כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
שימו עין בראש ובראשונה גלו במודיעין את החמישייה ________________ זו החידה =] התשובה היא - מספר
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אתם חייבים לראות את זה: http://il.youtube.com/watch?v=2XTGBOKqccw יכול ליהיות שזה ישן, אבל זה אחד הדברים היפים תהנו
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שמוכרת רכיבים טובים ולא משומשים, שיש לה שירות טוב ומחיר סביר וטוב. אני הייתי מעדיף שהחנות תהיה בחיפה, אבל גם הקריות והרדיוס הזה יהיו טובים עם החנות תהיה מספיק טובה... אבקש שם החנות וקישור לאתר שלהם. תודה ש
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
שלום רב, אני חבר בצוות ההפקה של תוכנית נוער שתשודר בערוץ הקהילתי שלנו, ולקחתי על עצמי את תחום המחשבים. לכן, אני מבקש ממכם לרשום פה כל מני שמות של תוכנות קטנות (לא תוכנות שכל אחד מכיר), אתרים שמצאו חן בעינכם ומשחקים קטנים. בתודה מראש, עדי רובין.
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
לעדשות מגע יש חסרונות כל שהן לפי דעתכם? מה ההבדל בין רכות לקשות ? מישהו מכיר תחברה חניטא או משהו יצרנית עדשות ?
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אהלן איך קוראים לשיר שהולך ככה איי פינד יו ורי אטראקטיב ווד יו גו טו בד וית' מי? אין פורום מוזיקה אז שמתי פה... אין דביק לזיהוי שירים אז שמתי פה....
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם עד עכשיו היה לי מעבד 3200+ ולאח שלי 3000+ ובימים האחרונים עברתי ל MOBILE והבאתי לאח שלי את ה 3200+ ולקחתי את שלו... ועכשיו יש לי מעבד 3000 --- לא נעול ---ולוח חדש ( לא עבד בחיים !! ) של ג'יגה בייט דגם GA-7S748-L ועכשיו השאלה שלי כמה כדאי לי לבקש על שניהם שאני לא יפסיד יותר מדיי ושאנשים יקנו...??? מה אתם אומרים ? :
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום בדקתי באתר האינטרנט שלהם ורוב החלקים שאני לוקח למחשב שלי לא נמצאים שם. רציתי לדעת אם אני הלך לסניף שלהם הם יסיגו לי את החלק שאני צריך גם אם הוא לא נמצא באתר שלהם תודה לכול העונים
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
שלום. כשאני רוצה למשל לגלוש בפורום מסוים, זה מראה לי הודעה "ל- Internet Explorer אין אפשרות להציג את דף האינטרנט"! הנה תמונה: ניסיתי לגלוש גם דרך פיירפוקס וזה מראה לי גם שגיאה. אני שואל אחרים אם זה נכנס להם לאותו פורום והם אומרים שכן! אז מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
יש לי כרגע את הSk super slider שעולה לי 40 שח לחודש. אם אני ירצה "לשדרג" לsk music slider שגם עולה 40 שח אני יצטרך לשלם את המחיר על שני המכשירים 80 שקל? (מן הסתם שעוד לא עברו 3 שנים)
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מישהו מכיר מקום שניתן להוריד או לצפות ב IDC9 IDC10 וDSM-IV ??
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
מפרט מחשב לסבתא שלי לכלב הצולע שלי או לדודה עם החזה הגדול שלי למי איכפת למי אתם צריכים מפרט, תציינו למה המחשב אמור לשמש וזהו לא צריך עבודת שורשים לפני זה
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני מחפש חנות טובה באיביי לחלקי מחשב - שיהיה בה מבחר גדול ושתשלח לארץ. אפשרי גם חנות של מוצרים שהחזירו, במחירים נמוכים.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב בחודש הקרוב ואני בודק חנויות... המחירים שלהם נראים טובים והכל.. הם באשדוד שזה יחסית קרוב אליי.. מישהו פעם קנה אצלהם? אשמח גם לקבל המלצות אחרות באיזור אשדוד,רחובות.. לפי מה שהבנתי מהפורום הזה מKSP עדיף להתרחק.. וגם מIVORY לא?
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
או שיקח עוד מלא זמן וזה סתם מופיע באתר של פנדה?
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולכם!! אני זמר יוצר בן 23 והוצאתי שיר לרדיו לפני שלושה ימים. מה דעתכם? הראל יפת - מקום אחר ♫ (אודיו)
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
זה שלוקחים אותו אל מול מכונת משחקי וידאו, איכשהו הוא מתהפנט ונרדם, אח"כ מביאים אותו לזירת המשחק (שחזור), והוא נלחם עם הרובה פלסטיק עד עילפון, אח"כ מחזירים אותו אל מול המכונה. זוכרים? איפה?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
היי. אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לשמור עליו נקי ומסודר, כך שביצועיו ישמרו לאורך זמן. על המחשב הנוכחי שמרתי בכבוד למשך שנתיים, הוא כמעט חסר ספייוורים, חסר ווירוסים, אני מאוד מסודר באופן איחסון הקבצים שלי וכו', אך התווכחתי לכך שזה לא מספיק. מעולם לא פירמטתי, איחוי דיסק עשיתי פעם ראשונה החודש ומעולם לא ניקיתי את תכולת המארז! יש לי מספר של שאלות בנוגע לתחזוקה ולשמירה על תוכן וחומרת המחשב, כך שאוכל רק לשפר את אופן תחזוקתי בעתיד. אני מקווה שתוכלו לספק לי תשובה לרובן, אני באמת אהיה אסיר תודה. 1. כמה מחיצות לעשות בעת התקנת הווינדוס? 1, 2, 3? ולמה כל אחת מועילה ואיך לסדרן? (לדוגמא: שתי מחיצות, רחת למשחקים ומולטימדיה ואחת לתוכנות ווינדוס). 2. פירמוט המחשב, מתי, למה ואיך? באמת, אין …
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
אבל זה אחד הגדולים http://www.youtube.com/watch?search=&mode=related&v=45IXLsUSpKA
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
איפה איפה איפה?? אם יש פורום יותר טוב לשאול בו אז תגידו לי... תודות מראש ובהמשך
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אהלן! כתוב לי ברשימת ספרים, לתלמידי 5יח"ל במתמטיקה לקנות את הספר הבא: מתמטיקה חלק ג' בני גורן. עכשיו, הרצתי חיפוש וזה מראה שזה ספר ל3 ו4 יח"ל. אז צריך את זה או לא? ומשנה שעברה היה ספר שקוראים לו: אלגברה חלק ג'. אולי זה אותו דבר? אריאל
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-