כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תנ"ך, קיץ תשס"א, מס' 900091, 137... תודה לעוזרים..אני מחפש כבר חצי שעה...
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
http://www.supuzzle.com/supuzzle.swf מי שיודע לפתור את החידה הזאת שיתן פתרון אני כבר משתגע... תודות למי שיתן
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני יודע שזה אמור להתפרסם בעיתונים או משהו אבל יש איזה מקום שגם באינטרנט זה אמור להיות? אגב עשיתי 2 מתוך 5 היום.
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
הי, עד לפני כמה חודשים ב IMDB היה אפשר לראות איזה סרטים יצאו מתי בעמוד הזה. היה איקון של "previous week" שבאמצעותו היה אפשר לחזור אחורה כמה שנים ולראות איזה סרטים יצאו ומתי. עכשו אין את זה, ואני רוצה להתעדכן במה יצא בחודשים האחרונים... יש מקום שמאפשר את זה? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
תראו, אני צריך טלפון אלחוטי לבית בתקציב של עד 500 ש"ח. ורציתי את הטלפון הטוב ביותר שאפשר במחיר הזה. אני מחפש טלפון שתומך בכל השכלולים של היום. חשבתי על ID555 של Philips - איך הוא ? ואם אפשר תגידו לי לאיזה פורום הנושא הזה שייך ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
למרות שאני משנה בapplication settings שהמידע יהיה זמין רק לי, עדיין רואים אותי באפליקציה. יש עוד מקום שצריך לשחק בו עם ההגדרות? טנקס.
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת כמה דברים על מחשבי כף יד ועל הJJ ביחוד 1)האם ניתן לגלוש באינטרנט כמו בכל מחשב ביתי אחר (לראות אתרים רגילים, להוריד קבצים וכו) על גבי WIFI? 2)בקשר לתוכנות כמו מסנגר ICQ וסקייפ יש תמיכה למלאה וניתן להישתמש כמו במחשב הביתי על גבי WIFI? 3)במיוחד במסנגר הבנתי ל JJ יש מצלמה קידמית ניתן לדבר גם בוידיו על גבי המסנגר בWIFI ובVOIP במסנגר ובסקייפ כמו במחשב על WIFI? 4)כמה זמן הJJ מחזיק לכם עם סוללה מלאה? 5)איך אתם מסתובבים איתו בכל מקום ואיפה אתם שמים אותו שאתם בחוץ? 6)איך הוא בתור פלאפון האפ שומעים טוב וברור והאם התמיכה באוזניות BT טובה? 7)האם אתם מרוצים בכללי מהמכשיר? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
טוק טוק טוק? יש כאן מישהו שזוכר אותי מלפני שנתיים פחות או יותר?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש כאילו כזה מקומות פה באתר שיש כאילו כזה מנעול כמו בבדיחות ואי אפשר לכתוב למה זה ככה מזה כאילו זה אסור לי להכנס לשם למה עשו לי ככה מזה המנהלים עושים את זה? אולי תפתחו? בסדר?
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום כולם אני בכתה ט' ולקראת פסח יקחו את כול מי שרוצה ללכת למגמת מחשבים בתיכון שאני הולך עליו לבחינה (תיכון ראשונים) קיצר אני לא יודע מה ישאלו אותי \ יבחנו אותי בו , האם מישהו יודע על מה ? מה יבקשו ממני לעשות ? כי זה מאוד חשוב לי תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי חדר קטן אני מעוניין לקנות את המזגן הזה כי הוא הכי יעיל למרות זאת רציתי לדעת כמה חשמל יגיע לי לא בוטח בהם
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אז מה שיש לי עד עכשיו זה: חורף 73 גבעת התחמושת ירושלים של זהב ירושלים של ברזל שתי אצבעות מצידון בלדה לחובש אנחנו לא צריכים (קשה- שלמה ארצי) באב אל וואד הנסיך הקטן המלחמה האחרונה אנחנו מאותו הכפר אנשי הצפרדע שירו של צנחן הקיץ האחרון (קשור?) שער הרחמים פרח אחי הצעיר יהודה רון מול הר סיני נאצר מחכה לרבין מי שחלם שארם א-שייח עמק דותן מלכות החרמון אין לך מה לדאוג תוספות: הרעות פרחים בקנה מי שיכול לגדיל את הרשימה, אני אודה לו מאוד... אז תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
קרובים שלי טסים לארה"ב ואני לא יודע מה לבקש שיביאו לי.. אני לא רוצה איזה משהו בומבסטי אבל אני מוכן להשקיע עד 200 שקלים. אני רוצה דברים שאני לא אזדקק לאחריות שלהם - לא כמו פלאפונים מעבדים וכו'... המפרט של המחשב שלי בצד, יש הצעות לדברים למחשב או כל דבר אחר?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מחפש אתר או תוכנה שמלמדת או עוזרת לי ללמוד.. עד עכשיו מצאתי רק דברים בתשלום כמו סרטים והכל...:\
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום אנשים. החלטנו אני וזוגתי לנפוש קצת בסוכות (4 ימים חופש רצוף, פשוט מושלם) וחשבנו על אחד מהדילים של "הכל כולל הכל" (מלון+מזון+אטרקציות), ז"א אחד המלונות הענקיים הללו שתמיד רואים בטלוויזיה. כמו כל צרכן נבון החלטתי לקבל חוו"ד מאנשים שהיו באחד המקומות הללו, לא לגמרי משנה היכן אלא איך היה (אני מדבר על יוון/קוס/בודרום וכו). המגבלות הן עד 350 דולר לאדם (לפי מה שראיתי עד עכשיו זה די הגיוני). שאלה בנוסף - מה ההבדל בין 3/4/5 כוכבים? למה 5 כוכבים עולה כפול? האם ההבדל הוא רק ברמת החדרים או בתוספות נוספות לדיל? על עיצה, חוו"ד, הערה תתקבל בברכה.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
הזמנתי מהם מוצרים והם במלאי ועכשיו אני שכחתי להתקשר אליהם היום שישימו לי את זה בקיוסק..... ( נדפקתי ) שלחתי איימיל יכול להיות שהם יקראו אותו מחר ? או היום ? כי זה ממש דחוף למחר !
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום וברכה, לא מזמן השתחררתי כהנדסאי תעו"נ בהתמחות יצור ומעוניין להשתלב בשוק העבודה האזרחי. כרגע אני מתקשה להשתלב. אשמח לשמוע מאנשים פה שיש להם ניסיון, במיוחד מי שמהנדס או הנדסאי שכבר השתלב. או לחילופין אשמח לקבל מס' פלאפון של אחד המקורבים שלכם שנמצא בשוק האזרחי כמהנדס/הנדסאי תעו"נ...
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה קניתי אוזניות HPM 70 IN EAR של סוני אריקסון...לצערי הרב, הדגם שקניתי לא הגיע עם גומיות בגדלים שונים, כפי שזה נמכר במקור. מכיוון ואני לא יכול להסתדר עם גודל גומיות האוזניות הנוכחי, החלטתי לחפש באתרי קניות ברשת. באתר EBAY מציעים הרבה חבילות של גומיות לאוזניות המדוברות, כולל משלוח לארץ. הבעיה שלי, היא שאני חייל עם כרטיס אשראי ישראלי. אם לקצר את השאלה - רציתי קצת הסבר כיצד ואיך ניתן לקנות דרך אתר EBAY? האם ניתן לקנות דרך PAY PAL? מה זה בכלל PAY PAL ואיך פותחים חשבון? גם שמעתי שקיים כרטיס אשראי "ווירטואלי" שניתן להטעין אותו בסכום כסף מסוים ולהשתמש בו ככרטיס בינ"ל. אשמח אם תסבירו לי דרכים, ע"מ שאוכל גם אני להנות ממותרות המאה ה-21 ולהתחיל לקנות דרך האינטרנט
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
www.warez-bb.org אחרי ההרשמה הוא לא שולח לי את הקוד הפעלה לאימייל. אח שלי הקטן המעצבן הזה אומר שהוא יודע למה והוא יגיד לי רק אני אשלם לו 5 שקל...כמעט הבאתי לו חמש כאפות... מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה? ואם הוא הצליח לקבל משתמש מאושר והכל אז שיביא לי אותו או יגיד איך
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
... לבגרות מדעי הטכנולוגיה.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
קודם כל, מצטער על העלאת השאלה, אני יודע שהרבה פה שואלים לגביי פלאפונים בזמן האחרון, אבל עוד לא ראיתי אחד שפירט בכלל, ואת מה שאני צריך בפרט. אז אם תוכלו לעזור לי, אני אודה לכם מאד! הפלאפון צריך לתמוך GSM (סלקום) חייב להיות קומפקטי יחסית (ז"א לא בגודל העצום של ה6680 [E398 למשל בעל מיימדים מצויינים שישמחו אותי] ) חייב להיות בעל נתוני קרינה "סבירים" ומטה, אני לא רוצה פלאפון בעל נתוני קרינה מטורפים, כיוון שאני מסתובב עם הפלאפון בערך כל היום. חייב להיות בעל מצלמה עם איכות טובה, ז"א רצוי מאד 1024X768 או מעל. חייב להיות בעל יכולת קיראה של MP3 סטיראופוני (אוזניות, לא ספיקר) באיכות סבירה/טובה חייב להכיל אפשרות להרחבת זכרון ע"י תוסף כרטיס זיכרון, עדיף מסוגים זולים (אני מתמצא…
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש מקום דווקא בהרצליה - אל תציעו מקום אחד... ניסיתי לחפש בגוגול מלא מילות חיפוש.... אם תחפשו זה יימצא לכם אתר שנקרא SNOWROOM שמוזכר שם הרצליה אבל כשנכנסים אין איזכור להרצליה.... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
בפורום רשתות לא ממש עונים לי השאלה שלי כזאת. אם אני השכרתי שרת ודומיין בחברה X, והשכרתי שרת נוסף בחברה Y כשרת גיבוי, האם אני יכול ליצור sub domain שינווט את הכתובת לשרת Y?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
טוב hdtv,dvd ו-erotica די מסבירים תעצמם, אבל מה לעזאזל יש ב- boneless,core,nl,x? פשוט לא בא לי להוריד חצי מיליון headers במשך שבוע כדי לגלות
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אז כרגיל המורה נידבה אותי (בעל כורחי ;D ) להכין מצגת, הפעם בנושא הטיול השנתי שלנו בירושליים, אז חיפשתי תמונות קלאסיות בירושליים ולמרבה התדהמה לא מצאתי תמונות חלקות אלא עם כתוביות למיניהן, אני צריך את המצגת להכין עד יום שלישי הזה ולכן זה דחוף לי מאוד למצוא את התמונות ואבקש את עזרתכם בנושא בתודה ובלחץ קטסטרופלי מראש ( ;D ) naorai
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-