עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אומנם הרבה תמונות, חלקם לא משהו, אבל בהחלט מעניין לראות שם 5 ימים של ניצול, איך מיום ליום המצב מדרדר והמים עולים ועולים, ואף אחד לא עוזר... http://www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=14ewb3ap.b147fdut&Uy=nyvoby&Ux=1

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  2. שלום לכולם, הנה הגיע השעה ואני עובר דירה ועל כן פניתי לאתר GETIT לקניית מזרן דרך מכירה פומבית הגשתי הצעה במכירה והמתנתי , ככול הנראה היה יום חלש ככה שלא היו הצעות למעט שלי עד.....באופן מפתיע ביותר לשניה האחרונה של המכירה בו איזה ב.ע הגיש הצעה ולאלץ אותי להגיש הצעה נגדית ובכך עלה מחיר המזרון ב 100 שקלים. אז נכון שהמזרון עלה לי 500 ש"ח פחות ממחיר השוק אך האם אין הגשת ההצעה בשניה האחרונה תמוהה ואולי מדובר בגורם פנימי במערכת המוביל מהלך זה. בנוסף לכך בעת פנייתי לספק ביקשתי לשדרג המזרן והמוכרנית נסתה לסחוט ממני עוד 100 ש"ח על מחיר השדרוג באתר בטענה שה"סוכן " מוריד מחירים. ולבסוף ךחוצפה הגדולה מכולם - המשלוח באת לקחת = איבדת את האחריות איפה נשמע הדבר בושה וחרפה אבקש לשמוע דעתכם…

3. Started by aldema,

בחרתי מבין הטלפונים האלחוטיים עד 300 ש"ח את הטלפון הזה: PHILIPS 211 DECT B-DIGITAL הוא עולה לי 250 ש"ח ויש עליו המלצות... שווה קנייה ?? יש לכם אולי ביקורת עליו??

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  4. Started by Zaks Sharon,

מונולוגים לגברים - קומיים ודרמתיים. תודה רבה לכל מי שיעזור לי!

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  5. אורח voodooman

תורידו ותראו סרט באורך שעה וארבעים בערך!! הסרט לא בשפה האנלגית אז להוריד אם תגרום באנגלית!!! תראו לבד זה סרט פיני http://www-fi3.starwreck.com/

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  6. Started by Guarding angel,

הוא הולך בערך ככה: WE JUST DEEPER COULD BE ANYWHRE... LIFE GOES ON... SO BRING IT ON SO BRING IT ON... השיר הוא מן האוס\דאנס כזה בסיגנון של השירים של LASGO ועוד דאנסים מוכרים אולי קוראים לשיר DEEPER אך לא הצלחתי לזכור את השם של הזמר\פרוייקט תוכלו לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  7. Started by kinggil,

http://files.goyk.com/files0729/flash/imagination.swf

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  8. Started by UNDERDOG,

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  9. Started by integral,

http://www.wallak.net/zidan/

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  10. Started by Shadowman,

משהוא מכיר אולי פתרון בעברית או באנגלית עדיף עברית לקוביה ההונגרית?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  11. Started by NiTRo37,

יש למשהו אתרים טובים לבאנרים הקטנים האלו של משתמש , לדוג': ATI USER AMD USER וכל זה.....

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  12. Started by amilo,

http://www.killsometime.com/ אחד מהאתרים החזקים! תיהנו

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  13. היי חברה יש לי מחר מיונים לגאמא..והיתי רוצה לדעת בערך מה יהיה שם! כפי שכבר הבנתי יהיה שם מבחן על מחשבים באופן כללי, מבחן תכנות שצריך לתכנת 2\4 תוכניות ב C \PASCAL ומבחן אסמבלי! אולי מי שהיה במיונים האחרונים או שזוכר שאלות יכול להגיד איזה תוכניות היה עליו לכתוב? איזה שאלות היו על מחשבים כללי ועל מערכות הפעלה? על מה כדאי לחזור בכללי ו ב c? תודה רבה מראש! מקווה שתגיבו

14. Started by zniibidl,

לוח ECS מעבד INTEL 2000MHZ!!! זיכרון DDR 256MB!!! דיסק קשיח MAXTOR 40GB 7200RPM אלה הפרטים שיש לי על המפרט....כמה זה שווה לדעתכם?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  15. השאלה שלי זה מה זה תואר n.d אני מקווה שלא טעיתי בשם...אני גם רוצה לדעת מה ה"רמה" של התואר הזה ביחס לשאר התארים ואיזה דלתות הוא פותח וכו'...

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  16. Started by Djx,

http://fun.sdinet.de/flash/games/amok.swf :lol: :lol: :lol: :lol:

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  17. היי אני חייב לעלות סירטון קצר שצילמתי....האתר היחידי שאני מכיר לעלות סירטונים הוא yousendit... עכשיו אני מנסה לעלות והוא פשוט טוען (קרוב לשעתיים) את אותו דף.... הסירטון שוקל 30mega, ובאתר ותר לעלות עד 1GIGA מה עושים? ואם למישהו יש אתר אחר? תודה מראש install

• 7 תגובות
    • 605 צפיות
  18. אהלן, אני בדר"כ לא עושה את זה פה.. אני מתלבט בין כמה שילובי צבעים לחדר שלי שהולך לעבור "שיפוץ" רציני.. אשמח לשמוע את דעתכם! תודה, תומר.[br]פורסם בתאריך: 15.02.2009 בשעה 21:43:28 ויש את אלה, תמונות שאספתי מהאינטרנט של חדרים שאנשים עושים..[attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  19. Started by ofirr,

יש המלצה לשירים חדשים? נמאס לשמוע את אותו הלופ כל הזמן. פופ/דאנס/קיצבי/ רגוע - תרגישו חופשי. תודה.

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  20. Started by smack,

היי לכולם מישהו מכיר אתר שבוחן אונליין את המבחן תיאוריה של 2009?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  21. Started by mazam,

שבת שלום קודם כל.. ככה החופש הגדול היגע ובא לי לעבוד כצת לעשות כסף.. אבא שלי הציע לי לפרסם מודעה (עיתון מקומי/פליירים) על חשבונו.. ולהיות טכנאי שבא הביתה לתקן מחשבים. עבדתי כבר במכה בתים בעבר אבל זה חברים של ההורים או חברים של הורים של חבר שלי לא משהו רציני. ועכשיו בא לי להפוך את זה לרציני. אני יודע לזהות תקלות.. קצר בזיכרונות,פירמוט,התקנת WINDOWS ,התקנת OFFICE וכדומה 1)אתם אומרים ילך כזה דבר? 2)נגיד המחשב צריך פירמוט, אני צריך דיסק WINDOWS מקורי חדש לכל מחשב? או אחד מקורי לכל המחשבים? 3}יעשו לי בעיות על צרוב? 4)השאלות 2,3 לגבי OFFICE תודה על העזרה מאור.

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  22. Started by MS-D,

שלום חברים, בזמן האחרון אני נודד בלי סוף, רחוק מאוד מהבית. הרעב ללמוד עדיין לא הפסיק. אני מחפש אתרים עם הרצאות, או לחילופים שיעורים על : כלכלה , יזמות , אינטרנט, חדשנות , עתידנות , יצירתיות , מנהיגות , עסקים , מכירות וכל נושא העשרה אחר. אשמח אם תשתפו אותי בלינקים שמוכרים לכם

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  23. Started by huber,

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  24. Started by davidz85,

שלום, בשבוע האחרון נתקלתי באיטיות מטורפת בגלישה באינטרנט, במהירות הורדה לא תקינה, פינגים פחות או יותר יציבים. בהתחלה חשבתי שזה בזק בינלאומי, אבל ביררתי איתם והם תיקנו לי איזה הגדרה שלא הייתה מכוונת טוב בחשבון שלי ספציפית, אבל כשניתקתי את החייג ובדקתי מהירות מול התשתית הוט, גיליתי שבמקום 375 אני מקבל במקרה הטוב מהירות של 260-300. דיברתי אולי 3 פעמים עם תומכים שלהם והם ניסו (או שלא) כל מיני דברים אבל בסוף התומך האחרון נכנע והודה בפניי שזה העומס על הכבל שמקשר בין השרת שלהם לבניין שלי ולאיזור כולו, ואין מה לעשות לגבי זה. אז על מה אני משלם להם 80 ש"ח בחודש? ניסיתי לבדוק דברים אחרים, כמו לנסות מודם אחר, להחליף כבל רשת, לשנות הגדרות במחשב עצמו, לחזק את כל הכבלים והמגברים של הבית…

• 6 תגובות
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים