עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לא ממש יודע איזה גאנר זה, וגם לא כזה משנה לי, אני ממש אוהב תקבוצה הזאת Aura - the source of trance השיר זה Himalaya תנסו, lemme know מה אתם חושבים, יש עוד המון טראקים טובים שלהם, הם לא ממש מוכרים.. יש פה עוד חבר'ה שמכירים אותם? אגב, לא צריך ללכת לדארק סייד של הרשת כדי להשיג את הטראק, AURA מציעים אותו ועוד רבים בחינם באתר בית שלהם http://www.auratrance.com/ לא עובד עם פירפוקס לצערי :\

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  2. Started by aerocool,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3090326,00.html

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  3. אני מתכנן (בעזרת ה' - שיצא לפועל) להגיע ולהשתתף בתחרות המודינג ;D מי יודע - אולי נזכה במשהו לאחר כל כך הרבה השקעות.. :'(

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  4. Started by davidt99,

אני לא בטוח שזה קשור לכאן אבל, 1. אני מחפש לקנות מחשב, הבעיה שאני גר בירושלים וכל החניות המומלצות נמצאות מחוץ לעיר. רציתי לשאול לגבי התיקונים, איך זה לשלוח כל פעם את המחשב? (כמה עולה לשלוח מחשב היום?), האם זה משתלם או שעדיף לקנות בחנויות יותר "עממיות" שנמצאות בכל עיר? 2. כשאתם קונים מחשב שלם אתם מקבלים את כל הכבלים, הדיסקים והחוברות של כל המוצרים או שצריך לבקש במפורש מהחנות? פעם אחרונה שקניתי מחשב, הוא הגיע עם מעט דברים...

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  5. אני ראיתי שם שאין להם משלוחים לארץ.. אני יכול להביא להם כתובת בחול, אבל לשלם באשראי שלי? תודה

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  6. היי לכולם, היה לפני איזה חודש בערוץ 10 או 2 על חברה שיש לה כל מיני ג'אגטים, שכחתי את השם שלהם. אבל אני זוכר שהראו שם כל מיני דברים חדשים שהם פיתחו או ייבאו לארץ, ואחד הנושאים היה על נעליים מיוחדות למבוגרים שמצליחות לייצב את הבן האדם כאשר הם מרגישות חוסר יציבות.. אני לא זוכר בדיוק מה הם עושות אבל הם עוזרות מאד להליכה. מישהו זוכר במקרה את השם שלהם, או כל מידע אחר על הנעליים האלה.. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי כלום. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  7. Started by ChrisBrown,

אני רוצה לקחת את חברה שלי ביום הולדת לספא מצאתי את זה: http://www.spaplus.co.il/30191/spa_-_sea (המחיר שם לא מדיוק, המחיר הנכון הוא 800 ש"ח לזוג ל4 שעות ) מה אתם אומרים? יש עוד כאלה בסגנון ? ( עם חוף ים וכו' ) יש לכם המלצות אחרות ?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  8. Started by junding,

[glow=red,2,300]מונדיאל 2014[/glow] http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=267550&catcode=&year=2008&month=11&day=0&pagenum=5&ca החלק השביעי מתוך הסיפור. מקווה שתהנו, תגובות! מי שרוצה חלקים קודמים שיבקש

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  9. Started by LIOR1994,

קניתי אתמול חולצה של ברצלונה ללא מספר אני מחפש חנות שאפשר להדפיס עליה שם ומספר באיזור רמת גן תל אביב תודה

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  10. Started by IG,

למי שעדיין לא מכיר, זה סידרה (הראשונה עד כמה שידוע לי) שנמכרת פרק פרק (2$ לפרק אאל"ט), באופן בלעדי באתר שלה (כמובן עד שמישהו לא מעלה לתוכנת שיתוף כלשהי :) אין שידורים בערוצים המסחריים... מהיוצרים של סטארגייט SG1 ואטלנטיס, והכוכבת זו זו שמשחקת את סמנת'ה קארטר... ממה שראיתי נראה נחמד מאוד... ולא, אפילו לא קרוב לסטארגייט... אולי רק בקטע של יצורים מוזרים... שאלה: מה האורך של כל פרק? ממה שאני מצאתי (באתרים לצפייה בTV בסטרימינג... דוגמאת tv links שנסגר...) אורך של כל פרק זה משהו כמו 10~15 דקות... זה האורך האמיתי או רק של הפרומואים\ טיזרים?

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  11. Started by grove,

זהו המסך שלי מזה כמה חודשים FIRMWARE אחרון http://img129.imageshack.us/img129/916/img0574hv6.jpg

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  12. Started by One Man Crew,

רק אני לא הבנתי את הסוף? למה צי'ף היה כזה מנייאק ובסף חנק אותו עם הכרית וברח בעצמו לבד? עוד מלכחתילה הוא שיחק אותה חירש ומוגבל, אבל אחר כך הוא התוודא בפניו הוא רצה לעשות לו מוות קל שלא יסבול אולי? מה זה שתי הצלקות שהיו לו בראש? הוציאו לו חצי גולגולת או מה ? ולשם מה בכלל עשו לו את החישמול באמצע הסרט? בגללל שהוא התפרע? אני יודע שזה עוזר בפסיכיאיטריה, נגד אנשים פסיכוטים, אבל מה זה בידיוק משרה? מתקן גלי חשמל במוח? מרגיע את הבנאדם ? קיצר מי שראה את הסרט(ואני מאמין שהרבה ראו) יודע על מה אני מדבר

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  13. 1. אני מעונין לקנות מקלדת ועכבר למחשב נייד, מאיפה אפשר להזמין (שישלחו לישראל)? יש איזו חנות בעולם שמוכרת בזול ועושה משלוחים לפה? 2. אני רוצה לעשות חבילת אביזרים למחשב נייד, חשבתי על מקלדת,עכבר,וכבל VGA, אבל מה עוד אפשר? בנוסף אשמח לדגמים של מקלדת ועכבר פשוטים וטובים למחשב נייד, לא יקרים... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  14. Started by ranran,

שלום לכם חברים מישהו יכול להגיד לי באיזה שעות כל השאלונים של אנגלית מועד ב' (9 ליולי) וכל השאלונים של מת' מועד ב' (14 ליולי) זה ממש דחוף לי ולא מצאתי באינטרנט תודה רבה

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  15. אמאזון לא שולחים את רובם לארץ, אני מחפש חנות אחת עם מבחר גדול של כל מני סוגי מפרטים ולעשות את הכל בקניה אחת

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  16. שלום הייתי רוצה לדעת מה התנאים איך העבודה שם ?... פשוט אני חושב עם לנסוע או לא ?.... מישהו יכול לספר קצת הכוונה לאנשים שעובדים שם

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  17. קישור לכתבה: http://www.news-israel.net/Article.asp?Code=14860 עכשיו הליקוים תוקנו (לפחות זה מה שאמרו) אבל עד עכשיו כן אכלנו את המזון הזה

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  18. מישהו מכיר מקום שניתן להוריד או לצפות ב IDC9 IDC10 וDSM-IV ??

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  19. יום טוב לכולכם אז ככה, אני מחפש באינטרנט כבר כמה זמן בכל מיני פינות וחורים ואתרים ואחרים מגזין מדעי עתיק וישן. שם המגזין הוא Philosophical Magazine והוא משנת 1798 והלאה, הוצאה לאור של Taylor & Francis מגזינים מדעיים עתיקים אחרים אפשר למצוא, את זה ספציפי, כמעט ולא ואם כן, אז רק בחלקים עם חוסרים רבים. גילגוליו השונים של אותו מגזין הם : Philosophical Magazine Philosophical Magazine and Journal Philosophical Magazine and Annals of Philosophy The London and Edinburgh Philosophical Magazine and Journal of Science The London, Edinburgh and Dublin Philosophical Magazine and Journal of Science בחיפושי ושיטוטי במרחבי הסייברספייס, מצאתי כרך פה, עותק שם, חצי מאמר וכל …

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  20. שלום אינני יודע עם זה המקום אבל בכל זאת, אני בונה אתר של חנות מחשבים עכשיו רציתי לשאול איפה אפשר למצוא עידכוני חדשות שניתן לשלב באתר אני מתכוון כמובן לאיזה למלש אפליקציית tiker של חדשות נעות. אני אשמח לשלב חדשות מן האתר כאן ולקשרו בהתאם. אודה לעזרה בנידון, חגי.

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  21. Started by No buddy,

יש לי כמה שאלות כלליות בנושא הפורום... 1. איך אני מוסיף\מקבל עוד כוכבים מתחת לפרופיל שלי ? 2. איך אני מצטט מישהו? ...ואיך אני מצטט רק חלק מהדברים של שמישהו הזה? ... תודה מראש !! ;D :asthanos: :AR15: :AR15:

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  22. אני רוצה לדעת אם אני יכול לראות נתונים על כניסה לצ'אט (תפוז)+ זמן, באיזה כינוי, כמו מן לוג שרושם הכל בעניין הצ'אט? אם כן תוכלו להסביר לי איך? ועוד בקשה, האם יש תוכנה שאני יכול להתקין במחשב אחר, שכל פעם שהוא ייכנס לצ'אט במחשב אני אוכל לראות הודעה או משהו אצלי במחשב?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  23. Started by maverick,

יש לקרוא לפי סדר המספרים משמאל לימין.

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  24. Started by Miyota,

שלום יש לי מיני דיסק Mz -N505. הדגם הזה מגיע ללא סוללה נטענת.. הבעיה היא שהלכתי לחפש ואין אף מקום לא מוכר סוללה נטענת בודדה. כולם מוכרים את החבילה של 4 סוללות כולל מטען. הבעיה היא שה4 סוללות עולה 70+ שקל. אין לי מה לעשות עם 4 סוללות ניטענות במיוחד שהמיני דיסק יכול להטעין. אז מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות סוללה נטענת חיפשתי ולא מצאתי. אם מישהו יודע באיזור ב"ש זה יהיה מעולה תודה... ואם מישהו רוצה למכור סוללה אני מוכן לקנות.. תודה

25. Started by oleg4444,

אני רוצה את הדעות שלכם בקשר לצורת קירור מהירה מאוד למכשיר שמקפיא כל דבר בכמה שניות (ההפך של מיקרו-גל-כלומר מקפיא בשניות) אני צריך רעיונות לצורת קירור במכשיר המקפיא הזה,מה ההיתם ממליצים? אני כבר חשבתי על שימוש בחנקן נוזלי....אשמח לקבל עוד רעיונות

• 0 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים