עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. בעוד שאני משוכנע, ואני אשאר לעמוד על כך - שהארצות הסקנדינביות הן שוודיה, נורווגיה ודנמרק (פוליטית), שוודיה ונורווגיה (גאוגרפית), שוודיה, נורווגיה וגרינלנד (גאולוגית), אני גם בטוח שפינלנד (וכמו שאמרתי, גם אלאנד) היא בשום פנים ואופן לא חלק מסקנדינביה. רק ממבט על התרבות שלהם והלשון, והתעלמות מהשיער הבלונדיני והעיניים הכחולות - אפשר לראות שאין כמעט שום דימיון בין שני הגושים הללו. לצערי, זהו ויכוח מתמשך ביני, בין המורה ושאר התלמידים, וגם בין הספר שאיתו אנחנו לומדים. ובקרוב יתקיים מבחן על זה. קראתי על זה אלפי מאמרים שמחזקים את דעתי, ואני בטוח שתושבים הנורדים בעצמם יודעים זאת. בכל זאת, אולי תועילו להגיד את דעתכם? יכול להיות שאני טועה, אחרי הכל. תודה!

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  2. קיבלתי היום זימון למבחני התאמה ל תפקידי מבצעים ופיקוח והייתי רוצה לדעת על מה מדובר . זה מדור קד"צ שמישהו יסביר לי בבקשה על מה מדובר

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  3. Started by Rinkadink,

אני מחפש את הטראק שלו בפתיחה של הREVOLUTION והוא מוצג בדי וי די שלו Skazi.Hit.and.Run.World.Tour.2005 בפתיחה... כאשר מתחילה הספירה לאחור...מישהוא יודע את השם המדוייק בבקשה...

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  4. Started by TomeK,

-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם, אני כבר שבוע מחפש את השם של השיר ולא מוצא באף מקום. אודה אם מישהו יוכל לעזור בזיהוי השיר. בתודה, תומי

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  5. Started by Mesatla,

http://il.youtube.com/watch?v=ZS4mcAALUBY

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  6. Started by rockerr,

ראיתי שיש אפשרות לשלוח SMS ולקבל פרימיום(עולה 20 שקל?) אין מצב שימשיכו לחייב אותי בתום התקופה? לכמה זמן זה נמשך?והאם יש הגבלה של כמה ג'יגהבייט? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  7. אני מחפש איזה שרות שיביא לי לשדר מצלמת אינטרנט או מצלמת וידאו לייב כוידאו באתר. מישהו מכיר משהו כזה? אני אפילו לא יודע איפה להתחיל לחפש... כמובן שעדיף חינמי. תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  8. אני צריך שתסבירו לי את השלבים להגיע לפיתרון בשאלה כזו, כי אני למדתי סדרות חשבוניות, אבל עדיין לא למדנו על בעיות.. ומחר המתכונת ואני רוצה שיהיה לי "מקרה ביטחון" למקרה שאני לא יצליח שאלה אחרת. לדעתי זה יהיה לכם דיי קל..

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  9. השיר מתנגן לי בראש ואני לא מצליח לזכור מי שר אותו.... זה שיר רוק כזה עם קטע חזק של גיטרה חשמלית

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  10. אני מחפש עבודות הגשה (שיעורי בית) ומבחנים של האו"פ בנושאי אפיק מעבר למדעי המחשב. כרגע זה רק אלגברה ליניארית I אבל אני ישמח אם יש של כל הקורסים. האם מישהו מכיר אתר שאני יכול להשיג בו את הדברים האלה?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  11. הצגת תוצאות רק של מוכרים שמאפשרים משלוח בינלאומי. כלומר, יש את האפשרות בADVANCED SEARCH אבל אחרי כמה פעמים זה מתחיל לעצבן, האם יש אפשרות כלשהי בהגדרות הפרופיל שלי או כל דרך אחרת שאפשר להגיד לא להתעלם ממוכרים "לא רלוומטים"?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  12. Started by Lord Richard,

שלום אני מחפש שירים טובים כמו Dry country של בון ג'ובי עם סולו טוב כמו שיש שם !

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  13. מתי יוצא הסרט ה4 בסדרת הארי פוטר? ומתי יותר הספר הבא בסידרה?

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  14. Started by u-re,

הכותרת אומרת הכל בעצם צריך את שם השיר שמופיע בפרסומת של AXN לסרט "מה קרה בגטקה" תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  15. Started by ScreameR,

אני רוצה לעזור לתעשיית האוברקלוקינג בארץ לכן אני פותח אתר שאותו כמובן לא אפרסם אבל מה שאני יגיד זה שהוא יהיה בנוי ב phpnuke ואני צריך עזרה עם הקקה הזה אז מי שמוכן לעזור לי עם האתר או עם ה PHPNUKE צק"ש 157714315

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  16. Started by SpiritKnight,

למישהו יש מושג אם אפשר יהיה לקנות אותה בארץ??? ביקורת אצל טום

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  17. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

מישהו יודע איך אני הופך נענע לטבק נענע? מאסטר נרגילה אולי? אני לא יודע מה הערבים האלה שמים שמה כרגע אני לקחתי נענע שייבשתי קצת בספר ועירבבתי עם טבק תפוח וזה ממש ממש ממש מגעיל אבל חזק חושילינג אז אני אעשן עוד קצת אבל ברצינות מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  18. Started by iakovl,

מה זה בעצם ומה זה כולל תודה

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  19. Started by lion03,

קבלו סרטון מצחיק שעשיתי http://www.mentos.co.il/view.asp?id=11509

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  20. בפרסומת של הראלי בערוץ AXN יש שיר מדהים! זאת פירסומת ענקית... איך קוראים לו? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  21. עדיף שהאתר יהיה בעברית תודה תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 598 צפיות
  22. Started by kurush,

אני מחפש עבודה בתחום ה-IT בתור מנהל רשת (Sysadmin) או מנהל מסד-נתונים (DBA) בפלטפורמת Oracle או SQL Server. אני גם "פריק" מחשבים מגיל צעיר כולל תכנות בפסקל בגיל 13, כתיבת דמואים (מישהו זוכר את המונח?), ועסקתי בפיתוח אפליקציות ווב וניהול מסדי נתונים בצבא. אם מישהו כאן מחפש או מכיר מישהו שמחפש עובד באחד התחומים, אשמח אם יצרו איתי קשר לפרטי או לסיקיו 16353527. תודה, שי

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  23. Started by Crash5,

האם ניתן לקבוע שם כתובת שהיא לא הכתובת המגורים שלי בישראל, אלא הכתובת שאליה אני רוצה שהחבילה תגיע בארה"ב? אם מישהו יוכל להנחות אותי, אני אשמח מאוד. תודה.

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  24. יש איזה אתר שנותן לשחק על הכסף שיש לכם בחשבון E-GOLD אתה מהמר על חצי דולר עד 10 דולר מהחשבון ולפי המספר של ההעברה של הכסף + המאיות של השעון באתר מקבלים כסף אם יוצא נגיד שהמספר של ההעברה הוא 845687436 לוקחים את הספרות האחרונות 36 והמאיות בשעון של האתר הן 087 אז עושים 3 + 6 + 8 + 7 = 24 אז הספרה היא 4 ויש שם טבלה לפי אחוזים לכל ספרה מספרים זוגיים הם הפסד ואי זוגיים הם רווח מי שרוצה לנסות שייכתוב אני אתן לו את האתר בהודעה פרטית זה נחמד לשחק על כסף שגם ככה לא תקבלו אף פעם

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  25. Started by SixKiller,

http://home.netvision.net.il/Article/?ArticleID=77239&sid=50 היכנסו וקראו... זה קשור לאיזה וירוס ששולחים לכל משתמש בעולם ושלחו לי אולי 300 כאלה רק בשבוע.... בטוח שלך כן.. ולך ולך שלחו את זה.... עריכה: ובבקשה כולם תיכנסו ותבדקו עם הטלאי אפילו אם זה וזה וזה וזה..... תבדקו בשבילכם...

• 3 תגובות
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים