עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אז אני שמתי לב שבזמן האחרון נפתחו כאן הרבה נושאים ותרד'ים על גיטרות, להקות ועל... Michael Angelo Batio. (גם שמתי לב שרובם נפתחו על ידי KOBRA CHOPER :....) אז התחלתי להתעניין: על מה אתם מנגנים, תרחיבו כמה שיותר, נגיד גיטרה: איזו, כמה שנים, הערות, על עצמכם... או נגיד פסנתר: איזה יש לכם, כמה שנים בלה בלה בלה.... אז יאלה בלאגן, אני יתחיל: אני התחלתי גיטרה מלפני 5 חודשים, Spanish guitar, משו עם GOMEZ,לומד בבית...

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  2. Started by shai11,

http://www.youtube.com/watch?v=POqKaqFNp4A תודה מראש את הלינקים לפרטי...

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  3. Started by Ido.G,

שלום, אני לומד הנדסת תעו"נ. במסגרת הלימודים אני גם לומד תמחיר. המקצוע הזה פשוט עושה לי כאב ראש. המרצה שלנו פשוט על הפנים. אני ממש לא מבין מה הוא רוצה, מה הוא מלמד ומה ההגיון מאחורי התרגילים. לקחתי את הספר "תמחיר הלכה ולמעשה" של אינהורן מהספריה, אבל הוא גם על הפנים. אם מישהו יכול להמליץ לי על ספר ברור, נוח והגיוני בתחום- אני אודה לו מאוד. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  4. Started by lion03,

קבלו סרטון מצחיק שעשיתי http://www.mentos.co.il/view.asp?id=11509

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  5. Started by TheReaper,

האם יש לפני מבחן מתכונת יום חופש כמו לבגרויות? ואם המתכונת ביום ראשון אז אני מקבל חופש על יום שישי?

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  6. Started by chenrp,

למישהו יש לינק?

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  7. Started by galtheking,

יש מישהו שיכול להמליץ לי על חנות באזור הצפון? מה אתם חושבים על TMS בקרית מוצקין? הבנתי שלא מומלץ מKSP לקנות, יש דעות בנושא?

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  8. ההודעה היא: You are going to continue to be credited with 10 GB download traffic per day, until 02.11.2008. It is 6 days remaining. מה זה אומר ?

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  9. Started by TomeK,

-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם, אני כבר שבוע מחפש את השם של השיר ולא מוצא באף מקום. אודה אם מישהו יוכל לעזור בזיהוי השיר. בתודה, תומי

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  10. Started by joni,

הראה שנקודה A 4,2 נמצאת על הישר Y=-רבע ועוד שלוש , צריך להעיזר באנך אמצעי ..

• 8 תגובות
    • 610 צפיות
  11. Started by shay18,

רציתי כבר לקנות בקיי.אס.פי אבל הרצי חיפוש בפורום ואומרים שבשום אופן לא לקנות מהם ושהם מוכרים זבל וכו'...אז אני צריך ממכם המלצה לחנות טובה ואמינה ורצוי מאוד שתהיה רשת ובעיר שלי(פתח תקווה) אני לא רוצה לקנות מחנות בודדת כי המחשב הקודם שלי נקנה מכזאת והיום הוא בזבל והחנות איננה.. תודה!

• 9 תגובות
    • 610 צפיות
  12. Started by Zap,

פשוט לא מעביר כל דבר שמתחיל בwww...

13. Started by wons,

יום חמישי סוף סוף קניתי מחשב חדש בIVORY, המפרט הוא: מארז כסוף שחור דלת צד שקופה, רציתי לקנות יותר פשוט אבל היו להם רק מארזים קטנים פחות מזה... ספק כוח EZCOOL 400W REAL צורב SATA DVD X18 דואל לייר מעבד2.66GHZ 1333MHZ FSB E6750 של אינטל לוח אמ של ג'יגה ביט GA-P35-DS3L כרטיס מסך גם של ג'יגה ביט עם מעבד מסידרת 8600GT של אנבידיא ו128 ביט, 256 MB ראם שלוש HD קניתי 250GB, 16MB BUFFER SATA2 זיכרון ראם התלבטתי בין ג'יגה של זיכרון במהירות 1066 או 2 גיגה של 800 לבסוף הלכתי על ראם של OCZ שני סלוטים של גיגה במהירות 800 כרטיס טלביזיה PVR150 עם שלט MCE מסך של LG 22 אינץ' עכבר ומיקלדת אל חוטיים של מיקרוסופט : MICROSOFT DESKTOP1000 כבל מאריך של 5 מטר USB לשימושים שלי רוטר חוטי DLINK604 …

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  14. Started by The Dom,

http://www.vgames.co.il/smile.Vgames.web/Site/news_article.aspx?NewsID=13170 לא הגזימו בכלל.

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  15. אז ככה, אני משדרג את המחשב שלי, ושמתי לב שהרכיבים בחו"ל זולים בהרבה מהמחירים שבארץ(אני מדבר על הפרש של 300 ש"ח עד 1000 ש"ח), האם עדיף לקנות מחו"ל? והאם עלות המשלוח לא משווה את המחיר למחירים שבארץ?

16. Started by ufk,

יש לי אולפן בבית אז קניתי כרטיס מסך Gigabyte NVIDIA 7600GT SuperSilent ככה בוא בלי מאוורר ולא עושה רעש, הTV OUT שלו היה דפוק אז הלכתי לחנות ליחליפו לי אותו, הם הביאו לי במקום כרטיס של Point of view שהוא יותר זול ב-100 שקל ועם מאוורר ובעצם הוא לא שמיש בשבילי עכשיו כי הוא די מרעיש. הם אומרים שלפי האחריות מותר להם לעשות את זה כי זה בעצם אותור כרטיס. מה נסגר איתם?!

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  17. Started by oferl31,

היי קיבלתי הודעה באימייל שאני צריך לחדש את המודעה שלי . הלינק מפנה אותי לעמוד ה TRADE ואין לי מושג מה לעשות מפה ????? תודה

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  18. Started by HiperPsY,

שנה שעברה עשיתי את השאלון של C ואת הפרוייקט ועברתי אותם בהצלחה , השנה הלך לי ממש חרא במודלים ועיצוב , אם אני נכשל השנה אין לי את כל ה 5 יחידות או שבעצם עושים ממצוע בין השאלונים? זה ממש חשוב לי.

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  19. בקלטת או בדיוידי

20. מחפש את המשחק של הברווז הזה בתוכנית של השינה? מישהו יודע איפה אפשר להשיג את המשחק?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  21. היי לכם, על לוח האם שלי יושב מעבד של AMD (Ryzen7 3700X מ-2020) בעל תושבת AM4. המאוורר של גוף הקירור שלו (שסופק עם המעבד) רועש מאוד, ואני רוצה להחליף אותו. האם ניתן להחליף רק את המאוורר ולא את כל גוף הקירור? על איזה מאוורר/גוף קירור שקט במיוחד תמליצו? תודה מראש!

22. Started by ZeeD,

אני מחפש נואשות אתר שמוכר סרטי DVD ולא רק משכיר. מישהו מכיר ?

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  23. אני לא מצליח לכתוב תגובות לנושאים/לפתוח נושא בפורום קירור. מנהלים???

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  24. Started by alergic,

אני אישית לא כל כך אוהב את זה וזה בדרך כלל לא עובד אבל האחרון שהשתמשתי איתו היה דווקא בסדר... כבר הרווחתי 27$ וזה גם מחוץ ל USA אז גם מישראל יוכלו להשתמש בו... ממליץ בחום לכולם להרוויח כסף על חשבונם... http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=GetUpaid

• 2 תגובות
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.