עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by NiTRo37,

16 או 18?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  2. איך קוראים לאתר בעברית שאפשר לעשות שם סקרים? סופרסקר משהו כזה תנו לי את הכתובת..

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  3. Started by mrsph666,

תודה.

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  4. Started by deso,

מישהו כאן יודע את כל הסדרות של מורטל קומבאט? וגם כל הסרטים? תתנו גם שמות.. תודה

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  5. מה נשמע 1. קיצר אני מחפש רדיו איכותי של מוזיקה שחורה , היפ הופ וכל מה שדומה לו. אני משתמש בוינדוס מדיה פלייר. מה עדיך מבחינת נגן, וינאמפ, מישהו בכלל משתמש בזה עדיין? או וינדוס מדיה פלייר. 2. אני מחפש אתרים טובים של מוזיקה שחורה ( לא מצעד של MTV) תודה

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  6. Started by 1tanai,

ששולח לפלאפון מבזקים חינם

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  7. Started by nir767676,

אז ככה, אני בן 17 ואני צריך כסף :... בקיצור הבעיה שלי היא שאני לא ממש יודע מאיפה להתחיל אפילו, אני מכיר הרבה אנשים בגילי שעובדים במקומות מסויימים אבל אין לי מושג באמת איך להשיג עבודה, איזה מקומות מעסיקים אנשים מתחת לגיל 18, ומי יקבל אותי אולי אני קצת עצלן שאני נעזר באנשים פה, אבל אני יודה לכם מאוד אם מישהו שכבר עבד במקומות מסויימים בגילי יתן לי טיפים על איך למצוא עבודה ומה במה כדאי לעבוד. תודה

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  8. פיספסתי 3 שיעורים במקצוע האלקטרוניקה כאשר לימדו את נושא התקני הזיכרון, מישהו מוכן להביא לי לינקים בנושא שמסבירים באופן הכי בסיסי את נושא ההתקני זיכרון? (או שמוכן להסביר במילים שלו) וגם אשמח לקבל תרגילים, כי לא מצאתי באף בגרות שעברה התקני זיכרון ומשום מה דחפו דווקא לנו למיקוד התקני זיכרון...

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  9. Started by gil maimon,

כיצד אני שולח הודעה למספר חברים בו זמנית בפייסבוק?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  10. Started by pazer005,

אני לא יודע אם זה הפורום המתאים או אם מותר לי לעשות את זה ואם לא אתם מוזמנים למחוק את ההודעה אבל... לא הרבה מכירים אבל יש אתר וויקי של ספרים ואחד הספרים שמצאתי שם זה על המחשב בקטע של בחירת חלקים, הרכב ואוברקלוקינג. אתם מוזמנים לראות http://en.wikibooks.org/wiki/How_To_Build_A_Computer

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  11. Started by Mr Gadget,

יש לי טלויזיה מסוג Hyundai וניסיתי להתאים את השלט של HOT לטלויזיה אך ללא הצלחה, ניסיתי בכמה שיטות 1.לפי הקוד שהוא 238 2.סריקה ידנית אם למישהו יש רעיון אחר או קודים שירשום אותם. תודה

12. אין לי עוד פרטים להוסיף, בבקשה שזה יהיה מהר, אני חייב לדעת מתי המועד ב' מחר (היום)!!

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  13. השאל בכותרת

14. Started by dor123,

יש לי מגן ברקים GPT דגם SC9L, להגנה על החומרה של המחשב שלי, שאליו מחובר רב שקע עם הרמקולים, המודם והמדפסת שלי. יש בו שני נוריות: אחת ירוקה (ברקים) ומתחתיה אחת כתומה (הארקה). הנורית הכתומה של המגן מרבה (כבר מלתכילה) מדי פעם לשנות את בהירותה. אך היום גיליתי כי היא כמעט ואיננה מאירה ובנוסף, בהירותה משתנית במהירות. האם זה מרמז על תקלה במגן הברקים וכי יש צורך להחליפו?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  15. איך יוצים תרגום מובנה לסרט? יש לי סרט ותרגום בנפרד אז איך אני מחבר אותם שיותר אני לא אצתרך שוב חבר אותם שוב? זה יעזו לי לגבי צריבה לדיסק ולקרוא את זה בדיוידי .. בבקשה תעזרו. אם אפשר שלחו לפרטי אני לא תמיד פה. תודה!!

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  16. Started by beast_master,

שלום אניז קוק למידע פשוט אך חשוב ביותר איכן אני יכול למצוא את מספר ה ID של המחשב מקווה לכבל תשובה בימים הקרובים זה דבר שאני צריך בדחיפות ??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  17. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  18. אני יודע שזה נראה דבילי אבל אני ממש חייב לשאול: 1. איך אני יכול ליצור הודעה פרטית חדשה, כשאני מנסה הפורום/אתר נותן לי הודעת שגיאה- שאין באפשרותי לשלוח הודעות פרטיות 2. איך אני משיב להודעה פרטית...REPLY לא מצאתי קפתור כזה תודה

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  19. Started by IG,

התחלתי לראות את הסידרה עכשו, ובינתים נראה די עייף... מישהו ראה אותה ויכול להגיד אם היא משתפרת אחרי כמה הפרקים הראשונים?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  20. Started by spotash,

אני מניח שחלק מכם שמעתם את השיר באולפן של צ'ירלטון. השיר הוא כמו שהיה פעם של אריק אינשטיין שהוא מקריא את השמות של השחקנים במונדיאל. מישהו יכול להעלות לפה את השיר?? השיר נקרא: אסף פרישמן והחלוצים - ואלה שמות 2006 מונדיאל

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  21. Started by jambo222,

שלום אלי מישהו יודע מה עושים. בבניין שלנו יש 18 דיירים ו 22 חניות . לפני כ20 שנים רוב הדיירים רכשו חניה ונשארו כמה חניות פנויות שלא שייכות לאף אחד. עם הזמן נוסף למשפחה רכב נוסף . כעת אני רוצה לרכוש את אחת החניות הפנויות . איך עושים את זה ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by shugi,

יש לי בעיה במחשב, היא מפורטת כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=373901.0 בכל מקרה, אני לא רוצה להתעסק יותר מדי בדברים שאני לא מבין. אני צריך המלצה על מעבדה טובה, זולה ושיודעים מה עושים שם. מעבדה שיתקנו ויבדקו את המחשב מהר, ושלא יהרסו אותו יותר. אודה לכם אם מישהו ימליץ לי על מעבדה באזור המרכז. עדיפות למעבדה בכפר סבא/רעננה ובסביבתן.[br]פורסם בתאריך: 30.11.2008 בשעה 17:20:26 אף אחד לא יכול להמליץ לי על מעבדה?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  23. http://www.informationweek.com/news/showArticle.jhtml?articleID=198000211

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  24. Started by ETB,

יש עכשיו ספשל של חברי הWU TANG קילר פריסט ורמדי שמופיעים באנגר 11 עוד שבוע. תתפתחו את הראש שלכם למוזיקה חדש, חוץ מהטרש מטל שאתם כל הזמן שומעים. לא שיש לי משהו נגד מטאל. תפתחו, תנסו , ותהנו. יש גם זיכה יהודית לאחד הזמרים, השירים שלו חבל"ז. עם למישהו יש מוסג איך להקליט את התוכנית דרך תוכנה שמקליטה מהמדיה פלייר.

• 1 תגובה
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים