עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אז ככה,החלטתי סוף סוף שאני ניגש לפסיכומטרי,ככל הנראה של דצמבר (מקווה מאוד שישאר מקום עד שאני אחליט איפה להרשם),עכשיו כמובן שישר הלכתי על יואל גבע,אבל חשבתי קצת על זה שיש 40 תלמידים בכל כיתה ובקושי יש יחס אישי,ובתור אחד שיש לו קצת בעיות ריכוז אולי עדיף לי מקום עם פחות תלמידים בכיתה ויותר יחס אישי....מה אתם אומרים? על איזה מכון אתם ממליצים? אם אסור להמליץ פה על מכונים אז אני אשמח להמלצות בהודעה פרטית....

2. שלום רב, אני חבר בצוות ההפקה של תוכנית נוער שתשודר בערוץ הקהילתי שלנו, ולקחתי על עצמי את תחום המחשבים. לכן, אני מבקש ממכם לרשום פה כל מני שמות של תוכנות קטנות (לא תוכנות שכל אחד מכיר), אתרים שמצאו חן בעינכם ומשחקים קטנים. בתודה מראש, עדי רובין.

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  3. שלום! רציתי לשמוע עם נתקלתם בפעולות מענינות בבית-ספרכם, מצד מועצת התלמידים. אני מקווה, שהפעולות \ רעיונות לפעויליות שהייתם רוצים שיהיובבית ספרכם ישמשו לי כהשראה לפעולות נוספות. ד"א הייתי רוצה גם לדעת איפה (אם קרה מצב שכזה), הייתם צריכים את המועצה והיא לא היתה שם בשבילכם. תודה מראש למגיבים.

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  4. וקיבל זימון ליום שני?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  5. לאחרונה נזכרתי בסרט הזה והייתי רוצה לראות אותו שוב, הסרט הוא על משפחה עם 2 אחים (בן ובת) באותו הגיל (כנראה) והם עושים מבחנים כדי לקבל רישון בביה"ס, קודם יש להם את התאוריה עם המחשבים הישנים האלה עם המסכים הקטנים (רקע שחור, טקסט ירוק) והנער נלחץ מהשאלות והוא כל הזמן מסתכל על אחותו והוא רואה אותה מצליחה במבחן ואח"כ הם יוצאים החוצה למבחן המעשי והוא נכנס לרכב עם המדריך שהוא בנאדם עצבני והא שם כוס מלאה קפה על לוח השעונים והוא אומר לו שאם טיפה אחת תישפך אז הוא יפסול אותו ואז הוא מסתכל מעבר לכביש וראוה את אחותו בתוך האוטו עם המדריך שלה ואיך היא כזה צוחקת איתו והוא נחמד. הם חזרו הביתה אח"כ והוא לא קיבל רשיון והוא אמר להורים שלו שהוא כן קיבל רשיון ואז הם רוצים שהוא יצטלם עם הרשיון …

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  6. Started by h_yoav,

http://www.supuzzle.com/supuzzle.swf מי שיודע לפתור את החידה הזאת שיתן פתרון אני כבר משתגע... תודות למי שיתן

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  7. Started by Lost Spirit,

סידרה כל כך טובה ואין המשך? לפי יש המשך, המשך גדול! אז מתי זה אמור לחזור?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  8. בעיקר אני מדבר על google adsense, תמיד רציתי להתעסק בזה אבל כל המידע באינטרנט הוא בסיסי בלבד, אם יש שם של ספר טוב שנותן טיפים מועילים אני אשמח לשמוע. תודה

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  9. Started by musari,

איך רושמים באנגליתתתתתתתתתתתתתתתת דרבוקה / דרבוקות???

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  10. Started by Lost Spirit,

אין לנו ספרים ואין לנו חומרים כלל והמורה החדש החליט לזרוק עלינו שיעורים, אני בטח שהחומר הנל הוא בסיס וכמובן הוא הצבה פשוטה בנוסחה, אבל אין לנו כלום, שום חומרים. השאלה היא - הנל ניצה במרחק 2 מטר ממראה מישוארית, וברצוניך לצלם את דמותך המשתקפת במראה. לאיזה מרחק יש לכוון את המצלמה על מנת שתתקבל תמונה חדה? נמק. עכשיו דברים שלא הבנתי: א. מה זה לאיזה מרחק? ב. f=r/2 זה נכון? מה שאומר לכוון למרחק פיקוס 1 מטר? אשמח אם מישהו יעזור לי פה, תודה.

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  11. Started by eladh777,

שלום. יש לי אתר פרטי. ויש לי גם חשבון ב google adsense. עם הזמן הצלחתי לצבור כבר סכום נאה של 150 דולר. גוגל שלחו לי גם מכתב עם מספר ה pin שלי. ועכשיו אני לא יודע איך להגיד להם שישלחו לי את הכסף בשיק. מילאתי כבר את כל הפרטים ב Tax Information. ואין לי Payment Holding, סימנתי את האפשרות - Please send my payments monthly.. אחרי כל זה, עדיין אין לי את האפשרות למשוך את הכסף. איפה נמצאת האפשרות הזאת? איפה מכניסים את המספר pin שלי? בלשונית Payment History זה אמור להיות, ואין. באמת תודה רבה לעונים, זה מאוד חשוב. המשך יום טוב

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  12. ?? מישהו ניסה ?

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  13. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

תודה!

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  14. Started by DeaglinG,

שלום, אני מחפש אתר או תוכנה שמתרגמת מילה או ביטוי להמון שפות כלומר אני ירשום לדוגמא "שלום" וזה יכתוב לי את המילה "שלום" בכמה שיותר שפות. כמובן שזה יכול להיות באנגלית, אבל רצוי עברית

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  15. http://news.yahoo.com/news?tmpl=story&u=/050914/ids_photos_ts/r2587077477.jpg http://news.yahoo.com/news?tmpl=story&u=/050914/ids_photos_ts/r404176213.jpg בזמן עצרת האו"ם אתמול, הוא לא יכול להתאפק אז הוא כתב מכתב לשרת החוץ בו הוא מבקש אישור לצאת להשתין באמצע האספה... מעניין מה היתה התשובה שלה...

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  16. באיזה ערוצים יהיו 5+גולד ו5+ LIVE.? איזה מספר ערוץ

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  17. אז ככה, אני משדרג את המחשב שלי, ושמתי לב שהרכיבים בחו"ל זולים בהרבה מהמחירים שבארץ(אני מדבר על הפרש של 300 ש"ח עד 1000 ש"ח), האם עדיף לקנות מחו"ל? והאם עלות המשלוח לא משווה את המחיר למחירים שבארץ?

18. Started by ufk,

יש לי אולפן בבית אז קניתי כרטיס מסך Gigabyte NVIDIA 7600GT SuperSilent ככה בוא בלי מאוורר ולא עושה רעש, הTV OUT שלו היה דפוק אז הלכתי לחנות ליחליפו לי אותו, הם הביאו לי במקום כרטיס של Point of view שהוא יותר זול ב-100 שקל ועם מאוורר ובעצם הוא לא שמיש בשבילי עכשיו כי הוא די מרעיש. הם אומרים שלפי האחריות מותר להם לעשות את זה כי זה בעצם אותור כרטיס. מה נסגר איתם?!

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  19. Started by G.P.S,

בבקשה משהו יכולל לתת לי שרת תומך PHP? אני מכיר http://www.tripod.lycos.co.uk/ אבל אני לא מצליח להרשם אם משהו בבקשה יכול להרשם לי לאתר ולתת לי את המשתמש והסיסמא אהיה אסיר תודה (לא משנה שם המשתמש או הסיסמא מה שתבחר\י) תודה מראש לקוראים

20. Started by ron1979,

בעיקרון אני יכול אבל זה יקח לי זמן שכרגע אין לי אותו.. מדובר בלוח P35C ,מארז סונטה 3. מערך רייד 0 . יש פה מישהו שיודע להרכיב מחשב ורוצה לעשות כמה גרושים? מצאתי, תודה.

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  21. משום מה האתר שלהם לא עולה אצלי כרגע .. רציתי לבדוק האם המבצע שלהם של ללא מע"מ תקף גם לגבי מחר .. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  22. Started by עמיר,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3388771,00.html

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  23. מישהו יודע אולי איפה אני יוכל לראות אותו ?

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  24. Started by SeaMonster,

העם סמסטר חורף במכללות מתחיל גם מחודש אוקטובר , כמו באונברסיטאות?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים