כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,684 דיונים בפורום זה
-
לאחר שראיתי את ההפרש מחירים המגוחך בין טלויזיות LCD לארץ לבין לחו"ל חשבתי שאולי כבר עדיף להזמין מחו"ל. אם אני רוצה להזמין את הדגם הבא נניח: http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=cart&A=details&Q=&sku=544289&is=REG המחיר יוצא 1,352$ כולל משלוח UPS. כמה זה יוצא נטו בדולרים בערך (כולל כל העמלות המטופשות שלוקחים כשזה מגיע לארץ)? והאם אפשרי בכלל להעביר כזאת חבילה גדולה במכס?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
-
כל השירים באייפוד שלי חרושים ואני מתכונן לחדש אותו מעט. לאחרונה התאהבתי בלהקה ARCH ENEMY [בעיקר באלבומם האחרון והמשובח rise of the tyrant]. אני לא מכיר הרבה להקות ולכן אשמח לרשימה של להקות באותו הסגנון [אני לא מכיר את כל הלהקות הגדולות של הסגנון הזה אז הגיע הזמן] ואשמח גם לאלבומים. אשמח גם לקבל שמות של להקות פאוור מטאל בסגנון של DRAGONFORCE [רק בלי האורגן המחורבן מאחורי כל שיר]. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
בימים האחרונים נעזרתי די הרבה בפורום וקראתי מלא דיונים, לקראת קניית מחשב חדש. יש שני דברים שמאוד הפריעו לי בכל הדיונים: 1. אנשים שממליצים על מוצר מסוים הרבה פעמים לא מסבירים למה, אלא רק זורקים את שם המוצר. תמיד כדאי לגבות את ההמלצה בהסבר, אפילו של משפט אחד. 2. במקום לכתוב את שם המוצר נותנים לינק לחנות. זה סתם מיותר, גורם לנו לפתוח עוד ועוד חלונות, ומסבך את הקריאה. אם כבר אתם רוצים לתת לינק עדיף לתת אותו בנוסף לשם המוצר. מקווה שתתחשבו בעניין ותודה מראש (ותודה גם על כל העזרה בפורומים השונים!), צביקה.
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אבא שלי טס עוד שבועיים לסינגפור ואני צריך עזרה למצוא חנויות מחשבים שעובדות שם (לקנות בזול כמובן).
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
עשיתי לפני שנתיים בערך אולי שלוש שעורים לקטנוע 50 סמק ועשיתי טסט אחד ונכשלתי בו ולא המשכתי- לא הוצאתי רישיון לאופנוע. וחשבתי שהשנה כשאני יגיע ל18 אני יוציא לעד 500 סמק ורציתי לדעת אם אני צריך לעשות שעורים או שאני יכול ישר לעשות טסט..?
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
אהלן ולילה טוב(מה אני עושה פה יש לי מבחן עוד 4 שעות???) בכל אופן, אני רוצה לקנות את הפריט שבכותרת* שראיתי ב EBAY וזה יוצא משהו כמו 30 דולר כולל משלוח. מה שאני רוצה לשאול זה: האם הוא משמש רק לשיחות עם SKYPE, או יכול לשמש גם לתוכנות VOIP אחרות(MSN, PALORE, ETC.) * מתאם בין טלפון רגיל(RJ11) לVOIP במחשב (דרך USB) , המוצר קיים במגוון חברות.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
בשידור חי וגם מול עיתונאים שטרם יודעים מהם מחיריהם הרשמיים - מכריזה AMD על סדרת כרטיסי המסך RX 9070 באופן רשמי יותר ומסודר יותר כשהפעם יש לנו את כל המידע הטכני וגם את המחירים המומלצים לצרכן - האם הגיע הזמן לשלם פחות?לכתבה
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
- 1 follower
-
-
מאחר והטלויזיות האלו תומכות ב FAT32 ולא ב NTFS לצערי האם הן מסוגלות לקרוא DVD? ז"א שאני לוקח DVD מקורי שיש לי "קורע" אותו ושם אותו על DOK כמו שצורבים, תיקיית Video_ts... מבחינת נפח הקבצים אני יודע שאין שום בעיה משום שקובץ מקסימלי על DVD הוא 0.99GB אבל מבחינת ה- file structure של DVD. תודה. וסתם לידע כללי, טלוזיית HD עם כניסת USB שלא יכולה לקרוא קבצי HD ושלא מסוגלת לקרוא סרטים עם רזולוצייה של יותר מ DVD זה עבודה בעיניים.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מישהו מכיר כי אני רוצה את זה לחדר שלי. אגב אני מתכוון לצילום גדול.
-
- 7 תגובות
- 639 צפיות
-
-
"תור ארוך השתרך בסניף של רשת מקדונלד'ס בתל אביב לאחר שעשרה תלמידי תיכון רכשו ארוחות בשווי 600 שקלים במטבעות של 5 ו-10 אגורות. החבורה החליטה לנקום ברשת לאחר שאחד מהם המתין זמן רב למיץ תפוזים. אחד הנערים: "זה התחיל כנקמה והמשיך בשביל הצחוק. בסופו של דבר, עשינו את זה בעיקר בגלל שמשעמם בקריית אונו" מיטל צור פורסם: 11.07.07, 17:24 לכתבה המלאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3424337,00.html חחח משעמם להם
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
נראה לי שאחד מהאנשים מהמשפחה שלי :-[אני מבקש עזרה למצוא את התמונות של האנשים שמתו ז''ל.. בבקשה בבקשה מה שקרה יום ראשון 14/09/2008 תודה רפי...!
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
זוכרים את הפקמאן שהיה אוכל שבבים וצ'יפים, משחק ישן... זוכרים אולי איך קוראים לו ? אני זוכר משהו עם I אבל לא בטוח חח, תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
האם ניתן לקבוע שם כתובת שהיא לא הכתובת המגורים שלי בישראל, אלא הכתובת שאליה אני רוצה שהחבילה תגיע בארה"ב? אם מישהו יוכל להנחות אותי, אני אשמח מאוד. תודה.
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום. בסדרה בסופרנוס בעונה 13 בפרק 2 בדקה 46 יש שיר ששומעים ברקע ואני רוצה לדעת מה השיר הזה . הקלטתי בעזרת הפלאפון את השיר . לאיפה אני יכול לעלות אותו בשביל לשים פה קישור ? הפלאפון שלי זיהה(ככה רושמים?) בשבילי את השיר(הטכנולוגיה של היום) בכול מקרה זה השיר . spitfire the prodigy
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מישהו ראה את הסרט הזה? לא ממש הצלחתי להבין אותו ולמה דון הזה משחק שם כלכך מוזר
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
זה לצורך ניסוי,לא משנה לי מה זה ישדר אני צריך שזה ישדר לי אות בין 25 ל-45 מגה הרץ מישהו מכיר משהו דומה זה יכול להיות אפילו שלט של מכוניות צעצוע תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
... לבגרות מדעי הטכנולוגיה.
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני מחפש מישהו שגר קרוב לפנדס ויכול לעזור לי אם המישלוח... אני לא רוצה שהם יעשו לי משלוח... אם אפשר שאותו אדם שגר מאוד קרוב לחנות יקח את מה שאני יזמין וישלח לי את זה דרך דואר "גובניה" איך שקוראים לזה... אם מישהו יכול עזור לי אני מאוד ישמח. זה דרך הדואר זה רק 17 שקל...ודרכם זה 39 שקל משלוח. הנה ה icq שלי 61041243 תודה.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
כמה מכס יש על חלקי מחשב (כרטיס קול, מעבד וכו'...) עם אני מזמין חלקים מחוץ לארץ?
-
- 7 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום חברה, מישהו יודע כתובת מדויקת בה תתקיים תערוכת CeBIT הקרובה? ??? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-