עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ariel-ro,

שלום לכם! איך אני יודע שהסרט הוא HD? ובאיזה רזולציה הוא? ואיזה נגן יכול לעבוד עם הקודקים שיש במדריך בפורום "אודיו וקולנוע ביתי" שקורא גם כתוביות? העלתי תמונה, אשמח אם תגידו לי אם ככה נראה סרט שהוא 720P.(מבחינת הרזולציה המסך הוא 17' אינץ' משום מה לא רואים תמונה, אבל אפשר לראות איפה יש אור, ואיפה הפסים השחורים אריאל [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  2. Started by guyk,

ראיתי בחיפוש בפורום שכאן רשמו הודעות כאלו אז אני מקווה שזה המקום המתאים. מפרט המחשב: CPU- intel pentium ® D CPU 2.81GHz Memory- DDR2 OCZ 1024Mb 400Mhz+ PDP 512Mb 333Mhz Mother Bord- Gigabyte GA-945P-S3 Hard Drive- Western Digital 160Gb wd1600aajs Display card- ASUS Nvidia GeForce 7300LE Display- Proview 17" אני מוכר גם את המסך...

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  3. איך זה שאנשים שאני רואה שאנשים הופכים ממשתמשים רגילים ל אחראי פורום תוך ימים?

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  4. http://www.rex.co.il/article.php?sid=61 :lol: תקראו! לצערנו זה באמת קרוב למה שקורה עם המחשבים...

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  5. Started by ma4351,

1. אני רוצה לדעת רק אם יש תאימות מלאה בין הרכיבים 2. והאם הלוח טוב לזכרונות והם ינוצלו 3. והאם זה שהמעבד הוא 1333mhz זה יגביל את הזכרונות שלא ינצלו את כל ה1600mhz שלהם.. מעבד: q9550 קירור מעבד: arctic cooling freezer 7 pro לוח אם: ga ep45t ds3 זכרונות: OCZ DDR3 Platinum 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1600MHZ CL7 מארז: p182 se ספק: corsair 650tx כרטיס מסך: Point-of-View nVidia GeForce GTX260 896MB EXO OC Premium Core 216 PCIe דיסק קשיח: Seagate 500GB Sata II 32MB דיסק קשיח: Seagate 500GB Sata II 32MB המחיר לא משנה אני מקבל את זה במחירים מוזלים מאוד..

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  6. Started by SpiritKnight,

לפני שבוע וחצי בערך הייתי בועדה והיה לי לחץ דם גבוה. שלחו אותי לקופ"ח עם הטופס המפורסם של ה-10 בדיקות, אבל אתמול קיבלתי זימון חוזר לועדה עם הערה להביא את הטופס של הלחץ דם, לתאריך 30.4. לפי כל שאר הבדיקות שעשו לי בפעם הראשונה היו תקינות, אז מה הסיבה שקיבלתי את הזימון החוזר? האם יש אפשרות פשוט להעביר בפקס, כמו שהרופא אמר, ולוותר על התענוג המפוקפק? אם לא, האם ניתן להקדים? תודה

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  7. לפני כמה שנים טובות (1-2) קניתי HDD של מקסטור כרגע הוא מראה סימנים של מצוקה ואני לא מוצא את הקבלה שלי על הקניה מה אני יכול לעשות? האם יכבדו את האחריות גם ללא הקבלה? (אולי להם יש קבלות משלהם?)

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  8. Started by stone cold,

השאלה בכותרת

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  9. Started by ConRoe X Fire,

לא רלוונטי.

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  10. אם אני בתקופת מלווה נוסע עם מלווה, כמה נוסעים מותר לי חוץ מהמלווה באוטו?

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  11. Started by approx,

אז מיהו הסטיג ? (הלבן לא השחור)

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  12. היי אני עושה בוק ריפורט באנגלית על שרה"ט שני הצריחים וכל מה שנוגע לגבי דמויות אני ממש גרוע בכל מקרה יש שאלה : מי היא הדמות או הדמויות המרכזיות ומה הופך אותם למרכזיות בסיפור אני לא רוצה שתעשו לי את הבוק ריפורט לכן אני ירשום מה שאני חושב ותגידו מה דעתכם : ארגורן ופרודו הדמויות המרכזיות כי בעצם בשני הסיפורים המרכזיים בכלל בטרילוגיה שזה המלחמה בין הכוחות ה"טובים" ל"רעים" ומסע הטבעת שמים את הפוקוס על ארגורן ופרודו, אראגורן מנהיג את הצד של ה"טובים" ונותן להם תקווה וכו' ופרודו הוא שליח הטבעת בעצם.. תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  13. אני מחפש עבודות הגשה (שיעורי בית) ומבחנים של האו"פ בנושאי אפיק מעבר למדעי המחשב. כרגע זה רק אלגברה ליניארית I אבל אני ישמח אם יש של כל הקורסים. האם מישהו מכיר אתר שאני יכול להשיג בו את הדברים האלה?

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  14. זה לא מראה את כולה אבל אם שומרים את התמונה במחשב זה מסתדר.

15. ;D חג שמח!

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  16. צהריים טובים . חוץ מ AMAZON.COM האם יש עוד אתר בארה"ב שמקבל ויזה ישראלי ? ככה אני ישלםם וישלח את המוצר לדוד שלי שבא לארץ ... יש עוד אתר חוץ ממנו ? תודה ...

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  17. Started by the king2006,

שלום ... איך אני יכול להוציא נגיד חשבוניות דרך המחשב כמו באייבורי מחשבים ?? יש תוכנה או איך זה ?? תודה

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  18. מה אתם חושבים על החנות IQPC שווה לקנות ממנה מחשב?

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  19. Started by cleric,

אז ככה, אני וחברה שלי יוצאים כל ערב להליכה של חצי שעה\שעה בחודש האחרון, והיום החלטתי שאני רוצה ל"שדרג" ולעשות חלק מהמסלול בריצה, או בלעז - ג'וגינג. התחלתי מריצה בקצב בינוני במשך 15 דקות בערך עד שהתעייפתי והמשכתי בהליכה עוד חצי שעה. (כמעט 10 שנים של עישון קופסת סיגריות ביום כנראה עשו את שלהם ) אם יש כאן אנשים שרצים באופן קבוע אשמח לשמוע טיפים להתחלה, אזהרות, כמה לרוץ, באיזו תדירות, וכל מה שאתם חושבים שאני צריך לדעת בנושא. תודה

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  20. Started by oba3k,

בעיקרון כל דבר אלקטרוני וזול יכול לעניין אותי. מישהו מכיר/שמע על מקום זול וטוב שם?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  21. Started by Ghosthunter,

נחשו מה זה..

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  22. איך מכבים את הציפ בשביל לשחק ברשת ב PS2? יש לי ציפ MATRIX

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  23. Started by The UnKnown,

I need help in getting good general article about jazz music! Thanks alot !

24. Started by kurush,

אני מחפש עבודה בתחום ה-IT בתור מנהל רשת (Sysadmin) או מנהל מסד-נתונים (DBA) בפלטפורמת Oracle או SQL Server. אני גם "פריק" מחשבים מגיל צעיר כולל תכנות בפסקל בגיל 13, כתיבת דמואים (מישהו זוכר את המונח?), ועסקתי בפיתוח אפליקציות ווב וניהול מסדי נתונים בצבא. אם מישהו כאן מחפש או מכיר מישהו שמחפש עובד באחד התחומים, אשמח אם יצרו איתי קשר לפרטי או לסיקיו 16353527. תודה, שי

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  25. Started by pazer005,

אשמח אם תיצור איתעי קשר, יש לי מספר שאלות אלייך מספר icq: 156306764 מייל: pazer@nana.co.il ניתן כמובן לשלוח הודעה פרטית פה או משהו כזה.

• 3 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.