כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,684 דיונים בפורום זה
-
http://fun.sdinet.de/flash/games/amok.swf :lol: :lol: :lol: :lol:
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
התרגלתי לעובדה ש SMF הוא הכי בטוח ושימושי, היום אני רואה פורום חינם חדש שנקרא SNitz מישהו מכיר? http://forum.snitz.com/forum/
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך אבל לא לפני שאני אראה אותו במציאות, אז מישהו יודע אולי איפה אוכל לראות מסכים בתצוגה? באופיס דיפו ובאג אין את המסך הזה. LG L2000C מקווה שזה המקום הנכון לכתוב את ההודעה.
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום, עשיתי את בחינת הברות המתמטיקה 5 יחידות שלי לפני כ-6 שנים במתכונת הישנה וכעת אני מעוניין לשפר ציון. יש בידי 2 ספרי בני גורן: חלק ו' ו-ז' כאשר יש לי ידע לפתור כ80% מהמבחנים המסכמים בסוף הספרים הללו, עכשיו (1)האם בכלל יש לי צורך בליפתור בני גורן חלק ה'? לאחר חיפוש ועיון בפורום לא הצלחתי למצוא תשובות לשאלות הבאות: (2)מה החומר הכולל של 5 יחידות בגרות במתמטיקה למועד חורף הקרוב (ללא המיקוד) ? - אודה לכם אם תוכלו להביא לי לינק, כי לא מצאתי באתר של משרד החינוך. (3)האם המבחן במתמטיקה 5 יחידות אכן נימשך 6 שעות רצוף? ואם לא אז איך העסק מתנהל? (4)האם נוסחאון במתמטיקה 5יח' משנת 2005 הוא גם הנוסחאון שישמש בבחינה הקרובה? (5) הבנתי שקיימת אפשרות לעשות את הבחינה במתכונת ישנה - אודה ל…
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
-
איפה ניתן להוריד בשבילו באינטרנט משחקים?
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
לאחותי יש יום הולדת 12 היום ואני מחפש אתרים עם ברכות יפות ללא תשלום... למישהו יש רעיונות לאתרים ואולי גם למתנה(הבנות שביניכם -אם יש פה...) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
-
בעניין הBIDS כשאני שם BID איך שאני מאשר את הBID אני מקבל הודעה שאניOUTBID זה בוט או שזה פשוט מה ? לא מבין :s05:
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
תראו, אני צריך טלפון אלחוטי לבית בתקציב של עד 500 ש"ח. ורציתי את הטלפון הטוב ביותר שאפשר במחיר הזה. אני מחפש טלפון שתומך בכל השכלולים של היום. חשבתי על ID555 של Philips - איך הוא ? ואם אפשר תגידו לי לאיזה פורום הנושא הזה שייך ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
האתר רושם DOMAIN SUSPENDED ! מה זה אומר ? שסגרו אותם ?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
-
שלום כולם אני בכתה ט' ולקראת פסח יקחו את כול מי שרוצה ללכת למגמת מחשבים בתיכון שאני הולך עליו לבחינה (תיכון ראשונים) קיצר אני לא יודע מה ישאלו אותי \ יבחנו אותי בו , האם מישהו יודע על מה ? מה יבקשו ממני לעשות ? כי זה מאוד חשוב לי תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
http://www.vgames.co.il/smile.Vgames.web/Site/news_article.aspx?NewsID=13170 לא הגזימו בכלל.
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
http://abcnews.go.com/Video/playerIndex?id=2469563 (שיט, להעביר לכללי בבקשה...אין לי מושג איך זה הגיע לרשתות ואינטרנט...)
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
לפתוח רמקולים, וללחוץ על PLAY. פשוט קורע! http://planet.nana.co.il/totah
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מה שם המוזיקה עם הכינורות המתנגנת במעברים של "עובדה" (קשת)?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איפה אני יוכל לראות אותו ?
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אם אפשר אז גם את כתובת אתר האינטרנט שלהם? ובבקשה לא לדון על שירות לקוחות וכו, רק על מחירים, כדי שהתראד הזה ישאר חוקי...
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
בגלל שזה הבגרות האחרונה שלי, ויש לי מגן 70 (ככה שסיכוי קטן שאני ממש ממש לא יעבור בסופי) לא למדתי בכלל עדין.. למרות שהבנתי שיהיהו לנו בוחנות סבבה בספרות. משהו יכול להגיד לי בדויק איך בנויה הבחינה? האיך היא מורכבת ועל איזה חומר בדיוק? כמובן שלשתף בסיכומים ובחומר תמיד מבורך 10X
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה קניתי אוזניות HPM 70 IN EAR של סוני אריקסון...לצערי הרב, הדגם שקניתי לא הגיע עם גומיות בגדלים שונים, כפי שזה נמכר במקור. מכיוון ואני לא יכול להסתדר עם גודל גומיות האוזניות הנוכחי, החלטתי לחפש באתרי קניות ברשת. באתר EBAY מציעים הרבה חבילות של גומיות לאוזניות המדוברות, כולל משלוח לארץ. הבעיה שלי, היא שאני חייל עם כרטיס אשראי ישראלי. אם לקצר את השאלה - רציתי קצת הסבר כיצד ואיך ניתן לקנות דרך אתר EBAY? האם ניתן לקנות דרך PAY PAL? מה זה בכלל PAY PAL ואיך פותחים חשבון? גם שמעתי שקיים כרטיס אשראי "ווירטואלי" שניתן להטעין אותו בסכום כסף מסוים ולהשתמש בו ככרטיס בינ"ל. אשמח אם תסבירו לי דרכים, ע"מ שאוכל גם אני להנות ממותרות המאה ה-21 ולהתחיל לקנות דרך האינטרנט
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
קיצר זה היה ממש מעצבן אתמול בערב אני נוסע ורואה ליד העיר שלי תחנה של אלון שמפרסמת בגדול מאוד שיש להם 25 אגורות הנחה... שזה הכי זול בסביבה, אצל כולם זה 15... אז ניכנסתי ומיליתי ב150 שקל... אחרי התידלוק אני מסתכל על המחיר שרשום במחשב של המשאבה.. והוא היה 6.27 והמחיר המלא הוא 6.42 חשבון פשוט שעשיתי יצא לי שזה 15 אגורות ואז אני מתחיל להיסתכל בתחנה ואני רואה בשלט אחד רשום 15 אגורות בשלט שני רשום 25 אגורות... ובכל מקום רשום משהו שונה... מה אפשר לעשות נגדם?
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם, הנה הגיע השעה ואני עובר דירה ועל כן פניתי לאתר GETIT לקניית מזרן דרך מכירה פומבית הגשתי הצעה במכירה והמתנתי , ככול הנראה היה יום חלש ככה שלא היו הצעות למעט שלי עד.....באופן מפתיע ביותר לשניה האחרונה של המכירה בו איזה ב.ע הגיש הצעה ולאלץ אותי להגיש הצעה נגדית ובכך עלה מחיר המזרון ב 100 שקלים. אז נכון שהמזרון עלה לי 500 ש"ח פחות ממחיר השוק אך האם אין הגשת ההצעה בשניה האחרונה תמוהה ואולי מדובר בגורם פנימי במערכת המוביל מהלך זה. בנוסף לכך בעת פנייתי לספק ביקשתי לשדרג המזרן והמוכרנית נסתה לסחוט ממני עוד 100 ש"ח על מחיר השדרוג באתר בטענה שה"סוכן " מוריד מחירים. ולבסוף ךחוצפה הגדולה מכולם - המשלוח באת לקחת = איבדת את האחריות איפה נשמע הדבר בושה וחרפה אבקש לשמוע דעתכם…
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-