כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
שימו עין בראש ובראשונה גלו במודיעין את החמישייה ________________ זו החידה =] התשובה היא - מספר
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
קצר, מצחיק, מגניב.. ;D http://planet.nana.co.il/bccdde/Movie1.swf
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
לא מצאתי אפילו בגוגל בנתיים :-\ מישהו יודע\ מכיר איזה אתרים שיש בהם את זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות כמה רכיבי חומרה (כרטיס מסך, קול וכו') ואני רוצה לבדוק אם זה ישתלם לי יותר לקנות מחו"ל. רק שעד עכשיו לא מצאתי אתרים שעושים משלוחים לארץ! אם אתם מכירים כמה, אז בבקשה תביאו קישור.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
הנה תוכנית שלא ידעתי לכתוב בבקשה עיזרו לי לפתור את התרגיל. התרגיל: בבית החולים ישנן מתנדבות, העובדות 6 ימים בשבוע, ובכל יום שתי משמרות נתוני הקלט (עבור חודש שלם, 30 יום) הם שלשות של: -מס' משמרות (1 או 2) -מס' היום בשבוע (1...7) -מס' התנדבות, שעבדו באותו יום ובאתה משמרת כאשר יש לחשב ולהציג: - היום בשבוע בו עבדו סה"כ הכי פחות מתנדבות (אם יש יותר מיום אחד אז יש להציג את כולם). -בהנחה שכל מתנדב מקבל בכל משמרת ארוחה העולה 20 ש"ח לבית החולים מהו הסכום הכולל ששילם בית החולים עבור כל הארוחות לכל החודש. א. (5 נק') בחר משתנים עיקריים, הגדר את טיפוסיהם, ותאר את תפקידם. ב. (7 נק') בצע פירוק של הבעיה לתת משימות כך שכל תת משימה תיפתר באמצעות פרוצדורה או פונקציה. הקפד לציין בכל פונקציה …
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
לא עונים לי בפורום של רשתות והאינטרנט אז תנו לי בבקשה ראוטר טוב עד 350 שקל גג שיעבוד טוב והתשתית של הוט אז עדיין שיעבוד תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
יש המלצה לשירים חדשים? נמאס לשמוע את אותו הלופ כל הזמן. פופ/דאנס/קיצבי/ רגוע - תרגישו חופשי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
I need help in getting good general article about jazz music! Thanks alot !
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
סליחה שאני שואל פה כי אני יודע שרק פה אני יקבל הרבה תגובות.. טוב אז ככה.... הורדתי מאמיול קובץ של 2 GB.. והייתה לי בדיוק הפסקת חשמל [DARN IT] ועכשיו שאני פותח את האימיול אני לא רואה את ההורדות..אבל מה שאני כן יודע שהם עדיין נמצאים ב-תיקיה TEMP והם עדיין תופסים מקום מישהו יודע איך אני מחזיר אותם להורדה? זה דחוף... תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני רוצה משהו מהנה בשילוב נהיגה. חשבתי על משהו בסגנון של Blackfield 2 אלבום משנת 2007. מאוד אוהב. רציתי המלצה על עוד אלבומים של להקות בסגנון שלהם פחות או יותר, עם מוזיקה נעימה לאוזן שתתן חוויה לנהיגה במקביל. אלבומים משנת 2007 ומעלה אני אשמח לקבל. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין את זה משם ואני לא יודע מה מקבלים איתו כי יש לי חיבור LGA 775 ואני צריך את התופסנים ואת התושבת מקבלים את זה איתו או שצריך להזמין את זה לחוד? :s05:
-
- 8 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום אני מעשן נרגילה בתדירות גבוהה ויש לי שאלה שמטרידה אותי כבר זמן רב...... כמה סיגריות אני כיביכול מעשן כשאני מעשן ראש לבד??
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
כל השירים באייפוד שלי חרושים ואני מתכונן לחדש אותו מעט. לאחרונה התאהבתי בלהקה ARCH ENEMY [בעיקר באלבומם האחרון והמשובח rise of the tyrant]. אני לא מכיר הרבה להקות ולכן אשמח לרשימה של להקות באותו הסגנון [אני לא מכיר את כל הלהקות הגדולות של הסגנון הזה אז הגיע הזמן] ואשמח גם לאלבומים. אשמח גם לקבל שמות של להקות פאוור מטאל בסגנון של DRAGONFORCE [רק בלי האורגן המחורבן מאחורי כל שיר]. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
הוא הולך בערך ככה: WE JUST DEEPER COULD BE ANYWHRE... LIFE GOES ON... SO BRING IT ON SO BRING IT ON... השיר הוא מן האוס\דאנס כזה בסיגנון של השירים של LASGO ועוד דאנסים מוכרים אולי קוראים לשיר DEEPER אך לא הצלחתי לזכור את השם של הזמר\פרוייקט תוכלו לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
http://www.gagreport.com/funny_videos_dog_with_possessed_leg.htm
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
מתי יוצא הסרט ה4 בסדרת הארי פוטר? ומתי יותר הספר הבא בסידרה?
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך אבל לא לפני שאני אראה אותו במציאות, אז מישהו יודע אולי איפה אוכל לראות מסכים בתצוגה? באופיס דיפו ובאג אין את המסך הזה. LG L2000C מקווה שזה המקום הנכון לכתוב את ההודעה.
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני יודע שזה אמור להתפרסם בעיתונים או משהו אבל יש איזה מקום שגם באינטרנט זה אמור להיות? אגב עשיתי 2 מתוך 5 היום.
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
בני הזוג צ'אנג, שהיגרו לעיר וושינגטון לפני שבע שנים, ביקשו לממש את החלום האמריקני ולפתוח עסק משלהם: מכבסה. אולם, בשנתיים האחרונות חייהם הפכו לסיוט בעקבות תביעה שהוגשה נגדם בסך 65 מיליון דולרים - הכל בגלל זוג מכנסיים שהלכו לאיבוד. התביעה הוגשה על-ידי רוי פירסון, שופט פדראלי במקצועו. מקור: Ynet http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3395429,00.html
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
ואתם עוד חשבתם שהניסן משהו חכו עד שתראו את זה... http://daemlich.net/11655
-
- 8 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
האם יש מע"מ/מכס/תוספת תשלום כלשהי בהבאת רמקולים (במקרה שלי Z10) לארץ? מישהו טס לחו"ל (בולגריה) ואני מתכוון להגיד לו לקנות את הרמקולים שם במחיר סביר - גג 140$. ואני צריך לדעת אם יש תוספת תשלום על הרמקולים.. כי אם כן צריך לדעת "להסתדר"...ואם כן מישהו יודע כמה? לגבי כבל החשמל, הוא יתאים גם לארץ, כן? אירופי...
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
טוק טוק טוק? יש כאן מישהו שזוכר אותי מלפני שנתיים פחות או יותר?
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-