עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by hck,

היי נזכרתי באיזה אימייל חמוד ששלחו לי מזמן ואני לא מוצא אותו. האימייל הוא בעצם קליפ עם "תרגום" עברי לשיר אופרה, להלן חלק מהמילים של ה"תרגום": דורי מת.. דורי מת... אם תירי בו אל תירי בו דורי מת... חמם עוד עוף... חמם עוד אורז... חמם עוד דורי מת... וכ"ו.. מישהו מכיר ויכול להשיג לי את הקליפ/שיר ?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. מזמן לא חידשתי את מלאי השירים שלי אז אני מחפש שירים בסגנון I kissed a girl.....

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by shalomelbe,

מחפש תמונה מכתבה או כל מקור אחר שבו מראים את גואל רצון בבית משפט או מובא לבית משפט (בביניין בית המשפט) תודה!

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  4. Started by PhoenixBoy,

נגיד ויש 9 משבצות שממוספרות מ-1 עד 9 לפי הגודל מהקטן לגדול. יש סמן שעובר על המשבצות אחד אחד וכל פעם מתחיל ב-1, ברגע שהוא מגיע ל-9 הוא חוזר ל-1. נגיד והמהירות שלו היא 4 משבצות בשניה. כיצד אני יודע איזה משבצת תהיה מוסמנת לאחר 24 שעות מאז התחלת ריצת הסמן?

• 11 תגובות
    • 815 צפיות
  5. Started by gshhar,

זו הפונק' אני לא מצליח לגזור פעם שנייה ולעשות תחומי קמירות וקעירות ויש לי בעיות עם הגבולות בשביל האסימפטוטות (בגלל הערך מוחלט - אין לי מושג איך עושים את זה) מישהו יכול לעזור לי?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. מחר יש לי מבחן בחשבון ואני מרגיש שאני ממש לא יודע חומר בסיסי למרות שאני מנסה ללמוד כל היום כבר ואני ממש מיואש... נגיד את השאלה הזאת: מצאו את משוואת המעגל , המשיק לציר ה-X בנקודה (A (6,0 , ועובר דרך הנקודה (B (12:2. והנה הציור : אני יושב כבר חצי שעה ומנסה לפתור והדבר היחיד שהבנתי פה זה שה-X של אמצע המעגל הוא 6 כי הוא משיק לציר ה-X . אם מישהו יוכל להסביר לי בערך איך עושים - אני ממש אודה לו... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  7. Started by raiman1,

"אחת הצלעות במלבן ארוכה ב33 ס"מ מהצלע השניה. הזווית החדה שבין האלגסונים היא בת 58 חשב את צלעות המלבן" צריך להשתמש בסינוסים וגל החרתא הזה... אני לא יודע למה זה לא מצליח לי , הצלחתי לעשות שאלות יותר מסובכות אבל את לא.. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  8. אני מנסה ללמוד שיר מסויים, אבל הוא דורש ממני לכוון את את כול המייתרים של הגיטרה Half Step Down אין לי מושג בכול מה שקשור לכיוון גיטרות, ובגלל זה אני משתמש בטיונר הנ"ל:http://www.musiciansbuy.com/FENDER_LX12_TUNER___A_$41_99_VALUE.html המוכר אמר לי שאני יכול לכוון איתו את הגיטרה HALF STEP DOWN אבל הוא לא ממש פירט איך. מישהו יכול להסביר לי איפה המחט שעל הצג צריכה לעמוד, בשביל שאני יידע שהמייתר מכוון Half Step Down?

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  9. מסתבר שיש לי בוחן ביום שני בזה. המורה לא הסבירה את זה כמו שצריך (אולי כן אבל אף אחד לא הבין =/) ואני צריך שמישהו יסביר לי את זה... נגיד יש לי תרגיל כזה (מתוך דף שהיא נתנה): ___S(8) + ___O(2) --> __SO(2) ואני צריך לאזן את זה, מה אני עושה? (היא אמרה שהתשובה היא להוסיף 8 לפני הגופרית בתוצר אבל אין לי מושג למה.) הבעייה העיקרית זה שאח"כ זה מסתבך עוד יותר... __C(6)H(12)O(6) --> __C(2)H(6)O + __CO(2) זה ממש חשוב לי אז בבקשה תעזרו תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by New-Old User,

אהלן, אני כותב את האשכול הזה אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה כי סיימתי י"ב כדי להעביר את הזמן עד הגיוס שלי אני חייב לעבוד ולהרוויח כסף.. אז חשבתי על לשכת התעסוקה שקרובה אליי(חדרה) אבל אמרו לי שיתנו לי שם חרא של עבודות וכולם בשכר מינימום ואני רק עוד חודשיים בן 18 וזה אומר 700 שקל פחות בחודש! (במקום 19.95 אני יקבל 17.80..).. אז יש לכם אולי הצעות איפה כדאי לעבוד באיזור חדרה? - מעבר חד למשהו לא קשור - אני אשמח לעצות או הצעות ממכם : אני מקבל דירה קטנה, יותר נכון חדר אבל לא בבית אבל עם מטבח ומקלחת והכל ורציתי לדעת אם יש לכם הצעות איך אפשר להפוך אותו שייראה מיוחד.. ואני לא מתכוון לפוסטרים אלא למראה בכלל(לא ריהוט אלא יופי..).. - עוד נושא לא קשור : יש לי אוטו (פורד) וחוץ מ…

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  11. Started by Djx,

אין לי מושג איך כותבים קורות חיים לפי איזה סדר ומה צריך להיות מישהו אולי יכול לעזור לי פה? וזה משנה ששליחת קורות החיים אני צריך לישלוח בדוא"ל ולא בכתב יד על דף? תודה לחברים העוזרים

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  12. Started by nehmia,

עוד כמה ימים אחותי בת 18 ואין לי מתנה בשבילה...למשהו יש רעיונות.?

• 8 תגובות
    • 646 צפיות
  13. Started by pyro_man,

טוב זה הולך ככה המחשב ממש על סף המוות ואני חייב לפרמט אותו... זה הולך ככה יש כמה דברים שאני לא יכול לצרוב מפאת הגודל שלהם ואני רוצה לגבות אותם על כונן קשיח.. לי יש במחשב כונן קיים של 120 GB SATA שהולך לעבור פירמוט ואני רוצה לקחת ממנו כמה דברים חשובים ולהעביר לכונן שיש לי מיותר של 10 GB ATA מה אני צריך לעשות מבחינת איך לחבר אותו ואיך להגדיר בביוס אם אתם יכולים ממש לפרט אני ישמח כי אני מוגבל אם תוכלו לבוא אלי עוד יותר טוב!! מישהו מאשדוד מתנדב חחח?

• 3 תגובות
    • 439 צפיות
  14. 1שיר מדהים של אנריקה אבל אני לא יודע את שם השיר . http://www.mytempdir.com/1042488 2 http://www.mytempdir.com/1042501 3 http://www.mytempdir.com/1042505 כל השירים הוקלטו מרדיוס 100FM בעזרת IAUDIO U3 תהנו ותעזרו לי לגלות מי שר את השירים ומה שמות השירים תודה רבה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. צילצלתי למישו ויש שם את השיר הזה אז הקלטתי (איכות מסריחה אבל שומעים ומי שמכיר את השיר ישר יקפצץ לו) קישור להוריד את ההקלטה זה 300K רק,שניה זה יורד... http://www.f2h.co.il/4207325577736 המון תודה לעוזרים....

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  16. Started by OmerS,

שלום, אני עובד בעיקר בתור טכנאי אבל לפני זמן מה אחד מהלקוחות שלי שאל אם אני יוכל ללמד את הבן שלנו מחשבים כי הוא מאוד רוצה להכניס אותו לתחום הזה ולגרום לו להתעניין ולדעת איך להשתמש במחשב (בעיקר WORD ושטויות כאלה). הילד הוא בכיתה ה' והוא לא ממש אוהב את התחום הזה.. אבל יכול מאוד להיות שאם אני יביא לו משחקים וביחד עם זה ילמד אותו קצת אז הוא כן יתעניין.. הבעיה שהמחשב שלו הוא MMX.. בקיצור... יש לכם רעיונות איזה משחקים כן אפשר להביא לו ואולי גם מה כדאי ללמד אותו? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  17. איך אפשר לכתוב אותיות כאלה בלי שיהיה לך מקלדת קוראנית http://www.warrock-il.com/forum/attachment.php?attachmentid=128&stc=1&d=1142660398

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  18. משהוא יודע איפה אפשר באינטרנט לקנות\להשיג\להוריד בחינם\ואו לא בחינם, שירטוטים מדוייקים ומלאים של יאכטות מודרניות באורך 14 עד 18 מטר?

• 8 תגובות
    • 725 צפיות
  19. אהלן חברה יש לי רסיבר שעושה לי בעיות יש לכם מושג איפה אני לקבל קצת עזרה?

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  20. אני לא מצליח למצוא חומר על אלי אברהם, לפי מה שאמרו לי הוא קשור למסתערבים של מג"ב זה כל מה שנתנו לי (יש לי מפקדים זונות) מישהו יכול לעזור לי למצוא מידע עליו?

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  21. מילים: "...אנשים תמיד מתחבאים עד שזה כואב והם מתפרצים הם נחשפים ומשתנים וגם אני בניתי סביבי חומות הגנה ולא הייתי אני עד שכאב לי והסתכלתי לעצמי בעיניים ועכשיו אני מרגיש עכשיו אני מרגיש...." לדעתי זה אחד השירים שהכי התחברתי אליהם אי פעם, וגם הלחן הוא אחד החזקים. פשוט אין לי מושג מה השם של הפאקינג שיר הזה. ניסיתי הכל!

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  22. Started by shedox,

סרט שראיתי לפני הרבה שנים .. אני כמעט ולא זוכר אבל יש שם שתי דמויות מרכזיות (גברים) שמוצאים את עצמם בתוך בית שמסביבו הכל לבן(לא נראה לי שלג) ושומם(הם מנסים להתרחק ובסוף מגיעים לאותה נקודה), הסרט היה ממש הזוי ואם אני לא טועה הייתה שם סצנה גם שלמישהו נופל הראש או משהו כזה .. יש גם עניין עם הכבידה שהיא לא ממש משפיעה עליהם נראה לי .. תודה.

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  23. Started by 104952,

שלום לכם גאוני לשון אני מתכונן למבחן בלשון ( למדתי בסוף שבוע את כל החומר שלא למדתי בחצי שנה האחרונה ) ונתקלתי בתופעה מפגרת שקוראים לה הטעמה . מכיוון שהחוקיות בשיטה הזאת אינה ברורה ובגלל שאני לא מבטא מילים נכון אז יש לי בעיה קשה ואני לא מצחיל לפתח שיטה נורמאלית לדעת איפה ההטעמה במילה. הנה מילה לדוגמא שאני לא מצחיל למצוא לה הטעמה- 1) מישהו יודע איך לפתור את זה? 2) יש איזושהי שיטה נורמאלית להבחין בין מלעיל למלרע? תודה לכם :

• 10 תגובות
    • 644 צפיות
  24. Started by oba3k,

מחפש מוזיקה קצבית. עם מקצב שאני חושב קוראים לו שמיניות כלומר חשוב קצב קבוע מהיר. אני מחפש פחות טראנסים כלומר הכי טוב זה חידושים של שירים ישנים או רימקסים שלהם. גם עברית זה נחמד. אני ארשום כמה שירים שאהבתי אולי זה יעזור: global DJ - סאן פראנסיסקו DJ LEE - fight hard CASCADA- EVERY TIME WE TOUCH SPECIAL D - HERE I AM

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  25. שלום לכולם אני צריל לעבור מבחן באנגלית טכנית ואני לא ממש יודע מזה אשמח לקבל הסבר מפורט

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.