כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,568 דיונים בפורום זה
-
-
-
http://basshunter.m0o.eu/anna/index_il.php
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מצטער אם השאלה קצת מפגרת אבל זה חשוב לי... הבנתי שבקורד טייס אחת המשימות היא משימת קורדינציה. דוד של חבר שלי עבר שנה וחצי קורס טייס ונפל על קורדינציה. יש לי עוד כמה שנים עד לצבא אבל אני רוצה להתאמן מעכשיו ולשאלה: מישהו יודע איזה תרגלי קורינציה יש במחנים...? (לפחות איזה אזור: ידים/אצבעות...) איזה תרגילים יש לשיפור הקורדינצה?
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-
-
קורה שאתם מבקשים עזרה בפורום ולא עונים לכם? :s05:
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
ישנו אתר אשר מראה את הנוסח של קורות חיים באנגלית מישהו מכיר??? אפשר קישור????
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
במידה ויש לך 20 יחידות לימוד, חסרות לך 3/4 יחידות לימוד לבגרות מלאה, מה אתה כותב? אולי עדיף לא להזכיר בכלל את התעודת בגרות, אבל יש לי 20, לא מתכוון לוותר עליהם. להשלים? אין זמן, רוצים במקום העבודה קורות השבוע. מי שיכול לעלות קורות חיים שלו, ואני אעתיק איך שזה ניראה - תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי נמאס לו לחפש עבודה ולשלוח קורות חיים כל הזמן אז הוא הכין סוג קצת אחר... (אזהרה מראש מכיל גסויות)
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני משתחרר חודש הבא מהצבא.... ואני רוצה לנסות את מזלי באינטל מישהו יודע מה המייל של אינטל שאליו אני שולח את הקו"ח שלי?
-
- 8 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני מועמד לכל מיני מסלולים בחמ"ן, בדרך פלאית כלשהי, הקורות חיים שמילאתי באינטרנט לא הגיעו אליהם התקשרו אליי, אני צריך לשלוח להם קורות חיים (בפקס, אין ברירה), הבעייה היא שעבר הזמן שבו יכולתי להגיש את הקורות חיים באינטרנט, ואני לא יכול לראות את הטופס ככה שאין לי מושג מה לכתוב להם אם מישהו פה מועמד למשהו בחמ"ן ועדיין יכול לגשת לטופס קורות חיים, אשמח לדעת מה שואלים שם תודה איל
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קורות חיים - שם פרטי שם משפחה, יליד 1988 (16). תלמיד במכללת אורט ע"י האוניברסיטה. כישורים: אנגלית ברמה גבוהה מאוד (דיבור שוטף) עברית שפת אם הקלדה עיוורת באנגלית ועברית וידע במחשבים ברמת טכנאי. יישומים: אופיס מעבד תמלילים ומסד נתונים (וורד ואקסל) תכנות בשפת C, HTML וJavaScript-. להוסיף משהו / לשנות או לערוך? אם אני יכול אז להרחיב או לתמצת? לעצב את זה בצורה מיוחדת (מושקעת) בוורד או לשלוח כמו שזה, איזה דברים חשוב לציין? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הקורנפלקס החדש של גירס אוף וור בקרוב בחנויות http://www.g4tv.com/xplay/videos/35316/Comedy_Grains_of_War.html (:
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלחו לי היום מכתב מהצבא שאני צריך להגיע ביום ראשון הקרוב לאיזה כנס שקשור לקורס הזה . לפי מה שהבנתי זה רק לעולים חדשים או משהו (למרות שמגיל שנתיים אני בארץ) . מישהו היה בקורס הזה ויכול לספר מה היה שם ? רשום שם שזה טירונות 3 שבועות + קורס 10 שבועות . מה זאת אומרת ? אני יעשה פעמיים טירונות? רשום שלא חייב ללכת לזה . אם אני לא ילך (רוב הסיכויים) זה יפגע לי בשירות ? לדוגמא אני ירצה משהו אז יכולים להגיד לי "אתה לא עשית קורס זה בלאט לך מפה " אני צריך להגיע לבית החייל בחיפה . איפה זה ? זה אותו מקום שעשיתי בו צו ראשון ? תודה
-
- 27 תגובות
- 14.4k צפיות
-
-
צהרים טובים חברים, סיימתי טירונות רובאי 02 בבט"ר נ(ל)יצנים והמתנתי שבועיים בלוט"ם שבצריפין לקורס, מוכרח לציין שהייתה אחלה המתנה, להגיע לבסיס לשעתיים לארוחת צהרים ושק"ם ולחזור הביתה... : ביום ראשון מתחיל הקורס, ושום חיפוש בשום מקום לא מחזיר לי אף תשובה... כל מה שכתוב זה קורס/מקצוע 1700 בבה"ד 7. האחראית אמרה שמדובר באלקטרוניקה אנלוגית. יש מישהו שעשה/שמע/יכול להרחיב בנושא?
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן חברה, שמי עודד אני מנהל רשת בצבא אבל ברצוני לספק לשלוש שנים של נסיון גם תעודה פורמלית של מייקרוסופט. השאלה שלי היא איפה לדעתך המקום הכי טוב לעשות את הקורס? מין הסתם על גו'ן ברייס שמעתי וגם ביררתי אבל רציתי לדעת אם יש עוד מקומות שלא נופלים מהרמה של גו'ן ברייס?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בהמשך לנושא שרץ פה בנוגע ללימודי מחשבים. אני מעוניין לעשות קורס MCITP (מנהלי רשתות) באחת המכללות המציעות קורס זה, על מנת להיכנס לעבודה בתחום הרשתות ותחזוקת המחשבים. האם יש מישהו שעשה קורס דומה ויכול להמליץ? עד כמה קשה למצוא עבודה בתחום ללא נסיון מעשי ברשתות? מהו טווח השכר בתפקיד? ואילו מקומות עבודה מציעים עבודה בתחום? האם זהו הקורס הנכון לעשות למי שמעוניין להיכנס לתחום המחשוב? (לא תיכנות). תודה רבה
-
- 22 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני כנראה בשעה טובה מתחיל ללמוד מנהל רשתות ואבטחת מידע MCSA בגון ברייס ורציתי חוות דעת של מומחים לגבי הנושא אם זה שווה אם יש ביקוש בתום ובקשר למכללה אם היא טובה. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
אני מתכנן ללכת ללמוד אתהקורס הזה של מיקרוסופט ורציתי לדעת איזה אפשריות יש לי בעתיד במידה ואני עושה את הקורס הזה יש לי כמה שאלות: 1.איזה אפשריות לעבודה יש, לאן לוקחים אנשים אם תארים כאלה ממיקרוסופט בדרך כלל איזה סוגי עבודה? 2.האם זה משתלם ללמוד את הקורס הזה, או שיש אפשריות אחרות שיותר טובות חוץ מ(אוניברסיאות וכאלה ,תואר ראשון )שזה אני יודע שזה יותר עדיף. אם יש לכם עוד דעות משלכם על הקורס אשמח לדעת.
-
- 130 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
יש כזה דבר לצאת לקורס בבסמ"ח במסגרת הסדיר (שהוא לא קשור למחשבים?) אני ג'ובניק בתל השומר וכשנכנסתי לתיק האישי שלי באתר של צה"ל אז ראיתי שיש שם לשונית קורסים ובתוך זה היה משהו על קורס בבסמ"ח יש כזה דבר? ואיך יוצאים לדבר כזה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן רציתי להתייעץ אתכם בקשר לקורס שקיבלתי שחיל האוויר התגייסתי לחיל האוויר לפני חודש בערך ואחרי שבוע מיונים שיבצו אותי לקורס קשר קרקע קיבלתי שבוע חופש כי המפקד של הקורס לא נמצא והוא יגיע עוד שבוע אני מתלבט אם לסרב קורס לנסות לעבור לקורס אבנט כחול או משהו שקשור למחשבים במיון שלי לא פתחו את הקורס כי זה היה מיון גדול והוא נפתח רק לאנשי טכ"מ (כאלו שעשו י"ג י"ד מחשבים ...אני עשיתי אלק') אם יש פה מישהו שיודע פחות או יותר מה עושים בקורס קשר קרקע ובסדיר זה ממש יעזור לי כי אני מתלבט אם לנסות לסרב ואולי להגיע לאבנט כחול אני יודע שזה קשה אבל אני לא יודע אם שווה לי לפסול את הקורס הזה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב,נמאס לי לאבטח חשבתי על זה והגעתי למסקנה שאני רוצה לעשות קורס מחשבים ולהתעסק בתחום. חשבתי לכיוון קורס תכנות,אם אין לי רקע בתחום-זה קשה ברמה של כישלון? אילו עוד תחומים קיימים? בית ספר מומלץ?אני לא רוצה משהו בסיסי.. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התעניינתי בקורס של ניהול רשתות ויש לי כמה שאלות, הנושא הזה טיפה מעורפל לי ואני לא בדיוק מבין במה זה עוסק? באיזה מקום מומלץ לעשות את הקורס? (אני מאיזור המרכז, ויכול לעשות רק קורס ערב) כמה בערך עולה הקורס? (ראיתי כמה מקומות שמציעים מלגות וכאלה) והאם יש סיכוי למצוא בזה עבודה אחרי זה. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, נרשמתי לקורס של זמן אמיתי דרך חבר (16 מפגשים, 4 שעות כ"א, בימי שישי), בת"א. מישהו עשה אצלם ויודע לתת חוות דעת לטובה או לרעה? תודה!
-
- 6 תגובות
- 8.1k צפיות
- 1 follower
-