עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by 1nstall,

היי אחרי שהייתי ב"אוטומוטור" התרשתמתי מאוד מהמופעים של סובארו, אז התחלתי לחפש משחקים באינטרנט שקשורים למוכניות. מצאתי כמה, ואת זה הכי אהבתי. http://www.shockwave.com/sw/content/rr2detonator תהנו.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  2. Started by Koss,

זה ממש מגניב, הבחור מנגן בחליל צד ועושה ביט-בוקס תוך כדי, יוצא לו משהו ממש קצבי. שיר הסופר מריו - השיר Hard Knock Life - ומנגינת הנושא מפיטר והזאב - לי אישית זה עשה את הלילה...

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  3. יש תצלצול המעצבן הזה אצל כל הטלפונים ב24 פשוט כזה, למישהו יש אותו? (אין לי חמור)

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  4. Started by KRS1,

http://computers.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=451436 נשמע מסקרן... מה אתם חושבים?

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  5. היי.. אמור להחזיק אתר בינוני שהולך להיות מקודם במנועי החיפוש במשך שנה. מחפש משהו זול ואמין. תודה

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  6. Started by ^HocK^,

הנה ההמנון.. ;D

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  7. Started by ori-silver,

יש איזה המלצות על חנויות אמינות ששווה לקנות בהם מבחינת מחיר ואמינות?

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  8. Started by KvodHagab,

השאלה בכותרת. הבנתי שבאותו יום יש גיוס כלל צהלי, אבל (ואני יודע שזה יישמע מוזר) לא יודע אם זה לבנות בלבד או גם וגם, כיוון שכל מי שאני מכיר שמתגייס בתאריך הזה הן בנות... למה אני שואל? כי אני מתגייס חודש לפני, (26/9) ואני רוצה לדחות את הגיוס שלי, ולא בהרבה. חודש יהיה אידאלי.. ככה שאני רוצה לראות אם כלל יש טעם לדבר. תודה! (ובבקשה לא לענות בקשר לדחייה וכדומה, רק לגביי התאריך.. )

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  9. Started by BarBee,

מישהו יודע מה זה "פרס שני בלוטו"? על פי מה הוא נקבע? איזה טופס צריך למלא? אין שום מידע באתר של מפעל הפיס, ממש מידע סודי.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  10. Started by pain_killer12,

בקרוב יש פעולה ב"בני עקיבא" והנושא שלה הוא חשיבות השמחה בחודש אדר. תוכלו לתת לי הצעות לצ'ופרים\משחקים\סיפורים שאפשר להעביר איתם את הנושא? ד"א אני צריך את העצות ממש דחוף, אז אודה לכם אם תוכלו לכתוב בקרוב. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  11. אני מחפש טכנאי מחשבים טוב שיכול לעזור לי בשדרוג המחשב במחיר סביר. אם אתם מכירים אחד אז בבקשה תדברו איתי ב ICQ מספר: 260-568-758 תודה, איתי.

12. Started by anisarsor,

יש כאילו כזה מקומות פה באתר שיש כאילו כזה מנעול כמו בבדיחות ואי אפשר לכתוב למה זה ככה מזה כאילו זה אסור לי להכנס לשם למה עשו לי ככה מזה המנהלים עושים את זה? אולי תפתחו? בסדר?

13. Started by xTz,

אהלן, אני מחפש אתר שיהיה חינמי ונוח לשליטה בשביל אכסון קבצים.. אני מכיר למשל את 4shared.com מישהו מכיר אתרים אחרים? תודה

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  14. Started by stone cold,

http://www.lala.co.il/היום בדקתי ולהלה חזר ומה שחשוב יחזרו הלינקים למישחקים מהמוזיקה הישראלית של היום גם גם ככה לא יכפת לי מי כבר שומע רוני או יהודה סאדו ?

15. Started by MDtgif,

מישהו מכיר חנות וירטואלית או רגילה טובה למחשבים. היה לי נסיון טוב עם פנדס אבל אולי משהו חמק ממני. תרגישו חופשי להמליץ

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  16. Started by NDickler,

שלום לכולם... אני הולך בצבא לקורס נתמ"ם (ניהול תשתיות מערכות מידע) ורציתי לדעת קצת פרטים מאנשים שבטח מכירים לגבי המקומות שמשרתים בהם ובעיקר איפה יוצאים הכי טוב... כל פרט שיש לכם לספר על הקורס ובעיקר על הסדיר ספרו לי....

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  17. Started by approx,

לא מצאתי כותרת מתאימה אז ככה אני צריך רעיון לכיסוי עמוד בטון באמצע חדר איזה רעיון עיצוב מגניב

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  18. מחפש אתר או תוכנה שמלמדת או עוזרת לי ללמוד.. עד עכשיו מצאתי רק דברים בתשלום כמו סרטים והכל...:\

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  19. שלום אנשים. החלטנו אני וזוגתי לנפוש קצת בסוכות (4 ימים חופש רצוף, פשוט מושלם) וחשבנו על אחד מהדילים של "הכל כולל הכל" (מלון+מזון+אטרקציות), ז"א אחד המלונות הענקיים הללו שתמיד רואים בטלוויזיה. כמו כל צרכן נבון החלטתי לקבל חוו"ד מאנשים שהיו באחד המקומות הללו, לא לגמרי משנה היכן אלא איך היה (אני מדבר על יוון/קוס/בודרום וכו). המגבלות הן עד 350 דולר לאדם (לפי מה שראיתי עד עכשיו זה די הגיוני). שאלה בנוסף - מה ההבדל בין 3/4/5 כוכבים? למה 5 כוכבים עולה כפול? האם ההבדל הוא רק ברמת החדרים או בתוספות נוספות לדיל? על עיצה, חוו"ד, הערה תתקבל בברכה.

20. Started by smack,

היי לכולם מישהו מכיר אתר שבוחן אונליין את המבחן תיאוריה של 2009?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  21. טוב, אני משדרג את המחשב ורציתי לבדוק לגבי שני חלקים של המחשב שלי אם אפשר להעביר אותם למחשב אחר. החלקים: צ'יפ זיכרון- 512MB כרטיס מסך- FX5200 המחשב השני: לוח אם Asus P4B266-C זיכרון 512 MB (DDR SDRAM) כ.מסך NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X (128 MB) מעבד Intel Pentium 4, 1715 MHz (17 x 101) בקיצור, האם יש אפשרות להחליף בין כרטיסי המסך (להכניס את הFX למחשב) והאם יש אפשרות להוסיף עוד צ'יפ של 512 (שיעבדו ביחד) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  22. משום מה האתר שלהם לא עולה אצלי כרגע .. רציתי לבדוק האם המבצע שלהם של ללא מע"מ תקף גם לגבי מחר .. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  23. Started by ^Z^,

אם אפשר אז גם את כתובת אתר האינטרנט שלהם? ובבקשה לא לדון על שירות לקוחות וכו, רק על מחירים, כדי שהתראד הזה ישאר חוקי...

• 0 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.