עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Mortar,

האם לדעתכם האפשרות של החברה לקבל נתונים מכל שחקן מהווה חדירה לפרטיות ? נכון שהם מבצעים סקר ושואלים אם את/ה מעוניינים להשתתף אבל העובדה שהמשחק עצמו (ות'אמת כמעט כל משחק היום) מזהה את חומרת המחשב ובשביל לשחק במשחק חייב כל אחד להתחבר לאינטרנט ולסטים, האם זה מהווה חדירה לפרטיות ? אין אף גוף שמפקח על יצרניות משחקי מחשב עד כמה שאני יודע... הפירצה לקבלת מידע הוא אין סופי. המצב הוא שיצרניות חומרה כמו ATI למשל יכולות לקבל מVALVE מידע על היקף כרטיסי החברה בקרב משתתפי המשחק ואולי אפילו עוד נתונים. מידע כזה יכול להיות שווה הרבה כסף לחברה וגם ללמד אותה לא מעט דברים. לא מעט אנשים שאלו למה חייבים את האינטרנט בשביל להפעיל את המשחק כאשר חברות כמו מיקרוסופט וסימנטיק מאפשרות הפעלה דרך הדואר…

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  2. יש לי מקראה באנגלית ואני צריך לתרגם איזה 50 עמ' כי יש לי מבחן בעוד שבועיים. המקראה היא בקורס שנקרא זאולוגיה של חסרי חוליות. מישהו מכיר אולי מישהו שיכול לתרגם??? (בתשלום כמובן)

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  3. שלום לכולם רציתי לשאול אותכם אם אתם מכירים מקום טוב לעשות בו ספא אתם יודעים מזאגים בריכה ועוד באיזור הצפון יותר טוב חיפה

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  4. Started by The_overclocker,

לחץ כאן

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  5. המשחק ביד אליהו (שזה בעצם נוקיה)...אני לא טועה...נכון? הוא ב-16 לדצמבר אם אני לא טועה....נכון? איפה אני יכול לקנות כרטיסים...לאבא שלי יש יומולדת ב-17 ואני קונה לו כרטיס מתנה...[= מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  6. Started by blackthought,

למישהו יש אם מושג אם אמור לצאת קיוב 3 ? אם כן אני מקווה שהוא יסביר מה לעזאזל קרה בשני הסרטים הקודמים...

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  7. אורח praetorianster
    Started by אורח praetorianster,

תודה.

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  8. Started by RayZ,

לא אכפת לאף אחד שיהיה כאן ת'רד רק של צחוקים? שאנשים יספרו בדיחות,יביאו תמונות מצחיקות,פאדיחות וירידות,נכון? אם כן אין בעיה. פתחתי אחד ואפשר "לצחקק" בו. יש לי בדיחה אחת שהמצאתי: מתכנת מחשבים אחד החליט ליהיות מורה,מה הוא אמר כשהוא מיתעניין ומפריד במריבות? "אני מבין את חומרת המצב" עכשיו אתם!

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  9. Started by PhP dUdE,

לפני כמה ימים הייתה קפיצת מתח,ביחד עם המתח קפץ לי ההארד-דיסק. את ההמשך אתם יכולים לנחש.. כרגע חזרתי ומקווה להשלים את החסר,דרך אגב לכול מי שהיה את המספר שלי בICQ אז שכחתי את הסיסמא ואני אפתח מספר חדש עוד מעט

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  10. מי שיכול לעזור לי תודה רבה

11. ראיתי באחד הדיונים שמישהו כתב את זה, אבל לא היה שם שום הסבר נוסף. זה נכון?

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  12. Started by darkman,

אני מחפש אתר שיש בו מאגר של תרגומים באנגלית בעיקר של סרטים חדשים תודה.

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  13. Started by wow,

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  14. Started by IG,

IF YOU DON'T READ THIS TO THE VERY END, YOU HAVE LOST A DAY IN YOUR LIFE. AND WHEN YOU HAVE FINISHED, DO AS I AM DOING AND SEND IT ON. George Carlin's Views on Aging Do you realize that the only time in our lives when we like to get old is when we're kids? If you're less than 10 years old, you're so excited about aging that you think in fractions. "How old are you?" "I'm four and a half!" You're never thirty-six and a half. You're four and a half, going on five! That's the key. You get into your teens, now they can't hold you back. You jump to the next number, or even a few ahead. "How old are you?" "I'm gonna be 16!" You could be 13, but hey, you're gonna be 16! And then…

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  15. אותו דבר כמו בכותרת אני צרייך להפנט חבר של כדי לעזור לשכוח טראומה תודה זה חשוב זה לא צחוק

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  16. Started by שלמה הדג,

היי. אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לשמור עליו נקי ומסודר, כך שביצועיו ישמרו לאורך זמן. על המחשב הנוכחי שמרתי בכבוד למשך שנתיים, הוא כמעט חסר ספייוורים, חסר ווירוסים, אני מאוד מסודר באופן איחסון הקבצים שלי וכו', אך התווכחתי לכך שזה לא מספיק. מעולם לא פירמטתי, איחוי דיסק עשיתי פעם ראשונה החודש ומעולם לא ניקיתי את תכולת המארז! יש לי מספר של שאלות בנוגע לתחזוקה ולשמירה על תוכן וחומרת המחשב, כך שאוכל רק לשפר את אופן תחזוקתי בעתיד. אני מקווה שתוכלו לספק לי תשובה לרובן, אני באמת אהיה אסיר תודה. 1. כמה מחיצות לעשות בעת התקנת הווינדוס? 1, 2, 3? ולמה כל אחת מועילה ואיך לסדרן? (לדוגמא: שתי מחיצות, רחת למשחקים ומולטימדיה ואחת לתוכנות ווינדוס). 2. פירמוט המחשב, מתי, למה ואיך? באמת, אין …

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  17. Started by zurkin1232,

שמעתי היום ברדיו שיר חמוד, ואני רוצה לדעת מה שמו (ומי המבצע). זו איזו גרסת דאנס/האוס (אף פעם לא ידעתי להגדיר ז'אנרים ). בכל אופן משתמשים שם בסימפול מתוך השיר "don't stop till you get enough" של מייקל ג'קסון. יש את הסימפול, ואז הזמר אומר "stop" (או אולי "don't stop") והמוזיקה עוצרת לרגע, ואז ממשיכה. מישהו יודע (על אף התיאור המעורפל...)? עריכה: הנה קטע מהסימפול שדיברתי עליו... מי שמכיר את השיר מיד יזהה לדעתי.

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  18. הטראק המפורסם של אינפקטד ןסקאזי ביחד איך קוראים לא לא הצלחתי למצוא אותו בגלל שאין לי את השם. השני של סקאזי שבמהלך כל הטראק הוא צועק סקאזי ומדבר בשפה זרה. תודה מראש L.A

19. הציאו לי להיות WEBMASTER של אחר מחשבים, העבודה כוללת עדכון מחירים, הוספת מוצרים, שינויים, דברים כדומה, אני לא אחראי לאתר עצמו, אלה לתוכן, השאלה שלי היא כמה מגיע לי עבור העבודה, ולפי מה אני מחשב את התשלום?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  20. אד קוטה קלי מקארתי עוד איזה אחד רוסי מסנט פטרסבורג אין לי מושג איך קוראים לו ו את מקנטס הרכז של הפועל תל אביב אמרנו לאד קוטה שהיה לו משחק טוב ... הוא אמר תודה

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  21. http://www.creative.com/zenmicro/contest

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  22. הי , שוב פעם אני מזהיר , שמי שלא ראה את הסרט , שלא ימשיך לקרוא , זה יהרוס לו :\ טוב , קודם אני חייב להודות שממש הופתעתי , אז אין מפלצות , וזה הכל המצאה , אבל לא הבנתי למה בעצם הם עשו את זה , זקני הכפר. כאילו , היה איזה קטע , שכל אחד סיפר על איזה מישהו שמת במשפחה שלו או נרצח חבר שלי אומר שהם רצחו אותם , אז הם החליטו לברוח ולהתחבא איפה שהם נמצאים , בכפר הזה. ומישהו אחר הבין שהם פשוט לא רצו לחיות בעיר , בגלל הרציחות והבלאגן הזה , אז הם כביכול התחילו חיים בכפר הזה. יש הסבר? משהו נוסף , שאייוי מגיעה מחוץ ליערות , כדי לקחת תרופות , יש את השוטר ההוא בג'יפ שעוזר לה , הוא מגיע לתחנה כדי לקחת את התרופות , ואז השוטר השני שהיה בתחנה , אמר לו לא לדבר עם אף אחד שליד הגדר וכל …

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  23. מי שעשה תמבחן וקיבל תשובה שיגיד מתי והאם הוא עבר או לא... תודה

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  24. Started by Ghosthunter,

לסקל יש בעיה באתר www.sakal.co.il זה רק אצלי או גם אצלכם?

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  25. Started by RoyShefy,

זה בטח שטות של למיר מחשבים וזה לא יכול ליהיות: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=523 ואלה: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=6245 למה לא קניתי את זההההההההה: http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={A82D5703-7A30-44AD-B8CE-F3C770B465E6}&details_type=1&itemid={5C3DC57A-DFC4-4E06-8D15-E621756FD7FA} 2500 שקל! זה מעט!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.