כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
בעיקרון אני יכול אבל זה יקח לי זמן שכרגע אין לי אותו.. מדובר בלוח P35C ,מארז סונטה 3. מערך רייד 0 . יש פה מישהו שיודע להרכיב מחשב ורוצה לעשות כמה גרושים? מצאתי, תודה.
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
הייי, קיבלתי היום iPod Video חדש והתאכזבתי לגלות שהוא לא מגיע עם מטען לחשמל אלא עם כבל USB למחשב מה הם דפוקים!? אם מישהו רוצה לצאת לטיול עם הנגן או משהו כזה? הוא לא יוכל לשמוע בגלל שאין לידו מחשב!?! קיצר באסה.. זה ככה אצל כולם?? זה הגיע בקופסא שחורה דקה כזאתי..
-
- 6 תגובות
- 595 צפיות
-
-
הזמנתי מהם מוצרים והם במלאי ועכשיו אני שכחתי להתקשר אליהם היום שישימו לי את זה בקיוסק..... ( נדפקתי ) שלחתי איימיל יכול להיות שהם יקראו אותו מחר ? או היום ? כי זה ממש דחוף למחר !
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
[attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
זה אני !~Cr0cKeR~!..החלטתי לשנות את הניק הדפוק הזה למשו יותר צנוע P:
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
בוקר טוב... ;D העליתי מספר קטעים חדשים ,מקווה שתיהנו, זה מסודר לפי תאריך העלאה, תגובות בברכה: Lior Saban - Guitar Classical Improvisation Pink Floyd : Marooned by Lior Saban Deep Purple - Child in Time : Lior Saban (Cover)
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום. כשאני רוצה למשל לגלוש בפורום מסוים, זה מראה לי הודעה "ל- Internet Explorer אין אפשרות להציג את דף האינטרנט"! הנה תמונה: ניסיתי לגלוש גם דרך פיירפוקס וזה מראה לי גם שגיאה. אני שואל אחרים אם זה נכנס להם לאותו פורום והם אומרים שכן! אז מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 595 צפיות
-
-
-
שלום לכולם 8) אתם יכולים לרשום לי כ12 טרנסים "שיקחו" כ90 דקות ושיהיו משנת 02 ו03 , בתודה מראש, יאיר
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המארז החדש של אנרמקס עם המנורת ניאון ומסך של CTX, או מPCH או מזיג זאג, עכשיו השאלה שלי אם ב40 שקל למשלוח אחד אני יכול לקחת את שני הדברים?
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אז כרגיל המורה נידבה אותי (בעל כורחי ;D ) להכין מצגת, הפעם בנושא הטיול השנתי שלנו בירושליים, אז חיפשתי תמונות קלאסיות בירושליים ולמרבה התדהמה לא מצאתי תמונות חלקות אלא עם כתוביות למיניהן, אני צריך את המצגת להכין עד יום שלישי הזה ולכן זה דחוף לי מאוד למצוא את התמונות ואבקש את עזרתכם בנושא בתודה ובלחץ קטסטרופלי מראש ( ;D ) naorai
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=//563482 עוד מעט היא תשדרג לכולם את המייל, הרבה לנפי שGMAIL הפך למסחרי, אולם אחרי שSPYMAC אבל לא נורא עדיין 1GB, מעניין איך זה יפעל ואיזה תוכן חדש יהיה שם.
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני צריך כמה שיותר חניות לחלקי מחשבים בארה"ב אם יש לכם בבקשה תפרסמו..
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
בוקר טוב . נתקעתי בבעיה, היום (החנות פתוחה מ-10:00 עד 12:30, אז אני צריך תגובות מהירות) אני הולך לקנות עכבר חדש (MX510 למתעניינים) וראיתי סעיף כזה בתקנון או משהו כזה שצריך להתקשר ולבדוק אם יש להם במלאי או כדי לאשר קניה, אבל אני צריך עזרה. האם אפשר פשוט ללכת לזיגזאג ולקנות בחנות את העכבר בלי שום הזמנה מראש או התקשרות אליהם? או שצריך לעשות את כל התהליך הזה (בלי משלוח)? פשוט תסבירו לי איזה דרכים יש לקנות מהם. אשמח מאוד אם תענו לי במהרה, תודה!
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
מישהו מכיר אולי חנות מקוונת למפרטי מחשב וכו' שעושה משלוח ישיר לארץ ובמה זה כרוך?....
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין את זה משם ואני לא יודע מה מקבלים איתו כי יש לי חיבור LGA 775 ואני צריך את התופסנים ואת התושבת מקבלים את זה איתו או שצריך להזמין את זה לחוד? :s05:
-
- 8 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום רב, מזה זמן אני שוקל להגיש מועמדות לעתודה האקדמאית. עשיתי פסיכומטרי, יצא מצויין, ויש לי בגרויות טובות, אז אני לא חושב שתהיה לי בעיה להתקבל לפקולטה שארצה. השאלה היא במה לבחור? בעיקרון אני מתעניין בתחומים אלקטרוניקה ומחשבים. קראתי קצת על הנדסת מחשבים, אבל לא הבנתי עם איזה ידע אני בעצם אצא משם. כך גם לגבי הנדסת חשמל ומדעי המחשב. אשמח לדעת מהם ההבדלים בינהם. כמו כן, איזו אוניברסיטה עדיפה לדעתכם, בן גוריון או הטכניון? אני גר בערד, אז יש עדיפות לבן גוריות מבחינת קירבה. השאלה היא האם המוניטין של הטכניון מוצדק ושווה להסתבך עם מעונות? אשמח אם תוכלו לענות על השאלות בתודה מראש, עדי.
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מי זה האיתמר הזה, הוא פה בפורומים? תודה (: ( http://www.hwzone.co.il/gallery/album118 )
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שמעתי היום ברדיו שיר חמוד, ואני רוצה לדעת מה שמו (ומי המבצע). זו איזו גרסת דאנס/האוס (אף פעם לא ידעתי להגדיר ז'אנרים ). בכל אופן משתמשים שם בסימפול מתוך השיר "don't stop till you get enough" של מייקל ג'קסון. יש את הסימפול, ואז הזמר אומר "stop" (או אולי "don't stop") והמוזיקה עוצרת לרגע, ואז ממשיכה. מישהו יודע (על אף התיאור המעורפל...)? עריכה: הנה קטע מהסימפול שדיברתי עליו... מי שמכיר את השיר מיד יזהה לדעתי.
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
זוכרים?: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=287711.0 הובכן, הקטנצ'יק הזה ייגיע אלינו בששון ובשמחה בחודש מרץ (במקרה הגרוע אפריל). מי שרוצה פוזה וחוויית נהיגה מרעננת ויש לו 16 ורישיון A2 וכמובן 31,000 ש"ח מיותרים, זה הזמן להתעניין באופנוע הזה. לסירטונים: לעוד פרטים עליו ותמונות: http://www.bikez.com/motorcycles/yamaha_yzf-r125_2008.php
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה למכור כרטיס מסך מדגם : Point Of View 7600GS 256MB PCI-E וספק כח ג'נרי JSPTech PS-05 PSU 500W 12cm fan 24pin retail כמה לדעתכם הם שווים כיום? כמובן שהם במצב מצויין, ללא תקלות והיו בשימוש כמעט שנה.. תודה.
-
- 7 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מה החשיבות של הצורות הגיאומטריות של הרכבים השונים במחשב ,לדוגמה : למה הדיסק קשיח מלבני , למה דיסק עגול , למה הסוללה עגולה..... וכו . אני מעוניין לשמוע מכם את הסיבה לכך .
-
- 6 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום אני עושה שדרוג קטן למחשב(מעבד+כרטיס מסך) אני רוצה את המעבד: AMD ATHLON 64 X2 4200+ SOCKET 939 השאלה שלי איפה אני יכול להשיג אחד כזה? לא איכפת לי יד שניה, אם מישהו יכול למצוא לי מישהו שמוכר זה יהיה טוב מאוד ואם יש חנות שמוכרת אז גם טוב תודה אריאל
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
אני צריך את השם של שיר הסיום של הסרט CON AIR בקטע שקמרון פוגש את אשתו והילדה בסוף אחרי שכולם מתים ...
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
אני מוכר כרטיסים להופעות שבניצנים: 1. מוקי+מוש בן ארי 2. היהודים 3. משינה! 4.פורטיסחרוב! 5.אביב גפן כל מי שמעונין לקנות במחיר מצוין ! שיפנה אלי ב: ICQ 199242260 MSN liorm6@walla.co.il או אימל lior11@gmail.com כל הקודם זוכה!
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-