כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,584 דיונים בפורום זה
-
המחשב יגיע ללא מערכת הפעלה...וגם ללא ספק ככה שאני לא יכול להדליק אותו... אני יוכל לזהות את החלקים ע"פ מה שמוטבע עליהם?
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי חברה אני מבקש סיוע בשני דברים : 1.היכן אפשר למצא את ריכוז חוקים ותקנות התעבורה השלם חפשתי כמובן בגוגל כמו כן במשרד התחבורה (המקסימום שמצאתי שם חלקים בודדים אשר בהם מצוי מידע חלקי לבעיות ספציפיות) ומשרד המשפטים גם בדקתי באתרים מקצועים לנהיגה כגון : חברות משאיות , מורים לנהיגה גם בעמותות לא מצאתי מצאתי אחד באתר של עורך דין אבל הוא למנויים בלבד . 2.אני מחפש את הספר כדי לבדוק את תקנה א/3350 סמל סעיף 6181 ,חבר קבל דו"ח בסך 250 שח' מפני שהוא התקין על האגזוז של הרכב שלו מנורת לד ( הטענה של השוטר הייתה שזה מסנוור ) מיותר לציין שזה מאיר את האגזוז בלבד ולא נעשה שינוי במבנה הרכב . אשמח לשמוע את דעתכם ולעזרתכם תודה באתר משטרת ישראל לא מצאתי דבר ( אגף תנועה )
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם חזרתי לארץ אתמול ולא ראיתי את הסרטון המלא של רון ארד אשמח אם מישהו ישלח לי לינק בתודה מראש ומי יתן ויחזור במהרה!לא משנה באיזה מצב
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי חור בכל העניין של מוליכים ושיטת התמונות (זה מה שקורה כשמבריזים), לא ראיתי מספיק דוגמאות ולכן חסרה לי האינטואיציה של כיצד לתקוף בעייות מהסוג הנ"ל... הבעיה: נתונים שני מישורים חצי אינסופיים מוליכים ומאורקים הנפגשים בזווית של 60 מעלות. מטען q נמצא במרחק a מישר המפגש של המישורים (מהצד של הזווית בת ה60 ולא של זו בת ה 300). השאלה היא מהו הפוטנציאל החשמלי במרחב. כמובן שבכל החתך של המרחב שבו הזווית בין המישורים ה300 מעלות הניחוש העלוב לפתרון משוואת לאפלס +קיום תנאי שפה יניב פוטנציאל אפסי, הבעיה היא כמובן בחלק השני של המרחב. אינני מצליח בעליל למצוא קונפיגורציה של מטעני דמה (שיהיו כמובן בצד השני של המרחב (זה בעל ה300 מעלות)) שיאפסו לי את הפוטנציאל על המישורים......דרושה ראייה…
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
אני רוצה להזמין את זה משם ואני לא יודע מה מקבלים איתו כי יש לי חיבור LGA 775 ואני צריך את התופסנים ואת התושבת מקבלים את זה איתו או שצריך להזמין את זה לחוד? :s05:
-
- 8 תגובות
- 609 צפיות
-
-
בוקר טוב . נתקעתי בבעיה, היום (החנות פתוחה מ-10:00 עד 12:30, אז אני צריך תגובות מהירות) אני הולך לקנות עכבר חדש (MX510 למתעניינים) וראיתי סעיף כזה בתקנון או משהו כזה שצריך להתקשר ולבדוק אם יש להם במלאי או כדי לאשר קניה, אבל אני צריך עזרה. האם אפשר פשוט ללכת לזיגזאג ולקנות בחנות את העכבר בלי שום הזמנה מראש או התקשרות אליהם? או שצריך לעשות את כל התהליך הזה (בלי משלוח)? פשוט תסבירו לי איזה דרכים יש לקנות מהם. אשמח מאוד אם תענו לי במהרה, תודה!
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום כל פעם שאני מנסה לעשות רכישה עם כרטיס אשראי אני נתקל בסירוב בגלל שכבר השתמשתי בו יותר מידי בזמן האחרון אז אני רוצה לדעת מתי זה אמור להתחדש? מדובר בויזה דרייב ולא מצאתי על זה מידע בשום מקום אחר אז אני ינסה את מזלי פה תודה
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מראש הולך להיתנצל על העיברית הכתובה שלי, צריך קצת לתרגל עדיין. אני חזרתי יחד אם משפחתי ארצה מחו"ל אחרי 8 שנים באוסטרליה והייתי מאוניין לשמוע ממכם, אנשים שמתעסכים ומתעניינים בתכום המיחשוב על השירות הצבאי. אז ככה, אני בן 23 וחזרתי הנה אם Diploma בתחום של Network Engineering, זה היה קורס של שנה וחצי ולימד בעצם את היסודות של Network admin. אני הייתי מעוניין להיתעסק בתחום הזה שבו למדתי גם בזמן השירות שלי, השאלה בעצם היא איך אני מגיע למצב הזה. מבחינת התהליך אני עדיין לא גמרתי צו ראשון(ועדה רפואית דרשה בדיקות נוספות). מה קורה אחרי צו ראשון? הבנתי שיש מיונים לכול מיני דברים, איך מגיעים אליהם? בשורה התחתונה, איך אני מגיע לתפקיד שעוסק ב-networks, מה אתם ממליצים? האים…
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
היי יש לי 2 שאלות.. 1. למישו יש מושג אם יש לי סרט בפורמט DVD-R אגב סרט חוקי לגמרי שחברים צילמו וצרבו על דיסק ואני רוצה להוסיף לו כתוביות ואז לצרוב שוב איך אני עושה את זה? סתומרת יש לי תקבצי DVDR במחשב אבל אין לי מושג איך להדביק לזה כתוביות ולצרוב?? 2. נגיד וקיבלתי באן אייפי מאתר מסויים.. איך אני יכול לחזור לאתר? נגיד יש כזה דבר לבקש מהספקית שינוי IP וזה יעזור? או שאין כזה דבר?? תודה רבה רבה לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
" During the last 30 days, your website on Tripod (http://members.lycos.co.uk/superginiman125) achieved 830 pages impressions. This makes your site one of the most popular of the Tripod community in United Kingdom. If you want to increase your page impressions even more take a look at the following tips that have been compiled for you by the Lycos Tripod team: http://www.tripod.lycos.co.uk/local/popular/. We hope you find this information useful and good luck making your website even more popular! Best regards, The Lycos Tripod Team. http://www.tripod.lycos.co.uk" מה שמצחיק שהאתר הוא סתם שילוב של תמונות וחרא בקופסה...
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אתמולף פיספסתי חדשות המדע, וראיתי רק חלק קטן מאוד מהסוף, וטל ברמן דיבר עם עוד משהו, שאמר משהו על כריות, ועל הצוואר, ושכחתי מה זה היה (לא ממש שמתי לב....). מישהו יכול להגיד לי? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
ציצולי האתר כשאני שומע אותם..דרך האתר..לאיזו תקייה הם הולכים ? *בדוק שהם בתוך תיקייה כלשהי אבל אנילא שוכר איזו.. קצת עזרה ואולי מישהו יודע..?
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני מתלבט בין החנויות: PCH והדובים. אני רק רוצה לדעת מי לדעתכם אמין יותר ונותן שירות טוב יותר. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מערכת המכירות יד שנייה של האתר די מצ'וקמקת, כאשר כל קטגוריה מלאה בדפים שאין בהם מוצרים כלל, מנגנון הוספת מוצרים מסורבל, ותיבות טקסט שמדי פעם מתבלגנות ודורסות זו את זו. (לפחות ב-IE) בהתחשב באיכותו הגבוהה של שאר האתר, אני משער שמדובר בשריד מיתולוגי מתקופה מוקדמת של האתר, ורציתי לדעת האם יש כוונה לשדרג אותו?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם JAVA... זה התחיל רק בחודשיים האחרונים וזה ממש מעצבן ! למשל כשאני מנסה להוסיף אייקון לתגובה שהוספתי הדפדפן (פיירפוקס) רושם בתחתית הדף :javascript:void(o); שאין לי מושג מה זה אומר ! וגם כשאני מנסה להתחבר לאתרים אחרים או פשוט ללחוץ על לחצנים הוא פשוט לא עושה כלום ורושם כל מיני שטויות על ג'אווה בתחתית. יש למישהו מושג איך לתקן את זה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
איזה אתרי קניות אמינים יש בארה"ב? שמעתי על NEWEGG ו-AMAZON... מי עדיף? יש לי קרובים בארה"ב... אני יכול לתת את כתובתם או משהו ואז החבילה תשלח להם, והם ישלחו אליי? מה בדיוק אני צריך למלא שזה יקרה? תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני באמת לא מבין למה אנשים ממשיכים להתווכח על הנושא הנ"ל. כל אחד והצרכים האישיים שלו, הצרכים של אח שלי הקטן לא מתקרבים אפילו לרמה של GF2!!! אבל הצרכים שלי עוברים את מה שה6800UE\X800XTP יכולים לתת, קשה לי להסתפק בפחות מ50-70FPS ב1600X1200 עם פילטרים על 4X-2X. כל אחד והצרכים שלו! ואין אפילו למה להתווכח על זה, אבל הבעיה שאנשים משפיעים על אנשים אחרים ללכת אחריהם ולקנות ATI או NVIDIA! שתמיד צריך להשאר נטרלי ולעשות מה שהלב\ראש או הבנצ'ים ( ) קובעים. לבדוק את כל הכיוונים, ולדעת מה הכי מתאים לאותו בן אדם, גם אם זו איכות התמונה המדוברת וגם אם אלו הביצועים המושלמים לכל אחד. אסור להגיד היי, תקנה ATI, או יאללה, לך על NVIDIA. צריך לפרוס ולהציג את כל העובדות, היתרונון והחסרונו…
-
- 7 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אהלן אני צריך תמונות באיכות טובה מתוך הסרט קיוב, בעיקר של הקוביה מבפנים ושל הקירות. מצאת ירק תמונות קטנות ולא מובנות בינתיים... תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי , יש לי כאן די וי די של Prosound 9000PS (בלי תגובות!) הממ , קיצר , מידי פעם שאני מכניס סרטים , זה כותב לי "The parental level of the player has been set. press "yes" to continu" ויש לי אפשרויות בין Yes/No שאני בוחר ב Yes הוא מבקש ממני סיסמא , ולא הגדרתי שום סיסמא מעולם! אין לי מושג מה הסיסמא... ניסיתי לאשר בלי סיסמא , והוא אומר שיש טעות , ניסיתי 1234 ואת כל השטויות האלה , כלום לא עבד. כשאני לוחץ NO הוא כותב לי : "This movie will not play due to the current parental lever setting of the players Please eject the disc" מה קורה כאן? למישהו יש מושג? יש לי אחריות עליו , אבל אין לי מושג מה המספר ... הזמנתי אותו כחלק ממערכת שלמה , של חברת פירלס. ואיבדתי את המספר שלהם , למ…
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
בפרסומת של הראלי בערוץ AXN יש שיר מדהים! זאת פירסומת ענקית... איך קוראים לו? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
זה הולך משהו כזה: you call me crazy tell me all tell me all זה מוזיקה שחורה, שיר מלפני שנה ככה. TNX
-
- 9 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שתי תמונות, אחרת משוחזרת, מישהו יודע איך עשו את זה? אם אפשר לפרט גם על הכלים בתוכנה (PHOTOSHOP?) והאם זה קשה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
תגידו מה השם הפרטי של רונאלדיניו חחח חשבתם פעם???????????
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-