עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן אני מתאר לעצמי שפתחו פה הרבה נושאים כאלה רציתי להתייעץ איתכם אני לא מכיר כל כך הרבה אנשים שמתעסקים עם ספקיות ותשתיות וכל זה אני ב-012 ובהוט ואני מרוצה למרות כל מה שאומרים שב-012 חוסמים פורטים וכל זה (אצלי האמת שלא חסום אני מוריד על המקסימום באמצע היום עם יוטורנט..) פעם זה היה לי חסום התקשרתי ואחרי כמה זמן ראיתי שדווקא זה כן מוריד לי בצהריים גם תקלות אין הרבה וגם אם יש פעם בחודשיים זה ממש לא קריטי לי בכל מקרה ב-012 נגמרה לי ההתחייבות ומהוט אני לא יכול לצאת למה זה מין דיל עם הטלפון והכל וממש משתלם (וגם לא נגמרה עדיין ההתחייבות) אני על 3 מגה והתקשרתי ל-012 ולהוט והם אמרו לי דבר כזה 012: הם נותנים לי 4 חודשים ראשונים עם המחיר שאני משלם היום (25 ש"ח) וה-20 חודש…

2. איפה אני יכול לקרוא על טרנדים חדשים בעולם? כמו לדוגמא העניין של הפיקסל בשקל או דוגמא יותר טובה העניין של גרופון. איפה אפשר לקרוא על דברים כאלה?

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  3. יהי זכרו ברוך, היה גיטריסט ענק

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  4. שלום חברים, חפרתי באינטרנט ואני לא מוצא תשובות... אני רוצה לחייב לקוחות בכרטיס אשראי. למי צריך לפנות כדי שייתנו לי את המכשיר שסולק כרטיסי אשראי?? (צריך שיהיה מכשיר נייד) פונים לויזה או ישראכארד ??? חיפשתי תשובות אצל פלאכארד וטרנזילה ולא מצאתי כלום למישהו יש נסיון בזה??

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  5. הייתי שמח אם צוות האתר היה שוקל לעשות ביקורת על הכרטיס קול הבא: Xonar HDAV1.3 Deluxe http://uk.asus.com/product.aspx?P_ID=QY0Ud4MG0DMfXNiQ http://www.silentpcreview.com/Xonar_HDAV הוא פשוט נראה מטורף.

6. Started by raiman1,

נא לא להפנות לויקיפדיה. הערך כתוב באנגלית ולא ממש הבנתי...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by oryano1,

כשאני פותח את הדפדפן קופצת לי הודעה מסרגל הכלים שאומרת: internet explorer is currently running with add-ons disabled. click here to manage, disable, or remove your add-ons ניסיתי להדליק את כל ההרחבות ולכבות ולהסיר ושום דבר לא עוזר...מה אפשר עוד לעשות??? תודה

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  8. אני מתכוון לגשת לבחינה של השנה והייתי רוצה ללמוד מהבחינה של שנה שעברה, האם למישהו יש קישור לאותה הבחינה \ יכול לסרוק אותה ולהעלות לכאן? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  9. Started by Retaliator,

VVVVV

10. תגובות בונות יתקבלו בברכה

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  11. Started by hanka,

יש לי פלאפון מסוג מוטורולה 853 A milestone עכשיו..הוא התנתק לי מהרשת של סלקום...ואני לא מצליחה להחזיר אותו..בחיפוש רשת רושם לי כל הזמן ששגיאה...מישהו מבין בבקשה

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  12. Started by Kukishin,

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  13. Started by Judas Iscariot,

האם יש מדינה/מדינות בעולם ללא חוב לאומי?

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  14. Started by Mr. Fridge,

היי, קוראים לי שי ואני חדש בפורום, מה נשמע? אני לומד CCNA ושיעור אחרון למדנו על IP, ואמרו לנו לדוגמא, "זה טווח כתובות של Class B, מה זה טווח כתובות? אני לא מצליח להבין את זה לדוגמא יש לי את טווח הבא (של Class B): 172.31.255.255-172.16.0.0 מה זה אומר? אני חושב על זה ככה: נגיד אומרים לי טווח כתובות מסוים הוא 1-10, אז אני מבין שאני יכול להשתמש בכול המספקים מ 1 עד 10.. אז מה זה אומר? 172.31.255.255-172.16.0.0 אחרי 172.31.255.255 אני יכול להתשתמש ב 172.32.255.255 ואסור לי להשתמש ב 172.17.0.0, ככה זה הולך? אני לא מבין,מישהו שיעזור לי בזה, מלך!! תודה

15. אודה למי שיפנה אותי.

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  16. THANK YOU VERY MUCH I APPRECIATE IT קלטו איך הוא הולך לאיבוד בן שני המשפטים

17. פעם ראשונה בתחילת דצמבר. במייל רשום : "> להסרה נא להשיב עם המילה הסרה בנושא" ויש לי את המייל שהגבתי עם "הסרה". עכשיו אני רואה שקיבלתי היום שוב אותו המייל(בניסוח קצת שונה, אבל מאותה הכתובת שמפרסמת את אותו בית העסק). האם אפשר לתבוע? אם כן, מה סכום הפיצוי הצפוי? אפשרויות אחרות? תודה לעוזרים. עכשיו שאני מסתכל על המייל אני רואה שהגבתי לא בכותרת אלא פשוט רשמתי "הסרה" (ככה שהכותרת הייתה re:whatever was the subject). האם שגיתי? אם כן, האם זה משנה?

18. שלום לכם, קרובים שלי גרים בחדרה, וצריכים לפרמט מחשב. מישהו מכיר טכנאי אמין באיזור, או שיכול לעשות זאת בעצמו? תודה.

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  19. Started by -LosNir-,

אני מסתכל עכשיו בחשבון בנק שלי בלאומי, ואני רואה שחוייבתי ב "מכתב חריגה עוש" על סך 53. מה לעזאזאל? יש לי חשבון בלאומי כבר כמה חודשים והכנסתי משכורת קבועה. מכיוון שהתפטרתי היה לי עיכוב בשיק. בנתיים נכנסתי למינוס סביב ה 1.5k, וכשהתקשר נציג הודעתי בפירוש שהשיק מתעכב ושהוא יגיע שבוע הבא. כך עשיתי ואתמול הפקדתי אותו. עכשיו אני רואה שחייבו אותי 53 ש"ח על איזשהו מכתב שאפילו עוד לא קיבלתי. הינה משהו דומה: http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-3771814,00.html יש סיכוי לקבל החזר? קרה למישהו פעם?

• 1 תגובה
    • 9.5k צפיות
  20. Started by JohnnyBravo,

יש אפשרות כזאת?נמאס לי לראות על חצי מסך

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  21. התלבטתי אם לכתוב את זה כאן או בפורום תוכנה. אני רוצה תוסף שיתלבש על הפיירפוקס, ויתפקד בדיוק כמו הסרגל של ה- Bookmarks המקורי. אם אפשרות ללינקים מהירים. ניסיתי כמה וכמה תוספות כגון: X-MARKS אבל לא מצאתי משהו מספיק נוח. מישהו מכיר תוסף נוח?

22. למישהו היו שאיפות גדולות ! http://news.walla.co.il/?w=/1/1644398

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  23. Started by sh2006,

אני עומד בפני קניית רכב יד שנייה ומאוד מסקרן אותי .. אחזקת רכב צרפתי או גרמני ?(נמאס לי מיפן וקוריאה) מי מוכר חלקים יקרים יותר בארץ? ועד כמה זה יקר? תודה

24. Started by e.s,

אני טס לסין בעוד כשבועיים, ואני מתכוון לקנות שם כמה דברים. אבל הבנתי שיש הרבה זיופים שם וברמה גבוהה, ואני לא רוצה לקנות זיוף. יש איזושהי דרך להבדיל?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  25. תשמעו , לפני המון זמן קיבלנו חשבון ממס הכנסה העומד על 2400 ש"ח , בדיוק עברנו דירה ולכן את המכתב לא קיבלנו בזמן וכאשר כבר קיבלנו את המכתב , היה קנס העומד על 1000 ש"ח בנוסף ל2400 ש"ח , ההורים שלי נסעו למס הכנסה על מנת לפחות לבטל את הקנס , ולא רק שהם לא הורידו את הקנס , הם גילו שהיו צריכים לחייב את ההורים שלי בעוד 2000 ש"ח! , מה אפשר לעשות במקרה כזה? האם מכתב שמסביר קשיים מסוימים כרגע יוכל לעזור?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.