עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. למרות שאני משנה בapplication settings שהמידע יהיה זמין רק לי, עדיין רואים אותי באפליקציה. יש עוד מקום שצריך לשחק בו עם ההגדרות? טנקס.

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  2. יש לי אתר שאני ועוד מישהו עובדים עליו וזה יותר נוח לעדכן און ליין שכל אחד יראה איך זה מתקדם .............. אז אני צריך להעלות את זה לאנשהו

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  3. Started by dvvon,

סעמק ערס ביקשתי הזמנה לINDEA וחסמו אותי בטורנטליץ' איזה באסה

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  4. Started by Tal14,

שלום לא ראיתי איפה אפשר לשנות ניק אם אתם יכולים תשנו לי את הניק בבקשה ל Tal14 תודה

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  5. Started by navk2,

שמעו, לפני כמה ימים פתחתי פה ת'ארד על החנות BIGPC הנה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=284254.0 ---------------------- ביום ראשון התיקשרתי ל IQPC (לאחר שהזמנתי מהם את 1950XT של HIS ביום חמישי) ושאלתי אותם משהו לגבי האחריות ואחרי זה שאלתי אותו אם יש סיכוי שהוא יהיה מוכן באותו יום, הוא ענה שלא והוא אמר שמחר יהיה את זה (יום שני)... למחורת היתקשרתי ושאלתי באיזה שעה זה יהיה מוכן אז הם אמרו שזה מתעכב ושזה יהיה רק מחר (יופ שלישי)... ביום שזה כבר היה אמור להגיע וגם ביום שנגמרו 4 ימי העבודה היתקשרתי אליהם שוב ושאלתי באיזה שעה יהיה אפשר לקחת את המוצר והם ענו שיש בעיה עם המלאיי של הכרטיס וכנראה שהם לא יוכלו להשיג אותו בזמן הקרוב. אחרי שכבר היית מבעוס וזה אמרתי אולי א…

6. Started by Unix,

שלום לכולכם... מבקש ביקורת על החנות: ivory.co.il אייבורי מחשבים. מה דעתכם עליה? ***מנהלים אם זהו אינו המקום תעבירו,לא ידעתי איפה לפתוח*** תודה.

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  7. שלום, אני צריך את שם של תוכנת הדוס הישנה הידועה (שהוצגה בצבע תפריטים כחול) שהיו בה מלא מלא משחקים (ולכולם היה אותה)... אם מישהו יודע שירשום לי! תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  8. Started by alon7,

אני מצטער, אני יודע שזה לא המקום אבל חיפשתי בכל מקום ולא הבנתי איך שולחים הודעה פרטית?

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  9. כותרת. יוצא בסביבות 10:00.

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  10. Started by aldema,

בחרתי מבין הטלפונים האלחוטיים עד 300 ש"ח את הטלפון הזה: PHILIPS 211 DECT B-DIGITAL הוא עולה לי 250 ש"ח ויש עליו המלצות... שווה קנייה ?? יש לכם אולי ביקורת עליו??

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  11. Started by noambar,

כמה מכס יש על חלקי מחשב (כרטיס קול, מעבד וכו'...) עם אני מזמין חלקים מחוץ לארץ?

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  12. אהלן. יש לי 10MB באינטרנט וFF עם שליחת SMS מוריד לי על 400-500 שהוא היה מוריד לי במקס'. האם זה גם לך ככה? האם זה קשור לזה שהם שינו את החבילות שלהם? שאפשר רק שבוע? אז אפשר להסיק שיש להם הרבה משתמשים וכתוצה מכך יש עומס. תודה, אריאל

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  13. Started by MilkMan,

http://www.crazymonkeygames.com/swf/boxheadmorerooms.swf

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  14. Started by avivlyaviv,

איך רושמים באנגלית:" הנסיך אמר כמה מילות תודה לאורחים"

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  15. שלום לכולם הזמנתי מחשב מחנות כלשהי לפני יומיים...לא משנה מה שם החנות המחשב עלה לי 1680 שקל לפי המפרט שהוצע לי והמחיר שבאתר אני אמור לקבל את המחשב ביום ראשון הקרוב עכשיו היום נכנסתי לאתר במיקרה וראיתי שהמחיר ירד ל 1610... עכשיו רציתי לדעת מה קורה בעיניין זה האם אני צריך לשלם ביום ראשון 1680 במזומן או 1610 ?

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  16. במקרה שאני מפסיק התקשורת עם הספקית מה בדיוק קורה למשתמש שלי? מחליפים לו סיסמא? משמידים אותו? הוא מתחבר אבל אי אפשר לגלוש איתו? הכל במקרה שהתשתית קיימת.. איך זה אמור להגיב מישהו מבין בזה?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  17. האם אני חייב לפרמט את המחשב כדי לחלק את הכוננים שלי או שאפשר גם בלי לפרמט ואיך לעשות זאת תודה מראש

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  18. יש לי תמונות במחשב שאני רוצה לפתח, ראיתי שיש המון אתרים שמעלים אליהם את התמונות והם מדפיסים ושולחים... באיזה אתר אתם משתמשים, ולמה ? תודה

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  19. ברזולוצייה של 1600X1200 לפחות. מישהו יכול לתת כמה אתרים או להעלות לכאן כמה ממש איכותיים? תודה .

20. Started by silky,

האם קיימת תשובה רטורית? ואם כן, האם זו פשוט תשובה טפשית לשאלה רטורית? האם השאלה לעיל רטורית?(לא). והיכן חבויה לה הפילוסופיה?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  21. למשל- כמה לוקחים בד"כ על ייעוץ בנושא סאונד, אם הלקוח הוא סטודיו? כנראה נקרית בפני הזדמנות מוזהבת D: מי שקצת מתמצא במחירים - בבקשה הגיבו.

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  22. ידעתי שאם אני ירשום את הכתובת (WWW.BABEZ.DE) כולם יבואו ;D עשיתי תמונה בשבילי (לרקע) ושלחתי להם מיד אחרי שגיליתי את האתר הנפלא הזה. מה אתם חושבים? http://www.babez.de/wallpaper/newpic60.php די ישן, כבר חודש או יותר שם אבל לא חשוב. מומלץ מאוד לכל מי שמרגיש שהוא חייב להיות מעודקן בכל מה שקורה בעולם הרכב (ומי לא?..)! אתם מכירים אתרים אחרים טובים בנושא? חשוב לי מאוד, תודה 8)

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  23. שאני נכנס לאתר של ג'יגה ביט כדי להוריד דריבירים יש לי מאסיה או מאירופה מה לבחור? או אמריקה שכבובן זה לא יתאים.. אז מה לבחור?

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  24. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

שרות חדש שאפשר לאכסן עליו קבצים. חבל רק שלנו יש UP של 10,כי אז זה לא שימושי. :-\ http://xmailharddrive.com/beta/xdrive.xmhd?

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  25. Started by Spaik,

אני ועוד מישהו מזמינים מארה"ב די כמה מוצרים. כמה לדעתכם תשקול החבילה עם המוצרים האלה???? תודה, אני צריך את זה קצת דחוף... Lite On LTR-52327S Black 52x32x52 CD-RW LITE-ON XJ-HD166/XJ-HD 165H 16X DVD Arctic Silver's NEW Premium Silver Polysynthetic Thermal Compound: Arctic Silver 5. 12-gram tube VANTEC's Tornado (Double Ball-Bearing) Fan Thermalright CPU Cooler for Intel Zalman CNPS6000-Cu Pure Copper MITSUMI D359M3 BLACK FDD 1.44MB 3.5INCH Logitech MX700 Cordless Optical Mouse Creative Labs Sound Blaster Audigy 2 Z…

• 2 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים