב אני מדבר על KSP בחיפה, אם זה משנה

• 3 תגובות
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים