כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
אהלן, קניתי לפני שבוע ומשהו את המכשיר מהסניף של אורנג ליד הבית.. על המכשיר אין מה לדבר מצויין! היו לי הרבה פלאפונים אבל מכשיר כזה מצויין עוד לא פגשתי! עכשיו יש בעייונת: הכשיר עצמו מגיע עם כבל USB שמאשר העברת משחקים/מוסיקה/תמונות.. ועוד ועוד... בגדול הוא עובד מצויין! מה שאני רוצה אני מעביר... רק שמשחקים הוא לא מעביר... מה שלא נסיתי הוא לא מעביר את משחקי הפלאש/ג'ווה. קשה לי לאמין שהכבל הזה או התוכנה שלו חוסמת לי את האפשרות... לא הגיוני בכלל. לכול בעלי המכשיר (שיש פה כמה ממה שאני זוכר) אני ישמח לתשובה וגם למי שיש את הידע בזה.. תודה.
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אם תסתכלו טוב על השערות ברגליים בחלק של הפיקה ומטה, אז תוכלו לראות שכמעט מכל חור של שערה. יוצאת עוד שערה או באותו חור או מחור ממש צמוד אליה. למה זה?
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני יודע שאפשר להתקשר למוקד ולשאול אבל אני מחפש את כל הקודים לכל הייצרנים תודה
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
היום התחברתי לחבילה של הוט החדשה .קצב הUPSTREAM מדהים פשוט משנה את כל הרגלי השמוש באינטרנט פתאום הכל זורם במהירות שיא.הקטע המצחיק והחשוב הוא שהתקשרתי ל 013 הספק שלי ואמרתי לו לשדרג לי את החבילה בהתאם הוא דרש ממני 139 ש"ח נוספים ישר ביטלתי לשלם 300 ש"ח על החבילה החדשה נראה לי מוגזם .לאחר שהגעתי הביתה הפעלתי את המחשב ובדקתי את קצב העולה והוא היה על 60K מסקנה אין צורך לשדר אצל ספק האינטרנט הם סתם מנסים לסחוט כסף נוסף .
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע עובד באתר ClubFnatic שמתעסק במשחקי מחשב מקצועניים(CS, קוויק 4 ווארקראפט 3 וכו'). כחלק משינוי תדמית אנחנו מחפשים שם חדש לאתר. הקריטריונים הם: 1. חייב להיות באנגלית. 2. חייב להכיל את המילים Play, ESports, Digital בשם או מילים נרדפות לאלו. 3. חייב להיות קצר: 6-7 אותיות. 4. מועדף: השם יכול ליצור צורת V( כמו XplayN- XpN) העיקרון עם הV הוא שצורה ויזואלית תעזור למבקרים לזכור את השם של האתר. בנוגע לדומיין מתאים, יש עדיפות ל.com, אך אם למישהו יש רעיונות לשם אני אעריך אם תרשמו בכל מקרה- גם אם הדומיין לא זמין, אולי אוכל להשתמש בזה כבסיס לשם הסופי. תודה לעוזרים,
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני מזה מאושר כל ההודעות החדשות (או איך שקוראים לזה ??? ) שלי(!!!) אני :D רצח
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
הופעה של הלהקה האדירה הזאת. מישהו מאיזור כפר-סבא/ השרון מתכנן לבוא?
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
הקפיאו לי את המסנג'ר ואני לא מוצא את התוכנה כדי להוריד את ההקפאה אם מישהו יכול להעלות את התוכנה או משהו כזה אני אשמח מאוד אני לא יכול להכנס למסנג'ר :'(
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
תודה
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
http://upload.shishlik.net/ תודה לכל מי שייעזור וייחתום.
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
הכוונה לסצנה בתחילת הסרט מה קולין פארל ופוקס עושים שם?? תודה
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
שלום לחברי הפורום מאז ומתמיד אני זוכר בפורום הזה דגלו לא לעשות דברים לא חוקיים ולא איזה גזל של זכויות יוצרים וכו' כעקרון אני תומך בגישה הזאת , אבל רציתי לשאול איך אתם נוהגים עם ספרי מדע . אם נניח בחיפוש בגוגל פשוט מופיע ספר להורדה או מקוון , אבל בחנויות דורשים עליו מחיר מלא של 100-200 שח . האם תורידו את הספר או שתקנו מחנות ?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! אני זה נורמנדי כפי שכולם מכירים מהמולטי של Galacticos. יש טורניר לשחקני רשת במשחק enemy territory כמובן שיש גם פרסים. המשחק הוא בחינם יש גם פורום רשמי וכו'... #rtcw.isr זה הערוץ במירק. תורידו תמשחק תשחקו תשאלו פה שאלות אני יענה ... יש טורניר למתחילים גם אתם יכולים להשטתף כל אחד יכול לקחת את הפרס הראשון. זה הלינק לקהילה שם גם תורידו תמשחק http://forum.vgames.co.il/forumdisplay.php?f=15 זה לליגה החדשה http://forum.vgames.co.il/content.php?do=view&f=15&id=12 תהנו צריכים עזרה תשאלו פה ואני יענה בהקדם
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני רוצה להקים עצומה שנשלח לממשלה על בתי עסק שמרמים אנשים ונוהגים בלקוחות שלהם בחוסר הגינות בתקווה שיקימו משטר על עסקים כאלה, אם מישהו יודע לבנות כזה דבר באינטרנט שכולם יוכלו להיכנס ולחתום ואז אני אשלח את זה לכנסת. משהוא יודע ומוכן לתרום, יש כל כך הרבה אנשים שנפלו בפח ובזבזו אלפי שקלים על מוצרים שעסקים לא לוקחים אחריות ואז לא מחליפים מוצרים פגומים וממציאים לך תרוצים שהכבל IDE דפוק בלוח אם, שהמאורר של הספק הוחלף ודברים כאלה. מי שמעוניין ויודע לבנות כזה דבר יבורך! זה למען כולנו!!!! תודה.
-
- 11 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי אני חושב שזה ישום פרקטי בהחלט . מצורפת כתבה , תהנו . http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3788931,00.html
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
החלטתי לצרף טראק נושן (2002) של ג'יימס הולדן, או יותר נכון, רימייק ל FINE DAY המוכר של Kirsty HawkShaw (כן, גם אני ניסיתי לריימייק אותה בזמנו). קיצר, יופי של דבר... זה בכלל ניהיה מהפנט ושרוט בדקה 8:30 ככה. תשפטו בעצמכם. אז שתיהיה לכולכם שנה FFFFFFINNNNNNNEEEEEEEE, שנה של איכות וטירוף לכולכם! http://s64.yousendit.com/d.aspx?id=29P3KXTEXF1FI2XPPHT4DFZ3MH שגיא.
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מכירים את "יום הולדת" של ברי סחרוף מעורב עם אינפקטד משרום? השיר יפה כי הוא הצליח לשלב את הקול המבאס של ברי עם הפסיכודלי המוזר של אינפקטד. אל תתנו לי שירים של Juno Reactor & Don Davis כי מספיק טחנתי את המוזיקה שלהם. סגנונת טראנס מעורבים עם סגנונות אחרים, יש? עריכה: אל תתנו לי רשימה של שירים, תנו לי שיר נבחר שלכם מתוך הרשימה.
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם עד עכשיו היה לי מעבד 3200+ ולאח שלי 3000+ ובימים האחרונים עברתי ל MOBILE והבאתי לאח שלי את ה 3200+ ולקחתי את שלו... ועכשיו יש לי מעבד 3000 --- לא נעול ---ולוח חדש ( לא עבד בחיים !! ) של ג'יגה בייט דגם GA-7S748-L ועכשיו השאלה שלי כמה כדאי לי לבקש על שניהם שאני לא יפסיד יותר מדיי ושאנשים יקנו...??? מה אתם אומרים ? :
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שהולך ככה בערך: ladys ladys night\light i can see your love in your burning eyes
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
במו שכולם יודעים יש (שוב) טורניר של קספרוב נגד המחשב המשחק השלישי עומד כרגע במהלך החמישי אפשרי לצפות בו ב ESPN או כמו שאני עושה דרך התוכנה של www.chessclub.com צריך פשוט לעשות להתקין אותה לעשות Login בתור Guest אפילו לא צריך לפתוח יוזר ואז בחלון Console לכתוב observe 1 נ.ב. במשחק הראשון היה תיקו המשחק השני קספרוב היה במצב מעולה עד שהוא עשה טעות קטנה ואז זה הפך לטבח אז הניקוד כרגע עוד על 1.5:0.5 לטובת המחשב
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, רק רציתי להציג את עצמי. קוראים לי שאול, גר בת"א, בן 27. עבדתי קצת בתור טכנאי מחשבים, ועכשיו אני עושה קורס תשתיות (MCSE). חשבתי שיהיה מועיל אם אני אגלוש בפורומים שבאתר הזה, סתם כדי לקבל פיסות מידע שלא הייתי מקבל בשום דרך אחרת... ידע כללי שכזה הוא מה שמבדיל בין טכנאי טוב לטכנאי מעולה אז בעצם מה שבאתי לשאול זה, אילו פורומים כאן הם היותר פעילים? יש מלא פורומים ואני לא יודע לאן להכנס כדי להיות "בעניינים"... מה שמעניין אותי זה מערכות הפעלה, חומרה, פתרון בעיות... ראיתי כמה פורומים שנופלים לקטגוריות האלה אבל בתור משתמש חדש אני לא יודע אילו הם הפעילים ובאילו יש הודעה חדשה כל שלושה ימים... גם, איפה הפורום ה"קהילתי" של המשתמשים הוותיקים? זה פה במקרה? זהו, אני מניח אז היי ל…
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
ישנן לא מעט יציאות שברובן חוזרות על עצמן במחשבים הניידים, והאמת אין לי מושג למה הם משמשות. אני אשמח אם אנשים כאן יסבירו לי לגבי היציאות הבאות: TV RF, RJ11, RJ45, S-Video, VGA, DVI, Firewire, HDMI (דוגמה להסבר: USB -אפשר לחבר לUSB עכבר,מקלדת,מצלמת אינטרנט, נגנים וכו') תודה מראש יגאל
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=-3261371470286936969&q=bf2 תודה לכם ::
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-