כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש שם את בית הכנסת המרכזי בצרפת שנקרא Synagogue de la Victoria ואני לא מוצא..
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
ההורים נסעו לחופשה ואני פה לבד בבית.. נמאס לי לאכול פלאפל כל יום... רציתי לגוון קצת והחלטתי להכין ג'חנון - מוכן (שמכינים בתנור לא במיקרוגל) אך אני לא יודע בדיוק את ההוראות הכנה , הפכתי את האריזה והיה רשום לשים בטמפ' של 100 למרוח מרגינה וכו' וכו'... ורשמו למשך כל הלילה לשים בתנור...איך אני יודע בערך כמה שעות מאיזה שעה עד איזה שעה..?
-
- 18 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
התרגיל הוא מערכת משוואות פרמטריות: x-ay = -1 ax-2x+y = a מה הדרך לפתור את זה? ובאותה הזדמנות יעזור לי אם אתם יודעים איך להוכיח את המשפט (גיאומטריה): במשולש ישר זוית התיכון שוה למחצית היתר תודה
-
- 10 תגובות
- 915 צפיות
-
-
לפני קצת פחות משבוע, האופניים שלי היו קשורות יחד עם של אחי למנגנון ברז כזה גדול. יום אחד בא הגנן ואומר שהוא צריך לפרק את המנעולים , הבעיה היא שהוא לא שאל אותנו את זה אלה את הבעל בית , והוא נתן אור ירוק. הגנן הספיק לשבור את המנעול שלי ועל של אחי הוא עבד , עד שאמא שלי הגיע הביתה והבחינה בו. מיד הוזעקה המשטרה ובלי לדעת הם אמרו לוועד בית לקנות לנו מנעול חדש במקום 2 ש1 בעצם נהרס וה2 נשבר לחלוטין. עכשיו כשבאנו לקבל את הכסף הם טוענים שהם משלמים רק על 1, ולא יעזור כלום. במקרה כרגע הגנן היה למטה ירדנו אליו עם 2 מנעולים והוא הודה שהוא שבר את ה1 ונזק את השני. מה אני עושה ?? איך אני מקבל גם את הזיכוי על המנעול השני אם הועד בית אינו מוכן לשלם? כמו כן אילו פעולות משפטיות אני יכול לנקות…
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני ב-4 יחידות מתמטיקה אז חשבתי אולי יהיה אתר עם פתרונות שיעזור לי בספרים של בני גורן -005 ויואל גבע 003 תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום נכנס לי וירוס למחשב הוא נוטרל ונמחק אבל אחרי מחיקתו הופיעו לי דברים שלא ראיתי בחיים הנה התמונה: http://img275.imageshack.us/img275/8536/19ii.jpg איך אני משנה את מה שסימנתי בשחור בחזרה לשקוף? תודה רבה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
שלום, היום קבלתי את המכתב של הקבלה לטכניון (הרשמה מאוחרת) להנדסת חשמל, והבנתי שאני צריך להרשם לקורסים רק שאין לי מוסג לאיזה קורסים צריך להרשם ואיך עושים את זה . הורדתי קובץ של מומלצים לכל סימסטר אבל במומלצים האלה יש רק מקצואות חובה. ואיפה אני נרשם לקורסים האלה? באתר מצאתי מערכת אישית שבה רשום שתאריך זימון לרישום זה ה16.9.09 שזה בעוד יומיים, גם הם מבקשים קוד שאין לי אותו, כניראה בגלל הרשמה מאוחרת. יש משהוא שנרשם בצורה כזאת ויודע מה עושים? תודה מראש על האזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב, מצטער אם זה לא קשור לפה אבל הייתי חייב לשתף ולבקש עזרה. הכל התחיל לפני 4 חודשים, רכשתי מחשב מחנות מומלצת והכל סבבה... מפרט בצד. אני בא להפעיל איזה משחק.. אני רואה ריצודים מטורפים במשחק, נגיד אני זז עם השחקן אז נגיד אני מסתכל על איזה בית רואים את הבית ממש זז... לדוגמא בFS2004,FSX יש ריצודים, ארטיפקטים וזה מגעיל אי אפשר לשחק ככה ומה שגרוע זה הורס את העיניים.. ואל תחשבו שזה רק במשחקים האלה, ניסיתי לשחק בכל המשחקים החדשים וברובם הגדול יש ריצודים וארטיפקטים! עכשיו אני הלכתי לחנות אולי 7 פעמים, 3 פעמים הלכתי אליהם אמרתי תבדקו במעבדה, ולא, המוכר התעקש ואמר אין בעית חומרה, כמה פעמים שהלכתי אליו הוא עידכן לי דרייברים וזה ממש לא עזר. הלכתי אליו בפעם הרביעית, החלפנו כרטיסים ו…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שזה נראה דבילי אבל אני ממש חייב לשאול: 1. איך אני יכול ליצור הודעה פרטית חדשה, כשאני מנסה הפורום/אתר נותן לי הודעת שגיאה- שאין באפשרותי לשלוח הודעות פרטיות 2. איך אני משיב להודעה פרטית...REPLY לא מצאתי קפתור כזה תודה
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
אהלן. הסיפור קצת ארוך ולא כל כך רלוונטי, בכל מקרה אני צריך תמונות מצחיקות של עיזים. בינתיים מצאתי את http://www.freakingnews.com/Goat-King-Pics-68558.asp ואת http://sassygoatmilksoap.com/SassyGoatMilkSoap.jpg אני ממש אודה לכם אם תעזרו לי למצוא עוד כמה תמונות. זה פשוט איזה קובץ שאני רוצה לעשות לחבר תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי, לחבר שלי קרה מצב שהוטמייל עם סיומת CO.IL כבר לא ניתן להכנס אליו, כיוון שעברו כולם ל HOTMAIL.COM. הקטע הוא שחבר שלי לא שינה את האימייל שלו או חידש אותו לסיומת COM החדשה של הוטמייל, כרגע הסיסמא ל CS:S נעולה בתוך ההוטמייל הישן ולא ניתן לפתוח אותו....או שאני טועה ויש אפשרות לשחזר את האימייל בשביל להוציא משם את הססמא? מה ניתן לעשות במצב כזה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש אתר\ים שיהיו כמו אנציקלופדיה גדולה אני צריך לסכם כרגע (במסגרת ביה"ס כמובן) על בית הלל, בית שמאי, ויוסף בן מתתיתיהו אני בטוח שבמהלך השנים שנשארו לי בביה"ס אני אצטרך להכין עוד לא מעט סיכומים אז אם מישהו יכול לתת לי כתובת של אתר (בעברית), שיהיו בו סיכומים במכלול נושאים -אני אשמח מאוד :saint: שנה טובה וקלה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני צריך לדעת איזה רסיברים (A/V) יש להם בחנות (דגם, מחיר). באתר שלהם יש רק חלק מהדברים. אם במקרה מישהו יודע, זה יעזור מאוד....
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קהל היעד הוא גיל 30+, לא טראנסים (יש לי מספיק כבר יותר ממה שצורך) ולא פסיכודלי.. הכי טוב משהו עם קצב שאפשר לנענע ת'תחת. כל דבר איכותי יתקבל בברכה, מה שהולך חזק בעיקרון זה: האחים בלוז והביטלז אבל אני רוצה גם לשים דברים חדשים יותר מהשנים האחרונות, כל עוד שהם 'יסמפטו' את זה. תודה למגיבים! בברכה אבינועם
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
עשיתי מעשה רע לחברה לשעבר והכנתי לה סרטון שבו אני מצטער ורציתי לדעת אם יש ערוץ מסויים בטלוויזיה שמפרסם דברים כאלה/עושה טובות כאלה לאנשים פינה כזאת או משהו ?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
ישלי שאלה בספרות על הסיפור יגון מאת אנטון צכוב. עניתי על חלקה ולא יודע איך לענות על החלק השני ,תעזרו לי בבקשה .. כבר שעות אני יושב ומנסה ולא מצליח :-\ השאלה: הסבר את משמעות הכותרת בסיפור שלמדת וכתוב כיצד היא מאירה את עלילת הסיפור ומשמעותו. התשובה שלי : בתשובתי אסביר את משמעות הכותרת בסיפור שלמדתי ואכתוב כיצד היא מאירה את עלילת הסיפור ומשמעותו. הכותרת "יגון" מקבלת משמעות כפולה. מבחינה עלילתית היא מייצגת כמובן את היגון[מועקה] של יונה עקב מות בנו. מבחינת המסר של היצירה כולה, היא מכוונת ליגון הנובע מכישלונותיו החוזרים של יונה ליצור קשר אנושי ובעצם היא מסגירה את האווירה המאפיינת את החברה העירונית של התקופה אווירת קדרות, מועקה וצער נוכח אטימות בני האדם והתרכזותם המוחלטת בעצמם…
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום. אני גר בדירה שכורה עוד כמה ימים חודשיים. הכל חוקי, פעלנו כפי שהחוזה מורה; רשמנו את החשבנונות של שמיינו וכיוצא בזה. לפני שעה בעל הדירה מתקשר לבת זוג שלי ואומר לה שהוא מעוניין למכור את הדירה ושהוא מבקש שניתן למתווך כניסה להראות לאנשים את הדירה. בחוזה יש סעיף שאסור לתת די מפתח על הדירה כל עוד החוזה בתוקף. יש לנו עוד 10 חודשים בשכירות. אני רוצה לדעת מה הכוח החוקי שלי לדוגמא האם אני יכול לדרוש פיצויים, ואם כן אז כמה, האם אני יכול להתנות כניסה למתווך שלו בכסף לדוגמא אלף שקל כדי שהמתווך יוכל להראות את הדירה, האם אני יכול מבחינה חוקית לא לתת למתווך שלו להיכנס לדירה. האם אני יכול לבטל אצמעי תשלום במידה והוא לא יהיה מוכן לפצות אותנו. האם אני יכול לתבוע במידה והוא יוציא אותנו…
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל במודינג (לא כמו ילד בן 10) אבל אין לי את הזמן לקרוא את המאמרים או את הכסף להוציא על חלקים למודינג אז עם יש מישהו שיוכל ללמד אותי או שלא יזיק לו עוזר שישלח לי תגובה בפרטי או באשכול ד"א אני גר ביהוד ואני בן 16 אז עם יש מישהו קרוב זה יהיה נחמד
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום אני מעצב את הספר מחזור של השיכבה שלי ואני צריך עזרה... אני צריך רעיונות לשער של כל כיתה .... ברעיון צריך להיות שתמונה של הכיתה איך שהוא אפשר גם רעיונות של לצייר דברים ... תודה רבה... לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
עשיתי היום בנקודת אורנג' תוכנית חיילים וקיבלתי מכשיר מתנה דור 2.5. ציינתי בפניו שאני לא מעונין באינטרנט. ביקשתי בפני המוכר שיראה לי את הקטע לאיזה חבילות אני מחובר, ולא הופיע שם אינטרנט כיוון שהוא לא ירד מספיק - בכוונה. צירפו אותי לחבילה של 30M ב23 שקל!!! גיליתי את זה הרגע בטעות! מה עושים במצב כזה :s07: :s07: :s07:
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מכל אחת משתי נקודוצ הנמצאות מחוץ לאותו מעגל במרחיקים שונים מהמרכז יוצאים שני משיקים למעגל. מבין שני המיתרים המחברים את שתי נקודות ההשקה [של אותה הנקודה כמובן] איזה מיתר גדול יותר זה של הנקודה הקרובה יותר למרכז המעגל או זה של הנקודה הרחוקה יותר מהמרכז? הוכח. חשבתי על זה כמה שעות היום בשיעור תנ"ך ולא הצלחתי. אשמח לעצות תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני עושה השנה פרוייקט בטכנולוגה(יותר במחשבים) ואני רוצה לעשות משהו מיוחד (לא בסיס נתונים משעמם..) רציתי להתייעץ איתכם בקשר לרעיון,אם יש לכם איזה רעיון מעניין שאתם יכולים לחלוק אותו איתי אז אני אשמח מאוד!! תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום, כעיקרון השאלה היא בכותרת, איך להתכונן ולהיות ערוך ומוכן הכי שאפשר למתמטיקה, כי המקצוע הזה לא חזק אצלי... אני בכיתה י"א, 3 יחידות במתמטיקה.
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
כרגע אני סטודנט שנה א' סמסטר א' באוניברסיטת בן גוריון במחלקה להנדסה גרעינית,עקב חוסר עבודה במקצוע וקושי תקציבי למחייה מחוץ לבית (אזור חדרה) אני מפסיק את לימודיי. חשבתי על כמה אופציות: 1) ללמוד באוניברסיטה הפתוחה הנדסת תעשייה וניהול שזה עלול לקחת כ-4 וחצי שנים ואף יותר. 2) האופציה הקלה והמהירה יותר היא ללמוד באוניברסיטה הפתוחה תואר הנדסאי מכונות או אלקטרוניקה שיקח שנתיים,אך אני חושש שתהיה בעיה בלמצוא עבודה. לימוד עצמי עבורי אינה בעיה. תודה מראש על העצות.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. הסיפור הוא כזה. בכיתה י'ב בתאריך 28.10.12 עברתי תיאוריה. עשיתי שיעורים על ידני והפסקתי בשיעור 15 עקב חוסר בכסף. עזבתי את המורה שהייתי איתו בגלל שהוא היה גונב זמן ותמיד היו לי איתו בעיות מבחינת לקבוע זמן לשיעור נהיגה כי לא התאים לו השעה שאני רוצה(אין לי ממש זמן בגלל הצבא). נשאר פחות או יותר חודש ועשרה ימים,השאלה היא אם להמשיך על ידני ואם אני יספיק בכלל עם העיניין של הטסט כי אני יודע שזה לא מעכשיו לעכשיו. או לעבור לאוטומת ושהמורה יראה שיש לי ''קצת ניסיון'' על הכביש ויגיש אותי לטסט עם לא יותר מ10 שיעורים. מה לעשות? וד'א,יש ברשות אחותי רכב שאני יוכל להשתמש בו והוא אוטומת,בגלל זה אני לא כ'כ לחוץ על להוציא ידני.
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-