כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי אתמול מארז חדש כי המארז שלי ישן מדי אבל הבעייה שהקוד של המערכת ההפעלה שלי היה שם אז מה אני יכול לעשות בנושא הזה החנות נמצאת קרוב ליד הבית שלי ונראה לי שהוא לא זרק את זה אבל מאיפה אני יכול לדעת ???
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אני כרגע נמצא בתחרות פייסבוק, מקום ראשון יזכה ב-SC2 בטא קיי. אני מבקש שתעזרו לי לנצח, זה עניין קצר של פחות מדקה! כל מה שצריך לעשות זה להצטרף לקבוצה הזאת http://www.facebook.com/pages/Gaming-Forever/301215367711 ולעשות לייק לתמונה הזאת http://www.facebook.com/photo.php?pid=30558039&o=all&op=1&view=all&subj=301215367711&aid=-1&id=1445206413 אני כרגע במקום שני, ויש לי עוד המון יחסית עד למקום הראשון. אני ממש מתחנן בפניכם שתעזרו לי! תודה לכל מי שיתרום מזמנו למעני. D=
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
פניתי בשאלה בפורום, ומישהוא השאיר לי הודעה. כאשר פניתי אליו קיבלתי את ההודעה הבאה: תכתובת: סליחה, זה היה מישהו אחר מהצוות. אנחנו עושים משמרות. בכל מקרה, יש לנו מומחה שמתעסק ה- שרתים כאלה. אם הוא יסכים לעזור החינם יופי. אם לא - נאמר לך. תקבל תשובה כבר מחר. בברכה, צוות PC4PC אכן מנצלים את הפורום הפתוח ע"מ לקדם עסקים. אז למה הם משתתפים בפורומים? פירסומות זה מחוץ לפורומים.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר חלק מהחברים שלי בפייסבוק לקבוצה אחרת, שהיא לדוגמה לא תוכל לראות את הWALL שלי. איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
כן , הכותרת אומרת דיי הכל. אני צריך לאחסן קובץ , 70 מגה.. וכמובן שאנשים יוכלו להוריד את הקובץ הזה מהמקום שאני יאחסן אותו. (בסך הכל 3-4 אנשים יורידו אותו , ככה שזה לא יעמיס או משהו... ) אם מישהו יכול לעזור לי , ולא רוצה לתת פרטים כאן : icq : 267075959 messenger : emashelyaron@hotmail.co.il זה ממש דחוף אנשים! , תודה!
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום התחלתי להרוויח כסף ולהוציא כסף במסגרת עסקית ואני צריך לתת חשבוניות מס לעסקים שאני עובד איתם עקב כך החלטתי לפתוח תיק במס הכנסה ויש לי כמה שאלות הפעולות שעשיתי עד פתיחת התיק במס(אני כחודש בעסק הזה) ההוצאות, וההכנסות, אני אצטרך להכניס אותם לחשבונות? במידה וההוצאות לא רשומות על שמי (רשומות על כרטיס האשראי של אבא שלי) כיצד זה יוסדר? האם במסגרת העסק אני אוכל להמשיך להשתמש בכרטיס האשראי של אבא שלי לצורך הוצאות? (הוצאות שקל מאד להוכיח שהן לטובת העסק - פרסום) תודה גדולה לעונים המנוסים שפעם היו מתחילים כמוני ומישהו מנוסה עזר להם
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
http://www.mingthemerciless.com/ מעולם לא שמעתי עליו... מישהו? לינק קטן מהאתר על ספונסרים http://www.mingthemerciless.com/sponsors.html
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
סתם משהו שמעניין אותי,האם הם נפתחים או שלא?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי ראיון עבודה .. אני לא אנקוב בשם .. אני רק יודע שזה במתן תמיכה לאינטרנט וכו' שירותי אינטרנט ...... רציתי לדעת איזה שאלות טכניות יכולים לשאול אותי ? אמרו לי שיש מבחנים טכניים השאלה היא באיזה רמה ?
-
- 8 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם, משהו יכול לעזור בתרגיל דיי קל בהנדסה? {אני יודע שהוא די קל פשוט אני גרוע בהנדסה} תודה מראש, יאיר נ.ב - שוב תודה לThePorscher
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
מישהו מכיר עוד דרך למכור מחשב משומש חוץ מ-yad2 והלוח של האתר? יש חנויות שקונות משומשים? מסכי crt?
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש המלצה ל-2 ספרים: 1. ספר ללימוד Windows XP. (לא משהו יותר מידי מסובך, מדובר בגבר בן 70+ שכבר 15 שנה לא נגע במחשב.) 2. ספר ללימוד עבודה עם התוכנה Word. (ברשותי OfficeXP, למקרה שזה משנה.) אני מקווה שזה הפורום המתאים לנושא זה. בתודה מראש, עמית.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני לא מצאתי איך אני משנה את התצוגה הכחולה\משנה את לוגו הפתיחה של הנגן - חיפשתי במדריכים ולא מצאתי במדויק תמקום - חיפשתי במדריך שבקובץ הטקסט שקיבלתי בדיסק 256 מגה
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי כמה שאלות שמעניינות אותי כבר כמה זמן. נגיד בנאדם רוצה להרזות[לאו דווקא לרדת במשקל, אלא להרזות מבחינת הגוף]. מה יעזור לו יותר: א. לרוץ ריצה קצרה יחסית[2000-2500 מטר] אבל הכי מהר שהוא יכול[נניח 13 קמ"ש]. ב. לרוץ מרחקים ארוכים יותר[3500-4000 מטר] אבל במהירות איטית במעט[נניח 11.5-12 קמ"ש]. מה יעזור לו להרזות יותר, לשרוף שומנים וקלוריות, מהר יותר? ובצורה יותר בריאה ויותר משמעותית[כלומר בצורה יותר מורגשת]? תודה מראש נ.ב יש להתעלם מכל נושא הדיאטות והשטויות האלה... רק מבחינת הריצה נטו מה יותר ישרוף שומנים ודברים כאלה.
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אשמח לתגובות... הועלה בשביל המקושרים תחת הטקסט הבא : עוד תמונה על הקיר : הדבקתי אותה. הדבקתי את התמונה לקיר, בדבק מגע, דבק מהיר, משהו המשמש לטווח ארוך אבל מסתבר שבדיעבד מחזיק רק מעט. אני לא יודע למה עשיתי את זה, מה הייתה הסיבה שלי לא להשתמש בפטיש ומסמר. כל-כך הרבה חורים יש כבר בקיר שלי, חורים מפעמים קודמות שתליתי תמונה; חורים שאי אפשר כבר לסתום. לצבוע? לצבוע הרי רק יכסה את החור, אבל לא יאטום אותו. כן, תחת שכבות הצבע, הקיר מחורר. בתוך תוכי אני מחורר. אז הדבקתי את התמונה שלך כי קירי מלא בחורים, חורים בעומקים שונים. הצלחתי עם התמונה להסתיר את הדם שניתז מגופך בירי, אך עדיין מבצבץ הצבע האדום מהפינה השמאלית. כן, גם חשבתי לכסות את הדם בצבע, אבל גם הפעולה הזו לא הייתה פ…
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
בן דוד שלי תיכף חוזר לארה"ב ואני מתלבט אם לתת לו כסף כדי שהוא יוכל לקנות לי חלקים של מחשב...מעבד זיכרונות ולוח אם, יוטל על זה מכס?
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 מכשירים לאוטו (היו בשימוש 3 חודשים בערך) אחד: Pilot SKY-R800 http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1210&CategoryID=156&Page=2 + שלט באריזת פלסטיק סגורה המוצר השני, רדיו דיסק + סלוטים לSDCARD, USB לא מצאתי את החברה.. כתוב על זה SD MultiMediaCard DVD/VCD/CD/MP3/MP4 PLAYER/RECEIVER G T DUMMCO1 GTE כמובן שאין אחריות והם לא באריזות המקוריות שלהם, אבל מה שבטוח שהם עובדים! אני צריך הצעת מכיר עבור כל אחד מהם מכיוון שאני לא בקיא בתחום הזה ואין לי ידע בגרוש! P.S אל תשימו לב לתאריך של התמונות.. המצלמה הדפוקה שלי לא עובדת טוב ותמונות שצלמתי לפני 5 דקות רשום 2008
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
עד היום לא הבנתי למה סגרו את הפורומים החשובים האלה. זה נורא שאי אפשר להגיב/לפרגן/לבקר על כתבות וחדשות באתר. וגם על האתר עצמו. למה לא לשתף את דעותיי עם כל חברי הפורום (אחרי הכל, זה פורום!), ובמקום זאת לפנות למנהלים בהודעה פרטית? לדעתי זה טיפשי. אנא הצביעו "כן".
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום חבר'ה יש למישהו רעיון\שיטה איך לשים עדשות מגע בעין לא הולך!
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אחרי רמאויות של משרד הרישוי ,קנוניות ושקרים ,עברתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אחרי שעברתי את אותו קקה לאוטו!!!!!
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
סתם הסתובבתי ברשת ונתקלתי באתר שדומה לPANDORA שזה מעיין רדיו שמתאים את עצמו לסוג שאתה אוהב.. ושם שמעתי את המנגינה הזאות של נייטוויש LAST OF THE WILDS פשוט ריתק אותי... אני לא מפסיק לשמוע את זה.. אבל באתר כל מה שהוא אמר לי לא ממש אהבתי אז חשבתי אולי אתם יכולים להמליץ לי על עוד מנגינות יפות כאלה? נ.ב. יש גם שיר כמו LEAVES EYES - FOR AMELIE אם יש בסיגנון אז גם אפשר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מאז ששמו את העיצוב החדש הפורום לא זז, ממש איטי. לתשומת לבכם מנהלים.
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
האתר הזה נותן כתובת "וירטואלית" בחול שמכניסים באתרי מכירות בחול ולפי הכתובת הזו הם שולחים אליי ארצה. הבעייה שאני לא מוצא את הכתובת לאתר הזה וחיפשתי בגוגל וגם לא מצאתי .. יש למישהו את הכתובת של האתר הזה או אתרים נוספים שאוכל להזמין דרכם ארצה ?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
מה התאריך המדויק של הגיוס בנובמבר? וכמה ב מרץ?
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-