כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,684 דיונים בפורום זה
-
זה ממש מגניב, הבחור מנגן בחליל צד ועושה ביט-בוקס תוך כדי, יוצא לו משהו ממש קצבי. שיר הסופר מריו - השיר Hard Knock Life - ומנגינת הנושא מפיטר והזאב - לי אישית זה עשה את הלילה...
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם JAVA... זה התחיל רק בחודשיים האחרונים וזה ממש מעצבן ! למשל כשאני מנסה להוסיף אייקון לתגובה שהוספתי הדפדפן (פיירפוקס) רושם בתחתית הדף :javascript:void(o); שאין לי מושג מה זה אומר ! וגם כשאני מנסה להתחבר לאתרים אחרים או פשוט ללחוץ על לחצנים הוא פשוט לא עושה כלום ורושם כל מיני שטויות על ג'אווה בתחתית. יש למישהו מושג איך לתקן את זה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש לכם אתרים טובים שאפשר לצפות בהם בסדרות כמו Southpark ו- Family Guy באינטרנט. לי אישית יש את Alluc.org אבל למען האמת, האיכות שם די חרא. לפני כמה זמן קישרו אותי לאתר ששכחתי את הכתובת שלו, אתר עם רקע בצבע תכלת כזה שמאפשר צפייה בכאלו סדרות אונליין עם איכות ממש טובה? מישהו מכיר ויכול לתת לי לינק?
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
http://www.metacafe.com/watch/242161/lucky_to_be_alive_compilation/
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יום עצוב. :'( :'( /www.elitetorrents.org/
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני יודע שזה פחות או יותר (הרבה יותר) ספאם, אבל בעקבות התארד שפתח 144..(מספר כשלהו..) אני פותח תארד חדש..כי מישהו נעל אותו.. : ;D אז ככה - בעקבות כך שהאתר ירד לכמה זמן (כל הבאגים, החלפת השרת והכל) אז מין הסתם אני ובנצי לא נכנסו הרבה זמן, ובעקבות כך אפשר להגיד "התרגלנו" לא להכנס..ו..."נגמלנו" קצת. עכשיו, אין לנו הרבה זמן להכנס בגלל הבגרויות, אבל אם יהיה משעמם יום אחד נכנס. אני בטוח שיש מיליון פרויקטים חדשים במודינג ועוד מלא דברים שאני כבר לא עוקב.. בכל מקרה, אכן נושא כאוב ביותר.. ;D
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אז ככה, אני משדרג את המחשב שלי, ושמתי לב שהרכיבים בחו"ל זולים בהרבה מהמחירים שבארץ(אני מדבר על הפרש של 300 ש"ח עד 1000 ש"ח), האם עדיף לקנות מחו"ל? והאם עלות המשלוח לא משווה את המחיר למחירים שבארץ?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
יש את הסרט הזה כשהבנים מיתחפשים לבנות ומיצטרפות לאוחווה של בנות לא מקובלות,אז קיצר יש את הקטע שהם עולים לספינה ואז יש טרנס כזה,מה השם שלו? באנגלית שפ הסרט זה Sorority.Boys
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
בפרסומת של הראלי בערוץ AXN יש שיר מדהים! זאת פירסומת ענקית... איך קוראים לו? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על השיר we will be burnin של sean paul? לפי דעתכם הוא שיר יפה, ממוצא, מגעיל או פצצה
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור בפתירת התרגיל , תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום חברים, בזמן האחרון אני נודד בלי סוף, רחוק מאוד מהבית. הרעב ללמוד עדיין לא הפסיק. אני מחפש אתרים עם הרצאות, או לחילופים שיעורים על : כלכלה , יזמות , אינטרנט, חדשנות , עתידנות , יצירתיות , מנהיגות , עסקים , מכירות וכל נושא העשרה אחר. אשמח אם תשתפו אותי בלינקים שמוכרים לכם
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
-
מישהוא יודע מה הכתובת של האתר שנותן ציוני בגרות {הגולש מכניס >.Z ומקבל את הציונים }תודה לעוזרים.......................
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
יש לי בקשה מיוחדת ובאמת לנחמדים שפה - אם מישהו אבל מישהו רציני שגם מבין יוכל לשבת איתי לפעמים באייסי ולהסביר לי על חומרה,שאני אבין יותר שאני אדע יותר ? אם אותו מישהו ירצה קצת כסף משהו אני אסכים לשקול את זה איתו ברצינות . בבקשה בבקשה,שמישהו ילמד אותי בתודה ענקית ! מראש תומר .
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
-
-
אם יש לי קרן פנסיה מקיפה בחברת ביטוח. נניח מיטב דש, הגעתי לגיל פרישה. כדי למשוך את כספי הקרן עלי לפנות למס הכנסה ולכל המעסיקים שבעבר הפרישו עבור לקרן לצורך שיחרור החלק של המעסיק. זוהי משימה בלתי אפשרת. האפשרות השניה היא לקבל קיצבה חדשית מהקרן. השאלה: נניח שבקרן 2000 ש"ח. הפנסיה החדשית במקרה זה תהיה 10 ש"ח לחודש. האם ניתן לקבל 10 ש"ח לחודש מקרן הפנסיה? אם חברת הביטוח. מסרבת לשלם לי סכום זעום כפנסיה האם ניתן להגדיל את הקרן באמצעות העברה בנקאית כדי להגיע לקצבה חדשית שחב. הביטוח תסכים לשלם? מה גובה קיצבה חדשית שחב. ביטוח מסכימה לשלם? מה סכום הכסף המקסימלי שניתן להעביר באופן עצמאי (ללא התערבות מעסיק) כדי שאפשר יהיה לקבל קיצבה חדשית מקרן הפנסיה המקפת?
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס/אלמנט שמאפשר למדוד טווח לגוף הקרוב ביותר בכיוון אליו הוא פונה . (חיבור למחשב נישא). יותר עדיף אם יש כזה דבר שמודד בו זמנית בכל הכיוונים ונותן מפת טווחים היקפית - כלומר מה הטווח לגוף הקרוב ביותר בכל כיוון בנפרד מסביב למחשב. מישהו יודע איפה אפשר למצוא כזה?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שאתה אומר למישהו קבל ח"ח מזה אומר ה ח"ח הזה בבקשה זה דחוף תודה!
-
- 7 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אתר זה צריך להיות כמובן אמין וטוב.
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אבל משום מה נראה לי שזה קשור יותר לפורום "שפות תיכנות" (תבינו בהמשך) http://www.cs.bgu.ac.il/~omri/Humor/write_in_c.html :jump: :silly:
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מששהו ניסה לייבא סלולארי בייבוא אישי? איך יודעים איזה מכשיר יכול יעבוד בארץ?
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
-