כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
אני ועוד מישהו מזמינים מארה"ב די כמה מוצרים. כמה לדעתכם תשקול החבילה עם המוצרים האלה???? תודה, אני צריך את זה קצת דחוף... Lite On LTR-52327S Black 52x32x52 CD-RW LITE-ON XJ-HD166/XJ-HD 165H 16X DVD Arctic Silver's NEW Premium Silver Polysynthetic Thermal Compound: Arctic Silver 5. 12-gram tube VANTEC's Tornado (Double Ball-Bearing) Fan Thermalright CPU Cooler for Intel Zalman CNPS6000-Cu Pure Copper MITSUMI D359M3 BLACK FDD 1.44MB 3.5INCH Logitech MX700 Cordless Optical Mouse Creative Labs Sound Blaster Audigy 2 Z…
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
אז אני שמתי לב שבזמן האחרון נפתחו כאן הרבה נושאים ותרד'ים על גיטרות, להקות ועל... Michael Angelo Batio. (גם שמתי לב שרובם נפתחו על ידי KOBRA CHOPER :....) אז התחלתי להתעניין: על מה אתם מנגנים, תרחיבו כמה שיותר, נגיד גיטרה: איזו, כמה שנים, הערות, על עצמכם... או נגיד פסנתר: איזה יש לכם, כמה שנים בלה בלה בלה.... אז יאלה בלאגן, אני יתחיל: אני התחלתי גיטרה מלפני 5 חודשים, Spanish guitar, משו עם GOMEZ,לומד בבית...
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
כפי שכבתבתי למעלה הוטל עלינו לעשות project באנגלית בנושא הומור... בקבוצה חלטנו שנלך על הומור בצה"ל ובשל חוסר הנסיון שלי אין לי כל כך מושג מה לכתוב (תיכננתי לתאר פרק של מ.ק. 22 ולשאול את אחי- אבל עד שהוא יבוא אני אצטרך להגיש...) ולכן אני פונה אליכם בבקשה שתרשמו כאן כל מיני קטעים מצחיקים שהיו לכם בצבא (עדיפות לסיפורים של קרביים!) או סתם בדיחות על צה"ל... תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
http://fun.sdinet.de/flash/games/amok.swf :lol: :lol: :lol: :lol:
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי מחר מבחן-בוחן על שני ספרים, חצוצרה בוואדי והתפסן בשדה השיפון. לא קראתי עמוד אחד מהספרים האלה לפי מה שהמורה אמרה זה רק בוחן כדי לבדוק אם קראנו בחופש או לא, שאלות על השמות של הדמויות קצת עלילה ודברים בכאלה, מבחן אמריקאי. אני צריך סיכום קטן על הדמויות, עלילה. אם מישהו יכול לתת פה אחד או להפנות אותי זה יעזור לי מאוד. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אז בימים האחרונים נדבקתי קצת בחזרה לרוח הנעורים ולפופ-פאנק פשוט וטוב. לדוגמה: Fountains of Wayne, Offspring, Sum 41, Blink-182 וכן הלאה. קראתי קצת וראיתי שבלינק הוציאו אלבום חדש השנה. שמעתי שני שירים משם והם היו לא רעים בכלל. אפילו טובים באופן מפתיע. אך הם היו קצת חסרים את "רוח הנעורים" של הלהקה מלפני 10 שנים והיו יותר לכיוון המטאל. זה מובן למדי - וזו לא ירידה או משהו. אבל כן מעניין אותי האם יש עדיין להקות טובות בסגנון ששרדו. אשמח לשמוע המלצות על להקות או שירים בסגנון.
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מצלמה חדשה באתר http://www.camera.co.il/ והייתי רוצה לקבל חוות דעת אישית מכם על החנות. ראיתי שאנשים משבחים את החנות בזאפ אך אני חושש שהתגובות מושתלות ע"י החנות (לכן אני שואל אתכם). מישהו קנה שם? איך השירות? האחריות? זמן הגעת המוצר? כמו כן, הייתי רוצה לדעת איך היבואן H4 שהחנות עובדת איתו. תודה מראש, מודי
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אחרי שמצאתי את זה חשבתי שצריך לשתף את כולם בזה! אז קחו, שתפו את עצמכם: http://r2s.xepher.net/new/idiot/index.html ראביש
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=451436 נשמע מסקרן... מה אתם חושבים?
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
לפני כשעה פתח מישהוא (לא זוכר מי) נושא לגבי ביטול הפסיכומטרי הקרוב ועכשיוו הנושא נסגר, אם אני מנסה לגלוש מההיסטוריה אני מקבל עמוד של "הנושא או התגובה שאתה מחפש עשויים להיות מחוץ לתחום בשבילך." לא הייתה בנושא לא תגובה גסה ולא שומדבר שלכאורה יצדיק מחיקה - מישהוא מהמנהלים רוצה לשפוך אור על הנושא?
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
מישהו יודע מה זה "פרס שני בלוטו"? על פי מה הוא נקבע? איזה טופס צריך למלא? אין שום מידע באתר של מפעל הפיס, ממש מידע סודי.
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, קיבלתי צו ראשון לעוד חודשיים בערך ואני ממש (אבל ממש) רוצה להגיע לקורס טיס, כרגע הדרך היא ארוכה מאוד ואני אאלץ להשקיע ולתת הכל בצו הראשון. האם תוכלו להוסיף לי ולתת לי כמה טיפים על מה לשים דגש ומה חיוני ביותר עבור מטרתי? האם יש איזה שהוא ספר או תרגילים בכל נושא שהוא שאני יכול לעשות או לקנות בשביל שיעזרו לי ? אשמח לכל תשובה מפי יודעי דבר ואנשים שעברו אתזה. בתודה מראש והמשך ערב טוב, שנה טוב ינון
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
http://www.tau.ac.il/honorroll.html מה הרשימה הזאת מתחת לכותרת "אות הנשיא" מציינת?
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היום, כאשר ניסיתי לצפות בסירטונים ביוטיוב בפיירפוקס שלי עם פלאש מכובה (HTML5), יוטיוב כתב לי "ארעה שגיאה, נסה שוב מאוחר יותר". כאשר הפעלתי את נגן הפלאש של פיירפוקס, הסירטון עבד כהלכה. כאשר בדקתי באינטרנט אקספלורר 11 (ששם לא מותקן פלאש), גם שם לא הצלחתי לצפות דרך HTML5. מכיוון שאותה הבעייה מתרחשת בשני הדפדפנים שלי, אני חושש שזו בעייה של גוגל. לכן אני שואל האם יש משתמשים נוספים שיש להם את הבעייה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום חבר'ה יש למישהו רעיון\שיטה איך לשים עדשות מגע בעין לא הולך!
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על השיר we will be burnin של sean paul? לפי דעתכם הוא שיר יפה, ממוצא, מגעיל או פצצה
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
כמו כל סרט בסדרת האושן 13 למעט 11 אולי lol קצת היה מסובך מדי הם כנראה אוהבים להקשות על הצופה בכל אופן השאלה שלי היא כזאת ואם בטעות נכנסתם לאשכול הזה ולא ראיתם עוד ת'סרט אז צאו עכשיו(נתתי לכם צ'אנס לצאת) מט דיימון..מה הקטע עם אבא שלו ? הוא סוכן FBI ? לא הצלחתי להבין את הרקע עם הגניבת יהלומים והאיש הזה ששם עליו אזיקים מי שיכול לסדר את העניין הזה בראש שלי..זה יהיה נחמד תודה אנשים
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי נגן MP3 וניסיתי להסיר את הברגים. את הבורג הרביעי לא הצלחתי, אז נתתי למישהו שניסה...ולא הצליח ממש. הבורג התעגל ואין ממש דרך להסיר את הבורג (ואני צריך להסיר!) יש פתרונות???? זה דחוף!
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
האם ניתן לקבוע שם כתובת שהיא לא הכתובת המגורים שלי בישראל, אלא הכתובת שאליה אני רוצה שהחבילה תגיע בארה"ב? אם מישהו יוכל להנחות אותי, אני אשמח מאוד. תודה.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
אני מצטער, אני יודע שזה לא המקום אבל חיפשתי בכל מקום ולא הבנתי איך שולחים הודעה פרטית?
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני מחפש מקום שאפשר למצוא בו ידית טרמולו ולעשות setup לגיטרה שלי באזור עפולה... תודה רבה..
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-