כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
תראו מה המצב: אני צריך להכין עבודה באנגלית על בית ספר תאורטי (שאני החלטתי שיהיה ללימוד המיומנויות בשביל להיות טרוריסט) אני צריך רעיונות בשביל הדברים הבאים: * מיומנויות הדרושות בשביל להיות טרוריסט * קורסי חובה * קורסי רשות בבקשה תכתבו
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני וחבר מעוניינים למכור כמה שטויות ביום עצמאות (סטיק לייטים, עגילים מנצנצים ועניינים- מצאנו חבילה טוב במחיר ממש זול) בלי בסטה או עניינים, הסחורה בתיק-מקסימום איזה מגש שיהיה תלוי עלינו להציג אותה עכשיו, מצד אחד שמעתי שצריך רשיון רוכלות בשביל למכור ביום העצמאות, עניין שעולה לא מעט כסף ואם לא מוציאים אחד כזה מסתכנים בהחרמת כל הסחורה+קנס רציני... מצד שני, שמענו שביום העצמאות ספציפית יש פטור מרשיון וכל אחד רשאי למכור מה שבא לו... מה מהשניים נכון, ובמידה וצריך רשיון-כמה עולה להנפיק אחד כזה ובמה זה כרוך?
-
- 8 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
שלום. על איזה אתרים אתם יכולים להמליץ לי חוץ מהעולם של ענת וחפוז? תודה
-
- 6 תגובות
- 989 צפיות
-
-
-
-
אתם מכירים את השירים האלה שמכניסים לכם אנדרנלין ? שגורמים לכם לתחושת מרץ וחשק לרוץ... אני מחפש שירים טובים כאלה לא משנה מאיזה ג'אנר ... תודה מראש...
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אני צריך שירים מהסגנון של what a wounderful world. .תודה
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
בעיקר מוצרי קרור (מאווררים מארזים והיטסינקים. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
שלומות אני רוצה להכין לחברה הפתעה ולנגן לה איזה שיר אהבה בקיצור אני צריך שיר אהבה + אקורדים.. אגב, בעיקרון לא אכפת לי אם השיר יהיה באנגלית או בעברית למרות שאני מעדיף עברית.... וחשוב שהשיר יביע הרבה אהבה... תודה..
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים אני מארגן מחר בערב מסיבה עם חברים, ואני חייב מוזיקה - שמות של שירים, שכולם אוהבים לרקוד אותם, ובדרך כלל מכירים את הפזמון או משהו ... ואל תביאו לי משהו שרק אתם ספציפית אוהבים זה לא הקטע.. בתודה מראש ..
-
- 26 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
איך אני יקרא לפורום שלי??? תנו עצות... הפורום הוא כללי ודן בהכל (למקרה שתשאלו)
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
היי לכולם, היה לפני איזה חודש בערוץ 10 או 2 על חברה שיש לה כל מיני ג'אגטים, שכחתי את השם שלהם. אבל אני זוכר שהראו שם כל מיני דברים חדשים שהם פיתחו או ייבאו לארץ, ואחד הנושאים היה על נעליים מיוחדות למבוגרים שמצליחות לייצב את הבן האדם כאשר הם מרגישות חוסר יציבות.. אני לא זוכר בדיוק מה הם עושות אבל הם עוזרות מאד להליכה. מישהו זוכר במקרה את השם שלהם, או כל מידע אחר על הנעליים האלה.. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי כלום. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שמעתי אצל חבר דיסק מדהים שהופק מקולות של דולפינים ודיסק אחר עם מוזיקה שהופקה מצלילים של יערות גשם. אשמח לשמות של אלבומים כאלו. תודה
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
כידוע, לא כל המוכרים באיביי שולחים לארץ, אני קונה מוצר מאוד מסויים ואני צריך לשלוח אותו לחברה שתשלח אותו לארץ. יש חברות מוכרות/מומלצות/אמינות וכו' שאתם מכירים? בבקשה לענות לי כמה שיותר מהר. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמו שרשמתי בנושא... צריך חנויות באוקראינה... שמו של אתרים תודה
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
חבר'ה אני מתכנן לחזור לארה"ב לפני הגיוס. התאריך גיוס שלי הוא ב 3 לדצמבר ואני רוצה להיות בארה"ב עד ה28 לאוקטובר!!!! בנתיים אני צריך סוכניות נסיעות לבדוק מחירים ,אבל אני לא רוצה טיסה משיקגו נניח עד לעיר שאני רוצה.. אני מחפש טיסה ישירה\לא ישירה ל Grand Rapids, MI מצידי שיהיה עצירה בלונדון אבל שיהיה חיבור. וחשוב שיהיה גם Round Trip!!! כל עזרה אפילו הכי קטנה ממש תעזור לי כי זאת פעם ראשונה שאני עושה זאת לבד.
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש שמות של שירים קצביים ומהירים בטירוף כמו טראנסים מהירים וכו'... אני רוצה לשים מוזיקה כזאת בפול ווליום ולרכוב על אופני כושר (יותר נכון לא לי) ואני מתכנן שמהקצב של המוזיקה ומהווליום יהיה יותר קל לעשות את זה מהר ועם קצב בקיצור כמו ספינינג...
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ויום עצמאות שמח ;D קיבלתי את המחשב החדש לא מזמן וסוף סוף הקאזה הקקא שלי התיחלה לעבוד. כללללל מקרה אני צריך שמות של שירים יפים,מוכרים, כאלו שאפשר לשים במסיבות וכו' שירי מועדנים גם, עברית ואנגלית....... תודה מראש, אה וגם לפני כמה ימים אמא הפתיעה אותי וקנתה לי פלאפון חדש: נוקיה 6280, הסליידר של נוקיה! טלפון מגניב לאללה. אבל הכי התלהבתי זה מהמצלמה שלו, קחו תמונות לדוגמא: http://img285.imageshack.us/my.php?image=0081xr.jpg זהו, אשמח לקבל שמות של שירים. דניאל
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
הבקשה בכותרת תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
צריך שמות של שירים\אלבומים בסיגנון של POP\RAP לדוגמה כמו 50 Cent,Eminem וכאלה אם אפשר תביאו את שמות השירים המדויקים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני לא מבין את זה. שנים יש לי מוצרים מארצות הברית (ספקי כוח, PS3, ועוד) ואני משתמש בשנאי רגיל שעולה 30 ש"ח מהכל-בו מתחת לבניין כדי לשנות את התקע לשקע של הארץ.. אבל עכשיו אני מגלה שעבור טוחן אשפה חדש ששלחו לי מארצות הברית.. אני צריך שנאי אחר שעובד בעצם כמו ספק כוח. משהו כזה - http://www.amperel.co.il/categories/20041/?sortby=price_desc&search_text= יש בזה אמת? אני פשוט לא מבין איך כל מוצר 110v אחר שלי עובד יפה אבל הטוחן אשפה צריך ספק כוח משלו. תודה מראש!
-
- 34 תגובות
- 20.6k צפיות
-
-
אני צריך שרת שאפשר להעלאות בו קובץ של 220 מגבייט ואני לא יודע איפה ... אודה לכם אם תעזרו לי בעיניין. תודה.
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
הכירו לי אותה....עכשיו תגובה רצינית תנו לי...איך היא? וזו התמונה שיש לי למרות שהיא באיכות חרא זה מה שידידה שלי שלחה לי
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני באמצע כתיבת עבודת שורשים ואני צריך להכין אילן יוחסין. התחלתי להכין עם תמונות ויוצא ממש לא מסודר. חיפשתי בגוגל עצים אבל לא מצאתי שום דבר לעבודת שורשים. למי שמכיר אתר עם תמונה של עץ של אילן יוחסין או כל משהו דומה אשמח לקבל לינק. תודה מראש Install
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-