עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Bah_gots_pIII_450,

שמעתי שיש מחר משהו שקשור לעומר שיש לו פינג גבוה (LAG בעומר פההההה! אוף למה אף אחד לא צוחק...) יש מחר חופש? האם הוא מוכר על ידי משרד החינוך? לכמה זמן?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  2. נשבר לי הז*ן מהשקרים של פי 1000 ו-וואלה שופס וכל הח*א האלה!! מתי, מתי כבר מישהו ידפוק להם איזו תביעה ייצוגית על שקרים בפירסום ?! זה פשוט לא יאומן! עוד שיא נשבר...צירפתי תמונה (קיבלתי את זה במייל מהם...) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by SpiritKnight,

טוף אני צריך לקנות משקפי שמש, ואמרתי- אם כבר אז כבר, בשביל הפוזה, נקנה איזה משהו סטייל מטריקס :smoke: עכשיו, מישהו מכיר דגם שנראה כמו\דומה למשקפיים(עדיפות של ניאו כאלה: http://www.thelastfreecity.com/gallery/gallery_item.cfm?ID=8925) שיש בסרט? BTW- במחיר נורמלי ;D, לא 3000$. TNX

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. שאלה לי אליכם - האם לתופעה בה במעבר מיחיד לרבים, האות האחרונה במילים שנגמרות בת' לא נמחקת? למשל חנית => חניתות אבל תווית => תוויות או שאלו סתם מילים מיוחדות?

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  5. Started by MAChaifa,

מה זה מגננה? זה מארב? שמעתי את זה הרבה במבצע בעזה, עדיין לא הבנתי מזה..

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Born2Kill,

היי, אחת מבזק התקשרה אליי ואמרה ששודרגתי ל-10M, האם זה הגיוני שזה יורד במהירות 650Kb/s? זאת אומרת אם אני לא טועה שאני צריך להתקשר לבזק בינלאומי ולעדכן אצלם?

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by Sifo Jen,

היי, יש לי שיר ששמעתי אבל אנילא יודע איך קוראים לו, אני חושב שללהקה שלו קוראים humen league אבל כאשר אנימחפש בקאזה או אפילו בגוגל אני לא מוצא כלום. בקיצור אם יש לכם את השם האמיתי של הלהקה שאני אוכל לחפש שיר לפי להקה.... ד"א, אם זה עוזר, הלהקה הזו עוררה שערוריות לפי מה ששמעתי שכתבה שיר על הכיבוש בלבנון ונאסרה להשמעה בגלגל"צ... תודה רבה, יאיר.

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  8. http://www.click-a.com/product_info.php?products_id=129&osCsid=4c050c648a726abeda43ef9f6aa62950 חבילת באנדל לטכנאי

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  9. אז כמו שנאמר בכותרת, יש לי מחר את הבחינה, ואני תקוע עם קטע לא מובן. תוכלו לתרגם לי אותו בבקשה?? (לתרגם מילה במילה זאת לא בעיה, הקושי שלי זה לצרף אותם למשמעות אחת). 20th Century Literature: The second world war, an intervening economic depression of great severity, and the austerity of life in Britain following the second of these wars help to explain the quality and direction of English literature in the 20th century. The traditional values of Western civilization, which the Victorians had only begun to question, came to be questioned seriously by a number of new writers, who saw society Breaking down around them. Traditional literary forms were often discarded, and …

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  10. עם מישו יודע שיענה

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by MOFRA,

איזה פרק ענק המלחמה מתחילה פרק הבא יהיה סוף הדרך אני בטוח

• 9 תגובות
    • 768 צפיות
  12. Started by בייגל טוסט,

http://www.buzzhumor.com/videos/1242/Farting_Girlfriend

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  13. Started by nineball,

בזמן האחרון קראתי פה כ"כ הרבה על DX ואיך שמהללים אותם, שהחלטתי לעשות השוואה קטנה. יש 2 דברים שאני צריך, את שניהם אפשר למצוא בשני המקומות. הזמנתי אחד מפה ואחד משם, לראות אם האתר אכן שווה את כל השבחים שממטירים עליו. נכון לעכשיו, המצב מ DX: יום ביצוע ההזמנה: Date: 2/25/2009 2:20:13 PM היום ה 06/03 Status: Packaging כלומר, החבילה עוד לא נשלחה אפילו. Dealextreme? more like SLOWextreme איביי: יום ביצוע ההזמנה: Wed, Mar 4, 2009 at 6:28 PM מצב ההזמנה: Thu, Mar 5, 2009 at 4:51 PM Order Status: Shipped מיותר להגיד שבאותו המייל קיבלתי גם מספר משלוח. מה לגבי הנסיון שלכם? כמה זמן בד"כ לוקח ל DX לשלוח ולדברים להגיע? קשה לי לחשוב על להזמין שם שוב שבאיביי המחירים זהים, והכל פשוט הולך...…

• 21 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. חרשתי את האינטרנט ולא מצאתי פתרונות..מישהו מכיר אתרים עם פתרונות?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  15. Started by תינוק22,

כבישי חיפה זה כמו פנים של נער מתבגר, ואם חשבתם שנעשה איזה שהוא שינוי בתיקון של הכבישים מאז החורף טעיתם, מה עם רח' הפועל ו דרך צרפת ושפרינצק?? הכבישים שם מתאימים לטרקטורים , ישנם בחיפה כבישים שלא נסללו מחדש קרוב ל 30 שנה ..... במקום זה עיריית חיפה מתעסקת ב לעשות שינויים גיאומטריים ו ב להזיז צמחים ממקום למקום . אני באמת לא יודע אם לציבור בכלל אכפת כבר,אבל זה זוועה :pissed: Uploaded with ImageShack.us

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by אמיר יצחקי,

שלום ידידים!,הרבה אנשים מצוננים עכשיו לצערי הרב והנה זה הגיע גם אלי,הצינון שלי מלווה בגרון חולה ובנזלת טורדנית,רציתי לדעת כמה זמן עד שצינון סטנדרטי חולף? תודה.

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  17. Started by p11ma,

אהלן. ברצוני לקבל מידע על חנויות מחשבים שונות... עם אתריי אינטרנט להזמנה וירטואלית, לגביי השירות שלהם ואם תהיה בעיה ברכיב, שלא יתחמקו במתן אחריות... חנויות כמ SKYPC או IQPC וכו'...

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  18. מפישפוש בדיסקים הישנים שלי (מלפני 10 שנים...)... מישהו עוד זוכר את פאסטרקר? *למען הסר ספק - היצירה הנ"ל אינה שלי, כל הלחנים שלי היו שמורים בדיסק אחד שהלך לעולמו... :'( [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  19. www.dorimani.up.co.il אני ממליץ לכל אחד שמעוניין לצחוק... ;D אני נקרע שם כל פעם מחדש. ליוצר של האתר קוראים אמיר דורימני, יש גם יצירות של יוצרים אחרים באתר , אבל הרב שלו, הטובים שלו, מומלץ ללכת ל אנימציות>אמיר דורימני

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  20. כחייל משוחרר שרוצה לחסוך כסף לטיול ולימודים, מחפש עבודה שניתן להרויח בה הרבה כסף (כמה לא צפוי...). בתור חסר תואר כלשהו ובמצבו הנתון של המשק הישראלי, ככל הנראה אצטרך לעבוד בעבודה שחורה. בארץ העבודות שלמיטב ידיעתי עונות על הדרישות הן - עבודה בצומת, אוטו זבל, שטיפת גופות. היות וחלק מעבודות אלו דורשות קומבינה מטורפת ובחלקן האחר לא מוכן לעבוד בשום מצב, מחפש משהו בחו"ל. שמעתי על עבודות בספינות דיג/אסדות נפט/חוות, בהן ניתן לחסוף סכומים יפים מאוד. למישהו יש נסיון או ידע איך ניתן להגיע לעבודות כאלו או אחרות בסגנון? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by com,

היה הרבה פירסומים.. על ביטול שעות אפס בכלל... וגם ביטול של יום השישי לתיכוניסטים! ולשמניסטים. אני רוצה לדעת מה הולך להיות בשנת הלימודים הקרובה (והאחרונה) שלי.. אני לומד בעירוני א חיפה (משהו במקרה מבקר פה!?@ ;D ) האם אנחנו נלמד בשעות אפס? הם נלמד בימי שישי? (אולי זה ספיציפי בבית ספר)

• 46 תגובות
    • 4.4k צפיות
  22. שאלה בכותרת, קצת ברח לי שאני צריך לשלם על זה, אני לא עובד כרגע ומשוחרר מה 31/12/08, כמה זה בערך?

• 41 תגובות
    • 5.4k צפיות
  23. Started by ofeky1,

יש לי באקווריום לובסטר קובני אחד(היחיד ששרד) ויש לו מתחת לזנב כמו עיגולים אדומים שהוא מקפל עליהם את הזנב שלו אני לא יודע אם הוא חולה או הם אלה ביצים שהוא שומר עליהם או מה זה איך אני יכול לדעת ומה אני צריך לעשות עם זה?

• 31 תגובות
    • 4.7k צפיות
  24. אז ככה יש לנו רק ממיר אחד בבית והוא עובד כבר שנים ללא תקלות היום הגעתי הביתה ומהרגע שפתחתי אותו עוברות בערך כמה שניות התמונה נתקעת האודיו קצת ממשיך ואז המכשיר נכבה ככה זה כל היום כל כמה שעות מנסה לפתוח אבל אותו דבר לפי דעתי אני חושד שיכול להיות משהו קשור לחום המכשיר עצמו שנוגעים בו ממש חם והבית כרגע כמו סאונה מישהו יכול לדווח על דבר דומה?

• 11 תגובות
    • 11.8k צפיות
  25. בנוסף יש לי גם שאלה:אצלי אפשר לעשות 3 יח',5 יח' או 10 יח'. אני מתלבט כמה יח' לעשות, את ה3 אני כנראה לא אעשה כי כבר עכשיו אני יכול לפתור שאלות מהשאלונים שהיו בשנים קודמות(ועד שאני אגיע לבגרות אני אשתפר), אבל מה היחס בין 3,5 ו-10 יח'? מה ההבדלים בקושי, כמה מאמץ צריך, וכמה זה משפיע על העתיד?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים