כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,564 דיונים בפורום זה
-
-
האם הפעולה הזאת, מבחינה כימית, היא באמת חמצון? כלומר - האם בתהליך חמצון השער מוסר אלקטרונים לחומר המחזר והופך ל - לחיובי? :
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
יש את מבחני COMTIA ל-A+ וגם למייקרוסופט יש מבחנים מסוג זה, מי יותר נחשב, יש הבדלים בין השניים? עם יש לי A+ כדאי לעשות גם את ההכשרה של מייקרוסופט או רק את המבחן?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
טוב זה הסיפור, אחותי הקטנה (כיתה ד') מתקשה קצת במתמטיקה ואמא שלי ביקשה שאני אנסה למצוא אתר עם תרגילים או משהו בשבילה על מנת לתרגל, החל מבערך הבסיס של המתמטיקה (חיבור,חיסור וכו') עד דברים שלומדים בכיתה ד'(כלומר שברים) אם אפשר משהו שאפשר להדפיס זה עדיף, למרות שגם אתר שנכנסים אליו ועושים בו את התרגילים יעזור אני רוצה לציין שזה לא שלא חיפשתי, חיפשתי, אבל לא מצאתי כאלה ששווים משהו (ובעברית...) אז אל תתנפלו ישר. אני כמובן אמשיך לחפש גם, אבל בשביל מה יש פורום? בכל מקרה, תודה לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
-
בסרט ללכת על המים משמיעים איזה 2 שירים שלו. מישהו יודע אולי איזה שירים אלו?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
אני מדבר על שירים בסגנון של Coldplay - Speed Of Sound או AudioSlave - Be Your Self או טראנס והאוס סנגון של ATB - Long Way Home או שירים של Delerium שירים שפשוט כיף להקשיב להם... תודה
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
אתמול כאמור הייתה לי בחינת בגרות בתנך. הגעתי לבית הספר כמעט חצי שעה קודם לפני הבחינה. בדקתי באיזה כיתה ואיפה החדר נמצא ועליתי לכיתה. ישבתי מחוץ לכיתה כאשר בדקתי שוב שהשם שלי נמצא ברשימת התלמידים המודבקת על הדלת. אחרי שראיתי שהכל בסדר פשוט חיכיתי שהאחראים יורו להיכנס לכיתה-דבר זה קורה בסהכ 2-3 דקות לפני שהבחינה מתילה. עמדתי בטור ושאמרתי את שמי הוא לא הופיע ברשימה של האחראית!! היא אמרה לי לרוץ לאחריות הבחינות בתנך שנמצאת במזכירות קומה 1 ירדתי מהקומה ה-3 לקומה ראשונה בריצה וכמובן שהאחרית לא הייתה שם,עליתי למעלה ואמרו לי לגשת לסגנית מנהל.ירדתי עוד פעם אל הסגנית. הגעתי מתנשם עייף ומזיע ובין הנשימות הצלחתי להגיד לה מה הבעיה והיא אמרה שהיא תדאג לזה. אבל מה זה תדאג לזה?? עליתי לכ…
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
הזיזו לי את הגיוס מה 25 ביולי ל 31. מישהו יודע אולי קצת על הגיוס הזה?
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
היי מה המצב רציתי לדעת אם יש מישהו מהקריות שיכול לעזור לי לבנות שרת (אני מיתכוון מיבחינת התוכנה והגדרות בראוטרים) יש לי אוטו ואני יכול להביא אותו ולהחזיר אותו מי שמוכן חייב להיות בעל ידע טוב ברשתות ואינטרנט בכלל תודה
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום קניתי אתמול מארז חדש כי המארז שלי ישן מדי אבל הבעייה שהקוד של המערכת ההפעלה שלי היה שם אז מה אני יכול לעשות בנושא הזה החנות נמצאת קרוב ליד הבית שלי ונראה לי שהוא לא זרק את זה אבל מאיפה אני יכול לדעת ???
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
-
שלום חברים אני מחשפ את המיקוד באזרחות בבקשה תביאו קישור , אני לא מצאתי
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
סורי על ההודעה המטופשת, אבל המחשב של דודה שלי משום מה חוסם פופ אפ והורדתי את הפיירוואל וזה לא עוזר (אני כרגע בראשל"צ היו מיונים בצריפין לקורס חובשים...), זה פשוט חוסם אותי מלהוציא מידע על האוטובוסים מכיוון ראשון לציון לבאר שבע...אז אם מישהו יכול שתי שניות להצויא מידע ולתת לי פה..אני אשמח תודה
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלוויזיה ואני לא יודע מה צריך להיות בטלווזיה טובה 100HZ או 50HZ איזה ניגודיות. איזה חברה הכי טוב לקנות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 436 צפיות
-
-
שלום. יש לי את הכבל הזה לטלפון, עכשיו בעזרת התוכנה PC SUITE את הצלצולים ואת התמונות לתוך המכשיר. השאלה שלי זה איך אפשר להעביר משחקים ותוכנות שונות לתוך מהכשיר? איך אפשר ישירות לגשת לזכרון של המכשיר? תודה
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
-
שיר מפורסם, שהושמע היום בתוכנית המיטב של פספוסים עם זו שחולמת כביכול. מילים זכורות מהפזמון: dreams ... will/are aalways תודה.
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
-
אנשים אני צריך עזרה במציאה של הקעקוע על ידו של Jin Kazama הידוע מטורניר הTEKKEN אני חושב לעשות קעקוע כזה, או משהו בסגנון אבל כמה שלא חיפשתי, לא הצלחתי למצוא תמונה טובה של הקעקוע, ככה שאני אוכל להדפיס אותה ולראות איך זה יושב לי על היד. אם מישהו מוצא, מכיר או יודע על קישור לתמונה טובה של הקעקוע שלו שישים פה. תודה רבה !!!
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3227526,00.html בקרוב אצלינו... אם מישהו כבר פתח דיון על זה סיגרו את הדיון הזה בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
**************** למה זה כן עובד: http://www.gptresources.com/forums/i...showtopic=8813 ** התשלום הוא ב 15-20 אז אין לכם ממש מה להפסיד ולנסות (צריך מינימום 10 דולר) *מה עושים? נרשמים לאתרים שונים ואז כשמסיימים לוחצים DONE אם סיימתם זה יקבל את זה ואז אם הכל מאושר זה יעבור אליכם. בהצלחה. חובה אימייל ב HOTMAIL או YAHOO.. __________________
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
לא תאמינו מה קרה, אחרי שביטלו לנו את הגלישה בזון החלטנו לעשות מרד בעדר, כמה מהאלפקות ולברוח, עכשיו המשטרה רודפת אחרינו, מה לעשות ????????!?!?!?!? יש לכם המצלות ??? ??? ??? מה יכולים לעשות לנו ? אני חייבת לציין שיש לי כבר תיק על מקרים קודמים..
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-