עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ariebel,

part 1: part 2:

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  2. Started by n100,

מי התנסה עם רכישה באתר זיגוג 2000 איך הם ? מה קורה עם אחריות ?

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  3. קנייה ומכירה כללית... יש ? תודה.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  4. אני בשניות אלו עורך עם חברי (יובל קובל Yuvalkob מהפורום) סרט מאוד חשוב ואנחנו צריכים אתר עם פרסומות מצחיקות, ממש לא חשוב באיזו שפה... זה ממש ממש דחוף ואני בטוח שיש אתר כזה אז בבקשה תעזרו לנו! :saint:

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  5. Started by daniel666,

להשוות תשובות 3 יח מתוך 5

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  6. Started by chenrp,

למישהו יש לינק?

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  7. יש לי הרבה פרסומות של לייקוס באתר שלי איך אפשר לבטל אותם?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  8. Started by Ghosthunter,

נמחק לי החשבון(איכשהו) של הUDAGENT. לפני כמה ימים. עכשיו אני מנסה להתחבר לאתר, והוא אומר לי שהשם משתמש לא קיים. עוד מישהו נכח בבעיה דומה?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  9. Started by R3,

??

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  10. יש את Apple אבל אני רואה שאין של את הטריילר של הארי פוטר החדש, זאת אומרת שהוא לא משחרר מהר, יש אתר כלשהו של טריילרים שאתם מכירים חוץ מיזה ומשל דונקי עם איכות תמונה יפה בעדיפות לHDTV? תודה

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  11. Started by Electric Boom,

שלומות, שלחו לי מביתן חיל הים דרקישה לפקסס להם בדיקת אק"ג חוזרת לקראת הגיבוש(עשו לנו ביום מיונים) לא ידוע לי על בעיית לב או משהו[...] אבל הרופא משפחה שלי הזהיר אותי שיציקו לי הרבה בחיים על אבחוש, כי אין לי שומן שיבודד את ה"רעש" (לדבריו) מצד שני לא הוצמד לי סטטוסקופ שם ככה ש... אולי התרגשתי או משהו, בכל אופן הם אמרו שהבדיקה לא תקינה ואני צריך לחזור עליה אצל רופא משפחה(עשיתי אצלו לפני כמה חודשים, הכל היה יופי טופי) רציתי לדעת האם למישהו היה בעיות עם העסק? עם המזל שלי עוד יעיפו אותי מהגיבוש על חובש כסיל או משהו כזה... לבקש מהרופא שלי לתרגם לי ת'בדיקה, ככה ש"תעבור על בטוח" אצלהם? אין לי כוח לבלאגנים עכשיו...

12. Started by AviraM13,

במפגש האחרון צולמה התמונה הבאה: FireMan -מה הכינוי שלו עכשיו? כי אני לא מוצא אותו,אני צריך לדבר איתו,הוא באותו בית-ספר שלי אבל יותר גדול ממני ואני צריך לדבר איתו דחוף. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  13. Started by G.P.S,

שלום מישהו יכול להביא לי שם של תוכנה שבעזרתה אני יכול לצלם את מה שאני עושה במסך (סרטון וידאו)?

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  14. Started by pain_killer12,

חבר'ה איך אני מוכיח שלכל קבוצה חסומה יש מינימום ומקסימום. ז"א אני יודע שזה ברור, השאלה איך אני כותב את זה כמו שצריך? תודה רבה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  15. http://www.teagames.com/games/funkytruck4wd/play.php http://www.teagames.com/games/funkytruck3/play.php http://www.teagames.com/games/funkytruck/play.php http://www.teagames.com/games/funkytruckarizona/play.php - תנסו מחפש משחקים בסגנון, שיהיו פלאש ללא התקנה, לא להמליץ על Elasto Mania.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  16. Started by Jules Winnfield,

כותרת תודה

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  17. Started by Nahum2,

גוגל..

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  18. Started by rockerr,

ראיתי שיש אפשרות לשלוח SMS ולקבל פרימיום(עולה 20 שקל?) אין מצב שימשיכו לחייב אותי בתום התקופה? לכמה זמן זה נמשך?והאם יש הגבלה של כמה ג'יגהבייט? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  19. Started by King Of Action,

סתם רוצה לדעת , אם מישהו פה היה בניצנים ואם כבר באחת מממסיבות הקלאב שהיו (היו שניים עד כה) או מתכוון ללכת לאחת משני המסיבות שיהיו ? ואפילו אם לא הייתם בקלאב אלא במשהו אחר ספרו גם . וכמו כן , למי שהיה , שיספר אם הוא נהנה וכל זה . בתודה .

20. Started by SUBX2,

מישהוא יודע מה הכתובת של האתר שנותן ציוני בגרות {הגולש מכניס >.Z ומקבל את הציונים }תודה לעוזרים.......................

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  21. Started by Xfactor,

מישהוא מבין מה אומר החוק החדש? והאם תחזירו את הרכב לחברה לאחר הפגיעה בתנאים ?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  22. שלום חבריי פורום יקרים לפני שנה הלכתי לצו ראשון וההורים שלי פחדו שיקבלו אותי לקרבי וביקשו שאני אגיד דברים שיקחו אותי לתפקיד אחר באלקטרוניקה או מחשבים , במשרד משהו אז כדי לעשות שלא יקבלו אותי לקרבי סיפרתי שטויות שאני לא יוצא מהחדר הרבה זמן , יש לי חבר אחד כו' עד היום נשלחתי לבדיקות בבריאות הנפש ולאט לאט התחלתי לתקן את עצמי כי הבנתי שאמרתי שטויות והיה סיכון שבכלל לא יגייסו אותי היום הוועדה האחרונה ורצו לשחרר אותי מהצבא בפרופיל 21, אחרי הרבה שכנועים שלי ושל אימי הם קיבלו אותי לצבא עם פרופיל 45 עכשיו אני רוצה לתקן טוטלית את המצב שיעלו לי פרופיל כי אין לי בעיות גופניות (למעט ראייה עם משקפיים לרחוק) מה אני יכול לעשות בשביל לתקן את המצב? אני אספר להם שההורים שלי הסיטו …

• 8 תגובות
    • 641 צפיות
  23. Started by Jew,

היי כולם =] מישהו יכול להביא לי מקור או משהו שמסבירים שם את שמ"א פרק יא'? תודה רבה ערב טוב לכולם!

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  24. Started by 1nstall,

היי ברצוני לשנות קצת את פרטיי בICQ ומיכייון שיש לי את אותו ציור כבר הרבה זמן (שנתיים נידמה לי) החלטתי לשנות אותו, אני מחפש כל מיני אתרים או סתם ציורים שאתם מכירים שאני יכול להשים שם. תודה מראש Install ד"א זה הציור שיש לי כרגע: .· · . ´ ` ´‾`·. .·´‾`: '·. `·. .·´ .·' `:--·´ `·--:´ ;´`; `·. ' ' .·´ ; ; ;`·-·´; (‾' '‾)

• 2 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים