כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
האתר הזה נותן כתובת "וירטואלית" בחול שמכניסים באתרי מכירות בחול ולפי הכתובת הזו הם שולחים אליי ארצה. הבעייה שאני לא מוצא את הכתובת לאתר הזה וחיפשתי בגוגל וגם לא מצאתי .. יש למישהו את הכתובת של האתר הזה או אתרים נוספים שאוכל להזמין דרכם ארצה ?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
מה התאריך המדויק של הגיוס בנובמבר? וכמה ב מרץ?
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
יש שיר שיש לו תמישפט הזה ומיתחת לפני השטח קול גופם רועד מאוד לא יוכלו ליפרד שוב לנצח כי ליבם יקום וימרוד אני חושב שזה שיר של יהודית רביץ מישהו מכיר תשם של השיר?
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
בעוד שאני משוכנע, ואני אשאר לעמוד על כך - שהארצות הסקנדינביות הן שוודיה, נורווגיה ודנמרק (פוליטית), שוודיה ונורווגיה (גאוגרפית), שוודיה, נורווגיה וגרינלנד (גאולוגית), אני גם בטוח שפינלנד (וכמו שאמרתי, גם אלאנד) היא בשום פנים ואופן לא חלק מסקנדינביה. רק ממבט על התרבות שלהם והלשון, והתעלמות מהשיער הבלונדיני והעיניים הכחולות - אפשר לראות שאין כמעט שום דימיון בין שני הגושים הללו. לצערי, זהו ויכוח מתמשך ביני, בין המורה ושאר התלמידים, וגם בין הספר שאיתו אנחנו לומדים. ובקרוב יתקיים מבחן על זה. קראתי על זה אלפי מאמרים שמחזקים את דעתי, ואני בטוח שתושבים הנורדים בעצמם יודעים זאת. בכל זאת, אולי תועילו להגיד את דעתכם? יכול להיות שאני טועה, אחרי הכל. תודה!
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
רשימה קצרה ולא סופית שהכנתי לעצמי: בהזמנה לפני התשלום לדרוש שיופיע בכתב ,התחייבות של החנות שלפני מסירת המחשב ללקוח יבוצעו בדיקות יציבות באמצעות הרצת תוכנות מעמיסות כמו prime95 +memtest86 . לוודא שיהיה רשום שבשבועיים הראשונים לכל הפחות מיום הקנייה במידה ויתגלה שישנה בעיית חומרה בהרצת תוכנות מעמיסות כמו prime95 + memtest86 אזי כל המחשב יוחלף בחדש לאלתר. שיהיה רשום בכתב מהי גרסת המעבד המוזמנת (g-0 במידה וקונים q6600) ומה היא גרסת המעבד (2.1 במקרה של הזמנת לוח גיגהבייט מבוסס p35 ) ומה היא גרסת הזיכרון ונתוניו (800 5 cas latency ) רצוי להעדיף חנות שעושה למערכת over clock יזום ורושמת באחריות שהיא אינה מתנערת מאחריות במקרה שבו הלקוח עשה over clocking). דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מחפש עבודה ב HTML שנקראת פרויקט סינפלד מספר מבוא ל HTML בהוצאת הוד עמי
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
קצת חיפשתי ולא מצאתי ספרות טובה בנושא. אני מחפש מדריך מקיף בנושא בעוד חודש אני משתחרר ומתחיל לעבוד בהיטק. קיבלתי הצעות מכובדות ביותר ואני רוצה להבין כמה כסף לשים בחיסכון מה ההבדל בין החסכונות השונים ומה הכי מתאים לי.
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
לוח ECS מעבד INTEL 2000MHZ!!! זיכרון DDR 256MB!!! דיסק קשיח MAXTOR 40GB 7200RPM אלה הפרטים שיש לי על המפרט....כמה זה שווה לדעתכם?
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מרגיש ממש לחוץ בזמן והזמן עצמו טס לי במהירות האור. החלטתי שאני כנראה לא מנהל את הזמן שלי נכון ושאם אני אמצא דרך טובה לנהל אותו אז אני אחסוך הרבה יותר זמן. אז אני מבקש ממכם לתת טיפים לניהול זמן טוב (אני בן 17 , ביתספר במרחק נסיעה די רחוק , אין חברה). אחד הגורמים להרגשה של ביזבוז זמן הוא שאני לא מצליח להתמיד או בכלל להכריח את עצמי לעשות משהו (= עצלן מוות) ואז יוצא מצב שאני מבטיח לעצמי שעה ש'עכשיו אני הולך ללמוד' אבל בסופו של דבר אני בקושי אפילו רואה את המחברת. אז הבקשות: -טיפים לניהול זמן. -טיפים כדי להכריח את עצמי (פחות חשוב בתראד הזה לדעתי).
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני מנסה לארגן איזה משחק עם עוד 20-25 איש, מישהו היה ורוצה לספר קצת חוויות משם? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
http://img217.imageshack.us/img217/4576/dsc00027vi6.jpg מי שמזהה את הבחורה בתמונה שירשום לי את שמה
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום חברים. השבוע הוא שבוע הקומדיה השנתי ביוטיוב, אתן לארנולד להסביר אני פותח את הדיון הזה רק כי יש כל כך הרבה ערוצים משתתפים. תרגישו חופשי לשתף את אלו שאהבתכם במיוחד. מופע הקומדיה החי:
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
http://www.chicagobusiness.com/cgi-bin/news.pl?id=19053 צעד מוזר? כמו כן גוגל פתחה חנות אינטרנט לסרטי וידאו, תוכלו לקנות משחקים של ה NBA, תוכניות טלוויזיה ומה לא. http://video.google.com/
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
http://www.mivzakon.co.il/fun/bb.aspx?b=315 חבר שלי שלח לי את זה, ורציתי שתראו. יש שם גם כמה חיילים אמריקאים אגב. זה לא עוד איזה דיון פוליטי או כל משהו בסגנון הזה. אני פשוט רוצה שתסתכלו בתמונה הראשונה ותסבירו לי מה מחמוד הקטן מחזיק ביד שמאל!?
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-
-
במו שכולם יודעים יש (שוב) טורניר של קספרוב נגד המחשב המשחק השלישי עומד כרגע במהלך החמישי אפשרי לצפות בו ב ESPN או כמו שאני עושה דרך התוכנה של www.chessclub.com צריך פשוט לעשות להתקין אותה לעשות Login בתור Guest אפילו לא צריך לפתוח יוזר ואז בחלון Console לכתוב observe 1 נ.ב. במשחק הראשון היה תיקו המשחק השני קספרוב היה במצב מעולה עד שהוא עשה טעות קטנה ואז זה הפך לטבח אז הניקוד כרגע עוד על 1.5:0.5 לטובת המחשב
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש מילה שמשמעותה שיגעון גדולה מישהוא פה יודע אולי את המילה הזו ועוד ביטוי ששכתי איך אומרים אותו משמעותו עליה(סיבה) למלחמה תעזרו לי בבקשה מי שיכול
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
-
כותרת
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
זה המערכת קירור שלי, הישר מהגטו.
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי לא מזמן מערכת באוטו שלי עם מסך נגיעה שיש לה תמיכה בGPS. ברשותי גם מחשב כף יד עם GPS מובנה יחד עם התוכנה NAVNGO. ניסתי להעביר את כרטיס ה-SD מהמחשב כף יד אל המערכת אך משום מה היא לא קוראת את הקבצים, ועל אלו שהיא כן קוראת היא כותבת (unsupported file). עכשיו זה די הגיוני אם מתחשבים בעובדה שאין מערכת הפעלה תומכת ל-NAVNGO במערכת. מישהו יודע מה עושים? איזו תוכנה מתאימה? אני לא מתכוון לשלם 2100 ש"ח על כרטיס SD 256 עם עוד תוכנה נוספת עליו לאחר שכבר שלמתי בעבר על NAVNGO
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
ממש לא מזמן קניתי 256 MB RDRAM PC 800 ויכול להיות שאצטרך למכור אותם... :'( אם אני ירצה למכור אותם אני חייב לעשות את זה מהר ואני שואל איפה הכי כדאי לפרסם מודעות למכירת חלקים? נ.ב המעוניין לפנות בפרטי.. ;D
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
מישהו עוד נתקל בבעיה הזו ?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-