עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://themarker.msn.co.il/tmc/article.jhtml?ElementId=%2Fibo%2Frepositories%2Fstories%2Fm1_2000%2Fnh20050828_03.xml&origin=ibo&layer=hp&layer2=&layer3=world וואו חבל שלא ראיתי את זה!

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  2. ו"ערבי טוב זה ערבי עם עט" איבדתי את זה

• 1 תגובה
    • 9.5k צפיות
  3. Started by orenc17,

אנשים אני טס עוד שבוע לפולין ורציתי לדעת אם יש חנויות מחשבים ומודינג בפולין עצות נוספות על פולין יתקבלו בברכה

4. Started by K0sTa,

מישהו יודע להכין פרח מנייר יש פה אתר אבל לא הצלחתי להבין מה הם רוצים http://www.snopi.com/origami/flower/flower.htm מי שמצליח שיסביר לי בבקשה

5. אני מעוניין לדעת בכל סוף שבוע (חמישי ושישי) איזה מסיבות של מוזיקה אלקטרונית יש בסופי שבוע... איך אני אוכל להשיג מידע כזה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  6. Started by MasterDK,

אצלי: סה"כ זמן במערכת: 6 ימים, 21 שעות ו-51 דקות. מה איתכם?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  7. Started by kinggil,

תגיבו כי זה חשוב.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  8. Started by eladbu,

שלום לכולם! הייתי מעוניין לדעת לאיזה שטח בתחום המחשבים נחשב מעניין!מבחינת עבודה כמובן... רשתות,תוכנה וכדומה משהו שיכניס קצת עניין ולא תחום שטנץ(שזה נדיר בתחום המחשבים) מההו דינמי שלא צריך גם תואר בשבילו! בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  9. Started by Kurt,

במשולש שווה שוקיים הגובה לשוק יוצר זווית של 23 מעלות עם בסיס המשולש. חשב את היחס בין השוק לבסיס אני מיואש ניסיתי כבר הכל, אני אשמח אם מישהו יסביר לי איך פותרים :-X

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  10. Started by x-boy_24,

שלום אני מחפש שיר ואמרו לי שאי אפשר להוריד אותו דרך הקאזה והאמיול אח שלי עושה עבוד וצריך את השיר הזה אני לא יודע את השם באנגלית השיר של vivaldi והשם של השיר זה הסירה הקטנה בים ועל תגידול לי לך לקנות כי זה לא חוכמה יוסיפו לו לציון אם הוא יוריד ומה שווה לקנות אם לא צריך את כל הדיסק תודה לעוזרים

11. מישהו יכול לתת לי לינק לאתר של מכון סיוון אני לא מצליח למצוא ברשת תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  12. Started by yotamoo,

שלום בטלפונים הישנים היו שתי צורות חיוג : Tone ו-Pulse, הראשונה זה הרגילה שיש ברוב הטלפונים ובשניה שומעים מן צליל ארוך ומעצבן כזה כשמחייגים. אם מישהו יודע מה ההבדל ולמה יש שתיים ובכלל יכול לתת הסבר אז זה מאוד מעניין אותי! תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  13. שלום קניתי היום אזניית בלוטוט' של Bluetrek דגם S2 ויש לי בעיה בחיבור האזניה למחשב\לפלאפון לא המחשב ולא הפלאפון לא מזהים אותה נ.ב : שתי ההתקנים תומכים בלוטוט' (מחשב\פלאפון)

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  14. Started by Black_Citadel,

מעבד אינטל פנטיום 4 איכותי במהירות 3000 מגה הרץ, בין המהירים בעולם! לוח אם איכותי ביותר תומך פנטיום 4 זכרון 512 מגה בייט DDR במהירות 400 ! כרטיס מסך 3D FORCE כרטיס קול על הלוח אם רמקולים איכותיים ביותר 400W מארז מהודר מסך LCD של PROVIEW בגודל 17 אינץ', יצרנית המסכים המובילה בעולם מחיר מומלץ : 16000 ש"ח מחיר בערוץ: 12000 ש"ח מבצע רק היום: 8000 ש"ח בשעתיים הקרובות הנחה נוספת של 20 אחוז !!!! מחיר סופי: 6400 ש"ח פשוט מחיר מצוין למחשב הזה, מומלץ לגיימרים הכבדים שביניכם ! וברקע של העסקה מראים איך משחקים סוליטייר אני מת שייסגרו את הערוץ הזה פשוט מת

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  15. Started by huber,

אני מעוניין לרכוש קטנוע שישמש אותי לנסיעה של כ 70 ק"מ כל יום (כשעה נסיעה בערך). ההתלבטות שלי כרגע היא בין הג'וירייד 200 לבין הגרנד דינק 200. שמתי לב שהג'וירייד יקר בכ 2000 ש"ח ולא ממש מצאתי לכך הצדקה. יש סיבה לכך? מהי ההמלצה שלכם ולה? האם יש קטנוע טוב או משלם יותר עד כ 18000 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  16. Started by idan1836,

אני צריך המלצה שלכם, לספר VB הכי טוב שיש היום, שיכול ללמד אותי הכל מהכל בהיקף מלא ונח ללמידה. ועוד אני רוצה שם של ספר שילמד אותי ג'אווה גם .. (כמובן גם, הספר הכי טוב שיהיה אפשר למצוא בשוק) . תודה ..

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  17. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מה שבכותרת! ;D

18. Started by Asaf.Y,

http://upload.shishlik.net/ תודה לכל מי שייעזור וייחתום.

19. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

תישעמו חבר הביא שם של חדר וסרבר אבל אני לא יודע בדיוק מה השם אני יודע שהשם של הסרבר זה EFNET אבל אני לא מוצא בשום מקום. [אה והשם של החדר זה Xtreme-Share].

20. מחפש חבר שכבר רשום ויכול להזמין אותי להצטרף לאתר torrentbytes לכתובת adirtal@zahav.net.il או adirtal@gmail.com

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  21. Started by Access Denied,

משהו מכיר את החנות ויכול לתת עליה דעה?

22. Started by pyro_man,

יש אתרים בסיגנון של אימגהאק שאיפשר להעלות קבצים עד 10 MB או יותר בלי הרשמה?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  23. Started by [NOS],

? אבל לא מה שקונים ב100 שקל בכפר כאסם... אלה יותר משהו כזה http://www.kapowwe.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=airsoft-combo-ca-m4&Category_Code=classicarmy עם כדורי ברזל אז יש חנות או מישהו בארץ שמוכרים את זה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by aquarius,

האם לדעתכם יש תקווה לכדורסל הישראלי???

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  25. Started by K0sTa,

חג חנוכה שמח לכל עם ובית ישראל ולכל האוברקלוקרים והמודרים אי שם

• 1 תגובה
    • 415 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.