עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by smoke_man,

אז ככה שמתי עין על השולחן הזה http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000QH2a041EPMIko3MBI6sjv3g:12bbi68k5?id=670273&pr=QJ5&N=2%2031817&sgID=13 הבעייה שהוא יצא מהמלאי ובחלק מצומצם של סניפי אופיס דיפו יש אותו בתצוגה מישהו יכול לעזור לי במציאת השולחן בארץ או באתרים בחו''ל? תודה רבה רבה

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  2. Started by MilkMan,

http://www.metacafe.com/watch/242161/lucky_to_be_alive_compilation/

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  3. מאחר והטלויזיות האלו תומכות ב FAT32 ולא ב NTFS לצערי האם הן מסוגלות לקרוא DVD? ז"א שאני לוקח DVD מקורי שיש לי "קורע" אותו ושם אותו על DOK כמו שצורבים, תיקיית Video_ts... מבחינת נפח הקבצים אני יודע שאין שום בעיה משום שקובץ מקסימלי על DVD הוא 0.99GB אבל מבחינת ה- file structure של DVD. תודה. וסתם לידע כללי, טלוזיית HD עם כניסת USB שלא יכולה לקרוא קבצי HD ושלא מסוגלת לקרוא סרטים עם רזולוצייה של יותר מ DVD זה עבודה בעיניים.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  4. אחרי רמאויות של משרד הרישוי ,קנוניות ושקרים ,עברתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אחרי שעברתי את אותו קקה לאוטו!!!!!

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  5. Started by ariebel,

טוב, אז ככה... גלשתי לי לתומי ונתקלתי באתר ממש חמוד של סירטונים מצחיקים באנימציה תלת מימדית על כלב חמוד... http://backkom.name/ בקשה =]

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  6. Started by Royz,

שלום, בקרוב יוצאת גרסה חדשה של מוד של hl2. אני רוצה לעלות את המודעות של כלל השחקנים שיש להם hl2/css/hl2ep1/hl2ep2/dods/hl2dm/tf2 (כל משחק עם המנוע של source) רציתי לדעת אם אתה יכולים לתת לי כמה אתרים עם פורומים של משחקים? על מנת שאני אוכל להציג את המאמר שלי בנושא. כמו: gamer vgames playzone כמובן שגם פה זה נחשב, שהרי יש מחלקה שלמה למשחקים. לא חובה שיהיו כל כך גדולים. תודה.

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  7. Started by Unix,

שלום לכולכם... מבקש ביקורת על החנות: ivory.co.il אייבורי מחשבים. מה דעתכם עליה? ***מנהלים אם זהו אינו המקום תעבירו,לא ידעתי איפה לפתוח*** תודה.

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  8. Started by nim901,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3122775,00.html מי שרוצה שיקרא אם כבר פירסמו, מצטער אם לא שמתי במקום הנכון, להעביר

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  9. סתם הסתובבתי ברשת ונתקלתי באתר שדומה לPANDORA שזה מעיין רדיו שמתאים את עצמו לסוג שאתה אוהב.. ושם שמעתי את המנגינה הזאות של נייטוויש LAST OF THE WILDS פשוט ריתק אותי... אני לא מפסיק לשמוע את זה.. אבל באתר כל מה שהוא אמר לי לא ממש אהבתי אז חשבתי אולי אתם יכולים להמליץ לי על עוד מנגינות יפות כאלה? נ.ב. יש גם שיר כמו LEAVES EYES - FOR AMELIE אם יש בסיגנון אז גם אפשר. תודה.

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  10. Started by tom123,

מאז ששמו את העיצוב החדש הפורום לא זז, ממש איטי. לתשומת לבכם מנהלים.

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  11. Started by Milford Cubicle,

היי פתחתי את הת'רד הזה על מנת לקבל המלצות לתחנות ה-Streaming Radio האהובות עליכם, מכיוון שהמגוון עצום והניסיון שלי בנושא אפסי.. אני מעוניין בתחנות מכל ז'אנר שהוא, אבל כמובן רק במומלצים שאתם אוהבים. התחנות צריכות להיות קבועות. כלומר, לא חובה שזאת תהיה תחנה עם וותק של שנתיים, אבל הכוונה היא שהכתובת תשאר קבועה. אני מחפש תחנות שפעילות באופן קבוע, לא משהו של "תפתח מהר את תחנה 38.264.26.8, יש שם קטע שולט!!" כאשר שעה אחרי זה האייפי הזה כבר ימות לנצח.. מטרת הת'רד הזה, אגב, היא לא ממש המלצות אישיות בשבילי, אלא יותר משהו בשבילכם, שתדעו עליו בהמשך.. אז קדימה, speak up!

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  12. בבקשה אם מישהו יוכל להשיג לי שם משתמש וסיסמה לאתר הבא http://educationforums.cet.ac.il/COMMON/LOGIN/Login_Form.asp?sThisPage=%2FForums%2FIndex%2Easp%3FFID%3D27289%26nCategoryID%3D0%26nFatherForumID%3D27261&sHomePage=%2F&bAllowVisitor=0&nProjectID=117232&sBackPage=http%3A%2F%2Feducationforums%2Ecet%2Eac%2Eil%2Fforums%2Findex%2Easp%3FAsp%3D403%26FID%3D27261%26nSubProjectID%3D0%26bFillMsgFields%3DFalse%26nOwnerID%3D0%26nFillterUserID%3D117234%26Index%3D59k7%26sSearchText%3D&nSiteClientID= פשוט יש שם פורום של מורים לכימיה ששם הם מפסרמים בחינות מיקוד וכל אלה שאני רוצה לתרגל איתן. אולי גם המורה שלי פרסמה שם אבל זה לא רלוונטי :-) טוב נו זה כן.... אשמח לפניות …

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  13. בגלל שזה הבגרות האחרונה שלי, ויש לי מגן 70 (ככה שסיכוי קטן שאני ממש ממש לא יעבור בסופי) לא למדתי בכלל עדין.. למרות שהבנתי שיהיהו לנו בוחנות סבבה בספרות. משהו יכול להגיד לי בדויק איך בנויה הבחינה? האיך היא מורכבת ועל איזה חומר בדיוק? כמובן שלשתף בסיכומים ובחומר תמיד מבורך 10X

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  14. זה לצורך ניסוי,לא משנה לי מה זה ישדר אני צריך שזה ישדר לי אות בין 25 ל-45 מגה הרץ מישהו מכיר משהו דומה זה יכול להיות אפילו שלט של מכוניות צעצוע תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  15. Started by idDFdd,

לפני שאני מגיע לצו הראשון, אני צריך לשלוח את הטפסים שהייתי צריך למלא, או שאפשר להביא אותם איתי? חלק אומרים לי שכן חלק אומרים לי שלא, אז מה נכון? זה חשוב מאוד, מצטער אם זה ספאם...

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  16. Started by NETANELKOREN,

שלום. אני צריך לינק לסדרה השמיניה הפרק האחרון

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  17. אני מחפש מישהו שגר קרוב לפנדס ויכול לעזור לי אם המישלוח... אני לא רוצה שהם יעשו לי משלוח... אם אפשר שאותו אדם שגר מאוד קרוב לחנות יקח את מה שאני יזמין וישלח לי את זה דרך דואר "גובניה" איך שקוראים לזה... אם מישהו יכול עזור לי אני מאוד ישמח. זה דרך הדואר זה רק 17 שקל...ודרכם זה 39 שקל משלוח. הנה ה icq שלי 61041243 תודה.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  18. Started by marinata,

מבקשת הזמנה ל Bitme.org . זהו אתר טורנט לימודי. תודה

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  19. שלום, רציתי לדעת אתרים או טלפונים של קורסים ללימוד המחשבים בעיקר תוכן המחשב (מעבד,זכרונות וכ'ו) וגם מה שקשור לוינדוס ועוד... רצוי באיזור המרכז שזה נתניה חדרה פרדס חנה בסביבה אבל מקומות כמו תל אביב וחיפה גם יתקבלו בברכה. אני לא ממש זקוק למקומות רחוקים כמו באר שבע אשדוד קרית שמונה. תודה על עזרתכם.

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  20. Started by freee,

שלום, אני צריך את הספר שבאתר הזה http://www.adwordssecrets.co.il/ מישהו יכול לעזור לי איפה אני יכול למצוא אותו כי כמה קנו את הספר ובטוח שזה מסתובב ברשת אז חבל שאני ישלם עליו 80 דולר שהאמת אין לי אותם. אני באמת יודה לכול מי שיעזור לי. עוד דבר שחשוב יש את הפרק הראשון הוא בחינם ואני לא מחפש אותו אלא את הספר כולו.(הפרק הראשון הוא כ2.5 מ"ב) תודה. מנהלים אם זה לא מתאים לפה אנא תעבירו! וכול האנשים שאומרים שזה לא חוקי אל תשכחו שאתם מורידים סרטים ושירים חופשי בלא חוקיות.

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  21. Started by zxcvbnm,

אני וחברים שלי מתכננים לטוס לאנשהו לפני הצבא. הבעיה שאנחנו מתבלטים בין קוס לאיה נפה, מצד אחד יש שמועות שבאיה נפה יותר שמח אבל מצד שני בקבוק קולה עולה שם 20 ש"ח... ואם כבר מישהו היה שם אז תמליצו לי גם על מלונות (אנחנו מתכוונים להיות במלונות הכי זולים, אלה של ה400$ לטיסה+ מלון אבל בכל זאת בטח יש משהו נורמלי יחסית שם). תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  22. שלום לכולם אני צריך מכשיר להקלטת שטח כדי להקליט מרצים בהרצאות בלימודים ולשמוע את זה בבית במחשב עם אוזניות חזק ובאיכות טובה כדי להקשיב בכתה בלי לכתוב כי אני לא יכול לעשות 2 דברים ביחד להגיע הביתה אחרי הרצאה ולכתוב תוך כדי שמיעה יש איזה בחור אצלנו שעושה את זה עם MP3 אבל הוא אומר שההקלטה שם גרועה אז הלכתי לאופיס דיפו היום לראות מכשירים ראיתי אחד של OLYMPUS שיכול להקליט עד 35 שעות רצוף ומתחבר למחשב בUSB נראה טוב ואמין אבל עולה 360 שקל מישהו מכיר מכשיר דומה שמקליט באיכות טובה אבל עולה פחות??? אשמח להצעות תודה

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  23. עדיף שהאתר יהיה בעברית תודה תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 655 צפיות
  24. למשל- כמה לוקחים בד"כ על ייעוץ בנושא סאונד, אם הלקוח הוא סטודיו? כנראה נקרית בפני הזדמנות מוזהבת D: מי שקצת מתמצא במחירים - בבקשה הגיבו.

• 4 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים