כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
התרגיל הולך ככה: x+y=3 2^x+2^y=6 מקווה שהבנתם(אם לא זה 2 בחזקת איקס ועוד 2 בחזקת וואי..) ,תודה
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
חברה...מה שרשום בכותרת זרקו הצעות (לא ללכת לדיקוטקים ושוטויות כאלו...) משהו כמו לצאת עם החברה לאיזו פיצריה או מסעדה או לא יודע מה או אפילו אפשר בכיוון אחר לגמרי זרקו הצעות!!! איזור המגורים שלנו זה רמלה תודה!
-
- 7 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
אהלן אני צריך תמונות באיכות טובה מתוך הסרט קיוב, בעיקר של הקוביה מבפנים ושל הקירות. מצאת ירק תמונות קטנות ולא מובנות בינתיים... תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
היי כולם =] מישהו יכול להביא לי מקור או משהו שמסבירים שם את שמ"א פרק יא'? תודה רבה ערב טוב לכולם!
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מה החשיבות של הצורות הגיאומטריות של הרכבים השונים במחשב ,לדוגמה : למה הדיסק קשיח מלבני , למה דיסק עגול , למה הסוללה עגולה..... וכו . אני מעוניין לשמוע מכם את הסיבה לכך .
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
http://antimult.ru/antimults/antitoons/001smokekills/view.htm
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי 4 הזמנות לטורנטליץ', 2 בסופרטורנטס ועוד כמה בDemonoid. מישהו רוצה להחליף הזמנות? (עדיפות לtorrentdamage)
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
אני צריך את השם של שיר הסיום של הסרט CON AIR בקטע שקמרון פוגש את אשתו והילדה בסוף אחרי שכולם מתים ...
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
-
אני צריך ליצור קשר עם הרקדן עידו תדמור בקשר למשהו, (ולא, אין פה שום קשר לנולד לרקוד או משהו בסגנון ... ) ואין לי מושג איך ליצור איתו קשר (או עם הסוכנות שלו, אם יש לו כזה דבר) יש למישהו רעיונות? (אני יודע שזה מפתה אבל תשתדלו לא להסטלבט, זה עניין די רציני )
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
של אתרי מחשבים כמובן של חנויות גדולות שעושות משלוחים בכל ארה"ב ושיש להם חנויות בכל המדינה(רצוי) שיהיו אמינות וזולות
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
לפני שבוע וחצי בערך הייתי בועדה והיה לי לחץ דם גבוה. שלחו אותי לקופ"ח עם הטופס המפורסם של ה-10 בדיקות, אבל אתמול קיבלתי זימון חוזר לועדה עם הערה להביא את הטופס של הלחץ דם, לתאריך 30.4. לפי כל שאר הבדיקות שעשו לי בפעם הראשונה היו תקינות, אז מה הסיבה שקיבלתי את הזימון החוזר? האם יש אפשרות פשוט להעביר בפקס, כמו שהרופא אמר, ולוותר על התענוג המפוקפק? אם לא, האם ניתן להקדים? תודה
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
על איזה מבצעים והנחות שמעתם / ראיתם שקיימים ביום הבחירות? מוצרי חשמל ואלק', ביגוד והנעלה, משקפי שמש ועוד. כל מה שאתם מכירים. תציינו גם באיזה רשתות ובאילו איזורים בארץ. בנתיים מצאתי את זה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3668239,00.html
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
השנה אני אמור ללמוד את שאלון 005 (כיתה יא) אני צריך עצות להאם יש קורסים טובים שיכולים להכין אותי לבגרות או שבכלל עדיף מורה פרטי תודה יום טוב
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני רוצה לקחת את חברה שלי ביום הולדת לספא מצאתי את זה: http://www.spaplus.co.il/30191/spa_-_sea (המחיר שם לא מדיוק, המחיר הנכון הוא 800 ש"ח לזוג ל4 שעות ) מה אתם אומרים? יש עוד כאלה בסגנון ? ( עם חוף ים וכו' ) יש לכם המלצות אחרות ?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
השיר מתנגן לי בראש ואני לא מצליח לזכור מי שר אותו.... זה שיר רוק כזה עם קטע חזק של גיטרה חשמלית
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על החנות IQPC שווה לקנות ממנה מחשב?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני זמן מה השגתי שיר יחיד (אני כבר לא זוכר אפילו מאיפה) ומאד אהבתי אותו, אך כניראה מכיוון שהשגתי אותו ממקום מוזר השם שלו וכל שאר המידע מעורפל.. זה המידע שיש ברשותי: השם המלא של השיר:05 - Renegade Master[bren] ב- Winamp המידע מופיע כך: Title: 05 - Renegade Master Artist: X_X{*bren*}X_X והשם של האלבום, מכל המידע שהצלחתי לפענח הוא כנראה זה: Dreams and Reality המשך המידע שיש ב-Winamp Year: 2004 Genre: Techno - Trance Comments: ds05b?×ta[bren] v.2 (אם זה יעזור למישהו..) *יש סיכוי שהוא איזה DJ לא כל כך ידוע או משהו.. אשמח לדעת את השם המלא של האלבום ממנו בה השיר היחיד שעליו דיברתי תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 626 צפיות
-
-
היי רציתי לקרוא את כל הסיפור שהיה עם מנהלי האתר ופנדה ומשום מה המנוע חיפוש לא מוצא לי אותו ( ואני יודע שהוא קיים כי קראתי אותו פעם אחת) אז מישהו מימכם יודע את הלינק לתרא'ד הזה שיכתוב לי אותו בבקשה. בתודה מראש Install
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני מחפש איזה שרות שיביא לי לשדר מצלמת אינטרנט או מצלמת וידאו לייב כוידאו באתר. מישהו מכיר משהו כזה? אני אפילו לא יודע איפה להתחיל לחפש... כמובן שעדיף חינמי. תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
יש מצב שמישהו יביא לי הזמנה / משתמש ל torrentbytes או http://www.torrentleech.org/ כי אני לא מצליח להירשם כבר שבועיים !!!! בבקשה אם למישהו יש ... תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-