כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
עד עכשיו שמעתי בעיקר רוק בלועזית.. התחלתי עכשיו ואני ממש אוהב את ברי סחרוף,כנסיית השכל ואברהם טל יש לכם המלצות ללהקות\שירים ישראליים שדומים לאלה שציינתי תודה
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי מזגן חלון שהמדחס שלו מאוד רועש, חשבתי לעטוף את המדחס בספוג אקוסטי (ביצים) או להקציף אותו בפוליאוריתן מוקצף. האם הפוליאוריתן יכול לגרום נזק (הרי הוא "יחנוק" את המדחס) ? האם למישהו יש רעיון אחר איך להשתיק את המדחס (ניסיתי להזיז אותו בכל מיני זוויות כדי לראות אם יש השפעה על הרעש, לצערי אין השפעה) ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היתי אצל הקב"ן היום , הוא אמר לי שהוא ישחרר אותי , ורק אני צריך להגיע עם אמא שלי.. (ככה מקובל היום) בכל מקרה , לאחר כמה דקות הקבן שם לב במחשב שאני נפקד , ואחרי בירורים שהוא עשה עם האחראיים עליו הוא אמר לי שאין לו אפשרות לשחרר אותי מהצבא כשאני נפקד.. ושאני יהיה חייב לסדר את זה קודם. כאילו להכנס לכלא , וברגע שאני אצא מהכלא , אני יחזור אליו והוא משחרר אותי. רציתי לדעת אם זה נכון או לא ... ובבקשה אנשים , התשובות כאן ממש קריטיות בשבילי , אין לכם מושג. אם יש לכם ספק הכי קטן שאתם לא בטוחים בתשובה , אני מתחנן , אל תענו לי!!
-
- 10 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
בebay יש מוכר אחד שמוכר אותו בדולר,חבל רק שהוא רוצה 19 דולר על משלוח אשמח לרעיונות הצעות וכו'
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם השאלה למי שמבין בחשמל בכלל ובתאורה בפרט. יש לנו נורת פלורוסנט עגולה 32W כמדומני 4 פינים פנימיים. כאת האם קיימים מתאמים כלשהם שיתאפשר לחבר נורת LED זהה (ואם בכלל יש כזה דבר)? ואם לא. האם זה מסובך להחליף את בית המנורה ל-LED? אשמח להכוונה. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
נכון שהוא בטכניון אבל זה לא אומר שהוא לא בן אדם! מזל טוב ליומולדת 20! שתמצא זמן לעצור את הלחץ ולהנות מהחיים וכמובן לפי המסורת 20 שמנמנים :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ועוד שמנמן לשנה הבאה תהנה מהקידומת החדשה ותבלה בנעימים עד 100 כמו 20. ולסיום מזל"ט [attachment deleted by admin]
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש הארד דיסק למחשב הנייד ואין אפשרות לרכוש עם כרטיס האשראי שלי . המליצו לי להשתמש ב PAY PAL האם מישהו השתמש כבר באופציה הזאת האם זה בטוח? יש אתר אמין וזול שאתם ממליצים ? אני לא צריך משלוח לארץ יש לי כתובת למשלוח בחו"ל. אודה לעזרתכם
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
http://www.codecube.vze.com/ פורום חדש על שפות תכנות כמו VB ו-ASP! שווה כניסה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אינני יודע כמה מכם עושים קניות בקניון אילון שבר'ג , אבל אולי כדאי שתהיו מודעים לנושא הבא. אני הייתי קורבן של תרמית מתוחכמת בזמן שעשיתי קניות. זה קרה לי וזה יכול גם לקרות לכם. התרמית עובדת ככה: שתי בנות 18 חתיכות ניגשות למכונית שלך בזמן שאתה מעמיס את הקניות לתא המטען. שתיהן מתחילות לנקות את שמשות המכונית עם סמרטוט ונוזל ניקוי, כשהשדיים שלהן כמעט פוקעות מחולצות הטריקו שקטנות עליהן בכמה מידות. לא ניתן להמנע מלנעוץ מבטים. כאשר אתה מודה להן, ומציע להן טיפ, הן אומרות "לא" ושואלות אותך אם במקום זה תוכל לתת להן טרמפ למקום אחר. אתה כמובן מסכים, והן עולות למושב האחורי. במהלך הנסיעה הן מתחילות לקיים יחסי מין זו עם זו. אחר כך, אחת מהן עוברת למושב הנוסע הקדמי ומתחילה לבצע בך מין אוראל…
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני קורא לשינוי הN/A בקטגורית הגיל!!! אני רוצה לבדוק בני כמה אתם ואני לא יכול!! מה אתם אומרים? :jump:
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
היי חברה, יש לי ג'ינס ישן ומשעמם (אין בו שום שפשוף, ופשוט שום דבר, גועל נפש, בושה ללכת איתו ברחוב). לכן, רציתי לדעת אם אפשר לשפשף אותו ? או לעשות לו משהו מיוחד שיראה לפחות נורמלי ? אם צריך אני יעלה תמונה שלו.. תודה מראש.
-
- 28 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3826374,00.html אני חושב שהמצעד הזה פשוט ביזיון, ומלמד על טעם רע במיוחד. Crazy של Gnarls Barkley לא נכנס למאייה הראשונה בכלל. Rehab של Amy winehouse הגיע למקום 51. Hey There Delilah הגיע ל-49. Sing של Travis הגיע ל-95. Imtition of life של R.E.M הגיע ל-81. לעומת זאת: Becuase of you - מקום 11. I Gotta felling של ה-Black eyed peas - מקום 19 (!!!!) Cry me a river - של ג'סטין, מקום 21! American pie של מדונה - מקום 37. Umberlla - מקום 41. כן, 5 השירים שכתבתי בתחתית הרשימה, עברו כולם את ה-5 שכתבתי למעלה. פשוט מופת של טעם רע. מצעד גרוע.
-
- 37 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
כי זה יכול להיות רעיון טוב לקנות ולא לשלם מע"מ
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
היי. חבר שלי מעוניין לרכוש זוג רמקולים של Cerwin Vega דגם V12F או V10F. מכיון שהם עולים הרבה כסף בארץ הוא מעוניין לחפש חנות בחו"ל שמוכרים את הרמקולים הנ"ל. אבקש המלצות לחנויות בבקשה! נ.ב. אין צורך במשלוח.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 287 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שמכשיר הבסיס של סדרת ה-12 קצת איכזב בגלל תג המחיר, אחיו המתקדם יותר - הפרו - מעלה את הרף ומציג מצלמה איכותית, מסך מעולה וטעינה מהירה שאפל או סמסונג אינם יכולים להתחרות בה. מנגד, אין לדגם הזה הגנה מספקת ממים ואבק, הסוללה מחזיקה פחות מיום, ובסך הכל מדובר במכשיר בלי סקס אפיללכתבה
-
- 0 תגובות
- 245 צפיות
-
-
-
מישהו יודע אתר ששולח מוצרים מארצות הברית? זאת אומרת צד שלישי,זה מגיע אליהם והם שולחים לי..
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
-
http://www.redvsblue.com תורידו את הפרקים, זה טוב פי כמה וכמה מרוב הקומדיות שמשודרות בTV.
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
איך חתול מגרגר יש לי שתי חתולים בבית ועכשיו שאני מלטף אותם הם מגרגים כזה ואני רוצה לדעת איך יש להם איזה איבר מיוחד ? אני מבקש שרק אנשים רצינים יגיבו !
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מכרז מספר 32033 מחודש נובמבר מציג מפרט למחשב עם כוכבית באדום - דגם חדיש! מעבד פנטיום 1.8 זיכרון 128 SDRAM (שימו לב הדגם החדיש אפילו לא תומך DDR) דיסק קשיח 20 ג"ב כרטיס מסך על הלוח O/B מסך 17 מחיר מקסימלי של הדגם החדיש 10,000 ש"ח, הובלה והתקנה 250 ש"ח. לקנות ולהנות - כל מספר זוכה, עם מפרט כזה כל סכום שתשלם יהיה רווחי למכרז של ...
-
- 8 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שמעתי את השיר כבר כמה פעמים אבל אף פעם לא הגעתי למצב שבו השדרנית ברדיו אומרת את שם השיר והלהקה תמיד זה נקטע לי איכשהו השיר הוא כמו בסגנון של הבקסטריט בויז משהו דומה הוא מתנגן יחסית הרבה והוא די קצבי ברקע יש כזה מן רעש של תופים יש מצב שאתם מבינים למה אני מתכוון?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-