עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יאללה, כבר עברנו את המצלמות המעפנות של שנת 2003-2005 שבקושי היית רואה דרכן משהו, וג"כ שהצד השני זז כמו רוח רפאים... דיי, עבר הזמן של זה, אנחנו ב2011, אני רוצה לקנות פעם אחת ולתמיד מצלמה טובה, ראוייה, ואיכותית. ברכות.

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  2. Started by ^Z^,

אם אפשר אז גם את כתובת אתר האינטרנט שלהם? ובבקשה לא לדון על שירות לקוחות וכו, רק על מחירים, כדי שהתראד הזה ישאר חוקי...

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  3. Started by Dem1se,

היום פתיחה רשמית של המשחק תפקידים המוני לרשת האינטרנט מבית יוצר ישראלי. הכתובת היא: http://www.battle.co.il לאחר ההרשמה ישר גשו לארמון והחלו בקרב. אם אינכם יודעים איך להתחיל בקרב ואין מי שיסביר לכם, אל תתעצלו, לחצו על כפתור "השאלה", ושם תמצאו מענה לכל תשובותיכם. נורא חשוב להגיע בהקדם האפשרי לרמה השנייה. אז תקבלו נק' מיומנות ותתחזקו, כמו כן תקבלו כסף ותוכלו לרכוש בחנות כלי הגנה ותקיפה. בעזרת הכסף תוכלו לרכוש גם כן משקאות שונים אשר יגדילו בהרבה את הפרמטרים שלכם. בכדי להגיע לרמה שנייה יש לנצח ב3-4 קרבות. כנסו ותמכו במשחק ישראלי חדש, הראשון מסוגו! (אני כאן בכדי לעזור לפרויקט הזה מקווה שגם אתם תעשו זאת, תודה לכם מראש, ובהצלחה למשחק.)

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  4. ^ ^ ^ ^ היה לפני איזה 5 דקות..

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  5. Started by kfirlion,

תמליצו לי על אתר טוב המפרש את התנ"ך.... פשוט יש לי מבחן מחר בתנ"ך.... תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  6. מבקש המלצה לפלאפון לא ברמה של אייפון 4 ולא גם אחד שמרגיש זול... משהו שנותן את התמורה למחיר. הפלאפון מיועד לאחי כי הפלאפון הישן שלו כבר לא מתפקד והגיע הזמן להחליף. יש אפשרות לעשות חבילת חיילים. אני כנראה אלך לסוכנות פלאפון, אלא אם כן אתם ממליצים לאחרת (רק שבאורנג' אני לא דורך יותר). חשוב שהפלאפון יהיה שימושי מבחינת אפליקציות, אלפון נוח ואפשרות גם לבדוק כמה דקות אני מדבר וכו'... (כל העניין של מעקב ובקרה). בנוסף גם חשוב לי עניין אמינות החברה, כלומר אם מופיע לך XX אס אם אסים ו-XXX דקות שיחה, אז בחישוב פשוט אתה יכול להגיע לסכום שאתה אמור לשלם וכך יופיע בחשבונית. חברים המליצו על Nokia C7. אשמח אם תעזרו בנושא.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  7. איזה חניות יש מבצעים על מסכים טלויזיות ואיזה הנחות? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  8. שלום, הציעו לי חבילת גלישה GRPS באינטרנט הסלולרי. רציתי לדעת האם אוכל לשלוח באתרי WAP בחבילה זו. אני לא מבין כל כך ואשמח אם תתקנו אותי אם טעיתי. כמו כן, אם זה יכול להשתנות בין חבילה לחבילה(הגלישה בWAP) אודה אם תגידו לי. תודה.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  9. http://gamez.nana.co.il/Article/?ArticleID=379696#Scene_1

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  10. טוב , יש לי כמה שאלות , למי שמבין בזה , או למי שפתח לאחרונה. אז ככה : 1) אני עוד חודשיים בן 18 ואני מתגייס עוד 5 חודשים בערך , אני יכול כבר לפתוח חשבון חיילים? או שאני יכול לפתוח רק צעירים? כי לא נראה לי יש לי כוח לפתוח עכשיו צעירים ועוד חודשיים לחזור ולפתוח חיילים. 2) שמעתי חברים שלי , שאומרים שאפשר לפתוח מספר חשבונות , במספר בנקים , וכך לקבל את המתנות מכולם ולסגור את כל החשבון פרט לאחד , אחרי חודשיים. ושזה לא עולה כסף לפתוח ולסגור חשבון. 3) למישהו יש מושג איזה מתנות מקבלים חיילים או צעירים ובאיזה בנק? (הממ , אל תגידו לי על מתנות שקיבלתם לפני שנה כי אני בטוח שהם התחלפו , אז רק אם מישהו פתח בזמן האחרון) תודה.

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  11. עזרו לי המון במפרטי מחשב ובהמון פורומים פה לקנות מחשב חדש... קניתי אותו וקיבלתי.. עכשיו אני צילמתי את הכל ובאתי לתת תגובות וחוות דעת, פשוט אין לי מושג איפה לפרסם את זה.. למה אין פורום מדיה או "פרסמו את המחשב שלכם ~_~" מישהו יודע איפה אני יכול לפרסם? תודה!

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  12. אם אני בתקופת מלווה נוסע עם מלווה, כמה נוסעים מותר לי חוץ מהמלווה באוטו?

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  13. שלום לכולם אני כרגע בדרום אמריקה יושב באינטרנט קפה אני צריך לינק לשידור החי של ערוץ 2 ניסיתי דרך האתרים של רשת וקשת, באתר של קשת למשהו זה לא עובד לי תודה רבה

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  14. http://media.ebaumsworld.com/afroninja.mpg איזה ענק!!!

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  15. לא עונים לי בפורום של רשתות והאינטרנט אז תנו לי בבקשה ראוטר טוב עד 350 שקל גג שיעבוד טוב והתשתית של הוט אז עדיין שיעבוד תודה רבה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  16. Started by weissby,

איזה באסה איתכם הכי דיכאתם אותי, אני כבר בניתי ללכת לKSP כי ראיתי שזול שם עכשיו אני רואה תאשכול של מאיזה חנויות להתרחק.. בקיצר..איפה כדאי לקנות? במחירים נורמליים? מקום אמין? ואני גר בחיפה..למקרה שאתם מציעים חנויות יותר מקומיות כאלה..

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  17. Started by oba3k,

בעיקרון כל דבר אלקטרוני וזול יכול לעניין אותי. מישהו מכיר/שמע על מקום זול וטוב שם?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  18. Started by spotash,

איזה סרטים טובים מציגים בקולנוע עכשיו???

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  19. איך מכבים את הציפ בשביל לשחק ברשת ב PS2? יש לי ציפ MATRIX

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  20. הכנתי מקבץ של דפי נוסחאות ומשוואות פתורות כל המשוואות לקוחות מספר המאגר (בתמונה ) את המקבץ אפשר להוריד מפה : http://download.yousendit.com/1BC8A2247E48DAFE מקווה שעזרתי [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  21. אז ככה,החלטתי סוף סוף שאני ניגש לפסיכומטרי,ככל הנראה של דצמבר (מקווה מאוד שישאר מקום עד שאני אחליט איפה להרשם),עכשיו כמובן שישר הלכתי על יואל גבע,אבל חשבתי קצת על זה שיש 40 תלמידים בכל כיתה ובקושי יש יחס אישי,ובתור אחד שיש לו קצת בעיות ריכוז אולי עדיף לי מקום עם פחות תלמידים בכיתה ויותר יחס אישי....מה אתם אומרים? על איזה מכון אתם ממליצים? אם אסור להמליץ פה על מכונים אז אני אשמח להמלצות בהודעה פרטית....

22. Started by The_overclocker,

http://www.youhavebadtasteinmusic.com

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  23. Started by yotamoo,

שלום בטלפונים הישנים היו שתי צורות חיוג : Tone ו-Pulse, הראשונה זה הרגילה שיש ברוב הטלפונים ובשניה שומעים מן צליל ארוך ומעצבן כזה כשמחייגים. אם מישהו יודע מה ההבדל ולמה יש שתיים ובכלל יכול לתת הסבר אז זה מאוד מעניין אותי! תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  24. כל השירים באייפוד שלי חרושים ואני מתכונן לחדש אותו מעט. לאחרונה התאהבתי בלהקה ARCH ENEMY [בעיקר באלבומם האחרון והמשובח rise of the tyrant]. אני לא מכיר הרבה להקות ולכן אשמח לרשימה של להקות באותו הסגנון [אני לא מכיר את כל הלהקות הגדולות של הסגנון הזה אז הגיע הזמן] ואשמח גם לאלבומים. אשמח גם לקבל שמות של להקות פאוור מטאל בסגנון של DRAGONFORCE [רק בלי האורגן המחורבן מאחורי כל שיר]. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  25. Started by ccc,

או אפשר להרשם ממש יום לפני הבחינה ? לא מדובר על שום דדליין באתר שלהם פשוט וזה נראה לי מוזר. בחינה מטופשת , יש לי SAT די טוב ועכשיו אומרים לי לא אתה צריך גם את הטופל... זה די סותר אחד את השני... אם הSAT טוב למה שפתאום יראו שאני לא יודע אנגלית? סחיטת כספים מוזרה שמתאימה יותר לארץ לא לארה"ב ... 150 דולר ! מישהו כאן הצליח להכנס לקולג' בלי הטופל ?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים