עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום, אני עומד לקנות מחשב בקרוב ואני צריך המלצה על חנות... כמובן שהיא תהיה זולה ומקצועית.... הבעיה שלי היא שראיתי שכל ההמלצות שנתתם פה הם של חנויות מקוונות באינטרנט... לקנות מחשב דרך האינטרנט לא ממש נראה לי רעיון טוב.. למי אני אפנה במקרה של תקלה? לכן אני מחפש חנות/רשת שיש לה סניף באיזור חיפה... כמה שיותר המלצות בבקשה, תודה :]

• 13 תגובות
    • 957 צפיות
  2. Started by Born2Kill,

שלום, אני לומד כרגע אקסס, בשלבים יותר מתקדמים וכשהעניינים מסתבכים ובנוסף אין לנו כל כך הרבה שיעורים בזה אז קצת קשה לי לחזור על החומר. אשמח לספר ללימוד, מהבסיס ועד להכי מתקדם.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Born2Kill,

אני מעוניין לקנות כעיקרון קטנוע משומש, הדרישות: *125 סמ"ק *מראה טוב

• 42 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. אני מחפש שעון ספורט סטייל G-shock אבל שיכיל מד טמפ' יש כאלו במחירים של 500ש"ח/50$+-?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. המטרה כמובן השארת זיפים... כמה זה אמור לעלות בערך?

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  6. היי, אני צריך מכם המלצות איך לחגוג יומולדת 17. דברים שלא דורשים אירגון של כמה ימים מראש. משהו מהיום להיום...... בהתחלה חשבתי סתם להזמין את החבר'ה הבייתה ולראות סרט או משהו. חשבתי גם על ללכת לחוף עם החבר'ה, יחד עם בקבוק שנאפס + בקבוק וודקה פינלנדיה, ו.... יש למישהו הצעות? זה די דחוף.

• 10 תגובות
    • 838 צפיות
  7. טוב בעיקרון אני צריך המלצות לשמות וסדר של השירים הכי טובים שלהם בלי לינקים וכו כדי לא לעבור על חוקי הפורום בישביל להבין תטעם שלי בIron אחד מהשירים האהובים שלי זה Phantom Of The Opera אני פשוט לא זוכר שמות של הרבה שירים ואני רוצה להכין לעצמי תקליט טוב מהשירים שלהם

• 11 תגובות
    • 760 צפיות
  8. Started by aldema,

ביום שבת עושים לאחותי בת ה11 יום הולדת והיא ביקשה ממני להוריד סרט לכל המשפחה שתבוא.. למישהו יש המלצות?? זה דחוף וחשוב לה מאוד...

• 11 תגובות
    • 760 צפיות
  9. אשמח לביקורות על החנות.. אני רוצה להזמין משם כמה רכיבים למחשב... האתר שלהם: http://www.foxpc.co.il/ תודה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. משהו אלקטרוני כזה, שיתן בראש. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 945 צפיות
  11. אני מחפש עבודה בתחומים האלה כרגע אני שולח הצעות דרך האתר jobmaster כבר חצי שנה ואף פעם אפילו לא היתקשרו מהמקומות האלו וזה מוזר לכן אני מבקש מכם המלצות לאתרים תודה מראש

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  12. תמיד אהבתי את תחום האלקטרוניקה, ואני רוצה לעסוק בתחום של הנדסת שבבים. הבנתי שהתואר שאני צריך ללמוד הוא "הנדסת חשמל ואלקטרוניקה". המורה שלי לפיזיקה ומנהל בית הספר שלי אמרו לי שיש להם קשרים מאוד טובים עם מכון לב, ושהם יכולים להכניס אותי לשם ללא בעיה בשנה הבאה כשאהיה בכתה י"א, ואלמד במקביל גם בתיכון וגם באוניברסיטה. השאלה היא האם שווה ללכת על זה? זה כמובן יחסוך לי המון זמן, אבל אולי יש אוניברסיטאות יותר טובות בתחום הזה? איך מכון לב בתחום הזה? ולאחר קבלת התואר גם כן קשה מאוד להתקבל לעבודה [כמו אינטל או חברה גדולה אחרת] ללא ניסיון לכן עדיף לעשות קורס כדוגמת זה: http://www.chipdesigncollege.com/ שנראה לי מעניין מאוד. אשמח לקבל מידע והמלצות. תודה.

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. בחודש הבא נגמרת חבילת המבצע שלי באינטרנט זהב ו-HOT, חבילת ה-3 מגה ב-148 ש"ח (אם אני לא טועה). אני מאוד מרוצה באינטרנט זהב, אבל מכיוון שהמבצע נגמר, אני צריך מבצע חדש. לא אכפת לי לרדת במהירות, אבל אני רוצה לשלם פחות מ-150 ש"ח. לא מעוניין לעבור ל-ADSL. מה אתם ממליצים?

14. Started by yoni321,

אני לבינתיים ראיתי שיש את ההכי זול באתר של אמזון, אם ובמידה ואתם מכירים עוד מקומות זולים ומוכרים וכמבן אמינים מחו"ל אז בבקשה תכתבו אותם פה. כמה שיותר יותר טוב.

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  15. בעיקרון חבר שלי רוצה לקנות כמה חלקים לשדרג את המחשב. משהו כמו לוח, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך, וספק כוח. עכשיו תאכלס זה דברים ששווה להזמין מחו"ל. הבעיה זה שצריך למצוא חנויות ששולחות לארץ. אז חוץ מ E-bay על מה אתם ממליצים/מכירים ? תודה.

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  16. Started by IG,

הי, אני רוצה לקנות טלפון אלחוטי חדש... רצוי עם ספיקר, לא צריך מזכירה אלקטרונית, לא צריך 270782346 זכרונות, בלי שלוחות... משהו בסיסי שעובד טוב עד 200 ש"ח תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. מכירים את "יום הולדת" של ברי סחרוף מעורב עם אינפקטד משרום? השיר יפה כי הוא הצליח לשלב את הקול המבאס של ברי עם הפסיכודלי המוזר של אינפקטד. אל תתנו לי שירים של Juno Reactor & Don Davis כי מספיק טחנתי את המוזיקה שלהם. סגנונת טראנס מעורבים עם סגנונות אחרים, יש? עריכה: אל תתנו לי רשימה של שירים, תנו לי שיר נבחר שלכם מתוך הרשימה.

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  18. Started by TALEL,

משהו בסגנון של: Pakito - - Moving On Stereo PAKITO-living on video משהו בסגנון הזה שכיף לשמוע.. אם אפשר בלי שירים בסגנון של סקאזי למה אני לא כל כך אוהב תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by imac,

אני מחפש המלצות לטראקים איכותיים מ-2005, אפשר גם מ-2004 אבל עדיף בעיקר חדשים... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by YarYar,

למשל אהבתי מאוד את Voyage וגם דברים בסגנון של ready steady go אותו גם אהבתי ואל תגידו לי לעשות חיפוש למה חרשתי על הפורום שעתיים הורדתי איזה 40 שירים ולא מצאתי את מה שאני אוהב... וגם של safri duo נראה לי קראו לטראק played-A-live או משהו כזה משהו מוכר לאללה... תודה!

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  21. Started by mrsph666,

משהו בסגנון של Bullet for my Valentine. תודה

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  22. אני מנסה לצאת ממטאל כבר כמה חודשים, אבל לא הצלחתי להתחבר לשום ג'אנר כמעט. הדבר היחידי שאהבתי הוא השירים של Enigma... אני לא יודע בדיוק לאיזה ז'אנר הם נכנסים, אבל אפשר המלצות על להקות/שירים שדומים להם ובאותו סגנון? תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. בהתחלה רציתי פרונטמן אבל אמרו לי שהוא גרוע. אז יש המלצות למגברים טובים בתקציב? אם אפשר אז מהתרים האלה: www.yad2.co.il www.winwin.co.il www.homeless.co.il

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  24. אז ככה, מחר יש לאח שלי יומולדת, והוא עושה מסיבה קטנה יחסית........אז אני צריך הממלצה למוזיקה בשביל המסיבה....מוזיקה ממוצעת שיש בכל מסיבה וכל די ג'יי שם אותה........אני צריך את זה דחוף כי זה למחר....תודה למי שיעזור

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  25. Started by Chymes,

נמאס לי לשמוע את אותם שירים כל הזמן. תנו לי בבקשה שמות של שירים מומלצים בכל הסגנונות.

• 41 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.