עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by superginiman,

http://www.vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=8505 חבל מאוד אני מתתי על החברה הזאת

• 11 תגובות
    • 758 צפיות
  2. Started by e.s,

שנה הבאה אני מגיע לכיתה י"א ואני לא יודע איזה מקצוע לבחור אלו המקצועות: אמנות גיאוגרפיה מדעי החברה ניהול עסקי עיצוב אופנה חשמלקטרוניקה לימודי הסביבה ביולוגיה מה כדי??

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  3. היי, אני צריך מכם המלצות איך לחגוג יומולדת 17. דברים שלא דורשים אירגון של כמה ימים מראש. משהו מהיום להיום...... בהתחלה חשבתי סתם להזמין את החבר'ה הבייתה ולראות סרט או משהו. חשבתי גם על ללכת לחוף עם החבר'ה, יחד עם בקבוק שנאפס + בקבוק וודקה פינלנדיה, ו.... יש למישהו הצעות? זה די דחוף.

• 10 תגובות
    • 836 צפיות
  4. Started by kingpin,

מישהי יודע למה hamor.tk נעלם אהבתי דווקא את האתר הזה (למנהלים:אל תעלבו גם את שלכם אני אוהב ;D)

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  5. אני כרגע רוצה להזמין מזיגזג מוצרים והם ישלחו לי אותם לבית, אבל הבעיה היא שאני צריך לרשום את המיקוד (אני חושב שהם מתכוונים למיקוד של השכונה/רחוב), אבח אני לא יודע מה המיקוד. אז איך אני אמור לגלות?

• 10 תגובות
    • 8.4k צפיות
  6. Started by ratzabi,

מישהו מכיר אותה? זה האתר שלהם: www.zenit.co.il אני רוצה לקנות משם מחשב. כדאי לי לא? בבקשה רק מי שמכיר אותם שיענה.............תודה!

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  7. Started by Chymes,

ביום ראשון הזמנתי מפרט טוב ובסיסי מפנדה והסדרתי את התשלום באמצעות כרטיס אשראי. אחרי ששילמתי התחילו הצרות. בהתחלה הם התקשרו להגיד שאין להם כרטיסי מסך של אלבלטרון והמשלוח הבא לא נראה באופק. הם אמרו שיתנו לי כרטיס מסך של ELSA. הסכמתי. שמעתי ש-ELSA חברה מעולה. אחרי שעתיים הם מתקשרים אלי שוב ואומרים שנגמרו להם כרטיסים של ELSA והם יתנו לי כרטיס של LEADTEK. הסכמתי. עדיין מדובר בחברה טובה, אחרי הכל. היום הם מתקשרים אלי בפעם השלישית ואומרים לי שהם קיבלו Athlon Xp 2500 בלי מאוורר והם יתנו לי מאוורר אחר, לא של AMD. אם היו לי נימוסים קצת פחות טובים הייתי מתפרץ ומתחיל לצרוח כמו משוגע. כמה אפשר?! כמעט ביטלתי את ההזמנה מרוב כעס. עכשיו אני חושש שאקבל סחורה פגומה וחלקים חסרים. מישהו עוד…

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. ??? אפשר גם תל-אביב, אבל רק אם החנות באמת שווה.

• 8 תגובות
    • 672 צפיות
  9. Started by NIR-T,

האם השארת המחשב פתוח במשך 4-5 ימים עושה רע למחשב?? אם כן מה המקסימום שכדאי להשאיר את המחשב פתוח?? :- ???

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. כן כן, החופש הגיע ודי משעמם לי, אז... לדעתי, הפלישה בלהציל את טוראי ראיין (אני לא בטוח אם זה נורמדי או אוהיו) ופרק הבאסטון באחים לנשק

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אני קונה בקרוב כמה חלקים אז אני צריך שתביאו לי אתר בארה"ב שממנו אני יוכל לקנות את הדברים הבאים : מעבד - AMD 64 3500 939 זיכרון - Corsair TwinX PC4000 1GB לוח אם - ASUS A8V 939 כרטיס מסך - X800XT ASUS (אני מדגיש של ASUS )

• 10 תגובות
    • 660 צפיות
  12. נתקלתי בתמונה של האוטו הנ"ל ואני חייב פרטים על האוטו, מנוע תאוצות מחיר (אני יודע שאין לי כסף בשבילה) ועוד כול מיני פרטים שנראים לכם תודה. נ.ב עוד תמונות לא יזיקו.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. מצאתי חומר על נושא שאנ עובד עליו , אבל הוא בנורווגית. יש למישהוא מושג איזה אתר תירגום יכול לתרגם מנורווגית? BABLEFISH - נפסל , אין נורווגית GOOGLE - כנ"ל PLZ HELP

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  14. Started by Asaf.Y,

החופש הגיע!! ואיתו הרבה שמחה!!! :D :D אז מה אתם מתכוונים לעשות בחופש?! [glow=black,2,300]אני[/glow] לגלוש באתר האהוב עליי(HWZONE!!!!!) לעשות מודינג למחשב ללמוד טיפה(מבחן קיץ בתנ"ך...) ולישון!!!!!!!!!!!

• 44 תגובות
    • 2k צפיות
  15. http://cleanp2p.6x.to סתם מסקרן אותי לדעת. אגב, עשיתי לשם שיחה (עלה לי כ-29 סנט) וקיבלתי קוד. אתר על הפנים (גם מבפנים), אבל הרעיון מגניב - לגבות כסף כדי לקבל מידע שאמור להיות בחינם חחח. יש כבר קווי 067 לעזרה טכנית וכאלה? ראיתי המון פרסומות לשירות על קווי 067, בעיקר לקווי זימה אך גם לקבלת בדיחות, שיחות ועידה, תאים קוליים כאילו בחינם וכד'. איפה משיגים עוד מידע לגבי פתיחת קו 067 כזה?

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  16. Started by Lion,

http://www.apple.com/trailers/fox/i_robot/trailer3/ap_me.html אתם יודעים איזה סרט זה מזכיר לי ?

• 9 תגובות
    • 942 צפיות
  17. Started by yambtz,

יש קבוצת אנשים שמשחררת לאינטרנט קבצים שכל תכליתם לפגוע במידע שאתם מעבירים לחברכם. הקבצים הללו נראים תמימים למדיי אך הם מנצלים באג בתוכנה איתה אתם שולחים ומקבלים קבצים על מנת לשנות חלקים מהקובץ ולהפוך אותו לחסר תועלת במבחינתכם. הקבצים הפגומים הללו מתבררים כפגומים לרוב רק לאחר שירדו דבר שמבזבז זמן יקר, מעמיס על האינטרנט לחינם וגורם למיליוני אנשים לסבל כל יום מחדש. לאחר שהקובץ הטמיע את עצמו בקובץ שהורדתם הוא ימשיך לעשות זאת למשתמשים נוספים. לוירוס הנורא הזה אלפי וריאציות שונות ולכן לא ניתן להתגבר עליו. רבים מאיתנו נתקלו כבר בוירוס זה בלי לשים לב. כדי להקל על הזיהוי, הנה מספר פרטים: -סיומת הקובץ היא mp3 -הוירוס מפיץ את עצמו דרך קאזה נשמע למישהו מוכר? למי שעוד לא הבין לאן אני …

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  18. שימו לב לכתבה הבאה: לפי הכתבה ביורו יצפו יותר אנשים מאשר אוכלוסיית כדור הארץ. האם הכתב מאמין בחיים תבונתיים אחרים ביקום שלנו המעוניינים לצפות במשחק כדורגל ? תודה ליונתן על הכתבה.

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  19. Started by peralon,

שלום, אני מעוניין לקנות פאלם לשימוש מחברת לביתספר, נגן MP3 וכל השאר - משחקים שטויות וכו'.. אני מתלבט אם לקחת את הZIRE72 או את ה T3. מה דעתכם? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  20. Started by Mr Gadget,

האם עוד מישהו פתח שם חשבון ועכשיו סגרו לו אותו? למי שלא יודע זהו האתר: http://www.aventuremail.com/

• 8 תגובות
    • 978 צפיות
  21. Started by FFOP,

אני קונה את המחשב ב7200 שקל! התכנאי אמר 14 תשלומים זה יעלה 8500 שקל רבית זה נכון??? :'( משהו אמר לי 7 תשלומים זה בלי רבית זה נכון?

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  22. בגלל שזה הבגרות האחרונה שלי, ויש לי מגן 70 (ככה שסיכוי קטן שאני ממש ממש לא יעבור בסופי) לא למדתי בכלל עדין.. למרות שהבנתי שיהיהו לנו בוחנות סבבה בספרות. משהו יכול להגיד לי בדויק איך בנויה הבחינה? האיך היא מורכבת ועל איזה חומר בדיוק? כמובן שלשתף בסיכומים ובחומר תמיד מבורך 10X

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  23. קבלו קטע ע-נ-ק........ חפץ יחיד במינו אומנם יש שם את כריס פרילו, אבל עדיין.... נ.ב.-צופי "YES"-אם ראיתם, היה את זה בג'יי לנו לפני כמה ימים..... הוא והקריין נשפכו מצחוק.....

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שאלו אותי את השאלה הבאה במיונים לפרוייקט גמא ורציתי לדעת אם עניתי נכון?? מה קורה ממתי שאני לוחץ על הכפתור שמדליק את המחשב עד שהוינדוס עולה? אתם מוזמנים לפרט את התהליך כלו אבל אני אדייק קצת ואגיד לכם במה אני לא בטוח אחרי שהמחשב מעלה את החומרה שהוא זיהה ומזוהה אצלו בביוס איך קוראים לקובץ שמעלה את מערכת ההפעלה? ומה מפעיל את הקובץ הזה?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.