עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by SuB,

היה לי קצת משעמם, והיות שזה המפגש הראשון שאני כנראה יגיע אליו אז מעניין אותי לדעת מי ה"מי ומי" (חחח סתם..) שיהיו שם. מי שקורא את הת'רד הזה ומתכוון להגיע למפגש שירשום כאן בבקשה שהוא מגיע.

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  2. Started by someone,

למי שלא ראה עדיין, אני חושב שזה דווקא די יפה חוות דעת?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  3. Started by gshhar,

אני רוצה לשלוח משהו ליום הולדת למישהי באי מייל . מישהו מכיר אתר טוב עם דברים כאלו חמודים שקופצים או משהו חמוד אבל ממש שווה?

4. Started by PingLOst,

www.ogrish.com יש לי טראומה מהאתר הזה , צריך לתבוע את האתר הזה. אתר מגעיל. גם אח שלו www.ratemypooh.com לא פחות מסריח

5. Started by oferiko,

??

6. Started by demultiplexer,

האם מישהוא יודע על דרכים שבהם אוכל לנסות ולאתר קרוב רחוק של משפחתי שגר בניו יורק העיר יש לי את שמו משפחות וגיל וזהוא אשמח אם תוכל לנתב אותי לאתרי אינטרנט או שירותים נוספים שבהם אוכל להעזר תודה מראש[ DEMULTI

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  7. Started by Bessmertniy,

היי אני חדש פה אך לעזזל לכתוב בטופיק בפונט ענגלי לא גדול גם פה זה סיבוך תחת לכתוב בענגלית > > > אויייייי רציתי לכתוב עכשיו בענגלית ולא הצלחתי שונא את זה!! אההההההההההההההההההההה

8. Started by redti,

נחשו באיזה שיעור למדתי על זה?!

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  9. Started by alexta-z,

האתר רושם DOMAIN SUSPENDED ! מה זה אומר ? שסגרו אותם ?

10. Started by ONKYO,

לא כולם חדשים, ולא כולם ישנים, אבל כולם חזקים Sarah Brightman-harem (חפשו את הגרסא האלקטרונית, כי אני חושב שיש גם גרסא פשוטה) מרי לנצח, של עברי לידר, ברמיקס של henree (לא בטוח שתמצאו אותו, אבל שווה לנסות...) Narcotic Thrust- Safe From Harm (Peter Rauhofer Mix) midway - Monkey Forest (Original Mix) Dark Monks - Insane (Steve Murano RMX) חזקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק!!!! DJ Skribble And David Waxman-Appreciate Me (NYC Roxy Mix) תהנו...

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  11. Started by tomer_et,

זה שיר היפ הופ (או ראפ...) שיש לו קליפ מצוייר ורואים בו אנשים עם ראשים גדולים וגוף קטן. בזמן האחרון מראים אותו הרבה ב - MTV... בבקשה עזרו...

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  12. Started by R0ck,

סט ששמעתי אתמול באחת מתחנות הרדיו הווירטואליות ופשוט נדהמתי מהאיכות שלו. הולדן בעבר השאיר עלי רושם מאוד שלילי בכל הנוגע להופעות שלו, אבל הסט הזה... אין מילים לתאר. בלי שום ספק, אחד מהסטים היותר מדהימים ששמעתי בחיי, מוזיקה אלקטרונית במיטבה! James Holden - Balance 005 - CD1 71:14 James Holden - Balance 005 - CD2 62:11 מומלץ בשיא החום!!! *לפרטים נוספים על "ילד הפלא" - http://www.jamesholden.org.uk

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  13. Started by udipr,

הי מחפש עזרה לגבי שיטות צמצום של טוטו. אלגוריתם \ נוסחאות או משהו כזה. תודה.

14. Started by someone,

אני סתם תוהה.. כי לא ראיתי את זה בשום מקום

15. שלום חברים ! אני צריך ממכם עזרה , אני מחפש אתרים שמוכרים מוצרי חומרה בארה"ב בינתיים אני מכיר רק אחד ואשמח אם תביאו לי עוד , אני לא צריך שהאתרים יעשו משלוחים לישראל , אני רק מחפש שיהיו מפורסמים לטובה ושיהיו זולים ! תודה לכל העוזרים

16. Started by janluca,

לפני שבועיים החליטו ראשי הקבוצות הגדולות בכדורגל המקומי לקחת מאיתנו כסף על דבר שהורגלנו מאז ומתמיד לקבל ב"חינם": את הכדורגל של שבת. בשביל להיות בטוחים שאנחנו, הצרכנים הכפייתיים נהיה חייבים לשלם הם גם גרמו לביטול התוכנית שירים ושערים בשביל שאפילו את תוצאות המשחקים לא נדע בלי לשלם להם. כמובן שיש להזכיר שאנחנו משלמים גם על החיבור לכבלים וערוץ 5, גם משלמים לערוצים 5+ וערוץ הקבוצות, ולא להזכיר את המענקים שמקבלות קבוצות הכדורגל מהמדינה כלומר מאיתנו, הציבור. כל זה לא שינה במאום לסחטנים שפשוט ראו הזדמנות פז לחלוב עוד כסף. בתגובה פתחנו בחרם צרכנים. לא התחברנו, התאפקנו, כססנו ציפורניים וראינו כדורגל אירופאי בערוץ 5+ - המפלט למכורים האמיתיים. אתמול החליטו ראשי הקבוצות להתחיל בנ…

17. Started by Miyota,

שלום יש לי מיני דיסק Mz -N505. הדגם הזה מגיע ללא סוללה נטענת.. הבעיה היא שהלכתי לחפש ואין אף מקום לא מוכר סוללה נטענת בודדה. כולם מוכרים את החבילה של 4 סוללות כולל מטען. הבעיה היא שה4 סוללות עולה 70+ שקל. אין לי מה לעשות עם 4 סוללות ניטענות במיוחד שהמיני דיסק יכול להטעין. אז מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות סוללה נטענת חיפשתי ולא מצאתי. אם מישהו יודע באיזור ב"ש זה יהיה מעולה תודה... ואם מישהו רוצה למכור סוללה אני מוכן לקנות.. תודה

18. Started by krelian,

כמובן שצריך לקנות בזהירות כדי לא ליפול בפח של מוכרים מפוקפקים, אבל נראה לי שאשפר לחסוך סכום נחמד אם הכל עובד חלק דוגמא: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3438863821&category=14293

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  19. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ליפני מיספר ימים נירשמתי לחוג של הוקי על רולר ורציתי לדעת אם יש מקום שאוכל ליקנות ציוד כמו מגנים,מקל,דיסקיט,וכדומה.... במיחירים הכי זולים. באזורים רחובות,אשדוד.

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  20. ????.

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  21. Started by EagleX2,

הכותרת מדברת בעד עצמה.... איך להרכיב מחשב.. לא לחבר את המדפסת והמקלדת פשוט ההרכבה.... אשמח אם תפנו אותי למדריך (עדיף בעברית)

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  22. אני רוצה לעזור לדוד שלי לקנות מחשב חדש. כיוון שהוא לא צריך משהוא מיוחד, אני רוצה למצא מחשב במחיר בין 700-800 שקל אולי קצת יותר שיהיה מחשב זבל מעבד שיהיה 300-400-600 לא כולל מסך. יש חנויות שמוכרות דברים מיושנים כאלה? תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  23. Started by Bessmertniy,

תקראו הכל לפני שתתחילו להגיד ( ותחיבו בתרד בנפרד בבקשה ממכם!!!! תודה) טוב אז ככה מכיוון שאין פורום מכירות אז החלטתי לפתוח תרד מכירות ( אני מקווה שהמנהלים לא יכעסו , ;D ) אנשים תקשיבו לחוקים של התרד ואל תעשו בעיות... טוב הסבר קצר , לפני שאתם סוגרים או מציפים ( בבקשה אל תפיצו )... זהו תרד של מכירות , אדם הרוצה למכור או מעוניין בקניית מוצר כל שהוא יכול לכתוב כן (אך ורק הודעה אחד!!! נא לא לחזור!!! שיהיה לכם ברור רק הודעה אחת!!!) שבוא תכתבו את שם המוצר חבר וכו ... דוגמא: .....AMD xp2500, ipod 20gb first generation אפשר להוסיף גם תמונה (רצוי כמה שיותר ברורה) מחיר (אבל לא חייב) ההודעת בקשר למכירה לא יכתבו בתרד!! נא לא לכתוב שום הערות בקשר לאדם שמוכר את המוצר ו גם בק…

24. Relocate - WaterFall (A Side Rmx) 8:22 פרוגרסיב טראנס חדש ולא רע בכלל בכלל, אחלה דבר לסופשבוע.

• 1 תגובה
    • 993 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.