עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום אני קונה מחשב חדש ואיבורי הביאו לי מפרט מחשב מצויין במחיר פצצה אבל עכשיו למזלי ראיתי אצליכם בפורומים שאיבורי הם גנבים ושקרנים. עכשיו אני גר באיזור חיפה ורציתי לדעת איזה מאיזה חנות כדי לי לקנות את המחשב..אני חושב או פאנדה מחשבים או נועה.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  2. שלום שאלה בכותרת, שעון GUESS של חבר שנקנה בארה"ב החליד משום מה - יש חנויות בארץ שנותנות אחריות גלובאלית לשעונים שלהם או שהכל דרך תיקון עצמאי?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by nitsanroz,

כמובן שיש לנו אחלא אתרים כמו LALA LIONETWORK וכו' אבל בכל זאת אם אתם משתמשים או מכירים אתרים בינלאומיים כאלה שיש להם "סיקורים" אמינים ומעודכנים (בעיקר לתוכנות) אנא ספרו לי עליהם תודה

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  4. ערב טוב. מצאתי חנות (האמת ששמעתי עליה כבר קודם בשמה הקודם) שמציגה מחירים זולים למדי. מדובר בחנות ששמה וכתובת האתר שלה הן: www.wellcom.co.il בעבר החנות נקראה www.digma.co.il וישבה קרוב לאזור בו אני גר. אח"כ עברו לראשון לציון ושינו את שמם ל-wellcom. אז ככה - יש להם חלק ניכר מהרכיבים למפרט שאני הרכבתי לעצמי והמחירים שלהם זולים. למשל: לוח אם GB 965P-DS3 עולה אצלם כ590ש"ח לעומת 630 וצפונה אצל אחרים. האחריות היא ל3 שנים אם כי לא אמרו לי בטלפון מי היבואן. האחריות היא דרכם - ככה נאמר. הם גם מוכרים מעבדים במחירים טובים אבל האחריות עליהם גם ל3 שנים, ככה שלא מדובר בחיון או איסטרוניקס. אז מישהו כאן מכיר את החנות הזאת בשמה הנוכחי או הקודם? מישהו יכול להגיד לי לפני הקניה אם הם אמינים ו…

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  5. Started by google18,

RE:זה פשוט מתסכל אנשים פותחים דיונים על דברים שאין לך שום עניין בהם, אבל מרשים לעצמם, להעלים כל פרט מרמז לתוכן ההודעה, מהכותרת. תגובת שרשרת פסיכית לגמרי--> אני נכנס לדיון ההוא מתוך סקרנות, מתעצבן על הזמן שביזבזתי עליו, פותח דיון נוסף כמחאה, משקיע זמן על כתיבת תוכן חסר כל משמעות ויחד עם זאת גורר קוראים נוספים לאשכול המקורי. לעזאזל שמישהו ישים לזה סוף. אם אפשר שהסוף הזה יהייה בנעילת הדיון הזה, לא לפני שנועל הדיון יגיב ויכתוב "סוף". תודה. נ.ב אם אפשר גם לא להתחכם על ההתחכמות שלי, לתת לי באן ואז לנעול את הדיון ואז לכתוב "סוף" , תודה.

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  6. Started by talel18,

אם מישהו לוקח פטריית הזיה או סם אחר שאמור לתת הזיות הוא באמת יכול לראות דברים מוחשיים לידו כיאלו אני יכול לראות לידי אנשים או דברים אחרים שלמעשה הם לא שם? או שאומרים "סם הזיה" מתכוונים למשו אחר...? *לא שאני רוצה לנסות...סתם בשביל הסקרנות

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  7. Started by NetSpider,

בקיצור אני רוצה לדעת עם יש סיכוי להעביר אלקטרוניקה בלי שיתפסו אותך המכס ?? ובכלל איך הם עובדים שם ,כי אני אני רוצה לקנות כמה דברים בארה"ב ואני לא רוצה גם לשלם עליהם במכס ... פעם שעברה שטסתי לשם לא קניתי שום דבר טכני ולא כל כך התעניינתי... הפעם אני רוצה לדעת בדיוק מה ואיך ... תודה .

8. Started by shuy,

אני מכין דיסק לידידה שלי שאוהבת מוסיקה קיטשית (WHATEVER THET MEANS) עכשיו אני צריך רשימה של שירים שיכולים להחשב קיטשים...(כי לי לא עולה שום דבר כרגע וגם אני לא ממש בטוח מה נחשב קיטש ומה לא) תודה!

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  9. Started by imac,

כלי מעניין... http://www.dnscoop.com/ על פי האתר הזה hwzone.co.il שווה $6,944 (או יותר נכון הדומיין)

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  10. Started by yortem,

אני מתכנן לקנות מכשיר ריצה לשימוש ביתי. מה אני צריך לקחת בחשבון לפני קניה? האם למישהו יש ניסיון במכשיר והוא יכול להמליץ? (בתקציב כמה שפחות יקר למרות שאני יודע שהמחירים הם כמה אלפים...)

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  11. אני מתכוון לקנות כמה רכיבי חומרה (כרטיס מסך, קול וכו') ואני רוצה לבדוק אם זה ישתלם לי יותר לקנות מחו"ל. רק שעד עכשיו לא מצאתי אתרים שעושים משלוחים לארץ! אם אתם מכירים כמה, אז בבקשה תביאו קישור.

12. Started by Alexkmr,

http://il.youtube.com/watch?v=dNpXxnjn7sg השיר הזה היה באיזה פס קל של סרט, ואני לא מצליח להיזכר באיזה

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  13. החלטתי לא להוסיף בכלל אנשים שאני מכיר, כי יש לי אותם כבר בפייסבוק. (ועוד שאלה קטנה על הדרך: זה לא מעלה תמונות אוטומטית נכון? אם לא אז איך אני מעלה תמונות?)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by moshiko69,

שלום, אני מחפש מבחני דוגמא או מבחנים קודמים של בחינת אמירם (אנגלית מיון רמות ממוחשב) יש למישהו רעיון איפה אני יכול למצוא כאלה?!?!? אני ממש חייב מבחני קודמים...

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  15. יש לי שאלה יש לנו חבר משפחה שיש לו אוסף גדול של בולים משנות ה 50 מעדות ומדינות שונות איך או אויפה אפשר לדעת מה הערך של הדברים?

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  16. ידעתי שאם אני ירשום את הכתובת (WWW.BABEZ.DE) כולם יבואו ;D עשיתי תמונה בשבילי (לרקע) ושלחתי להם מיד אחרי שגיליתי את האתר הנפלא הזה. מה אתם חושבים? http://www.babez.de/wallpaper/newpic60.php די ישן, כבר חודש או יותר שם אבל לא חשוב. מומלץ מאוד לכל מי שמרגיש שהוא חייב להיות מעודקן בכל מה שקורה בעולם הרכב (ומי לא?..)! אתם מכירים אתרים אחרים טובים בנושא? חשוב לי מאוד, תודה 8)

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  17. Started by 125,

אני צריך המלצה על שירים טובים בסגנון הזה David Archuleta - Crush Eliot Yamin - Wait for You

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  18. Started by Lol10k,

אני מחפש אתר (כמו פלאנט נענע) שאפשר לאכסן עליו דפים,לא אכפת לי שטח האכסון,אני רוצה רק דף HTML אחד,פשוט שלא תהיה פרסומת.. מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  19. www.thedarkknightpuzzle.com הצלחתי כשנותרו לי 43 שניות. מי מהאדונים המובחרים מבינכם מסוגל ליותר?

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  20. Started by AngelofDeath,

שלום, לאבא שלי יש ביטוח חובה ומקיף לרכב שהוא מוגדר כביטוח "לכל הנהגים". רציתי לדעת - האם זה תופס גם על נהג חדש/נהג צעיר? האם ביטוח כזה מוגדר כך שכל מי שמחזיק ביד רישיון נהיגה בתוקף יכול לנהוג ברכב בידיעה שהוא מכוסה בביטוח חובה/מקיף? תודה. ביטוח איילון פלתורס

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. משמיעים את המנגינה בפתיחה ובסוף הסדרה, מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  22. Started by Mr Gadget,

מתקפת האקרים מתוכננת הערב על אתר נענע; אם לא נשרוד אנחנו מורישים את הסיפורים לוואינט ואת הכותרות לוואלה מאת: מערכת חיים ברשת 13:05 21/11/2003 לפני שאתם מתחילים לקרוא את הכתבה הזו, יש לנו בקשה. הסיטו את העיניים לרגע מהמסך וחפשו את לוח השנה הקרוב ביותר למקום מרבצכם. אם הוא מראה על יום שבת, ה-22 לנובמבר, אז הכל בסדר. על פי דיווח של אתר "חדשות מחלקה ראשונה", מתכננים גורמים איסלאמיים להפיל היום (שישי) בערב את האתר שבו אתם גולשים כרגע. בהודעה שפרסם ארגון "גדודי הרעם" באחד מאתרי האיסלאם הרדיקליים מתבקשים הגולשים להשתתף במתקפה שתיערך בין השעות 21:00 ל-24:00 באמצעות תוכנת winsmurf. מטרת התקיפה, לפי לשון ההודעה, היא לגרום נזק כלכלי ל"בני הקופים והחזירים" (סליחה אמא בייב, אבא…

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  23. השאלה בכותרת. תודה מראש.

24. Started by Asaf.Y,

http://upload.shishlik.net/ תודה לכל מי שייעזור וייחתום.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.