עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by u-re,

הכותרת אומרת הכל בעצם צריך את שם השיר שמופיע בפרסומת של AXN לסרט "מה קרה בגטקה" תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  2. http://funny-pictures.com/ecards/games/?cardurl=bomber.html פשוט מזעזע לאיפה הגענו?!? נ.ב. ניקוד הולך ככה- ג גבר פצוע = 1 אשה פצועה =2 ילד פצוע =3 גבר מת=2 אשה מתה =3 ילד מת =4 השיא שלי זה 24 1 גברים מתים 4 נשים 2 ילדים ואשה פצועה

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  3. Started by pain_killer12,

בקרוב יש פעולה ב"בני עקיבא" והנושא שלה הוא חשיבות השמחה בחודש אדר. תוכלו לתת לי הצעות לצ'ופרים\משחקים\סיפורים שאפשר להעביר איתם את הנושא? ד"א אני צריך את העצות ממש דחוף, אז אודה לכם אם תוכלו לכתוב בקרוב. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  4. המפרט: שני הרדיסקים, האחד 20GB והשני 40GB כונן CD של LG x52 כרטיס מסך:MSI RX9250 מסך:Proview CRT מעבד:Intel Pentium 4 CPU 2.66 Ghz זיכרון 256x2 של RAM DDR2 המחשב יכול לבוא עם מקלדת אבל בלי עכבר אז לא נראה לי רלוונטי למכור את המקלדת. מצב המחשב טוב לאחר פורמט ומוכן לשימוש יד שניה. זהו בעיקרון, מישהו יכול להמליץ על מחיר?

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  5. שבת שלום. אחותי אמורה לחזור בקרוב מתאילנד, וביקשה ממני לבדוק את עניין הoverweight. מישהו יודע מה המגבלה שם? וכמה קנס משלמים? אני מדבר על הנמל תעופה בתאינלד. תודה מראש Install

• 7 תגובות
    • 634 צפיות
  6. Started by ShoX,

כמעט בטוח שלוקחים אותי לממר"מ ואני רוצה לדעת על השאלון שצריך לעשות. האם הוא קשה? איך הוא בנוי? כמה זמן? על מה הוא יהיה ובעיקר איך אפשר להתכונן אליו... *ואם אפשר קצת מידע לגבי היחידה תודה!

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  7. תעשו ציטוט ותוסיפו את מה שאתם חושבים שיהיה לפי התמונה ----------------------------------------------------------- 01 - 02 - 03 - 04 - 05 - 06 - 07 - 08 - 09 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - ----------------------------------------------------- בשבוע שעבר חברי האתר תפסו 8 משחקים http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=115099.0 נקווה שהשבוע נתפוס יותר בהצלחה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

8. אהלן, אני בדר"כ לא עושה את זה פה.. אני מתלבט בין כמה שילובי צבעים לחדר שלי שהולך לעבור "שיפוץ" רציני.. אשמח לשמוע את דעתכם! תודה, תומר.[br]פורסם בתאריך: 15.02.2009 בשעה 21:43:28 ויש את אלה, תמונות שאספתי מהאינטרנט של חדרים שאנשים עושים..[attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  9. Started by ron1881,

הטסט שלי התחיל היום בשעה 12:30 והסתיים בשעה 13:10-30 בערך.. מישהו יודע מתי תיהיה תשובה ?!

10. אני הייתי רוצה לראות REMAKE לHALLOWEEN של JOHN CARPENTER, אני יודע שיצא HALLOWEEN השנה שעברה ב2007 של רוב זומבי, אבל לא ממש אהבתי את השחקנים והאווירה הייתה גרועה יחסית לסרט הראשון, היייתי רוצה לראות REMAKE כמו שצריך. בנוסף לזה הייתי מאוד רוצה להיות REMAKE לALIENS, לפי דעתי הסרט הכי טוב שאי פעם יצא.

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  11. Started by IG,

אהלן. אני מעוניין לקנות נגן MP3 - http://cgi.ebay.com/Meizu-M3-Music-Card-4GB-MP3-MP4-FM-Player-Gift_W0QQitemZ300140931472QQihZ020QQcategoryZ73839QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem או http://cgi.ebay.com/Creative-Technology-ZEN-V-Plus-4-GB-1000-Songs-MP_W0QQitemZ290154266484QQihZ019QQcategoryZ75463QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem מכיוון שזו הפעם הראשונה שאני רוצה לקנות משהו בEBAY, רציתי לדעת אם יש משהו שאני צריך לשים אליו לב... לדוגמא, במכירה הפומבית של הזן, יש שם איזה קאצ' שהנגן התחיל מכזה מחיר נמוך? (עקרונית הוא עולה סביבות ה100$...) יש בעייה עם הזמנות מסין או הונג קוגנג? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  12. Started by guyk,

ראיתי בחיפוש בפורום שכאן רשמו הודעות כאלו אז אני מקווה שזה המקום המתאים. מפרט המחשב: CPU- intel pentium ® D CPU 2.81GHz Memory- DDR2 OCZ 1024Mb 400Mhz+ PDP 512Mb 333Mhz Mother Bord- Gigabyte GA-945P-S3 Hard Drive- Western Digital 160Gb wd1600aajs Display card- ASUS Nvidia GeForce 7300LE Display- Proview 17" אני מוכר גם את המסך...

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  13. Started by elior021,

אהלן כולם אני צריך קצת מידע על עבודה מועדפת כמה שעות צריך לעשות או כמה ימים כדי לקבל את המענק?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  14. מבקש המלצה לפלאפון לא ברמה של אייפון 4 ולא גם אחד שמרגיש זול... משהו שנותן את התמורה למחיר. הפלאפון מיועד לאחי כי הפלאפון הישן שלו כבר לא מתפקד והגיע הזמן להחליף. יש אפשרות לעשות חבילת חיילים. אני כנראה אלך לסוכנות פלאפון, אלא אם כן אתם ממליצים לאחרת (רק שבאורנג' אני לא דורך יותר). חשוב שהפלאפון יהיה שימושי מבחינת אפליקציות, אלפון נוח ואפשרות גם לבדוק כמה דקות אני מדבר וכו'... (כל העניין של מעקב ובקרה). בנוסף גם חשוב לי עניין אמינות החברה, כלומר אם מופיע לך XX אס אם אסים ו-XXX דקות שיחה, אז בחישוב פשוט אתה יכול להגיע לסכום שאתה אמור לשלם וכך יופיע בחשבונית. חברים המליצו על Nokia C7. אשמח אם תעזרו בנושא.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  15. איזה חניות יש מבצעים על מסכים טלויזיות ואיזה הנחות? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  16. קודם כל, מצטער על העלאת השאלה, אני יודע שהרבה פה שואלים לגביי פלאפונים בזמן האחרון, אבל עוד לא ראיתי אחד שפירט בכלל, ואת מה שאני צריך בפרט. אז אם תוכלו לעזור לי, אני אודה לכם מאד! הפלאפון צריך לתמוך GSM (סלקום) חייב להיות קומפקטי יחסית (ז"א לא בגודל העצום של ה6680 [E398 למשל בעל מיימדים מצויינים שישמחו אותי] ) חייב להיות בעל נתוני קרינה "סבירים" ומטה, אני לא רוצה פלאפון בעל נתוני קרינה מטורפים, כיוון שאני מסתובב עם הפלאפון בערך כל היום. חייב להיות בעל מצלמה עם איכות טובה, ז"א רצוי מאד 1024X768 או מעל. חייב להיות בעל יכולת קיראה של MP3 סטיראופוני (אוזניות, לא ספיקר) באיכות סבירה/טובה חייב להכיל אפשרות להרחבת זכרון ע"י תוסף כרטיס זיכרון, עדיף מסוגים זולים (אני מתמצא…

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  17. יש מקום דווקא בהרצליה - אל תציעו מקום אחד... ניסיתי לחפש בגוגול מלא מילות חיפוש.... אם תחפשו זה יימצא לכם אתר שנקרא SNOWROOM שמוזכר שם הרצליה אבל כשנכנסים אין איזכור להרצליה.... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  18. Started by Fertilizer,

היי ברשותי כמות של פלסטיקים של מקלדות מחשב כלומר כל הפלסטיקה של המקלדת כל המקשים וכו יש לי כמות מסחרית ואני מעוניין למכור משיהו מעונין? כמו כן מישהו מכיר מקום\אדם שקונה פלסטיק בכמויות? תודה לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  19. Started by MasterDK,

היי אני מחפש לוחות של רכב יד שנייה (חוץ מיד2 והומלס). תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  20. Started by uzi_sch,

http://www.highdefwallpapers.com/images/bikini/Blonde_Larissa_Blue_Bikini_Motorcycle.jpg מה עדיף, היא או האופנוע?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  21. Started by mazam,

שבת שלום קודם כל.. ככה החופש הגדול היגע ובא לי לעבוד כצת לעשות כסף.. אבא שלי הציע לי לפרסם מודעה (עיתון מקומי/פליירים) על חשבונו.. ולהיות טכנאי שבא הביתה לתקן מחשבים. עבדתי כבר במכה בתים בעבר אבל זה חברים של ההורים או חברים של הורים של חבר שלי לא משהו רציני. ועכשיו בא לי להפוך את זה לרציני. אני יודע לזהות תקלות.. קצר בזיכרונות,פירמוט,התקנת WINDOWS ,התקנת OFFICE וכדומה 1)אתם אומרים ילך כזה דבר? 2)נגיד המחשב צריך פירמוט, אני צריך דיסק WINDOWS מקורי חדש לכל מחשב? או אחד מקורי לכל המחשבים? 3}יעשו לי בעיות על צרוב? 4)השאלות 2,3 לגבי OFFICE תודה על העזרה מאור.

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  22. Started by GODFATHER4,

הקפיאו לי את המסנג'ר ואני לא מוצא את התוכנה כדי להוריד את ההקפאה אם מישהו יכול להעלות את התוכנה או משהו כזה אני אשמח מאוד אני לא יכול להכנס למסנג'ר :'(

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  23. תשמעו, שלחתי איזה חלק שלי שנשרף ליבואן בדואר רשום.. זה לוח אם שלחתי בחבילה ככה יפה עם הכתובת שם מיקוד והכל... שלחתי כמובן בדואר רשום שאני יוכל לעקוב אחרי החבילה, שלחתי ב1\1\2004 לפני שבוע וקצת... ועדיין רשום לי במעקב שזה רק "נמסר למשלוח" וזהו, בדיוק כמו ביום שאתה שולח, רק רשום שמסרת את זה וזהו ואמור להיות "הגיע ל...." תמיד החבילה מגיעה לפחות לדואר המרכזי של אותה עיר ששלחתי אחרי יומיים מקסימום, אבל זה כבר שבוע וזה רק במסירה הלכתי לדואר איפה ששלחתי והוא אמר לי שזה יצא או קיי התקשרתי למחלקת דוורים אמרה לי שהיא לא יודעת איפה זה התקשרתי לחברה וזה לא הגיע להם, הם אומרים שיש להם איזה איש שעובד איתם בדואר ומביא להם חבילות לדלת ידוע לי שמשהו קרה לה, או שהיא נשברה או ניזוקה או שהי…

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  24. עדיף שהאתר יהיה בעברית תודה תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים