כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
היי ניסיתי לבצע הזמנה דרך BUY2USA עם כרטיס אשראי נטען של הדואר וקיבלתי הודעה להתקשר לחברה. לא מופיע לי בחבילות את הזמנה ורציתי לדעת האם זה בגלל שיש בעיה להזמין אצלם עם דואר נטען (לא מצאתי על זה דבר באתר שלהם). תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
כשצרכן קונה משהו , דרך האינטרנט לדוגמא , ומבטל את ההזמנה , אז הוא מחוייב בדמי ביטול , לא משנה מה הוא קנה , בד"כ זה 100 או 10% מדמי הקנייה , הזול מביניהם עכשיו , הספק שממנו הצרכן קונה את המוצר , מציין תמיד את הזמן המקסימלי שבו הוא אמור לספק את המוצר , בד"כ זה 14 ימי עסקים , עכשיו מה קורה אם הספק לא מספק את המוצר במשך ה14 יום האלה? לבטל את הקנייה ברור שאתה יכול וללא קנס , השאלה שלי היא האם הספק גם נקנס ? כאילו אם לא , אז למה שהצרכן מבטל את ההזמנה הוא נקנס ולמה שהספק מבטל הוא לא?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
הפיזמון נשמע כך " I want to feel connectted i want to be affected - my heart is beckonig .. beckoning for u .." לא מצליח למצוא דרך גוגל. תודה.
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
רק פורסמה רשימת ההופעות של הסיבוב הזה של רוג'ר ווטרס, ושוב קופצת לה שמועה שתיהיה הופעה בישראל. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3216197,00.html אני לא אופטימי בקשר לזה... אבל אם זה יהיה... WOOHOO!
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
-קניתי כונן חדש, מדוע התבקשתי לעשות לו פרומט? -מה ההבדל בין quick format ל format ? תודות!
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
ראיתי את הסרט אבל מה הקטע עם החרדים מגן דוד וכל זה מה הם יענו יורדים עלינו?
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
אני צריך חלק למחשב הישן שלי (header לps2), האם משהו מכיר חנות שמתעסקת עם מחשבים משומשים? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אבא שלי קנה יאכטה,,, ועכשיו הוא רוצה לשים רמקולים בתוכה, עכשיו הוא קדח חורים לרמקולים וסידרק מקום והכל אבל ברגע שהוא הפעיל אותם הוא גילה שהמצפן השתגע, ואז הוא נזכר שליד הרמקולים ( בקיר הפנימי) יש את המצפן . אבא שלי רוצה לדעת איך אפשר להפריד את השדה המגנטי של הרמקולים בבלוק נחושת , זה יעזור ? איזה רעיון אתם מציעים!? תודה רבה רבה רבה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
זהו המסך שלי מזה כמה חודשים FIRMWARE אחרון http://img129.imageshack.us/img129/916/img0574hv6.jpg
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני מנסה לקרוא כתבות ב YNET בזמן שאני שומע פודקסטים או סרטונים שבעיקר מושתתים על דיבור. זה מצליח לי בהתחלה אבל אח"כ הריכוז עובר רק למשימה אחת האם זה באמת משהו שניתן לעשות או ללמוד לעשות. בניגוד לדבר עם מישהו בטלפון בזמן שאתה גולש כאן יש הטמעה של מידע גם בסרטון וגם בקריאה. מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
- 1 follower
-
-
אני ראיתי שם שאין להם משלוחים לארץ.. אני יכול להביא להם כתובת בחול, אבל לשלם באשראי שלי? תודה
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
זה סקריפט לתוסף greasemonkey שמגלה האם הושתלו סקריפטים זדוניים באתר .. ומשום מה זה מתריע פה בHWZONE ,על הזרקה מסוג XSS . הנה הלינק לסקריפט http://userscripts.org/scripts/show/22955 לgreasemonkey .
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משהו מNEWEGG. איך אני קונה? אני נכנס לדף של המוצר ואז? איך אני מכניס את הכתובות? כמה עולה משלוח? לאיזו ארצות אפשר לשלוח?. ???
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
http://img449.imageshack.us/img449/1753/f2vs.jpg *כבוד*
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
אתם יודעים שאת המארזים sunbeam transformer בפנדה הורידו מ-600 ל-400 בגללי שדיברתי עם האחראית ואמרתי לה שזה יקר לעומת אתרים אחרים והיא הורידה חחחחחחחחחחחחחחחחחח......................... :jump: :jump:
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
שלום אינני יודע עם זה המקום אבל בכל זאת, אני בונה אתר של חנות מחשבים עכשיו רציתי לשאול איפה אפשר למצוא עידכוני חדשות שניתן לשלב באתר אני מתכוון כמובן לאיזה למלש אפליקציית tiker של חדשות נעות. אני אשמח לשלב חדשות מן האתר כאן ולקשרו בהתאם. אודה לעזרה בנידון, חגי.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה דברים: 1. נגיד יש לי מגן 60 ובבגרות אני מוציא 90, ציון המגן לא נכלל בציון הסופי? 2. אם אני עושה מועד חורף ומקבל ציון נמוך יותר, הציון הגבוה קובע? 3. אם 1 נכון ו-2 לא, ויצא 90 אבל החלטתי לעשות מועד ב' וקיבלתי 70, זה נכלל ועושה ממוצע?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
היי חברים לחלק מדגמי הארמור יש מאורר 230 בצד על החלון המאורר הוא שקוף ועם לדים (לרוב כחולים ) אני צריך את המאורר הזה ... ממש ממש ממש צריך.. מצד שני , יש לי בדיוק את אותו המאורר רק בצבע שחור ובלי לדים (גם של טרמלטק ) מישהו מוכן להחליף איתי ? (להזמין אותו מחו''ל זה פרוצדורה לא קטנה בישבילי , במיוחד שאני נוב בהזמנות ) צרפתי תמונה של המאורר המדובר... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מישהו יודע איך קוראים לטראק בסצנה של הכביש המהיר בסרט מטריקס השני? תודה
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
נניח והיו נותנים לך לקחת אוטו "בהשאלה" לכמה ימים... והיו אומרים לך שאתה צריך לבחור רק אחת מבין כל המכוניות האלו.. מה היית בוחר? אני אישית הייתי בוחר בפורד פיאסטה אחלה אוטו..מחזיק שנים ולא נהרס חחח אבל הייתי רוצה באמת Nissan Skyline או Porsche 911 אבל...............בחירה שלכם
-
- 7 תגובות
- 599 צפיות
-
-