עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם אני מראש הולך להיתנצל על העיברית הכתובה שלי, צריך קצת לתרגל עדיין. אני חזרתי יחד אם משפחתי ארצה מחו"ל אחרי 8 שנים באוסטרליה והייתי מאוניין לשמוע ממכם, אנשים שמתעסכים ומתעניינים בתכום המיחשוב על השירות הצבאי. אז ככה, אני בן 23 וחזרתי הנה אם Diploma בתחום של Network Engineering, זה היה קורס של שנה וחצי ולימד בעצם את היסודות של Network admin. אני הייתי מעוניין להיתעסק בתחום הזה שבו למדתי גם בזמן השירות שלי, השאלה בעצם היא איך אני מגיע למצב הזה. מבחינת התהליך אני עדיין לא גמרתי צו ראשון(ועדה רפואית דרשה בדיקות נוספות). מה קורה אחרי צו ראשון? הבנתי שיש מיונים לכול מיני דברים, איך מגיעים אליהם? בשורה התחתונה, איך אני מגיע לתפקיד שעוסק ב-networks, מה אתם ממליצים? האים…

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  2. שלום לכולם אני צריך להגיש עבודה (מצגת ) לעוד שבוע...תאמת ? אין לי ממש כוח לזה . אם אתם מכירים עבודה מוכנה המסבירה על מעבדים ולוחות אם זה יהיה מצויןו ! תוןדה רבה !

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  3. Started by pain_killer12,

בקרוב יש פעולה ב"בני עקיבא" והנושא שלה הוא חשיבות השמחה בחודש אדר. תוכלו לתת לי הצעות לצ'ופרים\משחקים\סיפורים שאפשר להעביר איתם את הנושא? ד"א אני צריך את העצות ממש דחוף, אז אודה לכם אם תוכלו לכתוב בקרוב. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  4. Started by pain_killer12,

חבר'ה איך אני מוכיח שלכל קבוצה חסומה יש מינימום ומקסימום. ז"א אני יודע שזה ברור, השאלה איך אני כותב את זה כמו שצריך? תודה רבה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  5. Started by xTz,

אהלן, אני מחפש אתר שיהיה חינמי ונוח לשליטה בשביל אכסון קבצים.. אני מכיר למשל את 4shared.com מישהו מכיר אתרים אחרים? תודה

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  6. Started by QQQ,

אם לגבי ישר מסויים יש לי נקודה (x1, y1), שיפוע (m) ומשוואה (y=mx+n), באיזו נוסחה אני יכול להשתמש כדי לחשב את האורך (d אני חושב?) של הישר?

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  7. Started by Mesatla,

8. Started by ^HocK^,

הנה ההמנון.. ;D

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  9. אני מדבר על גלישה, לא על צפייה. אני מודע לגודלה העצום של הקהילה ועניין אותי אם יש מישהו כזה בתוך הקהילה. אם כן, אשמח לשמוע חוויות ולהחליף ICQ.

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  10. Started by jj516,

סרטים, תמונות, מסמכים וכדומה יש מישהוא בבקשה?

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  11. Started by OR007,

תעיפו מבט, יש לו שם דברים מעניינים לראות (כמו כמה APPLEים נחמדים למיניהם), ובי"ס שנראה כמו אחוזה, וגם כמה תמונות מדהימות מיוסמטי פארק ! Enjoy http://www.vizspring.com/~drew/photos/ מסיבת רשת שפתחו בבית שלו... נחמד http://www.vizspring.com/~drew/photos/lanparty-0602/indexfiles/IMG_0459.JPG.html בקיצור תעיפו מבט, ממש נחמד...

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  12. Started by alexta-z,

האתר רושם DOMAIN SUSPENDED ! מה זה אומר ? שסגרו אותם ?

13. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אני הלכתי לחברים ישבנו עשינו אל האש אחרי זה סתם ישבנו ראינו טלויזיה... ולפני זה הם היו בנאפיס אז יצא לאחד מהם קטע דפוק...אחד החברים היה שם לבד בלי חברה אז לא היה לא מה לעשות בשעה 12 אז הוא תפס אחת ונישק אותה בלי קשר והוא לא ראה אותה בחיים!! חחחחח אחרי שישבתי אצל החברים פה הלכתי לחברים אחרים... שמהכבר שתינו 5 ליטר וודקה בערך ישבנו כמו איזה מסוממים אחרי זה הלכנו לשחק ביליארד וחזרנו לשתות עוד ליטר חחח קודם זה היה קיגלויצ ואחרי זה סמירנוף או משהו כזה לא זוכר כבר... וחזרתי הביתה בשעה 3 בצהריים... מה איתכם מה עשיתם?

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  14. Started by ccc,

יש לי אפשרות לבחור ללמוד את זה שנתיים, אני לא יודע מה זה זה , זה אלקט'?

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  15. Started by tom123,

באיזה חנות אני יכול לקנות OCZ 4000 פרפורמנס בבטחה ובשקט?? מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  16. Started by 1nstall,

היי אחרי שהייתי ב"אוטומוטור" התרשתמתי מאוד מהמופעים של סובארו, אז התחלתי לחפש משחקים באינטרנט שקשורים למוכניות. מצאתי כמה, ואת זה הכי אהבתי. http://www.shockwave.com/sw/content/rr2detonator תהנו.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  17. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש את הסרט הזה כשהבנים מיתחפשים לבנות ומיצטרפות לאוחווה של בנות לא מקובלות,אז קיצר יש את הקטע שהם עולים לספינה ואז יש טרנס כזה,מה השם שלו? באנגלית שפ הסרט זה Sorority.Boys

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  18. Started by The_overclocker,

http://www.youhavebadtasteinmusic.com

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  19. כן , הכותרת אומרת דיי הכל. אני צריך לאחסן קובץ , 70 מגה.. וכמובן שאנשים יוכלו להוריד את הקובץ הזה מהמקום שאני יאחסן אותו. (בסך הכל 3-4 אנשים יורידו אותו , ככה שזה לא יעמיס או משהו... ) אם מישהו יכול לעזור לי , ולא רוצה לתת פרטים כאן : icq : 267075959 messenger : emashelyaron@hotmail.co.il זה ממש דחוף אנשים! , תודה!

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  20. שלום אנשים. החלטנו אני וזוגתי לנפוש קצת בסוכות (4 ימים חופש רצוף, פשוט מושלם) וחשבנו על אחד מהדילים של "הכל כולל הכל" (מלון+מזון+אטרקציות), ז"א אחד המלונות הענקיים הללו שתמיד רואים בטלוויזיה. כמו כל צרכן נבון החלטתי לקבל חוו"ד מאנשים שהיו באחד המקומות הללו, לא לגמרי משנה היכן אלא איך היה (אני מדבר על יוון/קוס/בודרום וכו). המגבלות הן עד 350 דולר לאדם (לפי מה שראיתי עד עכשיו זה די הגיוני). שאלה בנוסף - מה ההבדל בין 3/4/5 כוכבים? למה 5 כוכבים עולה כפול? האם ההבדל הוא רק ברמת החדרים או בתוספות נוספות לדיל? על עיצה, חוו"ד, הערה תתקבל בברכה.

21. היי אני מחפש חנויות לציוד היקפי כמו מקלדת ועכבר באזור המרכז אבל שיהיה אפשר להתנסות בהם כמו לשחק בG15 או בrazerdeath adder כי זה חשוב מאוד לנסות לפני שקונים

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  22. Started by kip,

"מור לוי" מראשל"צ שהוא... סיטונאי? מישהו שמע? בכל מקרה, אני לא נתקלתי עד עכשיו... אפשר לבנות מפרט משם? מוכר gigabyte & assus אשמח לתגובתכם...

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  23. Started by Your-AsSaSsiN,

שאלה בטופולוגיה: יש למישהו מושג?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  24. Started by raiman1,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות כרטיס זיכרון למצלמה CANON A550? וכמה זה עולה??

25. Started by Jules Winnfield,

http://www.youtube.com/watch?v=kOOtBJV9KeY

דיונים חדשים בפורומים