עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. איזה בנק נותן את ההטבות הכי משתלמות לסטודנטים? אם אפשר לנמק ולהסביר.

• 8 תגובות
    • 589 צפיות
  2. אני מקווה שזה שייך לפורום, אם לא אני מתנצל מראש בכל אופן התחלתי לעסוק בתחום... ואני מחפש מחירונים שונים של דילרים לחומרה באיזור השרון.. על מנת להשוות ולמצוא את הטובים ביותר... יש לכם המלצות בשבילי?!?!? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  3. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

הודעת התנצלות פומבית מאת :pixelsight לכול חבריי הפורום שלום.ברצוני להתנצל בפנייכם ובמיוחד בפניי ליבי על דיבור לא יפה ולא נאות ולהגיד שכולנו בניי אדם. אני מודה שאני נסחפתי עם הזרם וזרקתי מילים שלא במקום, אני מסכים שזה לא היה יפה מצידי ואני מבקש את סליחתך ליבי, אני מבקש ממך את סליחתך עם העלבתי אותך עם ישירות או בעקיפין זה לא יחזור על עצמו יותר. אני מקווה שאת תסלחי לי על המעשה הטיפשי הזה שעשיתי ושגררתי אחריו עוד חברים. אני מסכים עם ההנהלה שחסמו אותי ונתנו לי באן אבל למה לא לתת לי מילה לא יכולתי להגיב בגלל זה שלא כמו שלא רציתי להגיב אלה בגלל בעיות תכניות עם המחשב שלי .

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  4. שלום לכול משתמשיי הפורום יש לי בעיה אחת יש לי כתובת אייפי וכתובת של אתר שאני רוצה לדעת אליהם את הפרטים אני זוכר שהיה www.fresh.co.il שירות כזה אבל אני לא מוצא אותו שם האם מישהו מוכן לעזור לי בבקשה תודה לכולם על העזרה

• 6 תגובות
    • 589 צפיות
  5. Started by nadaw,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3090576,00.html וממש לפני שבוע השגתי שני יוזרים חדשים..

6. היי מה המצב רציתי לדעת אם יש מישהו מהקריות שיכול לעזור לי לבנות שרת (אני מיתכוון מיבחינת התוכנה והגדרות בראוטרים) יש לי אוטו ואני יכול להביא אותו ולהחזיר אותו מי שמוכן חייב להיות בעל ידע טוב ברשתות ואינטרנט בכלל תודה

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  7. Started by glassmoon,

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  8. מישהו יודע איך קוראים לשיר הפתיחה ממלקולם באמצע? אם יש בכלל כזה....

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  9. בכותרת.....בבקשה! זה שהיה בארץ נהדרת...... תודה ענקית מראש! איתן

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  10. Started by Guy King,

שלום, חשבתי בזמן הצבא לעשות כמה מועדים חוזרים של בגרויות בשביל לשפר את הממוצע שלי (98.5 בערך) לציון יותר גבוהה בשביל שאוכל אחרי הצבא להתקבל ביתר קלות לאוניברסיטה. האם הצבא מאפשר לצאת לבגרויות אקסטרניות? אם כן, כמה אפשר לעשות בשנה? יש הגבלה בנוגע לכך? איזה חופש, אם בכלל, אני מקבל לפני הבגרות בשביל להתכונן אליה? תודה

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  11. Started by yanushka,

הבנאדם יודע לנגן על הכול, לשלב בין סגנונות: רוקנרול, פולק, בלוז. הוא פשוט אמן (יהודי, אגב, והיחיד שלא הושפע מסמים בשירים שלו) גדול - אנשים השתחוו לפניו. אני מניח שיש פה כמה שגדלו על השירים שלו.. מחפש המלצה לאלבום/הופעה/רצועה ספציפי. תודה

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  12. Started by Ghosthunter,

נראה לי שמפנים אותו עכשיו.

13. Started by x-dude,

לאלו שלא מעודכנים,הלהקה הגדולה מכולם הופיעה ב ozzfest,ומאחר שסולן הלהקה ברוס דיקינסון ירד על האסבורנים בכל הקטע של ה reality show שלהם ב MTV אז משפחת אוסבורן החליטו להשפיל את הלהקה....כמובן ללא הצלחה...ממליץ לקרוא לכל אילו שאוהבים רוק כבד. DIE OZZY!! UP THE IRONS im reposting, cause i was there in orck 1 and seen it all, what bullshit. but as i said, maiden held there own and showed they were unstopable! OZZFEST.... Repost for Matt Body: From Blabbermouth.net...... The manager of a well-known heavy metal band (*NOT* IRON MAIDEN) who attended this past weekend's Ozzfest show at the Hyundai Pavillion in Devore, California has submitted the following first-hand account of …

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  14. Started by tal_levi1000,

מישהו יודע איך קוראים לטראק בסצנה של הכביש המהיר בסרט מטריקס השני? תודה

15. Started by The- Proffesor,

איפו אני יכול לקנות סליבים ושיהיה קאוב לראשון אם אפשר או ערכה גם של סלבים וכלים לחילוץ מולקס

16. שלום לכולם ! יש לי שאלה קטנה. הוציאו לי כרטיס סטודנט... עכשיו אני רוצה לדעת מה הוא נותן לי ? הוא נותן הנחות בכל מיני מקומות או מה ? כל מי שיכול להביא פרטים תודה רבה תודה

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  17. http://www.103.fm/player.asp?pgid=84876&fileId=mlnk400

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  18. Started by ashkenazone,

יש לי כמה מאות באזור האלף שאני לא רוצה להכניס לתכנית חסכון בבנק בגלל שזה סכום פעוט, רציתי לדעת מה דעתכם על איפה להשקיע את הכסף, אולי במניות? אבל מי מה איזה איפה? יש רעיונות?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  19. Started by R3,

??

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  20. Started by Decktor,

http://www.apple.com/science/profiles/hiperwall/ 25 מחשבי Dual G5 שהאיטיים מבינהם הם 2.5 גה"צ מחוברים ב Cluster ולכל אחד יש שני מסכי 30 אינצ' שכולם מחוברים למסך אחד ענקי בגודל קיר ועוד מחשב אחד בתור השרת של כל העסק אני כבר יכול לחשוב על האופציות...

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  21. של אתרי מחשבים כמובן של חנויות גדולות שעושות משלוחים בכל ארה"ב ושיש להם חנויות בכל המדינה(רצוי) שיהיו אמינות וזולות

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  22. מוסיקה אוטנטית, ימי הביניים, כלים מסורתיים יותר ולא כלים אלקטרוניים ומתקדמים למיניהם בצירוף של שירה ברקע. אני שמעתי כמה דיסקים בעבר אך שכחתי לשאול את שם המבצעים בכדי לרכוש את הדיסקים. מישהו מכיר במקרה? Anatoli.

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  23. Started by mega1234,

הפיזמון נשמע כך " I want to feel connectted i want to be affected - my heart is beckonig .. beckoning for u .." לא מצליח למצוא דרך גוגל. תודה.

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  24. Started by MS-D,

שלום! לא מזמן פירסם פה בחור.. את קהילת "איבי" הישראלית, היית מועניין לקבל קישור, מקווה שתעזרו לי, תודה מראש! =]

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  25. אסור להשאר אדישים העולם היה אדיש גם אז..... http://www.youtube.com/watch?v=Swukpgmuqr0 זה לא נצים לפני 60 שנה אלא לפני חודש בארצות הברית

• 2 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים