כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע מה התאריך העברי של "יום זכויות האם"? בשביל השיעורים...
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני מחפש שיר כניסה לחתונה! משהו מפוצץ אפשר להמליץ בחום גם רוק 60 70 80
-
- 8 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי נניח שנסעתי לי להנאתי ב- 842\845 וירדתי במחלף נתניה. יש למישהו מושג איך אני יכול להגיע משם לתחנה מרכזית, או (יותר טוב) לבית הקברות (הצבאי) בנתניה ? thanks
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
יש מצב שמישהו יביא לי הזמנה / משתמש ל torrentbytes או http://www.torrentleech.org/ כי אני לא מצליח להירשם כבר שבועיים !!!! בבקשה אם למישהו יש ... תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יצא לי לבדוק במקרה את מדור הדרושים שיש פה באתר למרות שאני לא זוכר שזה היה קיים שם רק OCDB ומדור מודינג ועוד משהו ועלתה לי שאלה שאני לא מצליח לפתור אותה מלא זמן איך זה שבכל עבודה כתוב "דורש ניסיון", כאילו מה אם נגיד רק עכשיו גמרתי את התואר\קורס, מה אני עושה בדיוק? איך לאדם יהיה ניסיון אם יש כאלה שרק רוצים להתחיל?
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח חשבון בבנק עכשיו רציתי לדעת אם הם מחייבים צעירים לכרטיס אשראי או עם יש סוגי עמלות שצריך לשלם או משהו שצריך להזהר ממנו, בבקשה למי שהתנשא עם בנקים שיוכל לעזור או בעל ניסיון אחר?
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
השאלה שלי זה מה זה תואר n.d אני מקווה שלא טעיתי בשם...אני גם רוצה לדעת מה ה"רמה" של התואר הזה ביחס לשאר התארים ואיזה דלתות הוא פותח וכו'...
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי,אני חדש פה ויש לי שאלה דחופה , למדתי בישראל ועשיתי בגרויות עד כיתה י' כולל , בסוף כיתה י' עברתי לארה"ב ועשיתי את הבגרויות של ארה"ב. אני מתכנן לחזור לישראל ורוצה לדעת אם מקבלים בארץ את התעודת בגרות הזאת של ארה"ב ? כי אני יודע שלמשל רישיון שיש לי משם , לא מקובל פה ! אשמח לתשובה , זה ממש דחוף לי , תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
-
-
גאד'טס מגזין לבידור ביתי וצעצוים טכנולוגיים. מישהו יודע? אני לא חושב שהיה עוד עיתון ברמה כזאת בארץ, למה הוא נעלם?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם, אני כבר שבוע מחפש את השם של השיר ולא מוצא באף מקום. אודה אם מישהו יוכל לעזור בזיהוי השיר. בתודה, תומי
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, עשיתי את בחינת הברות המתמטיקה 5 יחידות שלי לפני כ-6 שנים במתכונת הישנה וכעת אני מעוניין לשפר ציון. יש בידי 2 ספרי בני גורן: חלק ו' ו-ז' כאשר יש לי ידע לפתור כ80% מהמבחנים המסכמים בסוף הספרים הללו, עכשיו (1)האם בכלל יש לי צורך בליפתור בני גורן חלק ה'? לאחר חיפוש ועיון בפורום לא הצלחתי למצוא תשובות לשאלות הבאות: (2)מה החומר הכולל של 5 יחידות בגרות במתמטיקה למועד חורף הקרוב (ללא המיקוד) ? - אודה לכם אם תוכלו להביא לי לינק, כי לא מצאתי באתר של משרד החינוך. (3)האם המבחן במתמטיקה 5 יחידות אכן נימשך 6 שעות רצוף? ואם לא אז איך העסק מתנהל? (4)האם נוסחאון במתמטיקה 5יח' משנת 2005 הוא גם הנוסחאון שישמש בבחינה הקרובה? (5) הבנתי שקיימת אפשרות לעשות את הבחינה במתכונת ישנה - אודה ל…
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
אממ כל מי שעבר טיפולים למיניהם יכול לספר פה מה הוא עבר. באופן עקרוני אם זה טיפול שיש לו צבע כלשהו אפשר להגיד איזה צבע הוא היה. ואם אתם הולכים או משהו בקרוב :ם מקווה שהדיון יזרום , דני. אני מפרסם את שלי: טוב באופן עקרוני כמה פעמים ניקוי אבן. סתימה קטנה. עקירה של שן חלב שלא נפלה. גשר (היה לי שקוף והיה פאק אז שמו לי כזה שרואים) צבע (כי לא היה רגיל):כחול גינס וירוק :-X
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אופס היתי בטוח שאני בכללי טעות שלי אם אפשר להעביר
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
http://funny-pictures.com/ecards/games/?cardurl=bomber.html פשוט מזעזע לאיפה הגענו?!? נ.ב. ניקוד הולך ככה- ג גבר פצוע = 1 אשה פצועה =2 ילד פצוע =3 גבר מת=2 אשה מתה =3 ילד מת =4 השיא שלי זה 24 1 גברים מתים 4 נשים 2 ילדים ואשה פצועה
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שבוע טוב, השבוע התקנתי את Buzz , והיה רשום לי שיש לי עוקב אחד, ועכשיו רשום לי 0. זה אומר שהמשתמש הוציא את המעקב שלו אחריי? או שזה מראה שהוא עוקב אחריי רק כשהוא מחובר? אם הוא לא נמצא אצלי בעוקבים אז לא יופיעו לו הפרסומים שלי? תודה.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
תעשו ציטוט ותוסיפו את מה שאתם חושבים שיהיה לפי התמונה ----------------------------------------------------------- 01 - 02 - 03 - 04 - 05 - 06 - 07 - 08 - 09 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - ----------------------------------------------------- בשבוע שעבר חברי האתר תפסו 8 משחקים http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=115099.0 נקווה שהשבוע נתפוס יותר בהצלחה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
לכל אלה מכם אוהבי הרוק/מטאל אני מחפש להקה בעלת סיגנון דומה ל Dream Evil בעיקר השיר Calling Your Name מכירים? תכתבו את שם השיר או/ ושם הלהקה תודה רבה :) :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
אוקיי, למי פה התחוור היום שה OC שלו לא יציב באמת? ;D
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-