כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחר מבחן באנגלית על past perfect simple ואני חייב את עזרתכם. נכון לעכשיו אני לא יודע כלום בpast perfect simple. אשמח אם מישהו ירשום לי את כל הכללים. מתי לשים ed / d / ied לפועל, ואיך. תודה
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
ראיתם מחר יוצא הסרט היטמן אתר הבית : http://www.matalon.co.il/Minisites/hitman/hitman.html אני אחד שחולה היטמן סיימתי את כולם אז נישמע מעניין מה אתם אומרים? אני מחכה שאולי יהיה אותו ב TL באיכות 720p :silly:
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=13869 אני אוהב את נינטנדו וחושב לקנות את הWII בעתיד אבל חננות כאלה לא בדיוק עוזרים לנינטנדו
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם.. ביום ראשון אני עובר לדירה חדשה. בדירה יש תשתית (היו כבלים).. כיום אני ב ADSL אבל לא מעוניין לרכוש קו מבזק בבית החדש, אז עובר לכבלים. אני רוצה אינטנרט 1.5 מהכבלים, שאלות: * האם אני חייב כבלים (ממיר לטלוויזיה), או שהם מספקים לי מודם וזהו? * מחירים, מחירים... כמה עולה היום.. אני ירוק לגמריי, הרבה זמן לא בעניינים. מנוי ל 1.5 של הוט תשתית - כמה?? (או אולי תשתית + ספק?).. תודה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר'ה, קיבלתי שיעורי בית די מזוויעים ויש כמה סעיפים שאני לא יודע איך לעשות. אני צריך לקבוע אם המספרים הבאים הם רציונאליים או לא ולהוכיח את זה: R(2)- 3R(3) Log2(3) R- שורש 3R - שורש שלישי לוג בבסיס 2, של 3. תודה רבה רבה מראש לכל העוזרים. אודה לכם אם תצרפו הסבר כדי שאוכל להבין.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם .... אולי זה שימע לכם קצת דפוק אבל אני צריך איזה אתר או משהו אחר שיש שם כל מיני דברים יפים שאשפר לכתוב ב Away"" תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני לא יודע למה אתם מתנפלים עלי, מה זאת אומרת פעם שניה ??? מתי היתה פעם ראשונה אולי תזכירו לי ? וחוץ מזה אני יגלה לכם סוד קטן אני לא עושה את זה רק בשביל עצמי אלה גם מתכנןן לשלוח חלקים למבצע ענק שנפתח באתר PCTIP אז תבררו לפני שאתם שופטים ותודה על הערכה !!! :-[
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
-
ממש אין לי מושג של מי הוא, הוא מתוך סירטון של מרדונה אני הירשום כמה מילים מתוכו זה מין שיר ואז אחרי זה מוזיקה כזאת. "Thank you for your freindship and thank you for your love' thank you for the special moments i know thet is a gift from heven above" אחרי זה באה המוזיקה מצטער על שגיעות הכתיב אם יש הנוסח הוא משהו בסגנון תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
אןלי זה ישמע ממש ממש מוזר... אבל אני צריך את המידות של בקבוק סמורנוף וודקה 750ML. גובה. .....תודה...
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
והאם כדאי לקחת קורס כזה במסגרת לימודי מדעי המחשב.?
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 240 צפיות
- 1 follower
-
-
עוד שרשור כמעט מיותר אבל עם זאת עם ניחוח של "וואלה בדיוק את זה חיפשתי"... או שלא?! כל מקרה, תכתבו תשם שלכם, אף אחד כאן לא זוכר את השני חוץ מכינויי חיבה כגון "רוקפורד" "ההוא שבצבא מאה שנה" "זה שתמיד עושה מיקסים לא ברורים" "ההוא עם הפיאט אונו וצפצפה של מוטורולה" "הצ'ונג הכי וותיק בצהל" "סמל מין בהתהוות" וכו... יום טוב ושבת שלום לכל בית ישראל.
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לכל האימלים של המשתמשים בבזק נט, זה הולך ככה nick@בזק נט.net איך רושמים את הבזק נט הזה באנגלית, שכחתי?
-
- 8 תגובות
- 19.8k צפיות
-
-
-
הינה פלאש נחמד שמראה את ההתקדמות של גוגל ומיקרוסופט עד לשנת 2014 http://letitblog.com/epic/
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מעבד מזון אבל לא יודע איזה ושל איזה חברה צריך המלצות
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
-
הקורנפלקס החדש של גירס אוף וור בקרוב בחנויות http://www.g4tv.com/xplay/videos/35316/Comedy_Grains_of_War.html (:
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני לא מבין משהוא. יש פרומו בערוץ 1 למעין "סרט" ישראלי תוכנית דרמה ישראלי או כל מוטציה אחרת שלא למדתי במגמת קולנוע ע"מ להגדיר , ורואים שם מטוסי F-15 טסים להם, ואז רואים טייסים עם טייסת שמחים / עצובים / טעונים וכ..... האם גירסת אהבה בשחקים נוסח ישראל עומד לעלות למרקעים לאוויר או לכל סיטואציה אחרת נראת לכם?! האם זנחו את מטוסי ה- F-14 שאין לנו לטובת מטוסי F-15 הותיקים למטרת סדרה/תוכנית שתנסה לרגש אל ליבנו בנושא? בהתחשב במרחב האוירי המוגבל שלנו, וההגבלות החמורות על טייסי ח"א בשמי הארץ אני לא מוצא לנכון לחשוב על סיטואציות מוזרות של אהבה וחוסר נורמליות של חיים בצבא ישראלי שחיי במלחמה יום יומית. אני כנראה לא מתחשב וכבר "קוטל" את הסידרה. אוליי יש למה לצפות . נחכה ונראה.
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אהלן בשעה טובה יצאתי מהשו אממ אממ סליחה כלא קציעות עכשיו כנראה שאני יתחיל לעשות יומיות בתפקיד מש"ק חדר מחשב בבסיס בשם פלוגות אני יודע רק שהבסיס הוא צמוד לקרית גת... מישהו יודע יותר על הבסיס ואיך להגיע אליו מכיוון תל אביב (אני מיבנה) תודה מראש,עידן.
-
- 2 תגובות
- 33.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם הייתי מאוד מעוניין לדעת מי יצר את יצירות הפס-קול המדהימות של סדרת C&C במיוחד של הראשון אני יודע שבRA2 חלק מפס הקול בוצע על ידי RAMSSTEIN השולטים והמדהימים אבל חוץ מזה אין לי מושג תעזרו לי אחים שלי תודה!
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
-
לא מבין בזה גרוש,אבל העזרה שלכם דחופה חברה. איך אני יכול לראות ערוץ 1 דרך הפלאפון בצפייה ישירה?לא אכפת לי לשלם כסף. יש לי ORANGE.אם אפשר לכוון טוב כי בפורטל הזהה הסתבכתי.אולי יש תוכנה או משהו.. תודה ענקית מראש.
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-