עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Aviv Bromberg,

עליכם לתת פקודות קצרות ולעניין כגון: קפוץ, תרקדי, תתחבקו, תשירו, דברו, תתפשטי(תראו מה קורה) וכדומה http://www.otherway.co.il/?CampID=44&BannID=44_1&rightURL=OK נחמד מאוד

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  2. Started by Evyatar,

שלום לכולם. מישהו מצליח להירשם לאתר www.EliteTorrents.org? לא הצלחתי... למישהו יש משתמש שם או יכול לפתוח בשבילי? תודה!

3. Started by alexta-z,

יש לי בעיה עם JAVA... זה התחיל רק בחודשיים האחרונים וזה ממש מעצבן ! למשל כשאני מנסה להוסיף אייקון לתגובה שהוספתי הדפדפן (פיירפוקס) רושם בתחתית הדף :javascript:void(o); שאין לי מושג מה זה אומר ! וגם כשאני מנסה להתחבר לאתרים אחרים או פשוט ללחוץ על לחצנים הוא פשוט לא עושה כלום ורושם כל מיני שטויות על ג'אווה בתחתית. יש למישהו מושג איך לתקן את זה ? תודה

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  4. אני מריח בחירות מתקרבות ... ציינו את המתמודדים שלכם על פי איכות הספאם , כמות הספאם .... זהו נראה לי . בשלב הבא נריץ בחירות . נ.ב. זה מה שקורה כשקמים מתוך שינה ב2 בלילה .

5. גרמנית צרפתית ארמנית מה שבא...

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  6. שלום כולם אני מחפש שרות חינם שיתן לי גישת shh להריץ קבצים וכמובן אחסון אני מחפש את זה על מנת להריץ באינסי psybnc אז השרת צריך להיות גם מבוסס לינוקס תודה!

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  7. Started by THELAD,

שלום רב, חלקכם ודאי ראיתם את 'ההסחפות' שלי ושל עוד כמה משתמשים, אני רוצה בנושא זה להתנצל כלפיי ליבי שהייתה חלק מבדיחה שסיפרתי, אני אחזור ואומר בשנית שלא התכוונתי להעליב, זאת הייתה בדיחה ואין להסתכל בה בצד הרציני שלה, אך ורק בצד ההומוריסטי. לכן, אני אתנצל בפני ליבי, למרות שלא התכוונתי לפגוע בך, אם פגעתי בך ראי הודעה זו כהתנצלות. אני לא התכוונתי לפגוע באף אחד ! בתקווה שתקבלי את ההתנצלות, אלעד .

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  8. אז אני רוצה לקנות לרכב רדיו דיסק ורמקולים חדשים.. התקציב שלי הוא די נמוך ( או אפילו מאוד..?) יש לי בערך 400-350 שקל מקסימום לרדיו ועוד 300-350 לרמקולים, אפשר לעשות אם זה משהו<? רמקולים יותר חשובים מהרדיו עצמו לא? אז לא כדאי להשקיע ברמקולים איכותיים ורדיו פחות טוב? אז רציתי לקבל קצת המלצות לדגמים מסויימים.. ובזאפ התסכלתי, אין לי מושג מה טוב ומה לא, אז אני צריך קצת עזרה אם מישהו מבין.. תודה ענקית מראש

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  9. מישו יודע אולי שיסביר לי בבקשה אני חייב לדעת!

10. שלום רק למי שמבין בבקשה האם מורידים פרופיל על זה שיש יש לי מידה 1 וחצי במשקפיים או שזה רק סעיף?ואם זה סעיף אז מאיזה מספר מורידים פרופיל תודה רבה

• 1 תגובה
    • 462 צפיות
  11. : אני כל היום שומע אותו ברדיו ואני לא מצאתי את השם שלו... תודה מראש install

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  12. תנו לי הכול.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  13. Started by charm,

הידעתם שאייבורי התחילו לאיים על אתרים שמוציאים הם תביעות דיבה נתקלתי באתר של פרש בפורום חומרה ששם יש אשכול שמבקש לא לכתוב יותר על אייבורי http://www.fresh.co.il/vBulletin/announcem...ouncementid=118 האם ידוע על עוד אתרים שקיבלו איומים שיתבעו אותם?

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  14. היה לי לפני שנה עגיל בגבה והורדתי אותו - אני רוצה לדעת אם אפשר לעשות עוד פעם עגיל באותו המקום. אני לא רוצה שאם כבר אני עושה תהיה לי צלקת בשני הצדדים (אפילו שהיא קטנה)...

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  15. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

חחחח מי רשם "hwzone teem" שנה את זה פדיחות. http://service.futuremark.com/compare?2k3=3928076 אהה ועברתי אותך :}

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  16. Started by apple lover,

שלום אני מחפש אינדקס של כמה שיותר אתרים בכמה שיותר קטגוריות. (ישראלים) אני צריך את זה לפרויקט מסוים. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  17. לא הסדרה שמשודרת בפוקסקידס! והאם זה התחיל כספר קומיקס?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  18. אני יודע שנפתח תראד מקודם אבל פה אני רוצה להכין מאגר של פונקציות שימושיות לטיפול בטנ"מ(כגון מחסניות(אני יודע שזה ירד במיקוד אבל זה יכול לעזור),רשימות,עצים,תורים). אם אתם רוצים גם מערכים בכיף(ל3 יחידות הראשונות). אפשר גם בפסקל ובC (ובBASIC מי שעושה אם זה כבר לא נכחד)אני ינסה לתרגם בניהם. תודה

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  19. שמעתי את זה לראשונה באמצע שנות ה 90 ככה, אך מעולם לא יצא לי לדעת מי המבצע. קבלו דגימה מתוך הקטע המלא. 8) להורדת הדגימה - http://s35.yousendit.com/d.aspx?id=2D7S766KL71O33M5QTOT86OZ21 אחד הדברים.

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  20. Started by dids22,

משהו יכול להביא לי קשור לאתר שבו מראים תמיקוד (כי נכנסתי לאתר של מדרד החינות ולא מצאאתי)

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  21. Started by nehmia,

המממ זהו...כן או לא?

22. Started by NightWing,

מוזר. פתאום זה לא הצליח לשלוח הודעה (תוך כדי שיחה) ומאז אני לא מצליח שהתוכנה תתחבר או להכנס לאתר שלהם... זה רק אצלי ? (עכשיו 2:30, זה התחיל לפני חצי שעה ככה...) *עידכון: 2:44 - זה מצליח להכנס לאתר, התוכנה עדיין לא מתחברת. :'(

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  23. Started by oFiR 22,

מישהו שמע על הפרויקט הזה? רוצה לספר איך היה? אני לא יודע אם ללכת כי אמנם כל מי שהיה שם אומר שהוא לא ישכח את זה בחיים ושזה ממש חוויה, אבל FFS זה חודש מהחופש הגדול :-\ http://www.zofim.org.il/magazin_item.asp?item_id=2288856964&troop_id=30019441&past=archive

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Spiritus,

לשם דוגמא אני מעוניין שגולש באתר שלי יווריד משהו מסויים ואת התשלום לגבות ממנו באמצעות SMS שישלח למספר מסויים. ראיתי את הרעיון הזה פעיל כבר באתרים אחרים. למישהו יד מידע על השירות? נותני השירות....? תודה.

25. אם יש אני ישמח מאוד מאוד ללניק! ואם אפשר גם חנות טובה ולא יקרה. ואולי גם אם למישהו יש מידע על איזה חנות שזה אמור להגיע עליה בקרוב שיש איזה pre order

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.