כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
http://gprime.net/video.php/fireauction מצחיק חבל על הזמן :lol:
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני לא רואה את האפשרות כשאני נכנס לפרטים של הבנאדם... מישהו יכול לעזור לי?
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
בחול המועד פסח למבוגר ולילד מתחת לגיל 18 תודה..
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
הראה שנקודה A 4,2 נמצאת על הישר Y=-רבע ועוד שלוש , צריך להעיזר באנך אמצעי ..
-
- 8 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על איזה מגזין מחשבים טוב שכולל בתוכו גם גאדג'טים וכל הדברים בנושא?
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני מחפש משהו כמו התמונות האלו (צילומים של קטלוגים) או אתרים של שיפורי רכבים TUNNING וגם עם אפשר שמות של משחקי מרוצים כמו NEED FOR SPEED משחקים ריאלסטיים
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכם פורום נכבד מישהו כאו יודע איפה אוכל להשיג כבל נתוינים לפלאפון טי 720 שבפלאפון ?? באסקייפ זה עולה 380 שקל וזה טיפ טיפה יקר מדיי!! מצאתי רק חנות אחת שעולה מאה שקל אבל זו חנות של הזמנה באינטרנט ואני צריך חנות מוחשית? מישהו יודע מאיפה?? תודה רבה רבה לעזור!!
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אהלן, אני בדר"כ לא עושה את זה פה.. אני מתלבט בין כמה שילובי צבעים לחדר שלי שהולך לעבור "שיפוץ" רציני.. אשמח לשמוע את דעתכם! תודה, תומר.[br]פורסם בתאריך: 15.02.2009 בשעה 21:43:28 ויש את אלה, תמונות שאספתי מהאינטרנט של חדרים שאנשים עושים..[attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום רב, מזה זמן אני שוקל להגיש מועמדות לעתודה האקדמאית. עשיתי פסיכומטרי, יצא מצויין, ויש לי בגרויות טובות, אז אני לא חושב שתהיה לי בעיה להתקבל לפקולטה שארצה. השאלה היא במה לבחור? בעיקרון אני מתעניין בתחומים אלקטרוניקה ומחשבים. קראתי קצת על הנדסת מחשבים, אבל לא הבנתי עם איזה ידע אני בעצם אצא משם. כך גם לגבי הנדסת חשמל ומדעי המחשב. אשמח לדעת מהם ההבדלים בינהם. כמו כן, איזו אוניברסיטה עדיפה לדעתכם, בן גוריון או הטכניון? אני גר בערד, אז יש עדיפות לבן גוריות מבחינת קירבה. השאלה היא האם המוניטין של הטכניון מוצדק ושווה להסתבך עם מעונות? אשמח אם תוכלו לענות על השאלות בתודה מראש, עדי.
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם הודעה זאת מיועדת לבעלי רישיון נהיגה: אנא חיתמו על העצומה שהכנתי אתמול בנושא העלאת המהירות המותרת בכבישים הבין עירוניים, נושא שידוע אצל כל חובב רכב. ביחד נצליח (אולי) לשנות את החוק ההזוי הנהוג כיום. אם אפשר, פרסמו עצומה זאת בכל דרך אפשרית המקובלת כיום, ע"מ לצבור חתימות נוספות. אשתדל להפיץ ברוב הפורמים. כמו כן, אשמח להערות, אני יכול לערוך את העצומה בכל עת. קישור לעצומה ולפרטים: http://www.atzuma.co.il/petition/stio/1 תודה לכולם, גיא.
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום חברים, בזמן האחרון אני נודד בלי סוף, רחוק מאוד מהבית. הרעב ללמוד עדיין לא הפסיק. אני מחפש אתרים עם הרצאות, או לחילופים שיעורים על : כלכלה , יזמות , אינטרנט, חדשנות , עתידנות , יצירתיות , מנהיגות , עסקים , מכירות וכל נושא העשרה אחר. אשמח אם תשתפו אותי בלינקים שמוכרים לכם
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מחר מבחן אין לי מושג איך לפתור את התרגיל הזה (ראו קובץ מצורף) באינטגרלים שהצליח לבלבל אותי איכשהו.. תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
בגלל שנתפתח תרד "למה אני שונא את החורף" פתחתי את הסקר הזה לדעת מה אתם מעדיפים? נ.ב רק קיץ וחורף אסור להגיד סתיו או אביב
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
ראיתי בחיפוש בפורום שכאן רשמו הודעות כאלו אז אני מקווה שזה המקום המתאים. מפרט המחשב: CPU- intel pentium ® D CPU 2.81GHz Memory- DDR2 OCZ 1024Mb 400Mhz+ PDP 512Mb 333Mhz Mother Bord- Gigabyte GA-945P-S3 Hard Drive- Western Digital 160Gb wd1600aajs Display card- ASUS Nvidia GeForce 7300LE Display- Proview 17" אני מוכר גם את המסך...
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
אהלן כולם אני צריך קצת מידע על עבודה מועדפת כמה שעות צריך לעשות או כמה ימים כדי לקבל את המענק?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות טובה באזור חיפה והקריות שמוכרת דיסקים כאלו (DVD+R)? רצוי מאוד שהדיסקים יוצרו במפעל ביפן (Made in Japan AKA Yuden-Verbatim) תודה
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס/אלמנט שמאפשר למדוד טווח לגוף הקרוב ביותר בכיוון אליו הוא פונה . (חיבור למחשב נישא). יותר עדיף אם יש כזה דבר שמודד בו זמנית בכל הכיוונים ונותן מפת טווחים היקפית - כלומר מה הטווח לגוף הקרוב ביותר בכל כיוון בנפרד מסביב למחשב. מישהו יודע איפה אפשר למצוא כזה?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום רב! אנחנו שירלי ותמר, סטודנטיות למדעי ההתנהגות במכללת ת"א, עורכות מחקר בנוגע לשימוש באינטרנט והשפעתו על הזוגיות. נשמח מאוד אם תוכלו להקדיש מספר דקות ולענות על השאלון שלנו. כל שעליכם לעשות הוא להיכנס לקישור למטה, למלא את השאלון, ולשלוח אותו! השאלון הוא לבעלי בני זוג, היות ושואל על מערכת זוגית נוכחית במידה ותרצו, לאחר סיום המחקר נשמח לשלוח לכם את התוצאות או לענות על שאלות בפנייה לכתובת המייל: shilrleyhershko@gmail.com בתודה מראש, שירלי ותמר הקישור: http://seker.atarimnet.info/go.html?username=1178
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי ברשותי כמות של פלסטיקים של מקלדות מחשב כלומר כל הפלסטיקה של המקלדת כל המקשים וכו יש לי כמות מסחרית ואני מעוניין למכור משיהו מעונין? כמו כן מישהו מכיר מקום\אדם שקונה פלסטיק בכמויות? תודה לכל המגיבים
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני יודע שמקבלים על זה בערך 50 אחוז משכר הלימוד אבל מה קורה אם אני הורדתי 2 קורסים ככה שנשארו לי רק 2 ואז השכר לימוד שלי יהיה בערך 5000 שקל ולא 10000 אז מה אני אמור לקבל כרגיל ז"א 5000 שקל בערך או 50 אחוז ממה שאני אמור לשלם ז"א 2500?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
איפה אני קונה את Mx 518 באזור המרכז (חולון)?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
מונולוגים לגברים - קומיים ודרמתיים. תודה רבה לכל מי שיעזור לי!
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1337219 עם ככה היו מעבירים את השיעורים בכיתות ישראל הייתה תופסת את המקום הראשון בממוצע הציונים העולמי.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שבת שלום קודם כל.. ככה החופש הגדול היגע ובא לי לעבוד כצת לעשות כסף.. אבא שלי הציע לי לפרסם מודעה (עיתון מקומי/פליירים) על חשבונו.. ולהיות טכנאי שבא הביתה לתקן מחשבים. עבדתי כבר במכה בתים בעבר אבל זה חברים של ההורים או חברים של הורים של חבר שלי לא משהו רציני. ועכשיו בא לי להפוך את זה לרציני. אני יודע לזהות תקלות.. קצר בזיכרונות,פירמוט,התקנת WINDOWS ,התקנת OFFICE וכדומה 1)אתם אומרים ילך כזה דבר? 2)נגיד המחשב צריך פירמוט, אני צריך דיסק WINDOWS מקורי חדש לכל מחשב? או אחד מקורי לכל המחשבים? 3}יעשו לי בעיות על צרוב? 4)השאלות 2,3 לגבי OFFICE תודה על העזרה מאור.
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-