עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. במדריך הבא תמצאו את כל ההגדרות המתקדמות שיש בפייסבוק המדריך להגדרות מתקדמת בפייסבוק

2. יש לי מכשיר נוקיה 3330 (עם זה המספר הנכון) די ישן ורציתי להחליף למכשיר (עדיפות לזול אבל טוב) חדש יותר ראיתי שהאלפא די זול, האם שווה לי לקנות אותו? הייתי רוצה לשמוע עליו דעות מאלו שיש להם אותו תודה

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  3. Started by רביד,

התמונה שלי בסדר לפורם או לשנות? אני אבין אם כן...

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  4. הממ שלום לכולם היום במקרה נתקלתי במושג "קוד דה וינצי" כשעשיתי עבודה על לאנרדו דה וינצ'י. אחרי כמה שעות נקלתי במשוג הזה גם בטחת הפרסומות של HOT. רציתי לקבל יותר פרטים על זה. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  5. Started by bobby323,

הזמתי מחנות כל שהיא מעבד AMD 64 3200 , לפני יומיים אמרתי כבר, יאללה נקח כפול ליבה אמרתי לחנות שמעו, במקום המעבד שלקחתי שימו לי כפול ליבה. עכשיו, מדיי פעם נכנסתי לאתר ראיתי שזה עדיין לא עודכן לא ממש התייחסתי לזה, אבל היום בבוקר זה כן עודכן, אבל במחיר החדש שעלה התקשרתי אלהם ישר, אמרתי להם ביום שבקשתי ממכם לשנות זה היה עדיין במחיר הישן מה פתאום המחיר הזה לא,צריכים לפנות למנהל.... דיברתי עם המנהל ובסוף איך שהוא וותרתי כבר, אבל עכשיו שוב חטפתי עצבים , כי זה מה זה מרגיז, הרגע שוב שלחתי להם מייל בקשר לזה, לא בא לי לבטל את ההזמנה כי יש עוד משהו שהזמנתי משם, וגם דיי אין לי כוח להתווכח איתם יש לי עוד הזמנה ממקום אחר של עוד כמה דברים, אולי אני אזמין מהם גם מעבד,אבל הם…

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  6. טוב, אני משדרג את המחשב ורציתי לבדוק לגבי שני חלקים של המחשב שלי אם אפשר להעביר אותם למחשב אחר. החלקים: צ'יפ זיכרון- 512MB כרטיס מסך- FX5200 המחשב השני: לוח אם Asus P4B266-C זיכרון 512 MB (DDR SDRAM) כ.מסך NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X (128 MB) מעבד Intel Pentium 4, 1715 MHz (17 x 101) בקיצור, האם יש אפשרות להחליף בין כרטיסי המסך (להכניס את הFX למחשב) והאם יש אפשרות להוסיף עוד צ'יפ של 512 (שיעבדו ביחד) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  7. Started by BarBee,

אני מחפש לקנות חתיכות גדולות של מסנני האבק שיש במארזים למשל בזה http://overclockers.co.uk/pimg/CA-210-CM_400.jpg המסננים שיש מאחורי הרשת שמקיפה את המארז. חתיכות של בערך מטר. אני רוצה את זה לחלון שלי. מישהו יודע איפה אפשר להשיג? אתר או משהו שעושה משלוחים?!

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  8. הקונסולה החדשה של נינטנדו עשויה להיחשף בעוד פחות משבועיים, עם שדרוגי ביצועים משמעותיים ושינויים בעיצובלכתבה

9. אני מעוניין לקנות לוח אם חדש עם אחריות 800FSB , DUAL CHANNEL , HT , PRESCOTTE , VGA OB , SOUND OB , AGP * 8 וכו' ... יש דבר כזה במחיר של 250 ? SATA או IDE ATA לא ממש משנה.

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  10. Started by QQQ,

http://www.amazon.co.uk/gp/help/seller/shipping.html/ref=olp_merch_ship_1?ie=UTF8&asin=B000UE28CE&seller=A1F8YGP86NG3IP כאן הם פירטו את העלויות. ישראל נכנסת בrest of the world כי היא לא מופיעה בשום מקום אחר. אז: Rest of World ETA 8 - 12 days per Item £0.00 per Weight (kgs) £4.00 per Shipment £12.00 כמה יעלה משלוח לפריט ששוקל חצי קילו? (כולל קופסא כמובן - נטו). תודה

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  11. Started by iakovl,

קיבלתי מכתב מהיחידה להכוונת חיילים בקשר לAICE שהם בעצם חברה להשמת מתנדבים כמדריכים בקיטנות בחו"ל מישהו מכיר/שמע/יש לו ניסיון עם החברה הזו?

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  12. Started by Mooosa2005,

יש לי 4 הזמנות לטורנטליץ', 2 בסופרטורנטס ועוד כמה בDemonoid. מישהו רוצה להחליף הזמנות? (עדיפות לtorrentdamage)

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  13. Started by roadrunner,

אתמול עלתה פה כתבה על המעבדים החדשים של אינטל ואחרי זמן מה היא נעלמה, יש למישהו מושג למה?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  14. לא יודע אם שמתם לב אבל בלמיר מחשבים נותנים כרטיס טיסה זוגי לאירופה מישהו מימש את הכרטיס טיסה או יודע אם יש איזשהו טריק?

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  15. שלום, רציתי לדעת אתרים או טלפונים של קורסים ללימוד המחשבים בעיקר תוכן המחשב (מעבד,זכרונות וכ'ו) וגם מה שקשור לוינדוס ועוד... רצוי באיזור המרכז שזה נתניה חדרה פרדס חנה בסביבה אבל מקומות כמו תל אביב וחיפה גם יתקבלו בברכה. אני לא ממש זקוק למקומות רחוקים כמו באר שבע אשדוד קרית שמונה. תודה על עזרתכם.

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  16. אהלן סתם בא לי סקר כזה

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  17. מישהו יכול לעזור לי עם המאמר? לכל הסטודנטים : מדובר על קורס אנגלית מתקדמים 2.. המאמר צריך להכיל ניסוי\מחקר כלשהו... טבלאות,נתונים וכו'. תודה.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  18. Started by Cha0stAlker,

שלום, אני מעונין בקורס לבורסה וניירות ערך. מישהו יודע איפה ניתן למצוא קורסים אלה? מוטב לציין כי אין לי בגרות ולא תארים כאלה או אחרים. תודה.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  19. Started by Avishee,

שלום לכם! אני לא זוכר אם תמיד פרסמתי את הוידאובלוג פה או באקטואליה, אבל ניחא, אני בטוח שאתם לא באמת תיפגעו מזה בכל אופן, פרק חדש צץ לו של הוידאובלוג המרשים והאיכותי שלי - הגיגיימינג. הפעם אני מדבר על דברים טיפה פחות ממוקדים ויותרי "בלוגיים" - היום שעבר עלי. אם להרחיב טיפה - נעילת פסטיבל אייקון עם אירועי גיימינג מגניבים, הקמת תא כתבי הגיימינג בישראל, והמסיבה הכי מגניבה בעולם של ערוץ ביפ. אתם מוזמנים לצפות, להגיב, וללמוד שלא כדאי להשתכר לידי כי דברים מביכים קורים אחר כך תהנו! http://www.avishee.com/

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  20. זאת אומרת בלי השירה של המשתמטים ברקע רק את המנגינה.. אפשרי ? תוכנה שעושה תעבודה גם תספיק..

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  21. בקיצור רוצה להביא את האוטו הזה.. יש אנשים אמרו לי אוטו טוב ויש כאלה אמרו לי יש לו בעיה די שכיחה עם הראש מנוע. עכשיו אני שואל אתכם אולי לכם היה או יש את הרכב הנל. מה אתם אומרים. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  22. ברשות עמית שלי מחשב נייד HP DV2014 (כבר לא באחריות). המחשב נכבה באקראיות (בצורה של הוצאת הסוללה, לא כיבוי מסודר) ובד"כ לא הרבה זמן אחרי הדלקתו, המעלות של רכיבי המחשב נוטרו והן תקינות. המחשב נשלח למעבדת היבואן, שם הוא נבדק במשך מספר ימים. טכנאי המעבדה טען בהתחלה שיש תקלה בלוח אם, אך הוא יכול לפתור אותה בלי להחליפו. אחרי שסידר את התקלה והחזיר את המחשב, עוד באותו יום התופעה חזרה שוב. עמיתי החזיר את המחשב למעבדה ואחרי בדיקות מרובות אמרו לו שעכשיו התופעה היא בגלל הסוללה שכבר גוססת ולא יציבה. אך הפלא ופלא התופעה חוזרת על עצמה גם ללא סוללה (זה גם לא ספק הכח, זה קרה גם כשהסוללה הייתה תקינה וללא ספק מחובר). המחשב חזר שוב למעבדה ושוב נערכו בדיקות, הפעם הדיסק קשיח הואשם בתקלה המסתור…

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  23. Started by GmaRa,

*צונזר*

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  24. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מה אתם אומרים אל החתימה שלי? : :

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  25. Started by NerVo,

שלום! אני מחפש קורא ספרים דיגטלי עם מסך 7 אינץ' במחיר עד 900 ש"ח. אשמח לקבל הצעות! תודה !

• 1 תגובה
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים