כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
עידכנתי בפעם הראשונה את הדי וי די LG 9723p שלי(אם זה עוזר לכם הדגם) והעידכון עבר בהצלחה,אך הבעיה היא שהוא לא מציג כתוביות. שיניתי בהגדרות של הדי וי די שהכתוביות יהיו עיברית ושום דבר... אם תוכלו לעזור לי אני אשמח
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש איזה תוכנה או אתר לצרכים שאני מחפש ? תודה ויום טוב.
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מדובר קודם כל בסרט לא ישראלי. הסרט עוקב על חבורה של פאנקיסטים/אנרכיסטים שעושים הכל כדי למרוד במערכת ומציג את ה"חיים" שלהם במשך כמה שנים, את החיים בשכונות, את המלחמות בין הכנופיות והקבוצות (כמו שאצלנו יש פריקים וערסים להם יש כל מיני סיווגים שהולכים מכות כל הזמן) והכל... ובסוף החבר הכי טוב של הדמות הראשית נרצח (אם אני לא טועה... אבל הוא מת) ובסופו של דבר הדמות הראשית הולך להפוך לעורך דין - שזה בדיוק הניגוד המוחלט של מה שהוא רצה לעסוק בו.. ובסוף הסרט יש מונולוג על זה שזוהי הדרך היחידה בשבילו למרוד במערכת, מבפנים... חשבתי שאולי קוראים לסרט America X אבל לא נראה לי שזה זה... חיפשתי גם קצת בimdb. תודה!
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעלות ולאכסן קבצים מסוימים , איך אני עושה זאת ? שמעתי שבנענע אפשר לעשות זאת , אשמח לשמוע איך , ואשמח לשמוע על מקומות נוספים חוץ מנענע. תודה
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום התחלתי להרוויח כסף ולהוציא כסף במסגרת עסקית ואני צריך לתת חשבוניות מס לעסקים שאני עובד איתם עקב כך החלטתי לפתוח תיק במס הכנסה ויש לי כמה שאלות הפעולות שעשיתי עד פתיחת התיק במס(אני כחודש בעסק הזה) ההוצאות, וההכנסות, אני אצטרך להכניס אותם לחשבונות? במידה וההוצאות לא רשומות על שמי (רשומות על כרטיס האשראי של אבא שלי) כיצד זה יוסדר? האם במסגרת העסק אני אוכל להמשיך להשתמש בכרטיס האשראי של אבא שלי לצורך הוצאות? (הוצאות שקל מאד להוכיח שהן לטובת העסק - פרסום) תודה גדולה לעונים המנוסים שפעם היו מתחילים כמוני ומישהו מנוסה עזר להם
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
לא באמת אבל בערך.. צריך עזרה מכין דיסק עם שירים כמו... אין אין אין חגיגה, לאבא שלי יש סולם... או או או או חולה על כדורגל או או או או חבל לי על הזמן יש לכם עוד רעיונות לדברים בסגנון??
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
פתחתי היום דף, כתוב לי 2 אנשים אוהבים את העמוד ו-4 מדברים על זה איך אני מגלה מה כתבו, מה עוזר לי הנתון הזה?
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
Bluetech Shulman Shpongle Zero7 Aphex twin Entheogenic כל מיני כאלה... פשוט הגעתי למסקנה שכבר חרשתי על הכל, והייתי רוצה להרחיב תאופקים שלי אז כמה שמוזיקה יותר מוזרה הזויה אני אשמח לקבל את עזרתכם. תודה.
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
עזרו לי נידבקתי בשיר הזה: http://www.100fm.co.il/ מקום 11 של HILARI DUFF :-X
-
- 7 תגובות
- 661 צפיות
-
-
לאחותי יש יום הולדת 12 היום ואני מחפש אתרים עם ברכות יפות ללא תשלום... למישהו יש רעיונות לאתרים ואולי גם למתנה(הבנות שביניכם -אם יש פה...) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
היי, אני פותח את הדיון הזה בגלל ההגרלה של MSI שראיתי שיש פה באתר. מגניב שהחברה "מצ'פרת" לקוחות קיימים ואפכת לה מהם (למי שלא יודע על מה אני מדבר, אני עצמי ראיתי את זה רק אתמול... http://hwzone.co.il/news/MSI_shoutout) בכל מקרה, יש לי לוח של MSI שמשרת אותי נאמנה (זה לוח שקניתי לפני איזה 5 שנים) יחד עם מעבד Athlon 64 939 (עם ליבה אחת... פעם היו כאלו...) - לוח MSI K8N Neo2! הלוח (והמעבד האדיר) משתמשים אותי כבר 5 שנים, תחת אוברקלוק והכל - ממש לוח חיה. שופו על התמונות... ובהצלחה לכולם , [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
אני מתלבט בין החנויות: PCH והדובים. אני רק רוצה לדעת מי לדעתכם אמין יותר ונותן שירות טוב יותר. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מין עיבות קל שגורם למסך להראות לא ישר/שטוך ומקשה בעיקר על קריאה מהמסך.
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
http://www.metacafe.com/watch/242161/lucky_to_be_alive_compilation/
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
למישהו יש מושג למה הנורית ההצהובה מהבהבת כל הזמן כשהוא עובד? הוא גם לא מקרר משהו חדר קטן...יש קשר?
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
-
מתי יש את הציונים לבגרויות בהיסטוריה, פיזיקה וכל זה?
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אחרי רמאויות של משרד הרישוי ,קנוניות ושקרים ,עברתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אחרי שעברתי את אותו קקה לאוטו!!!!!
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מה שם המוזיקה עם הכינורות המתנגנת במעברים של "עובדה" (קשת)?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
-
לפני שאני מגיע לצו הראשון, אני צריך לשלוח את הטפסים שהייתי צריך למלא, או שאפשר להביא אותם איתי? חלק אומרים לי שכן חלק אומרים לי שלא, אז מה נכון? זה חשוב מאוד, מצטער אם זה ספאם...
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מה התאריך המדויק של הגיוס בנובמבר? וכמה ב מרץ?
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך עזרתכם במציאת אפליקציית רשת לעשות עליה עבודת הגשה למכללה. הקורס הוא ממשק מחשב, ואני צריך לנתח את האפליקציה שאבחר מבחינת שימושיות (עיצוב, קלות שימוש, הבנה ולמידה וכו'...). דוגמאות לאפליקציות (שאותם לא אוכל לבחור, אך הן דוגמא מצויינת): facebook, gmail, hotmail וכו'. אשמח להכיר אפליקציות פחות מוכרות וטרוויאליות, אך שיתנו מענה טוב "ובשר" לעבודה. תודה, ג'קי
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
http://www.knay.alona.k12.il//downloader.asp?file_id=162
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-