עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by OutRaGe,

לא ידעתי שאסור לדבר על חנויות.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  2. כמו עולם בכיתה יא' נדרשים כולם להגביר מקצוע אחד או יותר בשביל לסיים בגרותצ מלאה, או יותר מכך. אני בחרתי להגביר כימיה + רובוטיקה, הסיבה היא שאת המקצוע רובוטיקה אני אוהב אבל אי אפשר להגביר אותו לבד, הוא חייב לבוא עם עוד מקצוע כמו כימיה, פיזיקה או מחשבים, אז כמו שאמרתי הגברתי שני מקצועות... ההתלבטות שלי התחילה אחרי שקיבלתי את המערכת, יש לי זמן אם אני רוצה להמשיך או להעיף את רובוטיקה עד מחר, המערכת עם רובו' - 3 ימים מסיים בתשיעית, יומיים בשביעית, יום בשישית וכל יום מתחיל ב-8:15 כמו שאתם רואים זה די הרבה שעות (44) ובלי רובוטיקה זה - 3 פעמים בשבוע מתחיל ב-10 , 3 יומיים מסיים בשישית, יומיים בשביעית ויום אחד בתשיעית (אם אני לא טועה) אז השאלה שלי היא האם כ"כ כדאי להגביר את …

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  3. אאאממ... לא יודע, עלה לי בראש לרענן קצת את המראה של הפורום, אני לא מתכוון לשינוי סקינים לגמרי, או משו גדול במיוחד, סתם משו לרענן... כמו שבבית מזיזים את הכורסא לפינה אחרת.. =) : נגיד חשבתי על זה שכוכב ראשון ושני יהיה בצבע זהב כמו עכשיו, ושלישי ורביעי יהיה בצבעים אחרים, וחמישי צבע אחר, ואולי מי שיש לו 5 כוכבים יכול להוסיף עוד כתובית בין הכוכבים לכינוי... יש לכם רעיונות? אתם בעד? נגד? :jump: :jump: :jump: :jump: :jump:

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  4. Started by רותם123,

..

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  5. אני לא רואה את האפשרות כשאני נכנס לפרטים של הבנאדם... מישהו יכול לעזור לי?

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  6. ואתם עוד חשבתם שהניסן משהו חכו עד שתראו את זה... http://daemlich.net/11655

• 8 תגובות
    • 628 צפיות
  7. Started by MODY69,

שלום אני מתכנן לקנות מצלמה חדשה באתר http://www.camera.co.il/ והייתי רוצה לקבל חוות דעת אישית מכם על החנות. ראיתי שאנשים משבחים את החנות בזאפ אך אני חושש שהתגובות מושתלות ע"י החנות (לכן אני שואל אתכם). מישהו קנה שם? איך השירות? האחריות? זמן הגעת המוצר? כמו כן, הייתי רוצה לדעת איך היבואן H4 שהחנות עובדת איתו. תודה מראש, מודי

• 7 תגובות
    • 627 צפיות
  8. Started by mrD,

שלום לכולם , בהיותי מהנדס מכונות אני בעל ידע מוגבל באלק' כרגע אני רוצה להריץ פרויקט הדורש אינטרקציה בין מע' GPS למע' מכנית האם ניתן לבצע זאת בקלות כמו כן מי מהתמחיות הבאות יהיה הכי יעיל לפרויקט זה (תקשורת,מעגלים אנלוגיים ועבוד אות,מע' הספק) האם אפשר לקחת מכשיר GPS כלשהו כאלו שניתן לקנות לPLAM נייד וכו'? איזה סדר גודל של דיוק יש מGPS ומה הטווח מחירים (עם יש אתר טוב למישהו בנושא אני ישמח) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  9. בוקר טוב... ;D העליתי מספר קטעים חדשים ,מקווה שתיהנו, זה מסודר לפי תאריך העלאה, תגובות בברכה: Lior Saban - Guitar Classical Improvisation Pink Floyd : Marooned by Lior Saban Deep Purple - Child in Time : Lior Saban (Cover)

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  10. Started by dj_horse,

שלום אני זקוק בבקשה לעזרה בחיפוש שיר ספציפי שאני לא יודע איך קוראים לו אבל אם אני לא טועה יש לו גירסה בעברית שאני חושב שהשם שלו ניקרא "מאוהבת". יש לו לחן כמו בגירסה הלועזית ורציתי לדעת אם מישהו יכול לדעת לפי הלחן של השיר העברי להגיד לי את השם של הגירסה הלועזית? תודה.

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  11. מוסיקה אוטנטית, ימי הביניים, כלים מסורתיים יותר ולא כלים אלקטרוניים ומתקדמים למיניהם בצירוף של שירה ברקע. אני שמעתי כמה דיסקים בעבר אך שכחתי לשאול את שם המבצעים בכדי לרכוש את הדיסקים. מישהו מכיר במקרה? Anatoli.

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  12. Started by shuy,

איך Redemption משתלבת שם, מבחינת הזמנים? (כלומר אם אני רוצה לראות במרתון את כל העונה, האם עדיף להתחיל מ-Redemption?).

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  13. http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=90334 הידיעה הזאת פשוט שפכה אותי. במיוחד אחרי הביטחון של החברה.

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  14. זה אני !~Cr0cKeR~!..החלטתי לשנות את הניק הדפוק הזה למשו יותר צנוע P:

15. Started by ranyr,

איפה איפה איפה?? אם יש פורום יותר טוב לשאול בו אז תגידו לי... תודות מראש ובהמשך

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  16. Started by kinggil,

זה הולך משהו כזה: you call me crazy tell me all tell me all זה מוזיקה שחורה, שיר מלפני שנה ככה. TNX

17. התמונה שוקלת 782 קילו ברזולוציה 3008 על 2000 ומוצגת בה ג'ינג'ית כשרה למהדרין. מהנסיון שלכם: א. כמה זה יעלה לי בערך? ב. האם האיכות של התמונה מספיקה כדי להדפיס בפוסטר

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  18. Started by eegg,

הסתכלתי קצת בDEALEXTREME והפנסי XREE שלהם. אני מתעניין בפנס קטן של 1AAA או בטריה דומה נטענת בשביל צרור המפתחות. יש למישהו חוות דעת על החנות ועל הפנסים שלהם. תודה.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  19. Started by ConRoe X Fire,

לא רלוונטי.

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  20. Started by hasod,

המון זמן טיפטפו לנו מכל עבר שאין פתרון צבאי ורק דף נייר, הסכם (אפילו שנעשו הרבה כאלה בעבר) יכול להכריע. אבל הקונספציה הזאת מוטלת בספק מאד כבוד לאור הצלחות צה"ל מה אתם חושבים? http://www.facebook.com/group.php?gid=41871347519

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  21. Started by sagigi21,

מי שמכיר את הסדרה המצויינת V וראה אותה בטח מצפה לעונה החדשה... יש פה מישהו שיודע מתי עונה 2 מגיעה? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  22. Started by talsa,

חברה, יש לי עבודה בלימודים דחוף להיום ,

23. הממ אני לא יודע כמה מכם זה מעניין בכל מקרה את אלו שכן מעניין אז רציתי לומר שאתמול להקת סימפוניק מטאל פינית Nigthwish חשפה את הזרמת החדשה שלהם שנבחרה במשך כמאט שנתיים מתוך 2000 מתמודדות. כמו כן יצא סינגל בגירסאת דמו שהיא הקליטה עם הלהקה. האלבום שבמלואו הוקלט איתה צפוי לצאת בספטמבר השנה. http://www.nightwish.com/en/news

• 7 תגובות
    • 627 צפיות
  24. Started by Check_Point,

מישהו יודע ממשפחה מתי מחר מתחילה התפילה (שחרית ליום חג?) ומתי השופר? לצערי לא הספקתי להתעדכן.. |:

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  25. עוד 1.8% יש לי סאן אנדרס במחשבבבבבבבבב

• 6 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים