עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Tomerb1,

אני עושה קליפ סוף שנה כזה [שנת הלימודים חח אל תתחכמו ] אני מחפש קול של לב פועם כזה כמו נגיד בפרסומת של המניעת תאונות דרכים זה כזה בום בום [הפסקה קצרה] ואז עוד פעם בום בום... אני חייב את הקול הזה להתחלה אז עם יש למישהו\מישהי \ יודע\ת איך למצוא את זה בבקשה אשמח עם תעזרו תודה רבה

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  2. Started by HaEsrimVeArba,

דודתי המתגוררת במוסקבה אוהבת את הארץ ומרבה לבקר בה, היא לא מעוניינת לפחות כרגע לעלות לארץ אבל כדי לפשט את כל תהליך הויזות וכו' היא רוצה לקבל אזרחות ישראלית. מי יודע איך מוצאים אזרחות?

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  3. Started by Your-AsSaSsiN,

מחר מבחן אין לי מושג איך לפתור את התרגיל הזה (ראו קובץ מצורף) באינטגרלים שהצליח לבלבל אותי איכשהו.. תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  4. Started by zerocool15,

התרגלתי לעובדה ש SMF הוא הכי בטוח ושימושי, היום אני רואה פורום חינם חדש שנקרא SNitz מישהו מכיר? http://forum.snitz.com/forum/

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  5. Started by Electric Boom,

שלומות, שלחו לי מביתן חיל הים דרקישה לפקסס להם בדיקת אק"ג חוזרת לקראת הגיבוש(עשו לנו ביום מיונים) לא ידוע לי על בעיית לב או משהו[...] אבל הרופא משפחה שלי הזהיר אותי שיציקו לי הרבה בחיים על אבחוש, כי אין לי שומן שיבודד את ה"רעש" (לדבריו) מצד שני לא הוצמד לי סטטוסקופ שם ככה ש... אולי התרגשתי או משהו, בכל אופן הם אמרו שהבדיקה לא תקינה ואני צריך לחזור עליה אצל רופא משפחה(עשיתי אצלו לפני כמה חודשים, הכל היה יופי טופי) רציתי לדעת האם למישהו היה בעיות עם העסק? עם המזל שלי עוד יעיפו אותי מהגיבוש על חובש כסיל או משהו כזה... לבקש מהרופא שלי לתרגם לי ת'בדיקה, ככה ש"תעבור על בטוח" אצלהם? אין לי כוח לבלאגנים עכשיו...

6. בכרטיסי מסך של geforce אז בסדרת ה-series 7 זה אומר שכל הכרטיסים שמתחילים ב-7 ? לדוגמא 7900GS הוא בסידרה הזאת נכון??? ועוד שאלה.. איך אני יודע כמה ביט המערכת הפעלה שלי?? תודה, דניאל.

7. Started by etz,

אוקיי אז עכשיו חזרתי לצפון הרחוק, הייתי בטוח שמשתמשי הפורום מהמרכז יקדימו אותי אבל הם כנראה עצלנים. בכ"מ, אני לא ארחיב יותר מדי כי אני לא טוב בזה: היה פשוט ענק! גם השירים החדשים וגם קיבלנו הוכחה שאנט יכולה להחזיק יפה מאוד גם את הישנים. זהו, אפשר ללכת לישון בשקט.

8. Started by Delapro,

שלום. אני הזמנתי בחנות אחת כמה מוצאים לפני יותר משבוע וחצי, וכל פעם הם אומרים עוד כמה ימים, המוצרים עוד לא הגיעו וכו' וכך כבר שלוש פעמים. תוך כמה זמן המוצרים אמורים להגיע לחנות ?

• 7 תגובות
    • 604 צפיות
  9. Started by sgt_flippy,

האם אתם עושים איזה מפגש בקרוב או משהו דומה? כי אם כן תחשבו איזה מצוין זה היה - נוכל לפגוש את דרור חזן וללכת איתו ביחד לחפש עבודה באופיס דיפו או באג מה אתם אומרים ?

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  10. Started by My_Name,

אבא שלי עובד כנהג מונית, ויש לו מונית בבעלותו, אני יכול לנהוג בה ? ידוע לי שכדי לעבוד כנהג מונית, צריך להוציא רשיון מיוחד (מגיל 21), אבל זה כולל גם נהיגה שלא בתפקיד ? אם אני לדוגמא, בעל רשיון רגיל, מעוניין לנהוג בלבד, אני יכול לעשות את זה ? או שאי אפשר בכלל לנהוג על רכב שמוגדר כמונית, ללא רשיון מתאים ? אין לי כ"כ למי להפנות את השאלה הזאת חוץ מפה, אולי אני אתפוס איזה שוטר תנועה ואשאל, אבל בנתיים זה המקום היחיד - בדקתי טיפה, והחוק היבש, אומר שאסור. יש מצב שיש אפשרות בכל זאת

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  11. Started by A-L-o-n,

מישהו במקרה יודע איך לעשות שהמיקרופון ישמיע את מה שאני אומר ישר בלי הקלטה? חחח שאלה קצת טיפשית האמת, חיפשתי בהגדרות לא מצאתי. תודה

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  12. Started by ben060,

נכון לעכשיו יש לי 6 אלבומים של Armik חשבתי אולי לגוון אני מחפש שירי רקע בסגנון אשמח להמלצות

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  13. Started by elior021,

אהלן כולם אני צריך קצת מידע על עבודה מועדפת כמה שעות צריך לעשות או כמה ימים כדי לקבל את המענק?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  14. Started by SeaMonster,

העם סמסטר חורף במכללות מתחיל גם מחודש אוקטובר , כמו באונברסיטאות?

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  15. ככה, המתג של הדוד שמש שלנו הלך (נשברה חתיכת פלסטיק בפנים). בכל מקרה קנינו חדש. יש לנו מתג שכולל את המתג עצמו ועוד נורה מעליו (לא על המתג, מעליו). החיבור של החשמל ממש מוזר שם, חיברתי את המתג החדש כמו שהקודם היה וזה עובד (מין הסתם), אבל מישהו מוכן להסביר לי... צירפתי תמונה של החיבורים. מגיע מלמעלה (מהדוד שמש אני מניח) שני כבלים, אחד אדום ואחד שחור. מלמטה (אני מניח שזה מהארון חשמל) מגיע 2 חיבורים לבנים ואחד אדום. החיבורים הולכים כמו שזה מופיע בציור (אפור = לבן) השאלה שלי זה למה יש כל כך הרבה חיבורים? לא אמור להיות שניים של מתח ואחד של הארקה? עריכה: אני רק אסביר את הציור, הריבוע הכחול התחתון זה המתג (שלו יש ארבע חיבורים) הריבוע הכחול העליון זאת הנורה (שני חיבורים) [attachment…

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  16. Started by avivlevy,

http://computers.walla.co.il/?w=/4/859417 נראה מדהים פרסומת * תומך ב-mp3, aac, aac+ * זכרון מבוסס-פלאש בן 4GB * מסך מגע 2.6 אינץ' עם 262 אלף גוונים * הצגת Album Art בדומה לאייפוד-פוטו * ספיקר * האזנה למוזיקה עד 10 שעות * משחקי תלת מימד * בלוטות' כולל A2DP * רדיו FM * רינגטונים פוליפוניים 40 פולי * צפייה בוידאו 30fps (עד 30 פריימים לשנייה) * זיהוי כתב יד * כבל USB מצורף (חיבור במכשיר USB 2.0) * דפדפן אופרה 8.0 מובנה * תמיכה ב-RSS (!) * דור שלישי (UMTS) ........................ כל זה אבל אין מצלמה!

• 7 תגובות
    • 604 צפיות
  17. Started by Zaks Sharon,

מונולוגים לגברים - קומיים ודרמתיים. תודה רבה לכל מי שיעזור לי!

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  18. Started by lion03,

מי הולך לראות אותו מחר באזור ירושלים?

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  19. אני מחפש טכנאי מחשבים טוב שיכול לעזור לי בשדרוג המחשב במחיר סביר. אם אתם מכירים אחד אז בבקשה תדברו איתי ב ICQ מספר: 260-568-758 תודה, איתי.

20. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

שרות חדש שאפשר לאכסן עליו קבצים. חבל רק שלנו יש UP של 10,כי אז זה לא שימושי. :-\ http://xmailharddrive.com/beta/xdrive.xmhd?

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  21. Started by nim901,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3122775,00.html מי שרוצה שיקרא אם כבר פירסמו, מצטער אם לא שמתי במקום הנכון, להעביר

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  22. אומנם הרבה תמונות, חלקם לא משהו, אבל בהחלט מעניין לראות שם 5 ימים של ניצול, איך מיום ליום המצב מדרדר והמים עולים ועולים, ואף אחד לא עוזר... http://www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=14ewb3ap.b147fdut&Uy=nyvoby&Ux=1

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  23. שלום לכולם, הנה הגיע השעה ואני עובר דירה ועל כן פניתי לאתר GETIT לקניית מזרן דרך מכירה פומבית הגשתי הצעה במכירה והמתנתי , ככול הנראה היה יום חלש ככה שלא היו הצעות למעט שלי עד.....באופן מפתיע ביותר לשניה האחרונה של המכירה בו איזה ב.ע הגיש הצעה ולאלץ אותי להגיש הצעה נגדית ובכך עלה מחיר המזרון ב 100 שקלים. אז נכון שהמזרון עלה לי 500 ש"ח פחות ממחיר השוק אך האם אין הגשת ההצעה בשניה האחרונה תמוהה ואולי מדובר בגורם פנימי במערכת המוביל מהלך זה. בנוסף לכך בעת פנייתי לספק ביקשתי לשדרג המזרן והמוכרנית נסתה לסחוט ממני עוד 100 ש"ח על מחיר השדרוג באתר בטענה שה"סוכן " מוריד מחירים. ולבסוף ךחוצפה הגדולה מכולם - המשלוח באת לקחת = איבדת את האחריות איפה נשמע הדבר בושה וחרפה אבקש לשמוע דעתכם…

24. Started by GODFATHER4,

הקפיאו לי את המסנג'ר ואני לא מוצא את התוכנה כדי להוריד את ההקפאה אם מישהו יכול להעלות את התוכנה או משהו כזה אני אשמח מאוד אני לא יכול להכנס למסנג'ר :'(

• 3 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים