כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,584 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני כרגע בדרום אמריקה יושב באינטרנט קפה אני צריך לינק לשידור החי של ערוץ 2 ניסיתי דרך האתרים של רשת וקשת, באתר של קשת למשהו זה לא עובד לי תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
אם יש כמה תנו את כולם.. יש לי R9800P שלהם והמאוורר התחיל להרעיש אז נתתי אותו לזה שקניתי אותו בזמנו ( 2400 שקל) כעבור איזה חודש! הוא אומר לי שאין לו אחד כזה להחליף אז הוא יביא לי 1200 שקל במקום הכרטיס.. מה אתם אומרים? אולי אני ינסה לדבר עם היבואן והוא יחליף לי אותו? :\
-
מה קורה אנשים?! שמעו, ההורים שלי נוסעים בסוכות לחו"ל - בודפשט, הונגריה. יש משהו (ציוד היקפי בעיקר, אני לא יודע להרכיב מחשב.. ) שאפשר לקנות שם? או בדיוטי פרי? משהו שזול יותר מהארץ ... סכום כולל של משהו כמו 1.5K - 2K. לא חובה לבזבז את הכל. תודה רבה!!
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
תעיפו מבט, יש לו שם דברים מעניינים לראות (כמו כמה APPLEים נחמדים למיניהם), ובי"ס שנראה כמו אחוזה, וגם כמה תמונות מדהימות מיוסמטי פארק ! Enjoy http://www.vizspring.com/~drew/photos/ מסיבת רשת שפתחו בבית שלו... נחמד http://www.vizspring.com/~drew/photos/lanparty-0602/indexfiles/IMG_0459.JPG.html בקיצור תעיפו מבט, ממש נחמד...
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
קיבלתי הודעה בפרטי על התרשים הנ"ל שפורסם בפורום הכללי: מקור: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=116271.0 אינטל פנטיום 3 מהירות שעון 600 מגה הרץ לוח אינטל מקורי SR440BX כרטיס מסך מוכלל RIVA TNT 256 מגה בייט SDRAM PC100 מקורי של מיקרון/crucial 2 כוננים של WD אחד 10 גיגה בייט השני 8 גיגה בייט מסך 19" HITACHI CM769ET רוב החלקים במחשב בני 5-6 שנים, המסך בן 4-3 שנים, המעבד המקורי היה פנטיום 2 400 מגה הרץ והוחלף לפני 3-4 שנים למעבד הנוכחי. בקניה הראשונית (עם חלונות 98) למחשב היה 128 מ"ב, לא זוכר בדיוק מתי אבל לא רחוק מידי מהקניה הוספתי עוד 128 מ"ב - כעת חלונות 2000 היא מערכת ההפעלה. במקור המחשב עלה בערך 3000 שקל, המעבד "החדש" עלה 1200 שקל בזמנו…
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
ברזולוצייה של 1600X1200 לפחות. מישהו יכול לתת כמה אתרים או להעלות לכאן כמה ממש איכותיים? תודה .
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
קצר, מצחיק, מגניב.. ;D http://planet.nana.co.il/bccdde/Movie1.swf
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות כמה רכיבי חומרה (כרטיס מסך, קול וכו') ואני רוצה לבדוק אם זה ישתלם לי יותר לקנות מחו"ל. רק שעד עכשיו לא מצאתי אתרים שעושים משלוחים לארץ! אם אתם מכירים כמה, אז בבקשה תביאו קישור.
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
-
-
אני יודע שזאת שאלה שמן הסתם כבר טחנו אותה...אבל אני צריך לקנות מחשב חדש בקרוב ואני רוצה לדעת איפה הכי כדאי לי לבדוק ברצינות. לפני שנתיים קניתי מחשב נייד אצל ksp ולמרות שהמחשב עצמו מצויין נתקלתי שם בכמה דברים שממש עצבנו אותי: 1.היחס של המוכר היה כאילו הוא עושה לי טובה שהוא מסכים למכור לי. 2.הם לא גמישים בגרוש!המחירים באתר שלהם הם רק בתשלום מזומן(מחשב ב8400 ש"ח בתשלום אחד במזומן?!),אין מערכת התקנה,מחשב אינו כולל שום דבר שבמקומות אחרים נחשבים לדברים בסיסיים(כמו מערכת הפעלה,כרטיס רשת וכו'). 3.שמעתי שלא משתלם לקנות אצלהם מחשב שלם. אז איפה אתם ממליצים לקנות?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום חברים. השבוע הוא שבוע הקומדיה השנתי ביוטיוב, אתן לארנולד להסביר אני פותח את הדיון הזה רק כי יש כל כך הרבה ערוצים משתתפים. תרגישו חופשי לשתף את אלו שאהבתכם במיוחד. מופע הקומדיה החי:
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
סליחה שאני שואל פה כי אני יודע שרק פה אני יקבל הרבה תגובות.. טוב אז ככה.... הורדתי מאמיול קובץ של 2 GB.. והייתה לי בדיוק הפסקת חשמל [DARN IT] ועכשיו שאני פותח את האימיול אני לא רואה את ההורדות..אבל מה שאני כן יודע שהם עדיין נמצאים ב-תיקיה TEMP והם עדיין תופסים מקום מישהו יודע איך אני מחזיר אותם להורדה? זה דחוף... תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 616 צפיות
-
-
התחרות רובוטיקה התחילה היום! אני בקבוצה #1943 יש עוד מישהו שמשתתף בתחרות?
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יצא לי לבדוק במקרה את מדור הדרושים שיש פה באתר למרות שאני לא זוכר שזה היה קיים שם רק OCDB ומדור מודינג ועוד משהו ועלתה לי שאלה שאני לא מצליח לפתור אותה מלא זמן איך זה שבכל עבודה כתוב "דורש ניסיון", כאילו מה אם נגיד רק עכשיו גמרתי את התואר\קורס, מה אני עושה בדיוק? איך לאדם יהיה ניסיון אם יש כאלה שרק רוצים להתחיל?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
הייייייי אנשים טוב שמעתי שאפשר להוריד את יומטוב בצורה חוקית דרך קשת וגם אין לי כוח להכנס לקאזה (יש שם איזה וירוס) אז אנשים בבקשה לינק או משהו עידו IR
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
כן , הכותרת אומרת דיי הכל. אני צריך לאחסן קובץ , 70 מגה.. וכמובן שאנשים יוכלו להוריד את הקובץ הזה מהמקום שאני יאחסן אותו. (בסך הכל 3-4 אנשים יורידו אותו , ככה שזה לא יעמיס או משהו... ) אם מישהו יכול לעזור לי , ולא רוצה לתת פרטים כאן : icq : 267075959 messenger : emashelyaron@hotmail.co.il זה ממש דחוף אנשים! , תודה!
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לבחור ללמוד את זה שנתיים, אני לא יודע מה זה זה , זה אלקט'?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
הוא הולך בערך ככה: WE JUST DEEPER COULD BE ANYWHRE... LIFE GOES ON... SO BRING IT ON SO BRING IT ON... השיר הוא מן האוס\דאנס כזה בסיגנון של השירים של LASGO ועוד דאנסים מוכרים אולי קוראים לשיר DEEPER אך לא הצלחתי לזכור את השם של הזמר\פרוייקט תוכלו לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
או אפשר להרשם ממש יום לפני הבחינה ? לא מדובר על שום דדליין באתר שלהם פשוט וזה נראה לי מוזר. בחינה מטופשת , יש לי SAT די טוב ועכשיו אומרים לי לא אתה צריך גם את הטופל... זה די סותר אחד את השני... אם הSAT טוב למה שפתאום יראו שאני לא יודע אנגלית? סחיטת כספים מוזרה שמתאימה יותר לארץ לא לארה"ב ... 150 דולר ! מישהו כאן הצליח להכנס לקולג' בלי הטופל ?
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני מחפש תנ"ך, קיץ תשס"א, מס' 900091, 137... תודה לעוזרים..אני מחפש כבר חצי שעה...
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אהלן, כבר כמה שנים שאני מפנטז על ללמוד לנגן על גיטרה... אבל באזרחות תמיד מצאתי משהו חשוב יותר לעשות מאשר לשבת ולחפור על אקורדים בגיטרה, ולכן גם לא התעמקתי בזה אף פעם וויתרתי ממש קצת זמן אחרי שהתחלתי ללמוד בכל פעם. בקיצור,עכשיו אני בצבא כבר מספיק זמן, ופתאום באה לי המוזה שבא לי להביא גיטרה לבסיס וללמוד לנגן. עכשיו, מכיוון ואני עושה 11\3 קבוע, יש לי מספיק זמן להיות תקוע בבסיס ובהחלט מספיק שבתות נטולות כל. בקיצווווווווור- אני מחפש ספרים טובים ללימוד עצמי ואתרים שאני אוכל להדפיס מהם דפים [אין אינטרנט אזרחי בבסיס] חוץ מזה, מה עוד הייתם ממליצים? ציוד נלווה? משהו? אגב, לכל המתחכמים למיניהם, אני רוצה ללמוד על גיטרה קלאסית. [אלא אם מצאתם דרך יצירתית להכניס מגבר וגיטרה חשמלי…
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
התרגלתי לעובדה ש SMF הוא הכי בטוח ושימושי, היום אני רואה פורום חינם חדש שנקרא SNitz מישהו מכיר? http://forum.snitz.com/forum/
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
השאלה נשאלה מי הורג אותו בסוף? אישתו או אבא של חבר של הבת שלו? כי רואים את האבא חוזר הבייתה עם חולצה מוכתמת בדם וכפפות גומי.. אבל בידיוק אישתו חוזרת בשיגעון כלשהו ורואים את האקדח שלה שיורה בו, ואז אותה עולה לחדר ובוכה על הבגדים שלו..
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום. בעוד יומיים אני אעשה את הנחל הנ"ל ואני לא בטוח איזה בגדים אני אמור ללבוש. הבנתי שנרטבים, אבל לא באיזה מידה. כלומר, האם לקפל את המכנסיים עד מעל הברך יספיק? בגד ים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-