עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Lanzar,

http://www.youtube.com/watch?v=bJ3tb0Xb968&feature=related אני רוצה את השיר הזה !!! מה השם שלו ? בבקשה... עריכה, מצאתי, לכל המעוניין JET - Look What You've Done

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  2. Started by aSim3tRi3,

היי, אני פותח את הדיון הזה בגלל ההגרלה של MSI שראיתי שיש פה באתר. מגניב שהחברה "מצ'פרת" לקוחות קיימים ואפכת לה מהם (למי שלא יודע על מה אני מדבר, אני עצמי ראיתי את זה רק אתמול... http://hwzone.co.il/news/MSI_shoutout) בכל מקרה, יש לי לוח של MSI שמשרת אותי נאמנה (זה לוח שקניתי לפני איזה 5 שנים) יחד עם מעבד Athlon 64 939 (עם ליבה אחת... פעם היו כאלו...) - לוח MSI K8N Neo2! הלוח (והמעבד האדיר) משתמשים אותי כבר 5 שנים, תחת אוברקלוק והכל - ממש לוח חיה. שופו על התמונות... ובהצלחה לכולם , [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  3. כדי להשקיע בזה? לפי מה שראיתי זה דבר שווה אבל אני רוצה להיות בטוח העם כדי לקנות? (לא קופץ למים ללא חוות דעת מקצועית )

4. Started by Zap,

פשוט לא מעביר כל דבר שמתחיל בwww...

5. Started by jj516,

אני כבר זמן רב מחפש את השיר הזה וכל מה שאני מכיר זה קטע ממנו, http://goldberg--online.com/sample.mp3 זה קטע מן השיר, אבקש להתעלם מן המילים ולהתייחס למנגינה עצמה, מי שיודע מאיזה שיר זה לקוח אשמח לדעת ואודה לו מאוד!!!

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  6. מין עיבות קל שגורם למסך להראות לא ישר/שטוך ומקשה בעיקר על קריאה מהמסך.

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  7. כאלה שלא מתפרקים או נראים כמו סמרטוט. בחיפה. תודה

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  8. השאלה בכותרת... ולידיעתכם, השיר לא בשבילי

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  9. Started by רביד,

התמונה שלי בסדר לפורם או לשנות? אני אבין אם כן...

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  10. Started by rockerr,

למישהו יש מושג למה הנורית ההצהובה מהבהבת כל הזמן כשהוא עובד? הוא גם לא מקרר משהו חדר קטן...יש קשר?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  11. Started by ron1881,

הטסט שלי התחיל היום בשעה 12:30 והסתיים בשעה 13:10-30 בערך.. מישהו יודע מתי תיהיה תשובה ?!

12. Started by dvvon,

סעמק ערס ביקשתי הזמנה לINDEA וחסמו אותי בטורנטליץ' איזה באסה

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  13. Started by PCguy,

אני רוצה לדעת איזה רשת חנויות מחשבים היא הכי אמינה לדעתכם ואיזו הכי זולה לדעתכם תתיחסו בבקשה רק לחנויות עם לפחות 3 סניפים תגידו לי מה הבעיה שלכם ניכנסו כבר 17 איש ואף אחד לא טורח להגיב?? מה כואב לכם באצבעות? יאללה תתחילו לפרגן צאו מהאדישות מה יש כבר אי אפשר לעזור יותר?

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  14. Started by Jules Winnfield,

כמו שכתוב בכותרת, תודה.

15. Started by raiman1,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות כרטיס זיכרון למצלמה CANON A550? וכמה זה עולה??

16. אתר זה צריך להיות כמובן אמין וטוב.

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  17. לא נח ללכת לתפריט ואז לראשי.

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  18. Started by rk666,

הופעה של הלהקה האדירה הזאת. מישהו מאיזור כפר-סבא/ השרון מתכנן לבוא?

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  19. שלום לכולם הזמנתי מחשב מחנות כלשהי לפני יומיים...לא משנה מה שם החנות המחשב עלה לי 1680 שקל לפי המפרט שהוצע לי והמחיר שבאתר אני אמור לקבל את המחשב ביום ראשון הקרוב עכשיו היום נכנסתי לאתר במיקרה וראיתי שהמחיר ירד ל 1610... עכשיו רציתי לדעת מה קורה בעיניין זה האם אני צריך לשלם ביום ראשון 1680 במזומן או 1610 ?

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  20. Started by lev-27,

אני מחפש ספר איכותי בחדו"א א' עם הסברים מפורטים, דוגמאות פתורות ותשובות. תודה על העזרה.

21. Started by ori-silver,

א.האם אחריות על זכרונות היא מול היבואן פה בארץ או מול החברה בחו"ל?כי אני הרבה פעמים רואה בפורומים שאנשים שהזכירון שלהם יתקלקל שולחים אותו לח"ול לחברה עצמה ואז מחליפים להם אותם. ב.מעבדים,ספקי כוח,וכל שאר החומרה והציוד ההיקפי הם מול היבואן שנמצא בארץ?

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  22. Started by GODFATHER4,

הקפיאו לי את המסנג'ר ואני לא מוצא את התוכנה כדי להוריד את ההקפאה אם מישהו יכול להעלות את התוכנה או משהו כזה אני אשמח מאוד אני לא יכול להכנס למסנג'ר :'(

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  23. Started by OR007,

תעיפו מבט, יש לו שם דברים מעניינים לראות (כמו כמה APPLEים נחמדים למיניהם), ובי"ס שנראה כמו אחוזה, וגם כמה תמונות מדהימות מיוסמטי פארק ! Enjoy http://www.vizspring.com/~drew/photos/ מסיבת רשת שפתחו בבית שלו... נחמד http://www.vizspring.com/~drew/photos/lanparty-0602/indexfiles/IMG_0459.JPG.html בקיצור תעיפו מבט, ממש נחמד...

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  24. Started by easyuri,

חבר'ה אני מפרמט את המחשב של חברתי קרן יש לי כמה שאלות חשובות א. יש לי כמה הורדות קריטיות באי מיול שאני רוצה להעביר. מה עליי לעשות למען שהללו יישארו? ב. אילו קבצי מערכת עליי להגדיר בהגדירי את המחשב? (FAT32, NTFS וכיוצ"ב) וכיצד אני עושה זאת? ג. האם אפשר לפרמט רק את C: ולא את D:, אבל בשיטה שתבטיח שכונן D: לא יוגדר כ"בלתי-מפורמט" ובלתי ניתן לגישה אחרי שאתקין מחדש את ווינדוז על C:? תודה איזי אורי והבי קרן

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  25. אני מניח שהרבה מכם מכירים את האתר הזה... רציתי לבדוק אם גם לכם קורה הרבה פעמים שאתה מורידים משהו משם ואז מתברר שהקובץ (זיפ) פגום ? זה ממש מעצבן שעד שמוצאים משהו נחמד הוא לא עובד למשל בicon's בערך 90% לא עובדים ! מישהו יודע אולי איך אפשר לפתור\לסדר את זה ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים