כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
כולם מכירים פוקר\21\מלחמה..... אני מחפש משחקים שיהיה כיף לשחק אם חברים...(גם משחקי חשיבה זה נחמד...) בבקשה תגיבו..
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
-
היי, בנק הפועלים בחרו במקום לתת מלגות לאנשים שזקוקים, אלא לפרסם תחרות הצבעות, כדי להשיג עוד לקחות לבנק שלהם. בכל אופן, אני מבקש את עזרתכם בהצבע עבור חברה שלי, כי אנשים שבאמת צריכים את המלגה הזאת. זה נמצא כאן http://apps.facebook.com/poalimstudents/index.php?candidate_adv=714134048&auth_token=26bfa44b874246334778c23af58defd8 תודה
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
אהלן, אחרי בירורים רבים ושיחות רבות, צמצמתי לעצמי את האופציות לכמה מכונים אפשריים אליהם אני אהיה מעוניין להירשם לפסיכומטרי. אני יותר מאשמח לקבל חוות דעת על כל אחד ואחד מהם. והמכונים הם: -יואל גבע -EZ Way -קידום [מסלול אישי \ מועדון 700] -אגודת הסטודנטים כל מי שיכול לתת חוות דעת חיובית ו\או שלילית [עם נימוק למה] יתקבל בברכה! תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי! לפני כחודש נדפק לי הלוח-M57SLI-S4 בזמנו (לפני כשנה) הלוח עלה 120$ שנכון לאז זה היה 580-600 שקל... שחתי אותו למור-לוי (יבואני GIGABYTE ו ASUS) עם מכתב מפורט של מה דפוק...במקרה הזה זה היה סלוט 0 של הזיכרון והPCI-E הראשון. לאחר כשבוע קיבלתי מהשליח קופסה חומה הייתי בטוח שזה הלוח שלי ואני מבסוט פותח את הקופסה ואז נפלו פניי... מה שהיה בפנים זה זבל שעונה לשם-GA-M61VME-S2 הייתי בשוק! אמרתי לשליח שיקח את זה ומהר וצירפתי מכתב לנציגה שלנו שאני הבאתי לה לוח ברמה פי 1000 יותר גבוהה וקיבלתי לוח ב 180 שקל בלחץ. והשליח נסע.. יומיים אחריי אני מקבל את אותו לוח רק באריזה מקורית(לא חומה מעפנה)..ואז התעצבנתי עלייה... ואמרתי לבוס שלי שיתקר אליה.. הוא מתקשר אליה והיא אומרת שאין את הלוח של…
-
- 32 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
סתם רציתי לדעת אם מישהו פה מכיר איזשהו מבחן IQ טוב בעברית (ועדיף מאוד בחינם) באינטרנט .. מצאתי כמה שהיו מחורבנים לגמרי, או מבחני 10 שניות חארטה. יש די הרבה באנגלית, שאותם עשיתי אבל לפעמים נתקעתי במצבים שהשפה קצת הפריעה .. בכל זאת לא שפת אם. יש משהו ?
-
- 9 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
בעמוד הבא תוכלו לקרוא כמה טקסטים מטורפים מפי נוצרי הזוי בשם Dr. Richard Paley, מה שהכי מדהים שהבנאדם אשכרה רציני (אולי זה מה שכל כך מצחיק ) תחזיקו חזק! הנה כמה קטעים נבחרים: אני עד עכשיו מחזיק את הבטן מעניין מה היו אומרים הרבנים? אני בטוח שגם הם לא אוהבים חברות מחשבים שכרתו ברית עם השטן... Prog. נ.ב קרדיט ל-Nebob מפורום arstechnica.com על התגלית.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייי כולם, אני מוכר עכשיו טלפון בשביל חבר... (imate אם מישו מעוניין חחח ) בכל מיקרה שמתי הודעה בyad2 ופה בtrade zone איזה עוד אתרים אתם ממליצים להוסיף שם הודעה?
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
לפני כמה ימים פורסום פה מדריך לאימיול מישהו יכול לתת לי קישור למדריך אם הוא הוריד למה אני לא זוכר באיזה פורום זה היה ואני גם לא מוצא בחיפוש אשמח אם מישהו יתן קישור למדריך תודה
-
- 8 תגובות
- 887 צפיות
-
-
-
-
יש הנחה למי שרשום ל HWzone בקניה מ TSM ? אם יש הנחה כמה אחוזים ? אותם אחוזים על כל המוצרים ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האתר יקרא 'צעיר' והוא יהיה מן פורטל נוער בנתיים הכנתי לו עיצוב ואני אשמח לקבל דיעות עליו כדי לשפר אותו העיצוב נמצא בכתובת: www.geocities.com/avimadrid/index.html עוד דבר... אם מישהו מעוניין להצטרף לצוות בתור כתב פינה או מנהל מדור באתר הוא מוזמן ליצור איתי קשר באי סי קיו: 154095782
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא סתם אתר רקעים שהכל 1024 780 אני רוצה משהו טוב היה לי פעם במחשב הישן מלא חבל שהוא נשרף היייתי מציל כמה . בקיצור אנשים משהו גרפי שיראו יגידו wow ולמי אני יפנה עם לא עליכם תודה רבה על התייחסות
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחר מבחן באנגלית על past perfect simple ואני חייב את עזרתכם. נכון לעכשיו אני לא יודע כלום בpast perfect simple. אשמח אם מישהו ירשום לי את כל הכללים. מתי לשים ed / d / ied לפועל, ואיך. תודה
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
ראיתם מחר יוצא הסרט היטמן אתר הבית : http://www.matalon.co.il/Minisites/hitman/hitman.html אני אחד שחולה היטמן סיימתי את כולם אז נישמע מעניין מה אתם אומרים? אני מחכה שאולי יהיה אותו ב TL באיכות 720p :silly:
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=13869 אני אוהב את נינטנדו וחושב לקנות את הWII בעתיד אבל חננות כאלה לא בדיוק עוזרים לנינטנדו
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם.. ביום ראשון אני עובר לדירה חדשה. בדירה יש תשתית (היו כבלים).. כיום אני ב ADSL אבל לא מעוניין לרכוש קו מבזק בבית החדש, אז עובר לכבלים. אני רוצה אינטנרט 1.5 מהכבלים, שאלות: * האם אני חייב כבלים (ממיר לטלוויזיה), או שהם מספקים לי מודם וזהו? * מחירים, מחירים... כמה עולה היום.. אני ירוק לגמריי, הרבה זמן לא בעניינים. מנוי ל 1.5 של הוט תשתית - כמה?? (או אולי תשתית + ספק?).. תודה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר'ה, קיבלתי שיעורי בית די מזוויעים ויש כמה סעיפים שאני לא יודע איך לעשות. אני צריך לקבוע אם המספרים הבאים הם רציונאליים או לא ולהוכיח את זה: R(2)- 3R(3) Log2(3) R- שורש 3R - שורש שלישי לוג בבסיס 2, של 3. תודה רבה רבה מראש לכל העוזרים. אודה לכם אם תצרפו הסבר כדי שאוכל להבין.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם .... אולי זה שימע לכם קצת דפוק אבל אני צריך איזה אתר או משהו אחר שיש שם כל מיני דברים יפים שאשפר לכתוב ב Away"" תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני לא יודע למה אתם מתנפלים עלי, מה זאת אומרת פעם שניה ??? מתי היתה פעם ראשונה אולי תזכירו לי ? וחוץ מזה אני יגלה לכם סוד קטן אני לא עושה את זה רק בשביל עצמי אלה גם מתכנןן לשלוח חלקים למבצע ענק שנפתח באתר PCTIP אז תבררו לפני שאתם שופטים ותודה על הערכה !!! :-[
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
-
ממש אין לי מושג של מי הוא, הוא מתוך סירטון של מרדונה אני הירשום כמה מילים מתוכו זה מין שיר ואז אחרי זה מוזיקה כזאת. "Thank you for your freindship and thank you for your love' thank you for the special moments i know thet is a gift from heven above" אחרי זה באה המוזיקה מצטער על שגיעות הכתיב אם יש הנוסח הוא משהו בסגנון תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אןלי זה ישמע ממש ממש מוזר... אבל אני צריך את המידות של בקבוק סמורנוף וודקה 750ML. גובה. .....תודה...
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
והאם כדאי לקחת קורס כזה במסגרת לימודי מדעי המחשב.?
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-