כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי לדעת אתרים או טלפונים של קורסים ללימוד המחשבים בעיקר תוכן המחשב (מעבד,זכרונות וכ'ו) וגם מה שקשור לוינדוס ועוד... רצוי באיזור המרכז שזה נתניה חדרה פרדס חנה בסביבה אבל מקומות כמו תל אביב וחיפה גם יתקבלו בברכה. אני לא ממש זקוק למקומות רחוקים כמו באר שבע אשדוד קרית שמונה. תודה על עזרתכם.
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
האם יש אתר שמארח שידורי וידאו כמו blogtv של תפוז, רק ייעודי?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
נניח והיו נותנים לך לקחת אוטו "בהשאלה" לכמה ימים... והיו אומרים לך שאתה צריך לבחור רק אחת מבין כל המכוניות האלו.. מה היית בוחר? אני אישית הייתי בוחר בפורד פיאסטה אחלה אוטו..מחזיק שנים ולא נהרס חחח אבל הייתי רוצה באמת Nissan Skyline או Porsche 911 אבל...............בחירה שלכם
-
- 7 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היי ,מומלץ בחום, כדאי לקרוא עד הסוף: גיליתי דרך מדהימה לקבל אחלה מבצעים והנחות וגם לעשות מזה לא מעט כסף, יש חברה חדשה שנקראת SMS4MONEY, אשר מצרפת מנויים לשירות פרסומות לטלפון הנייד וכמנוי אתה מקבל מבצעים מעולים בתחומי עניין רבים ומגוונים ובנוסף על כל מבצע שנשלח אליך אתה מרוויח כסף!!! מגניב נכון,רגע זה לא ניגמר , אחת הדרכים להרוויח עוד כסף (עוד הרבה כסף) היא ע"י צרוף החברים שלך להיות מנויים בשירות, כי עבור כל הודעה שהחברים מקבלים מי שצרף אותם גם מרוויח כסף, אני פונה אליך לא בשביל לעשות עליך כסף (האמת... גם אבל לא רק בגלל) אלא כי גם אתה יכול לעשות כסף. זה ממש בהתחלה וככל שמצטרפים יותר מוקדם ככה הסיכויים להרוויח כסף גדולים יותר, יש אפשרות להרוויח עד 14,500 ¤ בחודש וזאת להזכי…
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משהו מNEWEGG. איך אני קונה? אני נכנס לדף של המוצר ואז? איך אני מכניס את הכתובות? כמה עולה משלוח? לאיזו ארצות אפשר לשלוח?. ???
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
ראיתי את הסרט אבל מה הקטע עם החרדים מגן דוד וכל זה מה הם יענו יורדים עלינו?
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יכול ליהיות כזה דבר שיודעים כמה מאזינים יש לרדיו? אלה ששומעים את הרדיו דרך המקלטי רדיו שלהם?
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
האתר הזה נותן כתובת "וירטואלית" בחול שמכניסים באתרי מכירות בחול ולפי הכתובת הזו הם שולחים אליי ארצה. הבעייה שאני לא מוצא את הכתובת לאתר הזה וחיפשתי בגוגל וגם לא מצאתי .. יש למישהו את הכתובת של האתר הזה או אתרים נוספים שאוכל להזמין דרכם ארצה ?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
או שיקח עוד מלא זמן וזה סתם מופיע באתר של פנדה?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
רציתי לשחק עם חבר RA2 באינטרנט ואז גיליתי שאבד לי הדיסק(ים). אז איפה אפשר לקנות? אני מקווה שעוד מוכרים :'(
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני יודע שזה פחות או יותר (הרבה יותר) ספאם, אבל בעקבות התארד שפתח 144..(מספר כשלהו..) אני פותח תארד חדש..כי מישהו נעל אותו.. : ;D אז ככה - בעקבות כך שהאתר ירד לכמה זמן (כל הבאגים, החלפת השרת והכל) אז מין הסתם אני ובנצי לא נכנסו הרבה זמן, ובעקבות כך אפשר להגיד "התרגלנו" לא להכנס..ו..."נגמלנו" קצת. עכשיו, אין לנו הרבה זמן להכנס בגלל הבגרויות, אבל אם יהיה משעמם יום אחד נכנס. אני בטוח שיש מיליון פרויקטים חדשים במודינג ועוד מלא דברים שאני כבר לא עוקב.. בכל מקרה, אכן נושא כאוב ביותר.. ;D
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
טוב חברה, אז מחר אני מתגייס יש לי פרופיל 45 רפואי ככה שהרבה אני לא יעשה ואני מאמין שתוך חודש-חודשיים אני כבר יחזור יומיות אז לא ממש נורא אבל יש מצב גדול שאני נתקע עכשיו חודש בבקו"ם. העיקר כבר להתגייס כי נשבר לי ומיציתי את עצמי (איביזה+אמסטרדם) בקיצור שמרו על עצמך ונתראה מתישהו! יום טוב
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שבקרוב יהיו ממירים חדשים ו נוכל לבחור כל דבר מתי שבא לנו איזה חזק זה עכשיו אני מבין למה חות מתקשרים אלינו כל יום ו מציעים הצעה חדשה ,מפחדים!
-
- 8 תגובות
- 590 צפיות
-
-
-
שלום לכולם עד עכשיו היה לי מעבד 3200+ ולאח שלי 3000+ ובימים האחרונים עברתי ל MOBILE והבאתי לאח שלי את ה 3200+ ולקחתי את שלו... ועכשיו יש לי מעבד 3000 --- לא נעול ---ולוח חדש ( לא עבד בחיים !! ) של ג'יגה בייט דגם GA-7S748-L ועכשיו השאלה שלי כמה כדאי לי לבקש על שניהם שאני לא יפסיד יותר מדיי ושאנשים יקנו...??? מה אתם אומרים ? :
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
-
-
במו שכולם יודעים יש (שוב) טורניר של קספרוב נגד המחשב המשחק השלישי עומד כרגע במהלך החמישי אפשרי לצפות בו ב ESPN או כמו שאני עושה דרך התוכנה של www.chessclub.com צריך פשוט לעשות להתקין אותה לעשות Login בתור Guest אפילו לא צריך לפתוח יוזר ואז בחלון Console לכתוב observe 1 נ.ב. במשחק הראשון היה תיקו המשחק השני קספרוב היה במצב מעולה עד שהוא עשה טעות קטנה ואז זה הפך לטבח אז הניקוד כרגע עוד על 1.5:0.5 לטובת המחשב
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
ובכן, שם המוצר הוא Skip-p (משהו בסגנון) והוא מתחבר למחשב דרך כניסת ה-USB. המכשיר עצמו דומה לטלפון, (שפורפרת עם מקשים ושטויות כאלה). עכשיו, לכל מכשיר Skip-P ישנו מספר יחודי משלו, וניתן לחייג ממכשיר למכשיר ללא צורך להתעסק עם המחשב, פשוט להקיש את המספר כפי שאתם עושים בטלפון רגיל. המכשיר עולה כ-300 עד 400 שקל (תלוי בחנות), והשירות ניתן ללא דמי תשלום חודשיים או משהו בסגנון. (זאת אומרת שאתם אפילו לא נותנים פרטים של כרטיס אשראי.. אין גבייה). עוד שירות מאוד מעניין ונחמד הוא האפשרות לבצע שיחות בינלאומיות במחירים של שיחה מקומית. זה מתבצע כך: ישנו שרת בערים גדולות או יעדים מבוקשים, למשל - ניו יורק סיטי. עכשיו, כאשר אתה רוצה להתקשר למישהו בניו יורק, השרת מבצע שיחה מקומית בתוך ניו יור…
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
גאד'טס מגזין לבידור ביתי וצעצוים טכנולוגיים. מישהו יודע? אני לא חושב שהיה עוד עיתון ברמה כזאת בארץ, למה הוא נעלם?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
אנחנו זוג בדירה שכורה.. מחפשים מקרר שיתאים לשניים. אני דיי מותש מכל הנושא ואשמח להמלצה על מקרר בעיקרון העדפה לדירוג אנרגטי טוב - B ומעלה. לא צריך גדול מדי.. אבל גם לא מקרר משרדי כזה.. תקציב גמיש אבל בשאיפה למקסם עלות תועלת. אם למישהו יש מקרר בסגנון שהוא מכיר ויודע להמליץ עליו אשמח לחוות דעת.. תודה
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היי ניסיתי לבצע הזמנה דרך BUY2USA עם כרטיס אשראי נטען של הדואר וקיבלתי הודעה להתקשר לחברה. לא מופיע לי בחבילות את הזמנה ורציתי לדעת האם זה בגלל שיש בעיה להזמין אצלם עם דואר נטען (לא מצאתי על זה דבר באתר שלהם). תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
-
אהלן, אני רוצה להזמין מוצר חומרה כלשהו לכתובת בארה"ב אך אני רוצה לשלם עם הכרטיס האשראי שלי, שמן הסתם משוייך לכתובת כאן בארץ. האם יש אתרים אשר מאפשרים לעשות רכישה כזאת? והאם Newegg מאפשר שליחת מוצרים לכתובת שונה מכתובת התשלום? תודה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני לא מבין, הביקורת אמורה ליהיות על כרטיסי מסך, אבל לא מצויין שם ולו דגם אחד של כרטיס מסך, והשוואות ביצועים. אולי יש טעות ולא העלתם את הכל.
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-