עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. קיבלתי היום זימון למבחני התאמה ל תפקידי מבצעים ופיקוח והייתי רוצה לדעת על מה מדובר . זה מדור קד"צ שמישהו יסביר לי בבקשה על מה מדובר

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  2. Started by yigael_o,

נשיא AMD לשעבר: " AMD יכולה לחגוג עוד שנה, אבל הניצחון שלהם יגיע רק באמצעות הוצאת מוצרים טובים לשוק. כרגע נראה שבשדה הזה דווקא אינטל נותנת את הטון והיא מצליחה להוציא לשוק מוצרים במהירות רבה יותר". " http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3291486,00.html

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  3. אני פשוט לא מוצא את זה בהגדרות פרופיל

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  4. רציתי לקנות ספר לימוד על חומרת המחשב.. מ-א' ועד- ת' ממש הכל הכל הכל מצידי שיהיה 100 עמודים... אבל יש כל-כך הרבה ואני לא יודע איזה לקנות.. אני רוצה את הספר הכי טוב של הכותב הכי מוכר וטוב... מישהו יודע על איזשהוא ספר או מישהו בכלל יכול לעזור לי..!? תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  5. Started by G.P.S,

בספר השקפת עולמו/דעתו של סבא אליאס על היהודים היא "אוהבים מרחוק והורגים מרחוק" תעזרו לי בבקשה להסביר את המשפט במילים פשוטות?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  6. Started by evman007,

http://www.globz.com/demo/07.swf

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  7. אבא שלי טס עוד שבועיים לסינגפור ואני צריך עזרה למצוא חנויות מחשבים שעובדות שם (לקנות בזול כמובן).

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  8. שלום אני עולה לכיתה י"א רציתי עכשיו כשאני עוד בחופש ללכת לקורס פסיכומטרי אבל מרוב כל המיכלות שיש אני כבר לא יודע במה לבחור?? מי יותר טוב??? מי הכי זול??? וכו... חשוב לציין שאני גר בהרצליה! תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  9. Started by kip,

"מור לוי" מראשל"צ שהוא... סיטונאי? מישהו שמע? בכל מקרה, אני לא נתקלתי עד עכשיו... אפשר לבנות מפרט משם? מוכר gigabyte & assus אשמח לתגובתכם...

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  10. Started by lo_toda,

מאיה סטודנטית מירושלים בת 23 נמצאת בסכנת חיים הפצת מכתב זה עשוי להציל את חייה אנו זקוקים למתנדבים לתרומת מוח עצם עם עדיפות ליוצאי בוכרה בדיקת התאמה תעשה באמצעות דגימת רוק בירושלים ביום שני ה 5.2 מ-9 בבקר ועד 19 בערב בעמותת זיכרון מנחם רחוב שחראי פינת ליאו זיסמן שכונת בית וגן בסמוך לביח שערי צדק בהרצליה פיתוח ביום שלישי ה 6.2 מ-9 בבקר ועד 20 בערב במלון דניאל אולם אפרודיטה קומה ב אין צורך בתאום מוקדם (אנו מאמינים שאם מצלמה שאבדה הצליחה להגיע לכל עם ישראל - על אחת כמה וכמה בקשה זאת) בברכה החברים של מאיה המתפללים להחלמתה מייל זה נשלח אליכם ללא כוונה מסחרית כלשהי ואנו מתנצלים מראש על ההפרעה והפגיעה בפרטיות

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  11. גוגל לא עזר לי במיוחד, כי אין לזה כ"כ שם רשמי בארץ..... למישהו יש מושג אם יש בארץ מקום שאפשר להשיג בו גיר תכשיטנים? (Jewlers Rouge) יש לי איזושהי עבודת השחזה עדינה במיוחד, ואני ממש לא רוצה לפנות לנייר שיוף..... לא איכפת לי מאיפה בארץ, כל עוד יש, אני ממש לא רוצה להזמין מאיביי ולחכות שבועיים. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  12. Started by BarBee,

מישהו יודע מה זה "פרס שני בלוטו"? על פי מה הוא נקבע? איזה טופס צריך למלא? אין שום מידע באתר של מפעל הפיס, ממש מידע סודי.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  13. Started by Little_AKA_Or,

שלום, רציתי לדעת אם יש לכם אתרים טובים שאפשר לצפות בהם בסדרות כמו Southpark ו- Family Guy באינטרנט. לי אישית יש את Alluc.org אבל למען האמת, האיכות שם די חרא. לפני כמה זמן קישרו אותי לאתר ששכחתי את הכתובת שלו, אתר עם רקע בצבע תכלת כזה שמאפשר צפייה בכאלו סדרות אונליין עם איכות ממש טובה? מישהו מכיר ויכול לתת לי לינק?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  14. יום ראשון אני הולך לאורנג' בשביל להוציא מהם כמה מכשירים חדשים (3) בשבילי, ושאר המשפחה שלי יש שני מבצעים די מעניינים האחד הוא 3 מכשירי נוקיה 3100 השני הוא 2 מכשירי מוטורולה E1000 במקרה 1 , לכולנו יהיו מכשירי נוקיה במקרה 2 , לשנים מאיתנו יהיה מוטורולה ולשלישי משהו אחר דעות על הדגמים בבקשה

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  15. בכרטיסי מסך של geforce אז בסדרת ה-series 7 זה אומר שכל הכרטיסים שמתחילים ב-7 ? לדוגמא 7900GS הוא בסידרה הזאת נכון??? ועוד שאלה.. איך אני יודע כמה ביט המערכת הפעלה שלי?? תודה, דניאל.

16. המפרט: שני הרדיסקים, האחד 20GB והשני 40GB כונן CD של LG x52 כרטיס מסך:MSI RX9250 מסך:Proview CRT מעבד:Intel Pentium 4 CPU 2.66 Ghz זיכרון 256x2 של RAM DDR2 המחשב יכול לבוא עם מקלדת אבל בלי עכבר אז לא נראה לי רלוונטי למכור את המקלדת. מצב המחשב טוב לאחר פורמט ומוכן לשימוש יד שניה. זהו בעיקרון, מישהו יכול להמליץ על מחיר?

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  17. Started by idanmal,

שלום לכולם .... יש פרסומת חדשה ומדליקה למוטורולה עם שיר חמוד שאני מעוניין לדעת מה השם של השיר ושל מי הוא אני רק יודע שהזמר אומר שם Abra Kadbra בבקשה עזרה........... :s05:

• 7 תגובות
    • 612 צפיות
  18. לכל אלה מכם אוהבי הרוק/מטאל אני מחפש להקה בעלת סיגנון דומה ל Dream Evil בעיקר השיר Calling Your Name מכירים? תכתבו את שם השיר או/ ושם הלהקה תודה רבה :) :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  19. אז מה שיש לי עד עכשיו זה: חורף 73 גבעת התחמושת ירושלים של זהב ירושלים של ברזל שתי אצבעות מצידון בלדה לחובש אנחנו לא צריכים (קשה- שלמה ארצי) באב אל וואד הנסיך הקטן המלחמה האחרונה אנחנו מאותו הכפר אנשי הצפרדע שירו של צנחן הקיץ האחרון (קשור?) שער הרחמים פרח אחי הצעיר יהודה רון מול הר סיני נאצר מחכה לרבין מי שחלם שארם א-שייח עמק דותן מלכות החרמון אין לך מה לדאוג תוספות: הרעות פרחים בקנה מי שיכול לגדיל את הרשימה, אני אודה לו מאוד... אז תודה מראש

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  20. אני הייתי רוצה לראות REMAKE לHALLOWEEN של JOHN CARPENTER, אני יודע שיצא HALLOWEEN השנה שעברה ב2007 של רוב זומבי, אבל לא ממש אהבתי את השחקנים והאווירה הייתה גרועה יחסית לסרט הראשון, היייתי רוצה לראות REMAKE כמו שצריך. בנוסף לזה הייתי מאוד רוצה להיות REMAKE לALIENS, לפי דעתי הסרט הכי טוב שאי פעם יצא.

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  21. Started by Nahum2,

גוגל..

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  22. משום מה האתר שלהם לא עולה אצלי כרגע .. רציתי לבדוק האם המבצע שלהם של ללא מע"מ תקף גם לגבי מחר .. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  23. שלום, אני צריך את שם של תוכנת הדוס הישנה הידועה (שהוצגה בצבע תפריטים כחול) שהיו בה מלא מלא משחקים (ולכולם היה אותה)... אם מישהו יודע שירשום לי! תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  24. בגלל שזה הבגרות האחרונה שלי, ויש לי מגן 70 (ככה שסיכוי קטן שאני ממש ממש לא יעבור בסופי) לא למדתי בכלל עדין.. למרות שהבנתי שיהיהו לנו בוחנות סבבה בספרות. משהו יכול להגיד לי בדויק איך בנויה הבחינה? האיך היא מורכבת ועל איזה חומר בדיוק? כמובן שלשתף בסיכומים ובחומר תמיד מבורך 10X

• 1 תגובה
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.