כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,579 דיונים בפורום זה
-
שלום לאחרונה ביצע אתר hwzone פעולת שיפור ותחזוקה. מאז הוא מתנהל אצלי באיטיות רבה (מה שלא היה קודם). האם הבעיה ידועה או שהיא קיימת רק אצלי??? איך/ מה לעשות כדי לשפר את המצב?? בברכה
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
יש תוכנה הכי נדירה בעולם קוראים לה AtomixMP3 אפשר לעשות מיקסים נדירים להוריד את הבאס לשלוט במהירות אפקטים נדירים(רק 3בדמו אבל עדיין נדירים) תוספות לשיר צפירה של צופר אויר צעקה ועוד מלא דברים אבל מה שמעצבן זה שבאמצע הניגון פתאום מופיעה הודעה ומפסיקה את המוזיקה ובהודעה כתוב שאם רוצים עו אפקטים וכ' צריך לשלם 60 דולר וזה מעצבן!!!!!!!!!11 :AR15: :AR15: אז כדי להרגע... האתר הכללי של התוכנה ישר להוריד!!!!!
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שיש פה אנשים שמתמצאים בתחום ויכולים לתת המלצות . אני גר בהדר עליון חיפה ואני מחפש חדר כושר שיהיה בו שפע של מכשירים לפיתוח הגוף ( ריצה סאונה וכאלה לא מענין אותי ) . עוד שיקול הוא שאוכל בקו אוטובוס אחד להגיע אליו ולא אצטרך לקחת שתי אוטובוסים וכן שהמחיר לא יהיה גבוה במיוחד . היה טוב אם זה היה בכרמל או באיזור הצ'ק פוסט ( יש שם בכלל ? ) דרך אגב המכון כושר של הטכניון פתוח לקהל הרחב ? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
^^? ואם כן, איך ראו?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום חבר'ה , קוראים לי עדיאל, בן 14 מהדרום , אוהב מחשבים , סרטים וטלויזיה , בילויים בנות ושאר ירקות אני מתעסק הרבה במחשבים, יותר בתוכנה מאשר בחומרה, מנסה ללמוד יותר על חומרה ומודינג , מקווה ללמוד בפורום הרבה ולהנות מי שרשום ברוטר אולי מכיר אותי בניק Pac-Man . נעים להכיר
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
http://www.gagreport.com/funny_videos_dog_with_possessed_leg.htm
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
אני מעוניין להזמין מוצר מסוים מחנות שממוקמת בגרמניה. היא עושה משלוחים באירופה בלבד. האם מישהו מכיר שירות משלוחים עם כתובת פיקטיבית כסגנון מסטופ כדי לקבל את המוצר לארץ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
עוד מעט יש לי מבחן בהבעה (כיתה ט') ואני מחפש אתר ללמוד, למישהו יש אתרים עם הסברים ? חיפשתי בגוגל ומצאתי רק חומר מאתרים של בתי ספר, למישהו יש אתר מיוחד רק לזה ?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
לא בטוח שזה במקום: אני צריך שרת זול שיתן לי בסביבות ה100MB(הSVN שלי כרגע 3.4MB Smile ) ויתן לי גישה REMOTE דרך SSH/RDP/NX או כל דרך אחרת,כל מה שאני צריך זה שיהיה זול יהיה BANDWIDTH לא רע,אמין ושאני יוכל להריץ עליו SVNSERVE כדאי לספק לי ולחבר שלי גישה לSVN,כרגע הSVN הוא במחשב שמחובר לאינטרנט רגיל לכן לעשות CHECKOUT ממנו זה סיוט. אפילו לא צריך הרבה RAM או CPU(בUNITS או מה שזה יהיה) כי כל מה שזה יריץ זה SSH+SVNSERVE ועוד כמה שטויות בעתיד. למישהו יש פיתרון טוב יותר? חשבתי על SVN על GMAILFS אבל לא בטוח כמה טוב זה יעבוד. בבקשה אני זקוק לזה להמשך פרוייקט לא קטן שאני עושה. ראיתי אפילו HOSTING פעם לPYTHON ב1$ לחודש אבל לא נדמה לי שזה טוב. בבקשה תעזרו לי פה. תודה נ.ב.:השר…
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
זה מה שקורה ביפן בקרוב בישראל http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=110136
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
ראיתי במדור מפרטים שני מפרטים של מחשבים משרדיים בתקציב של 2000 ושל 2500 ראיתי שב 2000 (שבפועל הוא 2100) יש מעבד E5200 וזיכרון 2GB ב-2500 יש מעבד E7400 וזיכרון 2GB לפי מה שהבנתי מהרבה שאלות בפורומים שה E5200 נותן את העלות-תועלת הכי טובה אז לא עדיף להשקיע את ההפרש ב-4GB זיכרון ואולי לעלות רמה בלוח אם? תודה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
תמליצו על סרטי פנטזיה כאלה, על ימי הביניים קסאמים מאגיה כישוף וכל זה, לא מכיר בכלל סרטים כאלה, סרטים בסגנון הזה אבל מותחים ואפלים כאלה (לא חייב)
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
למי שלא שולט בשפה הזו בה נכתב המקור http://tinyurl.com/4f7kq9 להלן התרגום, כולל הכותרת כפי שהיא במקור: האם אפשר ליפול נמוך יותר? חברת אסוס במקרה שלחה על תקליטורי DVD המצורפים למחשבי המחברת מהיצור שלה מספרים סיראליים של יישומים שונים, קראק לתוכנת WINRAR, ומסמכים מסווגים שלה שמוצגים כמסמכי מיקרוסופט. חלק מהנתונים נמצא בתיקיה בשם CRACK, כך מסר זה שגילה את המקרה הזה. אחד מהמסמכים המסווגים של אסוס היה מצגת פאורפוינט, בה זוהו על ידי היצרן בעיות עקרוניות/ראשיות הנוגעות לכלי הזה (הכוונה למחשב הנייד. OC.) עובד חברת אסוס התנצל על המקרה והבטיח בו זמנית כי "הנושא הזה יבדק בקפדנות". איך זה? מוצרי אסוס הללו מאד נפוצים בפולין. מענין כמה עותקים הופצו שם לפני שקורא אחד של השבועון PC …
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
http://www.americancomedynetwork.com/FLASH/my_menorah.htm תקשיבו למה שהם אומרים וגם תשימו לב לפרטים..אני נקרעתי מזה וגם שהעץ קריסמס נכנס נקרעתי תגובת
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
היי איך אפשר להעלות תמונות לאתרים אני מכיר רק את imageshack והוא מאוד איטי איזה עוד דרכים יש תודה
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
היי שלום יש לי שני כוננים SATA 400 גיגה שהיו מחוברים ב RAID 0 נראה לי אם אני לא טועה , אחד גיבה את השני, משהו השתבש( היו מורכבים במחשב אחר) , בזמנו הבחור שבדק את המחשב אמר ששני הכוננים תקולים והחליף בחדשים, אני לא ממזמן קניתי בקר לSATA וחיברתי את שני הכוננים, בהעברת מידע לאחד מהם המחשב פשוט בקושי זז, זוחל נתקע, יכול להיות שהם עדין מחוברים ב RAID 0 ובגלל זה הם בקושי זזים, הרצתי תוכנת בדיקה של WD והכל יצא תקין, דבר נוסך הוא שבדקתי באתר של WD ורשום שלפי הסיריאל שלהם הם עדיין באחריות ויש אפשרות לשלוח אותם ליצרן, הם שולחים לי שנים חדשים משהו כזה במידה והן נמצאו תקולים או משהו כזה , אני לא בידיוק הבנתי את כל התהליך, דמי משלוח, מכס ישראל שבטח בקבלה ידרוש תשלום או משהו כזה. אם מי…
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
ראיתי באמזון מגברים במחיר מציאה יחסית לארץ אמרתי לעצמי בונא רעיון טוב..אבל יש מכס בישראל עשיתי חיפוש בגוגל וראיתי שהמכס לוקח 32 % מס על מגברים השאלה שלי אם אני מזמין מאמאזון המכס יעלו עלי ? או האם המוח היהודי מצא איזשהי דרך לקצץ במכס ?
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
עוד שבוע וחצי יש לי יום הולדת 19... וגם בגלל היום הולדת וגם בגלל שחשבתי על זה הרבה זמן אני רוצה לעשות קעקוע.. אז מה שאני מחפש זה אתרים עם קעקועים ורעיונות שונים... וגם המלצה על מקומות באיזור תל אביב שכדאי לעשות בהם את הקעקוע.. תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול למצוא בבקשה? ישבתי חצי שעה עכשיו על גוגל, וואלה ותפוז ולא מצאתי שום דבר חוץ מחצי עמוד. תודה
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום, יש לי חשבון VERIFIED מסוג PREMIERE בן 4 ימים ויש לי 37.33$ בPAYPAL BALANCE ו70$ בכרטיס אשראי ניטען. כאשר אני מנסה העברה ישירה של 50$ שלמים לחשבון של אדם ממנו אני מנסה לקנות מוצר מסוים (הוא לא מסכים שאעביר לו במחלקים את התשלום מאחר וזה מנוי חודשים ויש צורך שירד כל חודש אוטומטית 50$) אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: כאשר אני ניגש לACCOUNT OVERVIEW אין לי שם שום הגבלה וכן גם כאשר התקשרתי\שלחתי אימייל לפייפל הם אמרו שלא אמור להיות שום הגבלה והבעיה נובעת מהמערכת הפנימית שלהם שאמורה למנוע FRAUD. עכשיו השאלה שלי האם משהו ניתקל אי פעם בבעיה דומה ואיך היא ניפתרה? אם אני אזמין כרטיס אשראי בינלאומי מהבנק האם הבעיה תפתר? והאם יהיה ניתן להוסיף FUNDS מכרטיס אשראי בינלאומי(כי מהכרט…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה... קראתי עכשיו בYNET שיש שביתה מחר http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3378986,00.html "במשרד הרישוי לא תהיה קבלת קהל" זה אומר שאני לא אוכל לגשת לתאוריה מחר?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה במכוון או לא ואם זה זמני או קבוע, אבל הבוקר לא ניתן להגיע יותר לאתר שלהם.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
-
קיבלתי היום זימון למבחני התאמה ל תפקידי מבצעים ופיקוח והייתי רוצה לדעת על מה מדובר . זה מדור קד"צ שמישהו יסביר לי בבקשה על מה מדובר
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
מישהו יודע מה זה אומר שאני מוריד שיר מסוים ו-50 אחוז ממנו הם Corrupted - דוגמא: גודל של שיר הוא 5 מגה 2.5 מגה ממנו הם Corrupted ב-Details האם זה אומר שהוא לא יעבוד ואני צריך להוריד אותו מחדש. ומה זה אומר באופן כללי.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-