עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. תוכנית המוטוריקה המפורסמת ביותר בעולם שאיבדה את שלושת המנחים שלה לטובת אמאזון, ליהקה את ג'ואי מהסדרה חברים בתור אחד מצמד המנחים החדש שלה אם אתם אוהבים טלוויזיה ואוהבים רכבים, כנראה שאין צורך להציג בפניכם את Top Gear – התוכנית האלמותית של חברת BBC הבריטית שעד לפני כשנתיים הונחתה בהצלחה רבה בידי ג'רמי קלארקסון, ריצ'רד האמונד וג'יימס מיי. כל זה השתנה לאחר שקלארקסון האקסצנטרי איבד עשתונות ותקף עובד הפקה, "זכה" לפיטורים מה-BBC לאחר סאגה לא קצרה – ולאחר מכן נחת, יחד עם שני הקולגות שלו שבחרו לפרוש מ-Top Gear גם הם, אצל לא אחרת מאשר אמאזון האמריקאית, בדרך ליצירת תוכנית מוטוריקה בגישה ובשם חדשים. המותג והתוכנית Top Gear נותרו אצל ה-BBC, שמצידה הכריזה כי שדרן הרדיו ה…

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  2. Started by mostwanted,

בגלל שנתפתח תרד "למה אני שונא את החורף" פתחתי את הסקר הזה לדעת מה אתם מעדיפים? נ.ב רק קיץ וחורף אסור להגיד סתיו או אביב

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  3. Started by ariel-ro,

שלום אני עושה שדרוג קטן למחשב(מעבד+כרטיס מסך) אני רוצה את המעבד: AMD ATHLON 64 X2 4200+ SOCKET 939 השאלה שלי איפה אני יכול להשיג אחד כזה? לא איכפת לי יד שניה, אם מישהו יכול למצוא לי מישהו שמוכר זה יהיה טוב מאוד ואם יש חנות שמוכרת אז גם טוב תודה אריאל

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  4. Started by IlanF,

מה זה השיר בסרטון הזה : http://www.valkieser.com/web/movieclip_1.html

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  5. Started by aerocool,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3090326,00.html

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  6. העם יש רדיו שמנגן את כל השיירים החדשים של mtv שאני יכל לדעת מה חדש מה יפה בלה בלה בלה אני לא מבין כלום

7. Started by kinggil,

שלום, פעם הייה פה תר'ד האם תודעה אמיתית. הינא למשל תודעה אמיתית: כשאתים הולכים ברחוב ונגיד מישהו מסכל עליכם והוא מאחוריכם תמיד הייה לכם הרגשה כזאת ותסתכלו בחזרה אחורה ותראו שהוא גם מסתכל.

• 8 תגובות
    • 625 צפיות
  8. http://gamez.nana.co.il/Article/?ArticleID=379696#Scene_1

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  9. Started by MDK,

מי כאן עובד ובעודו בתיכון? ובמה? ואיך הגיע לעבודה ?

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  10. (חשבתי שזה יותר קשור לכללי מאשר לאקטואליה...) הגזימו קצת אה? תעשו חיפוש בגוגל ותכתבו "french militery victories" ותראו מה יוצא ;D הנה עוד קצת בעיות...

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  11. Started by david2006,

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  12. Started by R0ck,

;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  13. אני מחפש עבודות הגשה (שיעורי בית) ומבחנים של האו"פ בנושאי אפיק מעבר למדעי המחשב. כרגע זה רק אלגברה ליניארית I אבל אני ישמח אם יש של כל הקורסים. האם מישהו מכיר אתר שאני יכול להשיג בו את הדברים האלה?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  14. אני צריך לקנות 2 ג'ויסטיקים לפלייסטיישן 1 עכשיו אני כל הזמן רואה שמציינים שזה ל 2? למכשיר הראשון יש ג'ויסטיק מיוחד? אני לפי מה שזכור לי חבר שלי שקנה פלייסטיישן 2 השתמש בג'ויסטיקים של הפלייסטיישן 1 שלו? מישהו יכול להגיד לי חד משמעית?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  15. Started by cleric,

אז ככה, אני וחברה שלי יוצאים כל ערב להליכה של חצי שעה\שעה בחודש האחרון, והיום החלטתי שאני רוצה ל"שדרג" ולעשות חלק מהמסלול בריצה, או בלעז - ג'וגינג. התחלתי מריצה בקצב בינוני במשך 15 דקות בערך עד שהתעייפתי והמשכתי בהליכה עוד חצי שעה. (כמעט 10 שנים של עישון קופסת סיגריות ביום כנראה עשו את שלהם ) אם יש כאן אנשים שרצים באופן קבוע אשמח לשמוע טיפים להתחלה, אזהרות, כמה לרוץ, באיזו תדירות, וכל מה שאתם חושבים שאני צריך לדעת בנושא. תודה

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  16. Started by OR007,

בעוד יומיים (17.4.05) נערכים שלושת הגיבושים המרכזיים וגיבוש נוסף אחד. כולנו נעלה על רכבות ואוטובוסים, חלקנו לוינגייט (מטכ"ל), חלקנו לבת גלים (חובלים + שייטת 13), וחלקנו קצת דרומה יותר, לגיבוש טיס. בהצלחה לכולם, הכל בראש, והעיקר לא להשבר. \

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  17. אני מחפש סדנת שוק הון למתחילים -איך כמה למה איפה וכו' באורך של עד שבוע (אני מתכנן לקחת בסוף אוגוסט) מישהו יכול להמליץ על משוה מנסיון?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  18. Started by waizman,

http://users.lvcm.com/jethro/Group_X_video.swf

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  19. Started by jacko_il,

איזשהו סרטון ששלחו לי באי-מייל.. לפי דעתי חמוד ביותר, תראו בעצמכם: http://www.notes.co.il/benbasat/24089.asp

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  20. בשיר הזה יש כמה שירים שאני רוצה לדעת מה השם שלהם.... אפשר לשמוע את השיר כאן: http://www.youtube.com/watch?v=jCI9tdvFaN0 השירים מופיעים בזמנים הבאים: שיר ראשון: 0:33 שיר שני: 2:04 תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  21. היי ניסיתי לבצע הזמנה דרך BUY2USA עם כרטיס אשראי נטען של הדואר וקיבלתי הודעה להתקשר לחברה. לא מופיע לי בחבילות את הזמנה ורציתי לדעת האם זה בגלל שיש בעיה להזמין אצלם עם דואר נטען (לא מצאתי על זה דבר באתר שלהם). תודה רבה

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  22. הכותרת בעיקרון אומרת הכל. ראיתי אתר כלשהו שמסביר איך לשנות משהו באוזניות שלי, ואני רוצה לעשות את זה כנראה. הבעיה היא שאני לא יכול להשיג את חומר הזה כיוון שאני לא יודע מה השם שלו בעיברית. מישהו יודע במקרה? תודה מראש לכל מי שיעזור. Anatoli.

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  23. Started by Lord Richard,

שלום אני מחפש שירים טובים כמו Dry country של בון ג'ובי עם סולו טוב כמו שיש שם !

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  24. Started by Jack_g,

חברה אם מישהו פה אולי רוצה להיפטר מספה יד שנייה לאימון חזה תכתבו בבקשה אני מחפש בנרות (תמורת תשלום כמובן). תודה.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  25. שלום לכולם עד עכשיו היה לי מעבד 3200+ ולאח שלי 3000+ ובימים האחרונים עברתי ל MOBILE והבאתי לאח שלי את ה 3200+ ולקחתי את שלו... ועכשיו יש לי מעבד 3000 --- לא נעול ---ולוח חדש ( לא עבד בחיים !! ) של ג'יגה בייט דגם GA-7S748-L ועכשיו השאלה שלי כמה כדאי לי לבקש על שניהם שאני לא יפסיד יותר מדיי ושאנשים יקנו...??? מה אתם אומרים ? :

• 1 תגובה
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים