עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Delapro,

אבל לענות רק למי שבאמת יודע אתמול הבאתי את המחשב שלי למעבדה בגלל הוא לא עבד. המעבדה היא של חנות שבה קניתי. אמרו לי שנשרף לי לוח אם של GIGABYTE ויש אחריות רק לשנה והיא כבר עברה. קניתי את המחשב לפני 1.5 שנה. היום בדקתי ב-5 אתרים ושם בכווולם יש אחריות 3 שנים על לוח אם של GIGABYTE. וגם בדף של הקניה לא צויין מה אורך האחריות על כל רכיב כך שיוצא שהוא מחליט כמה אחריות יש על כל רכיב. האם אני יכול להגיד לו שהוא לא יכול להוכיח שזה לשנה ולהראות לו באתרים אחרים שזה 3 שנים ?

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  2. Started by davidz85,

שלום, בשבוע האחרון נתקלתי באיטיות מטורפת בגלישה באינטרנט, במהירות הורדה לא תקינה, פינגים פחות או יותר יציבים. בהתחלה חשבתי שזה בזק בינלאומי, אבל ביררתי איתם והם תיקנו לי איזה הגדרה שלא הייתה מכוונת טוב בחשבון שלי ספציפית, אבל כשניתקתי את החייג ובדקתי מהירות מול התשתית הוט, גיליתי שבמקום 375 אני מקבל במקרה הטוב מהירות של 260-300. דיברתי אולי 3 פעמים עם תומכים שלהם והם ניסו (או שלא) כל מיני דברים אבל בסוף התומך האחרון נכנע והודה בפניי שזה העומס על הכבל שמקשר בין השרת שלהם לבניין שלי ולאיזור כולו, ואין מה לעשות לגבי זה. אז על מה אני משלם להם 80 ש"ח בחודש? ניסיתי לבדוק דברים אחרים, כמו לנסות מודם אחר, להחליף כבל רשת, לשנות הגדרות במחשב עצמו, לחזק את כל הכבלים והמגברים של הבית…

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  3. מגיע עם טאקן מקורי. מגיע עם צ'יפ לצרובים. עם כל הכבלים שהגיעו באריזה. כרטיס זיכרון. שלט מקורי רוטט. ועוד שלט לא מקורי.

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  4. Started by LOL,

יש לנו בתרגיל השבוע שאלה רשת שלא הצלחתי לפתור אם מישהו יכול לעזור לי זה יהיה נחמד ראובן, שמעון ולוי נמצאים במסיבה. הם מתבקשים להשתתף במשימה הבאה: לכל אחד מהם ישימו כובע על הראש בצבע אדום או ירוק כאשר ההסתברות לכל צבע שווה. כל אחד מהם יראה את צבע הכובע שעל ראשי שני חבריו, אך לא יראה את הצבע של הכובע שעל ראשו. לפחות אחד מהם צריך לנחש את צבע הכובע שעל ראשו. אם יותר מעוניינים לנחש את צבע הכובע על ראשם מותר להם אולם שלושתם יזכו בפרס אם אף אחד מהם לא טעה. החוקים הם: מהרגע ששמים עליהם את הכובעים, אסור להם להעביר מידע ביניהם בדרך כלשהי. עם זאת, לפני קבלת הכובעים, מותר להם להחליט על אסטרטגית ניחוש. (למשל: הם יכולים להחליט מראש שרק ראובן ינחש, והוא ינחש "אדום". דוגמה נוספת: הם יכול…

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  5. Started by Shay0600,

שלום יש לי באתר מסויים סיסמא שאני לא זוכר הסיסמא נמצאת במחשב כאילו הוא זוכר אותה אני מתחיל לרשום תשם משתמש, בוחר אותו וזה כבר עושה לי תסיסמא אוטומתית אני צריך דרך לראות אותה! מישהו יודע איך?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  6. אני רוצה לשלוח מכתב לABIT העולמית כמובן באנגלית מישהו יכל לעזור לי בבקשהההה? זה יהיה ממש מהר :-*

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  7. משחק חזק ;D http://www.2people.co.il/downloads/nassaralla/ שיחקתי קצת הגעתי ל 5131 לחצו רווח להחליף נשק

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  8. Started by alienboo,

GO GO GO open media player and paste a url http://il1.basicbeats.net:8000/ :smiliedisco1: :clapper:

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  9. Started by SpEcToR,

שימו עין בראש ובראשונה גלו במודיעין את החמישייה ________________ זו החידה =] התשובה היא - מספר

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  10. Started by Ran B,

קצר, מצחיק, מגניב.. ;D http://planet.nana.co.il/bccdde/Movie1.swf

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  11. הכוונה לסצנה בתחילת הסרט מה קולין פארל ופוקס עושים שם?? תודה

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  12. Started by sdfzxc,

http://hwzone.co.il/news/1152599560/41209/ http://hwzone.co.il/sales/ באמת רעיון מעולה, ואם אפשר שיהיו גם מוצרים רגילים במחירים שפויים, אז עוד יותר טוב.

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  13. Started by eladbu,

אני מחפש שיר כניסה לחתונה! משהו מפוצץ אפשר להמליץ בחום גם רוק 60 70 80

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  14. Started by Yehudaa,

שלום לחברי הפורום מאז ומתמיד אני זוכר בפורום הזה דגלו לא לעשות דברים לא חוקיים ולא איזה גזל של זכויות יוצרים וכו' כעקרון אני תומך בגישה הזאת , אבל רציתי לשאול איך אתם נוהגים עם ספרי מדע . אם נניח בחיפוש בגוגל פשוט מופיע ספר להורדה או מקוון , אבל בחנויות דורשים עליו מחיר מלא של 100-200 שח . האם תורידו את הספר או שתקנו מחנות ?

15. Started by dj_horse,

שלום! אני מעוניין לדעת מה השם של השיר שנישמע בערך כך ohhh we living on...ohhh we living on...take my hand we make it i swear'ohhhh.... בנוסף רציתי למי שיודע איך קוראים לשיר של רובי וויליאמס שהוא שיר עם מישהי שבקליפ הם הולכים על מדרגות כאלה,למי שמבין. ושם אחרון של שיר its geeting hot in here..so..so take off all your clothes תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  16. Started by ShrekHunter,

שלום לכולם , שי לי בעיה . יש לי הארד דיסק ראשי שעליו מותקן הוינדוס ועכשיו חיברתי עוד הארד דיסק שעליו יש מידע שברצוני לשמור , אך אני לא יכול לגשת להארד דיסק כי הוא אומר לי לפרמט אותו. האם יש איזו דרך/תוכנה שבעזרתה אני אוכל לגשת לקבצים שנמצאים על ההארד דיסק השני שלי?? תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  17. Started by TimoTy,

שלום אני מעשן נרגילה בתדירות גבוהה ויש לי שאלה שמטרידה אותי כבר זמן רב...... כמה סיגריות אני כיביכול מעשן כשאני מעשן ראש לבד??

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  18. Started by IlyaN,

יש פה מישהו שמכיר את המושגים "פרט 818" "ופרט מהותי" עפ"י טבלת מיסים מרוכזים באתר המכס: http://62.219.95.10/misimmeruk/taxesconc.aspx למה הם מתייחסים ומה ההבדל ביניהם? אה, ועוד עניין: מישהו מכיר שלישראל אין הסכם סחר עם יפן...?

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  19. Started by Guarding angel,

הוא הולך בערך ככה: WE JUST DEEPER COULD BE ANYWHRE... LIFE GOES ON... SO BRING IT ON SO BRING IT ON... השיר הוא מן האוס\דאנס כזה בסיגנון של השירים של LASGO ועוד דאנסים מוכרים אולי קוראים לשיר DEEPER אך לא הצלחתי לזכור את השם של הזמר\פרוייקט תוכלו לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  20. Started by Ido.G,

שלום, אני לומד הנדסת תעו"נ. במסגרת הלימודים אני גם לומד תמחיר. המקצוע הזה פשוט עושה לי כאב ראש. המרצה שלנו פשוט על הפנים. אני ממש לא מבין מה הוא רוצה, מה הוא מלמד ומה ההגיון מאחורי התרגילים. לקחתי את הספר "תמחיר הלכה ולמעשה" של אינהורן מהספריה, אבל הוא גם על הפנים. אם מישהו יכול להמליץ לי על ספר ברור, נוח והגיוני בתחום- אני אודה לו מאוד. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  21. מתי יוצא הסרט ה4 בסדרת הארי פוטר? ומתי יותר הספר הבא בסידרה?

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  22. שלום, עשיתי את בחינת הברות המתמטיקה 5 יחידות שלי לפני כ-6 שנים במתכונת הישנה וכעת אני מעוניין לשפר ציון. יש בידי 2 ספרי בני גורן: חלק ו' ו-ז' כאשר יש לי ידע לפתור כ80% מהמבחנים המסכמים בסוף הספרים הללו, עכשיו (1)האם בכלל יש לי צורך בליפתור בני גורן חלק ה'? לאחר חיפוש ועיון בפורום לא הצלחתי למצוא תשובות לשאלות הבאות: (2)מה החומר הכולל של 5 יחידות בגרות במתמטיקה למועד חורף הקרוב (ללא המיקוד) ? - אודה לכם אם תוכלו להביא לי לינק, כי לא מצאתי באתר של משרד החינוך. (3)האם המבחן במתמטיקה 5 יחידות אכן נימשך 6 שעות רצוף? ואם לא אז איך העסק מתנהל? (4)האם נוסחאון במתמטיקה 5יח' משנת 2005 הוא גם הנוסחאון שישמש בבחינה הקרובה? (5) הבנתי שקיימת אפשרות לעשות את הבחינה במתכונת ישנה - אודה ל…

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  23. Started by Lost Spirit,

סידרה כל כך טובה ואין המשך? לפי יש המשך, המשך גדול! אז מתי זה אמור לחזור?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  24. Started by vipnisim,

מי שרוצה שיוסיף את השם משתמש ב Facebook

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  25. Started by Mesatla,

http://il.youtube.com/watch?v=ZS4mcAALUBY

• 0 תגובות
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים