עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. האתר האמור שימש אותי בכמה הזדמניות היטב וכעת המידע דרוש לי שוב מי מכיר מי יודע? תודה מראש וחג שמח לכולם

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  2. Started by tom123,

היום בבוקר קמתי בשמחה רבה, ולפתע אני מגלה שאני לא יכול להזיז את היד השמאלית שלי!!! אז אמרתי לעצמי... WTF!?!?!?!?!? התחלתי להישתגע כמו מטורף חשבתי אולי ישנתי עליה אז ניסיתי להזרים דם לייד חח אחרי חצי דקה בערך היא חזרה לעצמה.. עכשיו אני שואל.... מה לעזאזל זה היה?

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. יש לי טבעת אם מילית בסינית או יפנית ואני רוצה לדעת מה רשום עליה איך אני יכול לדעת ? יש איזה אתר שיש בו את כול המילים ואת הפרושים ?<

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by Moty_p,

איך פותחים תאב (עם שם אני קובע) בפורפיל שלי בפייסבוק? אני רוצה לראות איזה דברים חמודים אני יכול לעשות אני יודע שזה דורש עבודה עם א'גקס אין לי בעיה עם זה.. אין גם בעיה עם XML (מה שיותר בטוח)

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  5. בהמשך לת'רד הזה- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=546222.0 ראיתי שיש פה לא מעט אנשים שדי מעוניינים. אני אעלה לפה פעם או פעמיים בשבוע חידות גיאומטריה, לא מדובר על דברים מספרים של בני גורן או שטויות כאלו שלוקח בין 20 ל 40 שניות בממוצע לפתור- אלא חידות עם עומק ובד"כ גם איזה טוויסט. חוקי המשחק- 1- גיאומטריה אוקלידית בלבד, בלי טריגו. 2- ב 99% מהמקרים, דרושה בניית עזר 3- אם מעלים תמונה של הפתרון, בבקשה להעלות בלינק ולא בתמונה גלויה על הפורום, ככה שמי שעדיין רוצה לנסות את כוחו ולפתור יוכל. אז נתחיל, משהו לסופ"ש:

• 44 תגובות
    • 6.8k צפיות
  6. שלום. אבא שלי קיבל היום בדואר רשום דו"ח על חניה במקום אסור. יש רק בעיה אחת, אנחנו גרים בעפולה, והדו"ח הוא על חניה בבאר שבע (זו לא טעות דפוס, כי המכתב הגיע מבאר שבע...) אבא שלי היה פעם אחת בחיים שלו בבאר שבע, וזה היה לפני כמה שנים טובות. לי אישית אין רשיון, ומה גם אין לי מה לחפש בבאר שבע.. יש את כרטיס העבודה של אבא שלי בשביל להוכיח שהוא היה בעפולה בשעה 6 בבוקר. הדוח רשום על 9 ורבע.. למישהו יש מושג מה אנחנו יכולים לעשות? תודה...

• 13 תגובות
    • 776 צפיות
  7. לפני כחצי שנה קיבלתי זימון לצו ראשון לתאריך 18.2.09. הייתה לי בעייה להגיע (לחץ בלימודים ועוד כמה בעיות אישיות) אז מילאתי את הטופס של הדחייה ושלחתי בפקס, התקשרתי כדי לאשר ואמרו בסדר. טוב... עכשיו הגיעה סוף שנת הלימודים אז שוב המון לחץ (אני בי"א עכשיו). תיכנתתי לדבר איתם היום לגבי קביעת מועד לצו לאחר שלא שמעתי מהם כלום עד היום. ואז פתאום היום בצהריים מתקשרים אליי מחסום, 5 שניות בערך של איזו מוזיקה מוזרה (בחיי שכמעט ניתקתי כי חשבתי שמדובר באיזה טרול טלפוני שאין לו מה לעשות) ואז עונה מישהו: "למה לא הגעת ל3 הזימונים ששלחנו לך בדואר? אם אתה לא מגיע או מחר או מחרתיים לצו ראשון אנחנו פותחים עליך {הכנס כאן את השם הזה שאתה עריק, לא זוכר איך קוראים לזה}" ומפה כמובן מתחילה כל הביזארי…

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  8. לאחרונה נזכרתי בסרט הזה והייתי רוצה לראות אותו שוב, הסרט הוא על משפחה עם 2 אחים (בן ובת) באותו הגיל (כנראה) והם עושים מבחנים כדי לקבל רישון בביה"ס, קודם יש להם את התאוריה עם המחשבים הישנים האלה עם המסכים הקטנים (רקע שחור, טקסט ירוק) והנער נלחץ מהשאלות והוא כל הזמן מסתכל על אחותו והוא רואה אותה מצליחה במבחן ואח"כ הם יוצאים החוצה למבחן המעשי והוא נכנס לרכב עם המדריך שהוא בנאדם עצבני והא שם כוס מלאה קפה על לוח השעונים והוא אומר לו שאם טיפה אחת תישפך אז הוא יפסול אותו ואז הוא מסתכל מעבר לכביש וראוה את אחותו בתוך האוטו עם המדריך שלה ואיך היא כזה צוחקת איתו והוא נחמד. הם חזרו הביתה אח"כ והוא לא קיבל רשיון והוא אמר להורים שלו שהוא כן קיבל רשיון ואז הם רוצים שהוא יצטלם עם הרשיון …

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  9. Started by DimaX,

מזל טוב! :yelclap: Happy Sw33t s1xt33n!

• 32 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by lion03,

אני מחפש שירים של פאנק אירי מישהו יכול להגיד לי שמות של להקות?

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  11. Started by LRa,

שלום, יש ברשותי חלקי מחשב ישנים, מטענים ומוצרי חשמל שאני מעוניין לזרוק. איכן ניתן לעשות זאת באזור ת"א באופן נקי?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by rad,

רציתי לשאול את דעתכם איזה ספק הכי טוב ומאיזה כדאי להימנע וכן האם יש יתרון לאחת התשתיות שבוע טוב

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by adi518,

למחוק. פורסם בפורום הלא נכון.

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  14. Started by sna-E,

אבא שלי נוסע עוד כ-18 יום לתאילנד ובהזדמנות זו רציתי לרכוש לעצמי מחשב נייד. אשמח לקבל פרטים על המחירים באיזור (בנגקוק) ואולי גם אתרים של חנויות טובות RESPECT SNA-E

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  15. הפארק של האופניים אני מחפש כבר שנה ואני לא מוצא תודה

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  16. Started by e.s,

???

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  17. תודה..!

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  18. שלום רב, האם יש אפשרות לשנות את מספר הודעות הפורום המוצגות בכל דף? חיפשתי באפשרויות אך לא מצאתי. תודה.

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  19. Started by DimaX,

מור!!!! מור המסכן שנאלץ לטוס לתערוכות בחו"ל וסובל ומביא דיווחים ומנהל השיווק והפרסום של האתר וסטודנט בטכניון! 22 לבנאדם! מזל טוב!!!!!! אני שובר את המסורת ולא שם שמנ שמנים מקפצים ומסתובבים! הפעם::: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: ואחד לשנה הבאה:

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Googleness,

לינק: https://kalpi.elections.gov.il/Default.aspx מצד שני יש שם קישור להורדת טופס כדי להסיר את הפרטים שלכם: https://kalpi.elections.gov.il/Documents/tofes.pdf מה שמעניין אותי מעבר לתעודת זהות ועיר מגורים לא קיבלתי פרטים כלשהם וגם כדי לקבל את זה הייתי צריך להקיש את תעודת הזהות שלי מלכתחילה אז למה לבקש להסיר את המידע מהאתר ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by tom123,

למחוק

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  22. לפעמים מקבלים עם העיתון כזה דף קטן ובו כל מיני מוצרים דיי זולים להזמנה.. עכישו ברור ש99 אחוז מהדברים שם הם זבל אבל נגיד וכישהו יש משהו שנראה לי שאני רוצה להמזי ןוהמחיר שלו ממש מצחיק אז אין לי בעיה גם להזמין ומקסימום קיבלתי זבל. השאלה רק אם למישהו יש ניסיון עם החברה הזאת שנקרא דיירקט סחר כי אין לי כוח להסתבך עם נתינת מספר אשראי..

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  23. Started by Born2Kill,

לא ידעתי איזה כותרת לתת. אני באורנג' עם פלאפון מנותק מכל הכיוונים. היה לי בעבר איתם בעיה שהלכתי איתם ראש בראש ולא שילמתי להם בכוונה. עכשיו התיק עבר לטיפול עו"ד עוד לפני שנכנס החוק של ח"כ כחלון... רציתי לדעת האם אני יכול לצאת מהם ולשלם את שאר החודשים שנותרו עם 8% מכל חשבונית בהנחה והתיק נמצא אצל עו"ד עוד לפני שנכנס החוק.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. איש אחד נמצא תלוי על חבל 8 מ' באסם אטום לחלוטין שאין אליו כניסה, הדלת נעולה, לא ניתן לפתוח אותה והגג גם הוא, חסום. איך האיש הגיע לשם? רמז: בחוץ הייתה מכונית. (לא, אין בעולם עדיין אנשים 8 מ' גובה )

25. ואיך זה עובד? תודה.

• 47 תגובות
    • 6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים