עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by vipnisim,

מי שרוצה שיוסיף את השם משתמש ב Facebook

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  2. Started by Mesatla,

http://il.youtube.com/watch?v=ZS4mcAALUBY

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  3. Started by musari,

איך רושמים באנגליתתתתתתתתתתתתתתתת דרבוקה / דרבוקות???

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  4. Started by kip,

"מור לוי" מראשל"צ שהוא... סיטונאי? מישהו שמע? בכל מקרה, אני לא נתקלתי עד עכשיו... אפשר לבנות מפרט משם? מוכר gigabyte & assus אשמח לתגובתכם...

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  5. גוגל לא עזר לי במיוחד, כי אין לזה כ"כ שם רשמי בארץ..... למישהו יש מושג אם יש בארץ מקום שאפשר להשיג בו גיר תכשיטנים? (Jewlers Rouge) יש לי איזושהי עבודת השחזה עדינה במיוחד, ואני ממש לא רוצה לפנות לנייר שיוף..... לא איכפת לי מאיפה בארץ, כל עוד יש, אני ממש לא רוצה להזמין מאיביי ולחכות שבועיים. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  6. כנראה אני לא מאופס או משהו ומשום מה אני לא מצליח לפתור את הדבר הפשוט-למדי הזה: הוספתי שרטוט למטה כאשר S זה השטח הכתוב (= ל 228.42) X אורך Y רוחב קודם כל השרטוט שעשיתי נכון? איזה משוואות אפשר ליצור פה? תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  7. Started by ufk,

יש לי אולפן בבית אז קניתי כרטיס מסך Gigabyte NVIDIA 7600GT SuperSilent ככה בוא בלי מאוורר ולא עושה רעש, הTV OUT שלו היה דפוק אז הלכתי לחנות ליחליפו לי אותו, הם הביאו לי במקום כרטיס של Point of view שהוא יותר זול ב-100 שקל ועם מאוורר ובעצם הוא לא שמיש בשבילי עכשיו כי הוא די מרעיש. הם אומרים שלפי האחריות מותר להם לעשות את זה כי זה בעצם אותור כרטיס. מה נסגר איתם?!

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  8. Started by Wood-Elf,

קניתי דיסק חדש (כפול) ורציתי להעביר אותו למחשב שלי... אז את החלק הראשון העברתי, אבל כשאני מכניס תדיסק השני - הDVD (צורב DVD של נק) לא מזהה אותו וככה אני לא יכול להעביר אותו למחשב... למה?! ><" זה כן עובד עם דיסקים אחרים... מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  9. אוקיי, למי פה התחוור היום שה OC שלו לא יציב באמת? ;D

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  10. Started by maxth,

שלום לכולם ברשותי שאלה, הזמנתי סוללה חדשה למחשב נייד וברצוני לזרוק את הישנה. איפה ניתן לזרוק אותה? אני יודע שבפח אשפה הרגיל לא מומלץ. איפה ניתן למחזר סוללה מחשב נייד? אני מהקריות תודה.

11. ניסיתי לשלוח דרך ה ICQ אבל הוא לא מקבל מספרים של חברת הענק! AT&T ואני יכול לשלוח למספר שאני מעוניין SMS דרך AOL INSTANT MESSENGER אבל לא יכול לקבל בחזרה תשובה, למישהוא יש הצעה בשבילי? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  12. Started by HiperPsY,

שנה שעברה עשיתי את השאלון של C ואת הפרוייקט ועברתי אותם בהצלחה , השנה הלך לי ממש חרא במודלים ועיצוב , אם אני נכשל השנה אין לי את כל ה 5 יחידות או שבעצם עושים ממצוע בין השאלונים? זה ממש חשוב לי.

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  13. נראה לי שאחד מהאנשים מהמשפחה שלי :-[אני מבקש עזרה למצוא את התמונות של האנשים שמתו ז''ל.. בבקשה בבקשה מה שקרה יום ראשון 14/09/2008 תודה רפי...!

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  14. מחפש את המשחק של הברווז הזה בתוכנית של השינה? מישהו יודע איפה אפשר להשיג את המשחק?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  15. Started by timac,

שנה שעברה הוצאתי פנקס עבודה האם הוא תקף גם לשנה הזאת? שנה שעברה הייתי בן 16 היום אני 17 אם זה משנה.. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  16. Started by The_overclocker,

לחץ כאן

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  17. Started by SeaMonster,

העם סמסטר חורף במכללות מתחיל גם מחודש אוקטובר , כמו באונברסיטאות?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  18. קיצר זה היה ממש מעצבן אתמול בערב אני נוסע ורואה ליד העיר שלי תחנה של אלון שמפרסמת בגדול מאוד שיש להם 25 אגורות הנחה... שזה הכי זול בסביבה, אצל כולם זה 15... אז ניכנסתי ומיליתי ב150 שקל... אחרי התידלוק אני מסתכל על המחיר שרשום במחשב של המשאבה.. והוא היה 6.27 והמחיר המלא הוא 6.42 חשבון פשוט שעשיתי יצא לי שזה 15 אגורות ואז אני מתחיל להיסתכל בתחנה ואני רואה בשלט אחד רשום 15 אגורות בשלט שני רשום 25 אגורות... ובכל מקום רשום משהו שונה... מה אפשר לעשות נגדם?

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  19. Started by אמיר יצחקי,

שלום רב למשתמשי HWZONE היקרים! יש שיר ישן נדמה לי של Bon Jovi ורואים כזה מעבורת של nasa ובשיר הוא אומר Ican see in your eyes you ....משהו כזה שיר מאוד מאוד מוכר. והינא שיר נוסף שאני מחפש קרוב לשנה ובמקרה שמעתי אותו בסופר והקלטתי בפלאפון http://rapidshare.com/files/24341431/Record000.mp3.html בבקשה תעזרו לי אתם לא יודעים כמה זה חשוב לי(תגבירו את הרמקולים די גבוה כי זה חלש נשמע.) תודה ולילה טוב[br]פורסם בתאריך: 4.04.2007 בשעה 22:02:21 אני מקווה שתצליחו לשמוע את זה באיכות סבירה.אני מקווה שלא מקפיץ הודעה נוספת אני פשוט חדש ולא ממש שולט בהכול פה עוד. אז אני מצטער אם אני מפריע

20. הצגת תוצאות רק של מוכרים שמאפשרים משלוח בינלאומי. כלומר, יש את האפשרות בADVANCED SEARCH אבל אחרי כמה פעמים זה מתחיל לעצבן, האם יש אפשרות כלשהי בהגדרות הפרופיל שלי או כל דרך אחרת שאפשר להגיד לא להתעלם ממוכרים "לא רלוומטים"?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  21. Started by pssheba,

אם יש לי קרן פנסיה מקיפה בחברת ביטוח. נניח מיטב דש, הגעתי לגיל פרישה. כדי למשוך את כספי הקרן עלי לפנות למס הכנסה ולכל המעסיקים שבעבר הפרישו עבור לקרן לצורך שיחרור החלק של המעסיק. זוהי משימה בלתי אפשרת. האפשרות השניה היא לקבל קיצבה חדשית מהקרן. השאלה: נניח שבקרן 2000 ש"ח. הפנסיה החדשית במקרה זה תהיה 10 ש"ח לחודש. האם ניתן לקבל 10 ש"ח לחודש מקרן הפנסיה? אם חברת הביטוח. מסרבת לשלם לי סכום זעום כפנסיה האם ניתן להגדיל את הקרן באמצעות העברה בנקאית כדי להגיע לקצבה חדשית שחב. הביטוח תסכים לשלם? מה גובה קיצבה חדשית שחב. ביטוח מסכימה לשלם? מה סכום הכסף המקסימלי שניתן להעביר באופן עצמאי (ללא התערבות מעסיק) כדי שאפשר יהיה לקבל קיצבה חדשית מקרן הפנסיה המקפת?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  22. Started by almogas,

שלום לכולם.. לפני כמה ימים היה לי מבחן במתמטיקה ועכשיו אנחנו צריכים להגיש את המבחן כתיקון מבחן בבית.. שעשיתי את המבחן התרגיל הזה היה לי קל מאוד ועשיתי אותו בין הראשונים ועכשיו שחכתי איך עושים.. אז הדבר היחיד זה שאסור להשתמש במחשבון..כאילו אסור להכניס את כל הנתונים למחשבון ולקבל תשובה.. התשובה יוצאת 0.5 זה התרגיל.. http://img300.imageshack.us/img300/7...5131501lv9.jpg צריך להשתמש רק בחוקי לוגריתמים.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  23. Started by idofr,

היי חברים אני צריך קצת עזרה עם רעיונות למתנות (לא בהכרח קניות) לכבוד היום הולדת של החברה (שיוצא גם באותו הזמן עם החצי שנה שלנו) אני יודע שאתם לא מכירים אותה ואת העדפות שלה ולכן פשוט לכו על כל רעיון נשמע לכם מוצלח. אוטו - יש, כסף - יש. זמן - סופ"שים ( :-\ ) המון תודה לכולם ושבוע מצויין שיהיה

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  24. לפי ההגדרה של חציון, עבור רצץ מספרים ממויין החציון ימצא במקום N/2 כאשר N הוא סך כל המספרים בסדרה. כמו ההגדרה של חציון היא גם מספר הנמצא במרכז הסדרה בצורה כזאת בצד שמאל של הסדרה המספרים יהיו קטנים או שווים לחציון ובצד ימין גדולים או שווים חציון. אם כך מה יהיה החציון בסדרה הבאה: A = {1, 1, 1, 1, 1, 2, 3} לפי ההגדרה הראשונה זה 1, אבל זה לא מתאים להגדרה השנייה. איפה אני טועה? עריכה: לא משנה הסדרתי ><

• 1 תגובה
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים