כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
רציתי לקנות ספר לימוד על חומרת המחשב.. מ-א' ועד- ת' ממש הכל הכל הכל מצידי שיהיה 100 עמודים... אבל יש כל-כך הרבה ואני לא יודע איזה לקנות.. אני רוצה את הספר הכי טוב של הכותב הכי מוכר וטוב... מישהו יודע על איזשהוא ספר או מישהו בכלל יכול לעזור לי..!? תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי.. אמור להחזיק אתר בינוני שהולך להיות מקודם במנועי החיפוש במשך שנה. מחפש משהו זול ואמין. תודה
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
משו כזה.. חפשתי במדריכים ואני לא מוצא.. יכול להיות שמחקו את זה? :\
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מישהוא יודע איל אני מוריד מהמסך את הסלקום שכתוב מתחת לשעון במוטורולה C350?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום אני זקוק בבקשה לעזרה בחיפוש שיר ספציפי שאני לא יודע איך קוראים לו אבל אם אני לא טועה יש לו גירסה בעברית שאני חושב שהשם שלו ניקרא "מאוהבת". יש לו לחן כמו בגירסה הלועזית ורציתי לדעת אם מישהו יכול לדעת לפי הלחן של השיר העברי להגיד לי את השם של הגירסה הלועזית? תודה.
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אופס היתי בטוח שאני בכללי טעות שלי אם אפשר להעביר
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
אני באמת לא מבין למה אנשים ממשיכים להתווכח על הנושא הנ"ל. כל אחד והצרכים האישיים שלו, הצרכים של אח שלי הקטן לא מתקרבים אפילו לרמה של GF2!!! אבל הצרכים שלי עוברים את מה שה6800UE\X800XTP יכולים לתת, קשה לי להסתפק בפחות מ50-70FPS ב1600X1200 עם פילטרים על 4X-2X. כל אחד והצרכים שלו! ואין אפילו למה להתווכח על זה, אבל הבעיה שאנשים משפיעים על אנשים אחרים ללכת אחריהם ולקנות ATI או NVIDIA! שתמיד צריך להשאר נטרלי ולעשות מה שהלב\ראש או הבנצ'ים ( ) קובעים. לבדוק את כל הכיוונים, ולדעת מה הכי מתאים לאותו בן אדם, גם אם זו איכות התמונה המדוברת וגם אם אלו הביצועים המושלמים לכל אחד. אסור להגיד היי, תקנה ATI, או יאללה, לך על NVIDIA. צריך לפרוס ולהציג את כל העובדות, היתרונון והחסרונו…
-
- 7 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני מחפש טכנאי מחשבים טוב שיכול לעזור לי בשדרוג המחשב במחיר סביר. אם אתם מכירים אחד אז בבקשה תדברו איתי ב ICQ מספר: 260-568-758 תודה, איתי.
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
כמעט בטוח שלוקחים אותי לממר"מ ואני רוצה לדעת על השאלון שצריך לעשות. האם הוא קשה? איך הוא בנוי? כמה זמן? על מה הוא יהיה ובעיקר איך אפשר להתכונן אליו... *ואם אפשר קצת מידע לגבי היחידה תודה!
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
תעשו ציטוט ותוסיפו את מה שאתם חושבים שיהיה לפי התמונה ----------------------------------------------------------- 01 - 02 - 03 - 04 - 05 - 06 - 07 - 08 - 09 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - ----------------------------------------------------- בשבוע שעבר חברי האתר תפסו 8 משחקים http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=115099.0 נקווה שהשבוע נתפוס יותר בהצלחה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
לכל אלה מכם אוהבי הרוק/מטאל אני מחפש להקה בעלת סיגנון דומה ל Dream Evil בעיקר השיר Calling Your Name מכירים? תכתבו את שם השיר או/ ושם הלהקה תודה רבה :) :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אהלן, אני בדר"כ לא עושה את זה פה.. אני מתלבט בין כמה שילובי צבעים לחדר שלי שהולך לעבור "שיפוץ" רציני.. אשמח לשמוע את דעתכם! תודה, תומר.[br]פורסם בתאריך: 15.02.2009 בשעה 21:43:28 ויש את אלה, תמונות שאספתי מהאינטרנט של חדרים שאנשים עושים..[attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני הייתי רוצה לראות REMAKE לHALLOWEEN של JOHN CARPENTER, אני יודע שיצא HALLOWEEN השנה שעברה ב2007 של רוב זומבי, אבל לא ממש אהבתי את השחקנים והאווירה הייתה גרועה יחסית לסרט הראשון, היייתי רוצה לראות REMAKE כמו שצריך. בנוסף לזה הייתי מאוד רוצה להיות REMAKE לALIENS, לפי דעתי הסרט הכי טוב שאי פעם יצא.
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
בבקשה משהו יכולל לתת לי שרת תומך PHP? אני מכיר http://www.tripod.lycos.co.uk/ אבל אני לא מצליח להרשם אם משהו בבקשה יכול להרשם לי לאתר ולתת לי את המשתמש והסיסמא אהיה אסיר תודה (לא משנה שם המשתמש או הסיסמא מה שתבחר\י) תודה מראש לקוראים
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם הודעה זאת מיועדת לבעלי רישיון נהיגה: אנא חיתמו על העצומה שהכנתי אתמול בנושא העלאת המהירות המותרת בכבישים הבין עירוניים, נושא שידוע אצל כל חובב רכב. ביחד נצליח (אולי) לשנות את החוק ההזוי הנהוג כיום. אם אפשר, פרסמו עצומה זאת בכל דרך אפשרית המקובלת כיום, ע"מ לצבור חתימות נוספות. אשתדל להפיץ ברוב הפורמים. כמו כן, אשמח להערות, אני יכול לערוך את העצומה בכל עת. קישור לעצומה ולפרטים: http://www.atzuma.co.il/petition/stio/1 תודה לכולם, גיא.
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מחר מבחן אין לי מושג איך לפתור את התרגיל הזה (ראו קובץ מצורף) באינטגרלים שהצליח לבלבל אותי איכשהו.. תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
הקונסולה החדשה של נינטנדו עשויה להיחשף בעוד פחות משבועיים, עם שדרוגי ביצועים משמעותיים ושינויים בעיצובלכתבה
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
- 2 followers
-
-
ראיתי בחיפוש בפורום שכאן רשמו הודעות כאלו אז אני מקווה שזה המקום המתאים. מפרט המחשב: CPU- intel pentium ® D CPU 2.81GHz Memory- DDR2 OCZ 1024Mb 400Mhz+ PDP 512Mb 333Mhz Mother Bord- Gigabyte GA-945P-S3 Hard Drive- Western Digital 160Gb wd1600aajs Display card- ASUS Nvidia GeForce 7300LE Display- Proview 17" אני מוכר גם את המסך...
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
http://www.ksp.co.il/hmain.php מצאתי בה Radeon 9800 Pro של sapphiretech ב890 שקל
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
זה פשוט מוזר הבן אדם דפוק וסימו לב גם לכתוביות :screwy: :screwy: http://www.youtube.com/watch?v=DpASGmMTZe8&watch_response
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אם לגבי ישר מסויים יש לי נקודה (x1, y1), שיפוע (m) ומשוואה (y=mx+n), באיזו נוסחה אני יכול להשתמש כדי לחשב את האורך (d אני חושב?) של הישר?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי אני עושה בוק ריפורט באנגלית על שרה"ט שני הצריחים וכל מה שנוגע לגבי דמויות אני ממש גרוע בכל מקרה יש שאלה : מי היא הדמות או הדמויות המרכזיות ומה הופך אותם למרכזיות בסיפור אני לא רוצה שתעשו לי את הבוק ריפורט לכן אני ירשום מה שאני חושב ותגידו מה דעתכם : ארגורן ופרודו הדמויות המרכזיות כי בעצם בשני הסיפורים המרכזיים בכלל בטרילוגיה שזה המלחמה בין הכוחות ה"טובים" ל"רעים" ומסע הטבעת שמים את הפוקוס על ארגורן ופרודו, אראגורן מנהיג את הצד של ה"טובים" ונותן להם תקווה וכו' ופרודו הוא שליח הטבעת בעצם.. תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני צריך לקנות 2 ג'ויסטיקים לפלייסטיישן 1 עכשיו אני כל הזמן רואה שמציינים שזה ל 2? למכשיר הראשון יש ג'ויסטיק מיוחד? אני לפי מה שזכור לי חבר שלי שקנה פלייסטיישן 2 השתמש בג'ויסטיקים של הפלייסטיישן 1 שלו? מישהו יכול להגיד לי חד משמעית?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
צהריים טובים . חוץ מ AMAZON.COM האם יש עוד אתר בארה"ב שמקבל ויזה ישראלי ? ככה אני ישלםם וישלח את המוצר לדוד שלי שבא לארץ ... יש עוד אתר חוץ ממנו ? תודה ...
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי רציתי לקרוא את כל הסיפור שהיה עם מנהלי האתר ופנדה ומשום מה המנוע חיפוש לא מוצא לי אותו ( ואני יודע שהוא קיים כי קראתי אותו פעם אחת) אז מישהו מימכם יודע את הלינק לתרא'ד הזה שיכתוב לי אותו בבקשה. בתודה מראש Install
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-