כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
המשחק ביד אליהו (שזה בעצם נוקיה)...אני לא טועה...נכון? הוא ב-16 לדצמבר אם אני לא טועה....נכון? איפה אני יכול לקנות כרטיסים...לאבא שלי יש יומולדת ב-17 ואני קונה לו כרטיס מתנה...[= מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
רוסיה מטילה על ענקית הטכנולוגיה קנס אסטרונומי שגדל מדי שבוע - סכום שגדול מערך כל הנכסים בכדור הארץ - בגין חסימת ערוצי טלוויזיה רוסיים ביוטיובלכתבה
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך לאמת פרופיל שלי בפייסבוק דרך-SMS אבל לא רוצה להשתמש במספר נייד שלי. חוץ מזה יש עוד אפליקציות, אתרים מוזרים שרוצים לאמת מספר נייד שלי פרטי. אני רוצה לדעת אם אפשר לעשות זאת באמצעות כרטיסי שיחות שמוצעים בשוק כמו Big Talk או YouPhone. האם זה יעבוד? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני כרגע בדרום אמריקה יושב באינטרנט קפה אני צריך לינק לשידור החי של ערוץ 2 ניסיתי דרך האתרים של רשת וקשת, באתר של קשת למשהו זה לא עובד לי תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=pv5zWaTEVkI
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
חח הנשמה שלי מחפשת עזרה לחבר, יש לו תופים של YAMAHA והוא צריך לקנות להם עורות לפי מה שהבנתי שיהיה צליל טהור יותר, שאלתי זה מאיפה ניתן להשיג עורות טובים ובכמה? הוא צריך 2 של 10 ס"מ ו2 של 12 ס"מ.
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
קבוצה שהולכת להלחם בבריונות של הרכבת!!! https://www.facebook.com/groups/583516248327338/
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
-
היי אני מנסה לבחור נגיד רק סרטים אקשן של שנת 2011 לדוגמא . יש לכם מושג איך עושים זאת? :party0023:
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
אהלן! אז ככה, חלקכם המועט מאוד יודעים על בלוג שניהלתי בתפוז לפני שנה או שנתיים תחת השם "אופניק שולט", שם הבלוג היה "דברים שכתבתי אמש" ולפני זה נקרא "חכמת הבייגלה של אופניק", אקיצר, עקב איומים על חיי הסרתי ת'בלוג שהיה בו (לא יותר מידי) מידע רגיש שנוגע אלי ולא רציתי שגורמים מסוימים יגיעו אליהם. בגלל שלא הייתה מערכת שתאפשר לי להוריד מהאוויר יותר מ100 רשומות במכה, ולעשות את זה אחד אחד לוקח הרבה זמן פשוט מחקתי את כל הבלוג, ברוב טיפשותי. לפני כמה דקות מצאתי איזה ניסיון שלי לגבות את הבלוג שהופסק באמצע, עם 37 עמודים, כאשר אני מניח שיש עוד איזה 30 עמודים ככה לבלוג. אני יודע שיש כל מיני אתרים באינטרנט שמתיימרים לשמור ארכיונים של פורטלים וכאלה, אבל אני לא יודע עד כמה זה מפותח בארץ. …
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
1X Elite group + O.B CPU AMD duron 1300+ o.b Sound card video card and lan card CPU COOLER. 1X Aopen socket 7 agp 2x. 1X AMD SOCKET 7 K6 CPU. 1X Pc partner SOCKET 370 P3 M.B o.b sound agp 4x. 1X P3 SOCKET 370 733mhz. 1X AC nv silencer 5 rev 2. 2X pci modems. 1x 128mb sdram . 1x 64mb sdram. 3X P1 100~ MHZ . 1x PII Celeron 333~MHZ. 13X 120MM SUNON SERVER FANS. 10X 80MM FANS. 1X MAG 15" CRT. 2X ATX STANDART CASE 4 CDROM BAYS. 1X 400W Power supply. 1X IBM 20GB 5400RPM ואלו שקצת יותר חדישים. P4 1.7GHZ CELERON D 2.33GHZ CPU COOLER FOR P4 ASUS P4P800SE NIMIKI 30GB 7200RPM LG 52X GF 2 MX 200 64MB AGP 4X אשמח לפירוט עבור כל חלק מחברי הפורום כאן,תודה מראש על זמנכם.
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
-
אני זוכר שראיתי בזמנו סרטון פלאש עם איזשהו שיר Emo שמתנגן ברקע, ובסרטון רואים כל מני ציורים ב-paintbrush שעושים צחוק מהשיר ומהמילים שלו ואיך שהן נשמעות (נדמה לי שזה לא היה הביצוע המקורי של השיר, אלא סתם איזה מישהו שניסה לשיר אותו). אני זוכר שזה היה ממש מצחיק בזמנו ואני רוצה למצוא את זה בין הפותרים נכונה יוגרל גולש שלא פתר נכונה, וכן 100 הודעות למונה.
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם! ניגש לעניין, חבר קרוב שלי בונה על טייס, ובעזרת השם הוא יגיע לירפא ב', יש לו אנמיה הקלה ביותר, G6PD אם זה אומר לכם משהו.. (פרופיל 97 בלי שום סעיף) השאלה היא כזו: בירפ"א ב' בבדיקות הרפואיות הרפואית, יפסלו אותו אוטומטית? תודה רבה לכל העוזרים ושתהיה לכם שבת שלום!
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
אני מחפש ספר איכותי בחדו"א א' עם הסברים מפורטים, דוגמאות פתורות ותשובות. תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
בעקבות פרצת אבטחה שאותרה ועלולה לאפשר השתלטות מוחלטת על דגמים רבים ממכשירי החברה, אפל פרסמה אזהרה חמורהלכתבה
-
- 1 תגובה
- 333 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי אפשרות לקבל ביטוח מוזל יותר דרך העבודה של ההורים (הפרש של 1400 ש"ח) העניין כרוך בדבר אחד : העברת בעלות נוספת על שם אמא שלי - כלומר משמעות הדבר שהרכב יעבור יד נוספת ויהיה כבר יד שלישית. מן הסתם שזה נתון שעלול להשפיע על מכירה עתידית של הרכב וכאן אני כבר די מתלבט. מה אתם אומרים ? כדאי או לא ? (מאזדה 2 - שנתון 2008 - יד שניה - 50000 ק"מ.)
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני 180 סנטימטר, 85 קילו בן 27 - ורוצה להתחפש לצב נינגה! מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. בקרוב מאוד אני הולכת לעשות את הקעקוע הראשון שלי קיבלתי המלצה חמה מחברה על חנות בשם פסיכו טאטו בדיזינגוף סנטר, ת"א. מישהו היה שם ויכול לתת כמה מילים כלליות על המקום?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
פרסמו ציונים אנשים, "תלמדו" אנגלית בתיכון - אחרת תידפקו בהגשות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום D: אני מחפש שירים בשביל לעדכן את הפלייליסט שלי D: אם אפשר המצלות על מוזיקה קלאבינג, האוס, טראנס ופסיכודלי D: תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
מה זה? למה שאני מנסה להעלות תגובה לפורום אני מקבל את האתר הזה? http://abuse.spd.co.il/index2.php
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
-
האם הפורום הזה הוא פורום 'כללי'? כן האם יש לו נושא מיוחד? לא האם מותר לכתוב פה מה שרוצים (בגבול המותר בחוק)? כן האם "מותר" למחוק הודעות שלא פוגעות באף חבר פורום? לא איזה מין נימוק זה "זה לא מעניין את יתר חברי הפורום"? אותי זה דווקא מאוד עניין! :AR15:
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-