כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
ידעתי שאם אני ירשום את הכתובת (WWW.BABEZ.DE) כולם יבואו ;D עשיתי תמונה בשבילי (לרקע) ושלחתי להם מיד אחרי שגיליתי את האתר הנפלא הזה. מה אתם חושבים? http://www.babez.de/wallpaper/newpic60.php די ישן, כבר חודש או יותר שם אבל לא חשוב. מומלץ מאוד לכל מי שמרגיש שהוא חייב להיות מעודקן בכל מה שקורה בעולם הרכב (ומי לא?..)! אתם מכירים אתרים אחרים טובים בנושא? חשוב לי מאוד, תודה 8)
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
מה קורה?? איך אני יכול להוסיף תג מט"ח לאתר שלי ?? תג שיש בו דולר יורו .... אני רוצה משהו שיתעדכן לבד .
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
http://img217.imageshack.us/img217/4576/dsc00027vi6.jpg מי שמזהה את הבחורה בתמונה שירשום לי את שמה
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני עברתי למכללה תכני ב''ש.... בקיצור אני גר בקרית גת ואני צריך לדעת באיזה שעה מגיעה אוטובוס אבל אני לא מוצא שום אתר שמראה לי למישהו יש?כזה אתר שמראה לאן קווים נוסעים או משהו כזה.... (קרית גת>ב''ש)
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש איזה תוכנה או אתר לצרכים שאני מחפש ? תודה ויום טוב.
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
השאלה בגוף הכותרת... אני מחפש מישהו לאימונים...
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
החלטתי לצרף טראק נושן (2002) של ג'יימס הולדן, או יותר נכון, רימייק ל FINE DAY המוכר של Kirsty HawkShaw (כן, גם אני ניסיתי לריימייק אותה בזמנו). קיצר, יופי של דבר... זה בכלל ניהיה מהפנט ושרוט בדקה 8:30 ככה. תשפטו בעצמכם. אז שתיהיה לכולכם שנה FFFFFFINNNNNNNEEEEEEEE, שנה של איכות וטירוף לכולכם! http://s64.yousendit.com/d.aspx?id=29P3KXTEXF1FI2XPPHT4DFZ3MH שגיא.
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מכירים את "יום הולדת" של ברי סחרוף מעורב עם אינפקטד משרום? השיר יפה כי הוא הצליח לשלב את הקול המבאס של ברי עם הפסיכודלי המוזר של אינפקטד. אל תתנו לי שירים של Juno Reactor & Don Davis כי מספיק טחנתי את המוזיקה שלהם. סגנונת טראנס מעורבים עם סגנונות אחרים, יש? עריכה: אל תתנו לי רשימה של שירים, תנו לי שיר נבחר שלכם מתוך הרשימה.
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש ראפר בריטי שקוראים לו sway (אם אתם שואלים איך הגעתי לראפ בריטי-אני מכיר הרבה אומנים) ואני לא מוצא מילים לשירים שלו כמו product ו download הנה האתר שלו אבל שם גם אין קישור למילים: http://swaydasafo.com/
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום התחלתי להרוויח כסף ולהוציא כסף במסגרת עסקית ואני צריך לתת חשבוניות מס לעסקים שאני עובד איתם עקב כך החלטתי לפתוח תיק במס הכנסה ויש לי כמה שאלות הפעולות שעשיתי עד פתיחת התיק במס(אני כחודש בעסק הזה) ההוצאות, וההכנסות, אני אצטרך להכניס אותם לחשבונות? במידה וההוצאות לא רשומות על שמי (רשומות על כרטיס האשראי של אבא שלי) כיצד זה יוסדר? האם במסגרת העסק אני אוכל להמשיך להשתמש בכרטיס האשראי של אבא שלי לצורך הוצאות? (הוצאות שקל מאד להוכיח שהן לטובת העסק - פרסום) תודה גדולה לעונים המנוסים שפעם היו מתחילים כמוני ומישהו מנוסה עזר להם
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם, משהו יכול לעזור בתרגיל דיי קל בהנדסה? {אני יודע שהוא די קל פשוט אני גרוע בהנדסה} תודה מראש, יאיר נ.ב - שוב תודה לThePorscher
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
? הבנתי שזה QA? זה נכון? מה בדיוק עושים ב QA? או אולי מישהו יודע בערך עד כמה שאפשר לספר מה עושים בבמ"ס?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
אתם אולי יודעים באיזה מכשירים יש MSN MESSANGER? חוץ מכל ה PALM והמחשבי כף יד + פלאפון תודה
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=-3261371470286936969&q=bf2 תודה לכם ::
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
טוב חברה היום בלילה אני נוסע לאיביזה לתקופה ארוכה של חודשיים ! אם יהיו תקלות או שפשוט ימאס לי אני יחזור לפני אבל זה לא נראה לי יקרה... אז תשמרו על עצמכם ועצה שלי תקפצו לאיי מספר אחת בעולם
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
צהריים טובים לפני בערך חודש, נשלח אלי מכתב קצר בנוגע לעתודה..ומי שרוצה ללכת אז יש מעין כנס כלשהו, הזמנה ליום פתוח של עתודה , הוא מתקיים בחודש יולי ב-26, שלחתי את הגלויה וסימנתי בה כי אני מעוניין בהסעה...עכשיו יש לי כמה שאלות, ואני מקווה שיש כמה חבר'ה מהדרום שיכולים לעזור דבר ראשון..למה בכלל לצפות? מה הולך להיות שם ומה יעשה שם והאם עלי לדעת לצפות למשהו ולהתכונן אליו שיצרכו ממני..האם ההסעה היא גם בחזרה לאן שנאספתי ממנו (תחנה מרכזית בב"ש) או שאני בכוחות עצמי חוזר? נאמר לי בטלפון לחכות בבוקר ברבע לשש ברציף הסעות בתחנה מרכזית, איפה זה בדיוק? קצת חבל לי לנסות לחפש ברגע האחרון וללכת לאיבוד ולפספס :-\ אלו כל השאלות שעלו לי בראש כרגע...אשמח לקבל תשובות מקיפות תודה
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב אך איני מעוניין בקניית מחשב קומפלט וגם לא בדרך שבו "מרכיבים" מפרט בחברות כמו אייבורי,KSP,אלוף המחשבים וכו'. אני רוצה לקבל קצת מידע לגבי הרכבת מחשב,אילו רכיבים צריכים להיות מתואמים ומסונכרנים אחד עם השני(איזה דברים צריך לקחת בחשבון,כיצד בוחרים כל רכיבלוח אם במהיריות שונות עם מעבדים ספציפיים,זכרונות מתאימים לעבודה וכו'). מי יכול לתת לי מענה/להפנות אותי לגורמים רלוונטיים?? תודה לכם חבר'ס
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
האם מישהו יודע על אתרים כמו HWZONE,PCARENA,PCSPOT ? אתרים מעולים- יש עוד כאלה בעברית? (עם דגש על חדשות ומידע בנושא חומרה,OC,מודינג- ממש כמו האתרים האלה)? מישהו מכיר?
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי. חבר שלי מעוניין לרכוש זוג רמקולים של Cerwin Vega דגם V12F או V10F. מכיון שהם עולים הרבה כסף בארץ הוא מעוניין לחפש חנות בחו"ל שמוכרים את הרמקולים הנ"ל. אבקש המלצות לחנויות בבקשה! נ.ב. אין צורך במשלוח.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
עד היום לא הבנתי למה סגרו את הפורומים החשובים האלה. זה נורא שאי אפשר להגיב/לפרגן/לבקר על כתבות וחדשות באתר. וגם על האתר עצמו. למה לא לשתף את דעותיי עם כל חברי הפורום (אחרי הכל, זה פורום!), ובמקום זאת לפנות למנהלים בהודעה פרטית? לדעתי זה טיפשי. אנא הצביעו "כן".
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי אתר שאני ועוד מישהו עובדים עליו וזה יותר נוח לעדכן און ליין שכל אחד יראה איך זה מתקדם .............. אז אני צריך להעלות את זה לאנשהו
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אהלן חברים, בלי נדר בחודשים יולי/יוני אני מתכנן לטוס עם חברים למזרח לתקופה לא ידועה.. כל מי שעשה טיול בסגנון הזה יעזור לי מאוד בעצות/טיפים/אתרים/ציוד וכו' כל תשובה תתקבל בברכה! תודה
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
זהוווו יצאתי באמת לחופש אין יותר השלמות אין כלום ממחר אני באמת בחופש (well... לא באמת כאילו יש מלא דברים ללמוד אבל זה כבר יהיה בבית) בכול מיקרה רק רציתי להגיד לכולם חג שמח וחופש מהנה!!
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-