עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. + האם מי שמשרת בצפון "ינפוש" בכלא 6 ומי שבדרום בכלא 4? או שאין קשר בין הדברים? תודה.

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  2. Started by klayton,

http://www.lopeztonight.com/episode_recaps_and_highlights/criss_angel_eats_razor_blades.php#content

3. Started by x-dude,

חברים תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות,זכיתי מחשב במכרז ב P1000 מחשב של אקסלנט,קיבלתי לוח אם לא נכון,מארז בצבע אחר וללא מאוורר נוסף. היתקשרתי לשרות לקוחות ביום ראשון,היא אמרה לי שבמשך השבוע ייצרו איתי קשר מהתמיכה,היום יום חמישי (יום שישי הם לא עובדים),על הבוקר היתקשרתי ובחורה שם השאירה הודעה דחופה שיתקשרו שלי.....כלום. אז אכשיו ה שעה 5 היתקשרתי והייתי עצבני שאלתי אותם מי אחראי שם,אמרה לי תתקשר לשרות לקוחות,היתקשרתי ואין אף אחד,אותו טריק עשו לי גם אתמול בשעה הזאת, אמרו שיחזרו אלי תוך 10 דקות ולא חזרו. מה לעשות? אני כל השבוע עצבני רצח האם כדיי לעצור את יתר התשלומים בויזה?

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  4. Started by TermiNal,

שלום אני בן 15 גובה 166 ככה ושוקל 48 בערך.. אני עוד לא ממש מפותח פיזית סתומרת בלי שפם וכו' אבא שלי גובה 174 ואמא 160.. בעקרון בבדיקות אמרו לי שאני יעבור את אבא שלי וזה מה שאני רוצה.. לדעתכם יש סיכוי? בנוסף לכך רציתי לשאול אם יש דברים מסוימים שמאוד פוגעים בגדילה ואם יש דברים שיכולים מאוד לעזור? אני יודע שאף אחד פה לא רופא אבל מישהו יכול להמליץ על דברים שבריא לאכול או ספורט שכדאי? בעקרון אני רץ עם חברים משחק כדורגל משתדל לאכול וכו' אבל אשמח להכוונה בעניין האוכל... בקשר למחשב ישיבה הרבה שעות יכולה לפגוע משמעותית בגדילה? אם כן יש דרך להקטין את הנזק? אני יושב הרבה על המחשב אך לא בטוח שאני יושב בצורה בריאה, המלצות איך לשבת? אבל מנגד עושה גם הרבה ספורט (גלישה כדורגל ריצה לפעמים)…

• 12 תגובות
    • 883 צפיות
  5. Started by Lethal_Acid,

אני מחפש לקנות בארץ או בחו"ל שעון מהדגם הבא:g3310d-8a2. אם אני קונה ב חו"ל כמה מכס אני ישלם אליו?

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  6. מחפש חנות שמוכרת נעלי Vans באזור ר"ג... כמה צריך לעלות? תודה.

• 19 תגובות
    • 10.6k צפיות
  7. Started by blabla2002,

אני מסתובב באינטרנט פתאום מפגש אם התמונה הזה שזה איזה שהוא מוצר חדש שנמצא בחניות ביפן מה שיותר מעיניין אותי זה מה שמאחור תראו כמה מעבדים וhd זה פשוט מדהים ולחשוב שיש קניונים שלמים של חניות כזה מדהים!

• 52 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. Started by iakovl,

מחפש מכשיר חדש במקום ה3100 שלי חשוב לי חיי סוללה, וגם בעיקרון השימוש בתור MP3 (למה לקנות לחוד אם אפשר לשלב) חשוב עמידות ב"זעזועים" (פלאפונים של חיילים לא יכולים להיות שבירים) דעות?

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  9. Started by Mazumotte,

עוד משהו שם לב שכמעט בכל FA/ השאלה הראשונה היא: What is FAQ?

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  10. Started by 00000,

היום שמעתי על איזה משחק ע"ש "קונאן הברברי". עכשיו , נזכרתי שכשהייתי קטן הייתה סדרה שנקראה קונאן ההרפתקאן - שאין לי מושג איך היא קשורה לעזאזל למשחק ומאיפה הביאו "קונאן הברברי". אחרי חיפושים, מצאתי את הפתיח באנגלית: http://www.youtube.com/watch?v=3Wqlqy82Snk איפה אוכל למצוא את הפתיח בעברית?(וידאו).

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  11. זהירות, חפירה. תחשבו על זה: באנגלית קיימת המילה "Projection". תרגומה העברי הוא "היטל". ואכן, להצגות מזויות שונות של רכיב כלשהו בשרטוטים הנדסיים קוראים "היטלים", ולכל עצם שמוטל באמצעות כוח חיצוני לחלל (ריק או לא) קוראים באנגלית "Projectile", או בעברית תקינה "טיל" (אתם מוזמנים לבדוק במילון - המשמעות המקורית של המילה "טיל" שונה מזו הרווחת כיום). לצינור הזה שמחובר לעיתים מתחת לM16 (או תבור) שמטרתו להטיל רימונים על האוייב קוראים "מטול" רימונים - וכך גם למכשיר המיושן (אך שנמצא עדיין בשימוש) שקדם למכשיר המוזכר בכותרת, שמציג שקפים על מסך, קוראים "מטול" שקפים. ל"Projector" קוראים בעברית "זרקור", כלומר משהו ש"זורק", או "מטיל" אור. מזהים חוקיות מסויימת? מצד שני, יש את המילה "Radiati…

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by amir85,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3727684,00.html הנה סוף סוף שירות נורמלי שבו אין את הבעיה של בחורה אין תמונה בגלל "מצלמה מוקלקלת" וכדומה ;D

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ENROLL,

שלום אני צריך להגיע לרמת החייל בתל אביב לרחוב הברזל או משהו בקרבתו. אני מגיע עם רכבת מכיוון צפון וחיפשתי דרך דן ואגד ולא מצאתי קו שיוצא מאחת התחנות שבתל אביב. מצאתי את קו 12 בלבד של דן אך הקו האחרון מתל אביב יוצא בעשר בבוקר ככה ואני צריך יותר מאוחר. מישהו יכול לעזור ולכוון אותי באיזו תחנת רכבת לרדת בתל אביב ואיזה קו אוטובוס עליי לקחת ומאיפה?

• 2 תגובות
    • 6.9k צפיות
  14. Started by J.allmighty,

שלומות... יודיעם אם יש בארץ מקומות\תצוגות\חנויות ? לינק לאיזה אתר בארץ ? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  15. שלום, אני צריך אתרים באינטרנט שמוכרים נעלים או שאפשר לראות בהם מחירים ודגמים של נעלים מבית TIMBERLAND. תודה רבה. לא ראיתי שיש אתר רשמי שלהם בארץ, רק COM

• 5 תגובות
    • 3.6k צפיות
  16. Started by Sp_RuS,

רציתי לדעת עד כמה זה מסורבל, ארוך, מיגע? מה אני צריך שיהיה לי? ועד כמה זה בטוח?

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  17. רציתי לדעת איך כולם אוכלים חומוס ופיתה... ישנם כאלו שאוכלים פיתה שמרוח בתוכו חומוס.. וישנם אנשים שאוכלים ע"י קריעת הפיתה לחתיכות קטנות וניגוב הפיתה בחומוס... סקר ! הצביעו והגיבו!

• 54 תגובות
    • 6.3k צפיות
  18. מכוון שאני יוצא יומיות, יש לי אפשרות אחרי שעות הפעילות (ואפילו לצאת יותר מוקדם במידת הצורך), לצאת לקורסים\הסמכות באיזור חיפה. הייתי שמח לשמוע על מקומות אמינים (שמות מוכרים, לא "המכון של ג'קו"), בנושא מחשוב והתמקדות בעיקר בקורסים עם שימוש במחשב עצמו בתוכנה וחומרה (לדוגמא נושא הרשתות שעד כמה שידוע לי לא כולל כל מיני נושאים של מתמטיקה פיזיקה נוסחאות חשמל ואלקטרוניקה, אלא למידה נטו בחומרה ותוכנה). מראש אני מבקש, רק תגובות ענייניות וממוקדות על מקומות וקורסים, אין לי מה לעשות עם תגובות כגון "תחפש באתר של הטכניון", ושאר הספאם שמתרוצץ פה בפורום. המון המון תודה !

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  19. אני תלמיד במכללת נס (מעביר את הזמן עד השחרור) ויש לשאלה לכל אלה שלומדים / למדו / מלמדים - אנחנו התחלנו עכשיו את המודול של win 7 כפי שאתם יודעים המעבדה בכיתה זהserver 2008 r2 עם hyper-v, וכל הvhd's למינהם... והשאלה היא, למה מייקרוסופט לא נותנים לתלמידים גם עותק של המעבדה?! איך אנחנו אמורים להתאמן בבית? כל העניין נראה לי מאוד מוזר. הספרים והמצגות המעפנות האלה אמורים ללמד אותנו? בכיתה אנחנו מתרגלים דווקא דיי הרבה אבל זה נראה לי משונה שאין לנו איך לתרגל בבית. אני יכול להתקין הכל בבית על vmware ולבנות לי מעבדה, אבל אז זה כבר לא כל כך חוקי.... אני רוצה לשאול את את האנשים בפורום - גם במקומות שאתם למדתם זה ככה?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by gigabot,

ואיפה אני בוחר אם כן

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  21. Started by yarin153,

אז הרכבתי את המחשב החדש שלי (ברובו) ואני רוצה להגיד תודה לכל אלו שעזרו לי וענו על כל השאלות שלי בסוף הרכבתי את המפרט הזה : מה שבכחול זה מה שקניתי חדש (אפשר להשים לב להבדל ) INTEL I5 3470 ASUS P8Z77V-LX Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue Dual Channel CL9-9-9-24 CPU Cooler Zalman CNPS5X W.D Caviar Green 500GB (ישודרג בקרוב) AMD Radeon Sapphire HD 5670 1GB (ישודרג בקרוב) NZXT APOLLO Monitor : LG Ips231P (23.5inc) -BN נשאר רק המקלדת שאני מתלבט עלייה (DESKTOP3000 VS MK520) והסט מוכן בינתיים המחשב שקט מאוד ועובד מעולה בנוסף לכך שהטמפ של המחשב במשחקים נמוכה (נבדק בMOH והוא היה 29 מעלות) אז תודה לכל מי שעזר לי שמחתי להחכים ואני יחפור לכם שוב כשאני אשתחרר …

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  22. Started by Black_eagle,

שלום לכולם. לא מזמן התקינו לנו יס, חשבתי שהתמונה תיהיה הרבה יותר טובה אבל הסתבר שיש כמה ערוצים שהתמונה שם ממש לא טוב דומה לסרט ב VCD באיכות לא גבוהה. עכשיו התקשרתי ליס לברר והם אמרו שזה האות שהם מקבלים ואין מצב לשנות את זה. עכשיו אני שואל אתכם אם גם לכם (מנויי יס) יש ערצים באיכות ירודה כזאת או שיס עבדו אלי? ערוצים כמו: 15 ,182.

• 39 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by 1immortal,

פשוט חובה לראות ולהפנים : http://www.angelfire.com/ultra/immortal/G-Shack.com_-_Kitty_Cat_Dance.wmv

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by m0sh,

טוב זה בעקבות הנושא שלי על התוספות של טליסמן שאי אפשר להשיג בארץ...אז רציתי לדעת אם למישהו יש המלצות לגבי משחקי קופסא חדשים או ישנים ברמה? כמו טליסמן,יצירת מופת,רמז וכ"ו אם תוכלו לעזור לי אני מאד יודה לכם! תודה, מוש

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  25. שלום! רציתי לשמוע עם נתקלתם בפעולות מענינות בבית-ספרכם, מצד מועצת התלמידים. אני מקווה, שהפעולות \ רעיונות לפעויליות שהייתם רוצים שיהיובבית ספרכם ישמשו לי כהשראה לפעולות נוספות. ד"א הייתי רוצה גם לדעת איפה (אם קרה מצב שכזה), הייתם צריכים את המועצה והיא לא היתה שם בשבילכם. תודה מראש למגיבים.

• 7 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים