עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי , הוא ביקש ממני שאני יברר לו כמה פרטים... בקשר למה אפשר להכניס לכלא ומה אסור... כבר הבנו שדיי רצוי להביא כרית ציפית ושמיכה מהבית... אז בסך הכל השאלות הם מה כדאי להביא שיהיה שימושי שם.. (לאנשים שהיו בכלא צבאי בעבר , אם יש כאן בכלל כאלה ) איך התנאים שם , סדר היום , אוכל , יחס ... בקיצור כמה שיותר פרטים , יותר טוב.. ד.א - הוא נכנס אחרי שהוא היה 45 יום בבית , עריקות כדי לצאת מקרבי. כמו שאתם יודעים 44 - נפקד 44+1 - עריק.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by R0ck,

http://nl1.2nd.basicbeats.net:8000 האזנה איכותית! 8)

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  3. Started by com,

קודם כל... לא פעם ראיתי בדף של ציוני המגן קוד של 006? מה הוא אומר? הגשה לבגרות בלי מגן? (למרות שממקורות רשמיים שמעתי שאי אפשר לגשת בלי ציון מגן - הבנתי שזה לא תמיד ככה בתכלס..) יש לי מורה שמתנכלת אלי.. ממש ככה.. והיא מגישה אותי לבגרות עוד שבוע. ולא בא לי להדפק מהמגן שהיא תיתן לי. יש אפשרות לגשת בלי מגן לבגרות? (מבחינתי עם הרבה רעש וציצולים מצד ההורים) ואם לא - אז הבנתי שיש אפשרות אחרי בגרות לשלוח מכתב של התנכלות מצד המורה, אם ההפרש משמעותי בין המגן לבגרות גם יש איזשהוא סיכוי לביטול המגן. האם זה נכון? זה חשוב לי ולא ממש בא לי לסבול עוד מהמורה הזו יותר ממה שהיא כבר העבירה אותי

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Rule The Pc,

אהלן..... יש לי ב24/6 מבחן מעבדה באינטרנט ואני לאדע בדיוק על מה הם בוחנים אותי ומה שואלים........ המורה שלי חתיכת הומו שלא מבין מהחיים שלו אז אין טעם לשאול אותו וגם הוא לא יענה.... אז מי שעשה את הבגרות הזאת יכול להגיד מה שואלים ואיך זה הולך בכלל?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.neowin.net/index.php?category=software אני מאמין שהוא חוקי

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  6. Started by demonshlomo,

למישהו יש איזה מידע שמאשר או שולל את זה שיצא EXTENDED EDITION גם לסרט השלישי???

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  7. רובינו כאן צעירים, בשנות העשרה, על סוף שנות ה-20 שלהם. הדבר שהכי מזכיר לי את הילדות, הרבה יותר מתמונות, אלו שירים. כאודיופיל חובבן, השירים נטמעו בי בקלות, עוד מילדותי. כל פעם שאני שומע שיר שכזה, אני מתמוגג ונזכר בהווי של שנות ה-80 בישראל. חוף הים הישן עם דלי וכף משחק לי בחול, הנקניקיה עם חרדל בחנות, הנסיעות לדודים בקיבוץ, המכוניות והכבישים, שנות התום של ילדותי. השנים שחלפו ולא יחזרו לעולם... כמובן ששירים אשר שמעתי מאוחר יותר לראשונה, בגיל ההתבגרות, מזכירים לי את התקופה ההיא בחיים, אשר לא רחוקה ממני בצורה משמעותית, BTW. הנה שני שירים שכרגע עולים לי לראש ומכניסים אותי לנוסטלגיה בצורה עצבנית: עברי: אריס סאן - צלילי הליל לועזי: Somethings Gotten Hold Of My Heart של Gene Pitne…

• 120 תגובות
    • 11.2k צפיות
  8. Started by Sikamikanico,

הבגרות מתקרבת וחוץ מהמיקוד אין לי כלום. אם למישהו יש סיכומים בכל נושא ועל כל דבר, אני אשמח.

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  9. קודם כל אני רוצה להגיד שעשיתי חיפוש אבל פשוט לא מצאתי את מה שרציתי גם אחרי שניסתי כל מיני אפשרויות ואני זוכר גם שהיה פעם דיון כזה אבל לא מצאתי אותו בכל אופן חבר שלי רוצה לקנות כמה חלקים מארה"ב ולשלוח את זה לאח שלו ב LA , לכן אני מחפש חנות מחשבים בארה"ב שתהיה אמינה מאוד וזולה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by liav12,

מה יש לאתר הזה הוא לא מתחדש? או שהוא פשוט עוד לא חזר לפעולה? ???

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  11. אז, בברכות אני לא משהו, נתאמץ כמה שאפשר ! מזל טוב לשחור משחור שלנו, מבודדי הערסים של הפורום ! מאחל לך בריאות, עושר וכושר, וכל השיט הדפוק הזה של ימי ההולדת (ותתחיל להתאמן ברצינות סוף סוף ) שתיהיה לך חברה כוסית ושופעת, כמו שאתה רק רוצה (וג'יזס, רק לא אחת כמו הקודמת ;D) וכמובן אוטו תואם שיביא לך את הזאתי מהסעיף הקודם.... 8) ובקיצור, פה נקטע את הברכה הזוועתית שלי, והעיקר שיהיה לך מזל טוב ענקי !

• 10 תגובות
    • 800 צפיות
  12. תודה לכל העונים מורוזס ;D

• 9 תגובות
    • 692 צפיות
  13. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.xbitlabs.com/articles/multimedia/display/tv-tuners.html

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  14. Started by R0ck,

אחד מקטעי הצ'יל הגאוניים והמפורסמים, אני משוכנע שלכל אחד ואחת מכם יצא לשמוע את הדבר הזה לפחות פעם אחת בחיים... כבר עשרות פעמים שמעתי אותו ולא היה לי מושג מה השם, אז הנה הוא לפניכם : St. Germain - Sure Thing באורך של 6:22 דקות. פשוט יצירת מופת! נ.ב, תודה מיוחדת ל Udicol (יודה) על שנתן לי את השם המלא!

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  15. למי שלא מכיר, זאת חנות מחשבים בחו"ל שעושה משלוחים לארץ. יש לה דברים מאוד, מאוד יפים וגם מאוד זולים. כדי לחסוך בעלויות המשלוח (10-15$) אני רוצה לעשות הזמנה משותפת עם מישהו מכאן, אני אזמין בסכום של 15$ ומי שמזמין איתי גם יקנה בסכום של 15$ ואת עלות המשלוח נחלק בינינו. (חשוב שלא נעבור את ה-50$ במחיר הסופי). http://www.jab-tech.com/customer/home.php תיכנסו לאתר ותסתכלו שם על הדברים היפים וזולים, שבארץ הם עולים פי שתיים ואפילו פי שלוש. אני כבר עשיתי בירורים ושוחחתי עם מנהל החנות, והם בטוח ב-100% עושים משלוחים לארץ, וגם כן אנשים מהפורום הזה כבר הזמינו מהם מוצרים ולא הייתה להם איתם בעייה. דוגמה לעד כמה שהם זולים: מאוורר לדים 120MM עולה רק 31 ש"ח!!!!! כאן בארץ הוא עולה 70 ש"ח. אז …

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני מנוי של חברת הכבלים כבר המון שנים, עוד מאז שהם היו בעבר גוונים, אח"כ תבל, תבל דיגיטל וHOT. ב30.6 הולך להגמר לי מבצע עם התחייבות לשנה, המבצע כלל 3 חודשים ראשונים כל הערוצים, ואח"כ נשארת רק חבילת הסרטים, ממיר אחד + נקודות נוספות בבית בעלות של 165 לחודש. המחיר הזה נשמע סביר יחסית למה שאני מקבל. יש לציין שקיבלתי את המבצע הזה כי הייתי כביכול לקוח חדש בדיגיטל. עכשיו המבצע נגמר, והמבצע הכי אטרקטיבי שלהם זה ב205 ש"ח לקבל שתי חבילות לבחירתי, ממיר אחד ונקודות נוספות. המבצע הזה בכלל לא מושך אותי בעוד שבYES נותנים לי ב219 ש"ח את כל החבילות + 5 ממירים לשנה שלמה עם התחייבות (יש לנו 5 טלויזיות בבית). המבצע של YES נשמע הרבה יותר אטרקטיבי, מה עוד שאפילו בHOT לא קיבלתי את כל הערוצים לש…

• 43 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. שלום לכולם! לא יודע מה הרעיון של הת'רד ולאן הוא מתפתח אבל שיהיה. בואו ואני אתאר לכם סיטואציה: דפיקות בדלת, השכן מגיע. מבקש שאני יסדר לו התקנה של ווינדוס 98. הוא לא ממש מבין בזה. טוב, אני עולה, מחפשים את הדיסקים של ההתקנה, מחפשים, בודקים. טוב, הגענו לדוס, הפעלנו את הדיסקט הפעלה מA הכל הולך יפה. אני מנסה להבין מה ההתקנה המשונה הזאת רוצה ממני. בסופו של דבר הצלחתי להפעיל את הדיסק וההתקנה טענה שיש משהו שלא עובד בסדר בהארד דיסק. לא רק, שהיא גם כתבה שבד"כ כונן הCD יהפך לE מD, ולא ישאר D כמו שקרה לי. טוב אני עדיין ממשיך לנסות להתקין, נכנס לכל קובץ Help אפשרי, ומנסה להגדיר דברים בכל מני דרכים. בסופו של דבר הגעתי לחלק הבלתי נמנע, פתיחת המחשב! ריח של פלסטיק חדש וברגים משומנים הגיע ל…

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Chevy,

אני רגיל לראות נושאים של בגרויות לפני מועד של בגרות, אבל הפעם לא ראיתי משום מה : האם לוקחים את אזרחות בכזה easy ? שיהיה בהצלחה לכולם ! אני עכשיו עושה חזרות אחרונות לפני .....

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. למשהוא יש רעיונות או מאמרים, על תופעות טבע בכללי או יותר טוב בארץ ישראל שלנו כמו במדבר יהודה. או על המכתש הקטן, הגולן וכ'ו.............. תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  20. קורות חיים - שם פרטי שם משפחה, יליד 1988 (16). תלמיד במכללת אורט ע"י האוניברסיטה. כישורים: אנגלית ברמה גבוהה מאוד (דיבור שוטף) עברית שפת אם הקלדה עיוורת באנגלית ועברית וידע במחשבים ברמת טכנאי. יישומים: אופיס מעבד תמלילים ומסד נתונים (וורד ואקסל) תכנות בשפת C, HTML וJavaScript-. להוסיף משהו / לשנות או לערוך? אם אני יכול אז להרחיב או לתמצת? לעצב את זה בצורה מיוחדת (מושקעת) בוורד או לשלוח כמו שזה, איזה דברים חשוב לציין? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. אני רוצה לעשות הזמנה של כמה מאווררים וכבלי IDE עגולים מחנות שנמצאת בחו"ל, אבל הבעיה היא שאין לי וויזה. אז אם מישהו עושה גם כן הזמנה מחנות שנמצאת בחו"ל, והוא הולך להשתמש בוויזה אז בבקשה שיצור איתי קשר בפרטי. אני אשתתף בעלויות המשלוח. נערך: לא ממש שיניתי את ההודעה, אני רק הוספתי משהו אליה במקום לפתוח הודעה. בנוגע למה שכתבתי מקודם פה בהודעה, זה עדיין תקף. עכשיו, לענייננו: אני רוצה להזמין מJAB TECH כמה מוצרים. שמתי לב שיש שלוש שיטות משלוח (יש ארבע אבל אחת עולה 54 דולר אז היא לא באה בחשבון): USPS GLOBAL PRIORITY USPS AIRMAIL PARCEL POST USPS AIRMAIL LETTER-POST בבקשה תסבירו לי מה כל אחת מהם אומרת??? וגם עוד משהו: מחיר המשלוח של האתר הזה לישראל מתחיל מ-10 דולר. יש חנות אחרת, שע…

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  22. לפני שמצביעים בסקר זה יש לעיין בנושא שהקישור שלו פה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=69775.0

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  23. בערך באיזה מחיר אני יכול למכור את הדברים הבאים : לוח אם - Gigabyte GA-8PE800-L (845PE) - ATX מעבד - INTEL Pentium 4 - 2.4 - 512K Cache, 400Mhz FSB זיכרון - 256 MB לא יודע של איזה חברה אבל בטח לא משהו מיוחד . כרטיס מסך - GeForce4 MX440 - 64mb DDR מארז - SPL 6049 דיסק קשיח - 60 GB ( חברה לא ידוע )

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  24. http://home.cmaaccess.com/~knolen/PICS/DOH1.jpg http://home.cmaaccess.com/~knolen/PICS/DOH2.jpg הבחור ניסה לעשות מארז מעץ, אבל נתפסה לו האצבע במנסרה או משהו והלכה לו רבע מהאגודל: אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני גם תכנתתי לעשות מארז מעץ, אבל עכשיו אין סיכוי שאני אעשה אחד. אני מת מפחד שיקרה לי מה שקרה לו. האצבע שלו תישאר כך דרך אגב, זאת אומרת רבע ממנה ישאר תמיד חצוי. אני גם תכננתי מחר לעשות חלון עם ג'קסו לדלת המארז שלי, אבל עכשיו אני יכול לשכוח מזה, אפילו לדרמל אני לא מתקרב. אני פשוט אקנה דלת שלמה מספרספקס שתתאים בדיוק למארז (מידות אני אקח לפי דלת המארז עצמה). אין יותר מודינג בשבילי :'( :'( :'( למה הסתכלתי על ההודעה עם המודינג והאצבע ה…

• 70 תגובות
    • 4.5k צפיות
  25. חבר שלי מעוניין לקנות תוכנה ללימוד תיאוריה, מישהו מכיר אחת טובה?

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים