עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. צריך המלצה למתנה לחבר בין הכי קרובים שיש תקציב - בסביבות ה200 ש"ח. בנתיים חשבתי על שעון

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  2. בזמן האחרון (חודש) קרו לי הרבה מקרים של ניתוקים מהאינטרנט, במיוחד בלילות, למרות שקרה גם מספר פעמים ביום. עד עכשיו... לא קרו לי כמעט בעיות של ניתוקים, לעוד מישהו זה קורה בזמן האחרון? ??? בדקתי את המחשב וזה לא בעיה אצלי במאה אחוז, לא התקנתי שום תוכנה שיכולה להפריע ואם אנו עוסקים בתחום הזה עכשיו.. כמה אתם משלמים על חיבור האינטרנט ואיזה מהירות ? אני למשל משלם 39 לבין לאומי ו 40 לבזק על 1.5 ADSL כמובן

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  3. Started by mega1234,

באיזה שירות אתם משתמשים ?

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  4. Started by ALÞHA,

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  5. Started by mjhfvi,

במקרה יש רעיון לשפר את המחשב שלי או שלך רציתי לדעת איך ועם אני יוצר קשר (חברה או מהנדס חומרה) כדי להוציא , את הרעיון שלי לשוק אשמח לקבל הנחיות בנושא

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. אחרי הסרטון הזה: http://www.youtube.com/watch?v=_9T9mH7L2vM פשוט רציתי לשמוע עוד.... יש למישהו מושג איזה פרפורמר הוציא דיסק או משהו אחר(מארש טורקי בסגנון ג'אז)?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  7. שלום אני מעוניין בהרשמה מול המוסד האקדמי עבור העתודה האקדמית בצבא ואני לא בטוח אם עבר התאריך האחרון לזה =\ אני מנסה להשיג אותם בטלפון לפניות בנושא קד"צ ולא עונים אם מישהו יודע אני אשמח לקבל תשובה ונושא שני זה המלצה למוסד..כעקרון לא התקבלתי בסף של הצבא להנדסת תוכנה לכן אם אני הולך לעתודה זה למדעי המחשב וחשבתי על אונ' בר אילן או אונ' תל אביב..כאשר טכניון זו אופציה שלישית אבל פחות עדיפה עקב מרחק גדול מי שטיפה מתמצא בנושא שוב אני אשמח לתשובה תודה מראש, לירן

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  8. Started by Shoko,

נשבע לכם אני מתחיל לחשוד. אמיתי. יום שישי שמתי שירים במחשב ושכבתי על הספה אבא שלי שואל אותי משהו על המחשב אז אמרתי לו "עזוב תך מהמחשב המזדקן הזה..." נראה לי המחש נעלב כי ברגע שאמרתי מזדקן המחשב נכבה ונשרף הספק שמתי אחר.... ???

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  9. Started by אמיר יצחקי,

שלום,אני מחפש שיר לטיני כזה משהו בשם obsession. נשמע כמו שיר אהבה.. תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. שלום אני קונה מחשב חדש ואיבורי הביאו לי מפרט מחשב מצויין במחיר פצצה אבל עכשיו למזלי ראיתי אצליכם בפורומים שאיבורי הם גנבים ושקרנים. עכשיו אני גר באיזור חיפה ורציתי לדעת איזה מאיזה חנות כדי לי לקנות את המחשב..אני חושב או פאנדה מחשבים או נועה.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  11. שלום שאלה בכותרת, שעון GUESS של חבר שנקנה בארה"ב החליד משום מה - יש חנויות בארץ שנותנות אחריות גלובאלית לשעונים שלהם או שהכל דרך תיקון עצמאי?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by nitsanroz,

כמובן שיש לנו אחלא אתרים כמו LALA LIONETWORK וכו' אבל בכל זאת אם אתם משתמשים או מכירים אתרים בינלאומיים כאלה שיש להם "סיקורים" אמינים ומעודכנים (בעיקר לתוכנות) אנא ספרו לי עליהם תודה

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  13. ערב טוב. מצאתי חנות (האמת ששמעתי עליה כבר קודם בשמה הקודם) שמציגה מחירים זולים למדי. מדובר בחנות ששמה וכתובת האתר שלה הן: www.wellcom.co.il בעבר החנות נקראה www.digma.co.il וישבה קרוב לאזור בו אני גר. אח"כ עברו לראשון לציון ושינו את שמם ל-wellcom. אז ככה - יש להם חלק ניכר מהרכיבים למפרט שאני הרכבתי לעצמי והמחירים שלהם זולים. למשל: לוח אם GB 965P-DS3 עולה אצלם כ590ש"ח לעומת 630 וצפונה אצל אחרים. האחריות היא ל3 שנים אם כי לא אמרו לי בטלפון מי היבואן. האחריות היא דרכם - ככה נאמר. הם גם מוכרים מעבדים במחירים טובים אבל האחריות עליהם גם ל3 שנים, ככה שלא מדובר בחיון או איסטרוניקס. אז מישהו כאן מכיר את החנות הזאת בשמה הנוכחי או הקודם? מישהו יכול להגיד לי לפני הקניה אם הם אמינים ו…

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  14. Started by google18,

RE:זה פשוט מתסכל אנשים פותחים דיונים על דברים שאין לך שום עניין בהם, אבל מרשים לעצמם, להעלים כל פרט מרמז לתוכן ההודעה, מהכותרת. תגובת שרשרת פסיכית לגמרי--> אני נכנס לדיון ההוא מתוך סקרנות, מתעצבן על הזמן שביזבזתי עליו, פותח דיון נוסף כמחאה, משקיע זמן על כתיבת תוכן חסר כל משמעות ויחד עם זאת גורר קוראים נוספים לאשכול המקורי. לעזאזל שמישהו ישים לזה סוף. אם אפשר שהסוף הזה יהייה בנעילת הדיון הזה, לא לפני שנועל הדיון יגיב ויכתוב "סוף". תודה. נ.ב אם אפשר גם לא להתחכם על ההתחכמות שלי, לתת לי באן ואז לנעול את הדיון ואז לכתוב "סוף" , תודה.

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  15. Started by talel18,

אם מישהו לוקח פטריית הזיה או סם אחר שאמור לתת הזיות הוא באמת יכול לראות דברים מוחשיים לידו כיאלו אני יכול לראות לידי אנשים או דברים אחרים שלמעשה הם לא שם? או שאומרים "סם הזיה" מתכוונים למשו אחר...? *לא שאני רוצה לנסות...סתם בשביל הסקרנות

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  16. Started by NetSpider,

בקיצור אני רוצה לדעת עם יש סיכוי להעביר אלקטרוניקה בלי שיתפסו אותך המכס ?? ובכלל איך הם עובדים שם ,כי אני אני רוצה לקנות כמה דברים בארה"ב ואני לא רוצה גם לשלם עליהם במכס ... פעם שעברה שטסתי לשם לא קניתי שום דבר טכני ולא כל כך התעניינתי... הפעם אני רוצה לדעת בדיוק מה ואיך ... תודה .

17. Started by shuy,

אני מכין דיסק לידידה שלי שאוהבת מוסיקה קיטשית (WHATEVER THET MEANS) עכשיו אני צריך רשימה של שירים שיכולים להחשב קיטשים...(כי לי לא עולה שום דבר כרגע וגם אני לא ממש בטוח מה נחשב קיטש ומה לא) תודה!

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  18. Started by imac,

כלי מעניין... http://www.dnscoop.com/ על פי האתר הזה hwzone.co.il שווה $6,944 (או יותר נכון הדומיין)

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  19. Started by yortem,

אני מתכנן לקנות מכשיר ריצה לשימוש ביתי. מה אני צריך לקחת בחשבון לפני קניה? האם למישהו יש ניסיון במכשיר והוא יכול להמליץ? (בתקציב כמה שפחות יקר למרות שאני יודע שהמחירים הם כמה אלפים...)

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  20. אני מתכוון לקנות כמה רכיבי חומרה (כרטיס מסך, קול וכו') ואני רוצה לבדוק אם זה ישתלם לי יותר לקנות מחו"ל. רק שעד עכשיו לא מצאתי אתרים שעושים משלוחים לארץ! אם אתם מכירים כמה, אז בבקשה תביאו קישור.

21. Started by Alexkmr,

http://il.youtube.com/watch?v=dNpXxnjn7sg השיר הזה היה באיזה פס קל של סרט, ואני לא מצליח להיזכר באיזה

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  22. החלטתי לא להוסיף בכלל אנשים שאני מכיר, כי יש לי אותם כבר בפייסבוק. (ועוד שאלה קטנה על הדרך: זה לא מעלה תמונות אוטומטית נכון? אם לא אז איך אני מעלה תמונות?)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by moshiko69,

שלום, אני מחפש מבחני דוגמא או מבחנים קודמים של בחינת אמירם (אנגלית מיון רמות ממוחשב) יש למישהו רעיון איפה אני יכול למצוא כאלה?!?!? אני ממש חייב מבחני קודמים...

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  24. יש לי שאלה יש לנו חבר משפחה שיש לו אוסף גדול של בולים משנות ה 50 מעדות ומדינות שונות איך או אויפה אפשר לדעת מה הערך של הדברים?

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  25. ידעתי שאם אני ירשום את הכתובת (WWW.BABEZ.DE) כולם יבואו ;D עשיתי תמונה בשבילי (לרקע) ושלחתי להם מיד אחרי שגיליתי את האתר הנפלא הזה. מה אתם חושבים? http://www.babez.de/wallpaper/newpic60.php די ישן, כבר חודש או יותר שם אבל לא חשוב. מומלץ מאוד לכל מי שמרגיש שהוא חייב להיות מעודקן בכל מה שקורה בעולם הרכב (ומי לא?..)! אתם מכירים אתרים אחרים טובים בנושא? חשוב לי מאוד, תודה 8)

• 1 תגובה
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים