כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
הי אני מתעניין בלימודי בדיקת תוכנה מישהו מכיר מקום בשם "האקריו" הם מתחייבים להשמה בעבודה בסוף הקורס ובכלל לגבי מקומות אחים מומלצים תודה מראש לעוזרים שבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
שלום לכם! איך אני יודע שהסרט הוא HD? ובאיזה רזולציה הוא? ואיזה נגן יכול לעבוד עם הקודקים שיש במדריך בפורום "אודיו וקולנוע ביתי" שקורא גם כתוביות? העלתי תמונה, אשמח אם תגידו לי אם ככה נראה סרט שהוא 720P.(מבחינת הרזולציה המסך הוא 17' אינץ' משום מה לא רואים תמונה, אבל אפשר לראות איפה יש אור, ואיפה הפסים השחורים אריאל [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
NVIDIA-SLI ול ATI יש גם אבל אני לא יודע איך קוראים לו
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש איזה שיר של זמרת , אני חושב שזאת מירי מסיקה, שאני לא מוצא, המילים שאני זוכר בערך - מאמי, אני עוזבת עכשיו, זה לא משחק או חלום, אני .... בבקשה
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
הייתי רוצה לדעת באיזה תאריכים החנויות יסגרו דרך אגב אני מדבר על KSP בחיפה, אם זה משנה
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אולי משהו יודע איפה יושב היבואן הראשי בישראל של AMD?? אשמח אם משהו יתן את כתובת וטלפון שלו בתודה מראש פרש
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
לפני שבוע וחצי בערך הייתי בועדה והיה לי לחץ דם גבוה. שלחו אותי לקופ"ח עם הטופס המפורסם של ה-10 בדיקות, אבל אתמול קיבלתי זימון חוזר לועדה עם הערה להביא את הטופס של הלחץ דם, לתאריך 30.4. לפי כל שאר הבדיקות שעשו לי בפעם הראשונה היו תקינות, אז מה הסיבה שקיבלתי את הזימון החוזר? האם יש אפשרות פשוט להעביר בפקס, כמו שהרופא אמר, ולוותר על התענוג המפוקפק? אם לא, האם ניתן להקדים? תודה
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
איפה אני קונה את Mx 518 באזור המרכז (חולון)?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום לכם, מעוניין להזמין ספר מחשבים מחו"ל (ארה"ב) ושהספר יגיע לארץ תוך כמה ימים, מכירים מקום טוב חוץ מ-Amazon? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
חברה שלי באה אליי מחר . אני רוצה להוריד איזה סרט רומנטי\שתתלהב ממנו בסגנון "סיפור אהבה בלתי נשכח " תנו לי בבקשה שמות של סרטים ואם יש קישורים ל- TORRENT \ HTTP אשמח ! תודה ויום טוב !
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4/859417 נראה מדהים פרסומת * תומך ב-mp3, aac, aac+ * זכרון מבוסס-פלאש בן 4GB * מסך מגע 2.6 אינץ' עם 262 אלף גוונים * הצגת Album Art בדומה לאייפוד-פוטו * ספיקר * האזנה למוזיקה עד 10 שעות * משחקי תלת מימד * בלוטות' כולל A2DP * רדיו FM * רינגטונים פוליפוניים 40 פולי * צפייה בוידאו 30fps (עד 30 פריימים לשנייה) * זיהוי כתב יד * כבל USB מצורף (חיבור במכשיר USB 2.0) * דפדפן אופרה 8.0 מובנה * תמיכה ב-RSS (!) * דור שלישי (UMTS) ........................ כל זה אבל אין מצלמה!
-
- 7 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שבת שלום קודם כל.. ככה החופש הגדול היגע ובא לי לעבוד כצת לעשות כסף.. אבא שלי הציע לי לפרסם מודעה (עיתון מקומי/פליירים) על חשבונו.. ולהיות טכנאי שבא הביתה לתקן מחשבים. עבדתי כבר במכה בתים בעבר אבל זה חברים של ההורים או חברים של הורים של חבר שלי לא משהו רציני. ועכשיו בא לי להפוך את זה לרציני. אני יודע לזהות תקלות.. קצר בזיכרונות,פירמוט,התקנת WINDOWS ,התקנת OFFICE וכדומה 1)אתם אומרים ילך כזה דבר? 2)נגיד המחשב צריך פירמוט, אני צריך דיסק WINDOWS מקורי חדש לכל מחשב? או אחד מקורי לכל המחשבים? 3}יעשו לי בעיות על צרוב? 4)השאלות 2,3 לגבי OFFICE תודה על העזרה מאור.
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום ... אני לא יודע איך נוצר לי live profile אבל אני רוצה למחוק אותו איך אני עושה את זה?? תודהה
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
זה אפשרי עם אני יביא כרטיס מסך מחול?? יעצרו לי את זה במכס או משהו עם אני יפרק אותו לחלקים וישים במסוודה בתוך הבגדים יעזור משהו?
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
למי שזוכר היתה פרסומת של חפצים זזים ומזיזים חפצים אחרים והיו שדיברו על השאלה אם זה אמיתי או מצוייף אז הנה האמת http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=63150&sid=10 מעניין מי יעתיק את זה הפעם (והמבין יבין) ;D
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני מחפש איזה שרות שיביא לי לשדר מצלמת אינטרנט או מצלמת וידאו לייב כוידאו באתר. מישהו מכיר משהו כזה? אני אפילו לא יודע איפה להתחיל לחפש... כמובן שעדיף חינמי. תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
טוב מי שלא יודע הממשלה המסריחה והמושחתת שלנו עומדת לסגור את תנו לחיות לחיות בשביל לבנות בניין לפרוייקט נדל"ן, ואם המקום יסגר חלק מהכלבים ייזרקו לרחוב וחלקם יאומצו ע"י משפחות.עכשיו לי יש כלב ואני בטוח שלהרבה פה יש חיות מחמד שחשובות להם וממש קשה לי מתי שאני רואה את הפרסומת לתרומה של תנו לחיות לחיות אז מי שיכול לעשות משהו כמו: לתרום כסף לפתוח אתר תמיכה שילדים יוכלו לחתום שם אז שיעשה את זה בבקשה למי שרוצה כלב וממש חשוב לו לעזור אז אם הוא יכול וההורים מרשים והכול אז שיאמץ לי זה ממש חשוב שהכלבים לא יזרקו לרחוב אז תרמתי כבר 100 שקל תבקשו מההורים שיתרמו כי כל תרומה תעזור אפילו 20 שקל הנה טלפון לתרומות 057-2224477 קטע מהאתר של תנו לחיות לחיות "קריאה לעזרת הציבור - פינוי הכלבייה ע…
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
כדאי לחכות לסוף דצמבר/תחילת ינואר בשביל לקנות מחשב חדש? המחירים צפויים לרדת? אם אני סגור על מפרט כלשהו, האם צפויים לצאת לוחות אם / מעבדים חדשים בחודש הקרוב כך שמחיר המפרט שלי ירד משמעותית? (יותר מ-100 שקל)
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש מישהו שמעוניין למכור 2 כרטיסים? הודעה פרטית בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
-
משהו רוק ניו מטאל כזה.. הולך ככה we build it up for you for the year 2000 we make it up for you for the year 2000 משהו כזה..שיר ממש יפה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי E1000 ואחותי רוצה 6280. יוצא לנו שהמסלול של סלקום עדיף לי והמסלול של אורנג' לה. אז אני רוצה להישאר עם הE1000 + הסים של סלקום ואחוצי תקח את ה6280 + הסים של אורנג'. זה אפשרי לעשות את זה בדור ה3? צריך לעשות SIMFREE? אם אני עושה את זה למישהו יש מושג אם אפשר לתכנת מחדש את הכפתור של הOBOX?
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-