עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן אהלן , אני בוגר כיתה י' ולפני כחודשיים + עשיתי את הבגרות שלי בשיווק עכשיו שאלתי היא כיצד אני בודק את הציון היות ובאתר המהולל של הבחינות בגרות אפשר לבדוק רק אנגלית ומתמתיקה תודה

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  2. Started by ZeeD,

אני מחפש נואשות אתר שמוכר סרטי DVD ולא רק משכיר. מישהו מכיר ?

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  3. Started by GUNZ,

למחשב מאיפה אפשר להוריד?

4. Started by iakovl,

מה זה בעצם ומה זה כולל תודה

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  5. Started by Burned,

מישהו מכיר חנות טובה באזור חיפה והקריות שמוכרת דיסקים כאלו (DVD+R)? רצוי מאוד שהדיסקים יוצרו במפעל ביפן (Made in Japan AKA Yuden-Verbatim) תודה

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  6. Started by AviraM13,

שלום לכולם אני חדש כאן,נספר קצת על עצמי... שמי הוא אבירם ואני בן 14 בסה"כ ,חובב מחשבים מושבע והחברים וההורים שלי כבר רוצים להרוג אותי כי אני רב היום על המחשב.. חחחחחח אני גר בבת-ים. אני בחופש יעבוד בחברת מחשבים בשם HDI בתור מעצב ומתכנת. יש ברשותי שני אתרים ואני חבר צוות בפורום הרשמי של מערכת הפורום phpBBHeb . אתם מוזמנים לפנות אליי בכל נושא של בעיה או תקלה בכל נושא שהוא.. אני מקווה להיות כאן פעיל. בהצלחה לכולם ולי..

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  7. Started by Vatos-Locos,

הייתי רוצה לדעת באיזה תאריכים החנויות יסגרו דרך אגב אני מדבר על KSP בחיפה, אם זה משנה

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  8. Started by Yossarian22,

אם הלוויתי למישהו סכום מכובד של כסף, והייתי רוצה איכשהו להיות בטוח שכשאני ארצה אותו אז הכסף יחזור אלי, מה אני עושה? השאלה נובעת מכך שהבנתי שכשאני מביא לו את הכסף יש אופציה לכך שהוא יביא לי צ'ק על סך אותו סכום, האם זה באמת יכול להגן עלי ואיך? איך הצ'ק הזה אמור להיות רשום? תודה רבה לעונים!

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  9. פיליפס, בייביליס, פנסוניק, וכו' . תקציב - 300 ש"ח. מתגמש גם על יותר מ-300. תודה.

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  10. Started by sdfzxc,

ע"י זמזום: http://www.musipedia.org/query_by_humming.0.html או ע"י הקשה: http://www.musipedia.org/query_by_tapping.0.html

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  11. שלום רב, מחפש קלטות וידאו לצפייה אישית בלבד של השעשועון "עשינו עסק" ששודר בזמנו בשנים 94-96 בהנחיית אברי גלעד בערוץ 2. אם מישהו בעבר הקליט או מישהו שיודע מאיפה אפשר להשיג כזה דבר אודה לכם אם תגיבו. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  12. מדי פעם אני עושה שיחות קצרות לארה"ב, אבל בבית הקו נותק לשיחות יוצאות! אז חשבתי לרכוש קרדיט מ-skype לשיחות יוצאות בתשלום, אבל אף פעם לא השתמשתי בתוכנה. מישהו התנסה בשירות, ויודע מה התעריף לדקה מישראל לארה"ב? או בכלל כל מידע אחר שיש. באתר שלהם לא הצלחתי למצוא את ישראל כמוצא יעד.

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  13. Started by m1ke,

בוקר טוב, האם יש פה אנשים שעשו אינפי 1 ויש להם המלצות על אתרים ברשת שיכולים לעזור? הכל הולך. חוץ מהאתר של gMath. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  14. אני מחפש איזה שרות שיביא לי לשדר מצלמת אינטרנט או מצלמת וידאו לייב כוידאו באתר. מישהו מכיר משהו כזה? אני אפילו לא יודע איפה להתחיל לחפש... כמובן שעדיף חינמי. תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  15. Started by duk4u,

לזה אני קורא רוכב... http://video.google.com/videoplay?docid=-8546620822104739126&q=%22Ducati+monster+stunts%22+playable%3Atrue

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  16. ^ כותרת תודה.

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  17. מישהו מכיר אלבום שדומה ל-Converting Vegetarians (CD2) THE OTHER SIDE? לא יודע איך בדיוק נקרא הסגנון הזה, אבל זה מן צילאאוט משולב עם טרנאס בקטנה..

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  18. Started by sofix4,

:s05:

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  19. כשצרכן קונה משהו , דרך האינטרנט לדוגמא , ומבטל את ההזמנה , אז הוא מחוייב בדמי ביטול , לא משנה מה הוא קנה , בד"כ זה 100 או 10% מדמי הקנייה , הזול מביניהם עכשיו , הספק שממנו הצרכן קונה את המוצר , מציין תמיד את הזמן המקסימלי שבו הוא אמור לספק את המוצר , בד"כ זה 14 ימי עסקים , עכשיו מה קורה אם הספק לא מספק את המוצר במשך ה14 יום האלה? לבטל את הקנייה ברור שאתה יכול וללא קנס , השאלה שלי היא האם הספק גם נקנס ? כאילו אם לא , אז למה שהצרכן מבטל את ההזמנה הוא נקנס ולמה שהספק מבטל הוא לא?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  20. Started by Kidney_stonE,

כנסו לגוגל ?הכניסו את הערך : ?כשלון חרוץ ולחצו על הכפתור : ?יותר מזל משכל ...

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  21. עוד מעט יש לי מבחן בהבעה (כיתה ט') ואני מחפש אתר ללמוד, למישהו יש אתרים עם הסברים ? חיפשתי בגוגל ומצאתי רק חומר מאתרים של בתי ספר, למישהו יש אתר מיוחד רק לזה ?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  22. ראיתי את הכתבה הראשונה בתכנית וכך היה - אדם מגיע לחנויות וקונה מוצרים בכרטיס אשראי. לאחר העברת כרטיס האשראי המערכת דורשת אישור טלפוני לעסקה. האיש מוסר קוד בן 4 ספרות לקופאית, לעיתים אף מקליד אותו בעצמו בקופה, והעסקה עוברת. בסעיף הטלפון הוא מוסר את הסלולרי של ג.נ, שהחנויות מתקשרות אליה לאחר מכן. בכתבה דובר רבות על השעות בהן ג.נ מקבלת טלפונים מהחנויות, פירוט של מגוון המוצרים שהבחור רכש - מטקסטיל ועד למחשוב, גילוי העובדה שהבחור כיכב כבר בעוקץ קודם, וכמובן לסיום הראו אותו צועק על התחקירן שבא לקבל ממנו תגובה. עם זאת, הייתה התעלמות מוחלטת מדברים כגון למי שייך כרטיס האשראי בו השתמש (והקשר, אם קיים, לג.נ), ומאין השיג את הקוד בן 4 הספרות שאיפשר את ביצוע העסקה (שאני מנחש שזה הקוד ש…

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  23. אני מקבל המון המון התראות ... ממש הצפות במייל שלי על תגובות חדשות בנושאים שונים שאפילו לא ביקשתי...! מדוע ?! ואיך אני מבטל את זה ? זה כבר ממש מעצבן. תודה רבה ! שבת שלום !

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  24. Started by lordgod,

http://www.clickclickclick.com/ עזרו לנו להגיע למקום ראשון

• 1 תגובה
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים