עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Decktor,

במו שכולם יודעים יש (שוב) טורניר של קספרוב נגד המחשב המשחק השלישי עומד כרגע במהלך החמישי אפשרי לצפות בו ב ESPN או כמו שאני עושה דרך התוכנה של www.chessclub.com צריך פשוט לעשות להתקין אותה לעשות Login בתור Guest אפילו לא צריך לפתוח יוזר ואז בחלון Console לכתוב observe 1 נ.ב. במשחק הראשון היה תיקו המשחק השני קספרוב היה במצב מעולה עד שהוא עשה טעות קטנה ואז זה הפך לטבח אז הניקוד כרגע עוד על 1.5:0.5 לטובת המחשב

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  2. שלום לכולם מעוניין למצוא כתוביות ברוסית שאוכל לצרף לסרט.... מיועד לאבא של חברה שלי. אני דובר עם עיברית (עם קצת הבנה ברוסית) אשמח בעזרתכם... :yelclap:

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  3. אישית קיבלתי שם יחס טוב וקנייה נעימה ללא תקלות ומוצרים שהגיעו בזמן ושירות בכל מקרה לפחות כמו של לוג'יק פי סי או זיג זג. אנא לא לדבר על DELAY המכירות כי אני מודע לעובדה שזוהי חנות בת של הסניף הראשי בנתניה ויש DELAY קטן באספקה בין החנויות של יום יומיים. חבר שלי לא סומך כל כך על חנויות חדשות ומעדיף לקנות בחנות וותיקה אבל מחוץ לעיר ורציתי להוכיח לו שזאת חנות טובה. קיבלתי חיזוקים לדעתי מהפוסט הזה, שם 2 אנשים נתנו תגובות חיוביות. איך אתם הייתם מגדירים את ניסיונכם עם החנות הזאת?

4. Started by amirsource,

שלום לכולם!!! שמי אמיר אני חדש בפורום הזה גיימר קטן(: ואני חדש בכל הנושא של המחשבים לעומק^^ ויש לי כמה שאלות כלליות שברצוני לישאול אתכם: דבר ראשון אני רואה בכל המאמרים פה שיש מושגים שאני ממש לא מכיר... כמו SLI שיכול להיות שזה כמו לקחת 2 כרטיסי מסך ולשלב בינתיים(אני מנחש),ועוד מושגים רבים,אם מישהו יכול להביא לי מילון לדברים האלה אני ממש יודע לו! וכמובן מושגים בסיסיים כמו מטרות של חלקים במחשב וכו'. בחופש הגדול שנראה רחוק באופק אני מתכנן לעבוד להרוויח לפחות את ה5000-6000 שקל ולקנות לי מחשב חדש ,אבל בינתיים אני רוצה להבין יותר בסוגים של כרטיסי מסך,מעבדים,לוח אם וכו'... (כדי שלא ירמו אותי\= מה שנהוג ביותר לעשות פה בארץ). כמו כן אם פירסמתי בפורום לא נכון אני ממש מיצטער על כך,אם…

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  5. Started by yigael_o,

היי, פשוט רציתי לספר לכם שהתקבלתי לעבודה חדשה. יום אחד לפני המילואים פיטרו אותי (אני יודע שזה לא חוקי, נו, אתם חושבים שזה עצר אותם?) הייתי במילואים מה 9 ליולי עד ה 2 באוגוסט והיום (ה 5 לספטמבר) עבדתי בפעם הראשונה מאז. האמת שיש אפילו שפור בתנאים וגם רכב בעבודה החדשה משהו שלא הגיע לי בעבודה הקודמת. רק מה? עכשיו עברתי על הרשימה של הדברים שאני צריך ללמוד ונראה לי שיהיה לי 15 דקות בשבוע לאינטרנט (והאתר הזה בתוכו) לחודשיים הקרובים לפחות. תאחלו לי בהצלחה. ואם מישהו מכיר אתר טוב שאפשר ללמוד ממנו משהו טוב על Visual studio Team System אז שיגיד לי בבקשה.

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  6. Started by 1nstall,

היי אחרי שהייתי ב"אוטומוטור" התרשתמתי מאוד מהמופעים של סובארו, אז התחלתי לחפש משחקים באינטרנט שקשורים למוכניות. מצאתי כמה, ואת זה הכי אהבתי. http://www.shockwave.com/sw/content/rr2detonator תהנו.

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  7. אני לא מבין מה הולך פה נכנסתי לאתר שיש בו הרבה מודים למחשקים, עכשיו כל מוד שאני מנסה להוריד מפנה אותי לאתר המזורגג הזה. עשיתי להם טובה ונרשמתי. אבל זה לא מספיק, כל פעם שאני מנסה להוריד משהו הוא שולח אותי לדף של רישום בתשלום!!! מה הולך פה לכל הרוחות??

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  8. Started by shimon956,

http://www.gotlaughs.com/funpages/theUSA.swf

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  9. אני צריך חלק למחשב הישן שלי (header לps2), האם משהו מכיר חנות שמתעסקת עם מחשבים משומשים? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  10. שלום לכולם יש לי כמה שאלות שמעניינות אותי כבר כמה זמן. נגיד בנאדם רוצה להרזות[לאו דווקא לרדת במשקל, אלא להרזות מבחינת הגוף]. מה יעזור לו יותר: א. לרוץ ריצה קצרה יחסית[2000-2500 מטר] אבל הכי מהר שהוא יכול[נניח 13 קמ"ש]. ב. לרוץ מרחקים ארוכים יותר[3500-4000 מטר] אבל במהירות איטית במעט[נניח 11.5-12 קמ"ש]. מה יעזור לו להרזות יותר, לשרוף שומנים וקלוריות, מהר יותר? ובצורה יותר בריאה ויותר משמעותית[כלומר בצורה יותר מורגשת]? תודה מראש נ.ב יש להתעלם מכל נושא הדיאטות והשטויות האלה... רק מבחינת הריצה נטו מה יותר ישרוף שומנים ודברים כאלה.

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  11. אשמח לתגובות... הועלה בשביל המקושרים תחת הטקסט הבא : עוד תמונה על הקיר : הדבקתי אותה. הדבקתי את התמונה לקיר, בדבק מגע, דבק מהיר, משהו המשמש לטווח ארוך אבל מסתבר שבדיעבד מחזיק רק מעט. אני לא יודע למה עשיתי את זה, מה הייתה הסיבה שלי לא להשתמש בפטיש ומסמר. כל-כך הרבה חורים יש כבר בקיר שלי, חורים מפעמים קודמות שתליתי תמונה; חורים שאי אפשר כבר לסתום. לצבוע? לצבוע הרי רק יכסה את החור, אבל לא יאטום אותו. כן, תחת שכבות הצבע, הקיר מחורר. בתוך תוכי אני מחורר. אז הדבקתי את התמונה שלך כי קירי מלא בחורים, חורים בעומקים שונים. הצלחתי עם התמונה להסתיר את הדם שניתז מגופך בירי, אך עדיין מבצבץ הצבע האדום מהפינה השמאלית. כן, גם חשבתי לכסות את הדם בצבע, אבל גם הפעולה הזו לא הייתה פ…

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  12. Started by KvodHagab,

השאלה בכותרת. הבנתי שבאותו יום יש גיוס כלל צהלי, אבל (ואני יודע שזה יישמע מוזר) לא יודע אם זה לבנות בלבד או גם וגם, כיוון שכל מי שאני מכיר שמתגייס בתאריך הזה הן בנות... למה אני שואל? כי אני מתגייס חודש לפני, (26/9) ואני רוצה לדחות את הגיוס שלי, ולא בהרבה. חודש יהיה אידאלי.. ככה שאני רוצה לראות אם כלל יש טעם לדבר. תודה! (ובבקשה לא לענות בקשר לדחייה וכדומה, רק לגביי התאריך.. )

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  13. אולי אתם יודעים ואולי לא אני לקוח של נטוויז'ן והוט ומרוצה מהמהירות משירות הלקוחות ומהמחיר בקיצור אני ממש לא רואה אותי עובר לחברה אחרת במצב הזה אז ככה היום התקשרתי אליהם שהאינטרנט שלי לא עובד ואז העבירו אותי לתמיכה טכנית באמצע השיר נזכרתי שצרבתי ביוס של לוח אחר ונתקתי, לאחר כמה דקות נחשו מי מצלצל אלי? נציג של נטוויז'ן ושואל אותי אם התקשרתי אז אמרתי שכן וכבר מצאתי את הבעיה ופתרתי והוא צוחק איתי ועושה לי חח... רוצה לעבוד פה אז אמרתי לו ח.. כן. טוב תודה רבה ביי|ביי בקיצור זה נחמד שנציג חוזר אלי וככה צוחק איתי וכל זה רק רציתי לשתף אותכם ואם גם לכם היו מקרים דומים

• 8 תגובות
    • 659 צפיות
  14. אני צריך אחריות טובה על חלקים בעיקר. כלומר למשל אם לוח אם/זיכרון/מעבד לא תקינים - החלפה ללא חקירות/בלבולי שכל מיותרים. אני סטודנט שגר בעיר ואני מעדיף אחריות מחנות קרובה יחסית. יש להדגיש שאני לא זקוק לאחריות בסגנון "לא עולה לי הווינדוס"/"יש לי וירוס", אלא תקינות חלקים בלבד. ידוע לי על סניפי KSP ו-IVORY אך לפי הבנתי הם מעט בעייתים. אשמח לשמוע על ניסיונות אישיים עם חנויות בבב"ש.

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  15. Started by NDickler,

שלום לכולם... אני הולך בצבא לקורס נתמ"ם (ניהול תשתיות מערכות מידע) ורציתי לדעת קצת פרטים מאנשים שבטח מכירים לגבי המקומות שמשרתים בהם ובעיקר איפה יוצאים הכי טוב... כל פרט שיש לכם לספר על הקורס ובעיקר על הסדיר ספרו לי....

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  16. שלום, קניתי מפרט ב-IQPC ולאור כמה מפרטים שראיתי פה, ובהם היה רשום בסוף, למשל: מחיר: ¤426 מחיר סופי לאחר הנחה: ¤4589 (שווי ההנחה: ¤172) המחיר כולל הרכבה ובדיקה במעבדת החברה. אז איך יש כאן הנחה ובאחרים אין?

17. מעוניין לקנות כמה חלקים שם, שימו לב שהחנות לא קנדית אלא אמריקנית (נוח יותר אם היא תהיה ב NY).

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  18. Started by PhP dUdE,

משהו מארגן קנייה קבוצתית מג'אב?

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  19. תודה וחג שמח.

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  20. Started by NuKe007,

למישהו יש מושג על אתר טוב שאפשר ללמוד ממנו הסתברות כללית ברמה של אוניברסיטה? יש לי מבחן ביום שישי ואין לי חומר בקושי!!!

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  21. Started by noambar,

כמה מכס יש על חלקי מחשב (כרטיס קול, מעבד וכו'...) עם אני מזמין חלקים מחוץ לארץ?

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  22. אהלן. יש לי 10MB באינטרנט וFF עם שליחת SMS מוריד לי על 400-500 שהוא היה מוריד לי במקס'. האם זה גם לך ככה? האם זה קשור לזה שהם שינו את החבילות שלהם? שאפשר רק שבוע? אז אפשר להסיק שיש להם הרבה משתמשים וכתוצה מכך יש עומס. תודה, אריאל

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  23. Started by roadrunner,

אתמול עלתה פה כתבה על המעבדים החדשים של אינטל ואחרי זמן מה היא נעלמה, יש למישהו מושג למה?

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  24. Started by wow,

מישהו מכיר אתר עם Wallpapers יפים של המטריקס?

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  25. כשאפל מכריזה על מוצרים חדשים בסדרת הודעות לעיתונות, Front Page Tech לוקח את העניינים לידיים ומייצר את חוויית ההשקה שכולנו היינו רוצים לראותלכתבה

דיונים חדשים בפורומים