כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,642 דיונים בפורום זה
-
האם התקנת פס לדים לתאורה לבנה מאחורי מסך LCD (יוצר אפקט של הילה לבנה מאחורי המסך על הקיר) יכולה להפחית עומס על העיניים ולשפר זמן עבודה בעת עבודה ממושכת מול מסך בסביבה חשוכה יחסית ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, מחר יש לי מיונים לקרוס [שאת שמו לא אוכל לציין] הקורס דורש ידע טכני גם בתחום המחשבים וגם בתחום החשמל. לצערי, אומנם בתחום הטכני אני חזק, אך בתחום החשמל אין לי רקע בכלל ואפילו לא התעסקתי בזה. אשמח אם אנשים יזרקו לי מושגים ו הגדרתם כדי קצת להרחיב את הידע הכללי בנושא [מושגים כמו מה זה + מה זה -, מה זה AC ו DC, מה זה כבל קואקסלי וכו' וכו' וכו'] בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.tv5.org/TV5Site/la_linea/index.php?numero=2 ברום ברום בא הא הא !
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
היי אני מחפש דאנס-בר נחמד בתל אביב או מקום שיש בו ליין של מסיבות לגילאי 26+. בזמנו הייתי יוצא לדיזניגוף , לא יודע מה קורה עם המקום הזה עכשיו, פעם אחרונה שהייתי באיזור הייתה שם מסיבה של חיילים.. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
http://www.infomotion.co.il/yoter/index.html
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
-
-
מבחינתי זה מאד חשוב..הדפדפן הוא firefox אני יכול להסיר מהחלונות את האנגלית אבל אז זה יהיה ברור שאני מנסה לחסום..אז אפשר להשתמש בכל דבר חוץ מלהסיר מהחלונות את האנגלית בכל פעם שהמשתמש רושם פרטים ב אתר X (אני יודע איזה) אז תופיע לו ההודעה הזאת ושלא יהיה אפשר לגלוש כמשתמש רשום או שלעשות משהוא שכשהדפדפן מזהה שיש כוכביות (בתיבה של הסיסמא יש) הוא משנה נגיד ABC ל ã£æ ואז כמובן האתר יראה שגיאה אפשרי? יש רעיון אחר?
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
הי חבר'ה ערב טוב . יש לי שאלה האם אתם מכירים ארגונים שקולטים אנשים למען הדרכה לילדים/מבוגרים בנושא מחשבים לימוד וכו' . לאחרונה זה עלה לי לראש וממש התחשק לי להתנדב למרות הלו"ז הלא כל כך פנוי שלי אשמח לפנות כמה שעות בשבוע .
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
-
מחפש טלויזיה 32" פלזמה עד 6K אם אפשר עם הסבר על למה דווקא זאת.... תודה
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני צריך אישור רפואי למחר בבוקר הבעיה היא שהקופת חולים ליד הבית שלי סגורה בין התאריכים 12-17 רציתי לשאול האם אני יכול להוציא אישור רפואי שאני כשיר לעבודה ממרפאה כללית אחרת שנמצאת במקום אחר? חשבתי אולי שרק במרפאה שליד הבית שלי הרופא מכיר אותי ויכול להוציא לי אישור רופא. אני צריך את זה דחוף אשמח לתשובות מהירות.
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום, יש לי מספר שאלות: 1. האם ניתן לרכוש רהיטים ומוצרי חשמל באמצעות PAYPAL ו-ALERTPAY? - הכוונה לסכומים די גבוהים של 3500$ + (אם כן, אילו חנויות תומכות בזה?) 2. האם ניתן להעביר לחשבון בנק ישראלי כספים מ-PAYPAL ו-ALERTPAY? האם מישהו התנסה בכך? (ושוב, הכוונה לסכומים גבוהים) 3. אם הסעיף שלמעלה לא אפשרי, שמעתי שניתן לפתוח חשבון בנק בחו"ל, להעביר אליו את הכסף ולקבל כרטיס אשראי בינלאומי שבו ניתן להשתמש בארץ, כיצד התהליך מתבצע, ומה עלי לעשות? (והבנתי שזה עובד רק על PAYPAL) 4. האם ALERTPAY שולחים צ'קים לארץ? אם כן, כמה זמן לוקח לצ'ק להגיע? אם יש למישהו פה נסיון בעניינים האלו? אם כן, אשמח לתשובות.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משם כמה ספרים.. חלק זה נותן לך ללחוץ על buy new וזה מוסיף לעגלה.. חלק זה מפנה אותך לכל מיני מוכרים כאלה שלחלק מהם יש משומש ולחלק יש חדש... 1. זה אומר שאני מקבל כמה חבילות אם אני קונה מספר ספרים? 2. איך אני יודע מה אני קונה מאמזון ומה ממוכרים פרטיים 3. איך אני יודע אם המוכר שולח בינלאומי? משלוח מהיר זה סביבות ה15 דולר לחבילה נכון ?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
חברה אני צריך עזרה מאוהבי הרוק פה. אני מחפש שמות של שירים ששמים במועדונים (במוסד למשל..) פשוט יש שם אחלה שירים אבל אני לא יודע את השמות שלהם. אז מי שיודע שיכתוב כאן את השמות. למשל Rage Aganst The Machine - Killing In The Name Of Puya - Fundamental תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
-
איזה אתר לועזי הכי מומחה לסקירות/reviwes על מחשבים ניידים ? אשמח אפילו ליותר מאחד
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
^^^^^^^ אני צריך טלסקופ אסטרונומי , חשבתי כרגע על - Meade 70T
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שלום רב. איך אפשר להוריד תכנים מאתר אינטרלקט למחשב. האם זה אפשרי?כי כל הסרטונים שם הם קבצי flash וכל סרטון מתנגן רק אחרי לחיצה על פליי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
מחפש לקנות שי לחבר טוב.. ולמרות שאנחנו לא מתראים הרבה.. ולי הוא לא הביא "דבר" ליום הולדת 20 זה לא מעניין אותי.. הוא בין החברים הטובים שלי ואני מרגיש שאני צריך לתת איזה שי ייחודי/מקורי.. לפני שבוע הבחור סיים את ההנדסאי שלו (אני עוד חודשיים).. וסופ"ש הבא יש לו יום הולדת.. המתנה חייבת להיות סביב "ארק" (אבל מוכן לקבל גם הצעות אחרות) כי לבחור יש היסטוריה ארוכה עם ארק.. בקבוק ארק זה זול ויעוף במהרה, לא ישאר ממנו זכר.. אז מחפש מתנות אחרות.. חשבתי על החולצה הזו: http://www.h-i-h.co.il/item/15/%D7%97%D7%95%D7%9C%D7%A6%D7%94_%D7%A9%D7%9C_%D7%90%D7%A8%D7%A7_%D7%A2%D7%9D_%D7%94%D7%90%D7%99%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%AA_%D7%9E%D7%A7%D7%99%D7%90%D7%95%D7%AA איך האיכות נראת לכם? הבחור בטלפון …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. ליפני כמה ימים הייתי אצל בן דודי, צפינו בערוץ StarWorld וAXN וניתקלנו בכמה סדרות (שאיני ניזכר בשמם) אשר בהם מופיעים סירטונים קצרים על דברים מצחיקים שקוראים במרדפים (בדרך כלל בארה"ב) בין אם זה המרדף עצמו או בין אם זה מה שהחשוד עושה\מדבר בזמן שהוא נעצר. אם איני טועה מביאים את התוכנית כל יום שבת. רציתי לישאול אתכם, האם מישהו מכיר אתר שיש בו סרטים בסיגנון דומה? אם כן אשמח לדעת את כתובתו
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
לא ממש יודע איזה גאנר זה, וגם לא כזה משנה לי, אני ממש אוהב תקבוצה הזאת Aura - the source of trance השיר זה Himalaya תנסו, lemme know מה אתם חושבים, יש עוד המון טראקים טובים שלהם, הם לא ממש מוכרים.. יש פה עוד חבר'ה שמכירים אותם? אגב, לא צריך ללכת לדארק סייד של הרשת כדי להשיג את הטראק, AURA מציעים אותו ועוד רבים בחינם באתר בית שלהם http://www.auratrance.com/ לא עובד עם פירפוקס לצערי :\
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום באתר mako יש את התוכנית "בין כרכור לסינגפור", תוכנית קטנה בת 4 פרקים. התוכנית באתר היא לצפייה ישירה, הבעיה היא שכשצופים בה, ה-audio נשמע פעמיים, עם דיליי של 2 שניות בערך בין אחד לשני. איך אני יכול להוריד את הקבצים של הוידאו שהם משתמשים בהם אליי למחשב? והאם זה יהיה פורמט שתוכנות לצפייה בוידאו מכירות? (אני משתמש ב-VLC) העמוד בו יש את ארבעת הפרקים הוא כאן: http://www.mako.co.il/mako-vod-keshet/karkur-singapur-s1 תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 4.6k צפיות
-
-
כרגע החשבון טלפון שלי הוא מינימום 350 שקל באורנג' אני מעוניין לקחת באחת מהרשתות את הגלקסי אס בזיכוי מלא איפה הכי כדאי ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום.. רציתי לדעת אם יש פה מישהו שיש לו ניסיון בגיל 16וחצי 17.. עם עבודה בחנות מחשבים עם משכורת והכל... וכל מיני טיפים להתחלה... איפה אפשר להתחיל ואיך... מבחינת ידע זה לא בעיה.. אבל מבחינת גיל זה אולי קצת מפריע... בגלל זה אני מתייעץ.. אשמח לתגובות... תודה...
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-