עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. תודה

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  2. מישהו מכיר את המספר טלפון של התמיכה של חברת לוג'יטק בארץ?

3. Started by big mam@,

www.warez-bb.org אחרי ההרשמה הוא לא שולח לי את הקוד הפעלה לאימייל. אח שלי הקטן המעצבן הזה אומר שהוא יודע למה והוא יגיד לי רק אני אשלם לו 5 שקל...כמעט הבאתי לו חמש כאפות... מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה? ואם הוא הצליח לקבל משתמש מאושר והכל אז שיביא לי אותו או יגיד איך

4. Started by nadavP3,

אני הואב מישהיא***** שלא אחפת לה ממני בכלל אז מה אתם אומרים חיים בזבל,לא,כן,בססה?

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  5. העם יש רדיו שמנגן את כל השיירים החדשים של mtv שאני יכל לדעת מה חדש מה יפה בלה בלה בלה אני לא מבין כלום

6. Started by nadaw,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3090576,00.html וממש לפני שבוע השגתי שני יוזרים חדשים..

7. ראיתי עכשיו(EYES) שידור חוזר של הפרק של "דה טונייט שואו". הפרק עם ביונסה וצ'רלס ברקלי. הוא אמר שם שההוא התבדח באיזשהו משחק על איזה שופט איטלקי זקן והזקן קרא עליו תיגר - מירוץ במחצית של האולסטאר גיים. מיד בסיום התוכנית חיפשתי את המירוץ הזה. קבלו זה אדיר! http://www.youtube.com/watch?v=sJ2LdRwHrAQ

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  8. שלום לכולם ! יש לי שאלה קטנה. הוציאו לי כרטיס סטודנט... עכשיו אני רוצה לדעת מה הוא נותן לי ? הוא נותן הנחות בכל מיני מקומות או מה ? כל מי שיכול להביא פרטים תודה רבה תודה

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  9. ללא תוכן

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  10. Started by MDK,

מי כאן עובד ובעודו בתיכון? ובמה? ואיך הגיע לעבודה ?

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  11. Started by sorwo,

והמנצח: בלו ריי וורנר ברוס בחרה בפורמט הבלו ריי. בכך נראה שבאה לסופה מלחמת הפורמטים ל-DVD ברזולוציה גבוהה http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=530664&sid=127

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  12. Started by R0ck,

;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  13. Started by er0101,

האם יש אתר שמארח שידורי וידאו כמו blogtv של תפוז, רק ייעודי?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  14. http://media.ebaumsworld.com/afroninja.mpg איזה ענק!!!

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  15. Started by BrAvE_HeArT,

כנסו ותבדקו: http://199.203.207.174/bagrut_dynamic/main.asp?redir=Tziun

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  16. אני לא מבין, הביקורת אמורה ליהיות על כרטיסי מסך, אבל לא מצויין שם ולו דגם אחד של כרטיס מסך, והשוואות ביצועים. אולי יש טעות ולא העלתם את הכל.

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  17. Started by nisimm,

מישהו כאן מכיר את האתר ballistic products? הם מוכרים ספרים באנטרנט ורציתי לדעת אם מישהו הזמין דרכו או אם למישהו יש ביקורת עליו בכללי זה טוב להזמין ספרים באנטרנט? מישהו ניסה ממקום אחר?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  18. לרשום מה אתם חושבים לקבל ....ומה אתם קיבלתם בראש השנה ו פסח קודם ..לא חייבים לציין שם חברה ... 1) פסח שעבר : SONY PSP 2) ראש השנה : מצלמת COLDPIX עם חיבוריות ל WIFI ..

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  19. Started by אביהרץ,

שמעו אני נרקומן של המוזיקה הזאת ואני לא יודע איפה יש מסיבות טובות או איפה באינטרנט מתאגדים כל היוצרים ואוהדי המוזיקה (כך שגם אין לי הרבה מה לשמוע.. ) אם מישהו יכול לעזור לי בנושא (בפרטי או פה) הוא יקבל חיבוק תודה :]

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  20. Started by TectoR,

כיצד אני יכול להעביר שירים וכו' בעזרת הUSB? ומה עוד אפשר להעביר בUSB? ועוד משהו, שאני בדור שלישי ורואה תקציר משחק נגיד... זה פועל גרוע כי זה תוך כדי טוען אפשר לעשות שזה יציג רק אחרי שזה יסיים לטעון? ו... אין משחקים בפלאפון הזה? צריך להוריד? (אם כן, כמה זה עולה) ואיך אפשר להוריד רינגטונים בחינם? (אם אסור לדבר על זה פה בפורום תתעלמו) תודה מראש, חיימי שלום נ.ב. אשמח מאוד אם תסבירו לי איך הולך התשלום בשימוש דור שלישי (אני מתכוון לצפייה בדברים באינטרנט וכו') נגיד אני רואה תקציר של משחק , לפי מה זה הולך? לפי כמה שזה שוקל?, אם כן, כמה לכל ק"ב (אם אתה יודעים כמובן) ואיך עובד המחירים של הרינגטונים , טרוטונים משחקים וכו'? מה שיותר חשוב לי זה הקטע של הצפייה בדברים, כמה זה עולה לי.

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  21. אני רוצה לבנות מארז מפרספקס הפרספקס הוא בעצם מחזיק את כל המחשב שיהיה יציב וחזק ויעמוד תחת עומס המשקל הכבד ואני לא רוצה ממש שיראו את כל התוכן של המארז את החוטים בצדדים וכל המאוררים המאולתרים שם והחיתוכים שיוצאים לפעמים עקומים בפרספקס.. עכשיו אני רוצה לכסות את כל המארז בשכבות של מתכת על הפרספקס אבל אין לי מושג איזה מתכת כדאי לי לשים? אני מעדיף שיהיה יותר קל לחתוך אותה מאשר כמו שיש במארזים , שאני יתעסק פחות בכל החיתוכים וכל זה.. אז אני לא כל כך מבין במתכות אולי אתם תוכלו לעזור לי לבחור את סוג המתכת שמתאימה בשביל זה.. יש לכם הצעות? ועוד משהו.. האם כדאי גם לעשות שכבה בתוך המארז להארקה או שזה בסדר ולא צריך? הלוח אם יכול להתחבר רק לפרספקס וזה לא יהרוס את הרכיבים? תודה ל…

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  22. Started by weissby,

איזה באסה איתכם הכי דיכאתם אותי, אני כבר בניתי ללכת לKSP כי ראיתי שזול שם עכשיו אני רואה תאשכול של מאיזה חנויות להתרחק.. בקיצר..איפה כדאי לקנות? במחירים נורמליים? מקום אמין? ואני גר בחיפה..למקרה שאתם מציעים חנויות יותר מקומיות כאלה..

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  23. בבקשה לא לצחוק אם אני שואל שאלות מטומטמות.זאת מכירה ראשונה שלי באתר הנ"ל . יש לי מספר אייסיקיו קצר ,ממש יפה xyx ואני רוצה למכור אותו באיביי אך יש לי כמה שאלות: 1.איך אני יודע שמי שאני נותן לו את המספר נותן לי את הכסף? (איך עושים את זה? אני נותן לו תמספר במסנג'ר או משהו והוא נותן לי כסף בפאי פאל? ) 2.הבנתי שכדאי למכור לאנשים עם rate טוב.(זאת אומרת שיש להם אחוז מכירות גבוהה ושהם לא גנבים או משהו בסגנון) 3.יש טיפים למכירות באיביי ? דברים שכדאי להמנע מהם? זיהוי אנשים שלא כדאי למכור להם וכו יתקבלו בברכה! תודה רבה רבה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  24. לא ממש יודע איזה גאנר זה, וגם לא כזה משנה לי, אני ממש אוהב תקבוצה הזאת Aura - the source of trance השיר זה Himalaya תנסו, lemme know מה אתם חושבים, יש עוד המון טראקים טובים שלהם, הם לא ממש מוכרים.. יש פה עוד חבר'ה שמכירים אותם? אגב, לא צריך ללכת לדארק סייד של הרשת כדי להשיג את הטראק, AURA מציעים אותו ועוד רבים בחינם באתר בית שלהם http://www.auratrance.com/ לא עובד עם פירפוקס לצערי :\

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  25. Started by Kayama,

צוללן מזהה דג השוחה לקראתו, ואת השתקפותו של הדג בפני המים. פני הים שקטים ומקדם השבירה שלהם הוא 1.33 -מדוע המרחק בין הדג לבין עיני הצוללן צריך להיות גדול מערך מזערי מסוים כדי שהצוללן יוכל לראות את הדג, וחשב מרחק מזערי זה אם העומק (של הצוללן והדג) הוא 2 מטר מתחת לפני הים~ btw אני חדש, תומר. נעים מאוד ^^"

• 2 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.