כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
-
השתיים האחרונים שהעלתי... 1) 2 Symphonic - קטע בוקר מלודי עם סוף סטייל אינפקטד. 2) Vortex - קטע שהיום עשיתי. ההתחלה שלו בהשראת הטראק Coolio. (יש בעיה בקיק) תגובות לכאן ולכאן יתקבלו בברכה. http://www.o-zen.com/art/bands/132/music.php
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
1. ברווזן (בטוח) 2. קיפודן (נראה לי) 3. ?
-
- 9 תגובות
- 11.6k צפיות
-
-
-
לא מזמן היתי בKSP לקבל הצעות על מפריטים ולהגיד את האמת התרשמתי החנות ניראת טוב המוכרים מקצועים המכירים זולים הכל טוב חוץ מהתנאי תשלום והיום היתי בחנות מחשבים שבסופר באיזור של ביתי הם הצעיו לי מפרט פחות טוב בפחות כסף ותנאי תשלום נוחים דבר שמאוד ריגש את אבי אבל המוכרים לא ידוע לענות לי על חלק מהשאלות. אבל דבר אחד הם עשו שמאוד בילבל אותי הם כל הזמן ליכלכו על ksp הם אמרו : שהרכיבים שלהם ממוחזרים מזויפים ושאתה לא מקבל את מה שאתה מזמין אני יודע שאני לא צריך לעמין לו אבל תמיד טוב לבדוק (אני ישמח אם תגידו לי מה זה ממוחרזים) אז השאלה הגדולה מה אתם חושבים על ksp קניתם מהם ואתם מרוצים? לא רימו אותכם ? המוצרים שלהם מקורים? אני ישמח לשמוע הכל תודה רבה!
-
- 45 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
שמחיריהן זולים והן אמינות. אני הולך לקנות את הרכיבים הללו: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=78470.msg672158#msg672158 והמפרט הוא מנועה. האם ישנן עוד חנויות טובות וזולות שאתם ממליצים עליהן? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
תהנו נ.ב. עכשיו נראה כמה חנונים אתם באמת 8)
-
- 275 תגובות
- 16.8k צפיות
-
-
היי... אני וכמה חברה מארגנים מסיבת רשת בקיבוץ גלאון (ליד קרית גת) ורציתי לבדוק אם יש כאן חברה שיהיו מעוניינים להגיע... אם יש עניין אני הוסיף פרטים.... אילן פיקס
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש חנות קרובה יחסית למקום שאני גר (כפר-סבא). על איזה חנות אתם ממליצים? (מנסיון כמובן, לא שמועות) קריטריונים: 1) שירות 2) מחיר 3) קרבה לכ"ס (נתניה בצפון, רמת-גן, גוש דן בדרום) איל למיר מחשבים (הרצליה) אגב?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה סקר שמרכז כמה נושאים שנפתחו פה בזמן האחרון... ואני מקווה שלא טעיתי במספרים... פרות על סיבת ההורדה מתבקש... אני קיבלתי 72 בגלל אסתמה ופלטפוט. העיקר לא קרבי (לא שאני נגד, פשוט זה ממש לא בשבילי... בגלל זה אין גם סמיילי צוחק או משהו כזה- שאני בטוח שאחרים ישימו )
-
- 59 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
מחר אני אמור להתייצב בתל השומר, אבל אני לא יודע איך להגיע לשם. על איזה קו אני עולה בתחנה מרכזית בתל - אביב? כמה זמן אני נוסע? עד איפה אני אני נוסע? ספרו לי הכל. זה מאד מאד מאד חושב.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תארו לעצמכם את המצב הבא... אתם עומדים למות(חס וחלילה טפו טפו טפו)ויש לכם רק 5 דקות לחיות(חמסה חמסה חמסה פרסות של סוס שיני שום כבדי אווז ועוגה של סבתאאופס נסחפתי..)לידכם מערכת סטריאו ולרשותכם ספריית דיסקים ענקית שכוללת כול דיסק שיצא אי פעם איזה שיר תרצו לשמוע בפעם האחרונה??
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם אתם כל היום מול המחשב וזהו החבר הטוב ביותר שלכם ובלי אינטרנט אין לכם מה לחפש??? אתם חננות!! ענו כן או לא
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אנשים אחרי שנה במגמת מחשבים שזה מה 8) שעשיתי הגעתי לתוצאות טובות יותר מכל החברים שלי, אבל אני לא יודע אם הן טובות בכללי... פרסמו את התוצאות שלכם (אם זה מתאים לפורום הזה ) בכל מקרה שלי הן: 2 קטן, 20 בינוני ו-72 גדול
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אומר זאת מראש: אם אסור "לפרסם" כאן, אז אנא סלחו לי כי לא מצאתי סעיף כזה בכללי הפורום ומחקו הודעה זו. בכל מקרה, לאחרונה FM הפך לבלאגן אחד גדול, מלא באנשים שבקושי יודעים משהו על מחשבים, ומטרתם היא למלא את דפי הפורום בבולשיט גמור רוב היום... מודים שהשתגעו מזאת והחליטו לתת באן לכל אדם שני, בלי להתחשב ב-שום- דבר... משהו מטורף בקיצור. אז כמה מ"מובחרי" המקום החליטו שדי, נמאס לנו לסבול את ה*** הזה, הבה ונעשה משהו משלנו, ללא כללים וחוקים, מקום שיכיל אנשים טובים ויודעים ויהיה פשוט מקום שנעים לבלות בו את הזמן... אז נוצרה קהילה יחסית קטנה של כ-20 אנשים שפעילים שם רוב הזמן, כולל אותי... הבעיה היא שכפי שאני רואה, כמה מחברי הקהילה החלו להימאס אחד על השני, וזה לא תחיד נגמר בטוב, לכן ח…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני טס לפילדלפיה בעוד שבועיים, מישהו מכיר שם חנויות לחלקי מחשב? בעיקרון אני רוצה לקנות את msi 9800 pro, ועדיף לקנות כבר שם, אני מעדיף שלחנות יהיה אתר שאני יוכל לראות את המחירים לעשות השוואה...
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
-
-
-
http://pikachize.eye-of-newt.com/pika.cgi?url=www.hwzone.co.il ;D
-
- 18 תגובות
- 953 צפיות
-
-
האלן חברה יום טוב... אתמול בלילה עבדתי על חתימה חדשה משהו שיהיה יותר רסטתי ויפה, ושיהיה אפשר להכניס בו יותר פרטים. אז הכנסתי כל מיני דברים לפוטושופ והנה מה שיצא.. רוצה לשמוע תגובות אולי אפילו שיפורים אם אפשר... תסתכלו למטה ;D | | | | …
-
- 19 תגובות
- 924 צפיות
-
-
לכל החבר'ה שלא היו לוקחים לפטופ לסיני: א.מכריחים אותי ללכת ב. חברה שלי לא יכולה לבוא ג. צריך לחבק משהו בלילה ד. אני אקרע מגעגועים וזהו הדרך היחידה הנורמלית להעביר ת'זמן בחדר במלון. האם יש כאן יודעי דבר? תודה
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי, לא נרמדתי היום והאינטרנט שלי קצת ישתגע עקב התקנת Service Pack 2. ברוב שעמומי החלטתי לעשות לוגו לאתר בASCII תגידו מה אתה חשובים: אגב,זאת סקיצה ראשונית אם יהיה ביקוש אני ישפר. http://planet.nana.co.il/ZERO-HOUR/sasdafcvxz.TXT אני מקווה שהלינק יעבוד
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לשחק כשמשעמם. מי שרוצה - dark_respect@hotmail.com
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני רוצה לעבור הסבה (לאקדמאים) לתחום המחשבים. אני מאד אוהב את תחום החומרה (אבל נראה לי שאין בזה יותר מדי עבודה) ובכלל, כל עולם המחשבים נראה לי מרתק. מה המלצותיכם? איזה תחום כדאי ללמוד? (פרמטרים חשובים בשיקול - זמן לימוד, עניין, פוטנציאל עבודה, פוטנציאל התפתחות בתחום) איפה כדאי ללמוד? איזו מסגרת ? כמה זמן? בקיצור - המון שאלות, בהרבה נושאים..... ??? אני אשמח לכל התייחסות וכל המלצה - חיובים או שלילית. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-