עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם. לפני זמן מה השגתי שיר יחיד (אני כבר לא זוכר אפילו מאיפה) ומאד אהבתי אותו, אך כניראה מכיוון שהשגתי אותו ממקום מוזר השם שלו וכל שאר המידע מעורפל.. זה המידע שיש ברשותי: השם המלא של השיר:05 - Renegade Master[bren] ב- Winamp המידע מופיע כך: Title: 05 - Renegade Master Artist: X_X{*bren*}X_X והשם של האלבום, מכל המידע שהצלחתי לפענח הוא כנראה זה: Dreams and Reality המשך המידע שיש ב-Winamp Year: 2004 Genre: Techno - Trance Comments: ds05b?×ta[bren] v.2 (אם זה יעזור למישהו..) *יש סיכוי שהוא איזה DJ לא כל כך ידוע או משהו.. אשמח לדעת את השם המלא של האלבום ממנו בה השיר היחיד שעליו דיברתי תודה מראש

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  2. Started by KvodHagab,

השאלה בכותרת. הבנתי שבאותו יום יש גיוס כלל צהלי, אבל (ואני יודע שזה יישמע מוזר) לא יודע אם זה לבנות בלבד או גם וגם, כיוון שכל מי שאני מכיר שמתגייס בתאריך הזה הן בנות... למה אני שואל? כי אני מתגייס חודש לפני, (26/9) ואני רוצה לדחות את הגיוס שלי, ולא בהרבה. חודש יהיה אידאלי.. ככה שאני רוצה לראות אם כלל יש טעם לדבר. תודה! (ובבקשה לא לענות בקשר לדחייה וכדומה, רק לגביי התאריך.. )

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  3. Started by yotamoo,

שלום בטלפונים הישנים היו שתי צורות חיוג : Tone ו-Pulse, הראשונה זה הרגילה שיש ברוב הטלפונים ובשניה שומעים מן צליל ארוך ומעצבן כזה כשמחייגים. אם מישהו יודע מה ההבדל ולמה יש שתיים ובכלל יכול לתת הסבר אז זה מאוד מעניין אותי! תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  4. שלום, אני צריך את שם של תוכנת הדוס הישנה הידועה (שהוצגה בצבע תפריטים כחול) שהיו בה מלא מלא משחקים (ולכולם היה אותה)... אם מישהו יודע שירשום לי! תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  5. Started by duk4u,

לזה אני קורא רוכב... http://video.google.com/videoplay?docid=-8546620822104739126&q=%22Ducati+monster+stunts%22+playable%3Atrue

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  6. Started by Jules Winnfield,

כותרת תודה

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  7. אני מחפש כרטיס באופן דחוף!, אני חוזר ביום ראשון לצבא ככה שאני חייב לאסוף אותו היום(שישי) או מחר. תודה רבה לעוזרים אם אפשר לשלוח ה"פ. עדיף להשיג אותי בפלאפון:0525969469.

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  8. Started by alergic,

אני אישית לא כל כך אוהב את זה וזה בדרך כלל לא עובד אבל האחרון שהשתמשתי איתו היה דווקא בסדר... כבר הרווחתי 27$ וזה גם מחוץ ל USA אז גם מישראל יוכלו להשתמש בו... ממליץ בחום לכולם להרוויח כסף על חשבונם... http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=GetUpaid

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  9. אהלן, כבר כמה שנים שאני מפנטז על ללמוד לנגן על גיטרה... אבל באזרחות תמיד מצאתי משהו חשוב יותר לעשות מאשר לשבת ולחפור על אקורדים בגיטרה, ולכן גם לא התעמקתי בזה אף פעם וויתרתי ממש קצת זמן אחרי שהתחלתי ללמוד בכל פעם. בקיצור,עכשיו אני בצבא כבר מספיק זמן, ופתאום באה לי המוזה שבא לי להביא גיטרה לבסיס וללמוד לנגן. עכשיו, מכיוון ואני עושה 11\3 קבוע, יש לי מספיק זמן להיות תקוע בבסיס ובהחלט מספיק שבתות נטולות כל. בקיצווווווווור- אני מחפש ספרים טובים ללימוד עצמי ואתרים שאני אוכל להדפיס מהם דפים [אין אינטרנט אזרחי בבסיס] חוץ מזה, מה עוד הייתם ממליצים? ציוד נלווה? משהו? אגב, לכל המתחכמים למיניהם, אני רוצה ללמוד על גיטרה קלאסית. [אלא אם מצאתם דרך יצירתית להכניס מגבר וגיטרה חשמלי…

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  10. Started by arkadur,

אני מחפש אתר(ים) בעלי רשימות מצעדים של מוזיקת האוס, דאנס ומוזיקה שחורה בעיקר מצעדים אירופיים.

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  11. http://www.informationweek.com/news/showArticle.jhtml?articleID=198000211

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  12. Started by !_Evil_!,

שיר כזה שאישה שרה משו כזה "אלה אלה אלה ססואה" בצרפתית שיר ממש מוכר... מצטער על התרגום המפגר אבל זה מה שאני זוכר

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  13. Started by kfirlion,

שלום, אני רוצה לדעת מתי משדרים את מירוצי הראלי..... אני לא מוצא אותם, פעם ראיתי והפסקתי והיום אני רוצה להמשיך לראות, אז משהו יודע מתי משדרים (איזה ערוץ, איזה יום....)?

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  14. היי.. אמור להחזיק אתר בינוני שהולך להיות מקודם במנועי החיפוש במשך שנה. מחפש משהו זול ואמין. תודה

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  15. שלום לכולם אני כרגע בדרום אמריקה יושב באינטרנט קפה אני צריך לינק לשידור החי של ערוץ 2 ניסיתי דרך האתרים של רשת וקשת, באתר של קשת למשהו זה לא עובד לי תודה רבה

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  16. המפרט: שני הרדיסקים, האחד 20GB והשני 40GB כונן CD של LG x52 כרטיס מסך:MSI RX9250 מסך:Proview CRT מעבד:Intel Pentium 4 CPU 2.66 Ghz זיכרון 256x2 של RAM DDR2 המחשב יכול לבוא עם מקלדת אבל בלי עכבר אז לא נראה לי רלוונטי למכור את המקלדת. מצב המחשב טוב לאחר פורמט ומוכן לשימוש יד שניה. זהו בעיקרון, מישהו יכול להמליץ על מחיר?

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  17. טוב, אני משדרג את המחשב ורציתי לבדוק לגבי שני חלקים של המחשב שלי אם אפשר להעביר אותם למחשב אחר. החלקים: צ'יפ זיכרון- 512MB כרטיס מסך- FX5200 המחשב השני: לוח אם Asus P4B266-C זיכרון 512 MB (DDR SDRAM) כ.מסך NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X (128 MB) מעבד Intel Pentium 4, 1715 MHz (17 x 101) בקיצור, האם יש אפשרות להחליף בין כרטיסי המסך (להכניס את הFX למחשב) והאם יש אפשרות להוסיף עוד צ'יפ של 512 (שיעבדו ביחד) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  18. Started by RF SOS,

פתחתי " עוסק פטור " ואני עובד גם שכיר וגם עצמאי . עשיתי לי מחירון שירות : התקנה רכיב - 50 / 70 ש"ח . התקנה מערכת הפעלה ( בסיס ) + אנטי וירוס - 150 ש"ח . התקנה תוכנה - 50 / 100 ש"ח אני עובד רק בבית לא יוצא ללקוחות . נ.ב. חלקים אני לא מוכר אין בזה רווח סתם כאב ראש אם הלקוח מעוניין אני לוקח כסף מראש מביא חלקים והאחריות לא ממני שירות נטו . חוות דעת , תודה !!!

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  19. Started by 00000,

מה שם המוזיקה עם הכינורות המתנגנת במעברים של "עובדה" (קשת)?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  20. http://www.knay.alona.k12.il//downloader.asp?file_id=162

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  21. Started by whitiger19,

שלום לכולם :] סיימתי צבא, כרגע אני מורה פרטי.. אני רוצה להתחיל ללמוד משהו לא אקדמי(אין תקציב, ואם יהיה גם לא ילך על זה) בתחום המחשבים. אני מחפש מקצוע של לפחות 8K בחודש, שמעתי שיש כמה אופציות, כמו מנהל רשתות, מהנדס רשתות, מנהל רשתות לינוקס או סיסקו, טכנאי פיסי(סקפטי לגבי זה שאני יקבל עם המקצוע הזה מעל 8K) אשמח לשמוע על עוד אופציות.. ועל מה אתם ממליצים, מה הולך היום יותר בשוק העבודה? ביקוש וכו', תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  22. איפה אני קונה את Mx 518 באזור המרכז (חולון)?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  23. איפה ניתן להוריד בשבילו באינטרנט משחקים?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  24. Started by dj_horse,

שלום! אני מעוניין לדעת מה השם של השיר שנישמע בערך כך ohhh we living on...ohhh we living on...take my hand we make it i swear'ohhhh.... בנוסף רציתי למי שיודע איך קוראים לשיר של רובי וויליאמס שהוא שיר עם מישהי שבקליפ הם הולכים על מדרגות כאלה,למי שמבין. ושם אחרון של שיר its geeting hot in here..so..so take off all your clothes תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  25. Started by m1ke,

אהלן אנשים, זקוק להמלצה ל-DVD של הופעות טראס או קליפים של טרנסים בסגנון של above and beyod, avb, rank1, tiesto, pvd. לחבר יש יומהולדת והוא משוגע על a&b לכן אני רוצה לתת לו איזה אוסף נחמד של הופעות. יש למישהו המלצה?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים