כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
שלום. אני הזמנתי בחנות אחת כמה מוצאים לפני יותר משבוע וחצי, וכל פעם הם אומרים עוד כמה ימים, המוצרים עוד לא הגיעו וכו' וכך כבר שלוש פעמים. תוך כמה זמן המוצרים אמורים להגיע לחנות ?
-
- 7 תגובות
- 643 צפיות
-
-
גאד'טס מגזין לבידור ביתי וצעצוים טכנולוגיים. מישהו יודע? אני לא חושב שהיה עוד עיתון ברמה כזאת בארץ, למה הוא נעלם?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
ראיתי את הכתבה הראשונה בתכנית וכך היה - אדם מגיע לחנויות וקונה מוצרים בכרטיס אשראי. לאחר העברת כרטיס האשראי המערכת דורשת אישור טלפוני לעסקה. האיש מוסר קוד בן 4 ספרות לקופאית, לעיתים אף מקליד אותו בעצמו בקופה, והעסקה עוברת. בסעיף הטלפון הוא מוסר את הסלולרי של ג.נ, שהחנויות מתקשרות אליה לאחר מכן. בכתבה דובר רבות על השעות בהן ג.נ מקבלת טלפונים מהחנויות, פירוט של מגוון המוצרים שהבחור רכש - מטקסטיל ועד למחשוב, גילוי העובדה שהבחור כיכב כבר בעוקץ קודם, וכמובן לסיום הראו אותו צועק על התחקירן שבא לקבל ממנו תגובה. עם זאת, הייתה התעלמות מוחלטת מדברים כגון למי שייך כרטיס האשראי בו השתמש (והקשר, אם קיים, לג.נ), ומאין השיג את הקוד בן 4 הספרות שאיפשר את ביצוע העסקה (שאני מנחש שזה הקוד ש…
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מצאתי מישהו שמוכן למכור לי את הIRIVER שלו ב1500 שקל.. השאלה שלי זה האם שווה לקנות אותו במחיר הזה או לבקש בקצת יותר זול.. זה די דחוף אז תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
ההודעה היא: You are going to continue to be credited with 10 GB download traffic per day, until 02.11.2008. It is 6 days remaining. מה זה אומר ?
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
בני הזוג צ'אנג, שהיגרו לעיר וושינגטון לפני שבע שנים, ביקשו לממש את החלום האמריקני ולפתוח עסק משלהם: מכבסה. אולם, בשנתיים האחרונות חייהם הפכו לסיוט בעקבות תביעה שהוגשה נגדם בסך 65 מיליון דולרים - הכל בגלל זוג מכנסיים שהלכו לאיבוד. התביעה הוגשה על-ידי רוי פירסון, שופט פדראלי במקצועו. מקור: Ynet http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3395429,00.html
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אני לא רואה את האפשרות כשאני נכנס לפרטים של הבנאדם... מישהו יכול לעזור לי?
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי כרגע את הSk super slider שעולה לי 40 שח לחודש. אם אני ירצה "לשדרג" לsk music slider שגם עולה 40 שח אני יצטרך לשלם את המחיר על שני המכשירים 80 שקל? (מן הסתם שעוד לא עברו 3 שנים)
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
בחול המועד פסח למבוגר ולילד מתחת לגיל 18 תודה..
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
איזה שווה יותר שנייהם זולים לא השיא אבל לא צריך יותר מזה מוטורולה C380 או סימנס M55 ראיתי שהסימנס מדליק יותר וקל יותר אבל מה אתם אומרים?? :-*
-
שלום לכולם , בהיותי מהנדס מכונות אני בעל ידע מוגבל באלק' כרגע אני רוצה להריץ פרויקט הדורש אינטרקציה בין מע' GPS למע' מכנית האם ניתן לבצע זאת בקלות כמו כן מי מהתמחיות הבאות יהיה הכי יעיל לפרויקט זה (תקשורת,מעגלים אנלוגיים ועבוד אות,מע' הספק) האם אפשר לקחת מכשיר GPS כלשהו כאלו שניתן לקנות לPLAM נייד וכו'? איזה סדר גודל של דיוק יש מGPS ומה הטווח מחירים (עם יש אתר טוב למישהו בנושא אני ישמח) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על איזה מגזין מחשבים טוב שכולל בתוכו גם גאדג'טים וכל הדברים בנושא?
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
ניתן לקבל כסף מתנה ע"י השימוש הרגיל שלכם באינטרנט. איך זה עובד ? על ידי צפייה בפרסומות למשך 30 שניות כל פרסומות, תקבלו 0.01$ וכל מי שהמלצתם עליו יביא לכם עוד כסף אפשר להגיע לעשרות דולרים בחודש יש אפילו כאלה שקיבלו אלפים. איך נרשמים? קודם כל צריך להרשם ל ALARMPAY: :nono: כדי שיוכלו לשלם לכם בצורה אלקטרונית, ואז תוכלו לפדות את הכסף בעזרת צק או כרטיס אשראי ואפילו להשתמש בו לצרכים שלכם. אחר כך תרשמו דרך האתר הזה: :nono: זה חשוב לשים אותי בתור ממליץ כדי שתקבלו בונוס התחלתי חברה זה עובד הנה חישוב זריז ביותר (וזה יכול להיות הרבה הרבה הרבה יותר): התוכנה צופה על 15 פרסומות כל יום = 0.15$ 20 אנשים תחתיך צופים בתוכנה ב-15 פרסומות כל יום = 3.00$ אתה מרוויח כל…
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שוב שלום. סבתי שתחיה שנים רבות מוגבלת בהליכתה. לצערנו היא גרה בקומה שנייה ולא מוכנה לעזוב את ביתה. חשבנו על מעלית פתוחה שתעלה אותה את הקומה הזו אך אין לנו מושג היכן מחפשים דבר שכזה. יש למי מושג?
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני קונה אופנוע... ואשמח לקבל אתרים של יד שניה תודה
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני יודע שזה פחות או יותר (הרבה יותר) ספאם, אבל בעקבות התארד שפתח 144..(מספר כשלהו..) אני פותח תארד חדש..כי מישהו נעל אותו.. : ;D אז ככה - בעקבות כך שהאתר ירד לכמה זמן (כל הבאגים, החלפת השרת והכל) אז מין הסתם אני ובנצי לא נכנסו הרבה זמן, ובעקבות כך אפשר להגיד "התרגלנו" לא להכנס..ו..."נגמלנו" קצת. עכשיו, אין לנו הרבה זמן להכנס בגלל הבגרויות, אבל אם יהיה משעמם יום אחד נכנס. אני בטוח שיש מיליון פרויקטים חדשים במודינג ועוד מלא דברים שאני כבר לא עוקב.. בכל מקרה, אכן נושא כאוב ביותר.. ;D
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש את הסרט הזה כשהבנים מיתחפשים לבנות ומיצטרפות לאוחווה של בנות לא מקובלות,אז קיצר יש את הקטע שהם עולים לספינה ואז יש טרנס כזה,מה השם שלו? באנגלית שפ הסרט זה Sorority.Boys
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
משהוא מכיר אולי פתרון בעברית או באנגלית עדיף עברית לקוביה ההונגרית?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
היי חברה יש לי מחר מיונים לגאמא..והיתי רוצה לדעת בערך מה יהיה שם! כפי שכבר הבנתי יהיה שם מבחן על מחשבים באופן כללי, מבחן תכנות שצריך לתכנת 2\4 תוכניות ב C \PASCAL ומבחן אסמבלי! אולי מי שהיה במיונים האחרונים או שזוכר שאלות יכול להגיד איזה תוכניות היה עליו לכתוב? איזה שאלות היו על מחשבים כללי ועל מערכות הפעלה? על מה כדאי לחזור בכללי ו ב c? תודה רבה מראש! מקווה שתגיבו
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
איפה איפה איפה?? אם יש פורום יותר טוב לשאול בו אז תגידו לי... תודות מראש ובהמשך
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מערכת שיכולה לעשות את הדברים הבאים: Requirements: 1. Web platform. 2. Ability to send SMS reminders. 3. Ability to send Email reminders. 4. Ability to send the same reminder to multiple recipients. 5. Ability to schedule multiple occurrences for same reminder with different times / dates (Example: Remind me on Tuesday 10 AND Wed 11)
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אהלן אהלן , אני בוגר כיתה י' ולפני כחודשיים + עשיתי את הבגרות שלי בשיווק עכשיו שאלתי היא כיצד אני בודק את הציון היות ובאתר המהולל של הבחינות בגרות אפשר לבדוק רק אנגלית ומתמתיקה תודה
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-