עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by zurkin1232,

שמעתי היום ברדיו שיר חמוד, ואני רוצה לדעת מה שמו (ומי המבצע). זו איזו גרסת דאנס/האוס (אף פעם לא ידעתי להגדיר ז'אנרים ). בכל אופן משתמשים שם בסימפול מתוך השיר "don't stop till you get enough" של מייקל ג'קסון. יש את הסימפול, ואז הזמר אומר "stop" (או אולי "don't stop") והמוזיקה עוצרת לרגע, ואז ממשיכה. מישהו יודע (על אף התיאור המעורפל...)? עריכה: הנה קטע מהסימפול שדיברתי עליו... מי שמכיר את השיר מיד יזהה לדעתי.

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  2. Started by MiniMizer,

http://nimportequi.com/v_d_o/lecteur.swf?vid=126 ;D אתם יכולים גם לשנות את המספר למספרים אחרים (יש המון סרטונים), דוגמאות מוצלחות הן 105, 110, 111, 114... תמצאו עוד לבד

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  3. Started by edeNF,

צריך את עזרכתם בפתרון השאלה הזאת לא הצלחתי. תודה רבה לכל העוזרים (מצטער על הציור אני גרוע בפוטושופ ) נתון: משולש ABC שווה שוקיים (BA = BC) משולש CDE הוא ישר זווית ( 90 = EDC>) BF אנך ל AC (הדרכה: העבירו אנך מנקודה K לקטע BF, ומנקודה B לקטע EK . כבר ציירתי בסרטוט) צ"ל : DK + DE = 2BF

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  4. Started by NiTRo37,

אני מחפש את הSLEEVE של אלן אייברסון(הדבר הארוך שהוא לובש על היד) כמו בתמונה: http://i5.ebayimg.com/04/i/05/88/0e/81_1_b.JPG אם יש למישהו מושג איפה אפשר למצוא את זה שיגיב. (אני לא רוצה שזה יעבור לספאם , אז אם יש לכם הערות או משהו יש הודעה פרטית , אל תספימו פה) תודה

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  5. Started by UNDERDOG,

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  6. Started by dovik,

מחילה אם הנושא לא במקום הנכון.. איני יודע איפה לשים את זה, מבקש להעביר לאן שצריך.. יש כל מיני תוספות לתוכנות העוזרות לעבוד עם יוטיוב ודומיו. האם קיימת תוכנה או תוספת או סקריפט שבעזרתם ניתן להוריד ערוץ שלם במלואו, ללא רכישת חבילת פרמיום? אם יותר פרטני, אני רוצה להוריד ערוץ באיכות הכי נמוכה, ולהפוך את כל התוכן לקבצי אודיו בפורמט amr.*

7. השתחררתי לפני כשבוע ואני מנסה להתקבל לעבודה טובה, עכשיו אבנתי שכדי שאני יקבל תמענק, אני צריך לעבוד בעבודה מועדפת עכשיו אין לי מוסג מה הכוונה של זה מישהו יכול להסביר לי על מה מדובר ? הבנתי שאני צריך לעבוד במשך של 6 חודשים ולקבל מינימום כדי שזה יעבוד, זה נכון ? ועם אני יעבוד במקום שלא תומך בזה אני לא יקבל תמענק ? יש לי עבר פלילי וכאן השאלה הגדולה לאיזה מקומות אני יוכל להתקבל ? כמובן בעבודה המועדפת הזאת. עם אני רוצה לעבוד כשומר או משהו מי הסוג הזה לאיזה מקומות אני יוכל להתקבל עם העבר הפלילי שלי ? אני מי הצפון, עמק יזראל. תודה רבה לכל העוזרים בנושא.

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  8. Started by iakovl,

ghost in the shell stand alone complex היא סדרת המשך לסרט המצוין לדעתי ghost in the shell (אחד מסרטי הANIME הטובים בכל הזמנים) אך הבעיה שלי היא שהדיבוב של הסרט הוא ביפנית, עם כתוביות אנגליות. השאלה שלי היא האם אפשר להשיג במקום כל שהוא דיבוב אנגלית פרקים הללו?

9. Started by R0ck,

http://www.m1live.com/listen.php אחלה מוזיקה, זורם חלק, טיונים מאמצע שנות ה90 ובכלל מוזיקת צ'יל ודאנס משובחת.

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  10. האם התקנת פס לדים לתאורה לבנה מאחורי מסך LCD (יוצר אפקט של הילה לבנה מאחורי המסך על הקיר) יכולה להפחית עומס על העיניים ולשפר זמן עבודה בעת עבודה ממושכת מול מסך בסביבה חשוכה יחסית ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. אהלן, מחר יש לי מיונים לקרוס [שאת שמו לא אוכל לציין] הקורס דורש ידע טכני גם בתחום המחשבים וגם בתחום החשמל. לצערי, אומנם בתחום הטכני אני חזק, אך בתחום החשמל אין לי רקע בכלל ואפילו לא התעסקתי בזה. אשמח אם אנשים יזרקו לי מושגים ו הגדרתם כדי קצת להרחיב את הידע הכללי בנושא [מושגים כמו מה זה + מה זה -, מה זה AC ו DC, מה זה כבל קואקסלי וכו' וכו' וכו'] בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  12. http://www.tv5.org/TV5Site/la_linea/index.php?numero=2 ברום ברום בא הא הא !

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  13. Started by D@nny,

היי אני מחפש דאנס-בר נחמד בתל אביב או מקום שיש בו ליין של מסיבות לגילאי 26+. בזמנו הייתי יוצא לדיזניגוף , לא יודע מה קורה עם המקום הזה עכשיו, פעם אחרונה שהייתי באיזור הייתה שם מסיבה של חיילים.. תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. http://www.infomotion.co.il/yoter/index.html

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  15. Started by VL,

מקפיצים כאלה שכיף לשמוע... תודה רבה..

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  16. מבחינתי זה מאד חשוב..הדפדפן הוא firefox אני יכול להסיר מהחלונות את האנגלית אבל אז זה יהיה ברור שאני מנסה לחסום..אז אפשר להשתמש בכל דבר חוץ מלהסיר מהחלונות את האנגלית בכל פעם שהמשתמש רושם פרטים ב אתר X (אני יודע איזה) אז תופיע לו ההודעה הזאת ושלא יהיה אפשר לגלוש כמשתמש רשום או שלעשות משהוא שכשהדפדפן מזהה שיש כוכביות (בתיבה של הסיסמא יש) הוא משנה נגיד ABC ל ã£æ ואז כמובן האתר יראה שגיאה אפשרי? יש רעיון אחר?

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  17. Started by Los,

הי חבר'ה ערב טוב . יש לי שאלה האם אתם מכירים ארגונים שקולטים אנשים למען הדרכה לילדים/מבוגרים בנושא מחשבים לימוד וכו' . לאחרונה זה עלה לי לראש וממש התחשק לי להתנדב למרות הלו"ז הלא כל כך פנוי שלי אשמח לפנות כמה שעות בשבוע .

18. Started by coolspot,

והנה בשורה משמחת לסוף השבוע אתמול אינטל ירדה ב 1.1 %

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. Started by snowboy,

מחפש טלויזיה 32" פלזמה עד 6K אם אפשר עם הסבר על למה דווקא זאת.... תודה

20. יש לי בעיה אני צריך אישור רפואי למחר בבוקר הבעיה היא שהקופת חולים ליד הבית שלי סגורה בין התאריכים 12-17 רציתי לשאול האם אני יכול להוציא אישור רפואי שאני כשיר לעבודה ממרפאה כללית אחרת שנמצאת במקום אחר? חשבתי אולי שרק במרפאה שליד הבית שלי הרופא מכיר אותי ויכול להוציא לי אישור רופא. אני צריך את זה דחוף אשמח לתשובות מהירות.

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  21. Started by Yair Tz,

שלום, יש לי מספר שאלות: 1. האם ניתן לרכוש רהיטים ומוצרי חשמל באמצעות PAYPAL ו-ALERTPAY? - הכוונה לסכומים די גבוהים של 3500$ + (אם כן, אילו חנויות תומכות בזה?) 2. האם ניתן להעביר לחשבון בנק ישראלי כספים מ-PAYPAL ו-ALERTPAY? האם מישהו התנסה בכך? (ושוב, הכוונה לסכומים גבוהים) 3. אם הסעיף שלמעלה לא אפשרי, שמעתי שניתן לפתוח חשבון בנק בחו"ל, להעביר אליו את הכסף ולקבל כרטיס אשראי בינלאומי שבו ניתן להשתמש בארץ, כיצד התהליך מתבצע, ומה עלי לעשות? (והבנתי שזה עובד רק על PAYPAL) 4. האם ALERTPAY שולחים צ'קים לארץ? אם כן, כמה זמן לוקח לצ'ק להגיע? אם יש למישהו פה נסיון בעניינים האלו? אם כן, אשמח לתשובות.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by ccc,

אני רוצה לקנות משם כמה ספרים.. חלק זה נותן לך ללחוץ על buy new וזה מוסיף לעגלה.. חלק זה מפנה אותך לכל מיני מוכרים כאלה שלחלק מהם יש משומש ולחלק יש חדש... 1. זה אומר שאני מקבל כמה חבילות אם אני קונה מספר ספרים? 2. איך אני יודע מה אני קונה מאמזון ומה ממוכרים פרטיים 3. איך אני יודע אם המוכר שולח בינלאומי? משלוח מהיר זה סביבות ה15 דולר לחבילה נכון ?

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  23. Started by TOMMYB1,

חברה אני צריך עזרה מאוהבי הרוק פה. אני מחפש שמות של שירים ששמים במועדונים (במוסד למשל..) פשוט יש שם אחלה שירים אבל אני לא יודע את השמות שלהם. אז מי שיודע שיכתוב כאן את השמות. למשל Rage Aganst The Machine - Killing In The Name Of Puya - Fundamental תודה מראש

24. Started by rosesr,

והיא פתוחה ביום שישי?

דיונים חדשים בפורומים