עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by H.I.V,

שלום כל פעם שאני מנסה לעשות רכישה עם כרטיס אשראי אני נתקל בסירוב בגלל שכבר השתמשתי בו יותר מידי בזמן האחרון אז אני רוצה לדעת מתי זה אמור להתחדש? מדובר בויזה דרייב ולא מצאתי על זה מידע בשום מקום אחר אז אני ינסה את מזלי פה תודה

2. Started by Dante_9,

אני רוצה לעשות קורס ברמנים על חשבון הפיקדון. יש פה אנשים שיכולים לשתף מידע?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  3. אאאממ... לא יודע, עלה לי בראש לרענן קצת את המראה של הפורום, אני לא מתכוון לשינוי סקינים לגמרי, או משו גדול במיוחד, סתם משו לרענן... כמו שבבית מזיזים את הכורסא לפינה אחרת.. =) : נגיד חשבתי על זה שכוכב ראשון ושני יהיה בצבע זהב כמו עכשיו, ושלישי ורביעי יהיה בצבעים אחרים, וחמישי צבע אחר, ואולי מי שיש לו 5 כוכבים יכול להוסיף עוד כתובית בין הכוכבים לכינוי... יש לכם רעיונות? אתם בעד? נגד? :jump: :jump: :jump: :jump: :jump:

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  4. Started by fx-57,

אממ כל מי שעבר טיפולים למיניהם יכול לספר פה מה הוא עבר. באופן עקרוני אם זה טיפול שיש לו צבע כלשהו אפשר להגיד איזה צבע הוא היה. ואם אתם הולכים או משהו בקרוב :ם מקווה שהדיון יזרום , דני. אני מפרסם את שלי: טוב באופן עקרוני כמה פעמים ניקוי אבן. סתימה קטנה. עקירה של שן חלב שלא נפלה. גשר (היה לי שקוף והיה פאק אז שמו לי כזה שרואים) צבע (כי לא היה רגיל):כחול גינס וירוק :-X

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  5. ניסיתי לחפש אם פתחו על זה כבר נושא. מאז שהתחילה להופיע ההודעה המעצבנת הזאת של לבטל את הADBLOCK אני כבר לא נכנס לאתר. זה לא שהיא רק קופצת גם לא משנה מה שאתה עושה זה מתפקס עליה. אני יודע שחשוב שיהיו ADs בשביל הפירסומות אבל לדעתי אתם צריכים להשאיר את זה בידי המשתמש להחליט אם כן או לא. מאז שאני זוכר את עצמי במחשב עבדתי בלי ADS אני לא יכול לראות את זה זה מצחיק לי בדפדפן ועבדתי הרבה להחזיר את זה מאז שזה כבר לא עובד לי עם הNIS. יש אפשרות לבטל את זה? זה רק אני עם הבעיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  6. התרגיל הולך ככה: x+y=3 2^x+2^y=6 מקווה שהבנתם(אם לא זה 2 בחזקת איקס ועוד 2 בחזקת וואי..) ,תודה

7. Started by נתנאל י. שרדון,

שלום מישהו קנה לי מלחם באמזון מחברת xtronic הבעיה שהוא עובד על 110 וולט 60Hz ניסיתי עם שנאי עם אמפר חזק וזה לא עבד פניתי לחברה והם הסבירו שזה לא עובד עם שנאי ושזה היה כתוב באמזון ... השאלה שלי האם יש דרך להחליף משהו בפנים המכשיר (אולי שנאי פנימי ) בשביל להתאים אותו לשקעים שלנו. או לחילופין להתאים לו משהוא מבחוץ שזה כן יעבוד...

8. יש לי אתר שאני ועוד מישהו עובדים עליו וזה יותר נוח לעדכן און ליין שכל אחד יראה איך זה מתקדם .............. אז אני צריך להעלות את זה לאנשהו

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  9. שלום לכול משתמשיי הפורום יש לי בעיה אחת יש לי כתובת אייפי וכתובת של אתר שאני רוצה לדעת אליהם את הפרטים אני זוכר שהיה www.fresh.co.il שירות כזה אבל אני לא מוצא אותו שם האם מישהו מוכן לעזור לי בבקשה תודה לכולם על העזרה

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  10. מאז שאני זוכר את עצמי, בימים לחים כשאני עובר בין שני עצים, תמיד אני מרגיש כאילו נדבק לי כור עכביש לפנים או לאוזן. פעם אמרו לי שזה חשמל סטטי, אבל אתמול אמרו לי שזה פשוט כורי עכביש, לדעתי זה לא הגיוני שבכל מקום שתילך ביום לח ידבקו לך כורי עכביש לפנים. שמישהו יסביר לי את התופעה הזאת, ולמה היא באה רק בימים לחים.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  11. יש לי עבודה קטנה לעשות על הספר ובין השאר התבקשתי שם לציין מהו משך היצירה-כלומר מבחינת זמן התקשיתי קצת להעריך בכמה זמן מדובר, וההקדמה שלו בילבלה אותי-בקטע שהוא אומר "וכבר 84 יום לא העלה בחכתו ולו דג אחד" מישהו שקרא/מכיר את הסיפור יכול לעשות הערכה גסה בערך כמה זמן נמשכת שם העלילה? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  12. Started by Cyron,

אבא שלי נוסע לארה"ב (פלורידה) עוד שבועיים ואני מעוניין להביא מעבד, כ.מסך וזכרונות. מישהו מכיר אתרי מכירות בארה"ב כדי שאני יכול לראות בערך את טווח המחירים ? תודה.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  13. Started by iakovl,

מה זה בעצם ומה זה כולל תודה

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  14. Started by אמיר יצחקי,

שלום רב למשתמשי HWZONE היקרים! יש שיר ישן נדמה לי של Bon Jovi ורואים כזה מעבורת של nasa ובשיר הוא אומר Ican see in your eyes you ....משהו כזה שיר מאוד מאוד מוכר. והינא שיר נוסף שאני מחפש קרוב לשנה ובמקרה שמעתי אותו בסופר והקלטתי בפלאפון http://rapidshare.com/files/24341431/Record000.mp3.html בבקשה תעזרו לי אתם לא יודעים כמה זה חשוב לי(תגבירו את הרמקולים די גבוה כי זה חלש נשמע.) תודה ולילה טוב[br]פורסם בתאריך: 4.04.2007 בשעה 22:02:21 אני מקווה שתצליחו לשמוע את זה באיכות סבירה.אני מקווה שלא מקפיץ הודעה נוספת אני פשוט חדש ולא ממש שולט בהכול פה עוד. אז אני מצטער אם אני מפריע

15. אני צריך ליצור קשר עם הרקדן עידו תדמור בקשר למשהו, (ולא, אין פה שום קשר לנולד לרקוד או משהו בסגנון ... ) ואין לי מושג איך ליצור איתו קשר (או עם הסוכנות שלו, אם יש לו כזה דבר) יש למישהו רעיונות? (אני יודע שזה מפתה אבל תשתדלו לא להסטלבט, זה עניין די רציני )

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  16. Started by nehmia,

אם למישהו יש לינקים של ערוצים מובילים?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  17. http://www.supersite.co.il/manzur/elmakais.mp3

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  18. אבל משום מה נראה לי שזה קשור יותר לפורום "שפות תיכנות" (תבינו בהמשך) http://www.cs.bgu.ac.il/~omri/Humor/write_in_c.html :jump: :silly:

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  19. הממ אני לא יודע כמה מכם זה מעניין בכל מקרה את אלו שכן מעניין אז רציתי לומר שאתמול להקת סימפוניק מטאל פינית Nigthwish חשפה את הזרמת החדשה שלהם שנבחרה במשך כמאט שנתיים מתוך 2000 מתמודדות. כמו כן יצא סינגל בגירסאת דמו שהיא הקליטה עם הלהקה. האלבום שבמלואו הוקלט איתה צפוי לצאת בספטמבר השנה. http://www.nightwish.com/en/news

• 7 תגובות
    • 607 צפיות
  20. Started by Delapro,

אבל לענות רק למי שבאמת יודע אתמול הבאתי את המחשב שלי למעבדה בגלל הוא לא עבד. המעבדה היא של חנות שבה קניתי. אמרו לי שנשרף לי לוח אם של GIGABYTE ויש אחריות רק לשנה והיא כבר עברה. קניתי את המחשב לפני 1.5 שנה. היום בדקתי ב-5 אתרים ושם בכווולם יש אחריות 3 שנים על לוח אם של GIGABYTE. וגם בדף של הקניה לא צויין מה אורך האחריות על כל רכיב כך שיוצא שהוא מחליט כמה אחריות יש על כל רכיב. האם אני יכול להגיד לו שהוא לא יכול להוכיח שזה לשנה ולהראות לו באתרים אחרים שזה 3 שנים ?

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  21. Started by pure perfection,

שלום ... אני לא יודע איך נוצר לי live profile אבל אני רוצה למחוק אותו איך אני עושה את זה?? תודהה

22. Started by generalA,

מישהו מכיר אולי חנות מקוונת למפרטי מחשב וכו' שעושה משלוח ישיר לארץ ובמה זה כרוך?....

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  23. אהלן שמעתי ברדיו שיר שנשמע בו כזה דבר " איי לה דר לה דדה .. " עכשיו , זה לא הישן יותר זה המחודש ויש פזמון של מערבון כזה ברקע תודה לעוזרים!!!

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  24. Started by sdfzxc,

ע"י זמזום: http://www.musipedia.org/query_by_humming.0.html או ע"י הקשה: http://www.musipedia.org/query_by_tapping.0.html

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  25. אני צריך לקנות 2 ג'ויסטיקים לפלייסטיישן 1 עכשיו אני כל הזמן רואה שמציינים שזה ל 2? למכשיר הראשון יש ג'ויסטיק מיוחד? אני לפי מה שזכור לי חבר שלי שקנה פלייסטיישן 2 השתמש בג'ויסטיקים של הפלייסטיישן 1 שלו? מישהו יכול להגיד לי חד משמעית?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.