כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
מדובר ב HP dv5000 חד משמעית לא משתלם לתקן אותו. הלוח אם מת, הבטרייה גמורה, כל השאר בסדר גמור. אני יכול לנסות למכור אותו באיביי (דרך מישהו בארה"ב, לא יהיו בעיות משלוח) אבל לא בא לי לסחוב אותו לארה"ב.. מישהו מכיר מקומות בארץ שיקנו ממני אותו? תודה
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני רוצה לעזור לתעשיית האוברקלוקינג בארץ לכן אני פותח אתר שאותו כמובן לא אפרסם אבל מה שאני יגיד זה שהוא יהיה בנוי ב phpnuke ואני צריך עזרה עם הקקה הזה אז מי שמוכן לעזור לי עם האתר או עם ה PHPNUKE צק"ש 157714315
-
-
ממש הורדה מגעילה.. אפילו מהאתר שלהם ...
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
http://img217.imageshack.us/img217/4576/dsc00027vi6.jpg מי שמזהה את הבחורה בתמונה שירשום לי את שמה
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
אני זוכר שזה היה הפורום הראשון שלי פששש כמה זמן לא הייתי פה....... אני רואה שהשתנה טיפה נחמד מאד
-
אני עברתי למכללה תכני ב''ש.... בקיצור אני גר בקרית גת ואני צריך לדעת באיזה שעה מגיעה אוטובוס אבל אני לא מוצא שום אתר שמראה לי למישהו יש?כזה אתר שמראה לאן קווים נוסעים או משהו כזה.... (קרית גת>ב''ש)
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
חייל משוחרר באיזור נתניה- ועד זיכרון יעקב. -כושר ביטוי גבוה -שליטה בתחום -עמידה בלחץ -עדיפות למשרה מלאה (עדיין לא סטונדט) אם מישהו ראה/שמע ויוכל לעזור, אני אשמח מאוד. מתן.
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני מחפש עבודה בתחום ה-IT בתור מנהל רשת (Sysadmin) או מנהל מסד-נתונים (DBA) בפלטפורמת Oracle או SQL Server. אני גם "פריק" מחשבים מגיל צעיר כולל תכנות בפסקל בגיל 13, כתיבת דמואים (מישהו זוכר את המונח?), ועסקתי בפיתוח אפליקציות ווב וניהול מסדי נתונים בצבא. אם מישהו כאן מחפש או מכיר מישהו שמחפש עובד באחד התחומים, אשמח אם יצרו איתי קשר לפרטי או לסיקיו 16353527. תודה, שי
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אז אני שמתי לב שבזמן האחרון נפתחו כאן הרבה נושאים ותרד'ים על גיטרות, להקות ועל... Michael Angelo Batio. (גם שמתי לב שרובם נפתחו על ידי KOBRA CHOPER :....) אז התחלתי להתעניין: על מה אתם מנגנים, תרחיבו כמה שיותר, נגיד גיטרה: איזו, כמה שנים, הערות, על עצמכם... או נגיד פסנתר: איזה יש לכם, כמה שנים בלה בלה בלה.... אז יאלה בלאגן, אני יתחיל: אני התחלתי גיטרה מלפני 5 חודשים, Spanish guitar, משו עם GOMEZ,לומד בבית...
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש ראפר בריטי שקוראים לו sway (אם אתם שואלים איך הגעתי לראפ בריטי-אני מכיר הרבה אומנים) ואני לא מוצא מילים לשירים שלו כמו product ו download הנה האתר שלו אבל שם גם אין קישור למילים: http://swaydasafo.com/
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המשקה הזה תוצרת הארץ? אני יודע לרוב יש את המשקה של VILLA MASA..שהוא הכי איכותי. היום במקרה מישהו הביא לי 2 בקבוקים של המשקה הזה, תוצרת הארץ של חברת הכורמים... איך הוא יחסית? אני לא מצפה למשהו איכותי אבל כמה לא איכותי כבר זה יכול להיות, זה ליקר לימונים, במיוחד שהמקורי עולה 70 ש"ח...וזה אני מתאר לעצמי 30. מה שכן הבקבוק נראה גדול ומכוער חחח. עוד לא ניסיתי לטעום אבל אני גם לא מכיר את הטעם של המקורי ככה שאין לי מקום להשוואה..
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
אישית קיבלתי שם יחס טוב וקנייה נעימה ללא תקלות ומוצרים שהגיעו בזמן ושירות בכל מקרה לפחות כמו של לוג'יק פי סי או זיג זג. אנא לא לדבר על DELAY המכירות כי אני מודע לעובדה שזוהי חנות בת של הסניף הראשי בנתניה ויש DELAY קטן באספקה בין החנויות של יום יומיים. חבר שלי לא סומך כל כך על חנויות חדשות ומעדיף לקנות בחנות וותיקה אבל מחוץ לעיר ורציתי להוכיח לו שזאת חנות טובה. קיבלתי חיזוקים לדעתי מהפוסט הזה, שם 2 אנשים נתנו תגובות חיוביות. איך אתם הייתם מגדירים את ניסיונכם עם החנות הזאת?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
-
באיזה תוכנה אתם משתמשים להדפיס עטיפות לקופסאות DVD ?
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש המלצה ל-2 ספרים: 1. ספר ללימוד Windows XP. (לא משהו יותר מידי מסובך, מדובר בגבר בן 70+ שכבר 15 שנה לא נגע במחשב.) 2. ספר ללימוד עבודה עם התוכנה Word. (ברשותי OfficeXP, למקרה שזה משנה.) אני מקווה שזה הפורום המתאים לנושא זה. בתודה מראש, עמית.
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני לא מצאתי איך אני משנה את התצוגה הכחולה\משנה את לוגו הפתיחה של הנגן - חיפשתי במדריכים ולא מצאתי במדויק תמקום - חיפשתי במדריך שבקובץ הטקסט שקיבלתי בדיסק 256 מגה
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
צהריים טובים לפני בערך חודש, נשלח אלי מכתב קצר בנוגע לעתודה..ומי שרוצה ללכת אז יש מעין כנס כלשהו, הזמנה ליום פתוח של עתודה , הוא מתקיים בחודש יולי ב-26, שלחתי את הגלויה וסימנתי בה כי אני מעוניין בהסעה...עכשיו יש לי כמה שאלות, ואני מקווה שיש כמה חבר'ה מהדרום שיכולים לעזור דבר ראשון..למה בכלל לצפות? מה הולך להיות שם ומה יעשה שם והאם עלי לדעת לצפות למשהו ולהתכונן אליו שיצרכו ממני..האם ההסעה היא גם בחזרה לאן שנאספתי ממנו (תחנה מרכזית בב"ש) או שאני בכוחות עצמי חוזר? נאמר לי בטלפון לחכות בבוקר ברבע לשש ברציף הסעות בתחנה מרכזית, איפה זה בדיוק? קצת חבל לי לנסות לחפש ברגע האחרון וללכת לאיבוד ולפספס :-\ אלו כל השאלות שעלו לי בראש כרגע...אשמח לקבל תשובות מקיפות תודה
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם :] סיימתי צבא, כרגע אני מורה פרטי.. אני רוצה להתחיל ללמוד משהו לא אקדמי(אין תקציב, ואם יהיה גם לא ילך על זה) בתחום המחשבים. אני מחפש מקצוע של לפחות 8K בחודש, שמעתי שיש כמה אופציות, כמו מנהל רשתות, מהנדס רשתות, מנהל רשתות לינוקס או סיסקו, טכנאי פיסי(סקפטי לגבי זה שאני יקבל עם המקצוע הזה מעל 8K) אשמח לשמוע על עוד אופציות.. ועל מה אתם ממליצים, מה הולך היום יותר בשוק העבודה? ביקוש וכו', תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
כדי להשקיע בזה? לפי מה שראיתי זה דבר שווה אבל אני רוצה להיות בטוח העם כדי לקנות? (לא קופץ למים ללא חוות דעת מקצועית )
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
ניסיתי לחפש אם פתחו על זה כבר נושא. מאז שהתחילה להופיע ההודעה המעצבנת הזאת של לבטל את הADBLOCK אני כבר לא נכנס לאתר. זה לא שהיא רק קופצת גם לא משנה מה שאתה עושה זה מתפקס עליה. אני יודע שחשוב שיהיו ADs בשביל הפירסומות אבל לדעתי אתם צריכים להשאיר את זה בידי המשתמש להחליט אם כן או לא. מאז שאני זוכר את עצמי במחשב עבדתי בלי ADS אני לא יכול לראות את זה זה מצחיק לי בדפדפן ועבדתי הרבה להחזיר את זה מאז שזה כבר לא עובד לי עם הNIS. יש אפשרות לבטל את זה? זה רק אני עם הבעיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
היי. חבר שלי מעוניין לרכוש זוג רמקולים של Cerwin Vega דגם V12F או V10F. מכיון שהם עולים הרבה כסף בארץ הוא מעוניין לחפש חנות בחו"ל שמוכרים את הרמקולים הנ"ל. אבקש המלצות לחנויות בבקשה! נ.ב. אין צורך במשלוח.
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-