כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
ברור שמנפחים קצת את הדברים (ולא יודע למי יש אינטרס לעשות את זה) אבל עדיין סרט מעניין לראות איך המשטרה לפעמים מתנהלת. בכל אופן זה מכיל תמונות שהשופט אמור לראות ולכן אין שם את הדברים המעניינים באמת.
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-- + -- + ...+ --- = --- 5*7 7*9 (2n+1)(2n+5) 2n+53 3 3 n+1 אין טעות בתרגיל. איך לפתור?
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב נייד שלהם רציתי לדעת מה אתם חושבים על המוצרים שלהם בכלליות ואם יש למישו דעה על הניידים שלהם אז אפילו יותר טוב!
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
הממ שלום לכולם היום במקרה נתקלתי במושג "קוד דה וינצי" כשעשיתי עבודה על לאנרדו דה וינצ'י. אחרי כמה שעות נקלתי במשוג הזה גם בטחת הפרסומות של HOT. רציתי לקבל יותר פרטים על זה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
לא מצאתי כותרת מתאימה אז ככה אני צריך רעיון לכיסוי עמוד בטון באמצע חדר איזה רעיון עיצוב מגניב
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אבל במקום pl ו2 RCA זכר אני צריך PL ו2 RCA נקבה... מישהו יודע איפה? תודה...
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מישהו היה ? איך האוכל ? האווירה ? מלצרים ? אשמח לשמוע ביקורות...
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
טוב, אני משדרג את המחשב ורציתי לבדוק לגבי שני חלקים של המחשב שלי אם אפשר להעביר אותם למחשב אחר. החלקים: צ'יפ זיכרון- 512MB כרטיס מסך- FX5200 המחשב השני: לוח אם Asus P4B266-C זיכרון 512 MB (DDR SDRAM) כ.מסך NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X (128 MB) מעבד Intel Pentium 4, 1715 MHz (17 x 101) בקיצור, האם יש אפשרות להחליף בין כרטיסי המסך (להכניס את הFX למחשב) והאם יש אפשרות להוסיף עוד צ'יפ של 512 (שיעבדו ביחד) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום : ;D יש לי קרוב משפחה שבקרוב (יוני בעע) מגיע ארצה, ואני צריך לנצל את זה אני חשבתי משו בסביבות האוזניות האיכותיות או דברים שקשורים למחשב ויהיה לי כאן אחריות עליהם... (אני מניח שחלקי מחשב לא יהיו במקום, אני לא יודע להרכיב שום חלק במחשב, אלא אם יש חברות שמוכנות לעשות את זה בשביל הלקוח) המחיר די גמיש, יכול לעלות מעט. אז תמליצו!
-
- 8 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני צריך עזרא בבחירת כיסא למחשב איפה לקנות כיסא שיחזיק כמה שנים ויהיה נוח לישיבה ממושכת באזור המרכז
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני מקבל אימיילים לג'ימייל כשחשבונות יוטיוב מעלים סרטון. לפני שבוע בערך בשורת הנושא היה אפשר ללחוץ ולעבור לעמוד הסרטון מבלי לפתוח את ההודעה. אהבתי את זה מאוד כי זה חסך הקלקות אבל משום מה זה נפסק אחרי יומיים בערך ועכשיו עדיין זה מופיע אבל כשלוחצים על זה אין משמעות וזה פותח את ההודעה. יש קושי למצוא מידע בגוגל לגבי הבעיה כי מקבלים תוצאות שקשורות לצפיה ביוטיוב מתוך ההודעה וזה בדיוק ההפך ממה שאני רוצה. אני מקווה שהבנתם ואם לא אני מצרף תמונה כמו שזה נראה. אני מאמין שגם אתם מקבלים כמוני (במידה וביקשתם לקבל איזכורים לג'ימייל על סרטונים)
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה בקבוקים מיניאטוריים (50 ml)של משקאות אלכוהוליים... כאלה שאוספים... חלק מהם מקראמיקה... אני הייתי רוצה הערכת מחיר עליהם, מישו יודע איפה אני יכול לשים תמונה שלהם ולקבל הערכת מחיר?
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש כמה שירים יפים שהקלטתי בMP3 שלי ואני רוצה מאוד לדעת מה השם של השיר ומי שר אותם כמובן אז אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם מאוד! זה 4 שירים אני מקווה שתזהו אותם... הינה הלינק להורדה: http://www.mytempdir.com/1034645 בהצלחה. :
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מה הכתובת של האתר של היבואן של PWORCOLOR? אני צריך את האתר של היבואן של(PWORCOLR (TUL האתר של ישראל ..
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי חברה, אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג חומר או יש לו חומר אני אשמח לעזרה. תודה
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
היי מחפש TRANCE \TRACK ישראלי שבו שרה בחורה שנשמעת כמו מאיה בוסקילה היא שרה גם בעיברית וגם באנגלית
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אבל בא לי לבעוט למישהו בפנים. http://www.snopes.com/inboxer/outrage/master.asp
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
-
-
-
אל תגידו לי לחפש בגוגל, כי שם אני גם יכול להגיע להמון חברות חאפרים! אני בעיקרון זקוק לנפח איחסון קטן ברשת, משהו כמו 100MB העלאה, 1000MB הורדה בחודש. לא מעוניין שזה יהיה משהו חינמי, כי כל האתרים האלה מלאים בפרסומות או לינקים לא ישירים. אני מעדיף לשלם סכום קטן בחודש, ולחסוך כאבי ראש. בעיקרון אני רוצה להעלות שירים מדי פעם, ולתת קישור אליהם לחברים או לפרסם באתר האישי שלי. תודה מראש .
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
קהל היעד הוא גיל 30+, לא טראנסים (יש לי מספיק כבר יותר ממה שצורך) ולא פסיכודלי.. הכי טוב משהו עם קצב שאפשר לנענע ת'תחת. כל דבר איכותי יתקבל בברכה, מה שהולך חזק בעיקרון זה: האחים בלוז והביטלז אבל אני רוצה גם לשים דברים חדשים יותר מהשנים האחרונות, כל עוד שהם 'יסמפטו' את זה. תודה למגיבים! בברכה אבינועם
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
לכתבה: http://cars.walla.co.il/?w=//1054871 לצפייה ערוץ Eurosport (ערוץ 57) בשעה 23:30 8) יום שבת 00:30 יום ראשון 00:00 (למי שרוצה יש גם שידורים חוזרים, תבדקו) צפייה מהנה!
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלומות! אני סטודנט לקרימינולוגיה\סוציולוגיה שעושה עבודת מחקר על האקרים\האקטיביסטים בישראל, אני בודק כיצד הם נתפסים בעיני עצמם והציבור; האם הם עוזרים להפיץ את הידע הטכנולוגי או שמא הם פורצים וירטואלים- בעקרון - סוציליזם מופשט \צדק חברתי או פשע וירטואלי. אני מחפש כ 60 האקטיביסטיםישראלים שיענו על שאלון אנונימי לחלוטין. למרות שזה ישמע מצחיק ודי פתטי למדי, שאני צריך להצהיר על עצמי שאינני נציג החוק, אני עושה זאת בפה מלא- אני אינני נציג החוק או הממשלה. אם אתם מעוניינים לעזור במחקרי זה או מכירים אנשים שמעוניינים לענות על שאלון שכזה (רק ישראלים),או מכירים אתרים של ישראלים על נושא ההאקטיביזם ו\או מכירים אנשים שיכולים לספר "סיפורי קרב" כגון "פרצתי לאתר של החיזבאללה ונשארתי לספר את ה…
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
היי ניסיתי לבצע הזמנה דרך BUY2USA עם כרטיס אשראי נטען של הדואר וקיבלתי הודעה להתקשר לחברה. לא מופיע לי בחבילות את הזמנה ורציתי לדעת האם זה בגלל שיש בעיה להזמין אצלם עם דואר נטען (לא מצאתי על זה דבר באתר שלהם). תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-