כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
היה לי לפני שנה עגיל בגבה והורדתי אותו - אני רוצה לדעת אם אפשר לעשות עוד פעם עגיל באותו המקום. אני לא רוצה שאם כבר אני עושה תהיה לי צלקת בשני הצדדים (אפילו שהיא קטנה)...
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? לדעתי זה מאוד מאוד שימושי, הייתי רוצה אחד כזה [להכנס לשירותים, להדפיס ולקרוא קצת חדשות (מה שאני לא עושה בד"כ במחשב), ולבסוף לנגב].
-
- 8 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מכשיר DVD שמקליט ורוצה לדעת שזה יהיה כדאי. האם קיימת האופציה הזו בממיר? האם לא, האם אפשר להתגבר על המגבלה הזו? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
איך מכבים את הציפ בשביל לשחק ברשת ב PS2? יש לי ציפ MATRIX
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
http://www.linuxdevices.com/articles/AT2269911435.html מי רוצה לנסות?
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלב עם השוטר שיש לו שוט..צריך לדלג לקצה השני ואין לי מושג איך..(בדקתי במקשים אבל לא ממש עוזר..) מישהו מכיר יודע...(תמונה שתדעו+- על מה אני מדבר..).. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום קניתי אתמול מארז חדש כי המארז שלי ישן מדי אבל הבעייה שהקוד של המערכת ההפעלה שלי היה שם אז מה אני יכול לעשות בנושא הזה החנות נמצאת קרוב ליד הבית שלי ונראה לי שהוא לא זרק את זה אבל מאיפה אני יכול לדעת ???
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
-
איך אני מבקש לקבל עידכונים במייל לאחר פירסום הודעה? אני לא מוצא את ההגדרות בעת שליחת הודעה, אני רוצה לקבל מייל על תגובה.
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי ניסיתי לבצע הזמנה דרך BUY2USA עם כרטיס אשראי נטען של הדואר וקיבלתי הודעה להתקשר לחברה. לא מופיע לי בחבילות את הזמנה ורציתי לדעת האם זה בגלל שיש בעיה להזמין אצלם עם דואר נטען (לא מצאתי על זה דבר באתר שלהם). תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
נא העבירו הלאה !!
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
והנה הסיבה: need to get rid of this car immediately - ideally in the next 2-3 hours before my cheating arsehole husband gets home to find it gone and all his belongings in the street. I am the registered owner and I have the log book. Please only buy if you can pick up tonight. http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=2192&item=4556985749&rd אני אישית הייתי מרצץ לה את הגולגולת על הקיר, פשוט פסיכית.. אבל חתיכת מציעה מי שרכש את הלוטוס הזאת בעבור 4.5 שקל .
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מצאתי את זה באאחד הפוסטים בפורום, זה יותר מתאים לכאן כי זה לא מהמשחק זה סירטון שמישהו הכין ניראה לי... קרדיט ל BLINKER !
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני יכול להגדיר באווטלוק מצב שבו ההודעות שאני מקבל בgmail הודעות אז הם יגיעו לאאוטלוק?
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי, יש לי שיר ששמעתי אבל אנילא יודע איך קוראים לו, אני חושב שללהקה שלו קוראים humen league אבל כאשר אנימחפש בקאזה או אפילו בגוגל אני לא מוצא כלום. בקיצור אם יש לכם את השם האמיתי של הלהקה שאני אוכל לחפש שיר לפי להקה.... ד"א, אם זה עוזר, הלהקה הזו עוררה שערוריות לפי מה ששמעתי שכתבה שיר על הכיבוש בלבנון ונאסרה להשמעה בגלגל"צ... תודה רבה, יאיר.
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
נניח יש מנוע חשמלי שרשום עליו 48v 450w ומנוע חשמלי שרשום עליו 48v 1000w מה השוני בינהם ואיך הוא יבוא לביטוי בפעולה (צריכת חשמל?כוח?)
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
התערבתי עם חבר איזה מפרט יותר טוב וזה מחשב לגיימינג אז תביאו חוות דעת על המפרטים פה מפרט 1 http://i42.tinypic.com/2nsto55.jpg מפרט 2 http://i40.tinypic.com/esqa1s.jpg
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
כפי שכבתבתי למעלה הוטל עלינו לעשות project באנגלית בנושא הומור... בקבוצה חלטנו שנלך על הומור בצה"ל ובשל חוסר הנסיון שלי אין לי כל כך מושג מה לכתוב (תיכננתי לתאר פרק של מ.ק. 22 ולשאול את אחי- אבל עד שהוא יבוא אני אצטרך להגיש...) ולכן אני פונה אליכם בבקשה שתרשמו כאן כל מיני קטעים מצחיקים שהיו לכם בצבא (עדיפות לסיפורים של קרביים!) או סתם בדיחות על צה"ל... תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, חזרתי אתמול מאיטליה ואני יכול להגיד רק דבר אחד איכס!!!!. הדרום מלוכלך מלא גנבים הכול מקושקש ומוזנח. מקומות יפים הייתי אבל לא שווה ללכת לשם, ההתנהגות שלהם מגעילה ולא נחמדה בכלל. מכוניות הכי נמכרות שם זה: פיאט,לנצ'יה,אלפה רומיאו,מרצדס,במו,פרארי,טויוטה,מאזדה זהו. עכשיו חזרתי ויש לי קבלת פנים לא נעימה כל הזמן נופלות פה פצצות
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות כרגע כמה סרטי אנמיה/מנגה אני מבקש מם המלצות לסרטים כאלו תודה איגור
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
g(x)=(1-2m)x-2 f(x)=mx^2+x+2m+1 לאילו ערכים של M ערכי הפונקציה g(x)<f(x) הגעתי ל- mx^2+2mx+2m+3>0 מה התנאים שעלי לבדוק עזרה בבקשה?
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם, עשיתי חיפוש,ב-7 עמודים ולא מצאתי מידע שכזה, אני צריך כמה חנויות מחשבים באמריקה, ולא חובה שהם ישלחו לארץ. בתודה, MuTaTiOn.
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
השאלה נשאלה מי הורג אותו בסוף? אישתו או אבא של חבר של הבת שלו? כי רואים את האבא חוזר הבייתה עם חולצה מוכתמת בדם וכפפות גומי.. אבל בידיוק אישתו חוזרת בשיגעון כלשהו ורואים את האקדח שלה שיורה בו, ואז אותה עולה לחדר ובוכה על הבגדים שלו..
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני מחפש קליפים נחמדים כמו מה שציינתי.. בעיקר בנושא מחשבים. מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי לא מזמן מערכת באוטו שלי עם מסך נגיעה שיש לה תמיכה בGPS. ברשותי גם מחשב כף יד עם GPS מובנה יחד עם התוכנה NAVNGO. ניסתי להעביר את כרטיס ה-SD מהמחשב כף יד אל המערכת אך משום מה היא לא קוראת את הקבצים, ועל אלו שהיא כן קוראת היא כותבת (unsupported file). עכשיו זה די הגיוני אם מתחשבים בעובדה שאין מערכת הפעלה תומכת ל-NAVNGO במערכת. מישהו יודע מה עושים? איזו תוכנה מתאימה? אני לא מתכוון לשלם 2100 ש"ח על כרטיס SD 256 עם עוד תוכנה נוספת עליו לאחר שכבר שלמתי בעבר על NAVNGO
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-