עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Born2Kill,

לא לפספס! היום ב-21:00 בערוץ 22. הולך להיות משעשע או עצוב... תחליטו אתם. :-X

• 140 תגובות
    • 14.2k צפיות
  2. Started by deluxe,

מה קרה לחידון של הזון השבוע? הוא יחזור?

3. Started by Googleness,

שלום אנשים טובים, יש לי קטע קשה עם A+ רציתי לעבור את הבחינה הזאת לפני שנים עוד כשהייתה במתכונת של 2006 (בדיוק זה היה חדש), בכל מקרה למרות שסביר להניח שהיא חסרת תועלת זה סתם בשביל ידע בסיסית וסיפוק שאיפות. בכל מקרה כשהתקשרתי לברר כמה עולה הבחינה (למדתי לבד יש לי איזה 4 קיטים של הקורס ממהדורה 2006 ועד 2009 החדשה, חוץ מזה שעסקתי בתחום בצורה קלילה ככה שיש לי גם ניסיון מעשי) רצו ממני קרוב ל2000 ש"ח לטופס. מישהו בזמנו המליץ לי דרך אחת המכללות בארץ לבדוק אתר שנקרא VUE או משהו כזה וככה הגעתי אל חברת pearson vue http://www.pearsonvue.com/ , אשר מפורסם באתר שלהם מחירון ובו המחיר הגבוה ביותר לטופס הוע בסביבות ה680 ש"ח לבחינה מה שקוסם לי. מישהו מכיר את החברה הנ"ל? מישהו יודע אם השירו…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by neil4,

http://www.notes.co.il/gadi/1712.asp על זה אני מדבר!

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  5. Started by DXM,

איך אני מתזמן את הכתוביות עם הסרט? הם מגיעות לפני ששומעים. האם יש תוכנה שעושה זאת, כי זה הרבה מאוד עבודה לערוך מחדש בוורד...

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  6. אחת ממתיחותיה של ענקית הטכנולוגיה לרגל האחד באפריל 2016 כללה כפתור חדש עבור שירות המייל הנודע, אשר הופיע ללא יותר מדי הסברים והצליח לגרום לבלאגן שגרם לגניזתו בטרם עת בין כל המתיחות של אחד באפריל 2016, כנראה שמתיחה אחת אשר תזכה להיזכר מעל לכל היתר היא זו של גוגל, שהוסיפה לשירות ה-Gmail כפתור Drop The Mic – אופציית Send and Archive משופרת, שהוסיפה לתוכן של המייל סרטון GIF קצר מתוך סרט האנימציה 'מיניונים' משנה שעברה, בו כמובן זורקים את המיקרופון ומסמנים כי הפסקתם לדבר ולהקשיב לכל השאר. הכפתור החדש, שצץ לו ליד כפתור השליחה הסטנדרטי של Gmail, עשה בדיוק את מה שאומר התיאור שלו – והביא לכך שתשובות נוספות באותה התכתבות לא יופיעו בתיקיה הראשית של המשתמש. עם זאת, נראה כי מ…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. לכתבה... http://computers.walla.co.il/?w=/4/726771 תגובות ;]

• 9 תגובות
    • 937 צפיות
  8. יש לי E1000 ואחותי רוצה 6280. יוצא לנו שהמסלול של סלקום עדיף לי והמסלול של אורנג' לה. אז אני רוצה להישאר עם הE1000 + הסים של סלקום ואחוצי תקח את ה6280 + הסים של אורנג'. זה אפשרי לעשות את זה בדור ה3? צריך לעשות SIMFREE? אם אני עושה את זה למישהו יש מושג אם אפשר לתכנת מחדש את הכפתור של הOBOX?

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  9. Started by tal hw king,

http://i.domaindlx.com/FlayF15/ במסגרת שיעור מחשבים הינו צריכים להגיש אתר, תכנסו תהנו ותביאו פידבקים, דברים שלא עשיתי כמו שצריך ועוד ד"א הידע שלי בפוטושופ שואף לאפס ומתחת לו ולכן לא השתמשתי בתוכנה והלוגו זה משהו שהכנתי שניה וחצי בפאוורפוינט, אשמח יותר ממאוד אם משהו יכין לי לוגו יפה ומתאים אני עדיין מעלה את הסירטונים אבל רק 2 יעלו מתוך 4 (כי יש לי רק 100 מגה) אם יהיה ביקוש אוליי במהלך החופש אני יעלה פורום אבל בינתים זה מספיק בשבל האתר הראשון בחיים שלי אשמח לקבל הצעות וגם הערות בונות! תהנו! טל

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by avivlyaviv,

אני רוצה לעשות יום הולדת בים יש שישי... עשיתי אתזה שנה שעברה והיה ממש נחמד (חות מהסוף.... ) בכל מקרה אני רוצה לשים שמה מוזיקה. איך אני יכל לעשות אתזה? יש לחבר שלי את ה מקולים הקטנים שמתחברים לMP3 אבל הם חלשים מידי... מה אני יכל לחבר אליהם? ד"א אם יש לכם איזה פעלויות מגניבות ושאפשר לעשות עם החברים (גיל 15-16) תציעו תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. הבנתי שזה טיפשי לשאול מה השיר הכי אהוב,כי זה כמעט בלתי אפשרי לבחור. אז אני אשאל משהו אחר,מה השיר שאתם הכי נהנים לשמוע בימים האחרונים? בשבילי זה Opeth-Harvest

• 126 תגובות
    • 11.8k צפיות
  12. Started by y_a_n_i_k,

אני שוקל לקנות מכשיר אליפטיקל ביתי ELLIPTIGO100 של חברת VO2 אבל אני לא מוצא עליו שום ביקורות, לא בארץ, לא בחו"ל, אולי מפה תבוא הישועה? החברה הזאת בכללי ידועה כחברה אמינה? תודה,

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אהלן, שמעתי בחדשות שמתחילים ב 3/9 האם זהו גם תאריך של תחילת שנה ב מכללות/אונברסיטאות?

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  14. Started by Holography,

השאלה בכותרת, אולי למשהו יש ניסיון... ובבקשה, בלי כל מיני ליצנויות. לא מצחיק.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by YogiBear,

כגולשים באתר HWZONE כולנו או רובנו נחשבים "גיקים". האם פעם תהיתם איזה סוג של גיקים אתם- להלן התשובה: האבולוציה של הגיק מראשית הימים ועד היום.... : לרזולוציה גדולה יותר- http://blogcdn.flowtown.com/blog/wp-content/uploads/2010/10/ft-geek-10-20-1.jpg

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  16. Started by SweeT_EviL,

היום סיימתי לראות את PRISON BREAK וממש ממש ממש אהבתי אותה , המתח הרגע אותי (מזל שכל ה22 פרקים כבר היו על המחשב ולא הייתי צריך לחכות) בכל אופן אני מחפש משהו בסגנון הזה של PRISON BREAK לא יודע אם מבחינת הרעיון של מישהו שבורח מכלא אלה יותר מתח, אבל לא סתם משהו שבאמת מענין גם אהבתי תסופרנוס -מחכה לחלק השני של העונה השישית, אז גם דברים בסגנון שלו בעיקרון אני לא ממש ראיתי סדרות עד עכשיו בגלל שהם לוחקים הרבה זמן ,אבל פשוט PRISON BREAK הטריף לי תצורה , חוץ מהסוף שזה היה סתם בשביל שיהיה עוד עונה אני חושב על להוריד אבודים אבל זה סתם נשמע לי קיצטשי כזה על כמה אנשים שמתרסקים על אי ופתאום מתגלים כמה סודות דפוקים ויש מזימות אחד נגד השני(הכל הבנתי מהפרסומות שעליהם...),אולי אם תתנו לי הס…

• 44 תגובות
    • 3k צפיות
  17. Started by HeaT-SinK,

אה ועברתי טסט רביעי :-*

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by stone cold,

שאלו אותי בפרטי למה אני אוהב את נינטנדו אז לא איכפת לי לשטף- טוב אני יתחיל מהתחלה הקונסולה הראשונה שהיתה לנו היה משהו בסיגנון אטרי 2600 אחרי זה היה לנו מחשב אם K256 זיכרון ראשי הרבה יותר מאוחר קניתי תמאגסון ולקח לי זמן להבין שהוא זיוף של הNES (מכשיר 8 ביט של נינטנדו) באותם הימים לחבר שלי היה מגה דריבר והיתי פאן של סגה ועד היום אני מעדיף תדמות סוניק על מאריו למרות שבמישחקים המישחקים של מאריו יותר טובים בכל מיקרה יותר מאוחר רציתי ניד וזה היה בתקופה שהיה לנו רק טלויזיה אחת אז קניתי תGB הישן ואחרי כמה שנים רציתי קונסולה חדשה וזה היה בתקופה שהיה PS1 \סטורן\3DO יגואר\והנינטדו 64 היה צריך לצאת מתי שהוא אז כאחד שאז לא הבין בשיט חשבתי ש64 ביט =גרפיקה הרבה יו…

• 32 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by yagodin,

שם הסדרה: המושבעים ,סדרת דרמה בית משפט המתמקדת בדיוני חבר המושבעים. סדרה מעולה מומלץ! כל יום ב15:41 בערוץ yes+

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  20. Started by motogt,

החלטתי לנצל את הזמן שאני בבית וללכת לקניון לחפש חולצה. התלבשתי, נכנסתי לאוטו, כיוונתי משענת, הכנסתי קוד לקודן, הכנסתי מפתח.............................................................................................ונכנסתי לקניון. מתחיל לחפש את חנויות המותגים. ישר החנות של קסטרו בולטת בעיניים, אני נכנס כולי שמח לחנות, ניגשת אלי מוכרת כוסית ושואלת אותי: אם אפשר לעזור? אני הוצאתי ספר באלגברה ושאלתי אם היא יכולה לעזור לי במשוואת דפרנציאליות? כי אני קצת מתקשה(סתם לא). קיצר היא מתחילה לשלוף לי איזה 90% מהחנות "מה אתה אומר על זאת?" היא שואלת על כל חולצה שהיא מוציאה. (וכאן אנחנו מגיעים לנושא הכתבה) על כל חולצה שהמוכרת הציגה לי אפשר לכתוב במבצע " קנה חולצה קבל סכין פרפר מתנה…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by CyberBot,

זה באמת כמו שאומרים? http://thingsboganslike.files.wordpress.com/2010/04/powerbalance1.jpg

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by alexpir,

היתי בצו ראשון לפני שלושה חודשים ונתנו לי פרופיל 97 היום קיבלתי מכתב שאני צריך להתייצב בלשכה שלהם ב17.7 לבדיקות עכשיו אני רוצה להתגייס לשח"מ .. מה אני צריך לעשות בשביל כל זה ? הבנתי שצריך פרופיל 64 בשביל זה, איך אני מוריד את הפרופיל שלי ל64? תעזרו לי, לא באלי שידחפו אותי עכשיו לקרבי וזהו .. מה אני יכול לעשות בשביל להוריד פרופיל וללכת לשח"מ ??!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מה כדאי להביא מהדיוטי נכון להיום? מוצרי חשמל? בשמים? אלכוהול(כבר יש רשימה) אשמח לקבל הצעות עבור כל דבר..

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by ag43,

הבחירות בפתח והמפלגות השונות התחילו להתקשר אלינו כדי לשכנע אותנו להצביע. אם כמוני אתם לא סובלים שיחות ספאם כאלו אתם מוזמנים לפרסם כאן מספרים שנרצה להוסיף לרשימת החסימה בטלפון. אני אתחיל: 0722771509 מטה שלי יחימוביץ ( אם שמעתי טוב, ניתקתי מיד ) הצטרפו בהמוניכם למיגור התופעה הנפסדת הזו.

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  25. אני מתחיל קורס של קידום ביום חמישי. וקיבלתי 2 חוברות כאלה אחת של חשבון ואחת של מילים אני מחפש עצות שיעזרו לי ללמוד טוב את המילים.. אגב מישהו היה פעם בקורס של קידום? או שהקורס כבר התחיל לו? ואם כן...יש מבחנים על היום הראשון של הקורס? תודה

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים