עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by DUDEnamE,

בעניין הBIDS כשאני שם BID איך שאני מאשר את הBID אני מקבל הודעה שאניOUTBID זה בוט או שזה פשוט מה ? לא מבין :s05:

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  2. Started by alexta-z,

האתר רושם DOMAIN SUSPENDED ! מה זה אומר ? שסגרו אותם ?

3. Started by gangst-R,

שלום, הרכבתי לא מזמן מערכת באוטו שלי עם מסך נגיעה שיש לה תמיכה בGPS. ברשותי גם מחשב כף יד עם GPS מובנה יחד עם התוכנה NAVNGO. ניסתי להעביר את כרטיס ה-SD מהמחשב כף יד אל המערכת אך משום מה היא לא קוראת את הקבצים, ועל אלו שהיא כן קוראת היא כותבת (unsupported file). עכשיו זה די הגיוני אם מתחשבים בעובדה שאין מערכת הפעלה תומכת ל-NAVNGO במערכת. מישהו יודע מה עושים? איזו תוכנה מתאימה? אני לא מתכוון לשלם 2100 ש"ח על כרטיס SD 256 עם עוד תוכנה נוספת עליו לאחר שכבר שלמתי בעבר על NAVNGO

4. פשוט גועל נפש. חילקו לנו בבית ספר משלוחים לראש השנה שהיינו אמורים לחלק לקשישם בשכונה, וילד אחד בשיכבה שלי (שלא אציין את שמו) פשוט לקח את המשלוח לעצמו ואכל אותו!!!. אני מזועז עד עכשיו, פשוט אין מילים בפה. לא מבין איך היה לו לב לעשות את זה

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  5. Started by Iron~Chef,

שלום לכולם לא בטוח שזה שיך לכאן אבל: במזל טוב קיבלתי היום את המחשב החדש שלי והירהרתי בשאלה: מהיא רשימת הדברים לביצוע בהנחה שהמחשב כבר מורכב, אבל לא התקינו עליו כלום. אז מה אתo אומרים? מה הרשימה המומלצת, החל בהתקנת מערכת הפעלה וכלה בהתקנת half life 2 או שיש דברים שהיתם בודקים או מתקינים אפילו לפני מערכת הפעלה? מה אתם אומרים? ואנא השיבו בפירוט מלא כולל דברים טרביאלים כמו האם היתם שמים אנטי וירוס ליפני או אחרי עידכונים קריטים של windows למשל. קדימה קחו את האתגר והמליצו לי ולאנשים אחרים על הצ'ק ליסט האולטמטיבי למחשב !!

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  6. Started by Ghosthunter,

שלום, רציתי לדעת היכן יכולים להשיג קובצי MIDI עם מוזיקה דומה למוזיקה שיש בקיגנים של ORION. חיפשתי בGOOGLE ולא מצאתי כלום. תודה!!!

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  7. Started by Lev-UFO-Child,

גג

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  8. שלום, יש לי שאלה למחר שיכולה לזכות אותי בנקודות לציון הסופי, ואני לא כל כך מצליח לפתור אותה... הוכח באינדוקציה: הביטוי n^2+6n+4 אינו מתחלק ב-8 ללא שארית. (בני גורן, מתמטיקה חלק ו', ע"מ 108 תרגיל 106). תודה לפותרים (וגם לאלה שניסו ).

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  9. Started by hck,

לפתוח רמקולים, וללחוץ על PLAY. פשוט קורע! http://planet.nana.co.il/totah

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  10. Started by 00000,

מה שם המוזיקה עם הכינורות המתנגנת במעברים של "עובדה" (קשת)?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  11. Started by avivlevy,

אני רוצה לקנות משהו מNEWEGG. איך אני קונה? אני נכנס לדף של המוצר ואז? איך אני מכניס את הכתובות? כמה עולה משלוח? לאיזו ארצות אפשר לשלוח?. ???

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  12. Started by IG,

אהלן. אני מעוניין לקנות נגן MP3 - http://cgi.ebay.com/Meizu-M3-Music-Card-4GB-MP3-MP4-FM-Player-Gift_W0QQitemZ300140931472QQihZ020QQcategoryZ73839QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem או http://cgi.ebay.com/Creative-Technology-ZEN-V-Plus-4-GB-1000-Songs-MP_W0QQitemZ290154266484QQihZ019QQcategoryZ75463QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem מכיוון שזו הפעם הראשונה שאני רוצה לקנות משהו בEBAY, רציתי לדעת אם יש משהו שאני צריך לשים אליו לב... לדוגמא, במכירה הפומבית של הזן, יש שם איזה קאצ' שהנגן התחיל מכזה מחיר נמוך? (עקרונית הוא עולה סביבות ה100$...) יש בעייה עם הזמנות מסין או הונג קוגנג? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  13. Started by The_overclocker,

קיבלתי זימון ל8. יש כאן עוד מישהו עם אותו התאריך ? (יש כאן מישהו שהולך לשם בכלל :?)

14. שנה שעברה עשיתי 3 יחידות 2 יחידות בסיסיות (C++) ו יחידת מעבדה (אתר) במעבדה קיבלתי 95 וב C קיבלתי 80 השנה עשיתי את שתי היחידות המתקדמות של עיצוב תוכנה ומודלים וקיבלתי בהם 52 , השאלה שלי אם יהיה לי בגרות במדעי המחשב? 1. לא יהיה בכלל את כל ה 5 יחידות? 2. יהיה רק 3 יחידות? 3. יהיה את כל ה 5 , זה השתכלל עם שאר השאלונים? תודה.

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  15. Started by adu,

לפני כמה זמן קראתי שערוץ עשר כנראה לא ישדר בשבת וזה בגלל שהמנהל של ערוץ עשר ימכור 49% מהמניות למשה סבא (שם מוזר) תמורת 20 מיליון דולר. סבא הוא משקיע מרכזי בחברת טי.וי.אצטקה (הפעילה בדרום וצפון אמריקה ונסחרת בנאסד"ק בשווי של למעלה ממיליארד דולר) ובחברת טלפונים סלולריים במקסיקו. עוד נודע כי לסבא יש יד במגוון פעילויות צדקה בישראל. יו"ר הערוץ יוסי מימן הביע שביעות רצון אישית מההתקשרות החדשה. לדבריו "נראה לי כי הידע והניסיון הרב שמר סבא מביא עמו, כמו גם היקף הקשרים שלו בשוק הטלוויזיה העולמי בנוסף לקשר האישי החם אשר נוצר בינינו, מבטיח לערוץ 10 תקופה של יציבות בצד תנופה של יצירה. בהיבט רחב יותר, מעבר לתרומה לערוץ 10 ולתחרות בשוק הטלוויזיה המסחרית בישראל, מהווה השקעתו של מר סבא …

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  16. חייב עזרה דחוף במציאת קובץ מידי !!! בקשה תעזרו לי!! אני צריך קובץ מידי של השיר "פונאר" http://www.mp3music.co.il/lyrics/7579.html שיר של יום השואה !!! כדי שאני אוכל להפוך אותו לתווים ולנגן!! ובכלל עוד שירים של השואה בקובץ מידי יתקבלו בברכה... !!! תודה רבה רבה רבה רבה !!! ממש דחוף לי!!

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  17. Started by lipa,

איפה ממוקמים אזורי הרגשות , ואיך הרגשות פועלים או מופעלים תודה

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  18. האם אני חייב לפרמט את המחשב כדי לחלק את הכוננים שלי או שאפשר גם בלי לפרמט ואיך לעשות זאת תודה מראש

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  19. רשימה קצרה ולא סופית שהכנתי לעצמי: בהזמנה לפני התשלום לדרוש שיופיע בכתב ,התחייבות של החנות שלפני מסירת המחשב ללקוח יבוצעו בדיקות יציבות באמצעות הרצת תוכנות מעמיסות כמו prime95 +memtest86 . לוודא שיהיה רשום שבשבועיים הראשונים לכל הפחות מיום הקנייה במידה ויתגלה שישנה בעיית חומרה בהרצת תוכנות מעמיסות כמו prime95 + memtest86 אזי כל המחשב יוחלף בחדש לאלתר. שיהיה רשום בכתב מהי גרסת המעבד המוזמנת (g-0 במידה וקונים q6600) ומה היא גרסת המעבד (2.1 במקרה של הזמנת לוח גיגהבייט מבוסס p35 ) ומה היא גרסת הזיכרון ונתוניו (800 5 cas latency ) רצוי להעדיף חנות שעושה למערכת over clock יזום ורושמת באחריות שהיא אינה מתנערת מאחריות במקרה שבו הלקוח עשה over clocking). דעתכם?

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  20. Started by x-boy_24,

הסתדרתי אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  21. Started by SoHoN BuChO,

http://www.gamestation.co.il/Product.asp?productid=482 תקראו בתיאור

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  22. אני צריך להשלים את שאלון 002 לפני שאני מתגייס..מישהו מכיר מורה טוב (מבחינת הרמה והמחיר)? תודה מראש

23. http://www.informationweek.com/news/showArticle.jhtml?articleID=198000211

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  24. אני מדבר על גלישה, לא על צפייה. אני מודע לגודלה העצום של הקהילה ועניין אותי אם יש מישהו כזה בתוך הקהילה. אם כן, אשמח לשמוע חוויות ולהחליף ICQ.

• 4 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים