עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by the red dragon,

שאלה מעצבנת שאין לי מושג איך לענות עליה החוק קובע כי אסור לקיים תעמולת בחירות באזור הקלפי. מדוע?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  2. Started by zurkin1232,

שמעתי היום ברדיו שיר חמוד, ואני רוצה לדעת מה שמו (ומי המבצע). זו איזו גרסת דאנס/האוס (אף פעם לא ידעתי להגדיר ז'אנרים ). בכל אופן משתמשים שם בסימפול מתוך השיר "don't stop till you get enough" של מייקל ג'קסון. יש את הסימפול, ואז הזמר אומר "stop" (או אולי "don't stop") והמוזיקה עוצרת לרגע, ואז ממשיכה. מישהו יודע (על אף התיאור המעורפל...)? עריכה: הנה קטע מהסימפול שדיברתי עליו... מי שמכיר את השיר מיד יזהה לדעתי.

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  3. Started by UNDERDOG,

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  4. Started by sdfzxc,

http://hwzone.co.il/news/1152599560/41209/ http://hwzone.co.il/sales/ באמת רעיון מעולה, ואם אפשר שיהיו גם מוצרים רגילים במחירים שפויים, אז עוד יותר טוב.

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  5. Started by dj_horse,

שלום! אני מעוניין לדעת מה השם של השיר שנישמע בערך כך ohhh we living on...ohhh we living on...take my hand we make it i swear'ohhhh.... בנוסף רציתי למי שיודע איך קוראים לשיר של רובי וויליאמס שהוא שיר עם מישהי שבקליפ הם הולכים על מדרגות כאלה,למי שמבין. ושם אחרון של שיר its geeting hot in here..so..so take off all your clothes תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  6. Started by RGod,

תגידו איך ניתן להזמין מחול למשל מי אתר NEWEGG חלקים לארץ ?האם זה אפשרי אם אין לי כרטיס אשראי בין לאומי ?או שיש חברות שמימרות תכסף או משהו דומה ? תודה .....

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  7. השאלה בגוף הכותרת... אני מחפש מישהו לאימונים...

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  8. Started by ForresT,

משהו רוק ניו מטאל כזה.. הולך ככה we build it up for you for the year 2000 we make it up for you for the year 2000 משהו כזה..שיר ממש יפה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  9. Started by RF SOS,

פתחתי " עוסק פטור " ואני עובד גם שכיר וגם עצמאי . עשיתי לי מחירון שירות : התקנה רכיב - 50 / 70 ש"ח . התקנה מערכת הפעלה ( בסיס ) + אנטי וירוס - 150 ש"ח . התקנה תוכנה - 50 / 100 ש"ח אני עובד רק בבית לא יוצא ללקוחות . נ.ב. חלקים אני לא מוכר אין בזה רווח סתם כאב ראש אם הלקוח מעוניין אני לוקח כסף מראש מביא חלקים והאחריות לא ממני שירות נטו . חוות דעת , תודה !!!

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  10. ... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  11. Started by NiTRo37,

יש למשהו אתרים טובים לבאנרים הקטנים האלו של משתמש , לדוג': ATI USER AMD USER וכל זה.....

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  12. שלום לכולם, עשיתי חיפוש,ב-7 עמודים ולא מצאתי מידע שכזה, אני צריך כמה חנויות מחשבים באמריקה, ולא חובה שהם ישלחו לארץ. בתודה, MuTaTiOn.

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  13. Started by the2,

אתמולף פיספסתי חדשות המדע, וראיתי רק חלק קטן מאוד מהסוף, וטל ברמן דיבר עם עוד משהו, שאמר משהו על כריות, ועל הצוואר, ושכחתי מה זה היה (לא ממש שמתי לב....). מישהו יכול להגיד לי? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  14. אממ שאני שואל כי אולי שנה הבאה אני עובר לשם... אז סתם עניין אותי חח... אז נגיד יש לי 5000 שקל. איפה אני משיג מחשב יותר טוב?בארץ או בשוויץ? אם מישהו מכיר גם חנויות אשמח לקישורים.. תודה.

15. Started by kip,

"מור לוי" מראשל"צ שהוא... סיטונאי? מישהו שמע? בכל מקרה, אני לא נתקלתי עד עכשיו... אפשר לבנות מפרט משם? מוכר gigabyte & assus אשמח לתגובתכם...

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  16. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

תודה!

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  17. Started by ROTFL,

הראשונה מסוגה? מוצרים כאלו קיימים בשוק מעל שנה - למה לא לבדוק לפני שאתם טועים ומטעים (לא שלהטעות את YNET זו כזו חוכמה): http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3265648,00.html

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  18. Started by idanmal,

שלום לכולם .... יש פרסומת חדשה ומדליקה למוטורולה עם שיר חמוד שאני מעוניין לדעת מה השם של השיר ושל מי הוא אני רק יודע שהזמר אומר שם Abra Kadbra בבקשה עזרה........... :s05:

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  19. Started by Ghosthunter,

שלום, רציתי לדעת היכן יכולים להשיג קובצי MIDI עם מוזיקה דומה למוזיקה שיש בקיגנים של ORION. חיפשתי בGOOGLE ולא מצאתי כלום. תודה!!!

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  20. יש לי חדר קטן אני מעוניין לקנות את המזגן הזה כי הוא הכי יעיל למרות זאת רציתי לדעת כמה חשמל יגיע לי לא בוטח בהם

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  21. Started by ufk,

יש לי אולפן בבית אז קניתי כרטיס מסך Gigabyte NVIDIA 7600GT SuperSilent ככה בוא בלי מאוורר ולא עושה רעש, הTV OUT שלו היה דפוק אז הלכתי לחנות ליחליפו לי אותו, הם הביאו לי במקום כרטיס של Point of view שהוא יותר זול ב-100 שקל ועם מאוורר ובעצם הוא לא שמיש בשבילי עכשיו כי הוא די מרעיש. הם אומרים שלפי האחריות מותר להם לעשות את זה כי זה בעצם אותור כרטיס. מה נסגר איתם?!

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  22. Started by HiperPsY,

שנה שעברה עשיתי את השאלון של C ואת הפרוייקט ועברתי אותם בהצלחה , השנה הלך לי ממש חרא במודלים ועיצוב , אם אני נכשל השנה אין לי את כל ה 5 יחידות או שבעצם עושים ממצוע בין השאלונים? זה ממש חשוב לי.

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  23. Started by smack,

היי לכולם מישהו מכיר אתר שבוחן אונליין את המבחן תיאוריה של 2009?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  24. מחפש את המשחק של הברווז הזה בתוכנית של השינה? מישהו יודע איפה אפשר להשיג את המשחק?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים