עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני יודע שזאת שאלה שמן הסתם כבר טחנו אותה...אבל אני צריך לקנות מחשב חדש בקרוב ואני רוצה לדעת איפה הכי כדאי לי לבדוק ברצינות. לפני שנתיים קניתי מחשב נייד אצל ksp ולמרות שהמחשב עצמו מצויין נתקלתי שם בכמה דברים שממש עצבנו אותי: 1.היחס של המוכר היה כאילו הוא עושה לי טובה שהוא מסכים למכור לי. 2.הם לא גמישים בגרוש!המחירים באתר שלהם הם רק בתשלום מזומן(מחשב ב8400 ש"ח בתשלום אחד במזומן?!),אין מערכת התקנה,מחשב אינו כולל שום דבר שבמקומות אחרים נחשבים לדברים בסיסיים(כמו מערכת הפעלה,כרטיס רשת וכו'). 3.שמעתי שלא משתלם לקנות אצלהם מחשב שלם. אז איפה אתם ממליצים לקנות?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  2. Started by Nahum2,

גוגל..

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  3. Started by rubin 37,

שלום, נגן שהבטריה שלו ניטענת דרך המחשב בעזרת ה USB, האם הוא ממשיך להיטען גם כאשר המחשב במצב שינה?? בברכה

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  4. אני פשוט לא מוצא את זה בהגדרות פרופיל

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  5. איפה אפשר להשיג אייפון ללא התחייבות ובמחיר הרגיל...

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  6. Started by x-boy_24,

הסתדרתי אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  7. Started by naveh3,

אני זוכר שזה היה הפורום הראשון שלי פששש כמה זמן לא הייתי פה....... אני רואה שהשתנה טיפה נחמד מאד

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  8. Started by roma,

למה זה לא נותן להיכנס לאתר? הוא כל פעם מבקש סיסמא ושם משתמש... מאיפה אני אמור להשיג אותם? תודה

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  9. Started by someone,

השאלה: בסדרה 10 איברים. סכומם 210. האיבר הראשון 3 א. מהו סכום הסדרה ב. מהו האיבר התשיעי ויש כל מיני שאלות בסגנון הזה.. אז אם מישהו יכול בבקשה לפתור את זה ולהסביר מה הוא עשה (עדיף שזה יהיה גם די מהר כי העבודה למחר..) אני יודה לו מאוד!

• 7 תגובות
    • 604 צפיות
  10. Started by Saggitarius,

ערב טוב לכולם! אני מיתכוון ליקנות מחשב , ואני מחפש חנות טובה ואמינה לקנות בה . אם מישהו מכם מכיר חנויות מחשבים באיזור נהריה או קריות או כרמיאל ושם בסביבה , בבקשה ממכם אנא תגידו את שם החנות ומיקומה. אם אני עובר על איזשהו חוק מחוקי הפורום תגידו לי בבקשה (פשוט אין לי זמן להספיק לקרוא את החוקים, אני פשוט מאוד ממהר). תודה רבה לכולכם. אפשר גם ליפנות לאייסי. 342034567. תודה.

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  11. צהריים טובים לפני בערך חודש, נשלח אלי מכתב קצר בנוגע לעתודה..ומי שרוצה ללכת אז יש מעין כנס כלשהו, הזמנה ליום פתוח של עתודה , הוא מתקיים בחודש יולי ב-26, שלחתי את הגלויה וסימנתי בה כי אני מעוניין בהסעה...עכשיו יש לי כמה שאלות, ואני מקווה שיש כמה חבר'ה מהדרום שיכולים לעזור דבר ראשון..למה בכלל לצפות? מה הולך להיות שם ומה יעשה שם והאם עלי לדעת לצפות למשהו ולהתכונן אליו שיצרכו ממני..האם ההסעה היא גם בחזרה לאן שנאספתי ממנו (תחנה מרכזית בב"ש) או שאני בכוחות עצמי חוזר? נאמר לי בטלפון לחכות בבוקר ברבע לשש ברציף הסעות בתחנה מרכזית, איפה זה בדיוק? קצת חבל לי לנסות לחפש ברגע האחרון וללכת לאיבוד ולפספס :-\ אלו כל השאלות שעלו לי בראש כרגע...אשמח לקבל תשובות מקיפות תודה

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  12. מה קורה אנשים?! שמעו, ההורים שלי נוסעים בסוכות לחו"ל - בודפשט, הונגריה. יש משהו (ציוד היקפי בעיקר, אני לא יודע להרכיב מחשב.. ) שאפשר לקנות שם? או בדיוטי פרי? משהו שזול יותר מהארץ ... סכום כולל של משהו כמו 1.5K - 2K. לא חובה לבזבז את הכל. תודה רבה!!

13. אם יש כמה תנו את כולם.. יש לי R9800P שלהם והמאוורר התחיל להרעיש אז נתתי אותו לזה שקניתי אותו בזמנו ( 2400 שקל) כעבור איזה חודש! הוא אומר לי שאין לו אחד כזה להחליף אז הוא יביא לי 1200 שקל במקום הכרטיס.. מה אתם אומרים? אולי אני ינסה לדבר עם היבואן והוא יחליף לי אותו? :\

• 6 תגובות
    • 604 צפיות
  14. Started by nathan14,

שלום לכולם, קודם כל, אני מקווה שאני בפורום הנכון, אם לא אז אשמח אם אחד המנהלים יעביר את הנושא לפורום המתאים. אני עובד במשרד עם תוכנת אאוטלוק וכתובת המייל שלי כבר רצה כמה שנים טובות ועם הזמן כנראה הרבה תוכנות ספאם אגרו אותה... מה שאני מחפש, זו תוכנה (לא חייבת להיות חינמית) שתגרום לזה שלא יגיע אליי כל דואר הזבל הזה. למישהו יש הצעות או פתרונות? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  15. Started by uriya,

האם זה נכון ש-אם אני מתקשר מישראל למישהו בארה"בת עם ספק מקומי כגון AT&T , T-MOBILE וכו' ץ האם הוא ישלם על השיחה הנכנסת? תודה לעוזרים אוריה

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  16. הכרזתו של מנכ"ל X על תוכניות להתחרות בג'ימייל מעוררת דאגות בקהילת אבטחת המידע, בזמן שהונאות פישינג כבר מנצלות את ההתעניינות בשירות שטרם הושקלכתבה

17. היום, כאשר ניסיתי לצפות בסירטונים ביוטיוב בפיירפוקס שלי עם פלאש מכובה (HTML5), יוטיוב כתב לי "ארעה שגיאה, נסה שוב מאוחר יותר". כאשר הפעלתי את נגן הפלאש של פיירפוקס, הסירטון עבד כהלכה. כאשר בדקתי באינטרנט אקספלורר 11 (ששם לא מותקן פלאש), גם שם לא הצלחתי לצפות דרך HTML5. מכיוון שאותה הבעייה מתרחשת בשני הדפדפנים שלי, אני חושש שזו בעייה של גוגל. לכן אני שואל האם יש משתמשים נוספים שיש להם את הבעייה הזאת?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  18. אז מה שיש לי עד עכשיו זה: חורף 73 גבעת התחמושת ירושלים של זהב ירושלים של ברזל שתי אצבעות מצידון בלדה לחובש אנחנו לא צריכים (קשה- שלמה ארצי) באב אל וואד הנסיך הקטן המלחמה האחרונה אנחנו מאותו הכפר אנשי הצפרדע שירו של צנחן הקיץ האחרון (קשור?) שער הרחמים פרח אחי הצעיר יהודה רון מול הר סיני נאצר מחכה לרבין מי שחלם שארם א-שייח עמק דותן מלכות החרמון אין לך מה לדאוג תוספות: הרעות פרחים בקנה מי שיכול לגדיל את הרשימה, אני אודה לו מאוד... אז תודה מראש

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  19. שלום , רציתי להזמין משהו מחו"ל והבעיה שאני לא מצליח להתקשר למספר שרשום להם באתר: 08703509408, יש איזה קוד שאני צריך להקיש לפני המספר הזה נכון ? אגב החנות נמצאת ב Address: BECS Software Solutions 74-75 Victoria Road Great Yarmouth Norfolk. NR30 3BA UK אז איך אני מדבר איתם ?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  20. יום עצוב. :'( :'( /www.elitetorrents.org/

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  21. Started by ETB,

NRG הוציאו מילון עיברי- הידיש במקור ללבושים בשחור (MIB), אבל יתאים גם לסבתות הפולניות שין להם מושג באינטרנט. מעכשיו במקום לומר: אני גולש באינטרנט, אימרו, צו רוקן אין דה וועב. או אני מוריד קבצים באימיול, אראפצולאדן אימיול אין דיין קאנטע... http://www.nrg.co.il/online/10/ART/943/744.html

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  22. Started by idanmal,

שלום לכולם .... יש פרסומת חדשה ומדליקה למוטורולה עם שיר חמוד שאני מעוניין לדעת מה השם של השיר ושל מי הוא אני רק יודע שהזמר אומר שם Abra Kadbra בבקשה עזרה........... :s05:

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  23. NVIDIA-SLI ול ATI יש גם אבל אני לא יודע איך קוראים לו

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  24. אהלן אהלן , אני בוגר כיתה י' ולפני כחודשיים + עשיתי את הבגרות שלי בשיווק עכשיו שאלתי היא כיצד אני בודק את הציון היות ובאתר המהולל של הבחינות בגרות אפשר לבדוק רק אנגלית ומתמתיקה תודה

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  25. Started by Access Denied,

משהו קנה את הספר בגרסה האמריקאית באנגלית ויכול לכתוב פה את רשימת הפרקים??

• 0 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים