עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by nondos,

יש לי צלחת של יס בבסיס ואני רוצה להתחבר אליה. למשהוא יש מושג איפה אני יכול להשיג ממיר או עינית של יס. אני לא יכול לקנות אותם ביס משום שהצלחת היא של הצבא ולכן יס לא מוכנים למכור לי ממיר נוסף או עינית.

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by urielka,

http://www.albinoblacksheep.com/flash/windowsxp.php זה עושה בהתחלה את הרעש של WINXP לא לפחוד ;D

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  3. קניתי מחשב לפני שבוע המחשב התיקלקל על היום הראשון ואני לא יודע איך אמרתי לו שזה יוכל להיות תקלה שלו.. הוא אמר שזה יעלה כסף אז צריך לשלם לו כסף ? זה דחוף! :'(

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אני רוצה לקנות מארז שאין בארץ ואני לא יודע אילו חנויות שולחות דברים לארץ.. ניסיתי בe-bay אבל גם שם זה רק לus תודה על העזרה מראש....

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  5. Started by Le0n,

אני צריך כמה שיותר חניות לחלקי מחשבים בארה"ב אם יש לכם בבקשה תפרסמו..

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  6. Started by luda18,

שלום לכולם! אני נערה בת 18 העולה רק לכיתה י"ב את מבחני הצו ראשון שלי עשיתי כבר מזמן ולא מזמן נודע לי על מספר זימונים לחיל האויר שמקבלות חברותיי ואני לא... אם לא הייתי מקבלת לפני מספר חודשים הזמנה ליום פתוח בעתודה הייתי משוכנעת שהקב"א שלי נמוך... אבל עכשיו אנני יודעת... היתכן וכולם מקבלים הזמנה זו ללא קשר לקב"א? ??? השאלה שלי היא למה אינני מקבלת אף זימון מהצבא? תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  7. Started by DrizziTx,

www.logicpc.co.il אמור להיות פעיל כבר, יש להם בעיה עם האתר הישן, הוא מחו"ל ועקב בעיות עם הספק הם לא יכולים לעדכן אותו, אפילו לא עם הפניה לאתר החדש(ככה לפחות הם אמרו לי) 8) תבדקו ותראו. מחכה לשמוע מה אתם חושבים, שווה?

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. :-X שנה הבאה אני עולה ליא ואני ורצה לדעת פרטים..תודה

• 39 תגובות
    • 17.4k צפיות
  9. Started by m83b4,

Hello guys, i'm writing to you from Los Angeles, Califorina... I Can't write in hebrew cause i only have a guest permissions on this computer, but i already installed xvid and downloaded Naruto (ANIME) .. So, i was on a huge park, "Magic Mountain" I think, and i did banji jumping!! man that was fucking scary!! before i did that i was really scared from all that stuff, i still can't believe i did it!! i'll show you the video file (they film it for you) when i'll get back to Israel (next week) so i just wanted to say hello. see ya next week! btw, if you didn't k know until now, i'm imac. ;D

• 8 תגובות
    • 740 צפיות
  10. Started by shirs1,

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=52476&item=5111923980&rd=1#ebayphotohosting אולי חלקכם כבר ראה תמחשב הזה אבל זה מה נקרא GLOBAL KILLER ARMMAGEDDDDDDDDDON זה משהו מטורף !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  11. Started by alexta-z,

לא ידעתי בדיוק איזו כותרת לתת. ביבי דבר לפני כמה זמן על כך שמשנת הלימודים הבאה (הקרובה) לא ילמדו בימי שישי ויום הלימודים יתארך ויעשו עוד המון שינויים. האם תוכנית זאת כבר יצאה לפועל או כמו כל דבר אחר בארץ נדחתה או בוטלה ?!

• 108 תגובות
    • 7.5k צפיות
  12. Started by alianyn,

וואו - ספאם ראשון שלי (ההתרגשות...), אם כי הוא לצרכים אינפורמטיבים. למי שידע/לא, התעניין/לא עברו עליי כמה שנים שוחקות במיוחד (ובעיקר השנה האחרונה). מכיוון שבאורח פלא התפנה לי חודש שלם של חופשה (בפעם הראשונה במשך ה-5-10 שנים האחרונות ) בכוונתי לנצל אותו! במהלך החודש הקרוב (החל מסוף השבוע הזה) אהיה בסין, לאוס ותאילנד (בעיקר סין ולאוס). מכיוון שרק במהלך היומיים האחרונים קיבלתי כ-10 p.m דרך מערכת הדואר של האתר, ברצוני להתנצל בפני כל מי שעוד לא הספקתי לענות לו וגם בפני - מי שעוד ישלח ובמהלך החודש הקרוב לא יקבל תשובה (סיכויים קלושים שאבדוק p.m). אתם מוזמנים אגב לשלוח את שאלותיכם לידידנו נרגילה שיענה עליהן בשמחה ובחן אז עד שאחזור, מקווה שתהנו. אני לא פה! 8) (מישהו אגב צרי…

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by PhP dUdE,

מהר לפני שיגמר יש כמות מוגבלת נו מי אוהב אותכם? http://www.funnyjunk.com/pages/cupholder.htm/

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  14. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.planethalflife.com/features/articles/sigg04/index.shtm

• 13 תגובות
    • 630 צפיות
  15. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני מחפש את סרט מסויים שחיברו מעבד P4 לחנקן נוזלי והטמפרטורה הייתה משהו כמו -300 מעלות אני חושב שזה מ TOMHARDWARE אבל לא מצאתי את זה... מישהו יכול להביא לי קישור להורדת הסרט ?? תודה מראש.

16. אתמול הזמנתי את ה- ARCTIC COOLING SILENCER 1 וכבר היום הוא הגיע ...אני בהלם!!! וחוצמזה שהם נתנו לי שירות מעולה באי מייל לגבי מלא שאלות ששאלתי אותם. מעניין אותי לדעת אם אנשים נתקלו בשירות דומה?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אני מחפש איזו תוכנה של אפקטים כמו דיסקטורשין למשל למחשב.. אני מחפש משהו בסיסי מאוד וחינמי! תודה רבה

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  18. Started by darkman,

http://news.walla.co.il/?w=/8/583793 ניתן להגיש בתוספת תפוחי אדמה\אורז לבחירתכם בתאבון

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by ilan_fix,

היי... לקראת המסיבה ביום שישי הקרוב (ה20 לחודש) אני מצרף את הפרטים כדי שמי שלא נרשם עדיין יוכל להרשם... בנוסף למה שכתוב, יכול להיות שנוסיף גם טורניר דום3, אם יהיה ביקוש... LanParty @ galon מסיבת רשת בגל-און התאריך : 20/08/04- יום שישי ה20 לאוגוסט! תחילת המסיבה: 21:00 סיום המסיבה: 7:00-6:00 בבוקר יום למחרת (תלוי במשתתפים). תחילת הטורנירים: 00:00-23:00 מחיר כניסה עם מחשב: 50 שקל. מחיר כניסה ללא מחשב: 30 שקל. המקום: קיבוץ גל-און (ליד קרית גת) מפה תשלח בדואר אלקטרוני. במסיבה יהיו שני טורנירים מרכזיים. במקביל יהיו עוד שרתים שונים להנאתם של כל שחקני המחשב. טורניר: WarCraft III - The Frozen Throne משחקים נוספים במסיבה: Counter Strike 1.6 Battlefield: 1942 Vietnam רשימת המשחקים פ…

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  20. אורח voodooman

http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD03ODEmdXJsX3BhZ2U9Ng== אני אהבתי את זה תראו ב-CON חחחחחחח Pros Sweet, gorgeous silence Good looks Easy to fit Supports every CPU you'd want to fit it to Awesome tubing Did I mention it was quiet? Cons Not cheap Your parents might think it's the latest in bong design

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  21. שהם קוראים לזה קורס צוללנים. אני דווקא מתבאס מזה כי רציתי קורס חובלים. :'(

• 47 תגובות
    • 7.9k צפיות
  22. האם זה בגלל שלהוט יש פשוט סרטים טובים יותר? תודה לעוזרים

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. אורח voodooman

אני אולי ימכור תמחשב רק אם מעבד אחר... וכרטיס מסך גיפורס 4 טיטניום 4400 מה אתם אומרים אל 3200 ש"ח אל החלקים האלה... AMD AthlonXP 1800+ Zalman CNPS 7000B Cu Epox 8RDA3I Rev 3.1 2x256MB DDR333 GeIL Value 40GB HD Toshiba DVD x16x48 LG x52x32x52 MSI GeForce 4 Ti 4400 128MB DDR VIVO Midi com case with 400watt psu Zalman ZM80D-HP מה אתם אומרים אני ימצא משיהו חחח וזה מחיר שווה למשחב כזה לא חחח אם אני ימצא מישהו שיקנה אני יוכל לקנות AMD Athlon 64 3000+ MSI K8N Platinum Zalman CNPS 7000B Cu OCZ 512MB DDR PC3200 Raidmax 868 case Nec ND 2510A Zalman ZM80D-HP רד דיסק יש לי חדש WD 120GB וככה יצא לי דיל מעולה לא?? :-\ אל תדאגו בקשר למצוא נאשים אני ימצא חחח אנ…

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  24. תכלס אני מחפש את הגירסה של SCOTTI DOSN'T KNOW כשהם נכנסים למועדון בברטיסלבה.... תודה מראש איתן

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  25. Started by desert,

http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=134889&sid=16#IDAURHAC

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.