כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
כנסו לגוגל ?הכניסו את הערך : ?כשלון חרוץ ולחצו על הכפתור : ?יותר מזל משכל ...
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש לכם אתרים טובים שאפשר לצפות בהם בסדרות כמו Southpark ו- Family Guy באינטרנט. לי אישית יש את Alluc.org אבל למען האמת, האיכות שם די חרא. לפני כמה זמן קישרו אותי לאתר ששכחתי את הכתובת שלו, אתר עם רקע בצבע תכלת כזה שמאפשר צפייה בכאלו סדרות אונליין עם איכות ממש טובה? מישהו מכיר ויכול לתת לי לינק?
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
פשוט לא מעביר כל דבר שמתחיל בwww...
-
- 7 תגובות
- 602 צפיות
-
-
http://abcnews.go.com/Video/playerIndex?id=2469563 (שיט, להעביר לכללי בבקשה...אין לי מושג איך זה הגיע לרשתות ואינטרנט...)
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
http://video.yahoo.com/video/play?vid=e625e97b18a35d7ed006579e70e8a471.1855152&cache=1 ועוד סרטון גדול בקבוק וודקה ב25 שניות http://uniquepeek.com/viewpage.php?page_id=469
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אוקי שמעתי שיש מחר חג אירי יום הגינס ורציתי לשאול אם יש אירוע כלשהו בארץ או פאבים(עדיף בצפון) שחוגגים ויהיה שמח שם ומומלץ לבוא?
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
רציתי לומר תודה למור ולכל צוות HWZONE שנותנים לנו סיקור מתערוכת CeBIT 07 :yelclap:
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
האם יש לפני מבחן מתכונת יום חופש כמו לבגרויות? ואם המתכונת ביום ראשון אז אני מקבל חופש על יום שישי?
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי חדר קטן אני מעוניין לקנות את המזגן הזה כי הוא הכי יעיל למרות זאת רציתי לדעת כמה חשמל יגיע לי לא בוטח בהם
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בן 19, ויש לי רשיון חצי שנה. אחות של אמא שלי מתחתנת בבאר שבע, ואנחנו גרים בבית שאן. אין לנו אוטו ומונית עד לשם זה הון תועפות. אז אמא שלי העלתה רעיון שנשכיר אוטו ואני ינהג לשם, אך אין לי נסיון בתחום הזה. דוד אמר כדרך אגב שאם ההשכרה תירשם על שמי אז יקחו יותר כסף כי אני נהג חדש, ואם זה ירשם על שמו (יש לו רשיון 10 שנה) אז יעלה במחיר הרגיל, זה נכון? מאיזה חברה הכי מומלץ להשכיר באיזור מגורים שלי? (בית שאן) -אני מוכן לנסוע עד לחיפה כדי לקחת את האוטו, לא יותר. על מי כדאי לרשום את האוטו? אצטרך להשכיר ליומיים, אשמח אם תמליצו לי על אוטו נורמלי, שלא יהיה יקר, ושלא יהיה גרוטאה, ושכמובן יהיה בחברה עם שם טוב. תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי 4 הזמנות לטורנטליץ', 2 בסופרטורנטס ועוד כמה בDemonoid. מישהו רוצה להחליף הזמנות? (עדיפות לtorrentdamage)
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
היי,שאלה קצת טיפשית מהסיבה הפשוטה שבחיים לא הזמנתי שום דבר באינטרנט,קל וחומר מאתר בחו"ל.. אני מעוניין להזמין את האלבום הבא: http://www.amazon.com/Gods-War-Manowar/dp/B000MQ3U5O/ref=pd_bbs_sr_1/102-9984558-4236902?ie=UTF8&s=music&qid=1186656212&sr=8-1 המחיר הוא 13 דולר. כמה אמור לעלות משלוח לארץ,תוך כמה זמן זה מגיע ומה המחיר הסופי? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
המספרים הראשוניים התגלו כשמרניים מעט יותר מדי, ועכשיו מתברר כי הכוח מתעורר הוא שיאן ההכנסות הגדול ביותר בסוף השבוע הראשון באולמות קולנוע, מאז ומעולם בדיסני כנראה יאהבו את השגיאה הזאת: המספרים הראשונייםאודות ההכנסות של 'מלחמת הכוכבים: הכוח מתעורר' בסוף השבוע הראשון בבתי הקולנוע שהופצו בהוליווד היו בדיעבד צנועים מדי, ועתה לאחר שעודכנו במספרים המלאים והרשמיים מסתבר – הסרט הצליח לשבור את השיא של 'עולם היורה' גם להכנסות הבינלאומיות לסוף השבוע הראשון, אפילו ללא עזרתו של השוק הסיני. פרק 7 במותג העל שיצר ג'ורג' לוקאס הכניס בסופו של דבר כ-248 מיליון דולר בארה"ב בשלושת ימי ההקרנה הראשונים, במקום כ-238 מיליון דולר לפי ההערכות המקדימות, ובכך שבר את השיא הקודם ב-40 מיליון – …
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
במדריך הבא תמצאו את כל ההגדרות המתקדמות שיש בפייסבוק המדריך להגדרות מתקדמת בפייסבוק
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
למנהלים עברתי על חוקי הפורום שראיתי שאין חוק שאוסר דברים כאלה. אם אכן יש חוק כזה או שזה אסור וזה חוק לא כתוב או כל סיבה אחרת תענלו את הנושא הזה ואני מטער אם עברתי על אחד מהחוקים. מטרת המשחק פשוטה: אני זורק מילה ראשונה וכל אדם אחרי זורק את המילה הראשונה שעולה לו בראש מהמילה שלי לדוגמא: אני כותב: לימון אדם אחרי כותב:צהוב אדם אחריו כותב:שמש וכו' תנסו במלי מילים גסות ירידות וכו' זה יכול להיות נחמד וזה גם יכול להיות רע ולהינעל. אני מתחיל: מקלדת
-
- 9 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
אני קונה אופנוע... ואשמח לקבל אתרים של יד שניה תודה
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שמעו אני רוצבה להזמין מחשב מ newegg החנות מחשבים האמריקאית אז תגדיו לי אם כדאי ואם אתם יודעים שהוא מאובטח ואני יקבל את המוצרים שאני מזמין
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
סרט שהיה ב-HOT Gold (זכה באוסקר) עם שחקנים מפורסמים מאוד שם הסרט בקירוב: "[glow=red,2,300]לאהוב אף פעם לא מאוחר[/glow]" או "[glow=red,2,300]אף פעם לא מאוחר לאהוב[/glow]" חיפשתי ב-IMDB לא מצאתי תוצאה טובה. אולי המחרוזת שהקלדתי לחיפוש לא מדויקת בכל אופן, אני ממש חייב למצוא את השם של הסרט.
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-
-
חג שמח לכולם מה הפירוש לראשי התיבות? הייתי רוצה לדעת פרטים על התפקיד הזה כי לא שמעתי על זה, לפחות לא בצורת ראשי התיבות הללו... לכן אשמח אם תוכלו לתרום מהידע האישי שלכם או להפנות אותי למקור מידע אחר. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
רציתי לקנות ספר לימוד על חומרת המחשב.. מ-א' ועד- ת' ממש הכל הכל הכל מצידי שיהיה 100 עמודים... אבל יש כל-כך הרבה ואני לא יודע איזה לקנות.. אני רוצה את הספר הכי טוב של הכותב הכי מוכר וטוב... מישהו יודע על איזשהוא ספר או מישהו בכלל יכול לעזור לי..!? תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שאתה אומר למישהו קבל ח"ח מזה אומר ה ח"ח הזה בבקשה זה דחוף תודה!
-
- 7 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יום ראשון אני הולך לאורנג' בשביל להוציא מהם כמה מכשירים חדשים (3) בשבילי, ושאר המשפחה שלי יש שני מבצעים די מעניינים האחד הוא 3 מכשירי נוקיה 3100 השני הוא 2 מכשירי מוטורולה E1000 במקרה 1 , לכולנו יהיו מכשירי נוקיה במקרה 2 , לשנים מאיתנו יהיה מוטורולה ולשלישי משהו אחר דעות על הדגמים בבקשה
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אהלן! אז ככה, חלקכם המועט מאוד יודעים על בלוג שניהלתי בתפוז לפני שנה או שנתיים תחת השם "אופניק שולט", שם הבלוג היה "דברים שכתבתי אמש" ולפני זה נקרא "חכמת הבייגלה של אופניק", אקיצר, עקב איומים על חיי הסרתי ת'בלוג שהיה בו (לא יותר מידי) מידע רגיש שנוגע אלי ולא רציתי שגורמים מסוימים יגיעו אליהם. בגלל שלא הייתה מערכת שתאפשר לי להוריד מהאוויר יותר מ100 רשומות במכה, ולעשות את זה אחד אחד לוקח הרבה זמן פשוט מחקתי את כל הבלוג, ברוב טיפשותי. לפני כמה דקות מצאתי איזה ניסיון שלי לגבות את הבלוג שהופסק באמצע, עם 37 עמודים, כאשר אני מניח שיש עוד איזה 30 עמודים ככה לבלוג. אני יודע שיש כל מיני אתרים באינטרנט שמתיימרים לשמור ארכיונים של פורטלים וכאלה, אבל אני לא יודע עד כמה זה מפותח בארץ. …
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-