עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Mesatla,

2. Started by Pure-Gold,

נחמד מאוד, לא ראיתי זאת קודם. מינוי חדש ? טוב לדעת שיש מישהו ששומר עלינו מפני מפרי חוק

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  3. העלאתי לעם- לינק להורדה- http://rapidshare.com/files/82022693/_ebook_-_Martial-Arts__Pressure_Points_-_Military_Hand_to_Hand_Combat_Guide.pdf אם תרצו עוד דברים בסגנון תגידו לי, יש לי כמה במחשב

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  4. Started by AviraM13,

שלום לכולם אני חדש כאן,נספר קצת על עצמי... שמי הוא אבירם ואני בן 14 בסה"כ ,חובב מחשבים מושבע והחברים וההורים שלי כבר רוצים להרוג אותי כי אני רב היום על המחשב.. חחחחחח אני גר בבת-ים. אני בחופש יעבוד בחברת מחשבים בשם HDI בתור מעצב ומתכנת. יש ברשותי שני אתרים ואני חבר צוות בפורום הרשמי של מערכת הפורום phpBBHeb . אתם מוזמנים לפנות אליי בכל נושא של בעיה או תקלה בכל נושא שהוא.. אני מקווה להיות כאן פעיל. בהצלחה לכולם ולי..

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  5. של אתרי מחשבים כמובן של חנויות גדולות שעושות משלוחים בכל ארה"ב ושיש להם חנויות בכל המדינה(רצוי) שיהיו אמינות וזולות

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  6. או שזה רק אצלי..? ניסיתי לשלוח הודעה פרטית, ונראה שזה פשוט לא עושה כלום. התמונה שצריך להכניס את הטקסט שמופיע בה לא עובדת, אולי זה בגלל זה..?

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  7. Started by shashkavil,

שלום רב! אנחנו שירלי ותמר, סטודנטיות למדעי ההתנהגות במכללת ת"א, עורכות מחקר בנוגע לשימוש באינטרנט והשפעתו על הזוגיות. נשמח מאוד אם תוכלו להקדיש מספר דקות ולענות על השאלון שלנו. כל שעליכם לעשות הוא להיכנס לקישור למטה, למלא את השאלון, ולשלוח אותו! השאלון הוא לבעלי בני זוג, היות ושואל על מערכת זוגית נוכחית במידה ותרצו, לאחר סיום המחקר נשמח לשלוח לכם את התוצאות או לענות על שאלות בפנייה לכתובת המייל: shilrleyhershko@gmail.com בתודה מראש, שירלי ותמר הקישור: http://seker.atarimnet.info/go.html?username=1178

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  8. Started by Tomerb1,

אני עושה קליפ סוף שנה כזה [שנת הלימודים חח אל תתחכמו ] אני מחפש קול של לב פועם כזה כמו נגיד בפרסומת של המניעת תאונות דרכים זה כזה בום בום [הפסקה קצרה] ואז עוד פעם בום בום... אני חייב את הקול הזה להתחלה אז עם יש למישהו\מישהי \ יודע\ת איך למצוא את זה בבקשה אשמח עם תעזרו תודה רבה

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  9. שלום לכולם הזמנתי טלפון עם 4 שלוחות לאחי שהוא גר בלונדון עכשיו באתר של הUSPS כתוב Your item is being processed by customs in GREAT BRITAIN. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later. יש מצב זה יתקע במכס???

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  10. Started by moskitos,

אני יודע שמקבלים על זה בערך 50 אחוז משכר הלימוד אבל מה קורה אם אני הורדתי 2 קורסים ככה שנשארו לי רק 2 ואז השכר לימוד שלי יהיה בערך 5000 שקל ולא 10000 אז מה אני אמור לקבל כרגיל ז"א 5000 שקל בערך או 50 אחוז ממה שאני אמור לשלם ז"א 2500?

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  11. Started by stone cold,

השאלה בכותרת

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  12. Started by hasod,

המון זמן טיפטפו לנו מכל עבר שאין פתרון צבאי ורק דף נייר, הסכם (אפילו שנעשו הרבה כאלה בעבר) יכול להכריע. אבל הקונספציה הזאת מוטלת בספק מאד כבוד לאור הצלחות צה"ל מה אתם חושבים? http://www.facebook.com/group.php?gid=41871347519

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  13. אני מחפש איזה פקולטה,אוניברסיטה פתוחה וכו' שאפשר ללמוד שם בזמן הצבא... אין לי מושג כמה זה עולה, ואיך אפשר להירשם,ואיך הולך העניין עם מבחנים ושיעורים שצריך לבחור וכל זה... מישהו יכול לעזור לי בעניין? אני מחפש בסה"כ קורס למבוא לתולדות יפן,אני לא יודע אם מעניין אותי כרגע תואר,אני רוצה ללמוד בשביל עצמי... זה המקום היחיד באוניברסיטת ת"א,אבל מה אני צריך לעשות כדי להירשם לדבר כזה?? http://www.tau.ac.il/humanities/yedion/07-08/eastasia,m/courses/ תודה!!

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  14. אהלן! אז ככה, חלקכם המועט מאוד יודעים על בלוג שניהלתי בתפוז לפני שנה או שנתיים תחת השם "אופניק שולט", שם הבלוג היה "דברים שכתבתי אמש" ולפני זה נקרא "חכמת הבייגלה של אופניק", אקיצר, עקב איומים על חיי הסרתי ת'בלוג שהיה בו (לא יותר מידי) מידע רגיש שנוגע אלי ולא רציתי שגורמים מסוימים יגיעו אליהם. בגלל שלא הייתה מערכת שתאפשר לי להוריד מהאוויר יותר מ100 רשומות במכה, ולעשות את זה אחד אחד לוקח הרבה זמן פשוט מחקתי את כל הבלוג, ברוב טיפשותי. לפני כמה דקות מצאתי איזה ניסיון שלי לגבות את הבלוג שהופסק באמצע, עם 37 עמודים, כאשר אני מניח שיש עוד איזה 30 עמודים ככה לבלוג. אני יודע שיש כל מיני אתרים באינטרנט שמתיימרים לשמור ארכיונים של פורטלים וכאלה, אבל אני לא יודע עד כמה זה מפותח בארץ. …

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  15. Started by BrAvE_HeArT,

כנסו ותבדקו: http://199.203.207.174/bagrut_dynamic/main.asp?redir=Tziun

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  16. שלום לכולם. לפני זמן מה השגתי שיר יחיד (אני כבר לא זוכר אפילו מאיפה) ומאד אהבתי אותו, אך כניראה מכיוון שהשגתי אותו ממקום מוזר השם שלו וכל שאר המידע מעורפל.. זה המידע שיש ברשותי: השם המלא של השיר:05 - Renegade Master[bren] ב- Winamp המידע מופיע כך: Title: 05 - Renegade Master Artist: X_X{*bren*}X_X והשם של האלבום, מכל המידע שהצלחתי לפענח הוא כנראה זה: Dreams and Reality המשך המידע שיש ב-Winamp Year: 2004 Genre: Techno - Trance Comments: ds05b?×ta[bren] v.2 (אם זה יעזור למישהו..) *יש סיכוי שהוא איזה DJ לא כל כך ידוע או משהו.. אשמח לדעת את השם המלא של האלבום ממנו בה השיר היחיד שעליו דיברתי תודה מראש

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  17. המחשב יגיע ללא מערכת הפעלה...וגם ללא ספק ככה שאני לא יכול להדליק אותו... אני יוכל לזהות את החלקים ע"פ מה שמוטבע עליהם?

18. בשנת 1999 בערך היה מאין טראק שהמילים היחידות שהיו בו הן: I've noticed you around ואז עוד כמה קשוקשים עם המשפט הזה ובסוף "Would you have sex with me?" תודה לכל המוצא!

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  19. Started by jacko_il,

איזשהו סרטון ששלחו לי באי-מייל.. לפי דעתי חמוד ביותר, תראו בעצמכם: http://www.notes.co.il/benbasat/24089.asp

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  20. אני רוצה שאני יהיה תמיד מחובר לאינטרנט והמצלמה שיש לי תמיד תשדר לאתר שלי, מישהו מכיר איזה פקודה או אתר שמסבירים איך לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  21. יש לי חור בכל העניין של מוליכים ושיטת התמונות (זה מה שקורה כשמבריזים), לא ראיתי מספיק דוגמאות ולכן חסרה לי האינטואיציה של כיצד לתקוף בעייות מהסוג הנ"ל... הבעיה: נתונים שני מישורים חצי אינסופיים מוליכים ומאורקים הנפגשים בזווית של 60 מעלות. מטען q נמצא במרחק a מישר המפגש של המישורים (מהצד של הזווית בת ה60 ולא של זו בת ה 300). השאלה היא מהו הפוטנציאל החשמלי במרחב. כמובן שבכל החתך של המרחב שבו הזווית בין המישורים ה300 מעלות הניחוש העלוב לפתרון משוואת לאפלס +קיום תנאי שפה יניב פוטנציאל אפסי, הבעיה היא כמובן בחלק השני של המרחב. אינני מצליח בעליל למצוא קונפיגורציה של מטעני דמה (שיהיו כמובן בצד השני של המרחב (זה בעל ה300 מעלות)) שיאפסו לי את הפוטנציאל על המישורים......דרושה ראייה…

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  22. חייל משוחרר באיזור נתניה- ועד זיכרון יעקב. -כושר ביטוי גבוה -שליטה בתחום -עמידה בלחץ -עדיפות למשרה מלאה (עדיין לא סטונדט) אם מישהו ראה/שמע ויוכל לעזור, אני אשמח מאוד. מתן.

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  23. Started by pazer005,

אשמח אם תיצור איתעי קשר, יש לי מספר שאלות אלייך מספר icq: 156306764 מייל: pazer@nana.co.il ניתן כמובן לשלוח הודעה פרטית פה או משהו כזה.

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  24. Started by Jack_g,

חברה אם מישהו פה אולי רוצה להיפטר מספה יד שנייה לאימון חזה תכתבו בבקשה אני מחפש בנרות (תמורת תשלום כמובן). תודה.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  25. וקיבל זימון ליום שני?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים