כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
יש לי ספק אצל KSP שיש לה חנות בירושלים אבל הבנתי שהשרות שלה על הפנים ואת רוב הדברים היא מייבאת בעצמה כך שלך תדע איפה היא ממשת את האחריות... ויש לי גם ספק אצל מור לוי אבל אין חנות בירושלים... אני מחפש אז חנות מחשבים עם אפשר להיות ספק שלהם או סתם מקום רק לספקים, שממוקמים בירושלים . חשבתי על CD LOG הם נראו לי מקצועיים אבל שוב אין להם חנות בירושלים... =\ אשמח לאיזה מקום(לא על איזה חנות שהקימו אתמול), תודה.
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-
-
חייבים ויזה שאפשר לקנות בה בחול או אפשר במקומית? וחברה תביאו לי אתרים ששולחים לארץ?
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/w/Big-D%2A%2Ak-Window-Cleaner?v=Y9A6u16DdzQ&search=funny%20humor%20laugh%20wow%20hahaha ענק! ושנה חדשה ומוצלחת לכולם! www.sanatova.foo.co.il
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
OGLE-2005-BLG-390Lb http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3206934,00.html http://he.wikipedia.org/wiki/OGLE-2005-BLG-390Lb "עתידו של האדם הוא בחלל. מושבות על המאדים, אסטרואידים כחומרי גלם וכמובן - מסעות למערכות שמש אחרות. כל יום שאנו מעכבים את התוכניות הללו, קטן הסיכוי שהמין האנושי יישרוד בטווח הארוך. "
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
היי פתחתי את הת'רד הזה על מנת לקבל המלצות לתחנות ה-Streaming Radio האהובות עליכם, מכיוון שהמגוון עצום והניסיון שלי בנושא אפסי.. אני מעוניין בתחנות מכל ז'אנר שהוא, אבל כמובן רק במומלצים שאתם אוהבים. התחנות צריכות להיות קבועות. כלומר, לא חובה שזאת תהיה תחנה עם וותק של שנתיים, אבל הכוונה היא שהכתובת תשאר קבועה. אני מחפש תחנות שפעילות באופן קבוע, לא משהו של "תפתח מהר את תחנה 38.264.26.8, יש שם קטע שולט!!" כאשר שעה אחרי זה האייפי הזה כבר ימות לנצח.. מטרת הת'רד הזה, אגב, היא לא ממש המלצות אישיות בשבילי, אלא יותר משהו בשבילכם, שתדעו עליו בהמשך.. אז קדימה, speak up!
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
סליחה מראש על הנושא האולי קצת שנוי במחלוקת, אבל אני לא מכיר עוד קהילה שיכולה להפיק תוצאות ראויות לשמן כמו הקהילה שלכם. כמו שאתם יודעים, מעטים הם הדברים שאי אפשר להשיג באינטרנט, אבל למצוא מידע ראוי ברשת היא אומנות בפניי עצמה. ועכשיו הבעייה: אני וחבר סיימנו לפניי 3 חודשים את השירות הצבאי, ואנחנו מעוניינים להרוויח כסף כמה שיותר מהר ולטוס לחו"ל. (הלימודים מתחילים באוקטובר כך שלא נשאר הרבה זמן), אבל כמו שאתם יודעים שאיפות לחוד (אגב הת'רד על העישון... ), ומציאות לחוד. חוץ מזה לשנינו יש גם שאיפה\חלום\רצון מטופש של ילדים מפגרים\משאלה להשתתף בסרט כחול. (כל מי שלא מלאו לו 18 מתבקש לעזוב את עמוד הת'רד ;D סתם סתם סתם...) אז חשבנו למה לא לשלב את שתי השאיפות ולהרוויח כסף תוך כדי…
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
למישהו יש מושג על אתר טוב שאפשר ללמוד ממנו הסתברות כללית ברמה של אוניברסיטה? יש לי מבחן ביום שישי ואין לי חומר בקושי!!!
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
רואים שם מה קורה , וכל ההכנות ... Click Here
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
מזלט לחובב האייפודים שלנו יום הולדת 16 שמח הרבה שמנמנים קופצים כאן
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
הלכתי היום בפעם הראשונה, היה טוב מאוד.. סתם רציתי לשמוע חוויות של אנשים שהולים לזה יותר זמן ממקומות אחרים בארץ? (אני הייתי באימון בנהריה)
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום חבובים.. אני לא הולך לשעמם אותכם במגילה אז אני אנסה לקצר. אוקי אני מגיע לתחנה יורד הולך לרחוב ז'בוטנסקי כמו שאמרו לי מה אני רואה בית פרטי.. הסתובבתי שעה הגעתי עד לאזור התעשיה שלהם נראה לי:\ ואז התקשרתי לKSP קיצור זה בכלל מתחת לעזריאלי.. טוב הזמנתי הכול טוב ויפה אני אמור להגיע לקחת את זה מחר:> דרך אגב תגידו לי להתחדש:>> אוקי אבל דבר אחד אני לא מבין מאיפה יש לבורגר ראנץ את החוצפה שלהם?! אני בא מגיע איזו פרחה אחת מסתובבת במקום במקום לקבל את ההזמנה שלי,אני אומר סילחה אולי תקבלי את ההזמנה היא אומרת רגע בסדר אני מחכה ומה היא עושה?!?!!??!מסדרת את השער ליד סלון יופי ומסתובבת ליד החיילים כאילו שהם שמים ז*ן עליה. קיצור קיבלתי את ההזמנה מה אני אגיד הצ'יפס היה מגעיל הבו…
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
היי. חבר שלי מעוניין לרכוש זוג רמקולים של Cerwin Vega דגם V12F או V10F. מכיון שהם עולים הרבה כסף בארץ הוא מעוניין לחפש חנות בחו"ל שמוכרים את הרמקולים הנ"ל. אבקש המלצות לחנויות בבקשה! נ.ב. אין צורך במשלוח.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום כולם אני בכתה ט' ולקראת פסח יקחו את כול מי שרוצה ללכת למגמת מחשבים בתיכון שאני הולך עליו לבחינה (תיכון ראשונים) קיצר אני לא יודע מה ישאלו אותי \ יבחנו אותי בו , האם מישהו יודע על מה ? מה יבקשו ממני לעשות ? כי זה מאוד חשוב לי תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
-
איפה ממוקמים אזורי הרגשות , ואיך הרגשות פועלים או מופעלים תודה
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אחרי רמאויות של משרד הרישוי ,קנוניות ושקרים ,עברתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אחרי שעברתי את אותו קקה לאוטו!!!!!
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני מנסה לארגן איזה משחק עם עוד 20-25 איש, מישהו היה ורוצה לספר קצת חוויות משם? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם, משהו יכול לעזור בתרגיל דיי קל בהנדסה? {אני יודע שהוא די קל פשוט אני גרוע בהנדסה} תודה מראש, יאיר נ.ב - שוב תודה לThePorscher
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
פניתי בשאלה בפורום, ומישהוא השאיר לי הודעה. כאשר פניתי אליו קיבלתי את ההודעה הבאה: תכתובת: סליחה, זה היה מישהו אחר מהצוות. אנחנו עושים משמרות. בכל מקרה, יש לנו מומחה שמתעסק ה- שרתים כאלה. אם הוא יסכים לעזור החינם יופי. אם לא - נאמר לך. תקבל תשובה כבר מחר. בברכה, צוות PC4PC אכן מנצלים את הפורום הפתוח ע"מ לקדם עסקים. אז למה הם משתתפים בפורומים? פירסומות זה מחוץ לפורומים.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי לפני חצי שנה חבר שלי שהידע שלו במחשבים שואף לאפס בערך קנה מחשב (לא מחנות קבר מאותה חנות בה אני קניתי אבל לא משנה). לפני כמה ימים הוא אמר לי שהוא לא יכול לשמוע אז היום באתי לסדר (ac 97). גיליתי שמשום מה נמחקו הדריברים של הכרטיס קול אז שאלתי אותו איזה לוח אם יש לו, הוא כמובן לא ידע, אז ביקשתי ממנו את הקופסא שהוא קיבל ביחד עם המחשב. אז הוא מוציא לי קופסא קטנה שרשום עליה שאטל. לי היה ברור שאין שום קשר בין הקופסא ללוח אם עצמו כי היה לו מארז מידי טאוור ג'נרי. חיפשתי בקופסא ולא מצאתי שום דרייבר ללוח אם חוץ מדיסק של לוח אם של שאטל, אז החלטתי לפתוח את המארז ומה גיליתי שם? לוח אם שאטל קטנטן (יחסית למארז הגדול יחסית) עם שני חריצי pci מסכנים. מה שאני יכול להגיד זה ש100 אחוז הוא …
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
-
אני מתכנן לקנות כרגע כמה סרטי אנמיה/מנגה אני מבקש מם המלצות לסרטים כאלו תודה איגור
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
קצר, מצחיק, מגניב.. ;D http://planet.nana.co.il/bccdde/Movie1.swf
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
בעניין הBIDS כשאני שם BID איך שאני מאשר את הBID אני מקבל הודעה שאניOUTBID זה בוט או שזה פשוט מה ? לא מבין :s05:
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-