כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
היי פתחתי את הת'רד הזה על מנת לקבל המלצות לתחנות ה-Streaming Radio האהובות עליכם, מכיוון שהמגוון עצום והניסיון שלי בנושא אפסי.. אני מעוניין בתחנות מכל ז'אנר שהוא, אבל כמובן רק במומלצים שאתם אוהבים. התחנות צריכות להיות קבועות. כלומר, לא חובה שזאת תהיה תחנה עם וותק של שנתיים, אבל הכוונה היא שהכתובת תשאר קבועה. אני מחפש תחנות שפעילות באופן קבוע, לא משהו של "תפתח מהר את תחנה 38.264.26.8, יש שם קטע שולט!!" כאשר שעה אחרי זה האייפי הזה כבר ימות לנצח.. מטרת הת'רד הזה, אגב, היא לא ממש המלצות אישיות בשבילי, אלא יותר משהו בשבילכם, שתדעו עליו בהמשך.. אז קדימה, speak up!
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=pPNgzz870F4&feature=Views&page=1&t=t&f=b
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, אחרי הקניה של המחשב החדש נשארו לי מלא חלקים שאין בהם צורך, כי החלפתי כמעט מחשב שלם, אז החלטתי למכור אותם לבחור שאני תמיד מוכר לו. הבעיה היא שהפעם הוא מציע לי מחיר שנראה לי ממש נמוך (2500 ש"ח) וזה באמת נראה לי חתיכת מחיר נמוך. אז הנה רשימת החלקים שיש לי למכור, אני רוצה שתגידו לי אם המחיר שהוא נתן (זה מחיר מזומן) באמת נמוך או שזה ראלי לחלקים האלו. תודה. Pentuim 4E 2.8G 478 + Fan Amd K6-3 500Mhz (as i remmember) + Fan Gigabyte GA-8S655FX-L Gigabyte GA-5AX 1024Mb Samsung (512X2) 128Mb Spektek+64Mb Spektek (133/100 Mhz, as far as i know) Ati Radeon 9500 (non pro) - 128MB Ati Radeon 8500 (without fan) - 128MB Maxtor 40G (ATA) model D740X-6L Thermaltake - 420APD(DUAL…
-
- 9 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום רב , הייתי רוצה לעצב את החדר שלי ולשים בו אורות ניאון (כמו השלטים האלו , כמו הניאונים שמתחת למכוניות) עכשיו , יש לי כמה שאלות: א- האם זה אפשרי? ב- האם זה יצרוך המון חשמל? ג-עלות גבוהה? כמו כן , הבנתי שצריך להתייעץ עם חשמלאי מוסמך לגבי זה , האם זה נכון? תודה ויום טוב .
-
- 8 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני אישית לא כל כך אוהב את זה וזה בדרך כלל לא עובד אבל האחרון שהשתמשתי איתו היה דווקא בסדר... כבר הרווחתי 27$ וזה גם מחוץ ל USA אז גם מישראל יוכלו להשתמש בו... ממליץ בחום לכולם להרוויח כסף על חשבונם... http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=GetUpaid
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מה הכתובת של האתר של היבואן של PWORCOLOR? אני צריך את האתר של היבואן של(PWORCOLR (TUL האתר של ישראל ..
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני מנסה לעלות תמונה בגודל 120X82 ולא מצליח . הוא נותן לי הודעה מוזרה מאוד. אני מעלה לינקים באימגשייק וכלום הוא לא נותן מה עושים ?
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי מסך 24' כרטיס 8800gtx מעבד q6600 @ 3.2Ghz זיכרונות 2GB 800Mhz אני רוצה להריץ משחקים עם פילטרים חלק יש לציין שוב שהמסך הוא 24' ואני רוצה להריץ קרייסיס חלק בלי פילטרים על לפחות HIGH עכשיו השאלה שלי היא ככה.. יש לי ויסטה אז להשקיע ב4GB זיכרונות?או שאני לא ירגיש הבדל? האם לקנות מעבד חדש?או שזה לא יתן עוד FPS? ולקנות כרטיס חדש וזהו? אם אני קונה כרטיס חדש?לקנות עם 1GB או 2GB זיכרון?שוב...יש לי 24' ומתיי יצאו כרטיסים חדשים? תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
היי מחפש TRANCE \TRACK ישראלי שבו שרה בחורה שנשמעת כמו מאיה בוסקילה היא שרה גם בעיברית וגם באנגלית
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אהלן רציתי לשאול אם יש פה חבר'ה שמתעסקים בטורנטים? רציתי לפתוח פורטל רציני של טורנט ישראל ובעצם יהיה שם רק הורדת משחקים, רציתי לדעת אם יש פה חבר'ה שגם יודעים לעלות טורנטים בעצמם לאתרים... שבוע מצוין וחופשה מהנה
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אהלן אנשים, זקוק להמלצה ל-DVD של הופעות טראס או קליפים של טרנסים בסגנון של above and beyod, avb, rank1, tiesto, pvd. לחבר יש יומהולדת והוא משוגע על a&b לכן אני רוצה לתת לו איזה אוסף נחמד של הופעות. יש למישהו המלצה?
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
מאז יום עליתו של האתר לאויר היה שיפט אתר מוביל, מעולם לא נכנסו למלחמות בין האתרים השונים, אבל הפעם המצב הוא שונה, היום זה איום יותר גדול על נושא שיתוף הקבצים. בימים האחרונים עשינו הכנות שונות להעלת האתר לשימוש של עשרות אלפי הגולשים שמצאו את האתר כמקום טוב עקב השינויים באתרים המקבילים לנו, נעשו גם מספר גישושים מגורמים שונים לבחון אפשרות של שיתופי פעולה. כרגע האתר באויר, בימים הקרובים שרת חדש (נוסף), יכנס לפעולה. אנחנו לא מצהירים הצהרות גבוהות, אנחנו עושים מעשים. אתם מוזמנים להגיב, להציע, לעזור או כל דבר שעולה לראשכם, אנחנו לא מבקשים מכם כלום אלא רק לדעתם מה אתם, הגולשים שלנו, אלו שבאמת חשובים - רוצים / חושבים / מציעים. צוות האתר. בבקשה אנשים הגיבו בשביל להבטיח את המש…
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אם משהו מכיר אתר כזה אשמח אם תתנו לי לינק...
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
תעיפו מבט, יש לו שם דברים מעניינים לראות (כמו כמה APPLEים נחמדים למיניהם), ובי"ס שנראה כמו אחוזה, וגם כמה תמונות מדהימות מיוסמטי פארק ! Enjoy http://www.vizspring.com/~drew/photos/ מסיבת רשת שפתחו בבית שלו... נחמד http://www.vizspring.com/~drew/photos/lanparty-0602/indexfiles/IMG_0459.JPG.html בקיצור תעיפו מבט, ממש נחמד...
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
תגידו לי מזל טוב.... החנות היא פויינט בכפר סבא... תבואו לבקר...עם יש לכם שאלות תשאלו בפרטי או פה... (רצוי בפרטי) אבל אני שם רב הרבה עם המוכרת שניה . אני אחראי שם על משחקים ונגני MP3
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
כל מה שאני ידוע על השיר שהוא בדרך כלל מתנגן בטריילרים של YES לסרטי פעולה.. בסרטי מאפיה גם יש אותו לפעמים.. הוא בנוסח מקסיקני\איטלקי ומתנגן על גיטרה.. אם תוכלו לעזור לי אודה לכם מאוד.
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
סאבס להלה דונקי כל מה שהיה לי פעם נסגרו.. מישהו מכיר אתר תירגום חדש? או משהו ישן שלא הכרתי..
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי לפני כמה ימים פלאם IIIX והוא עובד, הבעיה היא שאין לי עברית... כאילו לפלאם היה בהתחלה עברית חוקית של כלנית אבל זה נמחק לפני הרבה זמן, ודוד שלי נתן לי את זה בגלל שאין לזה עברית. לאבא שלי יש פלאם M515 אז ניסינו להעביר באינפרא אדום את העברית של כלנית, אבל היא הייתה נעולה. (אין לפלאם IIIX את העריסה למחשב בגלל זה כל הצרות..) אז הורדתי מאיזה מקום את העברית של כלנית , העברנו בסינכרון לפלאם של אבא שלי והוא העביר לי את הקובץ באינפרא אדום, העביר אבל עדיין הוא לא מוכן להדקין, וגם הרס לאבא שלי את הפלאם בדרך אבל הצלחנו לתקן... חשבתי להעביר את העברית של כלנית דרך העריסה אבל אין לי!!! אבל יש לי מחשב נישא של IBM עם אינפרא אדום, אז חשבתי אולי אפשר איך שהוא להעביר נתונים דרך ה…
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
קהל היעד הוא גיל 30+, לא טראנסים (יש לי מספיק כבר יותר ממה שצורך) ולא פסיכודלי.. הכי טוב משהו עם קצב שאפשר לנענע ת'תחת. כל דבר איכותי יתקבל בברכה, מה שהולך חזק בעיקרון זה: האחים בלוז והביטלז אבל אני רוצה גם לשים דברים חדשים יותר מהשנים האחרונות, כל עוד שהם 'יסמפטו' את זה. תודה למגיבים! בברכה אבינועם
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
יש פה מישהו שמכיר את המושגים "פרט 818" "ופרט מהותי" עפ"י טבלת מיסים מרוכזים באתר המכס: http://62.219.95.10/misimmeruk/taxesconc.aspx למה הם מתייחסים ומה ההבדל ביניהם? אה, ועוד עניין: מישהו מכיר שלישראל אין הסכם סחר עם יפן...?
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
מישהו יודע מי היבואן הרשמי של לוחות DFI בארץ? מכיוון ששמעתי מאנשים ומחנויות שאין להם יבואן רשמי כמו כן אם במידה והלוח נדפק אתה מחכה חודשיים עד להחלפה... האם מישהו נתקל בתופעה שהיה צריך להחליף אחת מלוחות DFI?
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם, משהו יכול לעזור בתרגיל דיי קל בהנדסה? {אני יודע שהוא די קל פשוט אני גרוע בהנדסה} תודה מראש, יאיר נ.ב - שוב תודה לThePorscher
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-