עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. פניתי בשאלה בפורום, ומישהוא השאיר לי הודעה. כאשר פניתי אליו קיבלתי את ההודעה הבאה: תכתובת: סליחה, זה היה מישהו אחר מהצוות. אנחנו עושים משמרות. בכל מקרה, יש לנו מומחה שמתעסק ה- שרתים כאלה. אם הוא יסכים לעזור החינם יופי. אם לא - נאמר לך. תקבל תשובה כבר מחר. בברכה, צוות PC4PC אכן מנצלים את הפורום הפתוח ע"מ לקדם עסקים. אז למה הם משתתפים בפורומים? פירסומות זה מחוץ לפורומים.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  2. שלום אני רוצה לעלות ולאכסן קבצים מסוימים , איך אני עושה זאת ? שמעתי שבנענע אפשר לעשות זאת , אשמח לשמוע איך , ואשמח לשמוע על מקומות נוספים חוץ מנענע. תודה

3. Started by RF SOS,

פתחתי " עוסק פטור " ואני עובד גם שכיר וגם עצמאי . עשיתי לי מחירון שירות : התקנה רכיב - 50 / 70 ש"ח . התקנה מערכת הפעלה ( בסיס ) + אנטי וירוס - 150 ש"ח . התקנה תוכנה - 50 / 100 ש"ח אני עובד רק בבית לא יוצא ללקוחות . נ.ב. חלקים אני לא מוכר אין בזה רווח סתם כאב ראש אם הלקוח מעוניין אני לוקח כסף מראש מביא חלקים והאחריות לא ממני שירות נטו . חוות דעת , תודה !!!

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  4. המספרים הראשוניים התגלו כשמרניים מעט יותר מדי, ועכשיו מתברר כי הכוח מתעורר הוא שיאן ההכנסות הגדול ביותר בסוף השבוע הראשון באולמות קולנוע, מאז ומעולם בדיסני כנראה יאהבו את השגיאה הזאת: המספרים הראשונייםאודות ההכנסות של 'מלחמת הכוכבים: הכוח מתעורר' בסוף השבוע הראשון בבתי הקולנוע שהופצו בהוליווד היו בדיעבד צנועים מדי, ועתה לאחר שעודכנו במספרים המלאים והרשמיים מסתבר – הסרט הצליח לשבור את השיא של 'עולם היורה' גם להכנסות הבינלאומיות לסוף השבוע הראשון, אפילו ללא עזרתו של השוק הסיני. פרק 7 במותג העל שיצר ג'ורג' לוקאס הכניס בסופו של דבר כ-248 מיליון דולר בארה"ב בשלושת ימי ההקרנה הראשונים, במקום כ-238 מיליון דולר לפי ההערכות המקדימות, ובכך שבר את השיא הקודם ב-40 מיליון – …

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  5. מישהו ראה את הפרק ששודר ביום שני בארה"ב (פרק 9 עונה 5 - Ecotone)? אמא'לה איזה פרק מדהים! והסיום!!! לא הצלחתי להרגע...

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  6. Started by Djx,

http://fun.sdinet.de/flash/games/amok.swf :lol: :lol: :lol: :lol:

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  7. Started by MilkMan,

ענק http://www.youtube.com/watch?v=AZy35tJsjAo

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  8. Started by iem,

האם J&R בארה"ב מקבלים כרטיס אשראי ישראלי, או שהם מהחנויות שרוצות כרטיס המקושר לחשבון בארה"ב ?? תודה

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  9. Started by raiman1,

תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  10. אממ שאני שואל כי אולי שנה הבאה אני עובר לשם... אז סתם עניין אותי חח... אז נגיד יש לי 5000 שקל. איפה אני משיג מחשב יותר טוב?בארץ או בשוויץ? אם מישהו מכיר גם חנויות אשמח לקישורים.. תודה.

11. Started by Internal,

אופס היתי בטוח שאני בכללי טעות שלי אם אפשר להעביר

12. Started by PhP dUdE,

עכשיו אני בטוח לא אגנוב כלום!

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  13. אהלן, אני בדר"כ לא עושה את זה פה.. אני מתלבט בין כמה שילובי צבעים לחדר שלי שהולך לעבור "שיפוץ" רציני.. אשמח לשמוע את דעתכם! תודה, תומר.[br]פורסם בתאריך: 15.02.2009 בשעה 21:43:28 ויש את אלה, תמונות שאספתי מהאינטרנט של חדרים שאנשים עושים..[attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  14. אחרי רמאויות של משרד הרישוי ,קנוניות ושקרים ,עברתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אחרי שעברתי את אותו קקה לאוטו!!!!!

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  15. נראה לי שאחד מהאנשים מהמשפחה שלי :-[אני מבקש עזרה למצוא את התמונות של האנשים שמתו ז''ל.. בבקשה בבקשה מה שקרה יום ראשון 14/09/2008 תודה רפי...!

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  16. Started by Unix,

שלום לכולכם... מבקש ביקורת על החנות: ivory.co.il אייבורי מחשבים. מה דעתכם עליה? ***מנהלים אם זהו אינו המקום תעבירו,לא ידעתי איפה לפתוח*** תודה.

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  17. Started by jj516,

סרטים, תמונות, מסמכים וכדומה יש מישהוא בבקשה?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  18. איזה פסכולוגיה בגרוש, הכפתור הוא החיים שלנו אנחנו חייבים ללחוץ עליו אפילו שהוא לא עושה כלום ואנחנו כבר יודעים שזה לא עושה כלום, עכשיו זה אפילו יותר חשוב ............................... דדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי לא הייתי מתרגז מזה כלכך אם לא הייתי שומע השטחצנות של המפיקים באיזה ראיון, זה היה בערך ככה "המספרים הם החיים,אי אפשר לדעת מה הם עושים, אפילו אנחנו לא יודעים על המספרים..." ועוד בילבולי מוח, כאילו בגלל שיש להם רייטינג הם עכשיו מהיו הפסיכולוגים של הדור אני אפילו לא יודע למה אני ממשיך לראות את הסדרה הזאת, אהה היה לפחות דבר אחת טוב הפרק, הרגו את ליבי, לא צריך לראות את הפרצוף המו…

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  19. מישהו יודע אולי איפה אני יוכל לראות אותו ?

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  20. Started by idofr,

היי חברים אני צריך קצת עזרה עם רעיונות למתנות (לא בהכרח קניות) לכבוד היום הולדת של החברה (שיוצא גם באותו הזמן עם החצי שנה שלנו) אני יודע שאתם לא מכירים אותה ואת העדפות שלה ולכן פשוט לכו על כל רעיון נשמע לכם מוצלח. אוטו - יש, כסף - יש. זמן - סופ"שים ( :-\ ) המון תודה לכולם ושבוע מצויין שיהיה

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  21. איזה חניות יש מבצעים על מסכים טלויזיות ואיזה הנחות? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  22. Started by roma,

למה זה לא נותן להיכנס לאתר? הוא כל פעם מבקש סיסמא ושם משתמש... מאיפה אני אמור להשיג אותם? תודה

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  23. Started by A-L-o-n,

מישהו במקרה יודע איך לעשות שהמיקרופון ישמיע את מה שאני אומר ישר בלי הקלטה? חחח שאלה קצת טיפשית האמת, חיפשתי בהגדרות לא מצאתי. תודה

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  24. Started by wwww,

שלום מה המצב?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  25. יש לי תמונות במחשב שאני רוצה לפתח, ראיתי שיש המון אתרים שמעלים אליהם את התמונות והם מדפיסים ושולחים... באיזה אתר אתם משתמשים, ולמה ? תודה

• 5 תגובות
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.