עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Tal14,

שלום לא ראיתי איפה אפשר לשנות ניק אם אתם יכולים תשנו לי את הניק בבקשה ל Tal14 תודה

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  2. Started by admi22m,

איך קוראים ליצירה בבקשה ..?

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  3. Started by Delapro,

שלום רב. ביום חמישי (3.8) אני נתתי את המחשב שלי לתיקון במרדנית בגלל כמה בעיות (איתחל את עצמו מחדש בלי כל אזהרה, צורב צרב במהירות איטית ביותר, דיסק רגיל על X48 בחמש דקות כשאמור לקחת דקה וחצי). אני גר בחיפה, אני מבין שעכשיו זה לא זמן אידיאלי להביא את המחשב לתיקון אבל האחריות נגמרת ב-12 באוגוסט. עכשיו, מן הסתם אין כמעט לקוחות שמביאים את המחשב לתיקון למעבדה. כשהבאתי לו את המחשב ביום חמישי הוא לקח אותו, שם על הרצפה ואמר שבאמצע השבוע הבא (עכשיו כבר הזה) הוא יהיה מוכן. היום אני מתקשר אליו והוא אומר שיהיה מוכן רק בתחילת שבוע הבא. השאלה היא: האם משך תיקון המחשב בנסיבות קיימות הוא סביר או לא ? (לדעתי אמור לקחת מקסימום 2-3 ימי עבודה)

• 10 תגובות
    • 657 צפיות
  4. Started by gigabot,

זוכרים את הפקמאן שהיה אוכל שבבים וצ'יפים, משחק ישן... זוכרים אולי איך קוראים לו ? אני זוכר משהו עם I אבל לא בטוח חח, תודה רבה

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  5. Started by kimi,

שלום, אני צריך המלצה לחנות אמינה, אמינה ואמינה באיזור הצפון (קריות צפונה), כזו שאני יכול לקנות בה מחשב שלם, ושמכבדת אחריות. קראתי את חוקי הפורום ולא ראיתי שיש איסור לבקש המלצה לחנות, אבל אם בכל זאת עברתי על איזה חוק/נוהל אז אני סורי, אני בטוח שהמנהל יכול להמחוק את ההודעה שלי. תודה

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  6. Started by kinggil,

חג חנוכה שמח

• 9 תגובות
    • 657 צפיות
  7. האתר הזה נותן כתובת "וירטואלית" בחול שמכניסים באתרי מכירות בחול ולפי הכתובת הזו הם שולחים אליי ארצה. הבעייה שאני לא מוצא את הכתובת לאתר הזה וחיפשתי בגוגל וגם לא מצאתי .. יש למישהו את הכתובת של האתר הזה או אתרים נוספים שאוכל להזמין דרכם ארצה ?

8. Started by ariel-ro,

אני מחפש לעשות ראפטינג בירדן ההררי(בירדן ההררי בגלל ששם זה סוער) זאת החברה היחידה שמצאתי: http://www.neharot.co.il/index.php?pid=23&item_id=10 מישהו יודע דרך איזה עוד חברות אפשר לעשות? האם יש זמן קצר יותר? כמה אנשים בסירה, וכד'

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  9. אחי גר בארה "ב ואמור לבוא לביקור בפסח האם כדאי שיקנה לי חלקי מחשב שם (אני מתכוון לשלם מכס)אם כן אשמח לקבל המלצות על חנויות מקוונות שניתן לרכוש חלפים אלו תודה !

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  10. Started by aldema,

בחרתי מבין הטלפונים האלחוטיים עד 300 ש"ח את הטלפון הזה: PHILIPS 211 DECT B-DIGITAL הוא עולה לי 250 ש"ח ויש עליו המלצות... שווה קנייה ?? יש לכם אולי ביקורת עליו??

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  11. Started by harbinger,

מה התאריך המדויק של הגיוס בנובמבר? וכמה ב מרץ?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  12. שלום לכולם, צריך עזרתכם במציאת אפליקציית רשת לעשות עליה עבודת הגשה למכללה. הקורס הוא ממשק מחשב, ואני צריך לנתח את האפליקציה שאבחר מבחינת שימושיות (עיצוב, קלות שימוש, הבנה ולמידה וכו'...). דוגמאות לאפליקציות (שאותם לא אוכל לבחור, אך הן דוגמא מצויינת): facebook, gmail, hotmail וכו'. אשמח להכיר אפליקציות פחות מוכרות וטרוויאליות, אך שיתנו מענה טוב "ובשר" לעבודה. תודה, ג'קי

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  13. Started by imber,

יש לי ויזה אקשן עד גיל 18 כבר איזה חודשיים יש לי משהו כמו 1500 שקל ואבא שלי מכניס לי 400 כל חודש. האם אני יכול להזמין מוצרים דרך אתרים ישראלים? וכמה אני יכול להוציא בחודש? כי אבא שלי לא הסביר לי כל כך טוב , הוא אמר שאני לא יכול ביום יותר מ-400 או משהו כזה. תודה.

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  14. Started by stone cold,

יש שיר שיש לו תמישפט הזה ומיתחת לפני השטח קול גופם רועד מאוד לא יוכלו ליפרד שוב לנצח כי ליבם יקום וימרוד אני חושב שזה שיר של יהודית רביץ מישהו מכיר תשם של השיר?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  15. Started by Crown,

לכולם ידעו שאין את הליגה הטובה בעולם בטלויזיה האם מישהו מכיר אתר או תוכנה שאפשר לראות שם משחקים? במיוחד את המשחק של היום ברסה ולנסיה!! אני לא מאמין שאני הולך להפסיד משחק כזה! בגלל המושחטים בערוץ 5

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  16. Started by moonjib,

אני פותח שוב את הדיון בכדי שאנשים שעוד לא יקבלו הזמנה (אני) גם יקבלו. אם מישהו יוכל לשלוח הזמנה לכתובת etaithq@gmail.com זה יהיה נחמד. תודה. ד"א : http://www.livemessenger.net/

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  17. Started by avivlyaviv,

איך רושמים באנגלית:" הנסיך אמר כמה מילות תודה לאורחים"

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  18. Started by m1ke,

אהלן אנשים, זקוק להמלצה ל-DVD של הופעות טראס או קליפים של טרנסים בסגנון של above and beyod, avb, rank1, tiesto, pvd. לחבר יש יומהולדת והוא משוגע על a&b לכן אני רוצה לתת לו איזה אוסף נחמד של הופעות. יש למישהו המלצה?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  19. http://uploaded.fresh.co.il/2004/11/06/819136.wmv

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  20. במקרה שאני מפסיק התקשורת עם הספקית מה בדיוק קורה למשתמש שלי? מחליפים לו סיסמא? משמידים אותו? הוא מתחבר אבל אי אפשר לגלוש איתו? הכל במקרה שהתשתית קיימת.. איך זה אמור להגיב מישהו מבין בזה?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  21. יש לי סיבה טובה לחשוב שהשנה ישימו לנו במתכונת את הבגרות של שנה שעברה ולכן אני מחפש את הבגרות של שנה שעברה כי אם זה נכון אז זה ממש יעזור לי, ואם זה לא נכון - אז גם זה טוב.. האם קיימים אתרים באינטרנט עם הבחינה או שזה הכל מוכרים בחנויות? תודה

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  22. אם משהו מכיר אתר כזה אשמח אם תתנו לי לינק...

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  23. Started by silky,

האם קיימת תשובה רטורית? ואם כן, האם זו פשוט תשובה טפשית לשאלה רטורית? האם השאלה לעיל רטורית?(לא). והיכן חבויה לה הפילוסופיה?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  24. כדי להעביר תמונה וגם סאונד מהמחשב לטלויזיה איזה קבל צריך לקנות? כמה עולה אחד כזה? איפה אפשר למצוא? תודה...

• 6 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים