כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,684 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איפה אפשר לקנות כרטיס זיכרון למצלמה CANON A550? וכמה זה עולה??
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אתרים או טלפונים של קורסים ללימוד המחשבים בעיקר תוכן המחשב (מעבד,זכרונות וכ'ו) וגם מה שקשור לוינדוס ועוד... רצוי באיזור המרכז שזה נתניה חדרה פרדס חנה בסביבה אבל מקומות כמו תל אביב וחיפה גם יתקבלו בברכה. אני לא ממש זקוק למקומות רחוקים כמו באר שבע אשדוד קרית שמונה. תודה על עזרתכם.
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אהלן אני זוכר שראיתי פעם סרט.. על מין זן של חיזרים משתלט על איזה ביצפר ואיזה תלמיד נרקומן מגלה שקראק הורג אותם.. אשמח לדעת את שם הסרט אם מישהו זוכר
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
"take me to your dealer" התמונה היחידה שאני מותא היא זאת: http://www.geocities.com/gilposters9g/general/fp0252.jpg יש עוד תמונה קצת שונה עם אותו השם... A phrase seen on posters and T-shirts in the late eighties up to the mid nineties. Has a picture of an extra terrestial with a light on hsi finger. A parody to "take me to your leader" זה אמור לעזור למצוא אותה, אם מישהו בכלל ראה אותה איפשהו
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
לפני כמה זמן קראתי שערוץ עשר כנראה לא ישדר בשבת וזה בגלל שהמנהל של ערוץ עשר ימכור 49% מהמניות למשה סבא (שם מוזר) תמורת 20 מיליון דולר. סבא הוא משקיע מרכזי בחברת טי.וי.אצטקה (הפעילה בדרום וצפון אמריקה ונסחרת בנאסד"ק בשווי של למעלה ממיליארד דולר) ובחברת טלפונים סלולריים במקסיקו. עוד נודע כי לסבא יש יד במגוון פעילויות צדקה בישראל. יו"ר הערוץ יוסי מימן הביע שביעות רצון אישית מההתקשרות החדשה. לדבריו "נראה לי כי הידע והניסיון הרב שמר סבא מביא עמו, כמו גם היקף הקשרים שלו בשוק הטלוויזיה העולמי בנוסף לקשר האישי החם אשר נוצר בינינו, מבטיח לערוץ 10 תקופה של יציבות בצד תנופה של יצירה. בהיבט רחב יותר, מעבר לתרומה לערוץ 10 ולתחרות בשוק הטלוויזיה המסחרית בישראל, מהווה השקעתו של מר סבא …
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
טוב hdtv,dvd ו-erotica די מסבירים תעצמם, אבל מה לעזאזל יש ב- boneless,core,nl,x? פשוט לא בא לי להוריד חצי מיליון headers במשך שבוע כדי לגלות
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
חייב עזרה דחוף במציאת קובץ מידי !!! בקשה תעזרו לי!! אני צריך קובץ מידי של השיר "פונאר" http://www.mp3music.co.il/lyrics/7579.html שיר של יום השואה !!! כדי שאני אוכל להפוך אותו לתווים ולנגן!! ובכלל עוד שירים של השואה בקובץ מידי יתקבלו בברכה... !!! תודה רבה רבה רבה רבה !!! ממש דחוף לי!!
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
יש לי תמונות במחשב שאני רוצה לפתח, ראיתי שיש המון אתרים שמעלים אליהם את התמונות והם מדפיסים ושולחים... באיזה אתר אתם משתמשים, ולמה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מגיע עם טאקן מקורי. מגיע עם צ'יפ לצרובים. עם כל הכבלים שהגיעו באריזה. כרטיס זיכרון. שלט מקורי רוטט. ועוד שלט לא מקורי.
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אם נתונה לי פונקציה f החסומה על הקטע [a,b] ורציפה על (a,b) ,האם נכון לומר שהפונקציה g המוגדרת ע"י: רציפה על [a,b] ואיך אני מוכיח זאת?? יתרה מכך, כדי לדבר על g בכלל יש להוכיח את קיום הגבולות החד צדדיים הללו! איך עושים זאת?? אני זקוק לטענה הזו לגבי g על מנת להשתמש בעובדה שהיא רציפה על קטע סגור ומכך להסיק שהיא אינטגרבילית דארבו שם, ובגלל שf נבדלת ממנה במספר סופי (2) של נק' אז גם f אינטגרבילית דארבו שם. הבעיה היא שאת אינטגרביליות f על הקטע הסגור קשה להוכיח, כי היא לא בהכרח רציפה במידה שווה על [a,b] בניגוד לg הריציפה על הקטע הסגור ולכן ע"פ משפט קנטור היא רבמשי"ת שם [כך בדיוק מוכיחים אינטגרביליות של פונקציות רציפות על קטע סגור] האם יש דרך פחות בעייתית להוכיח את אינטגרבילי…
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
http://www.informationweek.com/news/showArticle.jhtml?articleID=198000211
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אבא שלי עובד כנהג מונית, ויש לו מונית בבעלותו, אני יכול לנהוג בה ? ידוע לי שכדי לעבוד כנהג מונית, צריך להוציא רשיון מיוחד (מגיל 21), אבל זה כולל גם נהיגה שלא בתפקיד ? אם אני לדוגמא, בעל רשיון רגיל, מעוניין לנהוג בלבד, אני יכול לעשות את זה ? או שאי אפשר בכלל לנהוג על רכב שמוגדר כמונית, ללא רשיון מתאים ? אין לי כ"כ למי להפנות את השאלה הזאת חוץ מפה, אולי אני אתפוס איזה שוטר תנועה ואשאל, אבל בנתיים זה המקום היחיד - בדקתי טיפה, והחוק היבש, אומר שאסור. יש מצב שיש אפשרות בכל זאת
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
פרסמו פעם טראד בשם "מה עובדי אינטל עושים בזמנם הפנוי" משחק כזה שהיית צריך להניח כלי מלחמה עומדים ,כדי להרוג את החייזרים שהולכיםבמסלול שלהם http://novelconcepts.co.uk/FlashElementTD/ מאוד דומה לזה
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אל תגידו לי לחפש בגוגל, כי שם אני גם יכול להגיע להמון חברות חאפרים! אני בעיקרון זקוק לנפח איחסון קטן ברשת, משהו כמו 100MB העלאה, 1000MB הורדה בחודש. לא מעוניין שזה יהיה משהו חינמי, כי כל האתרים האלה מלאים בפרסומות או לינקים לא ישירים. אני מעדיף לשלם סכום קטן בחודש, ולחסוך כאבי ראש. בעיקרון אני רוצה להעלות שירים מדי פעם, ולתת קישור אליהם לחברים או לפרסם באתר האישי שלי. תודה מראש .
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות כמה רכיבי חומרה (כרטיס מסך, קול וכו') ואני רוצה לבדוק אם זה ישתלם לי יותר לקנות מחו"ל. רק שעד עכשיו לא מצאתי אתרים שעושים משלוחים לארץ! אם אתם מכירים כמה, אז בבקשה תביאו קישור.
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
-
איך אני יודע כמה אזהרות יש לי ? יש אולי איזה שהוא מד שמראה לי ?
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
אז ככה,החלטתי סוף סוף שאני ניגש לפסיכומטרי,ככל הנראה של דצמבר (מקווה מאוד שישאר מקום עד שאני אחליט איפה להרשם),עכשיו כמובן שישר הלכתי על יואל גבע,אבל חשבתי קצת על זה שיש 40 תלמידים בכל כיתה ובקושי יש יחס אישי,ובתור אחד שיש לו קצת בעיות ריכוז אולי עדיף לי מקום עם פחות תלמידים בכיתה ויותר יחס אישי....מה אתם אומרים? על איזה מכון אתם ממליצים? אם אסור להמליץ פה על מכונים אז אני אשמח להמלצות בהודעה פרטית....
-
- 9 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני זוכר שזה היה הפורום הראשון שלי פששש כמה זמן לא הייתי פה....... אני רואה שהשתנה טיפה נחמד מאד
-
אני רוצה משהו מהנה בשילוב נהיגה. חשבתי על משהו בסגנון של Blackfield 2 אלבום משנת 2007. מאוד אוהב. רציתי המלצה על עוד אלבומים של להקות בסגנון שלהם פחות או יותר, עם מוזיקה נעימה לאוזן שתתן חוויה לנהיגה במקביל. אלבומים משנת 2007 ומעלה אני אשמח לקבל. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
+ האם מי שמשרת בצפון "ינפוש" בכלא 6 ומי שבדרום בכלא 4? או שאין קשר בין הדברים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום! רציתי לשמוע עם נתקלתם בפעולות מענינות בבית-ספרכם, מצד מועצת התלמידים. אני מקווה, שהפעולות \ רעיונות לפעויליות שהייתם רוצים שיהיובבית ספרכם ישמשו לי כהשראה לפעולות נוספות. ד"א הייתי רוצה גם לדעת איפה (אם קרה מצב שכזה), הייתם צריכים את המועצה והיא לא היתה שם בשבילכם. תודה מראש למגיבים.
-
- 7 תגובות
- 639 צפיות
-
-