כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
טוב, אני משדרג את המחשב ורציתי לבדוק לגבי שני חלקים של המחשב שלי אם אפשר להעביר אותם למחשב אחר. החלקים: צ'יפ זיכרון- 512MB כרטיס מסך- FX5200 המחשב השני: לוח אם Asus P4B266-C זיכרון 512 MB (DDR SDRAM) כ.מסך NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X (128 MB) מעבד Intel Pentium 4, 1715 MHz (17 x 101) בקיצור, האם יש אפשרות להחליף בין כרטיסי המסך (להכניס את הFX למחשב) והאם יש אפשרות להוסיף עוד צ'יפ של 512 (שיעבדו ביחד) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
תחשבו על זה... אם יהיה כאן צ'אט, כולם יוכלו לדבר בזמן אמת, לשאול שאלות ולהגיב, להכיר אחד את השני ולא לחכות שעה עד שעונים לך על השאלה...
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היי פתחתי את הת'רד הזה על מנת לקבל המלצות לתחנות ה-Streaming Radio האהובות עליכם, מכיוון שהמגוון עצום והניסיון שלי בנושא אפסי.. אני מעוניין בתחנות מכל ז'אנר שהוא, אבל כמובן רק במומלצים שאתם אוהבים. התחנות צריכות להיות קבועות. כלומר, לא חובה שזאת תהיה תחנה עם וותק של שנתיים, אבל הכוונה היא שהכתובת תשאר קבועה. אני מחפש תחנות שפעילות באופן קבוע, לא משהו של "תפתח מהר את תחנה 38.264.26.8, יש שם קטע שולט!!" כאשר שעה אחרי זה האייפי הזה כבר ימות לנצח.. מטרת הת'רד הזה, אגב, היא לא ממש המלצות אישיות בשבילי, אלא יותר משהו בשבילכם, שתדעו עליו בהמשך.. אז קדימה, speak up!
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה רשת חנויות מחשבים היא הכי אמינה לדעתכם ואיזו הכי זולה לדעתכם תתיחסו בבקשה רק לחנויות עם לפחות 3 סניפים תגידו לי מה הבעיה שלכם ניכנסו כבר 17 איש ואף אחד לא טורח להגיב?? מה כואב לכם באצבעות? יאללה תתחילו לפרגן צאו מהאדישות מה יש כבר אי אפשר לעזור יותר?
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
קיבלתי מי דוד בחו"ל כמה מאות דולרים עכשיו הכסף הוא בחשבון הפיי פאל שלי אני רוצה ליקנות כמה דברים למחשב ולבית אבל לא מוצא לעזעזל חנות :'( מישהו מכיר אולי איזה חנות און-ליין כלשהי שתומכת באמצעי תשלום פיי פאל? ??? נ.ב חוץ מי frozenCpu :s07: :s07: :s07:
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
קיבלתי זימון ל8. יש כאן עוד מישהו עם אותו התאריך ? (יש כאן מישהו שהולך לשם בכלל :?)
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אוקיי אז עכשיו חזרתי לצפון הרחוק, הייתי בטוח שמשתמשי הפורום מהמרכז יקדימו אותי אבל הם כנראה עצלנים. בכ"מ, אני לא ארחיב יותר מדי כי אני לא טוב בזה: היה פשוט ענק! גם השירים החדשים וגם קיבלנו הוכחה שאנט יכולה להחזיק יפה מאוד גם את הישנים. זהו, אפשר ללכת לישון בשקט.
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4/1034895 בבקשה על תכתבו שמות של חנויות בדיון כדי לא לחרוג מחוקי הפורום
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 641 צפיות
-
-
לוח אם - Abit Fatal1ty FP-IN9 SLI Chipset 650SLI 500 עולה חדש מעבד - Q6600 900 עולה חדש קירור למעבד - THERMALTAKE MAXORB 200 עולה חדש זיכרון - 3X1GB 667 300 עולה חדש מארז - MID עם חלון שקוף ושלושה מאווררים 200 עולה חדש כרטיס מסך - 8800GTS 320MB עם THERMALTAKE DUORB עולה חדש 1700 (אבל היום אפשר לקנות כרטיס שווה לו בביצועים ב-700) +200 לקירור כונן אופטי - צורב DVD X16 150 עולה חדש ספק - LIBERTY 400W 350 עולה חדש ***אין דיסקים קשיחים!*** סה"כ לחדש - 3500 אחריות: מעבד-כל החיים קירור למעבד-שנתיים זיכרון-כל החיים מארז-אין כרטיס מסך-שנתיים כונן אופטי-שנה ספק-שנתיים מה אתם אומרים? נ.ב - זה המקום המתאים לנושא?...
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
http://www.knay.alona.k12.il//downloader.asp?file_id=162
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
ראיתי איזה כתבה רצינית ב youtube שאמרו שיש שני אכויות יצור, אחד שאחרי שנה שנתיים דברים מתחילים להתפרק (סריגים) והגיטרה לא נשראת בכיוון, וזה ממש מכה. היא עולה 2500 ש"ח בכלי זמר
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אהלן אנשים, זקוק להמלצה ל-DVD של הופעות טראס או קליפים של טרנסים בסגנון של above and beyod, avb, rank1, tiesto, pvd. לחבר יש יומהולדת והוא משוגע על a&b לכן אני רוצה לתת לו איזה אוסף נחמד של הופעות. יש למישהו המלצה?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך להגיש עבודה (מצגת ) לעוד שבוע...תאמת ? אין לי ממש כוח לזה . אם אתם מכירים עבודה מוכנה המסבירה על מעבדים ולוחות אם זה יהיה מצויןו ! תוןדה רבה !
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אם יש כמה תנו את כולם.. יש לי R9800P שלהם והמאוורר התחיל להרעיש אז נתתי אותו לזה שקניתי אותו בזמנו ( 2400 שקל) כעבור איזה חודש! הוא אומר לי שאין לו אחד כזה להחליף אז הוא יביא לי 1200 שקל במקום הכרטיס.. מה אתם אומרים? אולי אני ינסה לדבר עם היבואן והוא יחליף לי אותו? :\
-
מה קורה אנשים?! שמעו, ההורים שלי נוסעים בסוכות לחו"ל - בודפשט, הונגריה. יש משהו (ציוד היקפי בעיקר, אני לא יודע להרכיב מחשב.. ) שאפשר לקנות שם? או בדיוטי פרי? משהו שזול יותר מהארץ ... סכום כולל של משהו כמו 1.5K - 2K. לא חובה לבזבז את הכל. תודה רבה!!
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
א.האם אחריות על זכרונות היא מול היבואן פה בארץ או מול החברה בחו"ל?כי אני הרבה פעמים רואה בפורומים שאנשים שהזכירון שלהם יתקלקל שולחים אותו לח"ול לחברה עצמה ואז מחליפים להם אותם. ב.מעבדים,ספקי כוח,וכל שאר החומרה והציוד ההיקפי הם מול היבואן שנמצא בארץ?
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני רוצה לשלוח מכתב לABIT העולמית כמובן באנגלית מישהו יכל לעזור לי בבקשהההה? זה יהיה ממש מהר :-*
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני מחפש מקום ממולץ לרשום כמה דומיינים אני רוצה רק לרשום דומיין ללא כל שטח אכסון או משהו אחר בשלב זה, אנא המליצו לי על מקום?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
http://www.gamestation.co.il/Product.asp?productid=482 תקראו בתיאור
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני צריך מכשיר להקלטת שטח כדי להקליט מרצים בהרצאות בלימודים ולשמוע את זה בבית במחשב עם אוזניות חזק ובאיכות טובה כדי להקשיב בכתה בלי לכתוב כי אני לא יכול לעשות 2 דברים ביחד להגיע הביתה אחרי הרצאה ולכתוב תוך כדי שמיעה יש איזה בחור אצלנו שעושה את זה עם MP3 אבל הוא אומר שההקלטה שם גרועה אז הלכתי לאופיס דיפו היום לראות מכשירים ראיתי אחד של OLYMPUS שיכול להקליט עד 35 שעות רצוף ומתחבר למחשב בUSB נראה טוב ואמין אבל עולה 360 שקל מישהו מכיר מכשיר דומה שמקליט באיכות טובה אבל עולה פחות??? אשמח להצעות תודה
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=5X-2grT7X1U&search=%D7%94%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%9D%20%D7%94%D7%A2%D7%A8%D7%91 (כמה שזה נכון)
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות domain מהאתר godaddy.com (מישהו שמה דברים רעים אל החברה?) ויש לי פורום בשרת של tripod http://www.tripod.spray.se/ (אין בנארים) האם אני בעיה לעשות domain forwarding לכתובת כזאת?
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, אני מיועד לשירות במסלול מובחר, ולא מזמן נכנסתי לאתר "עולים על מדים" וראיתי שיש לי אפשרות להירשם לעתודה. החלטתי לנסות להירשם למרות שלא ניגשתי לפסיכומטרי. נרשמתי למשהו דיי מפוצץ, משפטים וקרימינולוגיה, ולפני כמה ימים מסתבר שהתקבלתי על תנאי - לגשת למבחן הפסיכומטרי הבא שמתקיים ב-10-11 לאפריל. מה לדעתכם כדאי לי לעשות? לנסות לגשת לפסיכומטרי (יש לי מספיק זמן ללמוד בכלל?) או לוותר על עתודה? תודה מראש (אני לא מצפה להחלטות בשבילי, אלא מין התייעצות כזו...)
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-