עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by motogt,

אני צריך למצלמה 4 סוללות AA.השאלה מה ההבדל בין 1600 mAh ל2700?

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  2. שלום לכולם יש לי כמה שאלות שמעניינות אותי כבר כמה זמן. נגיד בנאדם רוצה להרזות[לאו דווקא לרדת במשקל, אלא להרזות מבחינת הגוף]. מה יעזור לו יותר: א. לרוץ ריצה קצרה יחסית[2000-2500 מטר] אבל הכי מהר שהוא יכול[נניח 13 קמ"ש]. ב. לרוץ מרחקים ארוכים יותר[3500-4000 מטר] אבל במהירות איטית במעט[נניח 11.5-12 קמ"ש]. מה יעזור לו להרזות יותר, לשרוף שומנים וקלוריות, מהר יותר? ובצורה יותר בריאה ויותר משמעותית[כלומר בצורה יותר מורגשת]? תודה מראש נ.ב יש להתעלם מכל נושא הדיאטות והשטויות האלה... רק מבחינת הריצה נטו מה יותר ישרוף שומנים ודברים כאלה.

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  3. אשמח לתגובות... הועלה בשביל המקושרים תחת הטקסט הבא : עוד תמונה על הקיר : הדבקתי אותה. הדבקתי את התמונה לקיר, בדבק מגע, דבק מהיר, משהו המשמש לטווח ארוך אבל מסתבר שבדיעבד מחזיק רק מעט. אני לא יודע למה עשיתי את זה, מה הייתה הסיבה שלי לא להשתמש בפטיש ומסמר. כל-כך הרבה חורים יש כבר בקיר שלי, חורים מפעמים קודמות שתליתי תמונה; חורים שאי אפשר כבר לסתום. לצבוע? לצבוע הרי רק יכסה את החור, אבל לא יאטום אותו. כן, תחת שכבות הצבע, הקיר מחורר. בתוך תוכי אני מחורר. אז הדבקתי את התמונה שלך כי קירי מלא בחורים, חורים בעומקים שונים. הצלחתי עם התמונה להסתיר את הדם שניתז מגופך בירי, אך עדיין מבצבץ הצבע האדום מהפינה השמאלית. כן, גם חשבתי לכסות את הדם בצבע, אבל גם הפעולה הזו לא הייתה פ…

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  4. Started by liav12,

בן דוד שלי תיכף חוזר לארה"ב ואני מתלבט אם לתת לו כסף כדי שהוא יוכל לקנות לי חלקים של מחשב...מעבד זיכרונות ולוח אם, יוטל על זה מכס?

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  5. ברור שמנפחים קצת את הדברים (ולא יודע למי יש אינטרס לעשות את זה) אבל עדיין סרט מעניין לראות איך המשטרה לפעמים מתנהלת. בכל אופן זה מכיל תמונות שהשופט אמור לראות ולכן אין שם את הדברים המעניינים באמת.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  6. Started by kfirbep,

אני יודע שזה שונה ממדינה למדינה אבל מישהו יודע כמה עולה האיפון באירופה?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  7. מעוניין לקנות כמה חלקים שם, שימו לב שהחנות לא קנדית אלא אמריקנית (נוח יותר אם היא תהיה ב NY).

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  8. זה קליפ דאנס שמבוסס על השיר equador של Sash ציטוטים מהשיר: c'mon and move you body your body and you soul the music....bla bla bla take control ואז בסוף היא אומרת משהו עם the power to the groove בקיצור זה שיר נפוץ כזה, אבל אני לא יודע איך קוראים לו...

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  9. שלום : ;D יש לי קרוב משפחה שבקרוב (יוני בעע) מגיע ארצה, ואני צריך לנצל את זה אני חשבתי משו בסביבות האוזניות האיכותיות או דברים שקשורים למחשב ויהיה לי כאן אחריות עליהם... (אני מניח שחלקי מחשב לא יהיו במקום, אני לא יודע להרכיב שום חלק במחשב, אלא אם יש חברות שמוכנות לעשות את זה בשביל הלקוח) המחיר די גמיש, יכול לעלות מעט. אז תמליצו!

10. Started by PhP dUdE,

משהו מארגן קנייה קבוצתית מג'אב?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  11. Started by אישי555,

אני מקבל אימיילים לג'ימייל כשחשבונות יוטיוב מעלים סרטון. לפני שבוע בערך בשורת הנושא היה אפשר ללחוץ ולעבור לעמוד הסרטון מבלי לפתוח את ההודעה. אהבתי את זה מאוד כי זה חסך הקלקות אבל משום מה זה נפסק אחרי יומיים בערך ועכשיו עדיין זה מופיע אבל כשלוחצים על זה אין משמעות וזה פותח את ההודעה. יש קושי למצוא מידע בגוגל לגבי הבעיה כי מקבלים תוצאות שקשורות לצפיה ביוטיוב מתוך ההודעה וזה בדיוק ההפך ממה שאני רוצה. אני מקווה שהבנתם ואם לא אני מצרף תמונה כמו שזה נראה. אני מאמין שגם אתם מקבלים כמוני (במידה וביקשתם לקבל איזכורים לג'ימייל על סרטונים)

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  12. Started by Sp_RuS,

שלום, יש לי כמה בקבוקים מיניאטוריים (50 ml)של משקאות אלכוהוליים... כאלה שאוספים... חלק מהם מקראמיקה... אני הייתי רוצה הערכת מחיר עליהם, מישו יודע איפה אני יכול לשים תמונה שלהם ולקבל הערכת מחיר?

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  13. יש כמה שירים יפים שהקלטתי בMP3 שלי ואני רוצה מאוד לדעת מה השם של השיר ומי שר אותם כמובן אז אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם מאוד! זה 4 שירים אני מקווה שתזהו אותם... הינה הלינק להורדה: http://www.mytempdir.com/1034645 בהצלחה. :

14. Started by Ghtm,

שלום לכולם, אני צריך לעשות עבודה יצירתית לגבי הספר הנ"ל. בשביל העבודה אני צריך לדעת את צבעי הבגדים של כל אחד מהמעמדות- ובדקתי בספר ומצאתי את כולם פרט לצבעם בגדיהם של האנשים במעמד בטא. אשמח מאוד אם מישהו יודע או יכול למצוא, כי אני כבר לא יודע איפה לחפש. תודה.

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  15. Started by XCG120,

רציתי לשאול מה הגודל של דיסק התקנה של WINDOWS 7 ULTIMATE 64 שאמור להיות?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  16. Started by imber,

יש לי ויזה אקשן עד גיל 18 כבר איזה חודשיים יש לי משהו כמו 1500 שקל ואבא שלי מכניס לי 400 כל חודש. האם אני יכול להזמין מוצרים דרך אתרים ישראלים? וכמה אני יכול להוציא בחודש? כי אבא שלי לא הסביר לי כל כך טוב , הוא אמר שאני לא יכול ביום יותר מ-400 או משהו כזה. תודה.

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  17. מישו עשה איזה אתר והוא רוצה שאני יזמין לו דומיין ושרת ואני יעביר לו הכל לשם שהכל יעבוד וזה.. הוא רוצה לשלם לי כמה כסף לקחת לו??

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  18. Started by MrMale,

ישר לעניין! אני נכנסתי לאתר של הבגרויות כדי לבדוק עם בדקו את הבחינות (היסטוריה+לשון- כנראה עוד לא הגיעו התוצאות), האתר הוא- http://meyda.education.gov.il/tsiyuney%5Fbagrut/ עכשיו, כשאני הכנסתי את כל הנתונים הנכונים זה נכנס לחשבון אבל רושם לי את זה: "נתוניך אינם קיימים במאגר בדוק שנית את הפרטים שהזנת: ת.ז ות. לידה אם עדיין לא הגעת לנתונים, פנה לבית ספרך או לשלוחה האקסטרנית". WTF? מה זה אומר? שהציונים שלי עוד לא הגיעו או שאני לא רשום במסד נתונים שלהם (או משהו כזה )? אם זה קרה למישהו או למישהו שאתם מכירים והצלחתם לפתוא את זה, שתפו אותי...

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  19. הממ אני לא יודע כמה מכם זה מעניין בכל מקרה את אלו שכן מעניין אז רציתי לומר שאתמול להקת סימפוניק מטאל פינית Nigthwish חשפה את הזרמת החדשה שלהם שנבחרה במשך כמאט שנתיים מתוך 2000 מתמודדות. כמו כן יצא סינגל בגירסאת דמו שהיא הקליטה עם הלהקה. האלבום שבמלואו הוקלט איתה צפוי לצאת בספטמבר השנה. http://www.nightwish.com/en/news

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  20. Started by ori-silver,

א.האם אחריות על זכרונות היא מול היבואן פה בארץ או מול החברה בחו"ל?כי אני הרבה פעמים רואה בפורומים שאנשים שהזכירון שלהם יתקלקל שולחים אותו לח"ול לחברה עצמה ואז מחליפים להם אותם. ב.מעבדים,ספקי כוח,וכל שאר החומרה והציוד ההיקפי הם מול היבואן שנמצא בארץ?

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  21. צהריים טובים . חוץ מ AMAZON.COM האם יש עוד אתר בארה"ב שמקבל ויזה ישראלי ? ככה אני ישלםם וישלח את המוצר לדוד שלי שבא לארץ ... יש עוד אתר חוץ ממנו ? תודה ...

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  22. Started by gil maimon,

כיצד אני שולח הודעה למספר חברים בו זמנית בפייסבוק?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  23. אני מדבר על גלישה, לא על צפייה. אני מודע לגודלה העצום של הקהילה ועניין אותי אם יש מישהו כזה בתוך הקהילה. אם כן, אשמח לשמוע חוויות ולהחליף ICQ.

• 4 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים