עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. "תור ארוך השתרך בסניף של רשת מקדונלד'ס בתל אביב לאחר שעשרה תלמידי תיכון רכשו ארוחות בשווי 600 שקלים במטבעות של 5 ו-10 אגורות. החבורה החליטה לנקום ברשת לאחר שאחד מהם המתין זמן רב למיץ תפוזים. אחד הנערים: "זה התחיל כנקמה והמשיך בשביל הצחוק. בסופו של דבר, עשינו את זה בעיקר בגלל שמשעמם בקריית אונו" מיטל צור פורסם: 11.07.07, 17:24 לכתבה המלאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3424337,00.html חחח משעמם להם

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  2. Started by nim901,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3122775,00.html מי שרוצה שיקרא אם כבר פירסמו, מצטער אם לא שמתי במקום הנכון, להעביר

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  3. Started by אישי555,

אני מקבל אימיילים לג'ימייל כשחשבונות יוטיוב מעלים סרטון. לפני שבוע בערך בשורת הנושא היה אפשר ללחוץ ולעבור לעמוד הסרטון מבלי לפתוח את ההודעה. אהבתי את זה מאוד כי זה חסך הקלקות אבל משום מה זה נפסק אחרי יומיים בערך ועכשיו עדיין זה מופיע אבל כשלוחצים על זה אין משמעות וזה פותח את ההודעה. יש קושי למצוא מידע בגוגל לגבי הבעיה כי מקבלים תוצאות שקשורות לצפיה ביוטיוב מתוך ההודעה וזה בדיוק ההפך ממה שאני רוצה. אני מקווה שהבנתם ואם לא אני מצרף תמונה כמו שזה נראה. אני מאמין שגם אתם מקבלים כמוני (במידה וביקשתם לקבל איזכורים לג'ימייל על סרטונים)

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  4. וכמה הוא עולה?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  5. Started by NETANELKOREN,

שלום. אני צריך לינק לסדרה השמיניה הפרק האחרון

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  6. סתם שאלה , מה אתם חושבים.

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  7. אני מחפש מישהו שגר קרוב לפנדס ויכול לעזור לי אם המישלוח... אני לא רוצה שהם יעשו לי משלוח... אם אפשר שאותו אדם שגר מאוד קרוב לחנות יקח את מה שאני יזמין וישלח לי את זה דרך דואר "גובניה" איך שקוראים לזה... אם מישהו יכול עזור לי אני מאוד ישמח. זה דרך הדואר זה רק 17 שקל...ודרכם זה 39 שקל משלוח. הנה ה icq שלי 61041243 תודה.

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  8. חייבים ויזה שאפשר לקנות בה בחול או אפשר במקומית? וחברה תביאו לי אתרים ששולחים לארץ?

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  9. Started by naorai,

אני מזה מאושר כל ההודעות החדשות (או איך שקוראים לזה ??? ) שלי(!!!) אני :D רצח

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  10. אהלן סתם בא לי סקר כזה

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  11. Started by PayneBack3251,

מאז יום עליתו של האתר לאויר היה שיפט אתר מוביל, מעולם לא נכנסו למלחמות בין האתרים השונים, אבל הפעם המצב הוא שונה, היום זה איום יותר גדול על נושא שיתוף הקבצים. בימים האחרונים עשינו הכנות שונות להעלת האתר לשימוש של עשרות אלפי הגולשים שמצאו את האתר כמקום טוב עקב השינויים באתרים המקבילים לנו, נעשו גם מספר גישושים מגורמים שונים לבחון אפשרות של שיתופי פעולה. כרגע האתר באויר, בימים הקרובים שרת חדש (נוסף), יכנס לפעולה. אנחנו לא מצהירים הצהרות גבוהות, אנחנו עושים מעשים. אתם מוזמנים להגיב, להציע, לעזור או כל דבר שעולה לראשכם, אנחנו לא מבקשים מכם כלום אלא רק לדעתם מה אתם, הגולשים שלנו, אלו שבאמת חשובים - רוצים / חושבים / מציעים. צוות האתר. בבקשה אנשים הגיבו בשביל להבטיח את המש…

12. Started by Shay0600,

שלום יש לי באתר מסויים סיסמא שאני לא זוכר הסיסמא נמצאת במחשב כאילו הוא זוכר אותה אני מתחיל לרשום תשם משתמש, בוחר אותו וזה כבר עושה לי תסיסמא אוטומתית אני צריך דרך לראות אותה! מישהו יודע איך?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  13. אם מישהו מכיר או לפחות מקום שבו אוכל לפרסם...

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  14. מדובר ב HP dv5000 חד משמעית לא משתלם לתקן אותו. הלוח אם מת, הבטרייה גמורה, כל השאר בסדר גמור. אני יכול לנסות למכור אותו באיביי (דרך מישהו בארה"ב, לא יהיו בעיות משלוח) אבל לא בא לי לסחוב אותו לארה"ב.. מישהו מכיר מקומות בארץ שיקנו ממני אותו? תודה

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  15. http://www.informationweek.com/news/showArticle.jhtml?articleID=198000211

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  16. שלום לכולם אני צריך מכשיר להקלטת שטח כדי להקליט מרצים בהרצאות בלימודים ולשמוע את זה בבית במחשב עם אוזניות חזק ובאיכות טובה כדי להקשיב בכתה בלי לכתוב כי אני לא יכול לעשות 2 דברים ביחד להגיע הביתה אחרי הרצאה ולכתוב תוך כדי שמיעה יש איזה בחור אצלנו שעושה את זה עם MP3 אבל הוא אומר שההקלטה שם גרועה אז הלכתי לאופיס דיפו היום לראות מכשירים ראיתי אחד של OLYMPUS שיכול להקליט עד 35 שעות רצוף ומתחבר למחשב בUSB נראה טוב ואמין אבל עולה 360 שקל מישהו מכיר מכשיר דומה שמקליט באיכות טובה אבל עולה פחות??? אשמח להצעות תודה

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  17. Started by yot,

שלום, אני מיועד לשירות במסלול מובחר, ולא מזמן נכנסתי לאתר "עולים על מדים" וראיתי שיש לי אפשרות להירשם לעתודה. החלטתי לנסות להירשם למרות שלא ניגשתי לפסיכומטרי. נרשמתי למשהו דיי מפוצץ, משפטים וקרימינולוגיה, ולפני כמה ימים מסתבר שהתקבלתי על תנאי - לגשת למבחן הפסיכומטרי הבא שמתקיים ב-10-11 לאפריל. מה לדעתכם כדאי לי לעשות? לנסות לגשת לפסיכומטרי (יש לי מספיק זמן ללמוד בכלל?) או לוותר על עתודה? תודה מראש (אני לא מצפה להחלטות בשבילי, אלא מין התייעצות כזו...)

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  18. אל תגידו לי לחפש בגוגל, כי שם אני גם יכול להגיע להמון חברות חאפרים! אני בעיקרון זקוק לנפח איחסון קטן ברשת, משהו כמו 100MB העלאה, 1000MB הורדה בחודש. לא מעוניין שזה יהיה משהו חינמי, כי כל האתרים האלה מלאים בפרסומות או לינקים לא ישירים. אני מעדיף לשלם סכום קטן בחודש, ולחסוך כאבי ראש. בעיקרון אני רוצה להעלות שירים מדי פעם, ולתת קישור אליהם לחברים או לפרסם באתר האישי שלי. תודה מראש .

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  19. Started by Asaf.Y,

http://upload.shishlik.net/ תודה לכל מי שייעזור וייחתום.

20. Started by Amit_Alcobi,

הנה תוכנית שלא ידעתי לכתוב בבקשה עיזרו לי לפתור את התרגיל. התרגיל: בבית החולים ישנן מתנדבות, העובדות 6 ימים בשבוע, ובכל יום שתי משמרות נתוני הקלט (עבור חודש שלם, 30 יום) הם שלשות של: -מס' משמרות (1 או 2) -מס' היום בשבוע (1...7) -מס' התנדבות, שעבדו באותו יום ובאתה משמרת כאשר יש לחשב ולהציג: - היום בשבוע בו עבדו סה"כ הכי פחות מתנדבות (אם יש יותר מיום אחד אז יש להציג את כולם). -בהנחה שכל מתנדב מקבל בכל משמרת ארוחה העולה 20 ש"ח לבית החולים מהו הסכום הכולל ששילם בית החולים עבור כל הארוחות לכל החודש. א. (5 נק') בחר משתנים עיקריים, הגדר את טיפוסיהם, ותאר את תפקידם. ב. (7 נק') בצע פירוק של הבעיה לתת משימות כך שכל תת משימה תיפתר באמצעות פרוצדורה או פונקציה. הקפד לציין בכל פונקציה …

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  21. Started by pure perfection,

מה קורה?? איך אני יכול להוסיף תג מט"ח לאתר שלי ?? תג שיש בו דולר יורו .... אני רוצה משהו שיתעדכן לבד .

22. אשמח לשמוע המלצות לשירים קלאסים בסגנון ראפ והיפהופ. לא שירים חדשים, אלא כאלה שהספיקו להפוך לשירים קלאסים שמייצגים בכבוד את סוג המוזיקה הזה. תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  23. הכוונה לסצנה בתחילת הסרט מה קולין פארל ופוקס עושים שם?? תודה

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  24. כל המפרטים האלה שאנשים קונים (אני קניתי מחשב והוא בדרך אלי) מה עושים בקשר למערכת ההפעלה?? אני צריך לקנות? להתקין? מה מתאים למחשב שלי? מה אני לעזעל עושה עם זה? תודה רבה זה ממש חשוב

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  25. Started by MishaK,

http://www.linuxdevices.com/articles/AT2269911435.html מי רוצה לנסות?

• 3 תגובות
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.