עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by תינוק22,

כבישי חיפה זה כמו פנים של נער מתבגר, ואם חשבתם שנעשה איזה שהוא שינוי בתיקון של הכבישים מאז החורף טעיתם, מה עם רח' הפועל ו דרך צרפת ושפרינצק?? הכבישים שם מתאימים לטרקטורים , ישנם בחיפה כבישים שלא נסללו מחדש קרוב ל 30 שנה ..... במקום זה עיריית חיפה מתעסקת ב לעשות שינויים גיאומטריים ו ב להזיז צמחים ממקום למקום . אני באמת לא יודע אם לציבור בכלל אכפת כבר,אבל זה זוועה :pissed: Uploaded with ImageShack.us

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by אמיר יצחקי,

שלום ידידים!,הרבה אנשים מצוננים עכשיו לצערי הרב והנה זה הגיע גם אלי,הצינון שלי מלווה בגרון חולה ובנזלת טורדנית,רציתי לדעת כמה זמן עד שצינון סטנדרטי חולף? תודה.

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  3. Started by p11ma,

אהלן. ברצוני לקבל מידע על חנויות מחשבים שונות... עם אתריי אינטרנט להזמנה וירטואלית, לגביי השירות שלהם ואם תהיה בעיה ברכיב, שלא יתחמקו במתן אחריות... חנויות כמ SKYPC או IQPC וכו'...

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  4. מפישפוש בדיסקים הישנים שלי (מלפני 10 שנים...)... מישהו עוד זוכר את פאסטרקר? *למען הסר ספק - היצירה הנ"ל אינה שלי, כל הלחנים שלי היו שמורים בדיסק אחד שהלך לעולמו... :'( [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  5. www.dorimani.up.co.il אני ממליץ לכל אחד שמעוניין לצחוק... ;D אני נקרע שם כל פעם מחדש. ליוצר של האתר קוראים אמיר דורימני, יש גם יצירות של יוצרים אחרים באתר , אבל הרב שלו, הטובים שלו, מומלץ ללכת ל אנימציות>אמיר דורימני

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  6. כחייל משוחרר שרוצה לחסוך כסף לטיול ולימודים, מחפש עבודה שניתן להרויח בה הרבה כסף (כמה לא צפוי...). בתור חסר תואר כלשהו ובמצבו הנתון של המשק הישראלי, ככל הנראה אצטרך לעבוד בעבודה שחורה. בארץ העבודות שלמיטב ידיעתי עונות על הדרישות הן - עבודה בצומת, אוטו זבל, שטיפת גופות. היות וחלק מעבודות אלו דורשות קומבינה מטורפת ובחלקן האחר לא מוכן לעבוד בשום מצב, מחפש משהו בחו"ל. שמעתי על עבודות בספינות דיג/אסדות נפט/חוות, בהן ניתן לחסוף סכומים יפים מאוד. למישהו יש נסיון או ידע איך ניתן להגיע לעבודות כאלו או אחרות בסגנון? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by com,

היה הרבה פירסומים.. על ביטול שעות אפס בכלל... וגם ביטול של יום השישי לתיכוניסטים! ולשמניסטים. אני רוצה לדעת מה הולך להיות בשנת הלימודים הקרובה (והאחרונה) שלי.. אני לומד בעירוני א חיפה (משהו במקרה מבקר פה!?@ ;D ) האם אנחנו נלמד בשעות אפס? הם נלמד בימי שישי? (אולי זה ספיציפי בבית ספר)

• 46 תגובות
    • 4.2k צפיות
  8. שאלה בכותרת, קצת ברח לי שאני צריך לשלם על זה, אני לא עובד כרגע ומשוחרר מה 31/12/08, כמה זה בערך?

• 41 תגובות
    • 5.3k צפיות
  9. Started by ofeky1,

יש לי באקווריום לובסטר קובני אחד(היחיד ששרד) ויש לו מתחת לזנב כמו עיגולים אדומים שהוא מקפל עליהם את הזנב שלו אני לא יודע אם הוא חולה או הם אלה ביצים שהוא שומר עליהם או מה זה איך אני יכול לדעת ומה אני צריך לעשות עם זה?

• 31 תגובות
    • 4.5k צפיות
  10. אז ככה יש לנו רק ממיר אחד בבית והוא עובד כבר שנים ללא תקלות היום הגעתי הביתה ומהרגע שפתחתי אותו עוברות בערך כמה שניות התמונה נתקעת האודיו קצת ממשיך ואז המכשיר נכבה ככה זה כל היום כל כמה שעות מנסה לפתוח אבל אותו דבר לפי דעתי אני חושד שיכול להיות משהו קשור לחום המכשיר עצמו שנוגעים בו ממש חם והבית כרגע כמו סאונה מישהו יכול לדווח על דבר דומה?

• 11 תגובות
    • 11.7k צפיות
  11. בנוסף יש לי גם שאלה:אצלי אפשר לעשות 3 יח',5 יח' או 10 יח'. אני מתלבט כמה יח' לעשות, את ה3 אני כנראה לא אעשה כי כבר עכשיו אני יכול לפתור שאלות מהשאלונים שהיו בשנים קודמות(ועד שאני אגיע לבגרות אני אשתפר), אבל מה היחס בין 3,5 ו-10 יח'? מה ההבדלים בקושי, כמה מאמץ צריך, וכמה זה משפיע על העתיד?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by stone cold,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3535544,00.html תראו שלא תבינו לא נכון לא היה לי אף בעיה אם עלית מחירים כזאת אם חבילת הבסיס היתה שווה משהו אבל איך שחבילות הבסיס היום עלית מחירים זה דבר מאוד מעצבן על מה עלית המחירים ? מביאים תוכניות איכות כמו ROME? -לא מחזירים תכנים שפעם היו בחינם והיום בתשלום ?-לא מבטלים את תשדירי החסות שיש בערוץ 5 לפעמים ? לא אז על מה לעזאזל ?

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by DaMn18,

אוקי, אני הולך לקנות מצלמה דיגיטלית מחו"ל בחודש הקרוב, התקציב עומד על כ-500$ ואני מעוניין במצלמה עם 4 מ"פ. מעבר לזה אני ממש לא מבין במצלמות אבל שמעתי על ניקון וקנון כמועדפות (למשל G3 של קנון). איך לבחור את המצלמה הטובה ביותר ?

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  14. Started by x-boy_24,

שלום . אני כבר אומר שאם פתחו על זה דיון אני מצטער . ראיתי רק היום שיש שטר חדש . מישהו שמע על זה שהתחילו להדפיס שטרות חדשים ואם יצאו גם שטרות חדשים של 50\100\ 200 ?

• 35 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. Started by wooper,

הי אני מחפש עבודה כרגע שונה מעבודתי הנוכחית באבטחה שדי נמאס לי ממנה ומהשכר בה שנע בין 5300-5700 שח חשבתי על חנות אבל ברוב החנויות אין מודעות שצריך עובדים, או שהם אומרים שהעבודה לא אקטואלית גם אני מניח שאם עובדים בחנות צריך לעמוד שעות על הרגליים, ואין לי סיבולת גבוהה לעמוד שעות מה שמשאיר לי את האופציה לעבוד במכירה/ שרות לקוחות האם באמת בחנויות זה עבודה כל הזמן על הרגליים ? איזה עבודה מכניסה יש שלא דורשת מקצוע ? אני מעדיף עבודה בשכר גלובלי ולא שעתי אני שוקל לעשות תואר כללי עוד שנה למרות שתואר כזה לא נותן הרבה לדעתי

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  16. מת לראות את מלחמת הכוכבים כמו שאמורים לראות את זה

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. כל עונה הולכת ומשתפרת אני לא יפרט מה קרה בפרקים האלה לכל האלה שרואים את הסדרה שלא יהרוס להם חלילה (תאימנו לי עדיף שתראו בעצמכם) בכל מקרה אין לי מושג למה אני כותה לכם על זה אני פשוט חייב לדבר על זה חח אמן שתיצא עוד עונה! זה הוריד לי את כל הלחץ שהיה לי מהבגרות היום

• 53 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. Started by neil4,

הכי גדול הקטע שהערס רוקד בצלילי הפלאפון: מי מי מי זה מי מי זה מי מיקורא לי מי מי מי זה קורא לי חנניה והקטע שעמנואל הלפרין מארח את מושיק עפיה ואומר לו : אני לא זזזזזמין! או שהוא אומר לו : עזוב ביאסת אותי! :jester: אין זה גדול

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  19. חשבתי לרגע לשאול את קהל היעד מה אין כיום בחדשות והייתם רוצים לראות שקשור במחשבים ? אני אישית מחפש תחומים חדשים אז הרי לכם במה לרעיונות.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by NuXeR,

שלום שלוםםםםם אני צריך עזרה בזיהוי שיר סגנון MTV פופ כזה.. הולך בערך : it makes you wanna scream.... such a beautiful face... אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי שם , שמעתי גם שבקליפ יש ג'ינג'ית ששרה... :-\ תודה!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by moses_23,

אני רוצה לקנות טלוויזיה ואני לא יודע מה צריך להיות בטלווזיה טובה 100HZ או 50HZ איזה ניגודיות. איזה חברה הכי טוב לקנות? תודה!

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  22. Started by Moty_p,

אני רוצה לעשות דיסק חמוד כזה כדי ללמוד איך ליצור בוט, הרעיון זה להכניס את הדיסק לכונן בזמן שהמחשב עולה והוא יעלה במקום מערכת ההפעלה ואז יהיה תפריט של משחקים ישנים כמו DAVE ו MARIO וכו' (כמובן שאלה ישומים של MSDOS) תודה לעונים..

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  23. Started by dbx22,

מי יכול לעזור לי למצוא?

• 4 תגובות
    • 3.6k צפיות
  24. שלום קיבלתי מכתב מהצבא ( אולי מכתב מספר 20 אני לא צוחק ), ורשום בו שאני מוזמן למבחני התאמה למקצוע תוכניתן ( אני הולך ליג' ) מקום ההתייצבות הוא איזשהו בית ספר למקצועות המחשב, מחנה מקלף ברמת גן, ואם אני לא מגיע אני לא יוכל לעבור את הקורס או משהו כזה מישהו יודע על מה מדובר או שהוא עבר את זה? אני אשמח עם מישהו יספר לי....

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  25. Started by Shadowman,

ואולי זאת רק דעתי לא יודע! אבל אני ממש היתבאסתי...

• 41 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים