כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
I need help in getting good general article about jazz music! Thanks alot !
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מתי יוצא הסרט ה4 בסדרת הארי פוטר? ומתי יותר הספר הבא בסידרה?
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני חייב מעבד אבל אין לי גרוש על התחת. חשבתי לקנות יד שניה אז אם אתם מכירים אתר או פורום כלשהוא שמפורסמים בוא מכירות יד שנייה אז בבקשה ;D
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס/אלמנט שמאפשר למדוד טווח לגוף הקרוב ביותר בכיוון אליו הוא פונה . (חיבור למחשב נישא). יותר עדיף אם יש כזה דבר שמודד בו זמנית בכל הכיוונים ונותן מפת טווחים היקפית - כלומר מה הטווח לגוף הקרוב ביותר בכל כיוון בנפרד מסביב למחשב. מישהו יודע איפה אפשר למצוא כזה?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
http://www.rex.co.il/article.php?sid=61 :lol: תקראו! לצערנו זה באמת קרוב למה שקורה עם המחשבים...
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
לפני כמה זמן קראתי שערוץ עשר כנראה לא ישדר בשבת וזה בגלל שהמנהל של ערוץ עשר ימכור 49% מהמניות למשה סבא (שם מוזר) תמורת 20 מיליון דולר. סבא הוא משקיע מרכזי בחברת טי.וי.אצטקה (הפעילה בדרום וצפון אמריקה ונסחרת בנאסד"ק בשווי של למעלה ממיליארד דולר) ובחברת טלפונים סלולריים במקסיקו. עוד נודע כי לסבא יש יד במגוון פעילויות צדקה בישראל. יו"ר הערוץ יוסי מימן הביע שביעות רצון אישית מההתקשרות החדשה. לדבריו "נראה לי כי הידע והניסיון הרב שמר סבא מביא עמו, כמו גם היקף הקשרים שלו בשוק הטלוויזיה העולמי בנוסף לקשר האישי החם אשר נוצר בינינו, מבטיח לערוץ 10 תקופה של יציבות בצד תנופה של יצירה. בהיבט רחב יותר, מעבר לתרומה לערוץ 10 ולתחרות בשוק הטלוויזיה המסחרית בישראל, מהווה השקעתו של מר סבא …
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות domain מהאתר godaddy.com (מישהו שמה דברים רעים אל החברה?) ויש לי פורום בשרת של tripod http://www.tripod.spray.se/ (אין בנארים) האם אני בעיה לעשות domain forwarding לכתובת כזאת?
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
לפני כמה שנים טובות (1-2) קניתי HDD של מקסטור כרגע הוא מראה סימנים של מצוקה ואני לא מוצא את הקבלה שלי על הקניה מה אני יכול לעשות? האם יכבדו את האחריות גם ללא הקבלה? (אולי להם יש קבלות משלהם?)
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
ניסיתי לשלוח דרך ה ICQ אבל הוא לא מקבל מספרים של חברת הענק! AT&T ואני יכול לשלוח למספר שאני מעוניין SMS דרך AOL INSTANT MESSENGER אבל לא יכול לקבל בחזרה תשובה, למישהוא יש הצעה בשבילי? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
היי , יש לי כאן די וי די של Prosound 9000PS (בלי תגובות!) הממ , קיצר , מידי פעם שאני מכניס סרטים , זה כותב לי "The parental level of the player has been set. press "yes" to continu" ויש לי אפשרויות בין Yes/No שאני בוחר ב Yes הוא מבקש ממני סיסמא , ולא הגדרתי שום סיסמא מעולם! אין לי מושג מה הסיסמא... ניסיתי לאשר בלי סיסמא , והוא אומר שיש טעות , ניסיתי 1234 ואת כל השטויות האלה , כלום לא עבד. כשאני לוחץ NO הוא כותב לי : "This movie will not play due to the current parental lever setting of the players Please eject the disc" מה קורה כאן? למישהו יש מושג? יש לי אחריות עליו , אבל אין לי מושג מה המספר ... הזמנתי אותו כחלק ממערכת שלמה , של חברת פירלס. ואיבדתי את המספר שלהם , למ…
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני באמת לא מבין למה אנשים ממשיכים להתווכח על הנושא הנ"ל. כל אחד והצרכים האישיים שלו, הצרכים של אח שלי הקטן לא מתקרבים אפילו לרמה של GF2!!! אבל הצרכים שלי עוברים את מה שה6800UE\X800XTP יכולים לתת, קשה לי להסתפק בפחות מ50-70FPS ב1600X1200 עם פילטרים על 4X-2X. כל אחד והצרכים שלו! ואין אפילו למה להתווכח על זה, אבל הבעיה שאנשים משפיעים על אנשים אחרים ללכת אחריהם ולקנות ATI או NVIDIA! שתמיד צריך להשאר נטרלי ולעשות מה שהלב\ראש או הבנצ'ים ( ) קובעים. לבדוק את כל הכיוונים, ולדעת מה הכי מתאים לאותו בן אדם, גם אם זו איכות התמונה המדוברת וגם אם אלו הביצועים המושלמים לכל אחד. אסור להגיד היי, תקנה ATI, או יאללה, לך על NVIDIA. צריך לפרוס ולהציג את כל העובדות, היתרונון והחסרונו…
-
- 7 תגובות
- 596 צפיות
-
-
ממש לא מזמן קניתי 256 MB RDRAM PC 800 ויכול להיות שאצטרך למכור אותם... :'( אם אני ירצה למכור אותם אני חייב לעשות את זה מהר ואני שואל איפה הכי כדאי לפרסם מודעות למכירת חלקים? נ.ב המעוניין לפנות בפרטי.. ;D
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
למה פעמיים מPANDAS קיבלתי את המשלוח לכתובת הקבלה ועכשיו גם מPCH ?! זה ממש מעצבן וזה גרם לעיקוב של כמעט שבוע ! למישהו פה זה גם קרה?
-
יש למישהו מושג איך קוראים למנגינה שסנופקין מהמומינים שר עם המפוחית שלו? (אני מתכוון למנגינה די קצרה)
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
כבר שנה ב12 מגה +- ומזמן אני רוצה לשדרג, אבל בגלל שיש לי טריפל אני קשור להוט, 100 מגה עולה יותר מדי, ובאמצע אין שום אפשרות. אז יש איזה משהו באינטרנט לגבי המהירויות? כי אני לא מצאתי.
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
:jump: למכירה בהזדמנות נדירה מחשב נייד דגם: DELL M6300 מסך 17 אינטש, במצב חדש מעולה לגרפיקה, רק 7 מחשבים כאלו הגיעו לארץ, למעשה לא השתמשתי בו כלל. 050-4417385 יהודה
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
הכוונה אתרים שאני יוכל להוריד מהם וידיו ומשחקים חינם תודה.
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום, פעם הייה פה תר'ד האם תודעה אמיתית. הינא למשל תודעה אמיתית: כשאתים הולכים ברחוב ונגיד מישהו מסכל עליכם והוא מאחוריכם תמיד הייה לכם הרגשה כזאת ותסתכלו בחזרה אחורה ותראו שהוא גם מסתכל.
-
- 8 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אתר/תוכנה לא לנגינה, ללימוד תווים ואקורדים על אורגן. תודה.
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
סתכלו שנייה שאלה בהסתברות: ציון ממוצע 75 סטיית תקן 15 שאלה:מהו הציון ש0.75 מהציונים נמוכים ממנו? איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מצלמה חדשה באתר http://www.camera.co.il/ והייתי רוצה לקבל חוות דעת אישית מכם על החנות. ראיתי שאנשים משבחים את החנות בזאפ אך אני חושש שהתגובות מושתלות ע"י החנות (לכן אני שואל אתכם). מישהו קנה שם? איך השירות? האחריות? זמן הגעת המוצר? כמו כן, הייתי רוצה לדעת איך היבואן H4 שהחנות עובדת איתו. תודה מראש, מודי
-
- 7 תגובות
- 596 צפיות
-
-
http://www.tv5.org/TV5Site/la_linea/index.php?numero=2 ברום ברום בא הא הא !
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
הראשונה מסוגה? מוצרים כאלו קיימים בשוק מעל שנה - למה לא לבדוק לפני שאתם טועים ומטעים (לא שלהטעות את YNET זו כזו חוכמה): http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3265648,00.html
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי פייר פוקס 1.5 ווידאו (כמו שידוע לכם אולי) הוא לא יכול לנגן...או שהוא מעביר לי לוינאמפ או משו כזה... השאלה אם אפשר שהוא ינגן אתרים שיש בהם וידאו (ראו קישור לדוגמא) בלי להעביר לי את זה לוינאמפ או לMP ואני אשמח אם תוסיפו קישור להורדה של איזה פלאג או משו. תודה. קישור לוידאו: http://video.nana.co.il/?SectionID=1008
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-