כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
איך אפשר להרוס מחשב מבלי שידעו שזה נגרם בזדון ?? אני מתכוון חומרתית לפגוע באיזה רכיב..... ושלא ידעו שזאת פגיעה שנעשתה על ידי בן אדם....... ושכתוצאה מכך המחשב לא יעבוד.... נ.ב. : אתם בטח שואלים למה אני רוצה להרוס לעצמי ת'מחשב......?!?!?! ואללה תתפלאו אני שואל את עצמי את השאלה הזאת עד היום..... כנראה מקרה של רשלנות רפואית........
-
- 14 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
קיצר תקעו אותי בנתיים בתפקיד הקטן של אחראי הסברה שבועית (קצת מידע מקדים, אני משרת בבה"ד 13, וכרגע בקורס מצ"ח פלילי) המליצו לי לחשוב על רעיונות בשביל ההסברה השבועית (שאני צריך לבצע בסוף השבוע) על האקטואליה שהייתה באותו שבוע יש לכם רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. במסגרת עבודתי כסטודנט עלי לבצע כמה בדיקות של שיחות וידאו (MSM,YAHOO ו-AOL),הייתי שמח לכמה רעיונות חדשים לגבי בדיקות של זה. כמו סוגי שיחות מסויימים,מצבים מיוחדים וכו'. תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
ביום שני יש לי שיעור דרמה, ואני צריך להציג מונולוג, עד עכשיו לא כתבתי שום דבר ואין לי רעיונות, אז אני צריך עזרה......תנו לי רעיונות למונולוג מי שנותן רעיון שיפרט מאוד בקצרה על מה אמור להיות מסופר. תודה ומחכה לתגובות מהירות
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך לעשות עבודת גמר בספורט מאחר ויש לי פטור מספורט בסדר גודל של 20 עמודים בערך... הבעיה היא שאין לי מודש על מה לעשות ואין לי הרבה כוח גם כי יש לי מלא בגרויות עכשיו אז מישהו יש איזה שהם רעיונות מעניינים או מקורות טובים שהוא יכול לתת לי ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
תראו מה המצב: אני צריך להכין עבודה באנגלית על בית ספר תאורטי (שאני החלטתי שיהיה ללימוד המיומנויות בשביל להיות טרוריסט) אני צריך רעיונות בשביל הדברים הבאים: * מיומנויות הדרושות בשביל להיות טרוריסט * קורסי חובה * קורסי רשות בבקשה תכתבו
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני וחבר מעוניינים למכור כמה שטויות ביום עצמאות (סטיק לייטים, עגילים מנצנצים ועניינים- מצאנו חבילה טוב במחיר ממש זול) בלי בסטה או עניינים, הסחורה בתיק-מקסימום איזה מגש שיהיה תלוי עלינו להציג אותה עכשיו, מצד אחד שמעתי שצריך רשיון רוכלות בשביל למכור ביום העצמאות, עניין שעולה לא מעט כסף ואם לא מוציאים אחד כזה מסתכנים בהחרמת כל הסחורה+קנס רציני... מצד שני, שמענו שביום העצמאות ספציפית יש פטור מרשיון וכל אחד רשאי למכור מה שבא לו... מה מהשניים נכון, ובמידה וצריך רשיון-כמה עולה להנפיק אחד כזה ובמה זה כרוך?
-
- 8 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
שלום. על איזה אתרים אתם יכולים להמליץ לי חוץ מהעולם של ענת וחפוז? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
אתם מכירים את השירים האלה שמכניסים לכם אנדרנלין ? שגורמים לכם לתחושת מרץ וחשק לרוץ... אני מחפש שירים טובים כאלה לא משנה מאיזה ג'אנר ... תודה מראש...
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, אני צריך שירים מהסגנון של what a wounderful world. .תודה
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
בעיקר מוצרי קרור (מאווררים מארזים והיטסינקים. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
שלומות אני רוצה להכין לחברה הפתעה ולנגן לה איזה שיר אהבה בקיצור אני צריך שיר אהבה + אקורדים.. אגב, בעיקרון לא אכפת לי אם השיר יהיה באנגלית או בעברית למרות שאני מעדיף עברית.... וחשוב שהשיר יביע הרבה אהבה... תודה..
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים אני מארגן מחר בערב מסיבה עם חברים, ואני חייב מוזיקה - שמות של שירים, שכולם אוהבים לרקוד אותם, ובדרך כלל מכירים את הפזמון או משהו ... ואל תביאו לי משהו שרק אתם ספציפית אוהבים זה לא הקטע.. בתודה מראש ..
-
- 26 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
איך אני יקרא לפורום שלי??? תנו עצות... הפורום הוא כללי ודן בהכל (למקרה שתשאלו)
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי לכולם, היה לפני איזה חודש בערוץ 10 או 2 על חברה שיש לה כל מיני ג'אגטים, שכחתי את השם שלהם. אבל אני זוכר שהראו שם כל מיני דברים חדשים שהם פיתחו או ייבאו לארץ, ואחד הנושאים היה על נעליים מיוחדות למבוגרים שמצליחות לייצב את הבן האדם כאשר הם מרגישות חוסר יציבות.. אני לא זוכר בדיוק מה הם עושות אבל הם עוזרות מאד להליכה. מישהו זוכר במקרה את השם שלהם, או כל מידע אחר על הנעליים האלה.. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי כלום. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שמעתי אצל חבר דיסק מדהים שהופק מקולות של דולפינים ודיסק אחר עם מוזיקה שהופקה מצלילים של יערות גשם. אשמח לשמות של אלבומים כאלו. תודה
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
כידוע, לא כל המוכרים באיביי שולחים לארץ, אני קונה מוצר מאוד מסויים ואני צריך לשלוח אותו לחברה שתשלח אותו לארץ. יש חברות מוכרות/מומלצות/אמינות וכו' שאתם מכירים? בבקשה לענות לי כמה שיותר מהר. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמו שרשמתי בנושא... צריך חנויות באוקראינה... שמו של אתרים תודה
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
חבר'ה אני מתכנן לחזור לארה"ב לפני הגיוס. התאריך גיוס שלי הוא ב 3 לדצמבר ואני רוצה להיות בארה"ב עד ה28 לאוקטובר!!!! בנתיים אני צריך סוכניות נסיעות לבדוק מחירים ,אבל אני לא רוצה טיסה משיקגו נניח עד לעיר שאני רוצה.. אני מחפש טיסה ישירה\לא ישירה ל Grand Rapids, MI מצידי שיהיה עצירה בלונדון אבל שיהיה חיבור. וחשוב שיהיה גם Round Trip!!! כל עזרה אפילו הכי קטנה ממש תעזור לי כי זאת פעם ראשונה שאני עושה זאת לבד.
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש שמות של שירים קצביים ומהירים בטירוף כמו טראנסים מהירים וכו'... אני רוצה לשים מוזיקה כזאת בפול ווליום ולרכוב על אופני כושר (יותר נכון לא לי) ואני מתכנן שמהקצב של המוזיקה ומהווליום יהיה יותר קל לעשות את זה מהר ועם קצב בקיצור כמו ספינינג...
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ויום עצמאות שמח ;D קיבלתי את המחשב החדש לא מזמן וסוף סוף הקאזה הקקא שלי התיחלה לעבוד. כללללל מקרה אני צריך שמות של שירים יפים,מוכרים, כאלו שאפשר לשים במסיבות וכו' שירי מועדנים גם, עברית ואנגלית....... תודה מראש, אה וגם לפני כמה ימים אמא הפתיעה אותי וקנתה לי פלאפון חדש: נוקיה 6280, הסליידר של נוקיה! טלפון מגניב לאללה. אבל הכי התלהבתי זה מהמצלמה שלו, קחו תמונות לדוגמא: http://img285.imageshack.us/my.php?image=0081xr.jpg זהו, אשמח לקבל שמות של שירים. דניאל
-
- 7 תגובות
- 755 צפיות
-
-
הבקשה בכותרת תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-