עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אוקיי נכון יש את הכפתור SET לשלט בשביל לכוון את השלט שיפעל על הטלוויזיה עצמה ולא על הממיר? אז איך אני יודע מה הקוד? (מישהו לחץ בטעות על SET וזה נדפק..) תודה

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  2. היי אני קצת פעור בכל הנוגע למכשירים סלולריים.. לא מזמן רכשתי את המכשיר 3220.. ותהיתי כיצד אני יכול להעיף את הלוגו המסריח של סלקום שמופיע כמו אייקון כזה במרכז המכשיר בין מד-בר הסוללה למד-בר הקליטה... שרשום כזה cellcom וזה מסתיר את הוואלפייפר בכל אופן אשמח לעזרה מה צריך לעשות על מנת להעיף את הלוגו הזה... וגם אולי את הלוגו המצולם של סלקום שכשאשר מפעילים את המכשיר מופיע... זה אבל פחות עקרוני יותר חשוב הלוגו הכתוב בכל מקרה אשמח לעזרה תודה מראש

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  3. Started by imperious,

יש לי בעיה מאוד מעצבנת עם הפייסבוק .. אני יצרתי אלבום, אך משום מה אני לא רואה אותו בפרופיל כאילו אין אלבום למה זה?? איך אפשר לפתור את זה?? תודה רבה רבה למי שיעזורר!!

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  4. Started by iakovl,

בקיצור בסופו של דבר קניתי 3 פלאפונים בשבילי נוקיה 3100 (מה לעשות אני חסיד של נוקיה) ואמא וסבתא לקחו סמסונג 655 אני הייתי רוצה עזרה בלמצוא אתרים שעוסקים בHACKים למיניהם, הורדות חינם, ודברים דומים.... אני אשמח לעזרה ודעות על המכשירים מחברי הפורום

• 10 תגובות
    • 834 צפיות
  5. Started by idofr,

יש לי עבודה לעשות עליו ונשארו לי שני דברים שלא מצאתי 1. כמה קונצרטים הוא כתב 2. כמה סונטות הוא כתב אם מישו בבקשה יכול למצוא לי את זה להיום בתודה עידו

• 11 תגובות
    • 711 צפיות
  6. אני מחפש ציורים מימי הביינים של רדיפת מכשפות נבואות אפוקליפטיות ערפדים וכו אתרים תמונות וידאו וטקסטים יתקבלו בברכה תודה מראש לעוזרים איגור

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  7. סתם היא עכשיו בארה"ב אז אנחנו מתכתבים באי מייל...אז נגמרו לי המשפטים אם למישהו יש זה מאוד יעזור

• 43 תגובות
    • 10.4k צפיות
  8. Started by idofr,

אז ככה אני צריך מכשיר שיש לו בלוטות' ולא איכפת לי של איזה חברה או איזה מע' הפעלה אבל אסור שיהיה לו מצלמה! פשוט אסור תודה מראש עידו

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  9. נתנו לנו לעשות עבודה על בתי זיקוק (בז"ן) מלט-נשר או חברת החשמל וז אני בחרתי בבז"ן.. אז צריך לכתוב עליו את הדברים הבאים : רקע היסטורי תהליכי בקרה המתקיימים במפעל המפעל ואיכות הסביבה את הראשון והאחרון עשיתי אבל אני לא מוצא בשום מקום משהו על תהליכי הבקרה בבז"ן, אולי חיפשתי לא טוב.. אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו מאוד..

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  10. תראו מה המצב: לפני חודש חבר שלי קנה פאלם מדגם חדשת ולי הוא היה נחמד והביא את ה M100 הישן שלו, היה עיברית של כלנית והכל. אבל לפני שבוע הפאלם נפל (אופס) והיה צריך לעשות ריסט. וכמובן בדגם הזה העיברית נמחקת. הבעיה היא שהחבר נסע לאן שהוא,(אין לי מושג קלוש לאן) ואני חייב קוד בשביל להפעיל את העיברית. עזרו לי בבקשה. שלחו לפרטי הודעות

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  11. אני מתחיל לחזור לספסל הלימודים בקרוב, והגיע הזמן לעשות ריענון על מתמטיקה בסיסית בינתיים כל מה שאלגברה ותרגילים ש "מונחים על השולחן" הולך מצוין, אבל בבעיות מילוליות אני נתקע, שכחתי לגמרי איך לבנות את המשוואות אשמח אם תוכלו לעזור לי. לדוגמה- על שני חרטים הוטל לעבד 72 חלקי חילוף.כולמ מאותו סוג החרט הראשון עבד 3 שעות אחר-כך החליפו החרט השני, וזה סיים את העבודה כולה תוך 4 שעות. לעיבוד 18 חלקי חילוף דרושה לחרט השני מחצית השעה יותר מאשר לחרט הראשון. כמה חלקי חילוף עיבד כל חרט במשך שעה אחת? מצאתי את הדבר הזה- http://ezer.jercol.macam.ac.il/mathNew/view.asp?n=58388&forum=1 אבל לא הבנתי איך לעזאזל הם הגיעו לתוצאה, הם דילגו על החלק הכי חשוב. אם מישהו יכול לעזור עם יותר פירוט- א…

• 25 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by tomer_et,

זה שיר היפ הופ (או ראפ...) שיש לו קליפ מצוייר ורואים בו אנשים עם ראשים גדולים וגוף קטן. בזמן האחרון מראים אותו הרבה ב - MTV... בבקשה עזרו...

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  13. Started by J0n1,

קניתי שעון ג'ישוק חדש ויש לו איזו פונקציה של גאות ושפל. רציתי לכוון את זה אבל זה די מסובך והסתבכתי. בחוברת יש כמה ערים מרכזיות אבל לא מופיעה שום עיר שקרובה לישראל, ככה שהמדריך לא עוזר לי. בגדול מה שאני צריך לעשות זה למצוא את הזמן בו הירח הוא הכי גבוה ואת הזמן בו הוא הכי נמוך ואז לחשב באמצעות זה את המיקום, אבל נורא הסתבכתי ובגוגל אין שום מידע רלוונטי על ישראל (לפחות לא שמצאתי) בחוברת הם קוראים לזה site interval data list למישהו יש שעון שתומך בזה ויצא לו לקנפג? זה יחסוך לי הרבה כאב ראש... תודה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. יש לי איזה סטיקט שאני רוצה לערוך אותו ולהוסיף לו משהו וגם אני בעבודה וגם אין לי מושג איך אז אם מישהו יוכל לתת לי את המייל שלו ואני אשלח לו ויסביר לו מה בדיוק אני רוצה (ממש פשוט אבל אין לי מושג איך) אני אשמח מאוד.

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  15. "אובייטקים לא מתאפסים לאחר הפקת פרודקט" תודה.

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  16. Started by sir f,

יש שם כמה קטעים ברוסית, מה משמעותם?

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  17. Started by redead,

אני מחפש שם את בית הכנסת המרכזי בצרפת שנקרא Synagogue de la Victoria ואני לא מוצא..

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  18. ההורים נסעו לחופשה ואני פה לבד בבית.. נמאס לי לאכול פלאפל כל יום... רציתי לגוון קצת והחלטתי להכין ג'חנון - מוכן (שמכינים בתנור לא במיקרוגל) אך אני לא יודע בדיוק את ההוראות הכנה , הפכתי את האריזה והיה רשום לשים בטמפ' של 100 למרוח מרגינה וכו' וכו'... ורשמו למשך כל הלילה לשים בתנור...איך אני יודע בערך כמה שעות מאיזה שעה עד איזה שעה..?

• 18 תגובות
    • 4.8k צפיות
  19. התרגיל הוא מערכת משוואות פרמטריות: x-ay = -1 ax-2x+y = a מה הדרך לפתור את זה? ובאותה הזדמנות יעזור לי אם אתם יודעים איך להוכיח את המשפט (גיאומטריה): במשולש ישר זוית התיכון שוה למחצית היתר תודה

• 10 תגובות
    • 925 צפיות
  20. Started by adamginz,

לפני קצת פחות משבוע, האופניים שלי היו קשורות יחד עם של אחי למנגנון ברז כזה גדול. יום אחד בא הגנן ואומר שהוא צריך לפרק את המנעולים , הבעיה היא שהוא לא שאל אותנו את זה אלה את הבעל בית , והוא נתן אור ירוק. הגנן הספיק לשבור את המנעול שלי ועל של אחי הוא עבד , עד שאמא שלי הגיע הביתה והבחינה בו. מיד הוזעקה המשטרה ובלי לדעת הם אמרו לוועד בית לקנות לנו מנעול חדש במקום 2 ש1 בעצם נהרס וה2 נשבר לחלוטין. עכשיו כשבאנו לקבל את הכסף הם טוענים שהם משלמים רק על 1, ולא יעזור כלום. במקרה כרגע הגנן היה למטה ירדנו אליו עם 2 מנעולים והוא הודה שהוא שבר את ה1 ונזק את השני. מה אני עושה ?? איך אני מקבל גם את הזיכוי על המנעול השני אם הועד בית אינו מוכן לשלם? כמו כן אילו פעולות משפטיות אני יכול לנקות…

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. אני ב-4 יחידות מתמטיקה אז חשבתי אולי יהיה אתר עם פתרונות שיעזור לי בספרים של בני גורן -005 ויואל גבע 003 תודה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by allammo,

היום נכנס לי וירוס למחשב הוא נוטרל ונמחק אבל אחרי מחיקתו הופיעו לי דברים שלא ראיתי בחיים הנה התמונה: http://img275.imageshack.us/img275/8536/19ii.jpg איך אני משנה את מה שסימנתי בשחור בחזרה לשקוף? תודה רבה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  23. שלום, היום קבלתי את המכתב של הקבלה לטכניון (הרשמה מאוחרת) להנדסת חשמל, והבנתי שאני צריך להרשם לקורסים רק שאין לי מוסג לאיזה קורסים צריך להרשם ואיך עושים את זה . הורדתי קובץ של מומלצים לכל סימסטר אבל במומלצים האלה יש רק מקצואות חובה. ואיפה אני נרשם לקורסים האלה? באתר מצאתי מערכת אישית שבה רשום שתאריך זימון לרישום זה ה16.9.09 שזה בעוד יומיים, גם הם מבקשים קוד שאין לי אותו, כניראה בגלל הרשמה מאוחרת. יש משהוא שנרשם בצורה כזאת ויודע מה עושים? תודה מראש על האזרה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. טוב, מצטער אם זה לא קשור לפה אבל הייתי חייב לשתף ולבקש עזרה. הכל התחיל לפני 4 חודשים, רכשתי מחשב מחנות מומלצת והכל סבבה... מפרט בצד. אני בא להפעיל איזה משחק.. אני רואה ריצודים מטורפים במשחק, נגיד אני זז עם השחקן אז נגיד אני מסתכל על איזה בית רואים את הבית ממש זז... לדוגמא בFS2004,FSX יש ריצודים, ארטיפקטים וזה מגעיל אי אפשר לשחק ככה ומה שגרוע זה הורס את העיניים.. ואל תחשבו שזה רק במשחקים האלה, ניסיתי לשחק בכל המשחקים החדשים וברובם הגדול יש ריצודים וארטיפקטים! עכשיו אני הלכתי לחנות אולי 7 פעמים, 3 פעמים הלכתי אליהם אמרתי תבדקו במעבדה, ולא, המוכר התעקש ואמר אין בעית חומרה, כמה פעמים שהלכתי אליו הוא עידכן לי דרייברים וזה ממש לא עזר. הלכתי אליו בפעם הרביעית, החלפנו כרטיסים ו…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אני יודע שזה נראה דבילי אבל אני ממש חייב לשאול: 1. איך אני יכול ליצור הודעה פרטית חדשה, כשאני מנסה הפורום/אתר נותן לי הודעת שגיאה- שאין באפשרותי לשלוח הודעות פרטיות 2. איך אני משיב להודעה פרטית...REPLY לא מצאתי קפתור כזה תודה

• 1 תגובה
    • 487 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.