כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
לא מצליח לפתור את השאלה הזאת. אם מישהו יוכל לעזור לי אני ישמח
-
- 14 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אוקי רק השנה התחלתי ללמוד פיזיקה וביום ראשון הבא יש לי בוחן מישהו יכול לתת לי הסבר מהם ה3 דברים הבאים: 1.תרשימי כוחות (מלבנים + חיצים) 2.כוחות מגע 3.שאלה : כיצד יודעים שעל גוף מופעל כוח אין צורך בהרבה טקסט אבל אם יש אני אשמח אני מבין פחות או יותר תודה :xyxthumbs: [ההיתי חולה סעמק לא ההיתי בשיעור,למרות שאני מבריזן לא קטן=]]
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Dear Lucky Winner, We are delighted to inform you of your prize release on Saturday January 13th 2007 from the United Kingdom International Lottery programme. Which is fully based on an electronic selection of winners using their e-mail addresses. Your name was attached to ticket number; ******* serial number ****/** This batch draws the lucky numbers as follows *-**-**-**-** bonus number **, which consequently won you the lottery in the second category. You hereby have been approved a lump sum pay of 1.5,000,000GBP.(I.5 MILLION GREAT BRITAIN POUNDS) in cash credit file ref: ILP/HW *****/** from the total cash prize of 1.5,000,000.00GBP All participant were selected thr…
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, יש לי עוד כמה זמן להגיש עבודת הגשה למורה שלי בפסיכו', ניסיתי לחפש מקורות למה שאני מנסה למצוא ולא מצאתי, אולי אתם מכירים אתר טוב? אני צריך לפרש ולפרט את המושגים הבאים: 1. מהו רפלקס? 2.מהו סכמה? איזה סוגי סכמה יש? (סכמה תקראו כמו סחמה) תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור הרבה פקודות מאקרו שימלאו לי טבלה בהתאם למה שאני רוצה. ואני לא רוצה לעשות אותם בקיצור דרך או אובייקט ואז "הקצאת מאקרו" (כי אז זה ימלא לי את כל הדף בלחצנים או לזכור הרבה קיצורים). יש אפשרות לעשות תפריט נפתח (כמו הזה של הסינון או משהו דומה) ולהקצות שם את הלחצנים? או שיש למישהו רעיון אחר? אשמח לעזרה תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, השנה אני אעשה פרוייקט גמר, שהיקפו יהיה מאוד נרחב (בהרבה יותר ממה שעשיתי בעבר על פורשה שזה היה בכיתה י"ב). מה אני צריך? - איש קשר בארגון כלשהו (עדיפות לאופנועים/מכוניות) שייסייע לי בפרוייקט לכל אורך השנה (עד מרץ 2010). תפקידו של האיש קשר: להפנות אותי לכל מיני מנהלי מחלקות (מנהלי לוגיסטיקה, שיווק, פירסום וכו'...). או לחילופין, בהנחה והוא מכיר את החברה כמו את כף יידו, שהוא ייעבוד איתי על הפרוייקט לכל אורך הדרך. במקביל הוא ייעבוד עם מנחה (מרצה) או שניים כדי לתאם כל מיני פעולות. מטרת הפרוייקט: להביא את כל היידע שלמדתי במשך כל השנים לאותו פרוייקט. זה כרוך בלשבת פעם/פעמיים בשבועיים, האיש קשר נותן את הנתונים, אני מעבד, מחשב ומסיק מסקנות מזה (גם המנחה ייעבוד איתי על …
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום, אני פותח עסק חדש ואני רוצה לשים בו 4 מצלמות שיקליטו 24\7 אם יש אפשרות גם שהמצלמות יחוברו לגישה מהאינטרנט מישהו מבין בנושא טוב? יש איזה חברות מומלצות שכדאי לפנות אליהן? מי שמבין יכול לפרט לי קצת על סוגי מצלמות / כרטיסי לכידה ומה ההבדל בינהם כי ראיתי מחירים שמתנדנדים בין 100 שקל לאלפי שקלים למצלמה אחת ובקשר לכרטיס לכידה בכלל ההפרשים ענקיים תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי תרגיל שצריך לבנות פונצ' שמייצגת סכום של קטעים , והמשתנה הוא זוית כלשהי, וצריך למצוא את הערך של הזוית בשביל שסכום הקטעים יהיה מינימלי הגעתי למשוואה כזו: הנגזרת שלה לאחר סידור והשוואה ל-0 היא: עכשיו , איך פותרים את המשוואה הזו ? פשוט אין לי מושג... ניסיתי בעזרת זהויות , אבל זה רק נהיה יותר מסובך...
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היי , יש לי מתכונת מחר (5 יחידות כיתה י') , אשמח אם תוכלו לתת לפתור/לעזור לפתור את התרגיל: לפי מה שאני שעשיתי AOB דומה לDOC , לכן השטח של AOB הוא 9S , כי יחס הדימיון בין המשולשים הוא 1:3 , אבל אני לא מצליח למצוא את שטח של המשולשים ADC וDBC. תודה!
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
לפונקציה: y=2/X-b (כאשר ידוע כי 0<b ) העבירו משיק דרך נק' החיתוך של הפונק' עם ציר ה-X. שיפוע המשיק הוא 2-. נדרש למצוא את b ואת משוואת המשיק. אשמח לפיתרון מלא כולל הצגת הדרך.
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
בס"ד שלום וברכה, מצאתי איזה תרגיל ברשת ואני אשמח לדעת איך פותרים אותו. א) חברה מתכוונת למכור מוצר במחיר של 150 ש"ח. להערכתה השקעה של X אלפי ש"ח בפיתוח ו־Y אלפי ש"ח בפרסום תניב מכירות 320Y + 160X יחידות. ..............................................Y+2 .... X+4 עלות הייצור של יחידה בודדת הינה 50 ש"ח. אם לסמנכ"ל החברה הוקצו 8000 ש"ח לחלוקה בין פיתוח לפרסום; כיצד עליו לחלק את הכסף על מנת להבטיח רווח מכסימלי (הנך רשאי להניח שיש בדעתו להוציא את כל הסכום)? ב) אם לסמנכ"ל הוקצו 8100 ש"ח במקום 8000 , חשב באופן מדוייק מה יהיו רווחי החברה תחת חלוקת משאבים אופטימלית והשווה את תוצאתך לקירוב באמצעות כופלי לגרנז'. ג) אם לח…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבקשה למי שיודע ויכול לעזור לי להבין איך פותרים את התרגיל הבא: 2x+1*3x=72 אני יודע שהתרגיל מממש ממש פשוט, פשוט אני לא מבין את הדרך של הפתרון, אם משהו בבקשה יכול לתת לי פתרון כמה שיותר מפורט תודה רבה ניר
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נתונים: ABCD ריבוע. מרובע מסויים EFGM יוצר עם הריבוע זוויות שוות בהתאמה [האדומות] הזוויות הללו שהו יוצר שונות מ45 מעלות. הוכח כי המרובע הנ"ל שחסום בריבוע הוא ריבוע. מצאתי הוכחה בלינק הזה http://potrim.co.il/main/view/show_book?book_id=tbbook.2005-10-20.7504732073&page=125&question=17 אך מתברר שהיא לא נכונה והם הסתמכו שם על הציור ובכלל לא השתמשו בנתון שהזווית שונה מ45.... אשמח להוכחה מלאה ותודה מראש...
-
- 47 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
צירפתי שלושה תרגילים למטה. אם מישהו יכול לעזור לי ולהראות לי את דרך הפיתרון שלהם, אודה לו מאוד. תודה רבה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם שאלות אלה לא כ"כ הצלחתי.. השלם את התשובה החסרה: (1) 9,32 , _______,7 ,1,2,3,4,5,8 מה דעתך התשובה 11,12,16,10 (2) ______,2,2,4,12,16,80 תשובות: 400,120,86,24 (3) 48, _____,3,4,7,14 תשובה: 27,24,28,32 (4) _____,5,4,8,6,12,9 תשובות: 19,17,21,15 תודה מראש לכולם
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מכשיר של אורנג' אם סים שלי אורנג' ויש לי עוד מכשר של סלקום אם סם של סלקום ואני רוצה לפתוח את הסים של הסלקום על המכשיר של אורנג' המכשיר של אורנג' הוא: 3100 והקוד הסודי הוא:357624004208845 המכשיר של סלקום הוא: 6100 והקוד הסודי הוא: 354311004397892 אני צריך את זה דחוף..! ותודה מראש לעונים.....!!!!
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי מכשיר של אורנג' אם סים שלי אורנג' ויש לי עוד מכשר של סלקום אם סם של סלקום ואני רוצה לפתוח את הסים של הסלקום על המכשיר של אורנג' המכשיר של אורנג' הוא: 3100 והקוד הסודי הוא:357624004208845 המכשיר של סלקום הוא: 6100 והקוד הסודי הוא: 354311004397892 אני צריך את זה דחוף..! ותודה מראש לעונים.....!!!!
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
שלום! אני גר בראשון ואני רוצה לקחת קורס לקיץ לתגבור בפיסיקה ל5 יח"ל. מישהו שמע פעם על דבר כזה? ניסיתי באנקורי, טושמן ותיכון ת"א. אף אחד מהם לא עושה דבר כזה. אתם יכולים לעזור?
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ipod מהאתר Ebay כי שמעתי שאפשר למצוא שם המון מוצרים במחירים זולים אבל הבעיה שאף פעם לא קניתי באיביי ושמעתי שיש שם הרבה רמאים אז אם מישהו יכול למצוא לי איזה Ipod טוב בכ-600 ש"ח או פחות, ושהקניה תיהיה בטוחה אני אודה לו מאוד
-
- 10 תגובות
- 842 צפיות
-
-
הוידאיו התקלקל אז החלטתי לקנות DVD. אין לי מושג איזה לקנות. התקציב הוא 1000-900 שקל . הוא לא צריך להיות ממש טוב , אין לי אפילו מערכת סראונד , בכלליות אני צריך רק שהוא יריץ את כל הDVD שאני אתן לו (מולטיסיסטם , אם בכלל מוכרים לא כאלה) וגם חשוב שיהיה אמין. תודה.
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
בתקציב של כ - 7000 ש"ח. היום ראיתי טלוויזיות של LG והיתאכזבתי קשות. תודה מראש ;D
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,יש לי משפחה שגרה בניו יורק ועוד חודש הם מגיעים לארץ והם יכולים לקנות לי מחשב נייד. ברצוני ללמוד תיכנות ככה שהמחשב נייד הוא למטרת תיכנות ב c# חשוב שהמסך היה גדול וברור וגם המקלדת והעכבר בגלל שאני רוצה לעבוד עליו זמן רב . אני קונה את המחשב לתיכנות בלבד ולא איכפת לי שלא היה עליו שום דבר חוץ מזה והתקציב הוא כזה שיוכל לספק את הצורך הזה בלבד באופן עקרוני אני לא מבין במחשבים ובכול מה שמסביב והייתי רוצה את חוות דעתכם בנושאים כמו: מאיזה חנות לקנות, איזה מחשב מתאים, אחריות וכ'ו... תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אז ככה: לחבר שלי יש 8500 שקל והוא רוצה לנות מערכת קולנוע שכוללת dvd רסיבר טוב ורמקולים באיכות גבוהה עדיף 5.1 אפשר גם בלי סאב....... אני מבין בדברים האלה אבל אני פשוט לא מוצא חלקים טובים בסכום הזה אז בתודה עמרי
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
היי לאחותי יש עוד שמונה ימים יום הולדת והיא ממש רוצה מכונית, אבל חשבתי לקנות דגם גדול של מכונית ובפנים לחבר לה רמקולים קטנים שיתחברו לMP3 (המאוד ישן שלי) ואז לתת לה. אני לא יודע איפה מוכרים דגמים (פעם מכרו באוטודיפו, יש לי אוסף קטן) אבל כבר לא יודע איפה מוכרים. אני מעדיף שיהיה ג'יפ (בשביל המקום בתוכו) אז אני זקוק לעזרה דחופה ביותר. אם יש לכם הצעות למתנות אחרות תקציב 300+- שקל אז אשמח לדעת מה הרעיון. בתודה מראש Install
-
- 42 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות 2 מחשבים ב-6000ש"ח כל אחד, ללא מסך. אני כבר דיי סגור על המפרט כך שאין צורך בהצעות מפרטים. את המחשב אני מעוניין לקנות ב-KSP. הבעייה היא שאין להם ספקים טובים. רק HEC יש שם. דיברתי עם שירות לקוחות ב-KSP והוא טוען כי לא ניתן להזמין ספקים אחרים, וכי הספקים שבאתר הם ה"מבוקשים". שאלתי אותו, אם הוא יוכל להתקין ספק שאני מביא מחנות אחרת. הוא אמר שהם לא עושים את זה, מה גם, שאם נשרף חלק כלשהו (בגלל הספק) הם לא מספקים אחריות! עכשיו, אין לי בעייה להתקין ספק מסכן, אך אני לא סגור על העניין הזה, ז"א, היה ונשרף לי לוח האם, האם הם יכולים לטעון כי זה נגרם כתוצאה של בעיית ספק ולא לתקן\להחליף את החלק בשל כך? כי הגיון פשוט אומר : יש אחריות על כל חלק וחלק, מה זה עניינם סיבת הב…
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-