עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום אני רוצה לעלות ולאכסן קבצים מסוימים , איך אני עושה זאת ? שמעתי שבנענע אפשר לעשות זאת , אשמח לשמוע איך , ואשמח לשמוע על מקומות נוספים חוץ מנענע. תודה

2. http://www.gagreport.com/funny_videos_dog_with_possessed_leg.htm

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  3. Started by HaEsrimVeArba,

אני רוצה לרכוש דומיין .US (אלו ממש זולים) ואני תוהה אם יש לכם עצות בשבילי? ובנוסף אני רוצה גם שטח איחסון, לא ממש חשוב לי הפינג כל עוד ההורדה תהיה מהירה. המטרה היא אתר אישי\כרטיס ביקור\דואל אישי\גלריית תמונות\גלרית פרוייקטים וכו מי מספק שטח איחסון גדול יחסית\אמין\זול? אם יצא לכם לרכוש דומיין ושטח איחסון איזו חברה אמינה ועושה את זה במחירים טובים? ומה דעתכם על שרת ביתי? אולי עדיף לי לדרג ל 5000\750 או משהו דומה וכך גם להנות מאינטרנט מהיר ביותר עם שטח איחסון בלתי מוגבל ולחסוך העלה קבועה של קבצים לשרת. וכו.

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  4. לא באמת אבל בערך.. צריך עזרה מכין דיסק עם שירים כמו... אין אין אין חגיגה, לאבא שלי יש סולם... או או או או חולה על כדורגל או או או או חבל לי על הזמן יש לכם עוד רעיונות לדברים בסגנון??

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  5. Started by gal555,

כול פעם שאני בא להזמין מהאתר שלהם זה מה שאני רואה: [br]פורסם בתאריך: 1.06.2009 בשעה 19:58:33 מישהו יודע

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  6. טוב אז ככה הלילה הזה היה מאוד מעניין התחלנו מדיון מאוד מפגר,מצחיק ומוזר שפתחה רונית ילדה חמודה שבאה ליראות מה אנחנו חושבים עליה כי היא שמעה מאח שלה דברים טובים שאמרנו (אמרתם) עליה אחרי 8 דפים שעלו מאוד מאוד מאוד מהר (יותר מההודעות של הרעידת אדמה!) נעלו אותנו וכך הגיע לסופו דיון מחוק לגמרי אח"כ היא פתחה עוד ת'ראד כדי להגיד שלום ומישום מה נעלו אותה (זה דווקא היה בלי סיבה!! ) ועכשיו אני בא ללכת לישון ואני רואה איזה 15 איש מחוברים לפורום אז אנשים בכיית אני נישארתי כדי לדבר עם ידידה שלי באיי סי אבל משום מה אני לא חושב שזה מה שכול ה15 עשו אז כאילו למה השעה??? לכו לישון!!! טוב אז בטח ינעלו אותי עכשיו או שכול מיקרה אף אחד לא יגיב אבל מראש לילה טוב לכולם נ…

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  7. Started by raiman1,

תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  8. Started by Xilver,

מי שכאן 4 יח"ל... יש לי שאלה באינטגרלים P: מה האינטגרל של: a*e^-2X שכחתני

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  9. צהריים טובים לפני בערך חודש, נשלח אלי מכתב קצר בנוגע לעתודה..ומי שרוצה ללכת אז יש מעין כנס כלשהו, הזמנה ליום פתוח של עתודה , הוא מתקיים בחודש יולי ב-26, שלחתי את הגלויה וסימנתי בה כי אני מעוניין בהסעה...עכשיו יש לי כמה שאלות, ואני מקווה שיש כמה חבר'ה מהדרום שיכולים לעזור דבר ראשון..למה בכלל לצפות? מה הולך להיות שם ומה יעשה שם והאם עלי לדעת לצפות למשהו ולהתכונן אליו שיצרכו ממני..האם ההסעה היא גם בחזרה לאן שנאספתי ממנו (תחנה מרכזית בב"ש) או שאני בכוחות עצמי חוזר? נאמר לי בטלפון לחכות בבוקר ברבע לשש ברציף הסעות בתחנה מרכזית, איפה זה בדיוק? קצת חבל לי לנסות לחפש ברגע האחרון וללכת לאיבוד ולפספס :-\ אלו כל השאלות שעלו לי בראש כרגע...אשמח לקבל תשובות מקיפות תודה

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  10. שמתי לב שאם אני מעביר למישהו כסף, המישהו הזה יכול לראות את הכתובת שלי , איך אני מבטל את האפשרות הזאת?

11. Started by stone cold,

היום גיליתי תאתר - google translate http://translate.google.com/translate_t מה שהוא עושה זה בעצם לקחת כתובת של אתר או ציטוט מאתר ולתרגם את זה לשפה אחרת ויש כל מיני שפות זה אומנם לא מתרגם ב100% אבל מספיק כדי להבין לינקים ומישפטים באתרים אם שפות כמו סינית יפנית ועוד

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  12. Started by KRS1,

http://computers.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=451436 נשמע מסקרן... מה אתם חושבים?

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  13. כדי להשקיע בזה? לפי מה שראיתי זה דבר שווה אבל אני רוצה להיות בטוח העם כדי לקנות? (לא קופץ למים ללא חוות דעת מקצועית )

14. Started by yair_gobani,

שלום לכולם 8) אתם יכולים לרשום לי כ12 טרנסים "שיקחו" כ90 דקות ושיהיו משנת 02 ו03 , בתודה מראש, יאיר

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  15. אני צריך חלק למחשב הישן שלי (header לps2), האם משהו מכיר חנות שמתעסקת עם מחשבים משומשים? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  16. שירות חדש של פרסום נכנס לארץ קוראים לו smser תירשמו דרכי ותתחילו לצבור כסף...זה עובד ככה: smser היא גוף שחברות פרסום כמו סתם דוגמא שטראוס וכאלה מפרסמת דרך טלפונים...על כל הודעה שמגיעה אתם מקבלים אגורה... אבל....על כל בנאדם שצירפתם אתם גם מקבלים עליו ועל כל בנאדם שהוא צירף...עכשיו תחשבו שכל אחד מקבל 10 הודעות ביום....יש לכם 10 אנשים שלכל אחד יש 10 שלכל אחד יש עוד אנשים וכבר הגעתם כמו רבים למאות שקלים שנשלחים לכם כל חודש בצ'ק...אתם עובדים כאילו כיחצנים...התקשרתי וביררתי כי גמאני הטלתי ספק...אבל לפי מה שהבנתי זה דבר אמין וחבר שלי מחיפה קיבל צ'ק של 600 שקל חודש שעבר... אז תנסו אין ממש מה להפסיד...! אולי כמה דקות מזמנכם... את הצ'קים מקבלים לפי מקום מגוריכם ועוד פרטים שאתם …

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  17. למרות שאני משנה בapplication settings שהמידע יהיה זמין רק לי, עדיין רואים אותי באפליקציה. יש עוד מקום שצריך לשחק בו עם ההגדרות? טנקס.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  18. Started by gimdy,

איך משלמים אם מבצעים הזמנה מהאינטרנט ? כשהמחשב מוכן או ביום ההזמנה? אם זה ביום ההזמנה וזה דרך האינטרנט אז משלמים ע"י העברה בנקאית ?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  19. ?? מישהו ניסה ?

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  20. Started by KvodHagab,

השאלה בכותרת. הבנתי שבאותו יום יש גיוס כלל צהלי, אבל (ואני יודע שזה יישמע מוזר) לא יודע אם זה לבנות בלבד או גם וגם, כיוון שכל מי שאני מכיר שמתגייס בתאריך הזה הן בנות... למה אני שואל? כי אני מתגייס חודש לפני, (26/9) ואני רוצה לדחות את הגיוס שלי, ולא בהרבה. חודש יהיה אידאלי.. ככה שאני רוצה לראות אם כלל יש טעם לדבר. תודה! (ובבקשה לא לענות בקשר לדחייה וכדומה, רק לגביי התאריך.. )

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  21. http://www.tau.ac.il/honorroll.html מה הרשימה הזאת מתחת לכותרת "אות הנשיא" מציינת?

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  22. יש לי אתר שאני ועוד מישהו עובדים עליו וזה יותר נוח לעדכן און ליין שכל אחד יראה איך זה מתקדם .............. אז אני צריך להעלות את זה לאנשהו

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  23. Started by Iron~Chef,

שלום לכולם לא בטוח שזה שיך לכאן אבל: במזל טוב קיבלתי היום את המחשב החדש שלי והירהרתי בשאלה: מהיא רשימת הדברים לביצוע בהנחה שהמחשב כבר מורכב, אבל לא התקינו עליו כלום. אז מה אתo אומרים? מה הרשימה המומלצת, החל בהתקנת מערכת הפעלה וכלה בהתקנת half life 2 או שיש דברים שהיתם בודקים או מתקינים אפילו לפני מערכת הפעלה? מה אתם אומרים? ואנא השיבו בפירוט מלא כולל דברים טרביאלים כמו האם היתם שמים אנטי וירוס ליפני או אחרי עידכונים קריטים של windows למשל. קדימה קחו את האתגר והמליצו לי ולאנשים אחרים על הצ'ק ליסט האולטמטיבי למחשב !!

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  24. יאללה, כבר עברנו את המצלמות המעפנות של שנת 2003-2005 שבקושי היית רואה דרכן משהו, וג"כ שהצד השני זז כמו רוח רפאים... דיי, עבר הזמן של זה, אנחנו ב2011, אני רוצה לקנות פעם אחת ולתמיד מצלמה טובה, ראוייה, ואיכותית. ברכות.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים