עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן! אז ככה, חלקכם המועט מאוד יודעים על בלוג שניהלתי בתפוז לפני שנה או שנתיים תחת השם "אופניק שולט", שם הבלוג היה "דברים שכתבתי אמש" ולפני זה נקרא "חכמת הבייגלה של אופניק", אקיצר, עקב איומים על חיי הסרתי ת'בלוג שהיה בו (לא יותר מידי) מידע רגיש שנוגע אלי ולא רציתי שגורמים מסוימים יגיעו אליהם. בגלל שלא הייתה מערכת שתאפשר לי להוריד מהאוויר יותר מ100 רשומות במכה, ולעשות את זה אחד אחד לוקח הרבה זמן פשוט מחקתי את כל הבלוג, ברוב טיפשותי. לפני כמה דקות מצאתי איזה ניסיון שלי לגבות את הבלוג שהופסק באמצע, עם 37 עמודים, כאשר אני מניח שיש עוד איזה 30 עמודים ככה לבלוג. אני יודע שיש כל מיני אתרים באינטרנט שמתיימרים לשמור ארכיונים של פורטלים וכאלה, אבל אני לא יודע עד כמה זה מפותח בארץ. …

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  2. Started by Andrey22,

1X Elite group + O.B CPU AMD duron 1300+ o.b Sound card video card and lan card CPU COOLER. 1X Aopen socket 7 agp 2x. 1X AMD SOCKET 7 K6 CPU. 1X Pc partner SOCKET 370 P3 M.B o.b sound agp 4x. 1X P3 SOCKET 370 733mhz. 1X AC nv silencer 5 rev 2. 2X pci modems. 1x 128mb sdram . 1x 64mb sdram. 3X P1 100~ MHZ . 1x PII Celeron 333~MHZ. 13X 120MM SUNON SERVER FANS. 10X 80MM FANS. 1X MAG 15" CRT. 2X ATX STANDART CASE 4 CDROM BAYS. 1X 400W Power supply. 1X IBM 20GB 5400RPM ואלו שקצת יותר חדישים. P4 1.7GHZ CELERON D 2.33GHZ CPU COOLER FOR P4 ASUS P4P800SE NIMIKI 30GB 7200RPM LG 52X GF 2 MX 200 64MB AGP 4X אשמח לפירוט עבור כל חלק מחברי הפורום כאן,תודה מראש על זמנכם.

3. Started by MiniMizer,

The EtherKiller גם אני רוצה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by MiniMizer,

אני זוכר שראיתי בזמנו סרטון פלאש עם איזשהו שיר Emo שמתנגן ברקע, ובסרטון רואים כל מני ציורים ב-paintbrush שעושים צחוק מהשיר ומהמילים שלו ואיך שהן נשמעות (נדמה לי שזה לא היה הביצוע המקורי של השיר, אלא סתם איזה מישהו שניסה לשיר אותו). אני זוכר שזה היה ממש מצחיק בזמנו ואני רוצה למצוא את זה בין הפותרים נכונה יוגרל גולש שלא פתר נכונה, וכן 100 הודעות למונה.

5. Started by shimi 1,

שלום לכולם! ניגש לעניין, חבר קרוב שלי בונה על טייס, ובעזרת השם הוא יגיע לירפא ב', יש לו אנמיה הקלה ביותר, G6PD אם זה אומר לכם משהו.. (פרופיל 97 בלי שום סעיף) השאלה היא כזו: בירפ"א ב' בבדיקות הרפואיות הרפואית, יפסלו אותו אוטומטית? תודה רבה לכל העוזרים ושתהיה לכם שבת שלום!

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  6. Started by lev-27,

אני מחפש ספר איכותי בחדו"א א' עם הסברים מפורטים, דוגמאות פתורות ותשובות. תודה על העזרה.

7. בעקבות פרצת אבטחה שאותרה ועלולה לאפשר השתלטות מוחלטת על דגמים רבים ממכשירי החברה, אפל פרסמה אזהרה חמורהלכתבה

8. יש לי אפשרות לקבל ביטוח מוזל יותר דרך העבודה של ההורים (הפרש של 1400 ש"ח) העניין כרוך בדבר אחד : העברת בעלות נוספת על שם אמא שלי - כלומר משמעות הדבר שהרכב יעבור יד נוספת ויהיה כבר יד שלישית. מן הסתם שזה נתון שעלול להשפיע על מכירה עתידית של הרכב וכאן אני כבר די מתלבט. מה אתם אומרים ? כדאי או לא ? (מאזדה 2 - שנתון 2008 - יד שניה - 50000 ק"מ.)

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. אני 180 סנטימטר, 85 קילו בן 27 - ורוצה להתחפש לצב נינגה! מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  10. Started by mynis,

אהלן חבר'ה. בקרוב מאוד אני הולכת לעשות את הקעקוע הראשון שלי קיבלתי המלצה חמה מחברה על חנות בשם פסיכו טאטו בדיזינגוף סנטר, ת"א. מישהו היה שם ויכול לתת כמה מילים כלליות על המקום?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. פרסמו ציונים אנשים, "תלמדו" אנגלית בתיכון - אחרת תידפקו בהגשות

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

??? מתי פסח נו באמת תענו לי בבקשה :'(

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  13. Started by Little_AKA_Or,

שלום D: אני מחפש שירים בשביל לעדכן את הפלייליסט שלי D: אם אפשר המצלות על מוזיקה קלאבינג, האוס, טראנס ופסיכודלי D: תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 440 צפיות
  14. Started by subarel,

מה זה? למה שאני מנסה להעלות תגובה לפורום אני מקבל את האתר הזה? http://abuse.spd.co.il/index2.php

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  15. Started by Mesatla,

:'( יש לי פוביה :-[ http://www.rent-a-clown.com

16. Started by MiniMizer,

האם הפורום הזה הוא פורום 'כללי'? כן האם יש לו נושא מיוחד? לא האם מותר לכתוב פה מה שרוצים (בגבול המותר בחוק)? כן האם "מותר" למחוק הודעות שלא פוגעות באף חבר פורום? לא איזה מין נימוק זה "זה לא מעניין את יתר חברי הפורום"? אותי זה דווקא מאוד עניין! :AR15:

17. Started by GaTor120,

עד כמה שאני יודע כל מה שאני רושם בפייסבוק אז גם החברים רואים,למשל אם אני חבר ב MAKO ואני רושם משהו בדף שלהם אז ישר כל החברים רואים הייתי רוצה להיות די אנונימי בפייס כאילו כל מה שאני רושם החברים לא יראו,האם יש דרך כזאת? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  18. Started by kikkler,

there're a few flash sites that allows you to listen to audio tracks (pandora for example) - is there any way to rip these to audio files?

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  19. צריך המלצה לשירים טובים של הרכבים אלקטרונים ודאנס בסגנון של LASGO, SASH, BARTEZZ אני בטוח שיש עוד הרבה... לא שירים עם גיטרות חשמליות רק אלקטרוני

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  20. הורדתי את גירסת הנסיון של windowblinds5 עכשיו היה פצצה נגמרו 60 יום ! חבל אבל לא משנה אני רוצה שיהיה סקין רגיל. כחול כזה.....אבל זה לא מוצא לי את הסקין הזה לבwindowblinds5 אלה מכלל. איפה זה ? נעלם ! עשיו אני עם הסקים המסריח הזה כמו ב98 :'( בקשה תעזרו לי! (לא ידעתי לאיזה פורום זה מתאים אז תעבירו)

21. בהצלחה לכל הנבחנים מחר בבגרות באנגלית . מישהו יודע האם מותר לשמוע רדיו בהבנת הנשמע מהפלאפון ?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  22. Started by דוקטור קוף,

יש תוכנה שדרכה מעלים תמונות לאתר איך מגיעים אליה ? מישהו יודע את הכתובת ?

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  23. Started by iem,

למישהו יש מושג מתי אמורים (הכי מדויק שניתן) להגיע לאינטרנט תוצאות מבחנים אלו ? אולי מישהו יודע מקשרים שיש לו או סתם מידע על היום המדוייק או השבוע הספציפי ?? תודה !

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  24. אני לא מצליח למצוא מה שאני רוצה באתרים המפורסמים וכך גם בטורנטים השונים..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. התפרסמו ציוני הבגרות באנגלית ומתמטיקה שלי מצורפים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.