עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by MDK,

אני רוצה להוסיף עוד מקום עם יציאה של הקו אינטרנט כדי להיות מסוגל לגלוש בחדר שלי..לצורך זה אני צריך לחורר את הקיר האם זה עולה כסף אם אני אזמין את זה מבזק, ואם כן כמה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. מצאתי קישור במועדפים שלי...אתם חייבים להכנס ולראות. בסה"כ מלפני שנתיים וחצי... http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=4946.0;topicseen תיהנו HF

• 58 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by 1nstall,

היי מפני שאני אוהב מאוד מכוניות ובעיקר מכוניות משודרגות, החלטתי לפתוח את התראד הזה, פה כל אחד יראה את המכונית\מכונית משודרגת שהוא אוהב במיוחד. אז הינה מכונית שלפי דעתי ממש יפה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 109 תגובות
    • 9.2k צפיות
  4. Started by ביז'ו המוס,

איל פור הוא היבואן של אוזניות גרדו ואמ.. זה מה שאני יודע ואמרו לי שהוא יושב בירושליים אבל זהו פחות או יותר. מישהו יכול לתת לי את שם החנות שלו או את כתובת החנות שלו או טלפון שאני יכול להסיג אותו?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Bessmertniy,

http://www.wagenschenke.ch/

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by User_Name,

ערב טוב לכולם! מחר כידוע ט"ו באב, חג האהבה והרומנטיקה! איך תחגגו? איך תשמחו את החבר/ה שלכם? הצעות לבילויים רומנטיים? מישהו רוצה לשתף את התוכניות שלו למחר? דרך אגב, חיפשתי בנרות ולא מצאתי באינטרנט את המילים לשיר I LOVE U BABY (אתם בטוח מכירים :-[), אין לי מושג מי כתב אותו, ואני רוצה להפתיע את חברה שלי ולשיר לה... :-[ אודה למי שימצא עבורי את המילים. ט"ו באב שמח לכולם!

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. ובכן, כל כמה זמן צריך לקנות/להחליף את המחשב הישן בחדש?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by nice-1,

כי אני מנסה ליצור איתו קשר ע"מ שיחליף לי את הלוח אם, ואין שום דרך להשיג. הקווים (גם הפקס) מנותקים, הפלאפון לא זמין והאימיילים נשלחים והשד יודע מה קורה איתם.. מישהו שמע ממנו משהו?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by gabig12,

חברה מה המצב? קניתי לאחורונה מחשב חדש בנו לי אותו וזה עלה לי הרבה כסף לפעם הבאה שאני אקנה מחשב אני רוצה לבנות אותו לבד ולא לשלם לטכנאי שיבנה אותו. יש לכם אולי מדריכים מפורטים עם תמונות איך לבנות מחשב לבד?

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  10. אז ככה המצב , לכל מי שמבין , היה לי היום טסט שני ומתחילת הטסט הטסטר רצה להכשיל אותי , קודם כל הוא אמר לי לפנות שמאלה ברגע האחרון בצומת , הפנייה בוצע בהצלחה ואני נכנסתי לנתיב כמו שצריך ופניתי שמאלה, לאחר שהוא ראה שהוא לא הצליח להכשיל אותי בצומת ההיא המשכנו לנסוע לאחר מכן הגענו לצומת "רועשת ביות בכביש מהיר בעל שני נתיבי נסיע ונת"צ , הטסטר 10 מטר לפני הצומת אמר לי לפנות שמאלה לנתיב לפנייה שמאלה כאשר אני נסעתי בנתיב הימני והנתיב השמאלי היא בעל תנועה רבה . בדקתי שיש לי מקום והתחלתילפנות ואז הוא סובב לי את ההגה ימינה בטענה שמה אני עושה שאין לי מקום לפנות , ולאחר שנייה הוא סובבה את ההגה שמאלה כאשר הנתיב השמאלי היה רועש ונכנסנו על הזנב של אוטו אחר . שאלתי אותו למה הוא עשה את זה א…

• 27 תגובות
    • 7k צפיות
  11. Started by de money,

כל הכרטיסים נגמרו אז מי שנשאר בלי כרטיס שירשום פה ונדסקס על המחיר

12. Started by tomz,

הגיע לידי הארד דיסק מאח שלי, לא פועל, כניראה שיש עליו אחריות עדיין.. בעיה אחת שאני לא יודע אם הוא של היטאצי או של אייביאם כאילו כתוב עליו בגדול אייביאם אבל כתוב בקטן גם היטאצי והאתר זה האתר של היטאצי, אז אני מניח של היטאצי, בכל מקרה, אפשר קצת מידע על היבואן שלהם בארץ כדי ליצור איתו קשר?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. הם היו אמורים להגיע .........מישהו יודע משהו ?

• 1 תגובה
    • 429 צפיות
  14. Started by elad-k1,

שלום יש אתר שאני יכול ליפתוח בוא את הפלאפון הכוונה אם זה אורנג לשים כרטיס של סלקום וזה יעבוד עכשיו אני לא זוכר מה השם של האתר אם מישהו מכיר אני יודה לו תודה רבה

• 1 תגובה
    • 441 צפיות
  15. Started by manbot,

נסעתי עם אבא שלי ביום שישי לראשל"צ לקנות קרח יבש, והנה התמונות (לא השתמשתי בו לקירור מפני שעדיין הבאנג לא מוכן [אני מתכוון להפעיל פנטיום 1 עם קירור קרח יבש] אבל השתעשעתי עם סינקים וכו'): [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by MDK,

יש מצב שמישהו יקנה שולחן מחשב שחור (במצב טוב, אחרי שנתיים)? זה כולל מקום למארז, מקלדת ועוד שתי קומות למדפסת ושטויות

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  17. Started by PhP dUdE,

יש לי משקפיים בעין אחת 1.25 ובשניה 1.50 חשבתי שאני יכול להתקבל לתובלה לא? אז מה התנאים לקבלה לשמה?

18. Started by lazy-bones,

אני יודע שאפשר להעלות תמונות מהמחשב לפלאפון דרך האתר של החברה, פלאפון במקרה שלי, כשניסיתי להעלות אנימציה בפורמט GIF (רשום הפורמט נתמך) הוא לא נתן לי. מישהו יודע על דרך להעלות אנימציות GIF למכשיר הפלאפון?

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  19. Started by Mr.Pepo,

אני מעוניין לשאול את הסניף של אפל בניו יורק, ניו יורק כמה שאלות בנוגע לאיי פוד החדש. מישהו יכול למצוא לי את האי מייל שלהם? תודה רבה רבה לעוזר.

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  20. Started by desert,

אמרו לי שעלי ג'י הוא ישראלי מבאר שבע , יהודי , שהיה גר שם פעם , היכול להיות?

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Elevation,

האם מישהו קנה בה? האם היא אמינה? האם המוצרים שם אינם מזויפים, אלא מקורים? (עם המכה של הזיופים היום...). האם השירות טוב? בתודה, גבריאל.

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  22. אני מחפש סרטים כאלו בבדיוק אותו סגנון , מצחיק דפוק כזה... אז המלצות למי שיש בבקשה

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by Nullity,

אחד ההרכבים הכי מעניינים, מקוריים וחדשניים שפועלים פה כיום 2 שירים חדשים - Like a Ghost - http://www.guelman.ru/igalchik/like_a_ghost.html Koo - http://www.guelman.ru/igalchik/koo.html שיר ישן - Knitting http://www.guelman.ru/igalchik/knitting.mp3

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  24. Started by x-dude,

יש להם שיחות חינם 1-800,אם אני מתקשר מהארץ למספר הזה הוא חינם? או שאני משלם רגיל שיחה לארצות הברית?

• 9 תגובות
    • 844 צפיות
  25. שבוע טוב לכולם, כמו שבכותרת, אני מחפש אתר שיש בו רשימה של השירים הכי חדשים/ הכי נשמעים שיש בעיברית. תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים