עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by bad-sector,

אני שמתי לב שהם ניסו לשנות את צורת האתר אבל הם מתים למעלה מחודש מישהו יודע מה קרה?

2. Started by zvkel,

סיפר שהיה כך היה לא מזמן החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את הרשת בבית לאור המלצות (אני כבר לא זוכר איפה הומלץ) הוחלט על ה dlink 614 אז נכנסתי לזאפ וישר ראיתי שב buy4less הנתב עולה 450 לעומת מינימום 610 בכל האתרים האחרים בדקתי שאכן מדובר באותו הנתב והזמנתי (השארתי כרטיס אשראי דרך האינטרנט , וכל שאר הפרטים הנכונים) קיבלתי אישור והייתי בטוח שכעבור שבוע אני יקבל את הנתב כל זה היה ב 10.10.03 ב5.11.03 ראיתי שאין שום חבילה בדואר והתקשרתי לאתר לבדוק מה עלה בגורל החבילה , דיברתי עם בחור בשם אסף שהעלה את מספר ההזמנה במחשב ואמר לי אין לך מה לדאוג החבילה בדרך אליך אני רואה במחשב ששלחו אותה יום חמישי (לפני שישה ימים) שאלתי איך שלחו והוא אמר דואר רשום אז ביקשתי את המספר של הדואר (מקבלי מספר…

3. Started by Mr Gadget,

מתקפת האקרים מתוכננת הערב על אתר נענע; אם לא נשרוד אנחנו מורישים את הסיפורים לוואינט ואת הכותרות לוואלה מאת: מערכת חיים ברשת 13:05 21/11/2003 לפני שאתם מתחילים לקרוא את הכתבה הזו, יש לנו בקשה. הסיטו את העיניים לרגע מהמסך וחפשו את לוח השנה הקרוב ביותר למקום מרבצכם. אם הוא מראה על יום שבת, ה-22 לנובמבר, אז הכל בסדר. על פי דיווח של אתר "חדשות מחלקה ראשונה", מתכננים גורמים איסלאמיים להפיל היום (שישי) בערב את האתר שבו אתם גולשים כרגע. בהודעה שפרסם ארגון "גדודי הרעם" באחד מאתרי האיסלאם הרדיקליים מתבקשים הגולשים להשתתף במתקפה שתיערך בין השעות 21:00 ל-24:00 באמצעות תוכנת winsmurf. מטרת התקיפה, לפי לשון ההודעה, היא לגרום נזק כלכלי ל"בני הקופים והחזירים" (סליחה אמא בייב, אבא…

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  4. Started by Decktor,

כתבה בנענע

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  5. Started by Micahell bet.,

אבל בא לי לבעוט למישהו בפנים. http://www.snopes.com/inboxer/outrage/master.asp

6. Started by Culandur,

אני מתכנן לקנות כרגע כמה סרטי אנמיה/מנגה אני מבקש מם המלצות לסרטים כאלו תודה איגור

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  7. אני רוצה לבנות מארז מפרספקס רק הבעייה שאני לא יודע איפה יש חנויות\מפעלים בסביבה שמייצרים\מוכרים פרספקס מישהו יכול לתת לי שם\טלפון של חנויות באיזור רחובות ?

• 1 תגובה
    • 6.5k צפיות
  8. השתחררתי מצבא חמתתי אבטלה והלכתי ללמוד בלימודי ערב קורס טכנאי PC , מדובר במכללת היי טק שהיא מכללה פרטית , כלומר לא מוכרת ע"י המדינה כמוסד להשכלה רשמתי בתביעה לדמי אבטלה שסיימתי את הקורס ועכשיו הם מחזירים לי מכתב נא צרף את מערכת השעות שביתה , שביתה אבל ברגע שיש להם הזדמנות לשלול ממישהו כסף הם כמובן יעשו זאת השאלה שלי היא האם העובדה שאני לא בדיוק סטודנט כי הרי מדובר במכללה פרטית , כמו חוג קראטה והאם העובדה שלמדתי בערב , זאת אומרת שזה לא היה מפריע לעבוד , תפריע לי , או יותר נכון להם מה בכלל החוק אומר?

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  9. Started by kovacsi,

אני צריך כרטיס/אלמנט שמאפשר למדוד טווח לגוף הקרוב ביותר בכיוון אליו הוא פונה . (חיבור למחשב נישא). יותר עדיף אם יש כזה דבר שמודד בו זמנית בכל הכיוונים ונותן מפת טווחים היקפית - כלומר מה הטווח לגוף הקרוב ביותר בכל כיוון בנפרד מסביב למחשב. מישהו יודע איפה אפשר למצוא כזה?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  10. Started by prince amir,

הייתי רק רוצה להגיד שלמרות KSP חנות די זולה וקונים שם המון, יש להיזהר עם מה שקונים. בניגוד למה שרבים חושבים , KSP כן קונה את מוצריה לבד מחו"ל מספקים שרובם מוכרים את המוצרים ב OEM לרוב וכן גם חלקים מתוקנים מחדש , מה שאין חוק שאוסר בארץ. המון תלונות קיבלתי מחברים על כך שמוצרים כגון מעבדים וכן שעבדו, נגמר האחריות ברגע שעזבו את פתח החנות. למרות שקניתי המון מוצרים מהם ולא היו לי בעיות ודי מרוצה אני מסה"כ של המחיר ליחס המוצר, יש לשים לב 4 פעמים ולבדוק עם לא שווה לקנות מוצר מחנות אחרת גם עם ההפרש הוא בעוד 50 או 100 ש"ח ולקבל אחריות יותר טובה.

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  11. Started by wow,

העלתי תמונה ואין לי מושג איפה אני לוקח את הכתובת. ההעלאה הצליחה וזה מה שיש לי.

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  12. http://www.rex.co.il/article.php?sid=61 :lol: תקראו! לצערנו זה באמת קרוב למה שקורה עם המחשבים...

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  13. אני גר בצפון וזה די רחוק לי להגיע.. רק רציתי לשמוע פידבק ממישהו שאולי היה?

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  14. Started by overload,

גאד'טס מגזין לבידור ביתי וצעצוים טכנולוגיים. מישהו יודע? אני לא חושב שהיה עוד עיתון ברמה כזאת בארץ, למה הוא נעלם?

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  15. Started by e-r-a-n,

האם מישהו יודע מה שמו של המחזה (מסביבות 1955~) שבו נאמר המשפט "העולם הפך אותי לזונה ואני אהפוך אותו לבית-בושת" ? תודה רבה לכל העונים..!

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  16. אני רוצה להזמין מג'אב טק השאלה שלי היא האם חובה להשתמש בכרטיס אשראי בינלאומי או אפשר להשתמש גם באחד רגיל תודה לכל מי שיעזור

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  17. האם מישהו יודע באיזה שעה מתחילה הבגרות בפיסיקה ביום שלישי? וגם הבגרות בידע עם ומדינה (חלק ב') יום ראשון ה-13 ? תודה רבה! ???

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  18. לא משנה למה, אני צריך להגיש למורה מחרותיים עבודה עיוונית בספורט. אין ממש נושא ספציפי... כל נושא של כושר גופני הולך אני מנסה להשיג נואשות עבודה כזו איפשהוא ברשת... ולא ממש מצאתי.... אם משהו עשה או יודע איפה אני יוכל לשים את ידי על דבר שכזה.. צריך רק לעבור את זה וזהו........ תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  19. אני ראיתי פעם ב MSN אתר עם פרסום הפתרונות והטפסים המלאים אבל פיספסתי אותו לפני ששמרתי, מישהוא מכיר איפה אפשר למצוא את זה?

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  20. Started by Xt,

אני עשיתי את הבגרות במכניקה, היה סבבה, היה מבחן הוגן לכל הדעות (ושאלה 2 היתה הכי מסובכת שם מזל שלא בחרתי אותה)

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  21. אמא שלי אומרת שהיא ראתה פרסומת בטלווזיה וברדיו של איזה אוסף שירים ישנים שנקרא ככה הדבר היחידי שמצאתי זה אלבום של סינטרה וגם השיר לונלי שלו שונה יש להם אוו שם רק, אבל היא אומרת שזה אוסף שירים של כל מיני וביניהם Only The Lonly של רוי אורבינסון... אני מחפש את שמות שירי האוסף הזה חוץ מלונלי, לינק לחנות מחיר וכל מה שאפשר.. אבל הכי חשוב, איזה שירים יש שם. קצת לא קשור אני יודע... אבל מה לעשות דחוף

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  22. למשהוא יש רעיונות או מאמרים, על תופעות טבע בכללי או יותר טוב בארץ ישראל שלנו כמו במדבר יהודה. או על המכתש הקטן, הגולן וכ'ו.............. תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Sikamikanico,

הבגרות מתקרבת וחוץ מהמיקוד אין לי כלום. אם למישהו יש סיכומים בכל נושא ועל כל דבר, אני אשמח.

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  24. Started by cpus,

בבקשה... מה הכתובת שלו........?

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  25. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 515 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.